|
اخبار
داوران جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون معرفی شدند
داوران بخشهای بینالملل، ملی، آیینی- سنتی، ۹۰ ثانیه و پادکست بیستوچهارمین جشنواره بینالمللی «قصهگویی» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معرفی شدند. به گزارش «وطن امروز»، داوران ۵ بخش از بیست و چهارمین جشنواره بینالمللی قصهگویی به شرح زیر اعلام شدند: در بخش بینالملل؛ علی خانجانی نویسنده و پژوهشگر، مسلم قاسمی پیشکسوت تئاتر و مدرس این حوزه و محسن هجری نویسنده کودک و نوجوان و پژوهشگر به داوری آثار خواهند نشست.
بر همین اساس در بخش ملی؛ محمد سیمزاری نویسنده و پژوهشگر، محسن هجری و مسلم قاسمی آثار را مورد داوری قرار میدهند. همچنین در بخش آیینیسنتی؛ مهدی صفارینژاد نویسنده، بازیگر و پژوهشگر، احمدعلی مهدینژاد نویسنده، کارگردان و بازیگر تئاتر و مهدی چایانی کارگردان و نقال پیشکسوت آثار این بخش را مورد ارزیابی قرار میدهند.
در بخش قصهگویی ۹۰ ثانیه؛ فرزاد زیدینژاد کارگردان، تهیهکننده و نمایشنامهنویس، صادق کیانیمقدم بازیگر و کارگردان تئاتر و محمدعلی یزدانشناس نمایشنامهنویس و کارگردان داوری آثار را بر عهده دارند. بر اساس این خبر، در بخش پادکست قصهگویی نیز نادر برهانیمرند نویسنده، کارگردان و بازیگر تئاتر، مریم نوشادقباد پژوهشگر و نادر گهرسودی گوینده و مدیر دوبلاژ آثار جشنواره را داوری میکنند. بیستوچهارمین جشنواره بینالمللی «قصهگویی» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از ۲۵ تا ۲۹ دی ۱۴۰۱ در شهر یزد برگزار خواهد شد.
ثبتنام شرکت در این بخش طی فراخوانی از ۷ دی آغاز شد و علاقهمندان میتوانستند جهت شرکت در بخش مسابقه تبلیغات تا پایان وقت دیروز چهارشنبه ۲۱ دیماه از طریق مراجعه به سایت رسمی جشنواره فرم ثبتنام را تکمیل کنند.
***
موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاعمقدس در هفته زن رایگان شد
بازدید از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاعمقدس در هفته زن از 23 تا 30 دیماه 1401 برای بانوان رایگان شد. به گزارش «وطن امروز»، موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاعمقدس در خبری اعلام کرد بازدید از این موزه طی روزهای ۲۳ تا ۳۰ دیماه مصادف با هفته بزرگداشت مقام زن، برای همه بانوان رایگان خواهد بود.
هفته بزرگداشت مقام زن، از روز میلاد دخت مکرم رسولالله، حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها آغاز میشود. موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاعمقدس، بزرگترین موزه نظامی جهان اسلام و مدرنترین موزه غرب آسیا، یکی از جاذبههای گردشگری تهران است که از سال ۱۳۹۱ به همت شهرداری تهران در اراضی عباسآباد به بهرهبرداری رسیده است. این موزه با زیربنای ۲۰۵ هزار متر مربع یکی از بزرگترین باغ موزههای کشور و شامل بخشهای مختلفی مانند تالارهای هفتگانه، سراسرنما، مسجد، باغراه، دریاچه مصنوعی، آبنمایش، سالنهای آمفی تئاتر، امکانات تفریحی و... است. این مجموعه با استفاده از تکنولوژیهای روز دنیا علاوه بر نمایش حماسه ملت ایران در دوران انقلاب اسلامی و دفاعمقدس، توانسته است به فراخور تقویم، هر ساله نمایشگاههای موقت، مراسمات و برنامههای مختلفی را برگزار کند. دسترسی آسان از ویژگیهای بارز این مجموعه است.
***
۲ حضور بینالمللی دیگر برای «بدون قرار قبلی»
فیلم «بدون قرار قبلی» به کارگردانی بهروز شعیبی در ادامه حضور خود در عرصه بینالمللی، راهی بنگلادش و بلغارستان شد. به گزارش «وطن امروز»، فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» ساخته بهروز شعیبی به ۲ جشنواره بینالمللی «داکا» بنگلادش و «صوفیامنار» بلغارستان راه یافت. «داکا» در بخش مسابقه فیلمهای آسیایی و «صوفیامنار» در بخش فیلمهای بلند میزبان این اثر خواهند بود. جشنواره «داکا» از ۲۴ دی تا ۲ بهمن ۱۴۰۱ (۱۴ تا ۲۲ ژانویه ۲۰۲۳) و جشنواره «صوفیامنار» از ۲۶ دی تا ۹ بهمن ۱۴۰۱ (۱۶ تا ۲۹ ژانویه ۲۰۲۳) برگزار خواهد شد. نمایش این فیلم در این ۲ جشنواره تعداد نمایشهای بینالمللیاش را به عدد 6 میرساند. «بدون قرار قبلی» پیش از این موفق شده بود به عنوان بهترین فیلم جشنواره «مسکو» روسیه انتخاب شود و در جشنوارههای «ونکوور» کانادا، «چنای» هندوستان و «مینسک» بلاروس نیز به نمایش دربیاید.
فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» محصول بنیاد سینمایی فارابی است که در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر جایزه بهترین فیلم از نگاه ملی را تصاحب کرد.
***
واکنش رئیس رسانه ملی به پناهندگی برادرش
رئیس سازمان صداوسیما گفت: این اتفاقات، اتفاقات جدیدی نیست و امثال این اتفاقات در گذشته هم بوده و طبیعت این مسیر ریزشها و رویشها است. به گزارش «وطن امروز»، پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما دیروز درباره پناهندگی برادر خود و مصاحبه وی با رسانههای خارج از کشور واکنش نشان داد.
روز 20 دیماه مجله تایم آمریکا در مصاحبهای با میثم جبلی، برادر پیمان جبلی، رئیس فعلی صداوسیما از پناهنده شدن وی در آمریکا خبر داده بود. این نشریه آمریکایی مدعی شده بود میثم جبلی بعد از حادثه هواپیمای اوکراینی و قربانی شدن برادرزادهاش، چنین تصمیمی گرفته است.
رئیس سازمان صداوسیما دیروز در حاشیه جلسه هیات دولت با اشاره به اظهارات برادرش که پناهنده شده است، گفت: من هم اظهارات ایشان را دیدم، البته نمیدانم چه مقدار از آن ارادی و تحت اختیار بوده است اما این اتفاقات، اتفاقات جدیدی نیست و امثال این اتفاقات در گذشته هم بوده و طبیعت این مسیر ریزشها و رویشهاست.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطن امروز» با تهیهکننده مستند سینمایی«هیچکس منتظرت نیست»
تلخ با طعم امید
مهدیه سهرابی: اعتیاد میتواند هر کسی را درگیر کند. متاسفانه شخص معتاد نه تنها از نظر فردی با صدمات زیادی مواجه میشود، بلکه آسیبهای اجتماعی اعتیاد بر خانواده نیز غیر قابل انکار است. مستند سینمایی «هیچکس منتظرت نیست» با محتوا و روایت داستانیاش توانسته در این باره بر مخاطب خود تأثیر زیادی بگذارد. محسن اسلامزاده، کارگردان و تهیهکننده مستند سینمایی «هیچکس منتظرت نیست» در گفتوگو با «وطن امروز» میگوید: مستند «هیچکس منتظرت نیست» تولیدش از اسفند ۹۹ شروع شد. ماجرا از این قرار بود که من برای تهیه مجموعه مستندی به جنوب تهران رفته بودم و با خانم سپیده علیزاده آشنا شدم. آنجا بود که چون ایشان پتانسیل سوژه یک مستند را داشت، موضوع برایم خیلی جذاب شد تا در این باره کاری انجام دهم. در همان مراحل اولیه با همسر ایشان صحبت کردیم. آقای بهرامی هم گفتند فیلم درباره اعتیاد زیاد ساخته شده ولی درباره سرفصل کاهش آسیب و تاثیراتی که روی معتادان اصطلاحا «ته خطی» دارد، کمتر کار ساخته شده و اگر این کار درست بتواند روایت شود، میتواند تاثیر بگذارد و مورد توجه قرار گیرد و در محافل مختلف منشأ اثر باشد. اینجا بود که کار را شروع کردم و تا مرداد۱۴۰۰ تولید ادامه داشت، البته همزمان از ماه دوم تولید، تدوین را هم شروع کردیم و آذر پارسال کار را به جشنواره «سینما حقیقت» رساندیم و نخستین اکران آنجا بود. سوژه مستند سپیده علیزاده و شخصیت اصلی و قهرمان اصلی این داستان بود ولی در مراحل تولید با ایشان هم مشورت میکردیم به اینصورت که در چه مواقعی میشود کار کرد یا اینکه هر کدام از شخصیتهای اطراف خانم علیزاده را به چه صورت باید کار کرد و اینکه مشکلات هر کدام چیست. خانم علیزاده مشاور کار و کمک کار بود. در واقع غیر از بحث سوژه بودن، ایشان در مستند خیلی به ما کمک کرد. بدون حضور ایشان کار امکانپذیر نبود. ایشان در سرفصلها و پژوهش کار هم خیلی نقش مهمی را ایفا کرد.
اسلامزاده درباره تلخی و سیاهی مستند سینمایی «هیچکس منتظرت نیست» هم بیان کرد: بالاخره فضای کارتنخوابها و فضای ته خطیها یا زنانی که به هر صورتی ترد شدهاند و در حال حاضر در خیابانها زندگی میکنند فضای واقعا تلخ و سنگینی است و خیلی سخت میشود که وارد آن شد و یک روایتی پیدا کرد که سیاهنمایی نباشد. ما تلاش کردیم یک خط قرمز داشته باشیم و آن هم خط قرمز سیاهنمایی است. ما به پاتوقهای مواد مخدر رفتیم و فیلمبرداری کردیم که وضعیت فاجعهباری دارد و وارد کانالهای فاضلاب تهران شدیم، جایی که انسانهایی در آن زندگی میکنند. درست است که ما رفتیم و به زندگی کسانی پرداختیم که امید در آنها بسیار کمرنگ است ولی در کنار آن آمدیم و از یک قهرمان استفاده کردیم مانند سپیده علیزاده که ایشان به هر صورت دارد تلاش میکند تا شرایط را تغییر دهد و امید را در زندگی این آدمها بسازد و با همان امید آنها را به جامعه بازگرداند. این مستند کار تلخی است اما سیاه نیست بویژه اینکه یکی از پروندههایی که خانم علیزاده دارد پیگیری میکند، در انتهای مستند به نتیجه میرسد و خیلی از کسانی که این فیلم را دیدند، حتی زنانی که در مرکز ترک اعتیاد مشهد بیننده این فیلم بودند، همزادپنداری در آنها به وجود آمد که اتفاقی که برای فرد نجاتیافته آخر فیلم افتاد، میتواند برای آنان هم اتفاق بیفتد و امیدوار بشنوند، زیرا در فیلم امید وجود دارد و قطعا سیاه نیست، هر چند تلخ است.
تهیهکننده مستند سینمایی «هیچکس منتظرت نیست» درباره واکنش بخشهای اجتماعی و مسؤولان نسبت به مستند هم گفت: در این فیلم تا به حال نشده است کسی از داخل سالن ناراضی بیرون بیاید؛ شاید نسبت به فیلم، کارگردانی یا فیلمبرداری خیلی نقد داشتند ولی کار انرژی داشت و خدا را شکر کسانی که دیدند، راضی بودند و تاثیرگذار هم بوده، حتی برخی مسؤولان هم از دیدن مستند تاثیر گرفتند. مستند «هیچکس منتظرت نیست» برای بخشهای علمی و پژوهشی کشور هم در جاهای مختلف اکران شده است. جامعهشناسان و اساتید دانشگاههای زیادی آمدند و در اکرانهای خصوصی و عمومی کار را دیدند. حتی خود کسانی که مسؤول امر هستند در بحث کارتن خوابها و معتادان کار را دیدند. فعالان حوزه حاشیه شهر آمدند، مراکز پژوهشی در شهر قم که روحانیت هستند، کار را دیدند و صحبتهای زیادی بعد فیلم شد که مشخص میشود توانسته تاثیرگذار باشد.
ارسال به دوستان
دیدار مداحان با رهبر انقلاب امروز برگزار میشود
روح تازه در جریان هیأت
گروه فرهنگ و هنر: دیدار مداحان با رهبر انقلاب در شرایطی امروز 22 دیماه برگزار میشود که میتوان گفت این جلسه یکی از مهمترین دیدارهایی است که مداحان از سراسر کشور را گرد هم آورده و اساسیترین نکات در این عرصه مهم، توسط رهبر انقلاب بیان میشود.
اهمیت برگزاری آن را میتوان در برگزاری منظم و دقیق آن جستوجو کرد به طوری که این جلسه همهساله با حضور خیل زیادی از ذاکران اهل بیت در ایام میلاد حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها برگزار شده و تاکنون هیچ سالی نبوده که این دیدار مهم مداحان با رهبر انقلاب برگزار نشود. به عبارت دیگر، همانطور که جلسات میانه ماه رمضان رهبر انقلاب با شاعران قدمتی طولانی و چند ساله دارد، این جلسه نیز سابقهای طولانی دارد. از سوی دیگر میتوان گفت این جلسه فرصتی مغتنم برای بیان مهمترین موضوعات محتوایی، نقاط ضعف و قوت، تذکرات و هشدارها خطاب به مداحان از زبان آیتاللهالعظمی خامنهای است. با مروری بر دیدارهای یک دهه اخیر و مطالعه بیاناتی که در این جلسات مطرح شده است، میتوان فهمید این جلسه روحی تازه برای مداحان بوده و سرخط فعالیتهای یکسالهشان را از لابهلای بیانات معظمله به آنان داده است.
با مروری بر بیانات رهبر معظم انقلاب در این جلسات، اینچنین میتوان استنباط کرد که توجه ویژه آیتالله خامنهای به مداحی و ذکر مصیبت اهلبیت، از چند جهت پراهمیت است؛ از جمله اینکه دربرگیری بالای جلسات عزا و شادی اهل بیت در سراسر ایران اسلامی، فرصت بسیار خوبی را برای بیان مهمترین ارکان و اصول اسلام و انقلاب اسلامی، از طریق تریبون مهم منبر و مداحی فراهم میکند.
به عنوان مثال، در بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار سال گذشته ایشان با مداحان (3 بهمنماه 1400) نکات قابل تأملی از سوی ایشان مطرح میشود: «یک نکته دیگر این است که مداحان در قضایای مهم خوش درخشیدند؛ در دفاع مقدس خوش درخشیدید، در دفاع از حرم خوش درخشیدید، در فتنه 88 خوش درخشیدید، در قضایای گوناگون همین طور؛ مداحها امتحان خوبی دادند در همه اینها و واقعاً به معنای واقعی کلمه، مجاهدپروری کردند این جلسات، شهیدپروری کردند این جلسات. در جنگ رسانهای میان ما و دشمن، در این پیکار و کارزار فرهنگی و رسانهای که وجود دارد بین جمهوری اسلامی و بین دشمنان، صدای رسای مداحان انقلابی کارساز بود؛ کارهای بزرگی را توانست انجام بدهد؛ این گذشته چهلوچندساله مداحان ما در انقلاب این جوری است. من عرضم این است که نگذارید این صدای رسا خاموش بشود؛ نگذارید. شما امتحانهای خیلی خوبی در گذشته دادید، امروز هم ما با جبهه وسیع دشمن مواجه هستیم؛ آن روز صدای رسای شما خیلی کار کرد، امروز هم باید کار کند».
از همینجاست که حساسیت خاص رهبر انقلاب بر مفاهیم و محتوایی که در روضهها، ذکر مصیبتها و منابر مطرح میشود را میتوان درک کرد. به همین دلیل است که معظمله همواره در بیانات خود در جمع مداحان نسبت به مفاهیمی که در هیئات مطرح میشود، هشدار میدهند.
ارسال به دوستان
در قالب ۴ رویداد هنری برگزار میشود
یادبودی برای حبیبالله صادقی
آیین گرامیداشت یاد و خاطره زندهیاد حبیبالله صادقی، در قالب ۴ رویداد هنری در حوزه هنری برگزار میشود. به گزارش «وطن امروز»، آیین گرامیداشت یاد و خاطره هنرمند فقید حبیبالله صادقی در قالب ۴ رویداد هنری با عنوان «یادِ حبیب»، دوشنبه ۲۶ دیماه در حوزه هنری برگزار خواهد شد.
طبق برنامهریزی انجامشده، ساعت ۱۵ روز دوشنبه ۲۶ دیماه آیین گشایش نمایشگاه گروهی پوستر و نقاشی در گالری ابوالفضل عالی۱ حوزه هنری برپا میشود.
در این نمایشگاه ۳۲ پوستر از هنرمندانی چون ابوالفضل خسروی، امیر دستمردی، حامد مغروری، حسین یوزباشی، حمید قربانپور، لیلا نیرومند، مجید قادری، محمدرضا دوستمحمدی، وحید حقی، علی وزیریان، یونس رجبی، محمدرضا فراهانی و دانیال فرخ به همراه ۷ تابلوی نقاشی از عبدالحمید قدیریان، صدیقه سلمان، منصوره عالیخانی، کامیار صادقی، حسین عصمتی، علی پتگر و سیدمسعود شجاعیطباطبایی به نمایش درخواهد آمد و سپس سردیس و ویژهنامه مرحوم صادقی و پس از آن اثر دیده نشده استاد با عنوان «نازنین بانوی ۲ عالم» رونمایی خواهد شد. در بخش بعدی آیین گرامیداشت زندهیاد صادقی، مستند پرتره «هنرمند واحد ۵» ساعت ۱۵:۴۵ در تالار سوره اکران میشود.
فیلم مستند «هنرمند واحد۵» به کارگردانی محمدصالح حجتالاسلامی و تهیهکنندگی حسین نشاطی، روایتی از زندگی هنری و حرفهای زندهیاد حبیبالله صادقی، نقاش، منتقد هنری و کاریکاتوریست مطرح کشور است که مرداد امسال دار فانی را وداع گفت.
این مستند با حضور حدود ۲۰ چهره مطرح هنری، به مرور ابعاد هنری و فعالیتهای این هنرمند مطرح دهههای اخیر پرداخته است.
ارسال به دوستان
مدیرکل هنرهای تجسمی عنوان کرد
تأکید بر حمایت از فعالیت نگارخانهها
مدیرکل هنرهای تجسمی با حضور در نگارخانه ثالث، از نمایشگاه «وان+وان+وان+وان میلیون» بازدید و با سینا جعفریه، مدیر نگارخانه و محمد علی جعفریه، مدیر نشر ثالث دیدار کرد. به گزارش «وطن امروز»، عبدالرضا سهرابی مدیرکل هنرهای تجسمی در جریان این دیدار، ضمن قدردانی از رویکرد نگارخانه ثالث در برگزاری نمایشگاه «وان+وان+وان+وان میلیون» گفت: باید تلاش کنیم آثار تولید شده در فضای هنرهای تجسمی از لوکس بودن خارج شوند و به سهولت در سبد مصرف کالای فرهنگی آحاد مردم با هر سطحی از توان و بضاعت مالی قرار گیرند. خوشبختانه نگارخانه ثالث برای تحقق این امر پیش قدم شده و گامهای موفقی را برداشته است.
سهرابی ضمن تاکید بر فعالیت نگارخانهها و لزوم حمایت از آنها افزود: یکی از نخستین اقدامات صورتگرفته در بدو ورود بنده به مرکز هنرهای تجسمی این بود که جلسهای را با انجمن نگارخانهداران برگزار کردیم تا از مسائل و مشکلات آنها باخبر شویم و در حد توان برای رفع چالشهای موجود تلاش کنیم. نگاه ما این است که هیچ نگارخانهای در هیچ مقطع زمانی تعطیل نشود. بنابراین برای تداوم فعالیت نگارخانهها از کوچکترین اقدامی که در چارچوب اختیارات مرکز هنرهای تجسمی و مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد، فروگذار نخواهیم کرد.
مدیرکل هنرهای تجسمی ادامه داد: فعالیت نگارخانهها و تداوم آن برای ما بسیار مهم است و در این راستا تمامقد در کنارشان ایستادهایم. طی ماههای اخیر که فعالیت نگارخانهها کمرنگ شد، تصمیم گرفتیم برای خروج آثار هنری از کشور تسهیلات ویژهای قائل شویم و با کمترین سختگیری مجوز خروج آثار را صادر کنیم تا ارزآوری صورت گیرد و بازار هنرهای تجسمی دستکم در خارج از کشور فعال باشد.
ارسال به دوستان
وزیر فرهنگ خبر داد:
افزایش ظرفیت اکران در استانها با افتتاح سالنهای مجهز
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر لزوم بهرهمندی حداکثری مخاطبان سینما از جشنواره بینالمللی فیلم فجر گفت: با افتتاح سالنهای مجهز سینمایی در شهرهای مختلف کشور، طی ماههای گذشته ظرفیت ارزشمندی برای نمایش فیلمهای جشنواره در استانها فراهم شده است. «وطن امروز»، محمدمهدی اسماعیلی شامگاه سهشنبه بیستم دیماه در بازدید از دبیرخانه چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، ضمن تقدیر از فعالیت بخشهای مختلف این مجموعه، ابراز امیدواری کرد این دوره جشنواره بینالمللی فیلم فجر، جزو درخشانترین دورههای فیلم فجر باشد.
وزیر فرهنگ با اشاره به تلاشهای سازمان سینمایی برای ارتقای سطح کیفی و محتوایی آثار چهل و یکمین دوره فیلم فجر گفت: خوشبختانه گزارش بررسی آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره نمایانگر کیفیت و تنوع آثار در این دوره است.
اسماعیلی درباره برپایی همزمان بخش ملی و بینالملل جشنواره چهل و یکم فجر گفت: به نظر میرسد جمعبندی سازمان سینمایی برای ادغام دوباره بخش ملی و بینالملل جشنواره تصمیم مناسبی بوده و آثار مثبتی به همراه داشته است، البته منتظر ارزیابی نهایی این تصمیم پس از برگزاری جشنواره خواهیم ماند.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد همزمانی برپایی بخش ملی و بینالملل جشنواره فجر و تنوع قابل توجه آثار حاضر در این بخشها بتواند همه ذائقههای سینمایی را اقناع کند.
وزیر فرهنگ با دعوت از هنرمندان برای حضور فعال در جشنواره فیلم فجر گفت: امیدوارم همه هنرمندان عزیز کشور چه آنها که در جشنواره امسال فیلم دارند و چه سایرین، در جشنواره فجر که قله فعالیتهای هنری کشور است مشارکت جدی داشته باشند، زیرا جشنواره فیلم فجر، رویدادی متعلق به همه هنرمندان کشور است.
وی با بیان اینکه جشنواره فیلم فجر آلبوم خاطرات هنرمندان کشور است، گفت: نباید فراموش کرد که با تلاش تمام هنرمندان طی سالیان متمادی، جشنواره فیلم فجر هماکنون به ایستگاه چهل و یکم خود رسیده است.
وزیر فرهنگ با تاکید بر لزوم بهرهمندی حداکثری از جشنواره فیلم فجر گفت: با افتتاح سالنهای مجهز سینمایی در شهرهای مختلف کشور طی ماههای گذشته، ظرفیت ارزشمندی برای نمایش فیلمهای جشنواره در استانها فراهم شده است. از سوی دیگر سینماسیار همچون سال گذشته بستر نمایش آثار جشنواره برای مردم روستاها و مناطق کمبرخوردار را فراهم میکند.
گفتنی است، محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی و مجید زینالعابدین دستیار وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را در بازدید از دبیرخانه جشنواره بینالمللی فیلم فجر همراهی کردند.
پیش از سخنان وزیر فرهنگ، مجتبی امینی دبیر چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر و محمد خزاعی گزارشی از روند فعالیتهای ستاد و دبیرخانه این دوره از جشنواره ارائه کردند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|