|
جاده چالوس امروز و فردا مسدود است
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی کشور از انسداد محور کرج-چالوس از امروز دوشنبه خبر داد. سرهنگ احمد شیرانی اظهار کرد: محور کرج - چالوس، واقع در استان البرز، ۱۸ و ۱۹ مهر ۱۴۰۱ از ساعت 8 تا ۱۶، به دلیل اجرای عملیات کارگاه جادهای، از ابتدای جاده تا کیلومتر ۷۴ مسدود است و تردد از محورهای جایگزین هراز و فیروزکوه انجام میشود.
ارسال به دوستان
با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، افزایش کارآمدی آموزش و پرورش و نشاط اجتماعی در دانشگاهها در دستور کار قرار گرفت
تشکیل خانه ملی گفتوگوی آزاد
معاون اسبق وزارت آموزش و پرورش: ایجاد کرسی آزاداندیشی و راهاندازی خانه ملی گفتوگو آموزش عالی و آموزش و پرورش را متحول میکند
با تصویب تشکیل «خانه ملی گفتوگوی آزاد» در شورای عالی انقلاب فرهنگی، زمینه ایجاد فضای آزاد گفتوگو برای دانشآموزان و دانشجویان در مدارس و دانشگاهها فراهم میشود. شورای عالی انقلاب فرهنگی دیروز ۹ مساله مهم فرهنگی و اجتماعی را به تصویب رساند که این برنامهها با هدف افزایش کارآمدی آموزش و پرورش، نشاط و پویایی اجتماعی در دانشگاهها، تقویت نحوه گذراندن اوقات فراغت، تقویت فضای گفتوگو و اجرای «خانه ملی گفتوگوی آزاد» است. در جلسه این شورا که به ریاست حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور تشکیل شد، 9 مساله مهم و دارای اولویت فرهنگی و اجتماعی بررسی و بر مبنای آن راهبردها و برنامههای اقدام تنظیم و تصویب شد. این برنامهها با هدف افزایش کارآمدی آموزش و پرورش، نشاط و پویایی اجتماعی در دانشگاهها، تقویت نحوه گذراندن اوقات فراغت، تقویت فضای گفتوگو و فعلیت بخشیدن به مصوبه قبلی شورای عالی انقلاب فرهنگی تحت عنوان «خانه ملی گفتوگوی آزاد» تنظیم و تصویب شد. خانه ملی گفتوگوی آزاد زمینه ایجاد فضای آزاد برای دانشآموزان و دانشجویان را به دور از هرگونه محذوریت علمی و گفتوگویی در محیط مدرسه و دانشگاه فراهم میکند. همچنین در این جلسه موضوع فراهم کردن زمینههای فعالیت کرسیهای آزاداندیشی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
* تحول در دانشگاهها و مدارس
خانه ملی گفتوگوی آزاد در مدارس و دانشگاهها در حالی تشکیل میشود که این اقدام شایسته فضای مناسب و آزادانهای را برای بیان و انتقال انتقادات و پیشنهادات دانشجویان و دانشآموزان در زمینههای مختلف در محفلی علمی مهیا میکند و چنین رویکردی بیتردید میتواند خیلی از مسائل و مشکلات را با همفکری حلوفصل کند. ابراهیم سحرخیز، معاون اسبق وزارت آموزشوپرورش در گفتوگو با «وطنامروز» درباره تصویب تشکیل خانه ملی گفتوگوی آزاد در مدارس و دانشگاهها گفت: اقدام شورای عالی فرهنگی در این زمینه را باید به فال نیک گرفت و از آن استقبال کرد، چرا که جای پرسشگری و انتقاد در برنامههای درسی خالی بود و این رویکرد میتواند تحول مثبتی را در فضای گفتمانی در آموزشوپرورش و دانشگاهها با ایجاد فضای آزاد گفتوگو ایجاد کند.
وی با بیان اینکه در تعلیم و تربیت نوین، بحث پرسشگری و مطالبهگری سالهاست مورد توجه قرار گرفته، اظهار داشت: باید بدرستی بیاموزیم موضوع تفکر انتقادی و ایجاد فضای آزاد گفتوگو، مسائل و مشکلات روز را بخوبی حل میکند و باید در این مسیر گام برداریم تا جایی برای ابهام در برخی مسائل بین دانشآموزان و دانشجویان باقی نماند. معاون اسبق وزارت آموزشوپرورش افزود: مهارت گفتوگو در محافل علمی به دلیل کمرنگ بودن نقش آن در مدارس و دانشگاهها ضعیف است، پس ایجاد کرسی آزاداندیشی و راهاندازی خانه ملی گفتوگو بیتردید نتایج مفیدی را در بر خواهد داشت. سحرخیز تصریح کرد: البته موضوع راهاندازی خانه ملی گفتوگوی آزاد نه فقط برای دانشجویان و دانشآموزان، بلکه باید برای فرهنگیان، معلمان و اساتید هم در نظر گرفته شود و با ایجاد کارگروههای آموزشی از این طریق بتوان مشکلات را در میز آزاد گفتوگو مطرح و برای چارهاندیشی آنها برنامهریزی کرد.
وی افزود: دانشجویان و دانشآموزان اکنون گیر نمره و کنکور و ارزشیابی هستند و از فضای مهارت زندگی و تفکر انتقادی و پرسشگری دور ماندهاند که این موضوع باید متحول شود. در واقع باید با ورود تشکلهای دانشآموزی و دانشجویی هر ماه یا چند هفته یک بار فضا را به سمت مشورت و حل مشکلات با گفتوگو پیش برد.
وی افزود: باید به سمتی برویم که این موضوع در محافل علمی و آموزشی نهادینه شود. با فراهم کردن بستر پرسشگری؛ خلاقیت و نوآوری شکل میگیرد و دانشآموزان و دانشجویان در تفکرات خود از فردمحور بودن به سمت تیممحور بودن برای حل مشکلات خواهند رفت.
* دانشجویان آزادانه حرفهایشان را بزنند
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره لزوم ایجاد فضایی در دانشگاهها برای بیان مطالبات و اعتراضات گفت: این فقط برای دانشجویان نیست، چه اینکه پیش از این «خانه ملی گفتوگوی آزاد» تصویب شده بود اما فعال نبود. درمان خیلی از دردهای جامعه در حوزههای مختلف بویژه حوزه فرهنگی را «گفتوگو» میدانیم، البته باید مشکلات معیشتی مردم هم رفع شود. علیرضا منادی درباره آخرین وضعیت دانشجویان بازداشتی در جریان ناآرامیهای اخیر هم اظهار کرد: بالای ۹۸ درصد آنها آزاد شدهاند که در این باره پیگیریهایی را از طریق قوه قضائیه و وزارت علوم و خیلی از دستگاههای دیگر انجام دادیم؛ همه تلاشها بر این بود که حتی یک دانشجو از کلاس درس بازنماند و سر کلاس درس حاضر شود. منادی ادامه داد: دانشجویان حرفهایشان را آزادانه در داخل محیط دانشگاه بیان کنند، روسای دانشگاهها هم مکلف هستند خودشان در تجمعات حضور یافته و با دانشجویان صحبت کنند، کما اینکه در چندین دانشگاه روسای دانشگاهها با دانشجوها صحبت کردند که نمونه آن دانشگاه تبریز بود که خیلی هم اثرگذار بود؛ دانشجویان گوش کرده و عمده آنها از تجمع منصرف شده و سر کلاسهایشان حاضر شدند. در دانشگاههای دیگر هم باید این اتفاق بیفتد. وی خاطرنشان کرد: دانشگاه محل تولید انسان است و سرنوشت کشور در دانشگاه رقم میخورد؛ امیدواریم از این به بعد هم استاد و هم دانشجو جایگاه خود را بدانند که چه جایگاه بلندی دارند. جامعه و حاکمیت هم باید به دانشگاه و دانشجو جایگاه و ارزش خاص و ویژهای بدهند.
ارسال به دوستان
۸ فوتی و شناسایی ۳۲۳ بیمار جدید کرونا طی 24 ساعت
کاهش 80 درصدی استفاده از ماسک در کشور
رعایت پروتکلهای ضدکرونایی در کشور در حالی کاهشی شده که با ورود به فصول سرد سال، این احتمال وجود دارد که کرونا در کنار آنفلوآنزا سلامت جامعه را تهدید کند. به گزارش «وطنامروز»، این روزها خیلیها نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی همچون گذشته که آمار مبتلایان به کرونا بالا بود، حساس نیستند، به شکلی که آمارها حکایت از استفاده 19 درصد مردم از ماسک دارد.
این در حالی است که به گفته کارشناسان هیچ تضمینی نیست که باز هم شاهد موج دیگری از کرونا نباشیم. بررسیهای هفتگی وزارت بهداشت از وضعیت رعایت پروتکلهای بهداشتی دوران پاندمی کرونا در کشور نشان میدهد میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی بشدت کاهش یافته است. بر اساس اعلام وزارت بهداشت، میانگین استفاده از ماسک در شاغلان و خدمتگیرندگان به تفکیک اماکن عمومی استانهای کشور از ۶ تا ۱۳ مهر بالغ بر 19.69 درصد بوده است. همچنین میانگین استفاده از ماسک در شاغلان و خدمتگیرندگان به تفکیک اماکن عمومی کشور از ۳۰ شهریور تا ۱۳ مهر بالغ بر 19.69 درصد بوده است. بر همین اساس، بیشترین میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی مربوط به دانشگاهها با 72.50 درصد است.
طبق گزارشهای موجود، رعایت پروتکلهای ضدکرونایی در کشور همچنان در روندی کاهشی قرار دارد و آمار آن در هفته منتهی به ۱۶ مهرماه ۱۴۰۱، به بالغ بر 32.45 درصد رسیده است. در همین باره وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: در شبانهروز گذشته ۳۲۳ بیمار «کووید-19» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه در این بازه زمانی 8 بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند. بر این اساس از ظهر شنبه تا ظهر یکشنبه ۱۷ مهر، ۳۲۳ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۹۱ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در طول این مدت ۸ بیمار مبتلا به «کووید-19» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۴۸۶ نفر رسید. از سویی خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۲۷ هزار و ۷۲۵ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. از طرفی ۱۱۹ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۶۵ میلیون و ۹۶ هزار و ۵۳۹ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۴۹۸ هزار و ۹۷۷ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۲۶۰ هزار و یک نفر نیز دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را در کشور تزریق کردهاند. به این ترتیب مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۸۵۵ هزار و ۵۱۷ دوز رسید. در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز کرونا قرار ندارد؛ ۱۸ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۹۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۳۸ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
ارسال به دوستان
آغاز اجرای «بیمه تکمیلی» روستاییان و عشایر
صندوق بیمه اجتماعی در اقدامی قابل تحسین درصدد اجرای طرح بیمه تکمیلی برای روستاییان و عشایر است. مدیرعامل این صندوق در این زمینه از آغاز اجرای آزمایشی بیمه تکمیلی بازنشستگان این صندوق خبر داد و گفت: ۱۶۰ هزار بازنشسته داریم که طرح را ابتدا با این تعداد شروع میکنیم. آذربایجان شرقی، اصفهان و همدان که ۴۰ هزار بازنشسته دارند، در گام اول بیمه تکمیلی میشوند.
بیتالله برقراری در حاشیه همایش روز ملی روستاها و عشایر که در مرکز همایشهای صداوسیما برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته وحدت، گفت: همایش امروز به مناسبت روز ملی روستا برگزار شد. صندوق این قشر زحمتکش را بیمه اجتماعی میکند، همچنین کشاورزان، روستاییان، عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، جامعه تحت پوشش صندوق هستند. وی افزود: به روال صندوقهای بیمهای، مستمری بازنشستگی، ازکارافتادگی و فوت به جامعه تحت پوشش تعلق میگیرد؛ البته این صندوق آنطور که باید شناسانده نشده و باید در این راستا جهاد تبیین با قوت بیشتری دنبال شود.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه امور درمانی روستاییان را سازمان بیمه سلامت انجام میدهد، گفت: ما یک میلیون و ۵۰۰ هزار بیمه شده داریم که درصددیم این تعداد را در آینده بیمه تکمیلی کنیم. ۱۶۰ هزار نفر نیز بازنشسته هستند که بیمه تکمیلی مطالبه آنها هم بود. مدتها کار کارشناسی انجام دادیم تا بتوانیم این کار را انجام دهیم.
برقراری ادامه داد: با شرکتهای بیمه مذاکره کردهایم و از امروز 3 استان پایلوت میشوند که با رفع نقاط ضعف به همه استانها تعمیم مییابد. ۱۶۰ هزار بازنشسته داریم که طرح را با اینها شروع میکنیم. بازنشستگان استانهای آذربایجان شرقی، اصفهان و همدان -که ۴۰ هزار بازنشسته دارند- در گام اول بیمه تکمیلی میشوند. وی درباره فعالیتهای قرارگاه کرامت نیز گفت: حدود ۱۷ سال از عمر صندوق میگذرد و 1.5 میلیون بیمه شده فعال و 2 میلیون و ۴۰۰ هزار بیمه شده غیرفعال دارد. در قالب فعالیتهای این قرارگاه امید است با اقدام تحولی یک میلیون بیمه شده جدید را جذب کنیم.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ادامه داد: رویکرد ما بر اساس سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب و سیاستهای دولت مردمی شکل گرفته و موفقیتهای خوبی را شاهد بودهایم که افزایش ۶۰ درصدی سطوح درآمدی از این جمله است.
ارسال به دوستان
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش:
هیچ دانشآموزی در جریانات اخیر «اخراج» نشده است
دشمن برای ادامه اغتشاشات، دانشآموزان را جامعه هدف خود قرار داده اما این قشر جامعه با هوشیاری و آگاهیبخشی از سوی مدیران مدارس، صف خود را از صف اغتشاشگران جدا کرده و به دنبال تحصیل و آموزش خود هستند. معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه برخی به دنبال بر هم زدن فضای آموزش در مدرسه بودند و از اقتضای سن و هیجانات نوجوانان و کنجکاوی دانشآموزان استفاده کردند، گفت: برخی در پی این بودند که مدرسه را با چالش مواجه کنند و برخی اغتشاشات را که در گوشههایی شکل گرفت به مدرسه بکشانند که این موضوع با درایت مدیران و هوشمندی دانشآموزان و اولیا محقق نشد. محمدمهدی کاظمی در نشست خبری با موضوع «پروژه مهر و بازگشایی مدارس» اظهار کرد: امنیت در هر کشوری جزو خط قرمزهاست و توجه به این موضوع مورد تاکید همه کشورهاست. ما باید زمینه آموزش را برای همه دانشآموزان فراهم کنیم و اگر جایی تعداد اندکی در مقابل حدود ۱۶ میلیون دانشآموز ما بخواهند حرکتی انجام دهند، باید برای همان دانشآموزان نیز فرصت آموزش را فراهم کنیم. معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا دانشآموزی به دلیل تحت تاثیر ناآرامیهای اخیر قرار گرفتن، اخراج شده است؟ تاکید کرد: هیچ دانشآموزی در این راستا اخراج نشده است. اگر مشکلی برای یکی از این دانشآموزان پیش آید خود را موظف میدانیم برای آموزش او تلاش کنیم. دانشآموزی در این راستا اخراج نشده؛ اگر هم تحت تاثیر قرار گرفته و حرکتی انجام داده باید به او آگاهیبخشی کنیم. در این راستا تاکنون دانشآموز اخراجی نداشتهایم. معاون آموزش متوسطه وزارت آموزشوپرورش در بخش دیگر سخنان خود درباره آمار ترک تحصیل دانشآموزان متوسطه هم توضیح داد: جمعیت دانشآموزی ما نسبت به سال قبل افزایش داشته و نرخ ارتقا و گذر ما از متوسطه اول به دوم در دختران بیشتر است و این به معنای آن است که ترک تحصیل در دختران به نسبت پسران در مقطع متوسطه کمتر است. به گفته کاظمی، در 3 پایه شاخه فنی و حرفهای و کاردانش ۷۹ هزار نفر دانشآموز به نسبت سال قبل افزایش داشته است. وی افزود: در حال حاضر تعداد دانشآموزان شاخه فنی و حرفهای ما و در طول انقلاب اسلامی سابقه نداشته است. وی با بیان اینکه در سهم و تعداد دانشآموزان در رشته ریاضی امسال با روند افزایشی مواجه بودهایم، ادامه داد: برای سال تحصیلی ۱۴۰2-۱۴۰1 مجموعا تعداد دانشآموزان متوسطه اول و دوم ۶ میلیون و ۶۳۹ هزار و ۴۳۱ نفر است. تعداد دانشآموزان پایه دهم ریاضی هم بیش از ۱۰۱ هزار نفر و در مجموع سه پایه شاخه ریاضی ۲۸۱ هزار و ۷۲۲ دانشآموز داریم. وی با اشاره به پیشیبینی ثبتنام ۱۵ میلیون و ۶۴۰ هزار نفر دانشآموز در ۱۲۲ هزار مدرسه برای سال تحصیلی ۱۴۰2-۱۴۰1 تصریح کرد: با عنایت به اینکه طی ۸ سال گذشته تعداد دانشآموزان رشته ریاضی - فیزیک و سهم این رشته کاهش داشت، ضرورت داشت به منظور تقویت علوم پایه، به رشته ریاضی - فیزیک توجه بیشتری داشته باشیم. از این رو امسال حدود ۸ هزار دانشآموز در پایه دهم ریاضی - فیزیک افزایش داشت. وی با یادآوری راهاندازی «رشته محیطبانی» برای نخستین بار در کشور تصریح کرد: این رشته برای نخستین بار در کشور و در 2 استان ایجاد شد. برخی رشتههای دیگر از جمله بهیاری را با توجه به نیاز حوزه سلامت و با مشارکت وزارت بهداشت در برخی استانها توسعه دادیم. ارسال به دوستان
اخبار
شهادت یک بسیجی در اغتشاشات منطقه ۱۷ تهران
سخنگوی شورای شهر تهران دیروز از شهادت یک بسیجی در منطقه ۱۷ در پی اغتشاشات روز شنبه خبر داد و گفت: بنده پس از شهادت، تصویر پیکر این شهید را دیدم که صورت این شهید بزرگوار پر از ساچمه بود، البته با شلیک گلوله کلت کمری به شهادت رسیده بود. علیرضا نادعلی در جریان نودوپنجمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به اتفاقات و حوادث شب گذشته در منطقه 17 اظهار کرد: متاسفانه شب گذشته شاهد بودیم که توسط اغتشاشگران به اموال عمومی شهر در این منطقه آسیب جدی وارد شد، منطقه 17 را به عنوان منطقه دارالشهدا میشناسند و هیچ وقت سابقه چنین اتفاقاتی در این منطقه را نداشتهایم اما شب گذشته عده زیادی حرکت کردند و خود را به این منطقه رساندند و اقدام به آسیب زدن و تخریب اموال عمومی کردند.
وی با اشاره به شهادت یکی از بسیجیان در منطقه 17 در پی اغتشاشات اخیر هم گفت: ایشان دارای 2 فرزند کوچک بود که برای کمک به جمع کردن ناامنی در منطقه حضور یافته بود. نادعلی با طرح این پرسش که آیا کسانی که وحشیانه و به شکل دورهدیده این حوادث را رقم میزنند معترض هستند؟ گفت: قطعا این افراد دوره دیده و آموزشدیده هستند و متصل به افراد دیگر هستند تا وارد چنین حوادثی شوند.
***
طبخ و توزیع روزانه ۴۰۰۰ پرس غذای گرم در مناطق زلزلهزده خوی
در پی زلزله اخیر شهرستان خوی در استان آذربایجان غربی، نیروهای امدادی بنیاد احسان در منطقه حضور یافتند و اقدامات اولیه جهت کمک به مردم زلزلهزده انجام شده است. علیرضا خسروبابایی، مدیر قرارگاه فوریتهای امدادی بنیاد احسان گفت: بعد از زلزله اخیر در شهرستان خوی نیروهای متخصص بنیاد احسان در محل حاضر شدند و با ارزیابی و شناسایی منطقه، دستورات لازم جهت کمک سریعتر به مردم صادر شد.
خسروبابایی ادامه داد: در بررسیهای اولیه شاهد کمبود غذای گرم بودیم که با راهاندازی آشپزخانه سیار احسان در شهر خوی و توزیع روزانه ۴۰۰۰ پرس غذای گرم، این مشکل برطرف شد. به گزارش روابط عمومی بنیاد احسان، مدیر قرارگاه فوریتهای امدادی بنیاد احسان درباره اقلام ارسالی به منطقه نیز گفت: برای طبخ غذا در آشپزخانه سیار احسان و توزیع اقلام غذایی در بین زلزلهزدگان،
۵ هزار کنسرو گوشت، ۵ تن برنج و ۵ هزار بطری آب معدنی به شهرستان خوی ارسال شده است.
وی افزود: در فاز دوم خدمترسانی، توزیع بخاری و کانکس در دستور کار قرار گرفته است؛ در فاز سوم هم توزیع لوازم خانه برای آسیبدیدگان برنامهریزی شده است.
***
الزام اتصال ساختمانهای بزرگ به سامانه پایش هوشمند حریق
اعضای شورای شهر با رأی خود با پیشنهادی مبنی بر پایش هوشمند حریق ساختمانهای مسکونی با بیش از ۵۰۰۰ متراژ و ساختمانهایی با کاربری غیر بالای ۲۰۰۰ متر موافقت کردند. اعضای شورای شهر تهران در جلسه دیروز خود همچنین مصوبه پایش هوشمند ساختمانها درباره اطفای حریق را اصلاح کردند.
مهدی چمران در این زمینه گفت: اعضای شورا در جلسه پیش مصوبهای را درباره تعیین نرخ بهای خدمات پایش هوشمند ساختمانها تصویب کردند اما این مصوبه داوطلبانه بود، یعنی ساختمانها داوطلبانه به این سامانه متصل میشدند در حالی که این سامانه برای شهر تهران کاربردی است و باید ساختمانهای بزرگ را تشویق کنیم که به این سامانه بپیوندند. بر همین اساس پیشنهاد میشود ساختمانهای مسکونی بیش از ۵۰۰۰ متر و ساختمانهایی با کاربری عمومی الزاما به این سامانه بپیوندند.
مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه در جلسه گذشته اعضای شورا بهای خدمات پایش ساختمانها از نظر اطفای حریق را بررسی کرده و به تصویب رساندند، اظهار کرد: در حال حاضر پیشنهاد شده ساختمانهای مسکونی بالای ۵۰۰۰ متر و ساختمانهایی با کاربریهای غیر که بالای ۲۰۰۰ متر هستند به این سامانه متصل شوند.
***
بخش مراقبتهای ویژه مانع افزایش فوتیهای کرونا شد
رئیس انجمن مراقبتهای ویژه ایران گفت متاسفانه بخشهای ویژه بیمارستانی بودجه کافی ندارند و ما همیشه عقب هستیم که یکی از دلایل آن تعلق نگرفتن بودجه در جای درست است.
دکتر علی امیرسوادکوهی با اشاره به برگزاری هشتمین کنگره بینالمللی مراقبتهای ویژه ایران بعد از 2 سال وقفه ناشی از پاندمی کرونا در روزهای ۴ تا ۶ آبانماه، اظهار داشت: برگزاری این رویداد بعد از 2 سال، نهتنها در ایران بلکه در کل جهان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و تبادل اطلاعات بخشهای ویژه میتواند خیلی کمککننده باشد و بسیار حائز اهمیت است. وی با بیان این مطلب که در طول پاندمی کرونا بهترین بخشهایی که توانستند تا حدود زیادی کنترلکننده این پاندمی باشند بخشهای مراقبتهای ویژه بودند، گفت: با توجه به اختلالی که در واکسیناسیون ایرانیان و سیستم دارویی وجود داشت با عملکرد صحیح بخشهای مراقبتهای ویژه و متخصصان این رشته جلوی یک فاجعه انسانی و فوتیهای بسیاری در ایران گرفته شد که قابل تقدیر و ستودنی است.
وی اضافه کرد: متاسفانه بخشهای ویژه بیمارستانی بودجه کافی ندارند و ما همیشه عقب هستیم که یکی از دلایل آن تعلق نگرفتن بودجه در جای درست است. رئیس انجمن مراقبتهای ویژه ایران در ادامه گفت: در حقیقت هنوز بعد از این همه سال دپارتمان مراقبتهای ویژه در دانشگاه تاسیس نشده است و از طرف دانشگاهها مقاومت صورت میگیرد و وزارت بهداشت هم در این مورد قوی عمل نکرده که دپارتمانها را مستقل کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|