|
ارسال به دوستان
ضرورت برداشتن موانع در مسیر بازگشت به مسجد چیست؟
الزامات رسانهای نهضت بازگشت به مساجد
محمدعلی میرزایی: استقرار دولت مردمی در راس قوه مجریه باعث شده سیاستها و راهبردها در حوزههای مختلف قوه اجرایی کشور دچار تغییر و تحول شده و تلاش شود به نسبت دولت قبل، اهداف متناسب با خواست مردم و ارزشهای نظام اسلامی طراحی و اجرا شود. حوزه فرهنگ هم به عنوان یکی از حوزههای مهم که دولت در آن نقش موثر و اثرگذاری دارد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیشران نظام فرهنگی کشور است، دچار این تغییر ریل و سیاستگذاری شده است. راهبردها و سیاستهای اتخاذی دولت مردمی در حوزه فرهنگ در جلسه چندی پیش هیات دولت با رهبر معظم انقلاب اسلامی مورد تایید ایشان قرار گرفت که ضرورت پیگیری این سیاستها را دوچندان میکند.
یکی از مهمترین راهبردهای دولت مردمی در حوزه فرهنگ، نهضت بازگشت به مساجد است. در این راهبرد تلاش میشود مساجد برای ایفای کارکردهای جامع و موثر خود فعالتر شوند و اگر در این زمینه مشکلاتی وجود دارد، رفع شود تا مسجد به عنوان یک نهاد موثر اجتماعی در بطن جامعه ایران بتواند همانند گذشته مرکز ثقل تحولات مهم مردمی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی باشد. باید گفت تحقق شعار نهضت بازگشت به مساجد بدون توجه به بعد رسانهای و جریانسازی رسانهای ممکن نیست. «جعفر برزگر» قائممقام خبرگزاری شبستان که وظیفه تولید محتوا در حوزه دین، فرهنگ و اندیشه را هم دارد، با اشاره به بررسی الزامات رسانهای تحقق نهضت بازگشت به مساجد، در گفتوگو با «وطن امروز» میگوید: نمیتوانیم انکار کنیم که در شرایطی واقع شدهایم که کشور با مشکلات متعددی در حوزههای مختلف مواجه است که این مشکلات هم به دلیل مصائب ساختاری بلندمدت و همچنین ناکارآمدیهای مقطعی کارگزاران ایجاد و انباشته شده و حل آنان براحتی میسر نیست. امروز اولویت مردم بدون تردید حل مشکلات اقتصادی از جمله تورم، کاهش ارزش پول ملی، اشتغال و مواردی از این دست است اما باید به این نکته مهم توجه کرد که ساختار اجتماعی، تکههای پراکنده و بیارتباط به هم نیست، بلکه نهادهای مختلف این ساختار و ساحتهای گوناگون آن در یک ارتباط تنگاتنگ با هم عمل میکنند. یعنی اینگونه نیست که شما برای حل مشکلات اقتصادی صرفا به دنبال پاسخهای اقتصادی باشید و حل این مشکلات را بیارتباط با حوزههای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و ... بدانید. نکته دوم اینکه فرهنگ در جامعه ایرانی که با عنوان جامعه مذهبی و انقلابی شناخته میشود، زیرساخت همه حوزههاست و به تعبیر رهبر انقلاب همانند هواست که انسان بدون آن حیات نخواهد داشت. نبود فرهنگ هم به معنای مرگ جامعه است. بنابراین ریلگذاری صحیح در حوزه فرهنگ و اجرای دقیق این سیاستگذاریها نیازمند توجه به سرمایهها و نهادهایی است که در طول سالیان دراز در ساختار اجتماعی کشور ایجاد شده و محل اثر بوده است. مسجد مهمترین نهاد در این زمینه است.
وی ادامه داد: کسی تردیدی در اهمیت مساجد در ساختار اجتماعی و نظام اعتقادی جامعه ندارد؛ اما در حال حاضر شاهد کمرونقی برخی مساجد در کشور و کاهش استقبال بخشهای از مردم هستیم. نهضت بازگشت به مسجد دقیقا چه فهمی از مسجد دارد و چگونه میخواهد این بازگشت را رقم بزند؟ نهضت بازگشت به مسجد به این معناست که مسجد صرفا و تنها محل عبادت خداوند و محل خواندن نماز، ادعیه و قرآن نیست، بلکه در جامعه اسلامی مسجد به عنوان یک نهاد قدرتمند اجتماعی در کنار دیگر نهادها مثل نهاد رسانه، نهاد آموزش و... باید عمل کند. مسجد در جامعه اسلامی قلب تپنده هر محله، شهر، استان و کشور باید باشد. بنابراین دولت مردمی به عنوان دولت انقلابی به دنبال احیای نقش جامع مسجد در ساختار جامعه ایرانی است؛ یعنی اینکه همانند گذشته بسیاری از فعالیتهای مردمی و حل مشکلات روزمره مردم در مساجد متمرکز شود. مسجد میتواند محل گفتوگو و پاسخ به سوالات نسل جوان، محل پیونددهنده جوانان برای ازدواج و محلی برای حل مشکلات مالی و شکل دادن به یک نظام حمایتی مردم محور باشد. به عنوان مثال اگر شما به انقلاب اسلامی بنگرید، مساجد شاخصی را میبینید که توانستند نقش موثری در حرکت اجتماعی و سیاسی و تریبت دینی و اعتقادی مردم ایفا کنند. به عنوان مثال مسجد امام حسن مجتبی(ع) و مسجد کرامت در مشهد که محل سخنرانی رهبر انقلاب در سالهای قبل بودند، چنین نقشی را داشتند یا مثلا مسجد هدایت در تهران که بر حرکت انقلابی مردم ایران اثرگذار بود.
برزگر یادآور شد: یکی از ابعاد مهم راهبرد بازگشت به مسجد، جریانسازی رسانهای و درگیر کردن افکار عمومی با این راهبرد است. متاسفانه با گذشت یکونیم سال از طرح این شعار، همچنان شاهد خلأ شکلگیری نظام هماهنگ رسانهای در جهت تحقق این شعار هستیم. معرفی مساجد الگو در کشور، بررسی علل کمفروغ شدن فعالیت برخی مساجد و اصلاح نظام حکمرانی مساجد از جمله مواردی است که در تولیدات رسانهای باید مورد توجه قرار گیرد. صدا و سیما تقریبا به این شعار بیتوجه بوده و ما تولید خاصی را از این رسانه فراگیر مشاهده نمیکنیم. بنابراین در جمعبندی باید گفت با وضعیت فعلی و ضعف رسانهای موجود، احتمال موفقیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تحقق نهضت شعار بازگشت به مساجد کم است و باید تحرک بیشتری در این زمینه شاهد باشیم.
ارسال به دوستان
اخبار
بزرگترین دیوارنگاره ایران در میدان انقلاب افتتاح شد
همزمان با سومین سالگرد شهادت حاجقاسم سلیمانی، از دیوارنگاره میدان انقلاب تهران رونمایی شد. به گزارش «وطن امروز»، همزمان با سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، از دیوارنگاره میدان انقلاب تهران با تصاویر شهدای ۴ دهه اخیر و شعار «شهادت؛ رسم فدائیان ملت» رونمایی شد.
این دیوارنگاره با مساحت ۱۴۰۰ متر مربع بزرگترین دیوارنگاره ایران محسوب میشود. تصاویر شهیدان صیاد شیرازی، چمران، آوینی، هاشمینژاد، ابراهیم هادی، احمدیروشن، طهرانیمقدم، حججی، کاظمیآشتیانی و عجمیان از شهدای اتفاقات اخیر با پرچمداری شهید سلیمانی بر روی بزرگترین سازه تبلیغی ایران نقش بسته است.
***
آخرین مصوبات شورای پروانه ساخت آثار غیرسینمایی
شورای صدور پروانه ساخت آثار غیرسینمایی با ساخت 2 عنوان فیلم مستند و یک عنوان فیلم کوتاه داستانی و یک عنوان فیلم بلند داستانی موافقت کرد.
فیلمنامههای مستند «بوم خسرو» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی ناصر عباسیعسگرآبادی و «تهران شهر آرزوها» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی سعید نوری، فیلمنامه کوتاه داستانی «ضدونقیض» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی محمدصادق اسدی و فیلمنامه بلند داستانی «خوب، بد، خنگ» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی سیدزاهد رئیسی، موافقت شورای پروانه ساخت آثار غیرسینمایی سازمان سینمایی را اخذ کردند.
***
مدیریت و برنامهسازان رادیو مقاومت پاسخگوی مخاطبان میشوند
همزمان با سالروز شهادت سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی، مدیریت و برنامهسازان «رادیو مقاومت» از طریق تلفن ۱۶۲ به شکل مستقیم و بیواسطه به گفتوگو با مخاطبان این شبکه رادیویی پرداخته و پاسخگوی پرسشهای آنها هستند.
به گزارش «وطن امروز»، امروز مدیریت رادیو مقاومت به همراه عوامل این شبکه رادیویی، از ساعت ۱۰ تا ۱۱ صبح با حضور در واحد امور ارتباط با مخاطبان سازمان صداوسیما (۱۶۲) در محل ساختمان روابط عمومی رسانه ملی، به تماسهای مخاطبان این برنامه پاسخ میگویند.
رادیو مقاومت که امسال برای سومین سال پیاپی فعالیت خود را با شعار «صدای گفتمان مقاومت و مکتب سلیمانی» آغاز کرده، به صورت ۲۴ ساعته با پخش تصویری؛ صدای مقاومت را از آنتن سراسری به گوش عموم مخاطبان میرساند.
فعالیت تهیهکنندگان و گویندههای حرفهای معاونت صدا در این رادیو فرصت مغتنمی را برای بهرهبرداری مخاطب از یک شبکه رادیویی فراهم کرده است. در کنداکتور ۲۴ ساعته این شبکه برنامههایی چون «سلام سردار»، «سرباز آرامش»، «مرد میدان»، «فیروزه سرخ» و«عصر مقاومت» قرار دارد که بیشترین دامنه مخاطبان را به خود اختصاص دادهاند.
***
آغاز ثبتنام وام خرید کالا برای خبرنگاران
خبرنگاران و مدیران رسانهای متقاضی بهرهمندی از وام خرید کالا، تا پایان دیماه فرصت دارند نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه جامع رسانههای کشور اقدام کنند.
به گزارش «وطن امروز»، طبق تفاهمنامه معاونت امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با معاونت تجارت و خدمات وزارت صمت درباره اعطای وام خرید کالای ایرانی به اصحاب رسانه؛ خبرنگاران، صاحبان امتیاز و مدیران مسؤول رسانهها میتوانند با مراجعه به حساب کاربری خود در سامانه جامع رسانههای کشور (بخش خبرنگاران/ درخواستهای روزنامهنگاری) نسبت به ثبت درخواست برای بهرهمندی از این تسهیلات اقدام کنند.
خبرنگارانی که در سامانه جامع رسانههای کشور دارای پرونده خبرنگاری تایید و بروزرسانی شده در ۶ ماه اخیر هستند؛ تا پایان دیماه فرصت دارند درخواست خود را ثبت کنند. این تسهیلات در مبالغ ۳۰ و ۵۰ میلیون تومانی و برای خرید کالای صرفاً ایرانی با ۵ درصد تخفیف به اصحاب رسانه قابل پرداخت است.
بنا بر این گزارش، نرخ سود وام با بازپرداخت 3 ساله ۱۸ درصد محاسبه خواهد شد. همچنین تضامین لازم برای وام ۳۰ میلیون تومانی سفته دیجیتال و برای وام ۵۰ میلیونی سفته دیجیتال به همراه یک ضامن کارمند (قراردادی، پیمانی و یا رسمی) یا نامه کسر از حقوق وامگیرنده خواهد بود. فرآیند ثبتنام و تخصیص وام کالا به اصحاب رسانه پس از ارسال فهرست اسامی متقاضیان واجد شرایط به وزارت صمت، طی اطلاعیه بعدی اعلام میشود.
ارسال به دوستان
با شعار «حسینیهای به وسعت ایران»
خدمات قرآنی وارد تکیه مجازی میشود
گروه فرهنگ و هنر: دومین نشست معرفی و نقد و بررسی رسانههای برتر دارای مجوز از ساترا، همزمان با ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها، با حضور مدیران رسانه تکیه در سالن نشستهای ساترا برگزار شد. در این برنامه، سیدرضا کاظمی مدیرعامل موسسه فرهنگی - هنری تبیان، حسین شاهمحمدی مدیرعامل رسانه تکیه، محمد پورکریم مشاور اجرایی شبکه قرآن و معارف اسلامی، میثم تربتی مداح و فعال حوزه شعر و ادب، محمدمهدی مومنیها مدیرکل توسعه شبکه تنظیمگری اجتماعی ساترا و مرتضی قاسمزاده مدیر توانمندسازی رسانههای ساترا حضور داشتند.
سیدرضا کاظمی، مدیرعامل موسسه فرهنگی - هنری تبیان درباره راهاندازی و رویکرد پلتفرم تکیه بیان کرد: این رسانه در ابتدای شیوع ویروس کرونا، با ارائه خدماتی به هیأتهای مذهبی راهاندازی شد. این فعالیت با جمعآوری آرشیو در ۳ حوزه مداحی، سخنرانی و اصوات قرآنی همراه بود. درحال حاضر پلتفرم تکیه بزرگترین و جامعترین مجموعه آرشیوی از محتوای چندرسانهای مذهبی است.
در ادامه، مرتضی قاسمزاده، مدیر توانمندسازی و خودتنظیمگری رسانههای ساترا درباره این پلتفرم اظهار کرد: این رسانه به لحاظ وضعیت کاربری و خدماتی که به کاربران ارائه میکند در وضعیت مطلوبی به سر میبرد. تکیه به واسطه ارائه خدمات به کاربران خود توانسته است سهم قابل توجهی از کاربران رسانههای مذهبی را به خود اختصاص دهد. ما در اداره کل صدور مجوز و امور رسانه ساترا در راستای حمایت از رسانهها و تکمیل سبد محتوایی آنها سازوکارهای حمایتی را درنظر گرفتهایم. در بخش دیگر این برنامه حسین شاهمحمدی، مدیرعامل پلتفرم تکیه تأکید کرد: در حال حاضر میتوان ادعا کرد جامعترین آرشیو مذهبی کشور در پلتفرم «تکیه» وجود دارد. ویژگی عمده این پلتفرم در حوزه پخش زنده، سرویس «چندپخشی» آن است. یعنی کاربر علاوه بر پخش زنده محتوای خود روی پلتفرم تکیه، میتواند بهطور همزمان در پلتفرمهای ایرانی و برخی پلتفرمهای خارجی سرویس پخش زنده را در اختیار داشته باشد.
شاهمحمدی درباره برنامههای خود برای توسعه این پلتفرم گفت: در این راستا قصد داریم همزمان با سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی سرویس قرآن را به همت دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی به پلتفرم اضافه کنیم. این سرویس شامل پخش زنده محافل قرآنی و اضافه شدن آرشیو صوتی و تصویری تلاوتها خواهد بود. مدیرعامل پلتفرم تکیه تاکید کرد: کشورهای هدف ما در این پلتفرم ایران، پاکستان، عراق، هند، سوریه و آذربایجان است. جز کشور هند تقریبا برای تمام کشورها محتواهای اختصاصی آن کشور را آماده کردهایم. نکته جالب توجه این است که در بین کاربران، به جز مخاطبان فارسیزبان تکیه، ۹ درصد مخاطبان ما را اردو زبانها تشکیل دادهاند. ما سعی کردیم از عملکرد ماه محرم ۱۴۰۰ و ماه رمضان ۱۴۰۱ تکیه، ارزیابی داشته باشیم. بعد از ماه رمضان امسال، تقریبا ۱۶۳ درصد افزایش مخاطب داشتهایم و ۹۰ درصد جلسات شاخص کل کشور را پوشش دادهایم که حدود ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار مخاطب را در ماه رمضان همراه خود داشتیم.
در ادامه میثم تربتی، مداح و فعال حوزه شعر و ادب، گفت: شعار پلتفرم تکیه «حسینیهای به وسعت ایران» است که امیدوارم بزودی این عنوان به «حسینیهای به وسعت دنیا» تغییر کند، چرا که نهضت اباعبدالله حسین(ع) نهضتی جهانی است و این تغییر شعار مستلزم تغییر رویکرد در حوزه تولید و نشر محتوا به تمام زبانهای زنده دنیاست.
محمد پورکریم، مشاور اجرایی شبکه قرآن و معارف اسلامی نیز در بخشی دیگر از این برنامه عنوان کرد: شبکه قرآن و معارف سیما و تکیه میتوانند برای رساندن پیام به کاربران فضای مجازی همکاری کنند.
شاهحسینی در پایان ضمن پاسخ به سوالات و انتقادات اعضای حاضر در برنامه بیان کرد: سرویسهای تکیه بهطور رایگان در اختیار مخاطبان قرار گرفته است؛ هماکنون ترافیک مصرفی برای کاربران نیمبهاست اما در حال مذاکره هستیم تا در آیندهای نزدیک ترافیک مصرفی رایگان باشد و کاربر فقط نیاز به دسترسی به اینترنت داشته باشد تا هیچ هزینهای برای خدمات و استفاده از محتوای تکیه نپردازد.
ارسال به دوستان
مدیرکل اداره نظارت بر عرضه و نمایش سازمان سینمایی عنوان کرد
آثار حاضر در جشنواره فجر در اولویت اکران سال 1402
مدیرکل اداره نظارت بر عرضه و نمایش سازمان سینمایی گفت: اولویت اکران فیلم در سال 1402 با فیلمهای حاضر در چهل و یکمین جشنواره فجر خواهد بود. به گزارش «وطن امروز»، روحالله سهرابی با اعلام این مطلب تصریح کرد: به طور طبیعی آن دسته از فیلمهایی که در جشنواره فجر شرکت نکرده باشند یا فرصت چند ماهه اکران را از دست داده باشند، در اولویتهای بعدی اکران قرار خواهند گرفت.
مدیرکل اداره نظارت بر عرضه و نمایش سازمان سینمایی با اشاره به شرایط ویژه اکران و ضرورت برنامهریزی برای مدیریت ترافیک فیلمهایی که در صف اکران هستند، از پیگیری و تلاشهای همهجانبه از سوی سازمان سینمایی، شورای راهبردی اکران و شورای صنفی نمایش طی ماههای گذشته در این باره خبر داد و افزود: در راستای حمایت از اکران فیلمهای سینمایی، مشوقهای گوناگونی از قبیل پخش تیزر تلویزیونی، حذف محدودیت زمانی اکران در صورت فروش و نیز مشوقهای دیگری به فیلمهایی که در این مقطع زمانی روی پرده بروند تعیین شد و آن دسته از آثاری که در این مدت به اکران رسیدند حتیالامکان از این مشوقها بهرهمند شدند.
مدیرکل اداره نظارت بر عرضه و نمایش سازمان سینمایی خاطرنشان کرد: با توجه به جریان تولید سینما و ضرورت مدیریت صحیح چرخه تولید و عرضه، طی تصمیمات اخیر در سازمان سینمایی مقرر شد اولویت اکران سال 1402 با آثار حاضر در جشنواره فیلم فجر باشد.
به گفته وی به طور طبیعی آن دسته از فیلمهایی که در جشنواره فجر شرکت نکرده یا فرصت چند ماهه اکران را از دست دادهاند، در اولویتهای بعدی قرار خواهند گرفت.
ارسال به دوستان
وزیر فرهنگ:
جشنوارههای فجر با قدرت برگزار میشود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در ماههای پیش رو وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۷ جشنواره مختلف و مهم را پیش رو دارد و پیشبینی میکنیم این رویدادهای مهم و ملی در بهترین شرایط ممکن برگزار شود. به گزارش «وطن امروز»، محمدمهدی اسماعیلی شامگاه یکشنبه ۱۱ دی در حاشیه مراسم اختتامیه رویداد موسیقایی «روایت سرباز» و دومین جایزه هنری بنیاد فرهنگی - هنری رودکی در جمع خبرنگاران به سوالات آنها پیرامون برخی حواشی و فعالیتهای عرصه فرهنگ و هنر پاسخ داد. وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر وضعیت برگزاری جشنوارههای پیش رو تا پایان سال گفت: بر اساس برنامهریزیهای انجام شده، ساختار جشنوارهها در همه بخشها به صورت کامل برگزار خواهد شد. این در حالی است که ما در حوزه برگزاری جشنوارههای هنری طی روزهای کرونایی تجربههای بسیار گرانبهایی داشتیم که کار را برای ما آسان میکند ولی به هر حال امیدواریم اتفاق خاصی در حوزه کرونا نیفتد و ما بتوانیم از همه ظرفیتهای مردمی برای برگزاری جشنوارهها استفاده کنیم. رئیس شورای عالی هنر در پاسخ به پرسش یکی دیگر از خبرنگاران در زمینه سرود و توجه وزارت ارشاد در این زمینه تاکید کرد: ما سرود را یکی از قالبهای مناسب هنری میدانیم که متأسفانه در یکی، دو دهه گذشته افت کرد اما در سالهای اخیر شاهد رشد روزافزون آن هستیم. بر همین مبنا در جشنواره موسیقی فجر پیشرو بخش ویژهای را به سرود اختصاص دادهایم و امیدواریم این سیاست بتواند در ترویج فرهنگ سرود و سرودخوانی نقش مؤثری ایفا کند. وی در بخش دیگری از صحبتهای خود تاکید کرد: در ماههای پیش رو وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۷ جشنواره مختلف و مهم را در پیش دارد که تمام کارها بر اساس جدول زمانبندی در حال پیگیری و برنامهریزی است و ما در این زمینه هیچ مشکلی نداریم و پیشبینی میکنیم این رویدادهای مهم و ملی در بهترین شرایط ممکن برگزار شود. ارسال به دوستان
«پیا یل» منتشر شد
حاجقاسم به روایت بختیاریها
کتاب «پیا یل» خاطرات مردم چهارمحالوبختیاری از ایام شهادت حاجقاسم سلیمانی منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، کتاب «پیا یل»؛ خاطرات مردم چهارمحالوبختیاری از ایام شهادت حاجقاسم سلیمانی به نویسندگی فاطمه ابوالقاسمی دهنوی و از سوی انتشارات «راه یار» منتشر شد. رنگینکمان هویت انقلاب اسلامی در آخرین سالهای دهه ۹۰، کهکشانی پر از رنگ و نور کم داشت و آن، تشییع باشکوه و پرجمعیت پیکر سردار سلیمانی در چند شهر ایران و عراق بود. درباره شخص حاجقاسم و ابومهدی و یاران شهیدشان گفتهاند و از این پس هم بسیار خواهند گفت اما حاشیههایی در متن شهادت سردار و یارانش وجود دارد که مانند حاشیههای تاریخ اسلام، دفاعمقدس و پیادهروی اربعین خواندنی و پرثمر و هویتبخشند؛ روایتهایی که هر یک ذرهنوری در کهکشان راه سلیمانی هستند.
روایت هنری و دراماتیک از انقلاب اسلامی به روایتی دقیق از قهرمانهای نهضت انقلاب نیاز دارد و روایت قهرمانهای نهضت بدون روایت ملت قهرمان، شدنی نیست. شاید بتوان گفت در نهانِ تشییعهای عاشقانه شهدا و امام شهدا معنای دیگری نهفته است؛ اگر تشییع حاجقاسم پرشکوه است و حضور مردم شگفتیساز، برای جبران تشییع و بدرقههای غریبانه بدنهای مبارک ائمه و شیعیان در طول تاریخ اسلام است. ما اگر گرد سلیمانی سینه میزنیم، برای ارادتش به سیدالشهدا(ع) و اهلبیت(ع) است؛ همانهایی که غریبانه و مظلومانه بدرقه شدند. شاید اگر قصههای این تشییع عظیم، مثل داستان پیرزن و دوک نخ و سودای یوسف، روایت شود، جلال و جمال شخصیت شهدا را زیباتر و درستتر نمایش دهد. بنا بر این گزارش، کتاب «پیا یل»؛ خاطرات مردم چهارمحال و بختیاری از ایام شهادت حاجقاسم سلیمانی است که تحقیق آن برعهده فرزانه گنجی بوده و تدوین آن توسط فاطمه ابوالقاسمی دهنوی انجام شده است.
گفتنی است «سیل و سردار»، «رستم ایرانشهر»، «چمری برای پهلوان»، «یک بغض و هزاران مشت»، «هیرمان»، «سردار گیلهمردان»، «شروهای برای حبیب»، «بر شانههای کارون»، «سردار سربدارها»، «حافظ دلها»، «یزله بر دجله»، «سلیمانیها» و «ابرقدرت خداست»، عناوین پیشین انتشارات «راه یار» هستند که درباره روایتها و خاطرات مردم شهرهای مختلف از ایام شهادت حاجقاسم و ابومهدی المهندس منتشر شده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|