|
ارسال به دوستان
دشمنی با مردم ایران این بار با نقاب نازنین بنیادی
بنیاد تحریم طلبی
گروه فرهنگ و هنر: جریان معاند برای پیشبرد سیاستهای خود روی افراد زیادی حساب باز میکند اما روی همه آنها به یک میزان و به یک شکل حساب نمیکند. نه تنها سطح انتظار این جریان از هر یک از سربازان پیادهنظامش با دیگر سربازان متفاوت است، بلکه حتی گاهی برخی از این سربازان به تاریخ انقضای خود نزدیک میشوند و دشمن ناگزیر میشود برای حفظ نفوذش، افراد مستعد دیگری را به ارتش خود اضافه کند.
به گزارش «وطنامروز»، آشفتهبازاری که جامعه ما این روزها با آن دست به گریبان است، دشمن را بر آن داشته تا از هر ظرفیتی برای داغتر کردن آتش اغتشاشات و آشوبها بهره ببرد. در چنین شرایطی دشمن در سپردن تریبون خود به افراد حساسیت بسیاری به خرج میدهد. اینکه دنیا شعارهای ضدجمهوری اسلامی را از زبان چه کسی بشنود، برای دشمنان دیرینه ما مهم است و در راستای همین اهمیت، نام چهره ایرانیالاصل را به تازگی برجسته کرده است. نازنین بنیادی بازیگر ایرانی-بریتانیایی چندی پیش در جلسهای غیررسمی حاضر شد و در سخنانی نشان داد دشمن روی حضور فعال او در مبارزه علیه مصالح زادگاهش حساب ویژهای باز کرده است اما چه شد که معاندان به این نتیجه رسیدند باید از شخصیتهایی چون مریم رجوی و مسیح علینژاد به سمت نازنین بنیادی کوچ کنند؟ در این سالها هنرمندان بسیاری با مهاجرت از ایران از مملکت خویش روی برگرداندند؛ در بین این هنرمندان مهاجر، بنیادی چه امتیاز خاصی نسبت به سایرین داشت که دشمن تصمیم گرفت روی او تمرکز کند؟ برای درک اینکه مزیت خاص بنیادی در این عرصه برای دشمن چیست، بد نیست به کارنامه هنری او که از ابتدا با سیاست آمیخته بوده است، نگاهی بیندازیم.
سیاست؛ بدون رتوش
شعارشان جدایی سیاست از جنبههای مختلف زندگی است اما آنچه در عمل نشان میدهند، کاملا برخلاف شعارشان است. در کارنامه نازنین بنیادی، نقشهای سیاسی بسیاری به چشم میخورد. نقش وی در «هتل بمبئی» نمونه بارزی از این نقشهاست. بنیادی در این فیلم نقش یک زن ایرانیتبار به نام زهرا کاشانی را بازی میکند که با همسر آمریکایی و فرزند خود به هند سفر کرده است. این فیلم جریان حمله تروریستی به هتل تاجمحل بمبئی در سال 2008 را روایت میکند. لحن جانبدارانه و تند فیلم علیه مسلمانان و تروریست خواندن آنها را که فاکتور بگیریم، به جایگاه ویژه زهرا کاشانی در فیلم میرسیم. بارها در طول فیلم، زهرا کاشانی، به عنوان یک شخصیت ایرانی، از سوی دیگران متهم به همدستی با تروریستها میشود. به عبارت دیگر «هتل بمبئی» نه تنها آشکارا سیاستهای ضداسلامی را فریاد میزند، بلکه شعارهای ضدایرانیاش را نیز علنا مطرح میکند.
سریال «سرزمین مادری» نمونه دیگری از نقشهای سیاسی بنیادی است. او در این سریال نقش یک مامور اطلاعاتی سازمان سیا را بازی میکند. حضور بنیادی در این سریال از فصل اول آن و در نقشی فرعی آغاز شد. در فصل سوم همان نقش فرعی ادامه مییابد و نازنین بنیادی به یکی از نقشهای اصلی سریال تبدیل میشود. نشان دادن مسلمانان به عنوان افرادی به دور از تمدن، ارائه تصویری غیرواقعی از آمریکا در قامت یک ناجی صلح، بازی با اسامی شخصیتهای شاخص ایرانی در طول فیلم و ارجاعات سیاسی و نظامی غیرمستقیم از جمله تلاشهای این سریال در راستای پیشبرد اهداف سیاسی خویش است. داستان این سریال درباره یکی از نیروهای ویژه ارتش آمریکاست که ظاهرا 8 سال پیش در عراق ربوده شده است و ناگهان طی عملیاتی که در خاک عراق انجام میشود، به صورت اتفاقی همان نیرویی که 8 سال پیش مرگش اعلام شده بود پیدا میشود؛ این نیروی از مرگ برگشته مسلمان است و این همان نقطهای است که کارگردان فیلم از آن برای القای سیاستهای ضداسلامی خود بهره میبرد. پررنگترین و آشکارترین نقشهای سیاسی بنیادی را در این آثار میبینیم؛ هر چند در دیگر آثار او همچون «آشنایی با مادر» و «همتا» نیز وی را در نقشهایی میبینیم که بعید است غیرهدفمند و بدون توجه به اصالتش به او سپرده شده باشد. این هنرپیشه ایرانیتبار اما فقط در عرصه هنر عروسک خیمهشببازی سیاستمداران نیست، بلکه در عرصههای دیگر نیز نقشآفرینی سیاسی او دیده میشود.
عروسکی کوکی به نام نازنین
نازنین بنیادی نه فقط در فیلمهایش، بلکه فارغ از حرفه اصلیاش هم کنشهای ضدایرانی دارد. او در سازمان عفو بینالملل بریتانیا حقوق زنان و زندانیان عقیدتی ایران را پیگیری میکند؛ برای آزادی جعفر پناهی کارزار راه میاندازد و در تازهترین فعالیتش هم در جلسه غیررسمی سازمان ملل، به نظام جمهوری اسلامی میتازد. همین شواهد کافی است تا نشان دهد نازنین بنیادی مستعدترین مهرهای بود که میتوانست رهبری اوضاع را به دست بگیرد. او بارها مواضع خود در این میدان را نشان داده بود و حالا تبدیل به عروسکی کوکی برای سیاستمداران غرب شده است.
هنرپیشه فرانسوی درباره برداشتن حجاب:
من از محجبهها چنین چیزی نخواستم
ایزابل آجانی، هنرپیشه فرانسوی که برخی رسانههای فرانسوی پیشتر از درخواست او از زنان محجبه دنیا برای برداشتن حجاب به نشانه حمایت از زنان ایرانی خبر داده بودند، در گفتوگویی تلویزیونی این نقل قول را تکذیب کرد. او در گفتوگو با برنامه «نوبت شما است» در شبکه تلویزیونی «فرانس۵» گفت از شنیدن این موضوع بسیار به هم ریخته و ناراحت شده است. این هنرپیشه فرانسوی نقل قول مطرح شده از خود با مضمون درخواست از همه زنان محجبه دنیا برای برداشتن حجاب به نشانه همبستگی با زنان ایرانی را بیاساس و مضحک خواند و گفت: «من با این شیوه از روزنامهنگاری- و انتشار اخبار جعلی- خیلی مشکل دارم».
ارسال به دوستان
سهشنبه، پرمخاطبترین روز سینما در یک ماه اخیر
نجات سینما
میزان استقبال مخاطبان از فیلمهای روی پرده در روز سهشنبه سبب شد تا پرمخاطبترین روز یک ماه اخیر سینماهای کشور رقم بخورد. روز سهشنبه ۱۷ آبانماه، ۴۶ هزار نفر به سینما رفتند. برای این تعداد مخاطب، ۲۰۷۰ سانس ترتیب داده شد و گیشه به فروش ۸۳۶ میلیون تومانی نایل آمد. انیمیشن «لوپتو» با ۱۲۵۰۰ مخاطب و گیشه ۲۲۳ میلیون تومانی، پرفروشترین و پرمخاطبترین فیلم روی پرده بود. «پسر دلفینی» با ۸۷۰۰ مخاطب، «انفرادی» با ۷۸۰۰، «ابلق» با ۳۰۰۰، «دوزیست» با ۲۸۰۰ و «طبقه یکونیم» با ۲۵۰۰ مخاطب، پرفروشترین فیلمهای روز سهشنبه بودند. 46 هزار مخاطب، اگر چه در شرایط نرمال، تنها میزان مخاطبان پرفروشترین فیلم روی پرده است اما پس از افت وحشتناکی که سینماها پس از ناآرامیها تجربه کردند، این میزان استقبال، خوب و فراتر از فروش روزانه یک ماه اخیر سینماهای کشور تلقی میشود.
در همین رابطه سید جمال ساداتیان، تهیه کننده به ایرنا گفته است: معتقدم اگر به حوزه هنر توجه و عنایت بیشتری شود در شرایط بحرانی که مردم حالشان خوب نیست، سینما میتواند در بهبود اوضاع موثر باشد و تغییر ذائقهای را ایجاد کند.
وی اظهار کرده است: حوزه هنر و سینما کارکردهای بسیاری دارد؛ دانشگاه وست مینستر انگلستان تحقیقی انجام داده بود که اگر هر آدمی یک سرگرمی هنری در زندگیاش داشته باشد، ۷۰ درصد کمتر مورد بزه اجتماعی قرار میگیرد. بر این اساس روزی که آدم حالش خوب نیست ساز میزند، نقاشی میکشد و به هر ترتیب با هنری که دارد زمانش را سر میکند.
وی یادآور شد: باید همدلی بیشتر باشد که بنشینیم و با متخصصانی که در این حوزه تولید دارند حرف بزنیم. دلیل افت کیفیت آثار را این میدانم که سینما شیر بییال و دم شده، چرا که دائم دستوراتی مبنی بر اینکه این نباشد و آن نباشد به این پیکره وارد شده است.
رونق سینما با اکران فوتبال
نمایش رقابتهای جامجهانی در سینماهای کشور، ضرورت مهمی است که مطالبات و خواستهای تمام طرفین دخیل در این موضوع را تامین میکند. تا کمتر از ۲ هفته دیگر، بزرگترین رویداد فوتبالی جهان، در همسایگی کشورمان برگزار میشود؛ اتفاقی که اگر چه شاید روی کاغذ، سبب تضعیف روند استقبال از فیلمهای روی پرده شود اما ارائه 3 طرح حمایتی از سوی شورای صنفی نمایش سبب میشود سینماها نهتنها از این دوره یکماهه متضرر نشوند بلکه با ارائه راهکارهایی چون نمایش فوتبال در سالنهای سینمایی، به سود بیشتری نیز دست یابند.
در حالی که خبرگزاری رسمی دولت به ماجرا کاملا خوشبین است و شورای صنفی نمایش برای پخش مسابقات احتمال ۹۰درصدی قائل شده، نهتنها هنوز هیچ خبر رسمیای در اینباره منتشر نشده که تردیدهای جدی درباره اکران فوتبال در سینماها وجود دارد. سینماداران در روزهای کسادی گیشه، از نمایش مسابقات جامجهانی استقبال میکنند ولی ممکن است برخی ملاحظات امنیتی، مانع از تحقق رؤیای اکران فوتبال در پردیسها شود. فعلا که تردید جای تصمیم را گرفته و عدهای معتقدند در شرایط فعلی، نمایش مسابقات جامجهانی فوتبال در سینماها امکانپذیر نیست. نمایش فوتبال در سینماها، یک بازی چهارسر برد است که هم نیازهای فوتبالدوستان پوشش داده میشود، هم سینماداران به سود خوبی میرسند، هم خواست نهادهای امنیتی و انتظامی تامین میشود و هم غصهها و تلخی اخبار این روزها، جای خود را به بارقههای امیدبخش و شادیآفرین میدهد. ضمنا سبب تخلیه هیجانات طیفی از مخاطبان میشودکه خیلی بهتر است در سینماها بهوقوع بپیوندد تا کف خیابان، چرا که هم کنترل ماجرا آسانتر میشود و هم خطری، هممیهنان را تهدید نکرده و از سوءاستفاده اغتشاشگران از این تخلیه هیجانات نیز تا حدودی جلوگیری میکند.
ارسال به دوستان
رئیس صداوسیما از اعزام گزارشگران جامجهانی به قطر خبر داد
رسانهایها در راه جام جهانی
رئیس سازمان صداوسیما از اعزام گروههای خبری و برنامهساز متشکل از خبرنگار، گزارشگر، مجری و عوامل فنی به قطر برای پوشش بازیهای جامجهانی خبر داد.
به گزارش «وطنامروز»، پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما با حضور در نشست مشترک نمایندگان کمیسیونهای فرهنگی و تلفیق مجلس شورای اسلامی با وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان و نیز میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیتهای برنامهریزی شده درباره پوشش رسانهای مناسب از روند برگزاری جامجهانی قطر، از حمایت همهجانبه رسانه ملی از تیم ملی فوتبال ایران به عنوان یار دوازدهم آن در این مسابقات خبر داد.
جبلی با اشاره به ویژهبرنامههای تدارک دیده شده برای ایام مسابقات اظهار کرد: پخش ویژهبرنامههای متفاوت و متنوع به صورت زنده و تولیدی و با محوریت تحلیل و بررسی زوایای مختلف برگزاری جامجهانی با دعوت از کارشناسان و پیشکسوتان این حوزه و همچنین پخش مستندهای جذاب در تشریح ترکیب، تاریخچه و حواشی تیمها و کشورهای حاضر در این رویداد بزرگ ورزشی و فوتبالی در دستور کار قرار گرفته و قرار است از ۱۰ روز قبل از افتتاح، این مسابقات از آنتن شبکههای مختلف رادیویی و تلویزیونی آغاز شود.
وی با اعلام اینکه گروههای خبری و برنامهساز متشکل از خبرنگار، گزارشگر، مجری و عوامل فنی به قطر اعزام شدهاند، افزود: استودیویی اختصاصی در محل برگزاری مسابقات تدارک و تجهیز شده است که به صورت زنده، مخاطبان و مردم فوتبالدوست را در جریان متن و حاشیه بازیها و نحوه برگزاری جامجهانی ۲۰۲۲ قرار خواهد داد.
ارسال به دوستان
سینماگران تمایلی به اکران اثرشان در شرایط فعلی ندارند
فصل فرار از اکران
التهاباتی که این روزها گریبانگیر جامعه ما شده است، برخی سینماگران را بر آن داشته تا برای جلوگیری از هدررفت و اصطلاحا سوخت شدن فیلمشان، اکران آن را به تعویق بیندازند. به گزارش «وطنامروز»، همزمان با اینکه خبر صدور مجوز نمایش تعدادی از آثار سینمایی به گوش میرسد، آوای دیگری از سمت صاحبان آثار مبنی بر اینکه عدهای از آنها در شرایط متزلزل فعلی رغبتی برای اکران آثارشان ندارند شنیده میشود. آخرین نمونهاش هم فیلم «ناطور» است که بتازگی پروانه نمایش گرفته اما کارگردان آن میگوید فعلا تصمیمی برای فرستادن آن روی پرده نقرهای ندارد. بیژن میرباقری، کارگردان این فیلم درباره این تصمیم خود به مهر گفته است: در حال حاضر هیچ برنامهای برای اکران این فیلم نداریم. با توجه به شرایط موجود، اکران هیچیک از فیلمها در سینماها با استقبال مواجه نشده است و فضای خوبی برای اکران فیلم جدید وجود ندارد. انشاءالله در فصلهای آتی برای اکران این فیلم اقدام خواهیم کرد. وی با تأکید بر اینکه بعید است تا پایان امسال فرصت مناسبی برای اکران این فیلم فراهم شود، یادآور شده است: با توجه به ترافیکی که برای اکران فیلمها وجود دارد، ما هم تصمیمی برای اکران فیلم نداریم و برای فصل بعد صبر میکنیم. «ناطور» یک فیلم تجربی در قالب ملودرام عاشقانه است که سال گذشته فرآیند تولید آن طی شده است. فیلم داستان عاشقانهای را در یک جاده روایت میکند. هر چند فیلم تجربی است اما حتماً برای تقاضای اکران عمومی آن هم اقدام خواهیم کرد و باید ببینیم چقدر میتوانیم در این بازار مسیر مناسبی برای عرضه این فیلم پیدا کنیم. گفتنی است این فیلم اخیرا به همراه 3 فیلم دیگر موفق به اخذ پروانه نمایش شده است. ارسال به دوستان
رئیس سازمان سینمایی وعده داد
افتتاح 200 سینما تا پایان سال
رئیس سازمان سینمایی از افتتاح 200 سالن سینما که معادل ۳۰ درصد مجموع سینماهای موجود و افتتاح شده طی ۴۰ سال گذشته است، تا پایان سال جاری خبر داد.
به گزارش «وطنامروز»، محمد خزاعی دیروز چهارشنبه در حاشیه هفدهمین سفر استانی خود به استان بوشهر درباره وضعیت احداث سینما در کشور در طول 40 سال گذشته به ایرنا گفت: در مدت ۴۰ سال گذشته ۶۰۰ سالن فعال سینما در کشور احداث شده، این درحالی است که با توجه به اقدامات انجام شده از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان سینمایی، در یکسال اخیر ۲۰۰ سالن سینما در کشور احداث شده که تا پایان سال جاری به بهرهبرداری میرسند. متاسفانه ما در زمینه توسعه زیرساختهای فرهنگی بویژه در حوزه سالنهای سینما نسبت به سایر کشورها عقب هستیم. خزاعی همچنین اظهار کرد: در حوزه نیروی انسانی همه استانها هنرمندان بااستعدادی در حوزه فیلم کوتاه، مستند و سینما دارند اما حمایت خوبی از آنها نمیشده است. بررسیهای انجامشده نشان میدهد امکانات و تجهیزات دفاتر سینمای جوان کشور بسیار اندک یا مربوط به سالهای گذشته است؛ در همین ارتباط براساس مصوبه شورای عالی سینما تمام این دفاتر مجهز خواهند شد. وی گفت: بر این اساس تجهیزات ۶۰ دفتر و ۴۰ نمایندگی سینمای جوان کشور با ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار به امکانات روز مجهز میشوند. همچنین بخشی از این اعتبار نیز برای تولید فیلم در انجمن سینمای جوان هزینه میشود. خزاعی افزود: رویکرد دیگر سازمان سینمایی توجه به فیلم کوتاه است، در همین ارتباط ۷۰درصد بودجه سینمای جوان استانها در بخش تولید فیلم کوتاه و ۳۰ درصد نیز برای نخستین بار برای تولید مستند اختصاص پیدا کرده است و فیلمسازان استانی میتوانند آثار خود را به دفتر مرکز توسعه سینمای مستند ارسال کنند و از آن بهره ببرند. وی همچنین درباره سهم شهرستانها از تولیدات سینمایی گفت: 4 فیلمی که برای نخستین بار برای سال آینده از سوی بنیاد فارابی پروانه فیلمسازی گرفتند شهرستانی بودند. سال آینده هم ۵ سهمیه برای انجمن سینمای جوان ایران در نظر گرفته شده که تلاش میشود از این راه بتوانیم فیلمسازان توانمند شهرستانی را شناسایی کنیم و با کمکی که به آنها میشود بتوانند براساس مسائل فلکوریک و بومی خود آثاری تولید کنند و وارد سینمای حرفهای شوند. تلاش میشود تا پایان ۱۴۰۴ مشکلات عدیدهای که در استانها وجود دارد برطرف شود و استانها و شهرستانها به پایگاههای بسیار مهم در عرصه فیلمسازی در سراسر کشور تبدیل شوند.
ارسال به دوستان
اخبار
اکران «بخارست» منتفی است
اکران فیلم سینمایی «بخارست» به کارگردانی مسعود اطیابی که از نگاه سینماداران میتوانست تکانی به گیشههای راکد سینمای این روزها بدهد، به دلیل تغییر نظر عوامل فیلم، لغو شد.
بر اساس مصوبه شورای صنفی اکران قرار بود این فیلم سینمایی با حضور بازیگرانی همچون حسین یاری، پژمان جمشیدی، امیرحسین آرمان و هادی کاظمی به سرگروهی سینما آزادی اکران سراسری خود را آغاز کند اما تنها چند روز مانده به این موعد، اکران این فیلم منتفی شد.
علی طلوعی، تهیهکننده فیلم سینمایی «بخارست» درباره این اتفاق ضمن تأیید منتفی شدن اکران این فیلم به مهر، توضیح داد: این فیلم نخستین فیلمی است که در مراحل تولید شاهد عرضه آن در فرابورس بودیم و این اتفاق پیشتر در سینمای ایران سابقه نداشته است. با توجه به منافع سهامداران خردی که در فرابورس روی این فیلم سرمایهگذاری کرده بودند، مجموع جمعبندیمان با توجه به رایزنیهایی که با فرابورس داشتیم به این نتیجه رسید که فعلا اکران فیلم را متوقف کنیم.
***
4 فیلم سینمایی مجوز نمایش گرفتند
شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی با صدور پروانه نمایش 4 فیلم موافقت کرد. به گزارش «وطنامروز»، پس از فیلم «شبگرد» فرزاد موتمن که پس از کشوقوسهای فراوان موفق به اخذ پروانه نمایش شد، 4 فیلم دیگر هم این مجوز را دریافت کردند. «آزردگان» به تهیهکنندگی و کارگردانی مهدی فردقادری، «فرشته» به تهیهکنندگی وکارگردانی احمد عبدالهیان، «ترانههای پدری» به تهیهکنندگی علی ژکان و کارگردانی محمد بصیری و «ناطور» به کارگردانی بیژن میرباقری 4 فیلمی هستند که در جلسه اخیر شورای پروانه نمایش مجوز گرفتند.
لازم به ذکر است بیژن میرباقری، کارگردان فیلم «ناطور» پس از انتشار خبر صدور مجوز اکران برای فیلمش، از عدم رغبت به اکران این فیلم در شرایط فعلی سخن گفته است. درباره «ناطور» اطلاعات چندان زیادی تاکنون منتشر نشده است ولی به نظر میرسد نام آن پیشتر «ناتور عشق» بوده و یک فیلم جادهای است که در دوران کرونا ساخته شده است. از دیگر فیلمهای میرباقری میتوان به فیلمهای «ما همه خوبیم»، «ربوده شده»، «طبقه سوم»، «دوزخ، برزخ، بهشت» و «روز برمیآید» اشاره کرد.
***
خسرو بامداد درگذشت
محقق، مدرس، نویسنده و کارگردان پیشکسوت تئاتر در ۸۴ سالگی درگذشت. به گزارش «وطنامروز»، خسرو بامداد، محقق، مدرس، نویسنده و کارگردان پیشکسوت تئاتر صبح روز چهارشنبه (۱۸ آبان) در ۸۴ سالگی دار فانی را وداع گفت. نمایشنامههای «چاقو تیزکن»، «بدرود تا ابد»، «حسنک وزیر»، «منصور حلاج»، «دو زن» و «خسی در میعاد» بخشی از آثار این هنرمند در مقام نمایشنامهنویس است. «خرس»، «توهم»، «سفری در کویر»، «شب بارانِی» و «مستخدم ماشینی» نیز از جمله آثاری است که بامداد به عنوان کارگردان روی صحنه برده است.
تحلیل آثار نمایشی نمایشنامهنویسانی همچون شکسپیر، استریندبرگ، هارولد پینتر، یونسکو و اوجین اونیل از دیگر فعالیتهای خسرو بامداد به شمار میآید.
بامداد نخستین بار سال 1373 و در 56 سالگی در سریال «معمای یک قتل» به کارگردانی حسن فتحی و قاسم شاکری بازی کرد. وی سال 1394 دوره پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرد. از آثار مهم خسرو بامداد در این سالها میتوان به فیلم «رگ خواب» به کارگردانی حمید نعمتالله اشاره کرد.
خسرو بامداد از مجموع 6 اثری که در کارنامه دارد، در 5 اثر سینمایی با نامهای «مسخرهباز»، «بیسایه»، «رگ خواب»، «عروسی مردم» و «ارسال یک آگهی تسلیت برای روزنامه» به ایفای نقش پرداخته و در یک اثر تلویزیونی نیز با نام «معمای یک قتل» بازی کرده است.
***
معتمدی برای «گیلدخت» میخواند
با قطعی شدن زمان پخش سریال «گیلدخت»، محمد معتمدی، خواننده این سریال تلویزیونی شد.
به گزارش «وطنامروز»، سریال تلویزیونی «گیلدخت»، از امشب با آهنگ تیتراژی از محمد معتمدی روی آنتن میرود. تیتراژ پایانی سریال «گیلدخت» که قرار است توسط محمد معتمدی خوانده شود، قطعهای است به آهنگسازی مسعود سخاوتدوست و با شعری از سیدتقی سیدی است.
سریال «گیلدخت» که قرار بود از هفته پیش روی آنتن برود، با تأخیر از این هفته پخش خواهد شد. فیلمنامه این سریال را مجید آسودگان به سفارش مرکز فیلم و سریال معاونت برونمرزی سازمان صداوسیما نوشته و نگارش آن حدود 5 سال زمان برده است.
این سریال به کارگردانی مجید اسماعیلی و تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی، حکایت گلنار و اسماعیل است که در میان هیاهو و مهلکه قجری تار و پود دلشان با مهر و محبت هم بافته میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|