|
ارسال به دوستان
پویشی برای بهبود کیفیت سریالهای تلویزیونی
کو سریال خوب؟
گروه فرهنگ و هنر: کاهش کیفیت سریالهای تلویزیونی در ماههای اخیر، یکی از مسائلی است که به صورت پرتکرار در رسانهها مطرح میشود. به گزارش «وطنامروز» با پخش هر سریال در ماههای اخیر، درباره مساله افت کیفیت و ضعف در حوزه آثار نمایشی به نسبت سالهای قبل، پررنگتر از همیشه در رسانهها بحث میشود. مردم نیز از طرق مختلف انتقادهای خود را از این ماجرا نشان میدهند. کاهش میزان مخاطبان سریالهای تلویزیونی در ماههای اخیر نیز نشان میدهد حوزه نمایشی تلویزیون در وضعیت خوبی به سر نمیبرد. پخش سریالهایی فاقد کیفیت حداقلی برای تلویزیون با انتقاد مخاطبان همراه شده و این انتقاد در رسانهها نیز طرح میشود. بتازگی جمعی از کاربران سامانه تعاملی «فارس من» متعلق به خبرگزاری فارس، در پویشی با عنوان «تقاضای پرهیز از تولید سریالهای بیکیفیت تلویزیونی»، واکنش خود به کیفیت نازل برخی آثار نمایشی تلویزیون و کارگردانی غیرحرفهای آثار را اعلام کردهاند. در متن مربوط به این پویش اینطور آمده است: «بهرغم بودجه فوقالعاده و درآمدزاییهای هنگفت صداوسیما، وجود کارگردانان زبده و وفادار به نظام، هنرپیشگان خبره، تهیهکنندگان منصف، بینندگان آگاه، هوشمند و پراشتیاق سریالهای داخلی و تلویزیونی، شاهد پخش سریالهای بسیار بیکیفیت، با فیلمنامهای بعضا غیرمنطقی، سادهاندیشانه و کارگردانی غیرحرفهای هستیم. لذا از معاونت سیما و مسؤولان مربوط، با توجه به اهمیت برنامههای تلویزیون که عامه مردم به هر آنچه است بسنده میکنند، درخواست توجه بیشتر و خاص، نظارت و پیگیری مطلب عرض شده را دارم». فارس در ادامه در توضیح این پویش میآورد: سریالهای تلویزیونی نمایش داده شده در ماههای گذشته، رویهای مبتنی بر افول سریالسازی و کاهش کیفیت فنی و محتوایی آثار نمایشی پخش شده از آنتن صداوسیما را نشان میدهد؛ محتواهایی اسیر کلیشههای رایج و غیرخلاقانه که روی خطوط داستانی امتحان پس داده، به گواه مخاطبان دیگر جذابیت و کیفیت گذشته را ندارند و داستان اغلب آنها سادهاندیشانه است. توجه به نکات مطرح شده از سوی مخاطبان ثابت رسانه ملی، اهمیت توجه به دغدغههای بینندگان را دوچندان میکند و نشان میدهد امروز ضرورت تولید آثار نمایشی با کیفیت در رسانه ملی تا چه میزان از سوی مخاطبان تلویزیون احساس میشود و عدم خلاقیت و نبود ایدههای نو تا چه میزان آنها را آزار میدهد. دور نیست زمانی که درخشانترین تولیدات نمایشی را از قاب تلویزیون شاهد بودیم و هنوز هم بازپخش آنها پربینندهتر از تولیدات جدید سیماست. امروز تولید و پخش آثار طنز و کمدی و در محوریت قرار گرفتن سریالهای امیدآفرین و امیدبخش خانوادگی میتواند در راستای بهبود حال عمومی جامعه موثر واقع شود. این خبرگزاری همچنین اضافه کرده است: البته برخی آثار فاخر در همین سالهای رکود سریالسازی در تلویزیون، توانستهاند همراهی مناسبی از مخاطبان با آمار قابل توجهی از بیننده را به ثبت برسانند. کاربران «فارس من» همچنین با حمایت از پویش «تقاضای پرهیز از تولید سریالهای بیکیفیت تلویزیونی»، با اشاره به اهمیت برنامههای تلویزیونی که عموم مردم آنها را تماشا میکنند، از معاونت سیما و مسؤولان مربوط توجه بیشتر و نظارت و پیگیری موضوعات مطرح شده در این پویش را درخواست کردهاند.
پرونده سریالهای بیکیفیت در سیما هر بار به بهانه پخش سریالی ضعیف باز میشود. در روزهای اخیر نیز پخش سریال «آزادی مشروط» با انتقادهایی مواجه شده است؛ سریالی که رئیس صداوسیما درباره آن گفته بود «این سریال در حافظه تاریخی ملت ایران باقی میماند»، حالا با انتقادهای کاربران در شبکههای اجتماعی مواجه شده است؛ سریالی که از کیفیت قابل قبولی در ساخت بهره نمیبرد. یکی از دلایل کاهش کیفیت در حوزه آثار نمایشی، عدم تخصص ناظران و مدیران در این حوزه است. در سالهای اخیر نیز افرادی بعضا بدون سابقه فرهنگی و به طور خاص بدون فعالیت عمده در این حوزه، در بخشهایی از تلویزیون و سینما به مدیریت مشغول شدهاند که در نتیجه آثار ضعیف تولیدی توسط آنها روی آنتن رفته است. بازگشت به تخصص و توجه ویژه به ۲ مساله اساسی فیلمنامه و تولید از بدیهیات ساخت آثار باکیفیت است. طبیعی است که از همه آثار تولیدشده نمیتوان انتظار استقبالی همرده «مختارنامه» یا دیگر سریالهای تاریخی را داشت اما در همین تلویزیون در سالهای نهچندان دور آثاری بهروز و اجتماعی نیز تولید میشد که میتوانست توجه عمده مخاطبان را جلب کند. پیشتر گفته شد که یکی از رویکردها برای غلبه بر این فضا استفاده از ظرفیت شهرکهای سینمایی است. یک شهرک سینمایی به خودی خود میتواند مساله محدودیت ژانر را مرتفع کند. شهرک سینمایی دفاعمقدس میتواند برای تولید آثاری در ژانر اکشن مورد استفاده قرار بگیرد، چنانکه برای بخشهای اکشن بسیاری از سریالها در حال حاضر هم از آن استفاده میشود اما با تدبیری ویژهتر میتوان از ظرفیت آن برای تولید یک سریال در ژانر اکشن استفاده کرد، نه صرفا برای بخشهای جزئی از یک سریال. یا شهرک سینمایی غزالی این ظرفیت را دارد که برای تولید سیتکامها و سریالهای نودشبی و خلق داستان فضا و موقعیت نمایشی به تهیهکنندگان امکان بدهد. در عین حال شهرکهای دیگر هر کدام با موقعیت و ظرفیتی که دارند، میتوانند مورد توجه قرار گیرند. به یاد بیاوریم که یک کاروانسرای معمولی و یک فضای ساده از منظر طراحی در سریال «هشت بهشت»، چه حکایتهای قابل تأمل و دوستداشتنی را برای مخاطبان رقم میزد. علاوه بر موضوع ژانر، شهرکهای سینمایی از جهات دیگر از جمله داستانپردازیهای بدیع و طراحی شخصیتهایی متناسب با فضای شهرکها نیز میتوانند مورد توجه قرار گیرند. قصههای کهن ایرانی، قصههای شاهنامه که عمدتا از جنس گفتوگو با کنشهایی ساده هستند، قابلیت این را دارند که در فضای برخی شهرکها طراحی شوند.
ارسال به دوستان
تلاشی برای درک تأثیرات فرهنگی میان 2 کشور
ارتباط ایرانی-ژاپنی در «مقیم سرزمین آفتاب»
کتاب «مقیم سرزمین آفتاب» با موضوع واکاوی حضور ایرانیان در ژاپن، توسط انتشارات بینالمللی «الهدی» سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، کتاب «مقیم سرزمین آفتاب» با موضوع واکاوی حضور ایرانیان در ژاپن در ٢٢٣ صفحه، ٣ بخش و فصول مختلف توسط حسین دیوسالار، رایزن سابق فرهنگی ایران در ژاپن و بهمن ذکیپور، استاد دانشگاه در ژاپن تألیف و از سوی انتشارات بینالمللی الهدی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منتشر شد.
مساله حضور ایرانیان در ژاپن، بویژه در ۲ دهه هشتاد و نود میلادی، کم و بیش موضوع پژوهشهای اجتماعی و بعضا موضوع فیلمها، تئاترها و نمایشهایی نیز بوده است. به لحاظ پژوهشهای اجتماعی، ژاپنیها و در زبان ژاپنی دست بالاتر را داشتهاند و چند پژوهش مناسب هم در این زمینه انجام شده که در این کتاب نیز از آنها استفاده شده است. اما از نظر فیلم و تئاتر، ایرانیها موفقتر عمل کردهاند و چنانکه در این کتاب به آن اشاره میشود، آنها گاه در ژانر طنز و گاه در ژانر مستند به مساله حضور یا مهاجرت ایرانیان در ژاپن پرداختهاند؛ ولی این به آن معنا نیست که این دست از پژوهشها دارای کثرت هستند. پژوهشهای صورتگرفته به زبان ژاپنی محدود است و بیشتر توسط ایرانشناسان ژاپنی علاقهمند انجام شده است و پژوهشها به زبان انگلیسی یا زبانهای دیگر در این زمینه محدودتر و در این میان پژوهشهای صورتگرفته به زبان فارسی هم به زحمت به تعداد انگشتان 2 دست میرسد. پژوهشهای صورتگرفته درباره مساله «حضور ایرانیان در ژاپن»، به طور مشخص، مقالهمحور بوده و کار پژوهشی در قالب کتاب، انگشتشمار است. اگر چه این پژوهش در غایت خود موضوعی اجتماعی را دنبال میکند و سعی دارد با تکیه بر آمارها و دادههای مختلف، تحلیلی از چرایی و وضعیت حضور ایرانیان در ژاپن ارائه کند اما در ساختار خود سعی دارد از صرف توجه به مساله «مهاجرت ایرانیان به ژاپن»، بویژه در پس از انقلاب اسلامی فراتر رود و در بستری تاریخی این مساله را مطرح کند که چرا به یکباره ژاپن از مشروطه به این سو برای ایرانیان اهمیت یافت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی پذیرای بیشترین نیروی کار ایرانی بود. برای این منظور، کتاب در بخش اول ابتدا نیمنگاهی به تأثیر فرهنگ ایران بر ژاپن داشته است سپس به دوره قاجار وارد میشود و میکوشد ضمن اشاره به حضور چند ایرانی در ژاپن، بنیان این کتاب را پیریزی کند.
در بخش دوم که دیگر روابط سیاسی- اقتصادی ایران و ژاپن قوام گرفته تلاش شده است تا حضور ایرانیان در این کشور را در ۳ سطح روابط سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و ورزشی و میزان تعامل روشنفکران ایرانی با ژاپن بیان کند.
کتاب در بخش سوم ضمن در نظرگیری موارد فوق به مساله مهاجرت ناگهانی ایرانیان به ژاپن و تبعات آن پرداخته است، ضمن آنکه درباره تلاش سفرا و رایزنان فرهنگی پس از انقلاب و برخی چهرههای فرهیخته در این کشور نیز مطالبی ارائه شده است. این کتاب تلاشی است در میان مطالعات تاریخی و اجتماعی که سعی دارد در حد توان دیدگاه جدیدی را درباره روابط ۲ کشور ارائه کند.
ارسال به دوستان
خاطرات مردم سیستانوبلوچستان از حاجقاسم به چاپ رسید
رستم ایرانشهر در راه یار
«رستم ایرانشهر»، خاطرات مردم سیستانوبلوچستان از روزهای شهادت حاجقاسم سلیمانی به قلم فریده الیاسیفرد توسط انتشارات «راه یار» روانه بازار نشر شده است. به گزارش «وطنامروز»، «رستم ایرانشهر» خاطرات مردم سیستانوبلوچستان از روزهای شهادت حاج قاسم سلیمانی به قلم فریده الیاسیفرد توسط انتشارات «راه یار» چاپ و روانه بازار نشر شده است. رستم، شخصیت اسطورهای است که فردوسی آن را آفریده بود اما پس از گذشت قرنها، مردم ایران، پهلوانی را با چشمان خود دیدند که واقعی بود.
قهرمان واقعی مردم ایران، سردار حاجقاسم سلیمانی بود. مردم ایران در سوگ شهادت سردار بزرگ و پرافتخارشان، جلوههای بینظیری از عشق و ارادت به پهلوان و قهرمان بیبدیل زندگیشان خلق کردند. مردم خونگرم و ولایتمدار استان سیستانوبلوچستان هم که محبت ویژهای به حاجقاسم داشتند، غرق در عزای این بزرگمرد شدند. سردار سلیمانی هم، به مردم خطه سیستان علاقهای خاص داشت. این پیوند محبت، از سالهای دفاعمقدس ایجاد شده بود؛ از لشکر ۴۱ ثارالله که حاجقاسم، فرماندهی آن را بر عهده داشت. این لشکر از نیروهای ۳ استان کرمان، هرمزگان و سیستانوبلوچستان تشکیل شده بود و گردان ۴۰۹ این لشکر از غیورمردان استان سیستانوبلوچستان بودند.
شهید حاجقاسم میرحسینی از دلاورمردان استان سیستانوبلوچستان هم قائممقام حاجقاسم سلیمانی در لشکر ۴۱ ثارالله بود.
کتاب «رستم ایرانشهر»، خاطرات مردم سیستانوبلوچستان از روزهای شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی است که تحقیق آن برعهده فاطمه نیکبخت بوده و تدوین آن توسط فریده الیاسیفرد انجام شده است. این اثر در ۱۱۲ صفحه، شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و ۳۰ هزار تومان توسط انتشارات «راه یار» منتشر شده است.
ارسال به دوستان
رئیس سازمان سینمایی تشریح کرد
آموزش رایگان فیلمسازی در 10 استان
جزئیات رایگان شدن آموزش فیلمسازی در ۱۰ استان کشور به انجمن سینمای جوانان ایران ابلاغ شد. به گزارش «وطنامروز»، رئیس سازمان سینمایی کشور گفت: طرح آموزش رایگان فیلمسازی انجمن سینمای جوانان ایران در مرحله اول برای ۱۰ استان کشور پیشبینی شده بود که این روند در سالهای آتی افزایش خواهد یافت. محمد خزاعی اسامی ۱۰ استان مرحله اول را به این ترتیب اعلام کرد: استانهای سیستانوبلوچستان ، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، ایلام، کهگیلویهوبویراحمد، گلستان، سمنان، خوزستان، چهارمحالوبختیاری و لرستان. خزاعی افزود: از مدتها قبل بحث آموزش رایگان فیلمسازی در سفرهای مختلف استانی مطرح بوده است. این آموزشها در راستای تحقق عدالت فرهنگی و آموزشی به منظور کشف استعدادهای نوظهور و تقویت و گسترش جریان فیلمسازی در استانهای مختلف انجام میشود. وی بیان کرد: فلسفه شکلگیری مراکز انجمن سینمای جوانان با هدف آموزش رایگان فیلمسازی در سطح ملی بهمنظور کشف استعداد بوده است. رئیس سازمان سینمایی ادامه داد: علاوه بر این ۱۰ استان، پذیرفتهشدگان سایر استانها نیز از ۱۰ درصد خدمات رایگان آموزشی انجمن سینمای جوانان ایران برخوردار میشوند که انتخاب آنها از طریق آزمون جامع فیلمسازی صورت میگیرد. وی با بیان اینکه رویکرد عدالت فرهنگی مبتنی بر سیاستهای کلان دولت سیزدهم راهبرد اصلی فعالیتهای سازمان سینمایی در این دوره است، اظهار داشت: بسیاری از فیلمسازان مطرح سینمای کشور از سابقه حضور و فعالیت در سینمای جوانان ایران در اقصی نقاط کشور برخوردارند و به نظر میرسد این طرح آموزش رایگان منجر به معرفی استعدادهای تازه فیلمسازی شود. آزمون جامع انجمن سینمای جوانان ایران روز جمعه ۲۷ آبانماه سالجاری در سراسر کشور برگزار میشود و ثبتنام این آزمون تا روز پنجشنبه ۲۶ آبان ادامه دارد. ارسال به دوستان
درخواستهای سینماداران برای اکران فیلم طنز به «بخارست» رسید
اکران کمدی از سهشنبه
اکران فیلم سینمایی «بخارست» از ۲۴ آبانماه قطعی شد. به گزارش «وطنامروز» شورای صنفی نمایش پیش از این خبر از اکران «بخارست» به کارگردانی مسعود اطیابی داد و قرار بود از همین هفته فیلم روی پرده رود اما تهیهکننده این فیلم (علی طلوعی) اکران را منوط به بررسیها و مذاکرات بیشتر برای فراهم شدن شرایط جهت کسب رضایت سرمایهگذاران دانست و به همین دلیل این تصور به وجود آمد که اکران به طور کامل منتفی شده است. روز گذشته اما شورای صنفی نمایش زمان اکران قطعی این فیلم را اعلام کرد. در بیستمین جلسه شورا مقرر شد فیلم سینمایی «بخارست» به کارگردانی مسعود اطیابی و تهیهکنندگی علی طلوعی از روز سهشنبه ۲۴ آبانماه در سرگروه پردیس آزادی اکران خود را آغاز کند. این فیلم از روز سهشنبه که بلیت سینما نیمبها خواهد بود، روی پرده میرود. در این جلسه درباره شرایط اکران و فروش فیلمهای درحال نمایش هم بحث و تبادل نظر شد. پیشتر اعلام شده بود برای اکران فیلمهای جدید در روزهایی که سینما رونق چندانی ندارد تمهیدات ویژه در نظر گرفته خواهد شد؛ از جمله اینکه سازمان سینمایی حمایتهای مالی را در دستور کار قرار میدهد اما تاکنون جزئیاتی از این حمایتهای سازمان سینمایی منتشر نشده است. فیلم «بخارست» یک کمدی اجتماعی است که بازیگرانی همچون پژمان جمشیدی، حسین یاری، رضا بهبودی، امیرحسین آرمان، هادی کاظمی، غلامرضا نیکخواه، ایمان صفا و وحید آقاپور در آن بازی کردهاند. اطیابی چند روز قبل در گفتوگویی با ایسنا ضمن اشاره به شرایط خاص جامعه و حال روحی مردم تاکید کرد: علاوه بر درخواستهایی که سینمادارها و کارکنان آنها برای اکران فیلمهایی که پیشبینی میشود مخاطب بیشتری جذب میکنند دریافت کرده بودیم، یکی از دلایل اصلی اکران فیلم در این زمان این است که کمک کنیم در 2 ساعت زمان نمایش فیلم به مردم شادابی تزریق کنیم تا مفری برای فرار از بحرانهای روحی و روانی آنها باشد. ارسال به دوستان
اخبار
برگزاری بزرگداشت شاعر عاشورایی
مراسم بزرگداشت زندهیاد ابوالقاسم حسینجانی دوشنبه ۲۳ آبان در حوزه هنری برگزار میشود. به گزارش مهر، مراسم بزرگداشت زنده یاد ابوالقاسم حسینجانی، شاعر اهل بیت و خالق شعر «کربلا منتظر ماست» امروز با حضور شاعران، نویسندگان و اهل ادب در حوزه هنری برگزار میشود. ابوالقاسم حسینجانی، شاعر، نویسنده و مترجم ۱۹ آبان در ۷۳ سالگی دار فانی را وداع گفت و پیکر او روز شنبه (۲۱ آبانماه) با حضور شاعران محلی و چهرههای استانی در قطعه هنرمندان بندر انزلی به خاک سپرده شد. این شاعر متولد ۱۲ شهریورماه سال ۱۳۲۸ در بندر انزلی بود که معروفترین سروده او «کربلا منتظر ماست بیا تا برویم» با صدای صادق آهنگران در یادها مانده است. همچنین کتابهای محراب، چشمه آرامش، جغرافیای رازها، حسین احیاگر آدم، دور بهار را سیم خاردار نمیشود کشید و اگر شهادت نبود، از معروفترین آثار بهجا مانده از اوست. مراسم بزرگداشت این شاعر عاشورایی امروز از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶ در مسجد آیتالله خامنهای حوزه هنری برگزار میشود.
«علم قرائت» روانه بازار نشر شد
کتاب «علم قرائت» اثر حجتالاسلاموالمسلمین محمدصادق یوسفیمقدم در 600 صفحه منتشر شد. به گزارش ایسنا، کتاب «علم قرائت» اثر حجتالاسلاموالمسلمین محمدصادق یوسفیمقدم است که به همت پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تهیه شده و توسط نشر این پژوهشگاه در 600 صفحه به چاپ رسید. بررسیها نشان میدهد مراقبت از قرآن در نزول تدریجی از طریق چهار عامل قرائت، حفظ، تعلیم و کتابت صورت گرفته است؛ چنانکه پیامبر اکرم(ص) در وقت نزول قرآن بر این چهار عامل تأکید میکنند. در این اثر به مباحثی از علم اختلافات قرائات مانند شکلگیری قرآن و قرائات، جمع قرآن، توحید مصاحف، بررسی عوامل اختلافات قرائات، استناد اختلاف قرائات به اجتهاد یا سنت و بررسی سندی و دلالی حدیث سبعه احرف پرداخته شده است.
آغاز ثبتنام کارگاههای جشنواره «سینماحقیقت»
علاقهمندان برای استفاده از کارگاههای تخصصی شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران، «سینماحقیقت» میتوانند از امروز نسبت به ثبتنام اقدام کنند. به گزارش فارس، علاقهمندان برای ثبتنام اینترنتی ابتدا باید وارد پرتال جشنواره سینماحقیقت به نشانی panel.irandocfest.ir شده و اطلاعات شخصی خود را وارد کنند. پس از تکمیل فرم اولیه، کلید ثبتنام را زده و از طریق پیشخوان پرتال روی گزینه «ثبتنام کارگاهها» کلیک کرده و پس از وارد کردن اطلاعات مورد نیاز و کد امنیتی، ثبتنام خود را تکمیل کنند. تعدادی از کارگاههای این دوره به صورت فیزیکی و تعدادی به شکل آنلاین برگزار خواهد شد. آخرین فرصت برای ثبتنام کارگاههای «سینماحقیقت» ۳۰ آبانماه است. مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و پویانمایی، شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» را به دبیری محمد حمیدیمقدم اواخر آذرماه ۱۴۰۱ برگزار میکند.
«فرهت» در راه جشنواره حقیقت
مستند «فرهت» به کارگردانی امیراطهر سهیلی و تهیهکنندگی خانه مستند انقلاب اسلامی آماده نمایش شد. این مستند که پرتره دکتر احمدشاه فرهت، پزشک افغانستانی متخصص اطفال در مشهد است، در خانه مستند انقلاب اسلامی تهیه شده و محصول سازمان اوج است. مستند «فرهت» متقاضی حضور در شانزدهمین جشنواره سینماحقیقت شده است.
دستنوشتههای نیمایوشیج دیدنی شد
نمایشگاهی از دستنوشتههای نیما یوشیج به مناسبت زادروز این شاعر و آغاز سیامین دوره هفته کتاب برپا شده است. به گزارش ایسنا، ایرج فرجی، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد فرهنگستان زبان و ادب فارسی با اعلام این خبر گفت: همزمان با سیامین دوره هفته کتاب و با هدف امکان آشنایی علاقهمندان و پژوهشگران با دستنوشتهها و یادداشتهای نیما که در گنجینه فرهنگستان نگهداری میشود، بخشی از این آثار ارزشمند در معرض بازدید عموم قرار گرفته است. رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ابراز امیدواری نسبت به فراهم شدن امکان انتشار تصاویر همه این دستنوشتهها در وبگاه فرهنگستان بیان کرد: دستنوشتههای نیما از جمله مهمترین اسناد شعر معاصر ایران است که فرهنگستان زبان و ادب فارسی در دهه 70 آنها را از شراگیم یوشیج، فرزند و وارث نیما، خریداری کرده است و تاکنون توسط پژوهشگران و زیر نظر گروه ادبیات معاصر فرهنگستان بخشی از این دستنوشتهها بازخوانی شده که نتیجه آن انتشار دو کتاب شعر «صد سال دگر» (۱۳۹۶) و «نوای کاروان» (۱۳۹۷) بوده است.
برگزاری جشنواره «کارتون گردشگری»
جشنواره «کارتون گردشگری، موزه، معلولیت و سالمند» با هدف تغییر نگرش و نگاه جامعه به افراد دارای معلولیت و برای رفع موانع سفر و تلاش برای تامین زیرساختهای مورد نیاز این قشر از جامعه برگزار میشود. به گزارش روابطعمومی معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، میز گردشگری دسترسپذیر ویژه افراد دارای معلولیت و سالمند با مشارکت انجمن فرهنگی، ورزشی و گردشگری معلولان پارس، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، خانه کاریکاتور ایران و کمیته ملی موزههای ایران (ایکوم)، به منظور ترغیب به مناسبسازی فضاها و تأسیسات گردشگری و افزایش خودباوری و اعتماد به نفس در این قشر جامعه از طریق گذران اوقات فراغت و سفر، سومین جشنواره پاراتور را به مناسبت «روز جهانی معلولان»، 12 آذرماه با نگاهی ویژه به «گردشگری، موزه، معلولان و سالمندان»، در رشته کارتون برگزار میکند. شرکت برای تمام هنرمندان علاقهمند آزاد است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|