|
ارسال به دوستان
ورود سینمای کودک به فصلی نو با «پسر دلفینی» و «لوپتو»
عصر جدید انیمیشنسازی
گروه فرهنگ وهنر: تا ۵ روز پیش از تنظیم این گزارش، انیمیشن «پسر دلفینی» با فروش یک میلیارد و ۱۱۵ میلیون تومانی خود فاتح گیشه سینما بود و بعید است در این چند روز هم تغییری در این روند فروش به وجود آمده باشد. این فروش خوب در حالی توسط این انیمیشن ثبت شده که سالنهای سینما در یک ماه اخیر، دوران پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشتهاند. حالا با گذر نسبی از این دوران پر فراز و نشیب، انیمیشن دیگری به نام «لوپتو» که محصول مرکز انیمیشن سوره است، یک هفته دیگر پا به سینماها میگذارد. به گزارش «وطنامروز»، در سینمای کودک کمتر اثری را میتوان یافت که توانسته باشد در رقابت با فیلمهای متنوع بزرگسال، بر رقبایش فائق آید و خود را به صدر گیشه برساند اما «پسر دلفینی» در دوران کسادی بازار سینما و کمبود مخاطبانی که پس از کرونا و افزایش قیمت بلیت هنوز به سینما آمدن عادت نکردهاند، به چرخه اکران اضافه شد و در ادامه اکرانش هم شرایط عادی و معمولی را تجربه نکرد و بهرغم همه این اوصاف تا امروز هم صدر گیشه سینما را با فروش بیش از یکمیلیاردی خود سفت چسبیده است.
این انیمیشن هر چند با سرمایهگذاری موسسه فرهنگی- رسانهای اوج ساخته شد اما در ادامه، توسط محمدامین همدانی، تهیهکننده فعلی خریداری شد و در شرایطی به اکران رسید که طبق توافقات قبلی، هیچ نامی از موسسه اوج در آن دیده نمیشد. با این حال، توفیقات این انیمیشن، آن هم در شرایطی که پیشتر گفته شد، گویای ۲ نکته است: اول اینکه توجه خانوادهها به سینمای کودک نسبت به یک دهه قبل افزایش یافته و پدر و مادرها با درک عمیقتر اهمیت کالاهای فرهنگی در تربیت کودکانشان، بیش از پیش به گرفتن دست فرزندانشان و بردن آنها به سینما برای تماشای آثار متناسب سنشان بها میدهند. نکته دیگر اینکه سینمای ما در حوزه کودک، امروز به بلوغی نسبی رسیده و در پلهای قرار گرفتهایم که میتوانیم در عرصه جهانی با انیمیشنهایمان عرض اندام کنیم.
اگر به کارهای سینمایی عرصه کودک در سالیان قبل همچون «شاهزاده روم»، «فیلشاه» و «بنیامین» نگاهی بیندازیم و آنها را با «پسر دلفینی» مقایسه کنیم، میتوانیم این تغییر را حس کنیم و متوجه این پیشرفت در سینمای کودک شویم. «پسر دلفینی» برخلاف نمونههای قبلی، خط داستانیای را دنبال میکند که دیگر کشورها سالهاست در ساخت انیمیشنهایشان دنبال میکنند. به طوری که به گفته تهیهکننده آن، مخاطبان روس باور نمیکردند این انیمیشن ساخته کشور ایران باشد!
قهرمان قصه که معمولا به جهت همزادپنداری بهتر مخاطب، کم سن و سال است، یکی از عزیزانش -که میتواند دوست یا از اعضای خانواده باشد- را در بند یک شخصیت منفی بدجنس میبیند و در طول قصه تلاش میکند او را نجات دهد و سختیهای بسیاری را در این راه متحمل میشود. در نهایت هم با شجاعت و فداکاری موفق به نجات آن شخصیت میشود و در حالی که اطرافیانش فکر میکنند در این راه جانش را از دست داده، به هوش میآید و در کنار دوستانش بخوبی و خوشی روزگار میگذراند. نمونههای مشابه این سیر داستانی را در برخی انیمیشنهای شناخته شده جهانی از جمله «گربه چکمهپوش» و «پاندای کونگفوکار2» میتوان مشاهده کرد. دیگر کشورها مدتها پیش به این فرمول در داستانپردازی برای کودکان دست یافته و از جذابیت آن برای کودکان آگاه شده بودند و امروز، ما توانستهایم به این فرمول و این جذابیت در انیمیشنهایمان دست پیدا کنیم.
حالا در شرایطی که «پسر دلفینی» باید اندکاندک از پرده نقرهای فاصله بگیرد، انیمیشن دیگری مجوز اکران در سالنهای سینما از هفته آینده را کسب کرده است. انیمیشن بلند «لوپتو» ساخته عباس عسکری به تهیهکنندگی محمدحسین صادقی است که مخاطبان سینما از چهارشنبه هفته آینده میتوانند به تماشایش بنشینند. «لوپتو» که در لهجه کرمانی به معنای نوعی اسباببازی و عروسک دستساز است، نام تازهترین محصول پویانمایی مرکز انیمیشن سوره است که چندی پیش هم در بخش رقابتی دهمین جشنواره یونیورسال کیدز کشور ترکیه -که محور آن صلح جهانی است- به نمایش درآمد. این انیمیشن سینمایی، نخستین محصول سینمایی مرکز انیمیشن سوره است که با تکنیک سهبعدی در استودیو فراسوی ابعاد، توسط هنرمندان کرمانی تولید شده است. در خلاصه داستان «لوپتو» میخوانیم: پدر علی در کارگاه لوپتو با یاد دادن ساخت اسباببازی به بیمارانش، آنها را درمان میکند. کارگاه اسباببازیهای خلاقانه لوپتو که بین کودکان ایرانی محبوبیت زیادی دارد با خرابکاری یک ناشناس تعطیل میشود. علی تلاش میکند پدرش را که ناامید شده است از این مخمصه نجات دهد.
تازهترین ساخته مرکز انیمیشن سوره حالا در شرایطی قصد دارد راهی پرده سینماها شود که تنشهای موجود در جامعه در زمان اکران«پسر دلفینی» تقریبا مرتفع شده است و با توجه به استقبالی که «لوپتو» در جشنوارههای بینالمللی تجربه کرده، میتوان گفت روزهای خوشی در انتظار این انیمیشن است. مواجهه مخاطبان با «لوپتو» هر چه که باشد، تجربه موفق «پسر دلفینی» نباید فراموش شود. باید به خاطر داشته باشیم که امروز، انیمیشن ما در سطح جهانی، چند پله رشد را تجربه کرده و اگر تولیداتمان در حوزه سینمای کودک مسیری که آغاز کرده را ادامه دهد، میتوانیم در سینمای کودک هم همانند سینمای بزرگسال، حرفی برای گفتن داشته باشیم.
ارسال به دوستان
اخبار
دیوار ولیعصر منقش به «ایران یکپارچه» شد
دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر(عج) با عنوان «ایران یکپارچه» صبح روز گذشته سوم آبانماه رونمایی شد.
به گزارش «وطنامروز»، دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر(عج) با شعار «ایران یکپارچه» صبح روز گذشته سوم آبانماه پیش روی شهروندان قرار گرفت. این دیوارنگاره طرحی از خانه طراحان انقلاب اسلامی است که به همت سازمان هنری- رسانهای اوج در میدان ولیعصر(عج) تهران رونمایی شده است.
در پی حواشی ایجاد شده برای طرح قبلی تحت عنوان «زنان سرزمین من» که منجر به برداشته شدن دیوارنگاره چند ساعت پس از نصب در شامگاه پنجشنبه ۲۱ مهرماه شد، فردای همان روز یعنی جمعه ۲۲ مهرماه مسؤولان امر اعلام کردند طرح جدید ظرف چند ساعت آینده روی دیوار خواهد رفت که این وعده تا دیروز به طول انجامید.
این دیوارنگاره با تصاویری از اقشار مختلف کشور به همراه پرچم مقدس ایران طراحی شده است.
سینماها بالاخره فیلم جدید به خود میبینند
۳ فیلم «طبقه یکونیم»، «بیرو» و «لوپتو» با ثبت قرارداد در شورای صنفی اکران از چهارشنبه هفته آینده روانه پرده سینماها میشوند.
به گزارش «وطنامروز»، هفدهمین جلسه شورای صنفی نمایش دیروز سهشنبه ۳ آبان در خانه سینما تشکیل شد. در این جلسه بعد از بررسی درخواستها و موارد مطرح شده، قرارداد سرگروهی ۳ فیلم جدید به ثبت رسید.
بر این اساس فیلم سینمایی «طبقه یکونیم» به کارگردانی نوید اسماعیلی با پخش رسانه فیلمسازان مولود به سرگروهی پردیس مگامال قرارداد خود را ثبت کرد. فیلم سینمایی «بیرو» به کارگردانی مرتضیعلی عباسمیرزایی نیز با پخش نمایش گستران به سرگروهی پردیس کورش راهی اکران میشود. همچنین انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسگری با پخش بهمن سبز و به سرگروهی پردیس هویزه مشهد در نوبت اکران قرار گرفت.
بر اساس تصمیمگیری شورای صنفی نمایش مقرر شده است هر ۳ فیلم اکران خود را از چهارشنبه هفته آینده آغاز کنند.
مدیر سابق شبکه کودک رئیس انجمن قلم شد
محمد سرشار در نخستین جلسه هیات مدیره منتخب جدید انجمن قلم ایران، به عنوان رئیس این انجمن انتخاب شد.
به گزارش «وطنامروز»، محمد سرشار مدیر سابق شبکه کودک، به ریاست انجمن قلم منصوب شد. پیش از این محسن پرویز عهدهدار ریاست این انجمن بود.
روز گذشته در جریان نخستین جلسه هیاتمدیره منتخب جدید انجمن قلم ایران که در محل دفتر انجمن قلم ایران برگزار شد، با رأی اعضای جلسه محمد سرشار به عنوان رئیس، سیداحمد میرزاده به عنوان نایبرئیس و سخنگو، رضا اسماعیلی به عنوان خزانهدار و مریم پوریامین به عنوان دبیر هیاتمدیره انجمن انتخاب شدند.
پخش «ایران قوی» از امروز
«ایران قوی» به مناسبت هفته پدافند غیرعامل از شبکه ۲ سیما روانه آنتن میشود. به گزارش «وطنامروز»، «ایران قوی» عنوان مجموعه جدیدی است که به مناسبت هفته پدافند غیرعامل از امروز از شبکه ۲ سیما روانه آنتن میشود. در ویژهبرنامه «ایران قوی» مقابله با هر گونه نفوذ و تهاجم دشمنان در شبکههای اجتماعی و جنگ شناختی توسط پدافند غیرعامل بررسی میشود. دفاع جامع در جنگ ترکیبی، آرایش دفاع سایبری در جنگ جدید، شبکههای اجتماعی و جنگ شناختی، پدافند زیستی، تجربهها و دستاوردهای عبور از کرونا، پدافند شهری، ارتقای کیفیت زیست شهروندان، جمعیت و ایران قوی، پدافند غیرعامل علم و فناوری و... از موضوعاتی است که در برنامه «ایران قوی» به آنها پرداخته میشود. این برنامه کاری است از سازمان پدافند غیرعامل که از امروز 4 آبان حوالی ساعت 13:30 از شبکه 2 سیما روانه آنتن میشود.
نقش مارادونا بر دیوارنگارهای در بوئنوسآیرس
دیوارنگاره عظیمی از مارادونا، اسطوره آرژانتینی فوتبال روی دیواری در شهر بوئنوسآیرس نقش بست.
به گزارش «وطنامروز»، مارتین رون، هنرمند آرژانتینی نقاشیای غولپیکر از دیگو مارادونا ابر ستاره فقید فوتبال را روی دیوارنگارهای در شهر بوئنوسآیرس کشید.
مارتین رون، این دیوار ۱۶۰۰ مترمربعی را که در مرکز شهر قرار دارد، به تصویری از مارادونا منقش کرده است. این نقاشی غولپیکر بر اساس عکسی از مارادونا در فینال جامجهانی 1990 مقابل آلمان است که او را در حال تشویق تیمش نشان میدهد.
ارسال به دوستان
انتشارات «مرز و بوم» خاطرات شاهد عینی جنگ را منتشر کرد
مثل سیاوش، تنها
کتاب «سیاوش» خاطرات «سیاوش قدیر» شاهد عینی 8 سال جنگ تحمیلی، توسط انتشارات مرز و بوم منتشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، کتاب «سیاوش» چکیدهای از خاطرات دوران کودکی، نوجوانی و جوانی پرفراز و نشیب سیاوش قدیر که جنگ و آثارش را در خرمشهر، آبادان و دیگر شهرهای خوزستان از نزدیک دیده است، منتشر شد.
این کتاب تصویری قابل تأمل از دوران پهلوی اول در سالهای 1339 تا 1340 ارائه میدهد، فضای حاکم بر خرمآباد را در سالهای پایانی حکومت پهلوی به تصویر میکشد و به شرایط حساس سنندج در روزهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به طور مفصل اشاره میکند.
خاطرات مرتبط با سنندج در این اثر، خاطراتی ناب و بکر است که در کتابهای دیگر یا اشارهای به آن نشده یا به صورت گذرا و کلی مطرح شده است. شرایط حساس سنندج پس از پیروزی انقلاب اسلامی بویژه در اسفندماه 1357، شروع بحث خودمختاری در کردستان، چگونگی حمله به پادگان ارتش و دیگر اماکن نظامی سنندج، تصرف این شهر توسط مهاجمان و حوادث پس از آن از روایتهای استثنایی این کتاب است.
وقوع جنگ تحمیلی فصل جدید و متنوع دیگری در این کتاب است که حجم قابل توجهی را به خود اختصاص داده است. حضور داوطلبانه راوی در مناطق جنگی از جمله در یکی از مناطق مرزی در آبادان به نام روستای «حَیِّر» (در کنار اروندرود) و شرح حوادث آن منطقه پس از اعلام احتمال وقوع جنگ، حضور داوطلبانه در خرمشهر تا چند روز قبل از سقوط شهر و همچنین شرح عملیات کوی ذوالفقاری و حضور در اهواز، رامشیر و جایزان از موضوعات طرح شده در این کتاب است. یکی از مهمترین بخشهای این کتاب مربوط به روزهای آغازین جنگ و مقاومت مردم در خرمشهر است که با جزئیات مطرح شده است.
از خصوصیات مهم کتاب سیاوش این است که این کتاب جنگ را از زبان یک سرباز روایت میکند در حالی که بیشتر روایتهای منتشر شده از دوران دفاعمقدس توسط رزمندهها که داوطلبانه در میدانهای جنگ حضور داشتهاند بیان شده است. در واقع بخش عمده کتاب به بازنمایی نقش سربازان در سالهای اول جنگ تحمیلی میپردازد. از خصوصیات مهم دیگر کتاب پرداختن به نقش و جایگاه نیروهای ژاندارمری و جانفشانی و فداکاری آنها در حراست از مناطق مرزی در دوران دفاعمقدس است.
کتاب «سیاوش» سرانجام با حضور 3 روزه راوی در اردوگاه هموطنان آزاد شده بستانی پس از موفقیت عملیات طریقالقدس پایان مییابد.
زاویه دید کتاب، اول شخص است و خاطرات از زبان یک نفر روایت شده است. طبق گفته نویسنده در مقدمه کتاب، کتاب «سیاوش» محصول حدود 6 سال مصاحبه عمیق و هدفمند با راوی به صورت شفاهی و کتبی، گفتوگو با اطرافیان وی، مطالعه اسناد رسمی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی، مطالعه کتابهای خاطره مرتبط، سفر 10 روزه به استان خوزستان و آشنایی با محیط آبادان و خرمشهر، گفتوگوی مستمر با کارشناسان و خوانندگان حرفهای کتابهای خاطره و همچنین تلاش راوی برای دستیابی به پارهای از اطلاعات مهم مربوط به دوران گذشته زندگی پدرش است. در مجموع 70 ساعت مصاحبه با راوی و خانوادهاش انجام شده و به دلیل عدم سکونت راوی در تهران 630 سوال مکتوب از وی پرسیده شده است. نزدیک شدن به زبان راوی، پرداختن به آداب و رسوم اقوام لر، تطبیق گفتههای راوی با اسناد رسمی و دیگر اطلاعات موجود و مراجعه چندین باره به آرشیو روزنامهها، اسناد و کتابهای خاطره و اطلسهای جنگ و... از ویژگیهای دیگر کتاب است.
این کتاب در 28 فصل نوشته شده و برای تکمیل اطلاعات خوانندگان در قسمت انتهای کتاب عکسها، اسناد، نقشهها و فهرست کتابهایی که در پانویس از آنها استفاده شده آمده است.
کتاب «سیاوش» توسط فائزه ساسانیخواه نوشته شده و انتشارات مرز و بوم آن را منتشر کرده است. ساسانیخواه پیش از این کتاب «چراغهای روشن شهر» را در حوزه خاطرهنگاری دفاعمقدس نوشته است که توسط انتشارات سوره مهر، وابسته به حوزه هنری در سال 1398 منتشر و نامزد دریافت جایزه کتاب سال دفاعمقدس 1400 شد.
ارسال به دوستان
سنت هر ساله جشنواره فرانسوی به سینمای ایران رسید
زوم کن روی «تیتی»
انجمن سینمای کن بنا به سنت هر ساله در قالب برنامه زوم روی سینمای ایران ۲ فیلم «تیتی» و «در دنیای تو ساعت چند است؟» را در شهر کن فرانسه اکران میکند.
به گزارش «وطنامروز»، جشنواره جهانی فیلم کن هر ساله بعد از برگزاری این رویداد با هدف معرفی داشتهها و توانمندی سینما و سینماگران کشورهای حاضر در این رخداد، برنامهای را در قالب «زوم روی سینمای کشورها» برگزار میکند. بر اساس اعلام مسؤولان این جشنواره، برنامه زوم روی سینمای ایران در تاریخ ۲۷ اکتبر مصادف با 5 آبان ۱۴۰۱ با اکران ۲ اثر سینمایی برگزار خواهد شد.
این برنامه در سالن سینمایی Miramar شهر کن برگزار میشود و شامل نمایش ۲ فیلم «تیتی» به کارگردانی آیدا پناهنده و تهیهکنندگی ارسلان امیری و آیدا پناهنده و «در دنیای تو ساعت چند است؟» به کارگردانی صفی یزدانیان و تهیهکنندگی علی مصفا میشود.
«تیتی» چهارمین فیلم سینمایی آیدا پناهنده است که الناز شاکردوست، پارسا پیروزفر و هوتن شکیبا در آن به نقشآفرینی میپردازند و داستان آن درباره زنی معروف به «تیتی خُله» است که میخواهد بشریت را نجات دهد و آشنایی او با یک استاد فیزیک، ماجراهای تازهای در زندگیاش به وجود میآورد.
«در دنیای تو ساعت چند است؟» هم نخستین ساخته بلند صفی یزدانیان در مقام کارگردان محسوب میشود که با بازی لیلا حاتمی و علی مصفا و همچنین تعدادی از بازیگران بومی استان گیلان همراه است. در این فیلم زری خوشکام و کریستف رضایی نیز ایفای نقش میکنند.
داستان فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟» درباره زنی به نام گُلی است که بعد از ۲۰ سال زندگی در فرانسه یکباره تصمیم میگیرد به ایران و زادگاهش رشت سفر کند. فرهاد در رشت به استقبالش میرود و میگوید آشنایی قدیمی است اما گلی اصلا او را به یاد نمیآورد.
ارسال به دوستان
آغاز ثبتنام فیلمهای ملی در جشنواره فجر
صدور پروانه ساخت ادامه دارد!
در حالی که 4 روز از آغاز ثبتنام فیلمهای ملی در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر میگذرد، شورای پروانه ساخت مجوز ۴ فیلم سینمایی را صادر کرد. به گزارش «وطنامروز»، شورای پروانه ساخت، مجوز ۴ فیلم بلند سینمایی «قلهک»، «کچومثقال»، «در تاریکی همه چیز روشنتر است» و «کیک محبوب من» را صادر کرد. «قلهک» به کارگردانی و تهیهکنندگی مصطفی شایسته جلوی دوربین میرود. این سومین ساخته مصطفی شایسته در مقام کارگردان است که ۸ سال پس از «خبر خاصی نیست» جلوی دوربین میرود. «من همسرش هستم» دیگر ساخته شایسته است که سال ۹۰ ساخته شد. «کچومثقال» را مزدک میرعابدینی تهیهکنندگی و کارگردانی خواهد کرد. مزدک میرعابدینی که سالها در کسوت کارگردان، بازیگر، نویسنده، تهیهکننده و موزیسین در سینما حضور داشته، قرار است سومین ساخته بلند سینمایی خود تحت عنوان «کچومثال» را جلوی دوربین ببرد. این فیلم، ۶ سال پس از «رقصپا» جلوی دوربین میرود. «خواب است پروانه» دیگر ساخته سینمایی میرعابدینی است که سال ۸۹ ساخته شد. بهرام کاظمی، کارگردانی و تهیهکنندگی «در تاریکی همه چیز روشنتر است» را برعهده دارد. بهرام کاظمی ششمین ساخته بلند سینمایی خود را جلوی دوربین خواهد برد. مخاطبان سینما، کاظمی را با کارگردانی فیلمهایی چون «از صمیم قلب»، «عروس فراری» و «شبی در تهران» به یاد دارند. آخرین ساخته کاظمی، «مشکل گیتی» بود که ۷ سال پیش جلوی دوربین رفت. «کیک محبوب من» را بهتاش صناعیها کارگردانی میکند و سیدغلامرضا موسوی تهیهکننده آن است. بهتاش صناعیها که با ۲ ساخته قبلی خود یعنی «احتمال باران اسیدی» و «قصیده گاو سفید» موفقیتهای داخلی و بینالمللی زیادی را تجربه کرد، حالا در سومین ساخته خود، «کیک محبوب من» را جلوی دوربین خواهد برد. ساخت این فیلم، بازگشت صناعیها به کارگردانی پس از ۳ سال خواهد بود. پروانه ساخت این ۴ فیلمنامه، دیروز صادر شده و تا پنجم بهمنماه اعتبار دارد. ارسال به دوستان
در اختتامیه جشنواره فیلم کوتاه از برگزیدگان جشنواره قدردانی شد
معرفی برترینهای فیلم کوتاه
آیین اختتامیه سیوهشتمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران با حضور فیلمسازان و علاقهمندان در دومین روز آبانماه در برج میلاد تهران برگزار و از برگزیدگان جشنواره قدردانی شد.
به گزارش «وطنامروز»، سیونهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار دوشنبه ۲ آبانماه با معرفی برگزیدگان در برج میلاد به کار خود پایان داد.
در بخش مسابقه بینالملل، جایزه بهترین فیلم انیمیشن «فقدان» به کارگردانی مارک هریچر از فرانسه تعلق گرفت. جایزه بهترین فیلم مستند این بخش هم به مستند «زادگاه» به کارگردانی جووانی مونتانیا از ایتالیا اختصاص پیدا کرد. جایزه بهترین فیلم تجربی این بخش هم به «حوضچه جاذبه» به کارگردانی جاناتان په از فرانسه اهدا شد. در ادامه جایزه بهترین فیلم داستانی بخش بینالملل به فیلم داستانی «پنجرههای قدیمی» به کارگردانی میتهم ریدا از انگلستان رسید.
از بین شرکتکنندگان بخش ملی جشنواره لوح تقدیر بهترین کارگردان فیلم تجربی به مرتضی فرهادنیا برای «صبحانه» رسید. همچنین برگ زرین جشنواره در همین بخش به احسان میرزایی برای «اتاق آقای ون» تعلق گرفت. برگ زرین بهترین پویانمایی بخش ملی هم به فرنوش عابدی برای فیلم «سمپاش» اهدا شد. در ادامه بخشی دیگر از برگزیدگان مسابقه ملی معرفی شدند که در این قسمت، برگ زرین بهترین تحقیق و پژوهش در فیلم مستند به سولماز علیزاده برای فیلم «سوری» رسید. برگ زرین بهترین کارگردانی مستند هم به مجتبی حیدری برای فیلم «من زنده برگشتم» اهدا شد.
در بخش دیگری از اختتامیه، نوبت به سازمانها و نهادها رسید تا آثار برگزیده خود را اعلام کنند. در این بخش جایزه ویژه بنیاد سینمایی فارابی به کارگردان «رنگارنگ» تعلق گرفت و اعتبارنامه نخستین فیلم بلند خود را دریافت کرد. جایزه دیگر به سیدعطاءالله مجابی رسید. امیر پذیرفته هم همین جایزه را دریافت کرد. همچنین اعلام شد اعتبارنامهای از سوی بنیاد سینمایی فارابی به امید وفایی اهدا خواهد شد.
وزارت بهداشت جایزه ویژه خود را به فیلم «اسما» ساخته مصطفی آقامحمدلو اهدا کرد و جایزه ویژه خانه کتاب و ادبیات ایران به مستند «آقا مهدی زینالدین» ساخته سجاد معارفی تعلق گرفت. جایزه ویژه سازمان تبلیغات اسلامی هم به فیلم کوتاه «اسما» ساخته مصطفی آقامحمدلو اهدا شد. در بخش پایانی اهدای جوایز نیز جایزه بزرگ جشنواره سیونهم فیلم کوتاه به «فیلسوف» از کشور اسپانیا اهدا شد. دریافت این جایزه به معنای معرفی فیلم به آکادمی اسکار است. «نوشابه مشکی» نیز با ۱۶۳۲ رأی، به عنوان بهترین فیلم از نگاه مخاطبان معرفی شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|