|
اخبار
سریال پلیسی - معمایی شهباز به ایستگاه پایانی رسید
تصویربرداری سریال 30 قسمتی «شهباز» به کارگردانی حمیدرضا لوافی به پایان رسید. به گزارش «وطنامروز» سریال شهباز به نویسندگی مینا خدیوی در ژانر پلیسی - معمایی با موضوع فضای مجازی و پلیس سایبری در 30 قسمت 42 دقیقهای تهیه و تولید شده است.
این مجموعه تلویزیونی درباره یک گروه سایبری است که به دنبال هکری بینالمللی هستند. پلیس سایبری با اشراف به این فضا با مجرمان برخورد میکند. همچنین به داستان مردمی هم که از آنها سوءاستفاده شده و مورد طعمه افراد خلافکار قرار گرفتهاند، میپردازد. در خلاصه سریال شهباز آمده است: شهباز ۲ سال در انتظار چنین روزی نشسته است؛ روزی که همه قرار است با پیدا کردن ارغوان، نفسی به راحتی بکشند. غافل از اینکه این بازی چرخشی دیگر در پیش دارد.
تصویربرداری سریال شهباز از بهمن سال گذشته شروع شد و اوایل آذرماه به اتمام رسید و به دلیل محتوای سایبری از جلوههای ویژه رایانهای زیادی برخوردار است و اکنون در مرحله امور فنی پس از تولید قرار دارد.
***
معرفی ۱۰ اثر «مستندنگاری» بخش مسابقه جشنواره تلویزیونی مستند
هیات داوران بخش مستندنگاری جشنواره تلویزیونی مستند، ۱۰ اثر راهیافته به بخش مسابقه این رویداد را انتخاب کردند. به گزارش «وطنامروز»، آثار راه یافته به بخش مسابقه مستندنگاری ششمین جشنواره تلویزیونی مستند مشخص شدند. داوران بخش مستندنگاری ششمین جشنواره تلویزیونی مستند از میان آثار دریافتی، «خداحافظی ایران با ارس؟» و«فخر فروشی با باغ وحشهای شخصی» نوشته لیلا مرگن، «ساحل، غریق بینجات» نوشته راضیه عباسی، «گله بیاصالت» نوشته سامان رحمتیان، «اولین شهدا نخلهایمان بودند» نوشته حنان سالمی، «یک نشست خطرناک» و «معمای پسماندسوزیهای سازمان یافته» نوشته مریم خباز، «اهالی ساختمان عدالت 2» نوشته دلال آلبو شهبازی، «پروژه تلهکابین کرمانشاه در تله مشکلات» نوشته سامان رحمتیان و «لب کارون، چه خشک چه تاول چه تشنه» نوشته شایان حاجی نجف را برای رقابت در بخش مسابقه انتخاب کردند.
ششمین جشنواره تلویزیونی مستند در بخشهای «فیلم مستند»، «مجموعه مستند»، «عکس مستند» و «مستندنگاری» به دبیری محسن یزدی، مدیر شبکه مستند سیما برگزار میشود. مرتضی سرهنگی، مهدی عرفاتی و سیدعلی میرفتاح داوری بخش مستندنگاری ششمین جشنواره تلویزیونی مستند را برعهده داشتند. برگزیدگان نهایی در اختتامیه جشنواره تلویزیونی مستند معرفی شده و از آنها تقدیر میشود.
***
رئیس صداوسیما به دهلینو رفت
رئیس سازمان صداوسیما به منظور حضور در اجلاس رادیو و تلویزیونهای آسیا و اقیانوسیه (ABU) به دهلینو رفت. به گزارش «وطنامروز»، پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما به منظور حضور در اجلاس رادیو و تلویزیونهای آسیا و اقیانوسیه (ABU) رفت. وی در جریان این سفر قرار است علاوه بر حضور در افتتاحیه پنجاه و نهمین دوره مجمع عمومی اجلاس ABU، در دیدارهایی دوجانبه با روسای شبکههای رادیو و تلویزیونی چند کشور نیز گفتوگو کند.
در ۳ روز گذشته و پیش از آغاز مجمع عمومی، چندین نشست از جمله کمیته فنی و آموزشی برگزار شد. در جلسه کمیته فنی، داوران پس از ارزیابی و بررسی مقالات تخصصی ارسال شده از ۷۲ کشور عضو، بهترینهای این دوره را معرفی کردند. ۲ مقاله ارسالی از سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران در این بخش برتر شناخته و به ارائهکنندگان جوایزی اهدا شد.
اتحادیه رادیو و تلویزیونهای آسیا و اقیانوسیه (ABU) در سال ۱۹۶۴ ابتدا با ۱۷۰ عضو از ۵۳ کشور جهان آغاز به کار کرد. این اتحادیه به عنوان یکی از بزرگترین و حرفهایترین اتحادیههای رسانهای در سطح جهان فعالیت میکند. هدف این اتحادیه، همکاری، هماهنگی، فعالیتهای مشترک و رایزنی در حوزههای برنامهای، فنی، آموزشی، حقوقی و نیروی انسانی به منظور تقویت و توسعه رادیو تلویزیونهای منطقه آسیا و اقیانوسیه است. اتحادیه «ABU» ۳ میلیارد مخاطب در کشورهای منطقه دارد.
ارسال به دوستان
عدالت فرهنگی و تمرکززدایی در دستور کار مهمترین جشنواره تئاتر کشور
تئاتر مقاومت از عراق تا شیراز
سجاد رضاییمقدم: شیراز را باید قطب مهم تئاتر و هنرهای نمایشی کشور دانست. این شهر چه قبل از انقلاب و چه در دوران انقلاب اسلامی همواره بستر مهمی برای هنرمندان تئاتری کشور به شمار رفته و در تاریخ هنرهای نمایشی کشور، استان فارس فارغ از موضوع و محتوا مأمن و بستر استراتژیکی برای هنر نمایش کشور قلمداد شده است. از برپایی جشنهای هنر که صدالبته با محتوا و ترویج فرهنگ منحط غرب همراه بود تا میزبانی پرمخاطب از صدها اثری که در 4 دهه گذشته در این استان و سالنهایش رنگ اجرا به خود دیدند، همه گواهی بر ظرفیت عظیم و مهم این استان در حوزه هنرهای نمایشی کشور است و با توجه به چنین ظرفیتی است که دشمن همواره نسبت به این استان و البته مقوله هنر و مشخصا هنرهای نمایشی آن توجه ویژه داشته و مهمترین پروژههایش را در آن به اجرا گذاشته است. تنها کافی است یادآوری کنیم که در اوایل دهه 90 چه بسیار آثار تئاتری مسالهدار که پس از اجرا در سالنهای حرفهای تهران مقصد بعدیشان شیراز شده بود. به عنوان نمونه، داستان اجرای نمایش مسالهدار و قبحشکن «خشکسالی و دروغ» که قرار بود در شیراز روی صحنه برود و با بیتدبیری مدیران گذشته تئاتر ابتدا مجوز آن صادر شد اما پس از پیشفروش بلیت، رنگ صحنه به خود ندید و تجمع هنرمندان و مخاطبان در سالن مرکزی شهر هزینههای سنگینی را برای تئاتر ایران بر وجود آورد. این نمونهها نشان از توجه و تمرکز دشمن بر این شهر مهم تئاتری کشور دارد و متاسفانه در اوج بیتدبیری، نه این شهر که بسیاری از استانهای کشور با وجود داشتن ظرفیتهای عظیم و پتانسیلهای مهم تئاتری، چندان در نگاه مسؤولان مرکزنشین به چشم نیامدند و بهنوعی استانهای مهم کشور را به حیاطخلوت دشمنان و نفوذیها بدل کردهاند. از همین رو یکی از مهمترین اقدامات هجدهمین جشنواره تئاتر مقاومت تمرکززدایی این رویداد مهم تئاتری از تهران و انتقال آن به استانهای مهم تئاتری کشور است. فارغ از بحث بینالملل که بخش نخست آن در قالب اجراهای اربعینی در کشور عراق روی صحنه رفت، مقصد اول بخش داخلی جشنواره استان یزد و در قالب بخش خیابانی بود که نهتنها با استقبال علاقهمندان و نوجوانان و جوانان علاقهمند به تئاتر در یزد مواجه شد بلکه جانشین سپاه نیز در آن حضور یافت. مقصد بعدی و بخش رادیوتئاتر جشنواره هجدهم استان فارس و شهر شیراز بود که جمعه گذشته اختتامیه آن با حضور هنرمندان استانی برگزار شد؛ جشنوارهای که با حضور توریستهایی از دیگر کشورها در شهر شیراز و حضور آنها در سالن حافظیه برای دیدن نمایش مقاومتی، رنگ و بوی دیگری گرفت.
در این بخش 12 نمایش رادیویی از بین بیش از یکصد اثر متقاضی در 3 روز در شهر شیراز روی صحنه رفت. حضور نوجوانان و جوانان مستعد تئاتری و دانشجویان از دیگر موارد مهم جشنواره بود؛ جوانانی که پیش از این با دیدن آثار مسالهدار و صدالبته پربازیگر و سلبریتیدار ناخودآگاه ذهنشان به سوی دیگری میرفت و به تبع آن در آینده باعث ظهور و بروز هنرمندانی از این خطه با چنین نگرشهایی میشد.
اما این نکته را نباید فراموش کرد که با حضور دولت سیزدهم و اتخاذ سیاستهای عدالت فرهنگی در سراسر کشور به میزان زیادی شاهد و ناظر رونق گرفتن و به ریل اصلی بازگشتن فضای هنری بویژه هنر تئاتر در استانها هستیم. این روند که چندی با کندی بسیار و موانعی روبهرو شده بود، با حضور بموقع و بهنگام جشنواره تئاتر مقاومت در چنین استانی نهتنها تسریعکننده عدالت فرهنگی شد بلکه به نوجوان و جوانان علاقهمند به تئاتر نشان داد تئاتر تنها منحصر به اجراهایی با موضوع و محتوای مسالهدار و معدود به چهرههای سلبریتی نیست و میتوان شاهد آثاری درخشان در حوزه تئاتر مقاومت و دفاعمقدس نیز بود.
حضور در حیاطخلوت دشمن آن هم در یکی از مهمترین استانهای تئاتری کشور و پیوند آن با ادبیات پایداری و مقاومت از مهمترین دستاوردهای هجدهمین دوره تئاتر مقامت است. امید که در ادوار بعدی نیز این دستاورد از سوی سیاستگذاران، پاسداری و بر دوام و قوامش افزوده شود، البته میدانیم که قطعا نقاط ضعفی هم در کار وجود داشته است اما این را هم میدانیم که به راه بادیه رفتن هم به از نشستن باطل است.
جشنواره تئاتر مقاومت در ادامه بخش صحنهای خود را در مشهد مقدس برگزار خواهد کرد تا بار دیگر شاهد ورود این جریان به استانی دیگر باشیم.
ارسال به دوستان
در نشست خبری دومین کاروان فرهنگی - هنری روایت حبیب مطرح شد
«روایت حبیب» سفیر وحدت و همدلی
نشست خبری دومین کاروان فرهنگی- هنری «روایت حبیب» برگزار شد. به گزارش «وطنامروز»، روز گذشته نشست خبری دومین کاروان فرهنگی - هنری «روایت حبیب» با حضور علی فروزانفر معاون هنری حوزه هنری و سیدمهدی ابطحی دبیر کاروان روایت حبیب در سالن سوره حوزه هنری برگزار شد. علی فروزانفر درباره سیاستهای حوزه هنری در برگزاری این رویداد هنری گفت: بزرگداشت یاد و نام شهید حاجقاسم سلیمانی یک فرض انقلابی و یک فرض شرعی برای هر ایرانی است و حوزه هنری وظیفه خود میداند به صورت جدی و ثابت برنامهای تحت عنوان سردار سلیمانی برگزار کند. امسال در سومین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی، دومین کاروان فرهنگی- هنری روایت حبیب را در ۱۰ استان برپا خواهیم کرد. این در حالی است که حوزه هنری، بزرگداشت حاجقاسم را حصر به دیماه و ایام سالگرد او نمیداند و سعی دارد ذکر حاجقاسم، ساری و جاری کردن مرام و شیوه زیست و شهادت و مرام هنری شهید را در طول سال احیا کند.
معاون هنری حوزه هنری بیان کرد: با توجه به اینکه توجه ما در ایام سالگرد شهادت حاجقاسم سلیمانی متمرکزتر میشود و یاد وی در این روزها مضاعف است، برنامهریزیها به گونهای انجام شده که از یک ماه قبل از سالگرد این شهید بزرگوار، رویدادهای فرهنگی - هنری آغاز شود و در ایستگاه آخر یعنی کرمان به مقصد برسد. «روایت حبیب» هدفگذاری خود را در ۱۰ استان کشور گذاشته و توسط بدنهای از هنرمندان در حوزه نمایش، پردهخوانی، عکس، تصویرسازی (هنرهای تجسمی به صورت عام) نقد کتاب، سرود، موسیقی و با محوریت شبخاطره برگزار خواهد شد. همانطور که سال گذشته کاروان «روایت حبیب» با مشارکت مکتب حاجقاسم سلیمانی برگزار شد امسال هم با همراهی این مکتب به ارائه برنامه خواهد پرداخت.
فروزانفر خصوصیت متفاوت این کاروان هنری نسبت به دیگر رویدادها را حضور هنرمندان و اجرای برنامههای هنری در میان بدنه مردم معرفی کرد و گفت: این برنامهها در امامزادهها و میدانها که محل تجمع و تردد عموم افراد محسوب میشود، برگزار خواهد شد.
سیدمهدی ابطحی نیز در ادامه تصریح کرد: دومین رویداد ملی کاروان «روایت حبیب» با هدف تبیین شاخصهای مکتب شهید در قالب هنر و توزیع هدفمند محصولات حوزه هنری برای اقشار مختلف مردم کار خود را از ۱۱ آذرماه در حرم امام رضا(ع) آغاز میکند و اختتامیه آن ۱۳ دیماه در کنار مزار حاجقاسم در کرمان برگزار خواهد شد. امسال هم مثل سال گذشته کاروان میهمان ۱۰ استان خواهد بود و مخاطبان امسال ما در مجموع به ۳ گروه عمده تقسیم شدهاند؛ دسته اول توده مردم با محوریت خانوادهها هستند، دسته دوم را مردم در مناطق کمتر برخوردار هر استان تشکیل میدهند و دسته سوم شامل هنرمندان و فرهیختگان هر استان میشود، البته امسال مخاطب خاص ما کودکان و نوجوانان هستند و ما برنامههای زیادی برای این گروه سنی داریم.
دبیر کاروان «روایت حبیب» با اشاره به اینکه مقاصد کاروان در خراسان رضوی، خراسانشمالی، مازندران، آذربایجان شرقی، کرمانشاه، خوزستان، کیش، فارس، یزد و کرمان خواهد بود، اظهار کرد: هدف از انتخاب این استانها پراکندگی استانها در جغرافیای ایران، تنوع اقلیم، زیستبوم، زبان و ارتباطی که هر یک از استانها با مکتب این شهید داشتند، بوده است.
ارسال به دوستان
در محل فرهنگسرای انقلاب
فوتبال ایران - آمریکا روی پرده میرود
فرهنگسرای انقلاب اسلامی سهشنبه ۸ آذر همزمان با برگزاری جشنواره «ایران پیروز» اقدام به پخش زنده فوتبال ایران - آمریکا میکند. به گزارش «وطنامروز»، همزمان با برگزاری مسابقه فوتبال ایران - آمریکا و به منظور ایجاد شور و نشاط علاقهمندان به فوتبال، این مسابقه به صورت زنده در سینما فجر فرهنگسرا برگزار میشود. برگزاری قرعهکشی و اهدای پیراهن تیم ملی، نورافشانی و جشن بعد از پیروزی، اهدای رایگان سیمکارت ایرانسل و اجرای جشنواره ایران پیروز از بخشهای مختلف این برنامه است. در جشنواره «ایران پیروز» که از ۳۰ آبان آغاز شده است، برنامههای متنوعی متناسب با ایام جامجهانی اجرا میشود و خانوادهها بویژه نوجوانان مخاطبان اصلی جشنواره هستند.
این جشنواره از پخش زنده بازیهای جام جهانی، پویشهای فوتبالی، غرفههای محصولات و فضاسازی هویت ایرانی، تشکیل شده است. بخش بازیها شامل شوتبال، بازیهای رومیزی فوتبالی، فوتبال دستی، ایرهاکی، بدمینتون و تنیس روی میز است. همه بازیها به صورت مسابقه برگزار میشود و برندگان در هر روز جوایزی دریافت میکنند.
در بخش دیگری از جشنواره «ایران پیروز» پویش #میمیرم_برات با رویکرد ایجاد شور و نشاط اجتماعی برای هواداری تیمملی فوتبال به صورت مجازی برگزار میشود. جشنواره «ایران پیروز» تا ۲۷ آذر هر روز از ساعت ۱۳ در فرهنگسرای انقلاب واقع در بزرگراه نواب، ابتدای خیابان کمیل شرقی برگزار میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|