|
ناو شهید سلیمانی امکان حضور نیروی دریایی سپاه را در اقیانوسها فراهم کرده است
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: با الحاق شناور شهید سلیمانی به سازمان رزم نیروی دریایی سپاه، امکان حضور قدرتمند این نیرو در آبهای دوردست و اقیانوسها فراهم شده است. سردار دریادار علیرضا تنگسیری افزود: ما در 4 سال اخیر، ۹ مرحله الحاق تجهیزات رزمی عملیاتی در نیروی دریایی سپاه داشتیم که عموما از سازههای ساخت داخل با تلاش عناصر جوان و دانشمندان مؤمن و انقلابی کشور و نیروی دریایی سپاه پاسداران طراحی و تولید شده است.
ارسال به دوستان
بیانیهتندتروئیکای اروپایی علیه ایران از تکرار ادعاهای گروسی تا خط و نشان علیه تهران
این هم آقای مورا
گروه سیاسی: 3 کشور اروپایی برجام که از بدعهدترین اعضای توافق هستهای با ایران محسوب میشوند در بیانیهای گستاخانه، به تکرار زیادهخواهی و مطالباتی که از زبان آمریکا بیان میشود پرداختند. تروئیکای اروپا که تلاش زیادی در واسطهگری مذاکرات احیای برجام صرفا برای نجات خود انجام داده سعی کرده است به روال گذشته بدعهدی خود را فراموش کند و سخنی از عدم آمادگی واشنگتن برای توافق در مقطع فعلی و اخذ تصمیمات لازم از سوی دولت بایدن به میان نیاورد.
به گزارش «وطنامروز»، ۳ کشور انگلستان، فرانسه و آلمان در بیانیهای مشترک مدعی شدند: مواضع و خواستههای ایران در مذاکرات وین، چشمانداز احیای توافق هستهای را به خطر میاندازد. به گزارش خبرگزاری رویترز، فرانسه، آلمان و انگلیس دیروز در بیانیهای از خواسته ایران در مذاکرات احیای توافق هستهای مبنی بر اینکه آژانس بینالمللی انرژی اتمی تحقیقاتش درباره ذرات اورانیوم یافتشده در 3 سایت هستهای را به پایان برساند، ابراز نارضایتی کرده و مدعی شدند این خواسته مذاکرات را به خطر میاندازد. همچنین به نوشته وبگاه وزارت خارجه آلمان، در بیانیه مشترک این 3 کشور آمده است: «ما دولتهای فرانسه، آلمان و انگلیس در کنار دیگر اعضای این توافق و ایالات متحده از ماه آوریل ۲۰۲۱ با حسن نیت با ایران درباره احیا و اجرای کامل برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) مذاکره کردیم». در این بیانیه آمده است: «اوایل ماه آگوست بعد از یک سال و نیم مذاکره، هماهنگکننده برجام متونی را ارائه کرد که بازگشت ایران به پایبندی به تعهدات برجامی و بازگشت آمریکا به توافق را میسر میکند». این بیانیه میافزاید: «در این بسته نهایی، هماهنگکننده تغییراتی ایجاد کرد که ما را به منتهای انعطافپذیری قابل انجام رساند. متأسفانه انتخاب ایران این بود که این فرصت حیاتی دیپلماتیک را مغتنم نشمرد. ایران در عوض به تداوم برنامه هستهای خود فراتر از توجیه غیرنظامی ملموس ادامه داد». این 3 کشور اروپایی ادعا کردند: «هنگامی که در حال نزدیکتر شدن به یک توافق بودیم، ایران مسائل جداگانهای را دوباره باز کرد که به تعهدات الزامآور قانونی تحت معاهده منع گسترش سلاحهای اتمی (NPT) و توافق پادمانی انجام شده با آژانس بینالمللی انرژی اتمی مربوط است». در این بیانیه نوشته شده است: «درخواست اخیر تردیدهایی جدی در قصد و تعهد ایران برای رسیدن به نتیجه موفقیتآمیز درباره برجام ایجاد کرده است. موضع ایران با تعهدات الزامآور قانونی در تناقض بوده و چشمانداز احیای برجام را تضعیف میکند».
در ادامه بیانیه ادعایی تروئیکای اروپا آمده است: «ماه ژوئن، شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی با رأی اکثریت قاطع قطعنامهای را تصویب کرد و از ایران خواست اقدامات فوری برای پاسخ دادن به سوالات بیجواب آژانس انجام دهد. 3 ماه بعد، طبق تأیید مدیرکل آژانس در جدیدترین گزارش خود، ایران هیچ گامی در این زمینه برنداشته است». 3 کشور اروپایی عضو برجام افزودند: «موضع ما روشن و استوار است. ایران باید به طور کامل و بدون تأخیر و با حسن نیت با آژانس بینالمللی انرژی اتمی همکاری کند. بر عهده ایران است که پاسخهای فنی موثقی را به سوالات آژانس درباره محل همه مواد هستهای در قلمرو خود فراهم کند. برجام به هیچ شکلی نمیتواند برای رها شدن ایران از تعهدات الزامآور قانونی استفاده شود که برای رژیم جهانی عدم گسترش تسلیحات اتمی ضروری هستند».
در خاتمه این اتهامزنیهای یکجانبه آمده است: «نظر به ناتوانی ایران در رسیدن به جمعبندی درباره توافق روی میز، با شرکای بینالمللی خود درباره بهترین شیوه رسیدگی به تداوم تشدید برنامه هستهای ایران و عدم همکاری با آژانس در زمینه توافق پادمانی مشورت خواهیم کرد».
این بیانیه در حالی صادر میشود که طرف غربی در خلال مذاکرات با استفاده از اهرم مسائل پادمانی تلاش کرد مسیری برای تحت فشار گذاشتن تهران و کسب امتیاز بیشتر باز کند و این راه را با پروندهسازی رژیم صهیونیستی و کارسازی رافائل گروسی و مجموعه تحت امرش در آژانس با صدور قطعنامه در شورای حکام پیش برد.
ایران با یک بار تجربه کردن برجام به صراحت روشن کرده که بدون مختومه شدن مسائل پادمانی توافق کردن برای ایران موضوعیت و معنایی نخواهد داشت و قرار نیست ایران با یک پرونده باز هستهای با اتهامات و سوالهای فراوان وارد توافق شود. باقی ماندن پرونده پادمانی مسالهای نیست که در تهران کسی آن را بپذیرد، چه اینکه حجتالاسلام رئیسی، رئیسجمهور در شروط ایران برای توافق عنوان کرد بدون حل مسائل پادمانی، توافق معنای ذاتی خود را از دست میدهد و از طرف دیگر محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی به صراحت تاکید کرد اگر این پرونده توسط آژانس بسته نشود، ایران در روز «بازاجرا» تعهدات هستهای را انجام نخواهد داد چون روز باز اجرایی وجود ندارد.
مسائل پادمانی آنطور که مقامات آمریکایی و اسرائیلی اذعان کردهاند به «قلب مذاکرات» تبدیل شده است، چر اکه این امکان را به آنها میدهد تا در صورت توافق هم یک ابزار فشار موثر برای امتیازگیری و تحت فشار قرار دادن تهران در اختیار داشته باشند. از همین رو تلآویو در تلاش است این تضمین حاصل شود که موضوعات پادمانی که با پروندهسازی خودشان علیه ایران باز شده همچنان باقی بماند.
آژانس بینالمللی انرژی اتمی که گویا وظیفه سازمانی خود را به هماهنگی با تلآویو و از بنبست خارج کردن آمریکا تغییر و تنزل داده، در گزارش اخیر خود عنوان کرده است ایران همچنان پاسخهای معتبری در رابطه با منشأ ذرات اورانیوم کشف شده در 3 سایت هستهای اعلام نشده، ارائه نکرده است. در این گزارش آمده است: مدیرکل بشدت نگران است ایران در فاصله گزارش قبلی تا گزارش کنونی آژانس، به تعامل با آژانس بر سر مسائل پادمانی برجسته نپرداخته است، بنابراین هیچ پیشرفتی در حلوفصل آنها حاصل نشده است.
آژانس تاکید کرده است: تا زمانی که ایران توضیحات صادقانه درباره وجود ذرات اورانیوم در تاسیسات اعلامنشده را ارائه ندهد، در صلحآمیز بودن برنامه هستهای این کشور تردید داریم.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص هفته گذشته در گزارشی خبر داد: «مقامهای اسرائیلی نمیدانند آیا خواست ایران از ناظر اتمی سازمان ملل (آژانس بینالمللی انرژی اتمی) برای بستن پرونده خود احتمالا منجر به شکست مذاکرات برای توافق هستهای جدید میشود یا خیر». رسانه صهیونیستی نوشت: «مقامهای آمریکایی در دیدار همتایان اسرائیلی خود به طور صریح بیان کردند ایالاتمتحده بر سر موضوع اصلی که در حال حاضر در قلب مذاکرات قرار دارد، مصالحه نخواهد کرد و آن درخواست تهران برای بسته شدن تحقیقات آژانس بینالمللی انرژی اتمی به منظور نهایی شدن توافق است».
«وطنامروز» پیش از این نوشته بود: «صهیونیستها اگرچه به طور علنی در مخالفت با احیای برجام موضع میگیرند ولی در خفا، تلاشهای خود را برای تاثیرگذاری بر بندهای توافق احتمالی تشدید کردهاند. به نظر میرسد تلآویو این بار به جای مخالفت قطعی با هرگونه توافقی، در پی این است که بر توافق تاثیرگذار باشد. سران رژیم صهیونیستی میدانند برنامه هستهای ایران تا حدی پیشروی کرده که نقطه توقف آن امروز، راهبرد Zero Enrichment (غنیسازی صفر) نیست و به عقب انداختن «نقطه گریز» ایران در توانایی ساخت بمب اتم رسیده است. در این زمینه هاآرتص نوشت: با توجه به عدم قطعیت موجود، اسرائیل در حال تلاش برای تضعیف توافق به طرق دیگر است. طی چند روز اخیر مقامهای اسرائیلی به دولت ایالات متحده به منظور سخت کردن دیگر مفاد موجود در پیشنویس توافق بویژه درباره به تاخیر انداختن برچیدن تحریمهای اصلی اعمال شده علیه ایران به بعد از امضای توافق درخواستهایی ارسال کردهاند، در حالی که طبق گزارشهای منتشر شده، قرار است (برداشتن تحریمها) در 4 مرحله انجام گیرد. تمایل آمریکا برای سخت کردن موضعش در زمینه لحاظ کردن درخواستهای اسرائیل میتواند حصول توافق با ایران طی چند هفته آینده را سختتر از قبل کند. اسرائیل همچنین در حال ارائه این درخواست است که ایالات متحده درباره بندهای مختلف توافق هم تأخیرهایی را اعمال و کل فرآیند را طولانی کند».
***
نشست رابرت مالی با لابیهای صهیونیستی مخالف برجام
رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با سران برخی سازمانهای حامی رژیم صهیونیستی در آمریکا دیدار و گفتوگو کرد. پایگاه جوئیشاینسایدر نوشت: مذاکرهکننده ارشد آمریکا در مذاکرات غیرمستقیم میان تهران- واشنگتن با سران چند «سازمان یهودی» در آمریکا از جمله فدراسیونهای یهودی شمال آمریکا، کنفرانس رؤسای سازمانهای بزرگ آمریکایی- یهودی، اکثریت دموکراتهای حامی اسرائیل و لابی آیپک دیدار و گفتوگو کرد. بر اساس گزارش جوئیش اینسایدر، اکثر شرکتکنندگان در این نشست از منتقدان توافق هستهای سال 2015 (برجام) بودند. شرکتکنندگان از ارائه توضیحات بیشتر درباره محتوای این جلسه خودداری کردهاند. وضعیت توافق هستهای و احیای برجام به خاطر شرایط پیچیدهای که بر طرف آمریکایی حاکم است، در یک «عدم قطعیت» به سر میبرد. خروج یکجانبه ترامپ از توافق و موانع داخلی دولت بایدن برای بازگشت صرف به برجام 2015 و نه یک توافق محکمتر و طولانیتر و همچنین در پیش بودن انتخابات کنگره و احتمال فزاینده پیروزی جمهوریخواهان، فقط بخشی از پیچیدگیهای موجود بر سر راه دولت بایدن است.
ارسال به دوستان
سوگواری رسانهها و فعالان اصلاحطلب در عزای الیزابت دوم
سیاهپوشان ملکه
گروه سیاسی: ملکه مرد. این جمله دوحرفی داغترین خبر رسانههای جهان در روزهای اخیر بوده است. پایان 7 دهه سلطنت الیزابت دوم بر انگلستان زمانی رقم خورد که اخبار پرسر و صدای ماههای اخیر نشان از تغییر آرایش قدرت در سطح بینالمللی دارد. الیزابت دوم در نخستین سالهای پس از جنگ دوم جهانی تاج سلطنت را بر سر خود گذاشت، جهان دوقطبی و رقابتهای شوروی با آمریکا را مشاهده کرد، همانطور که فرو ریختن دیوار برلین، فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، ضعیف شدن اروپا در مناسبات جهانی، تاسیس اتحادیه اروپایی و خروج انگلیس از این اتحادیه در دوره سلطنت او رخ داد. او در لابهلای این مشاهداتش البته شاهد دهها جنگ و کودتا هم بود که دولت تحت سلطنتش در اقصی نقاط جهان انجام داده بود. ملکه به پایان خط رسیده انگلیس شاهد تغییرات زیادی در جهان بود اما در 7 دهه سلطنتش یک چیز هیچگاه تغییر نکرد و آن هم دلدادگی عجیب جریانات غربگرا به تمجید از سلطنت موروثی او بود؛ جریانهایی که در کشورهای مختلف پرچم دموکراسی را در دست دارند اما هنگام مواجهه با سلطنت انگلیسی، تمام تعابیر مرسوم را بیاعتبار کرده و مدح دربارپسندی از سلطنت او و خاندانش را به زبان میآورند. نیروهای غربگرا یا همان انگلوفیلهای سابق البته به تمجید از سلطنت انگلستان هیچگاه قانع نشدهاند و هرگاه فرصت شده از استعمار انگلستان نیز تمجید و آن را توجیه کردهاند.
در این فضا، مرگ نماد حکومت موروثی انگلستان بعد از 7 دهه سلطنت که خسارتها و خباثتهای زیادی علیه کشورمان داشت، با اعلان غیررسمی عزاداری در اردوگاه اصلاحطلبان و غربگرایان ایرانی همراه شد تا سخن به تمجید از سلطنت الیزابت دوم بپردازند. رسانههای اصلاحطلب و برخی چهرههای شناختهشده این جریان مثل صادق زیباکلام از نخستین ساعات اعلام خبر مرگ ملکه انگلستان از هیچ سخنی در تمجید از وی و نتایج سلطنتش نگذشتند. ملکهای که در شروع سلطنتش علیه دولت قانونی ایران کودتا و دولتش تا پایان دوره 70 ساله سلطنت از هر توطئه شومی علیه ایران حمایت و جانبداری میکرد تبدیل به نمادی از حکمرانی بشردوستانه شد.
روزنامه «هممیهن» که تیتر مثبت «مشروطه ماندن» را برای مرگ الیزابت دوم انتخاب کرده بود، در یادداشتی با تمجید از الگوی سلطنتی ملکه سابق انگلستان، نوشت: «در این 70 سال به دلیل برخی ویژگیها، ملکه الیزابت توانست نهادی بیطرف(!) در منازعات و در عین حال نهادی مفید برای کشورش باشد، شاید جانشین او بتواند این مسیر را ادامه دهد، شاید هم نتواند ولی آنچه برای ما به عنوان یک جامعه در حال گذار اهمیت دارد، یک نتیجهگیری به دو رویه کم و بیش یکسان برای نوگرایان و سنتگرایان است».
این روزنامه اصلاحطلب در یادداشتی به قلم سردبیر خود نیز در موضعی تمجیدی درباره الیزابت دوم، نوشت: «پادشاهی مشروطه کاری دشوار است. اینکه فقط سلطنت کنی و نه حکومت، دشوارتر از آن است که در دربار و بازار و ارتش و هر نهاد سیاسی و اجتماعی دیگر که در قدرت موثرند و نفوذ دارند، باندی شکل دهی و بر حیطه فعالیت دولت و نخستوزیر و احزاب و مطبوعات چنگ اندازی». توصیف ملکه سابق انگلستان با چنین تعابیری پیش از هر چیز اقدامی برای سفیدشویی وی به عنوان نماد سلطنت دولتی است که در 7 دهه گذشته از هیچ خباثتی علیه قیامهای آزادیخواهانه ملی دیگر ملل فروگذار نبوده است. همزبانی عجیب غربگرایان و درآمدن در جایگاه صاحب عزایی ملکه انگلستان بیش از هر چیز یادآور سیاست خارجی این جریان در سالهای گذشته بود. ادراک مناسبات جهانی بر مبنای اولویت قائل شدن برای منافع غرب، باعث میشود از جنایتپیشهترین دولتها و رهبرانشان سیمایی مثبت تصویر شود اما دولتهای آزادیخواهی که مقابل نظم استعماری جهان ایستادگی میکنند با عناوین مختلف مورد اتهام قرار میگیرند.
ارسال به دوستان
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش خبر داد
تست نهایی «باور ۳۷۳» در روزهای آینده
گروه سیاسی: فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با اشاره به اینکه تست نهایی «باور ۳۷۳» روزهای آینده انجام میشود، گفت: برد این سامانه به بالای ۳۰۰ کیلومتر خواهد رسید.
امیر علیرضا صباحیفرد درباره آخرین وضعیت سامانه «باور ۳۷۳» گفت: تجهیزاتی که در راستای مأموریت خود در اختیار داریم، همگی بومی بوده و سامانه «باور ۳۷۳» نیز از این قاعده مستثنا نیست. ما از طریق اجرای یک کار علمی پیچیده با همکاری نیروی پدافند هوایی ارتش، دانشگاهها و وزارت دفاع به سامانه قدرتمند «باور ۳۷۳» دست پیدا کردیم. وی ادامه داد: دانشمندان ما به این نتیجه رسیدهاند تجهیزات خودمان را بر اساس تهدیدات بهروزرسانی کنیم، این اتفاق در «باور ۳۷۳» نیز رخ داده است. هنگام رونمایی «باور ۳۷۳» برد درگیری این سامانه به میزان کنونی نبود.
امیر صباحیفرد با بیان اینکه دشمنان فرامنطقهای ما هر از گاهی اظهاراتی را مطرح میکنند که با واقعیت فاصله بسیاری دارد، تصریح کرد: ما با توجه به این اظهارات، تهدیدات خودمان را جلوتر از این سخنان بردهایم.
یکی از سخنان دشمنان فرامنطقهای ما این است که دیگر نیاز نداریم به آسمان ایران نزدیک شویم، بلکه از راه دور اقدامات خود را انجام میدهیم. فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش افزود: اکنون قدرت موشکی «باور ۳۷۳» به جایی رسیده که قادر است فراتر از مرزهایمان هواپیماهای آنها را شکار کرده و به قلبهای سیاه آنها شلیک کند. وی با اشاره به اینکه تستهای اولیه سامانه «باور ۳۷۳» را با موفقیت پشت سر گذاشتهایم، بیان داشت: تست نهایی این سامانه در روزهای آینده انجام میشود و برد آن را به بالای ۳۰۰ کیلومتر میرسانیم.
ارسال به دوستان
اخبار
رئیسجمهور:
اراده ایران برای توسعه روابط با اندونزی جدی است
رئیسجمهور اظهار داشت: روابط حسنه تهران- جاکارتا در حوزههای مختلف میتواند به توسعه همکاریهای سازنده ۲ کشور در سطوح منطقهای و بینالمللی منجر شود.
حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی در دیدار محمد شریفالدین، رئیس دیوان عالی اندونزی، روابط ۲ کشور را دوستانه و رو به گسترش توصیف و با بیان اینکه اراده جمهوری اسلامی ایران برای توسعه روابط با اندونزی در همه حوزهها جدی است، تاکید کرد: سطح فعلی روابط فیمابین متناسب با ظرفیتهای موجود در ۲ کشور نیست. رئیسجمهور اظهار داشت: روابط حسنه تهران- جاکارتا در حوزههای مختلف میتواند به توسعه همکاریهای سازنده ۲ کشور در سطوح منطقهای و بینالمللی منجر شود.
وی با اشاره به رویکرد فعال اندونزی در سازمانهای بینالمللی، تقویت همکاریهای ۲ کشور در نهادها و مجامع بینالمللی را به عنوان یکی از زمینههای همکاری فیمابین مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: امروز نظام سلطه به نام دفاع از حقوق انسانها بزرگترین ظلم را به جهان بویژه ملتهای مسلمان روا میدارد و موضع مشترک حقوقدانان آزاد دنیا در برابر این ظلم آشکار نظام سلطه میتواند در تغییر وضعیت حقوق بشر در جهان موثر واقع شود.
رئیس دیوان عالی اندونزی با ابراز علاقهمندی کشورش برای ارتقای سطح تعاملات ۲ کشور در حوزههای مختلف، خواهان همکاری و استفاده از تجربیات جمهوری اسلامی ایران در زمینه فناوریهای مرتبط با امور حقوقی و قضایی شد.
***
رئیسمجلس شورای اسلامی :
رژیم صهیونیستی و آمریکا تنها زبان قدرت را میفهمند
رئیس مجلس گفت: ما تا زمانی در جبهه مقاومت میتوانیم بر دشمنان به پیروزی برسیم که بتوانیم تولید قدرت کنیم و اگر این تولید قدرت صورت گیرد، میتواند برای ما مثمر باشد، چرا که رژیم صهیونیستی و آمریکا تنها زبان قدرت را میفهمند.
محمدباقر قالیباف در دیدار محمد عبدالسلام، سخنگوی جنبش انصارالله یمن با بیان اینکه ما از استقلال یمن و مذاکرات یمنی - یمنی حمایت کامل میکنیم و این را یک وظیفه دینی و انسانی میدانیم، اظهار داشت: البته این فرصت پیش نیامده که یمن را از نزدیک ببینم، ولی مجموعه گزارشات و صحنههایی که از آنجا مشاهده میشود، بیانگر روحیه جهاد، ایستادگی، شهادت و ایثارگری تک تک مردم یمن و همچنین رزمندگان یمنی است. وی با بیان اینکه حوادث یمن بسیار شبیه حوادث انقلاب اسلامی ایران است، گفت: دوستان همنهضتی ما در کشورهای محور مقاومت در شروع کار با مشکل اداره کشور مواجه نبودند اما ما و شما در شروع کار باید هم کشور و هم جنگ اداره را میکردیم. رئیس قوه مقننه تصریح کرد: البته در ادامه دشمنان ما بویژه آمریکا و اسرائیل شیوه جنگ با کشورمان را تغییر دادند و با جنگ اقتصادی به دنبال تضعیف فرهنگ و روحیه جهاد و شهادت بین مردم هستند.
قالیباف بیان داشت: ما تا زمانی در جبهه مقاومت میتوانیم بر دشمنان به پیروزی برسیم که بتوانیم تولید قدرت کنیم و اگر این تولید قدرت صورت گیرد، میتواند برای ما مثمرثمر باشد، چرا که رژیم صهیونیستی و آمریکا تنها زبان قدرت را میفهمند. بحث من فقط جنگ نظامی نیست، بلکه منظور من تولید قدرت در همه ابعاد آن است به نحوی که دشمن را وادار به عقبنشینی کند.
وی خاطرنشان کرد: این موضوع را بدانید که دشمنان در یمن، جنگ را به سمت جنگ اقتصادی میبرند تا بتوانند مردم را به ستوه بیاورند و آنچه میتواند باعث غلبه بر مشکلات شود، تقویت روحیه شجاعت، صبر و مقاومت است.
***
در نامهای به دبیرکل سازمان ملل
ایران ادعاهای آلبانی را ساختگی و بیاساس دانست
سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در نامهای به دبیرکل سازمان ملل متحد با بیان اینکه ایران به عنوان یکی از اهداف حملات سایبری، ادعاهای آلبانی را ساختگی و بیاساس میداند، نسبت به هر گونه اقدام تحریکآمیز و غیرموجهی که تحت پوشش ادعاهای بیاساس انجام میشود، هشدار داد. سعید ایروانی در نامهاش به آنتونیو گوترش، اتهامات اخیر دولت آلبانی علیه جمهوری اسلامی ایران را بیاساس دانست و تاکید کرد: کشورم به دروغ متهم به حمله سایبری شد.
نماینده کشورمان در سازمان ملل در این نامه که رونوشت آن به رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد ارسال شده است، افزود: جمهوری اسلامی ایران هر گونه انتساب حمله سایبری ادعایی به زیرساختهای آلبانی را قاطعانه رد و محکوم میکند. در نتیجه، اتهاماتی که به ایران وارد شده است کاملا بیاساس بوده و رد میشود. وی همچنین اعلام کرد: این گونه ادعاهای ساختگی و کذب تنها با جعل و فرضیات طرح شده با اهداف سیاسی مطرح شده است. علاوه بر این، با توجه به ماهیت و ویژگیهای فنی فضای سایبری، ایران نسبت به امکان طراحی و اجرای طیف وسیعی از سناریوهای حمله سایبری توسط شواهد جعلی و ساختگی برای انتساب این حملات به دولتها هشدار میدهد.
در نامه نماینده دائم کشورمان اشاره شده که جمهوری اسلامی ایران بار دیگر بر موضع پایدار خود تاکید میکند که فضای سایبری و فناوریهای مرتبط با آن باید صرفا برای اهداف صلحآمیز استفاده شود و دولتها باید با همکاری مسؤولانه و رعایت کامل حقوق بینالملل قابل اعمال اقدام کنند. ایران این رویکرد را در فضای سایبری بینالملل حفظ میکند که مبتنی بر رفتار بهنجار و مسؤولانه دولت در زمان صلح است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|