|
ارسال به دوستان
اخبار
جزئیات برگزاری نخستین رویداد «سینما سلامت» اعلام شد
نخستین رویداد ایدهپردازی «سینماسلامت» چهارشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۱ (امروز) در بنیاد سینمایی فارابی برگزار میشود.
به گزارش «وطن امروز»، در ابتدای این رویداد از صبح امروز قرار است ۱۵ ایده و طرح فیلمنامه در مدت زمان چند دقیقهای برای هر طرح توسط راهیافتگان ارائه شده و در ادامه با انتخاب ۵ طرح نهایی توسط هیات انتخاب و داوری رویداد، برای بسط دادن و پیش بردن طرحها با حضور منتورها و مربیان «سینما سلامت» که گروهی از سینماگران و پزشکان هستند، وقت گذاشته شود.
بخش پایانی رویداد «سینما سلامت» به ارائه طرحهای نهایی و داوری آثار اختصاص دارد و در نهایت یک یا ۲ طرح برگزیده جهت نگارش فیلمنامه بلند سینمایی معرفی خواهند شد. علی گنجعلیخان دبیر علمی، زهرا شاهینفر دبیر اجرایی و مصطفی نظریزاده دبیر هنری این رویداد هستند. نخستین رویداد ایدهپردازی «سینما سلامت» به همت بنیاد سینمایی فارابی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میشود.
***
شاهرخان با «پاتان» بازمیگردد
شاهرخان، ستاره رمانتیک بالیوود که فیلمهایش اخیرا عملکرد ضعیفی از حیث فروش در گیشه داشت با بازی در فیلم «پاتان» ساخته «سیدهارت آناد» رونق را به سینمای هند برمیگرداند. به گزارش «وطن امروز»، آخرین بار شاهرخان به عنوان یک قهرمان انفرادی سال ۲۰۱۸ در فیلم صفر به کارگردانی «آناند لی رای» با بازی انوشکا شارما و کاترینا کایف ایفای نقش کرد. از سال ۲۰۱۸ تاکنون این ستاره بالیوود در کمدی درام هندی لال سینگ چادا و فانتزی ماجراجویی براهماسترا: قسمت اول - شیوا بازی داشت.
پاتان بخشی از دنیای جاسوسی آدیتیا چوپرا تهیهکننده هندی و شامل فرانچایز ببر با بازی سلمان خان و کاترینا کایف و جنگ با بازی هریتیک روشن و تایگر شروف است. این فیلم اکشن و دلهرهآور با بازی شاهرخ خان، دیپیکا پادوکونه و جان آبراهام قرار است ۲۵ ژانویه ۲۰۲۳، مصادف با آخر هفته روز جمهوری هند همراه با نسخههای دوبله شده به زبان تامیلی و تلوگو در هند منتشر شود. کمپانی «یاش راج فیلمز» هند تریلر پاتان را منتشر کرده است.
این فیلم پس از یک سال ناامیدکننده برای فیلمهای هندی در سال ۲۰۲۲ که شکستهای بسیاری را تجربه کرد و با تجربه ناموفق سیرک رانویر سینگ به پایان رسید، میتواند پرچمدار صنعت سینمای بالیوود در سال ۲۰۲۳ باشد.
***
آخرین مصوبات شورای پروانه ساخت آثار سینمایی
شورای صدور پروانه ساخت آثار سینمایی با ساخت ۲ عنوان فیلم موافقت کرد. به گزارش «وطن امروز»، شورای پروانه ساخت فیلمهای سینمایی در آخرین جلسه با صدور پروانه فیلم «یک تکه ابر» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی علی قویتن درجزی موافقت کرد. همچنین پروانه ساخت «این جمعیت قابل کنترل» به تهیهکنندگی مهرداد فریدطالبنیا، کارگردانی محمدمتین اوجانی و نویسندگی محمد عبدی و روناک برخوردار نیز صادر شد.
***
بررسی «بیانیه راهبردی موسیقی» در شورای فرهنگ عمومی
موضوع «بیانیه راهبردی موسیقی» در جلسه آتی شورای فرهنگ عمومی، بررسی خواهد شد. به گزارش «وطن امروز»، با اعلام صابر اکبریخضری، دستیار ویژه دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، موضوع «بیانیه راهبردی موسیقی» در جلسه آتی این شورا بررسی خواهد شد.
وی در این باره گفت: «نبود موضع راهبردی مشخص نسبت به حکمرانی فرهنگی در عرصه موسیقی، باعث شده ظرفیتهای این عرصه در ابعاد گوناگون شکوفا نشود. با توجه به اینکه شورای فرهنگ عمومی کشور رسالت خود را تقریب شکاف میان فرهنگ عمومی و فرهنگ رسمی میداند، در چند ماه گذشته فرآیند کارشناسی مفصل و دقیقی را با همراهی نهادهای مختلف رسمی و عمومی و کنشگران و پژوهشگران این عرصه به انجام رسانیده است که ماحصل این کار با عنوان «بیانیه راهبردی موسیقی» در جلسه آتی شورا بررسی شده و بعد از اصلاحات نهایی، به تصویب خواهد رسید. این بیانیه راهبردی، مبنای برنامهریزیهای بعدی و طراحی اقدامات مختلف در حوزه موسیقی خواهد شد که پیگیری اجراییسازی آن نیز به صورت مرتب توسط دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی انجام شده و به اطلاع اهالی فرهنگ و هنر و عموم مردم خواهد رسید.
***
«عینک» برای مدارس اکران میشود
دور جدید اکران فیلم سینمایی «عینک» به کارگردانی رضا آقایی از امروز ویژه مدارس در سینماهای منتخب گروه سینمایی هنر و تجربه آغاز میشود. به گزارش «وطن امروز»، دور جدید اکران فیلم سینمایی عینک از امروز ۲۱ دی ویژه مدارس در سینماهای منتخب گروه سینمایی هنر و تجربه آغاز میشود. این فیلم در سانسهای صبح سینماها با هماهنگی مسؤولان مدارس برای دانشآموزان به نمایش درمیآید.
همزمان با آغاز دور جدید اکران فیلم «عینک»، تازهترین تیزر این فیلم رونمایی و منتشر شد. داستان فیلم «عینک» درباره خواهر و برادری است که در روزهای نزدیک عید تلاش میکنند عینک مادربزرگشان را تعمیر کنند. در این راه با «امان» پسربچه افغانستانی آشنا میشوند که ادعا میکند میتواند به آنها کمک کند.
راستین عزیزپور، سانیا رمضانی، مهدی هاشمی و پرویز بزرگی از جمله بازیگران فیلم «عینک» هستند. عوامل فیلم «عینک» عبارتند از کارگردان: رضا آقایی، نویسنده فیلمنامه: رضا آقایی و علیرضا شریف کاظمی، مدیر فیلمبرداری: داود محمدی، صدابردار: امیر عاشقحسینی، تهیهکننده: مهدی عظیمیمیرآبادی.
ارسال به دوستان
درباره نمایش میدانی با موضوع سردار دلها
حاجقاسم به روایت جانفدا
گروه فرهنگ و هنر: نمایش و تئاتر، انواع مختلفی دارد که شامل نمایش زنده با بازیگر، نمایشهای عروسکی، پانتومیم، تئاتر تلویزیونی، نمایش رادیویی، نمایشهای آیینی و شکلهای خاصی از نمایشهای سنتی ملل و اقوام مانند نقالی، پردهخوانی، نمایشنامهخوانی، تختحوضی و تعزیه (در ایران) میشود. از سویی نمایشهای امروزی از لحاظ ساختار و شکل ارائه متفاوتند که شامل نمایشهای خیابانی، محیطی و بسیاری از نمایشهای دیگر میشود که قصد ما بیشتر بررسی و نگاهی به نمایشهای میدانی است. نمایش میدانی در حلقه میانی تماشاگران اجرا میشود و زمانی که از نمایش محیطی صحبت میکنیم، امکان اجرای نمایش در مکانهای متفاوت وجود دارد و محیط تبدیل به دکور نمایش میشود. در صورتی که بخواهیم طراحی خوبی برای نمایش میدانی انجام دهیم باید زمان زیادی بگذاریم تا اکثر حرکاتی که در نمایش انجام میشود، هماهنگ و منظم باشد چراکه قرار است تصویر برای تماشاگر جذاب باشد.
بنمایه اصلی نمایشهای میدانی ظلمستیزی است و آنچه بیشتر طی سالهای اخیر به عنوان نمایش میدانی روی صحنه رفته است، زمینه مذهبی، اعتقادی و آیینی داشته است. اجرای نمایشهای بزرگ میدانی در کشورمان از حدود سال ۱۳۹۳ پررنگ و جدیتر شد. داستان این نمایشها معمولا مرتبط با قیام سیدالشهدا(ع) و حوادث کربلا، مصائب حضرت فاطمه سلامالله علیها، جنگ و دفاع مقدس یا معرفی یک شخصیت تاریخساز بوده است. به همین دلیل مخاطبان با این مجموعه قصهها آشنا هستند و درک چنین نمایشی برای آنها سخت نیست.
در سالهای اخیر نیز نمایشهای «شبی در کهکشانها»، «فصل شیدایی»، «محشر»، «روشنای شب تار»، «تنهاتر از مسیح»، «جهان بانو» و ... با همین سبک و در همین حال و هوا اجرا شده است. بتازگی نیز نمایش میدانی «جانفدا» به کارگردانی حسن بزرا و تهیهکنندگی علی اسماعیلی محصول مکتب «حاجقاسم» و سازمان هنری - رسانهای اوج این شبها ویژه شهادت سردار قاسم سلیمانی در بوستان ولایت روی صحنه رفته است.
شاید وجه تمایز نمایش «جانفدا» با دیگر نمایشهای میدانی این باشد که قصه درباره شخصیتی معاصر است؛ البته بررسی وجوه زندگی سردار قاسم سلیمانی به عنوان شخصیتی معاصر سختیهای خاص خود را دارد، چرا که طبق اطلاعات خانه کتاب و ادبیات تا به حال ۵۹۰ عنوان کتاب با کلید واژه «قاسم سلیمانی» منتشر شده که ۱۸۰ عنوان چاپ اول و ۴۱۰ جلد دیگر تجدید چاپ هستند. همچنین جستوجو با کلید واژه «حاجقاسم»، ۶۱۲ عنوان کتاب را در پی دارد که ۱۸۵ تا از آنها چاپ اول است. با کلیدواژههای «سردار سلیمانی» و «سردار دلها» نیز به ترتیب۱۰ و ۴۷ عنوان کتاب در بخش جستوجوها پدیدار میشود. بنابراین گفتن از چنین شخصیتی که نقشی کلیدیَ در پیشبرد اهداف و راهبردهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی ایران داشته، در قالب نمایشی یک ساعت و نیمه بسیار دشوار است.
«جانفدا» با نگاهی به تاریخ معاصر ایران و بررسی زمینههای نفوذ خارجیان مانند انگلیس به دوران تولد حاجقاسم سلیمانی؛ یعنی 20 اسفند 1335 در کرمان شروع میشود. این نمایش سیر زندگانی حاجقاسم سلیمانی را مانند ترک تهران و پرداختن به شغل بنایی، چگونگی عضویت در نهضت امام خمینی(ره)، فعالیتهای ضدنظام شاهنشاهی، چگونگی عضویت در سپاه پاسداران، فرماندهی لشکر 41 ثارالله، فرماندهی نیروی قدس، کمک به افغانستان برای مقابله با طالبان، مقابله با داعش در سوریه و لحظه شهادت را با مجموعهای از تصاویر آرشیوی، نمایش سایه هر کدام از این نقشآفرینان روی پرده، انفجارهای متعدد و نورپردازیهای خاص بررسی میکند. به عبارتی، میشود گفت در اجرای این نمایش تمام تجهیزات لازم برای تئاتر میدانی به کار گرفته شده تا در نهایت اثری تأثیرگذار خلق شود؛ اثری که گاهی به سینما پهلو میزند، گاهی به تئاتر و گاهی هم به تلویزیون و همین تنوع نمایش را از دام یکنواختی میرهاند. در واقع وجود چندین پرده بزرگ و تغییر صحنههای نمایش به تماشاگر این امکان را میدهد که چشمش در گردش باشد و از آنچه در جریان نمایش رخ میدهد خسته نشود. «جانفدا» از لحاظ ساختاری انسجام و قصهگویی لازم را دارد و حفظ میکند و مخاطب میتواند ارتباط خوبی با آن برقرار کند.
این نمایش یکی از نخستین آثاری است که از شخصیتی معاصر سخن میگوید و بالطبع ممکن است برای رسیدن به نقطه تکامل خود، فراز و فرودهایی را پشت سر بگذارد اما با این حال حضور چشمگیر مخاطبان (20 هزار نفر در 10 شب) در شبهای سرد زمستان که دمای هوا بویژه در منطقه اجرای نمایش کاهش محسوسی دارد، حکایت از مقبول افتادن این نمایش میان مردم دارد؛ مردمی که مدتی است با اجرای آثاری از این دست با هنر نمایش آشنا شدند و حالا بستر برای روایت شخصیتهای تأثیرگذار تاریخی و مذهبی ایران فراهم است.
ارسال به دوستان
قصههای شبی با ژانرهای گوناگون
مهدیه سهرابی: مجموعه کتابهای «قصههای شب» برای گروه سنی کودکان است که توسط مجید شفیعی نوشته و منتشر شده است؛ مجموعهای که شامل 12 کتاب است و هر کتاب مشتمل بر 30 قصه است و ۳۶۵ صفحه را شامل میشود. نزدیک به 40 تصویرگر خلاق و صاحبسبک ، کار تصویرگری این مجموعه قصهها را بر عهده داشتهاند. این پروژه در نوع خود به علت تنوع مضامین و موضوعات، به کارگیری شیوههای متنوع روایی و زمانی که صرف نوشتن وتصویرگری آن شده و البته بهکارگیری شیوههای نو و خلاقانه در تصویرگری این آثار پروژه بسیار عظیمی بود.
قصهها در ژانرها و انواع ادبی مختلف و متنوع نوشته شدهاند و سلیقههای گوناگون و متنوعی را اقناع خواهند کرد. «قصههای شب» از ژانر فانتزی گرفته تا رئال فانتزی، ژانر رئال، ژانر حماسی و افسانهای، اساطیری، بازنویسی ادبیات کهن، بازآفرینی ادبیات کهن، قصههای برگرفته از ادبیات فولکلور ایران، قصههای پریانی و انواع ادبی متنوع دیگری را شامل میشود. نگارش این قصهها از سال 1393 آغاز و تصویرگری قصهها یک سال بعد همزمان با نوشتن قصهها شروع شد. در انتخاب تصویرگرها وسواس زیادی هم از طرف نویسنده و هم ناشر صورت گرفت و تصویرگران خلاق و صاحب سبکی برای تصویرگری کتابها به مرور زمان انتخاب شدند. 40 تصویرگر کار تصویرگری قصهها را انجام دادند، البته با توجه به شیوه کار و خصوصیات سبکی تصویرگران به مرور قصهها به آنها سپرده شد و فضا برای آنها طوری گسترده شد تا بتوانند نهایت خلاقیت و ذوق خود را در تصویرگری قصهها به کار گیرند. نوشتن قصهها اواسط سال 97 به پایان رسید و تصویرگری قصهها هم سال 98 خاتمه یافت و مراحل دیگر کار آغاز شد که البته مصادف شد با شیوع کرونا و رکود نسبی نشر در کشور ولی با تمام این مشکلات، عاقبت قصهها در نیمه دوم سال 1401 زیر چاپ رفتند. همانطور که از نام کتابها پیداست؛ کتابها بر اساس فصول سال دستهبندی شدهاند و با نام آنها گره خوردهاند. مجموعه «قصههای شب» در 12 کتاب و هر کتاب در 120 صفحه و با تیراژ 2000 نسخه و با قیمت 120 هزار تومان در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است.
ارسال به دوستان
روایت زندگی شهید شیردل توسط انتشارات 27 بعثت منتشر شد
«غروب پالمیرا» در بازار نشر
روایت زندگی شهید مدافع حرم علیاصغر شیردل توسط انتشارات 27 بعثت منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، کتاب «غروب پالمیرا» نوشته محبوبه معظمی روایت زندگی شهید مدافع حرم علیاصغر شیردل در 200 صفحه با شمارگان 1000 نسخه از سوی انتشارات ۲۷ بعثت چاپ و روانه بازار نشر شد. این کتاب دوازدهمین کتاب از مجموعه مدافعان حرم است که توسط این انتشارات منتشر شده است.
کتاب «غروب پالمیرا» قرار است کل ماجراهای زندگی شهید شیردل از قبل تولد تا شهادت را به مخاطب انتقال دهد. پالمیرا یکی از معروفترین شهرهای تاریخی دنیا واقع در شهر تدمر سوریه است که هر ساله میلیونها توریست برای بازدید به آنجا میرفتند. این بنای بینظیر دارای یک میدان بزرگ گلادیاتور و هزار ستون پا برجا بود. در روز شهادت علیاصغر شیردل این اثر باستانی توسط داعش بمبگذاری و نیمی از این اثر بینظیر ویران میشود. آخرین عکسهای شهید کنار ستونهای بنای پالمیراست؛ همان روزی که علیاصغر و همکارانش در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ برای بازدید از این بنای تاریخی به تدمر رفته بودند.
در بخشی از این کتاب میخوانیم: یازدهم خرداد 1395، روز وداع با شهید، همه آمده بودند. بین گریهها و شیونها امیرعلی زار میزد. هدی امیرعلی را بالای سر تابوت نشاند و گفت: «اومدیم بابا رو بدرقه کنیم که بره بهشت. هر چی دلت میخواد بهش بگو»، امیرعلی چشمهای خیسش را به هدی دوخت و گفت: «یعنی بابا میشنوه؟» هدی گفت: «آره!» امیرعلی گریه میکرد و با پدرش حرف میزد که یکهو هدی احساس کرد بدن بچه میلرزد. از شوهر ندا خواست که امیرعلی را بیرون ببرد.
روز خاکسپاری، هدی زودتر از همه رفت و توی قبر نشست و ناخودآگاه شروع به خواندن زیارت عاشورا کرد و خاک کربلا را توی مزار ریخت. هرکس بالای سر قبر میآمد، ناخودآگاه زیارت عاشورا میخواند. مریم دستهایش را در خاک کرد و گفت: «خاک، با علی من مهربان باش».
ارسال به دوستان
با شعار مقاومت در برابر انحطاط
«ضد» و «تک تیرانداز» به جشنواره داکا راه یافتند
۲ فیلم «ضد» و «تکتیرانداز» که پخش بینالملل آنها برعهده مرکز بینالملل سوره است، راهی جشنواره داکای بنگلادش شدند. به گزارش «وطن امروز»، فیلمهای سینمایی «ضد» به کارگردانی امیرعباس ربیعی از محصولات سازمان سینمایی سوره و «تک تیرانداز» به کارگردانی علی غفاری، در بیست و یکمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم داکا به نمایش درمیآیند.
این جشنواره ۱۴ تا ۲۲ ژانویه برابر با ۲۴ دی تا ۲ بهمن در بخش دنیای سینمای شهر داکای کشور بنگلادش برگزار میشود و بیان جسورانه آن، مقاومت در برابر انحطاط، ابتذال و تجاریگرایی است که جریان اصلی صنعت فیلم بنگلادش را فراگرفته است. جشنواره جهانی داکا یکی از معتبرترین رویدادهای سینمایی در بنگلادش است و تا حد زیادی به شکلگیری فرهنگ فیلم ملی سالم و مثبت کمک کرده است.
موضوع اصلی این جشنواره «فیلم بهتر، مخاطب بهتر و جامعه بهتر» است و هر ساله توسط انجمن فیلم رنگینکمان برگزار میشود که از سال ۱۹۷۷ به ترویج فرهنگ سالم سینما در کشور بنگلادش و بزرگداشت جریان اصلی جهانی در فیلم و ارتباط اجتماعی آن، اختصاص یافته است.
فیلم سینمایی «ضد» به تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی از تولیدات سازمان سینمایی سوره یک درام سیاسی است که داستان یک عشق را در دل حوادث سیاسی روایت میکند. این فیلم سعی کرده حوادث پرالتهاب زمستان ۵۹ تا تابستان ۶۰ ایران را به نمایش بگذارد.
«تک تیرانداز» به تهیهکنندگی ابراهیم اصغری هم فیلمی قهرمانمحور است که برشی کوتاه از حضور حماسی شهید «عبدالرسول زرین» بهترین تکتیرانداز دوران دفاعمقدس را در قالب یک داستان اکشن روایت میکند. همچنین الهه طاهایی، مدیر مرکز بینالملل سازمان سینمایی سوره نیز امسال یکی از داوران بخش «فیلمهای معناگرا» این جشنواره خواهد بود. پخش بینالملل این ۲ فیلم سینمایی برعهده مرکز بینالملل سازمان سینمایی سوره است.
ارسال به دوستان
آمادگی فیلمسازان تر برای حضور در جشنواره فیلم مقاومت
نمایندگان حزب وطن ترکیه با حضور در دبیرخانه جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، خواستار همکاری و مشارکت در برگزاری این جشنواره بینالمللی شدند. به گزارش «وطن امروز»، نمایندگان حزب ضدامپریالیستی ترکیه، ضمن بازدید از روند برگزاری جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، اعلام آمادگی خود برای نشر و تبلیغ این جشنواره در سراسر استانهای ترکیه را اعلام کردند.
در این دیدار صمیمی، جلال غفاری به ضرورت برگزاری جشنواره با شعار آزادی قدس شریف و برنامههای این جشنواره در حوزه بینالملل اشاره کرد و گفت: آرمان غائی مستضعفین، آزادی قدس شریف است و جهان بدون اسرائیل با اقدامات فرهنگی-هنری و مجاهدت اهالی فکر و اندیشه و اصحاب هنر، دستیافتنیتر از همیشه به نظر میرسد.
غفاری افزود: جشنواره فیلم مقاومت ظرفیت گستردهای در حوزه بینالملل دارد و ما میتوانیم دستاوردهای مشترک خوبی از لحاظ دیپلماسی فرهنگی با دوستان و همسایگان منطقهای خود داشته باشیم. در ادامه این دیدار سیدمحمد حسینی، مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس ضمن ابراز خوشوقتی از حضور این گروه فیلمساز دانشجویی در ایران گفت: اشتراکات فرهنگی بسیاری بین ۲ ملت ایران و ترکیه وجود دارد و این اشتراکات فرهنگی میتواند دستمایه ساخت و تولید آثار مشترک سینمایی و برگزاری کارگاههای آموزشی با حضور اساتید برجسته و انتقال تجارب ۲ کشور باشد. در ادامه این جلسه مؤمنیها، مسؤول کمیته بینالملل جشنواره با بیان اینکه حضور این جمع از نخبگان فرهنگی ترکیه با رویکردی ضدامپریالیستی میتواند ظرفیت مناسبی برای جشنواره باشد، افزود: رویکرد و جهتگیری جشنواره ضدامپریالیستی است و هر هنرمند فیلمساز از هر جای دنیا با هر تفکر و گرایش مذهبی میتواند اثر خود را به جشنواره ارسال کند. مقاومت ما، مقاومت جهانی در برابر ظلم و استبداد است و از هر گونه اثر سینمایی که دربرگیرنده این مضامین باشد استقبال میکنیم. معرفی فیلمسازان کشور ترکیه به جشنواره، برگزاری هفتههای فیلم در ترکیه و تقویت ارتباطات ۲ کشور در زمینه سینما از جمله مواردی بود که در این جلسه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد. در بخشی از این جلسه محسن رفیعی، دبیر اجرایی این جشنواره با بیان اینکه ایران و ترکیه ۲ کشور برادر و دوست هستند و قرابت فرهنگی ۲ کشور قدمتی دیرین دارد، گفت: بسیاری از آداب و رسوم فرهنگی مشترک بین ایران و آناتولی هنوز هم پابرجاست. فرهنگ جاری در آناتولی، رنگ و بوی فرهنگ ایرانی دارد. قرابت فرهنگی همیشه در بین ملتهای ایران و ترکیه وجود داشته است. این قرابت از انقلاب مشروطه نقش کارکردی پیدا کرد و در انقلاب اسلامی ایران به همیاری و همراهی تبدیل شد. وی افزود: برنامههای فرهنگی مدونشده در ایران کاملا با اهداف ضد استعماری و ضد سلطه جریان امپریالیسم و صهیونیسم جهانی طراحی میشود و جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت هم کاملاً منطبق بر این سیاست است. بیتردید با حضور شرکتکنندگان فرهیخته این حزب مردمی و اصیل، شاهد استقبال خوب و مناسبی از جشنواره فیلم مقاومت در کشور ترکیه خواهیم بود. ارتباطات فرهنگی ایران و ترکیه ناگسستنی است.
ارسال به دوستان
رونمایی دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج)
به مناسبت ولادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر
دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج) صبح دیروز به مناسبت ولادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر رونمایی شد. به گزارش «وطن امروز»، دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج) که از ابتدای دیماه برای چهارمین بار است تغییر رنگ میدهد، سحرگاه سهشنبه ۲۰ دی در آستانه ولادت حضرت فاطمه(س) با عنوان «یادم میمونه» و با شعار «مامان مهربونم» رنگ و بوی روز مادر گرفت. به گزارش «وطن امروز»، در توضیح این دیوارنگاره که محصول خانه طراحان انقلاب اسلامی و مؤسسه فرهنگی- هنری «آب و آینه» است، آمده است: «مامان مهربونم همه خوبیهات یادم میمونه». بر این اساس، دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج) این ماه در ابتدا با عنوان «مادر رزمندگان» سحرگاه دوشنبه ۵ دی به مناسبت استقبال از پهلوانان گمنام این مرز و بوم؛ تشییع ۲۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس، نصب و رونمایی شد. سپس ۱۰ دی در سومین سالگرد شهید سپهبد سلیمانی، نقاشی جدید حسن روحالامین درباره سردار دلها رونمایی شد. همچنین این دیوارنگاره بامداد شنبه ۱۷ دی با عنوان «داغ سنگین» به مناسبت یادبود شهدای هواپیمای اوکراینی نصب شد. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|