|
اخبار
استان مرکزی مقصد هفدهمین سفر استانی رئیس قوهقضائیه
حجتالاسلاموالمسلمین محسنیاژهای در هفدهمین سفر استانی خود از زمان تصدی ریاست دستگاه قضا، امروز در صدر هیات عالی قضایی به استان مرکزی سفر خواهد کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسانه قوهقضائیه، دیدار با تولیدکنندگان و صنعتگران، دیدار با اقشار مختلف مردم، شرکت در جلسه حل اختلاف و صلح و سازش، دیدار با قضات و کارکنان دادگستری استان مرکزی، حضور در جلسه شورای اداری و همچنین بررسی مشکلات قضایی استان و تصویب مصوبات برای رفع این مشکلات، از مهمترین برنامههای سفر رئیس قوهقضائیه به استان مرکزی است. سایر مسؤولان عالی قضایی که در سفر به استان مرکزی رئیس عدلیه را همراهی میکنند، هر کدام به نقاط مختلف این استان خواهند رفت تا ضمن دیدار مستقیم و بدون واسطه با مردم از نزدیک با مشکلاتشان آشنا شوند و برای برطرف کردن مسائل قضایی و سایر مشکلات آنها در حد مقدورات، اقدامات مقتضی را انجام دهند. محسنیاژهای از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا در دهم تیرماه سال گذشته تاکنون به صورت رسمی و در صدر هیات عالی قضایی به استانهای ایلام، قزوین، خوزستان، گلستان، خراسانرضوی، سیستانوبلوچستان، قم، یزد، خراسان جنوبی و زنجان سفر کرده است و سفر به استان مرکزی، یازدهمین سفر رسمی ریاست قوهقضائیه در دوره جدید محسوب میشود.
***
تشکیل قرارگاه عملیاتی مشترک با دولت عراق برای هماهنگی اربعین
رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی از توافق با دولت عراق برای تشکیل یک قرارگاه عملیاتی مشترک خبر داد که هدف آن هماهنگی بهتر برای پیشبرد برنامهها و نیز حل مسائل و مشکلات مرتبط با زائران حسینی در مراسم اربعین سال آینده اعلام شده است.
سیدمجید میراحمدی بر ضرورت اصل مدیریت واحد در موضوع اربعین حسینی تاکید کرد و گفت: ستاد مرکزی اربعین حسینی مرجع اصلی سیاستگذاری در حوزه مدیریت زائران حسینی است و هماهنگی همه دستگاهها با ستاد برای خدماترسانی قویتر به زائران امری ضروری است. رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی در ادامه صحبتهای خود از توافق صورتگرفته با دولت عراق برای ایجاد یک قرارگاه مشترک عملیاتی اربعین خبر داد و گفت: این قرارگاه با هدف هماهنگی بهتر برای پیشبرد مسائل مرتبط با زائران حسینی ایجاد میشود. وی گفت: این قرارگاه با محوریت استانهای مرزی فعال میشود و نحوه اعزام زائران، امکانات ترابری و فعالسازی گیتهای خروجی و ورودی مورد بررسی قرار میگیرد. توسعه گذرگاههای مرزی از دیگر موضوعات مورد اشاره میراحمدی بود. او در این باره گفت: با طرف عراقی در این باره گفتوگو و توافق شد ظرفیتهای فنی برای عملیاتی شدن این مهم مورد بررسی و اجرا واقع شود. میراحمدی در پایان به توسعه پارکینگهای شخصی در استانهای مرزی هم اشاره داشت و گفت: با توجه به ظرفیت حملونقل عمومی کشور، باید هماکنون روی ظرفیتسازی پارکینگ خودروهای شخصی برای تحت پوشش قرار دادن موضوع جابهجایی زائران در ایام اربعین برنامهریزی داشته باشیم.
***
گفتوگوی تلفنی ولایتی و زیاد النخاله
علیاکبر ولایتی، مشاور مقام معظم رهبری در امور بینالملل در تماس تلفنی با زیاد النخاله، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از جهاد و مقاومت ملت فلسطین تاکید کرد. وی در این گفتوگو از اتحاد و یکپارچگی ملت فلسطین در مقابله با رژیم صهیونیستی تمجید کرد. از سوی دیگر زیاد النخاله با تاکید بر عزم ملت فلسطین برای تداوم مقاومت و مقابله با رژیم صهیونیستی، گفت: ما به شجاعت مبارزان و فداکاری و اقدامات میدانی آنها در مقابله با نیروهای صهیونیستی و ارتش مسلح آنها افتخار میکنیم. وی خاطرنشان کرد که شجاعت مبارزان فلسطینی در میدانهای نبرد و حمایت مردم فلسطین از آنها، دلیلی بر این مساله است که ملت فلسطین شکست نخواهد خورد و عقبنشینی نمیکند و تا آزادی قدس و فلسطین به مقاومت خود ادامه خواهد داد. النخاله همچنین تاکید کرد که مقاومت فلسطین برگزاری کنفرانس«العقبه» را محکوم میکند و این کنفرانس حقوق ملت فلسطین را هدف قرار داده است.
***
سرلشکر موسوی: ایران عزت و پیشرفت عراق را امنیت و ثبات خود میداند
امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در دیدار «ثابت محمد سعید رضا العباسی»، وزیر دفاع عراق گفت: ما دلمان میخواهد عراق همواره سربلند و سرافراز باشد. پیشرفت، ثبات و عزت عراق را پیشرفت و ثبات خودمان میدانیم و هر کاری هم در راستای توسعه، پیشرفت و امنیت عراق از دستمان بر آید انجام خواهیم داد. امیر موسوی با تاکید بر اینکه امنیت وارداتی نیست، خاطرنشان کرد: کشورهای غربی با هدف ایجاد امنیت وارد کشورها میشوند، ولی هدفی جز چپاول ثروت آنها ندارند و کاری نیز برای ایجاد امنیت انجام نمیدهند. امنیت منطقه باید توسط خود کشورها و با تکیه بر ظرفیتهای ملتها و منطقه ایجاد شود. وی گفت: از استقرار دولت در عراق بسیار خوشحالیم. امنیت عراق را امنیت خودمان میدانیم و همانطور که به مرزهای خود حساس هستیم به مرزهای عراق نیز حساس هستیم. عراق، ایران و سوریه سابقه طولانی و تجربهای ارزشمند در مبارزه با تروریسم دارند و آمادگی داریم این تجربیات را ارائه بدهیم. در ادامه این دیدار «ثابت محمد سعید رضا العباسی»، وزیر دفاع عراق، با تشکر از میزبانی جمهوری اسلامی ایران، از نقش کشورمان در مبارزه با گروههای تکفیری و داعش تشکر کرد و گفت: ما شاهد بودیم که چگونه رزمندگان ایرانی در مبارزه با داعش و کمک به ما جنگیدند و شهید دادند و ما قدردان این اقدام جمهوری اسلامی ایران و همکاری آنها هستیم. وی با گرامیداشت یاد و خاطره ۲ فرمانده بزرگ مقاومت، شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس، اظهار کرد: هیچ مانعی نمیتواند خللی در روابط برادرانه ۲ کشور و ۲ ملت ایجاد کند و امیدواریم این روابط رو به گسترش باشد.
ارسال به دوستان
ایران حامی صلح و مخالف جنگ است
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در توئیتی نوشت: ادعاها درباره پهپادهای ایرانی به کارگرفته شده در اوکراین نادرست است. قرار بود دومین دیدار هیاتهای سیاسی و نظامی ایران و اوکراین برگزار شود اما برخی طرفهای غربی فقط ادعا میکنند و هیچ سندی ارائه نمیدهند. غرب باید دست از این بازی بیثمر بردارد. ایران حامی صلح و مخالف جنگ است.
ارسال به دوستان
دانشگاه استکهلم سوئد سرانجام به وحید سعادتطلب، دانشجوی ایرانی که در پایاننامه خود از شهید سلیمانی تقدیر کرده بود، اجازه دفاع داد
پیروزی مقاومت
گروه سیاسی: پس از شهادت مظلومانه و ناجوانمردانه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، غرب از هیچ تلاشی برای بایکوت نام و یاد سیدالشهدای مقاومت فروگذار نبود. مسدود کردن حسابهای کاربری که در شبکههای اجتماعی در تجلیل و در ارتباط با شهید سلیمانی به تولید محتوا میپرداختند، از جمله اقدامات غرب برای بایکوت نام فرمانده شهید نیروی قدس سپاه بود. البته چنین واکنشی از سوی غربیها دور از انتظار نبود. از همان روزهای ابتدایی شهادت حاجقاسم این موضوع مطرح بود که «شهید سلیمانی» خیلی بیشتر از «سردار سلیمانی» برای دشمنان ترسناک است، چرا که اساسا شخصیت والا و وجوه الهامبخش حاجقاسم برای جریان مقاومت و مردم آزاده دنیا همواره برای غرب هراسانگیز بوده است.
در جدیدترین مورد از تلاش غرب برای بایکوت نام شهید سلیمانی، ممانعت از دفاع یک دانشجوی ایرانی از پایاننامهاش خبرساز شد.
وحید سعادتطلب، دانشجوی ایرانی که در مقطع دکتری در دانشگاه استکهلم سوئد مشغول تحصیل است، به دلیل تقدیر از شهید سلیمانی در پایاننامه، در دفاع از پایاننامه خود دچار مشکل شد. این دانشجوی مقطع دکتری، پایاننامه خود را به شهیدان حاجقاسم سلیمانی، مرتضی آوینی و مرتضی مطهری تقدیم کرده و دانشگاه تا چندی پیش از برگزاری مراسم دفاع او جلوگیری کرده بود.
وحید سعادتطلب باید ۱۲ اسفند سال جاری از پایاننامهای دفاع کند که به احتمال زیاد این جلسه با حضور پلیس استکلهم و تحت تدابیر امنیتی برگزار میشود. وی در گفتوگو با ایسنا به شرح جزئیاتی از ماجرای ممانعت دانشگاه استکهلم از دفاع پایاننامهاش پرداخت. سعادتطلب در پاسخ به این سوال که با پیچیدن خبر ماجرای پایاننامهاش در رسانهها، چه بازخوردهایی گرفت، گفت: فقط پیام و ایمیلهای مثبت گرفتم. مردم ایران فقط پیام حمایتی دادند و برایم دعا میکردند و پیامهایی که در سوئد دریافت کردم، اغلب این بود که صدای اقلیتها اینجا شنیده نمیشود و چه خوب که یک نفر صدایش را بالا برد. مردم شجاعت و انگیزه پیدا کردند که حرفشان را بزنند و از سروصدای رسانههای غرب نترسند. امثال من که میخواهیم اینجا حرف حق بزنیم، باید یکدیگر را پیدا کنیم و من خوشحالم که اینجا در سوئد، جمع کثیری توانستیم یکدیگر را پیدا کنیم. اینجا کسانی را پیدا کردم که همه حقطلبند. فقط صدایشان را بلند نکرده بودند. این دانشجوی ایرانی با اعلام اینکه از انتخاب خود مبنی بر تقدیر از شهید سلیمانی مطمئن بوده، اظهار کرد: مطمئن بودم میخواهم اسم شهدا را بنویسم. من هرگاه از فضای درس و دانشکده خسته میشدم، به خانه میآمدم و مستند «روایت فتح شهید آوینی» را میدیدم. با این کار آرام میشدم؛ صدای شهید آوینی همیشه به من آرامش میداد. درباره حاجقاسم هم خیلی مطالعه کردم و مستندهایش را در سوریه و عراق میبینم و میفهمم چه مهره کلیدیای برای کشورم بوده است. اگر حاجقاسم نبود، معلوم نبود چه بلایی سر کشورم میآمد. درباره شهدای ۸ سال دفاعمقدس نیز باید بگویم به هر روی انسان با آنها زیست دارد و میفهمد آنها چقدر زنده هستند. این فکر نیست، الهامی است که به قلب مینشیند. این انتخاب من نبود، یک الهام بود. این تفکر، منحصر به میدان جنگ فیزیکی نیست و در حوزه روانی هم وجود دارد. سعادتطلب در بخش دیگری از مصاحبه خود گفت: من آقازاده نیستم. روستازادهام و با هیچ نهادی ارتباط ندارم. دست هر نهادی را هم که امنیت کشورم را تامین کند، میبوسم و وظیفه دارم از آنها تقدیر کنم. در نخستین فرصتی هم که به ایران بیایم، به یک پادگان خواهم رفت و پوتین سربازها را واکس میزنم که عرقم را به وطن نشان دهم. وظیفه دارم از کسانی که تمامیت ارضی کشور را حفظ میکنند، تقدیر کنم. وی در توضیح اعمال محدودیت دانشگاه استکهلم بر دفاع او از پایاننامهاش نیز اظهار کرد: یک روز در دانشگاه با من جلسهای گذاشتند و روی نام این ۳ شهید عزیز تاکید کردند و گفتند عدهای در دانشگاه و حتی در استکهلم از این موضوع ناراحت هستند. آنها اصلا با بحث علمی کار ندارند. ببینید! رساله من درباره تصفیه آب و هوا از طریق مواد جاذب کربنی است و ماجرای تقدیم هیچ ارتباطی به موضوع پایاننامه ندارد.
سعادتطلب ادامه داد: من قرار است سوم ماه مارس دفاع کنم؛ حضور در مراسم دفاع برای عموم آزاد است. گروههای منافق هم فراخوان اعتراضی دادهاند اما به امید خدا دوستانم از مسجد امام علی(ع) استکهلم در این جلسه حضور پیدا میکنند. احتمال زیاد پلیس استکلهم هم حضور خواهد داشت. در ابتدای امر، دانشگاه به طور کل جلسه دفاع من را از دستور کار حذف کرد اما بعد از جلسه فهمیدند این خلاف آزادی بیان است و منصرف شدند. اسم شهدای ما خاری در چشم برخی است. نور که میآید، ظلمت میترسد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا فکر میکرد به سوژه رسانهها تبدیل شود، گفت: نه! اصلا فکر نمیکردم. فکر میکردم در جلسه دفاع از من درباره مفهوم شهادت سوال شود و من برای خارجیها درباره این مفهوم و چرایی تقدیم پایاننامهام به حاضران توضیح دهم. فکر کردم این چند خط تقدیم به خط فارسی، برایشان جذاب باشد. هدفم این بود اگر از من پرسیدند، راجع به شهدا به آنها توضیح دهم. میخواستم از شهید مطهری بگویم که ایدئولوژیست انقلاب ما بود. زبان شیرین فلسفی شهید مطهری، اسلام بویژه اسلام سیاسی و جرات حرف زدن را در دلم تثبیت میکرد. میخواستم از روایت شهید آوینی بگویم یا از شهید سلیمانی حرف بزنم که مرد میدان بود. میخواستم بگویم اگر اینها نبودند، خاورمیانه غارت شده بود.
وی با اشاره به تاثیر مسؤولان دانشگاه استکهلم از پروپاگاندای آمریکا در ارتباط با شهید سلیمانی اظهار کرد: تصورشان از حاجقاسم همان پروپاگاندایی است که آمریکا برایشان ساخته است. در بین غربیها آدمهای خوب زیادند، هرچند سیاستمدار فاسد هم زیاد دارند. در عین حال باید بگویم مردم خیلی سراغ مطالعه عمیق نمیروند و صرفا به حرف رسانهها اکتفا میکنند. آنها نمیفهمند حاجقاسم یک قهرمان ملی است. کالبد رسانهای در غرب، آدمها را تبدیل به عروسک خیمهشببازی کرده است.
این بت رسانهای غرب باید شکسته شود. سعادتطلب در توضیح علت علاقهاش به شهدا نیز گفت: من نخستینباری که میخواستم از ایران به سوئد بیایم، گریهام گرفت. از خودم پرسیدم آیا این گریه از دلتنگی است؟ اما عمیقتر که شدم، دیدم نه! از تقدس خاک ایران است که هرکس در وجودش حس میکند. من احساس میکنم شهدا برادرم هستم. گلولههایی را که آنها خوردند از نظر روانی احساس میکنم.
وی ادامه داد: با شهدا انس دارم؛ در این باره کتاب میخوانم و مستند میبینم. آنها مرا از تنهایی ذهنی بیرون میآورند. شهدا زندهاند و من حضورشان را احساس میکنم. دایی بنده شهید اسدالله بهاری از شهدای دفاعمقدس هستند؛ بچه که بودم یادم است پیکرش بعد از ۱۳ سال بازگشت. وقتی پیکرش آمد ناخودآگاه گریه کردم و درونم چیزی شعلهور شد. صداقت و جاودانه بودن آنها برایم روشن است. هرگاه از شهدا یاد میکنم، نشانههایشان را میبینم.
ارسال به دوستان
عبدالله مهتدی به سازماندهی آشوبهای اخیر از سوی گروهک تروریست کومله اذعان کرد
ماجرا تجزیهطلبی بود
گروه سیاسی: عبدالله مهتدی سرکرده گروهک کومله در نشستی در شهر بن آلمان با تعدادی دیگر از فعالان تجزیهطلب دور هم جمع شدند. وی اعتراف کرد آشوبهای غرب کشور در ماههای گذشته از سمت احزاب تجزیهطلب سازماندهی میشد.
به گزارش «وطن امروز»، با آغاز آشوبهای خیابانی از اواخر شهریورماه سال جاری، گروههای تجزیهطلب در غرب کشورمان تمام اهتمام خود را به بهرهبرداری از این ناامنیها معطوف کردند. با این حال همه چیز به برنامهریزی گروههای تجزیهطلبی همچون کومله و دموکرات محدود نمیشد. بهرهگیری از این گروهها به شکل ویژهتری از سوی دولتهای غربی به عنوان برنامهریزان اغتشاشات نیز پیگیری میشد. ضدانقلاب خارجنشین نیز ابایی از نشست و برخاست با تجزیهطلبان نداشت. تجمع آبانماه در برلین که تبدیل به میدانی برای برافراشتن پرچم گروههای تجزیهطلب شد برای نخستینبار برنامهریزی تجزیهطلبان را علنی کرد. چند روز پس از این تجمع بود که یک فایل صوتی از رعنا رحیمپور، خبرنگار بیبیسی فارسی منتشر شد که عملا به وجود یک سناریو برای فعال کردن گسلهای قومیتی و حرکت به سمت تجزیهطلبی در حاشیه آشوبهای خیابانی اخیر در ایران اعتراف میکرد. در این فایل صوتی وی به شکل بیپرده از هدف تکهتکه و تجزیه شدن ایران خبر میدهد و تاکید میکند هدف پشت پرده آشوبطلبیها در ایران نه دموکراسی، بلکه تجزیه است! رحیمپور مشخصا خبر میدهد در رسانه سعودی اینترنشنال ابلاغ شده که فقط با رهبران احزاب «تجزیهطلب» گفتوگو و به آنها تریبون داده شود.
در ادامه برگزاری نشست چهرههای مشهور ضدانقلاب در دانشگاه جورج تاون با حضور عبدالله مهتدی سرکرده گروهک کومله نشان داد ارتباط با تجزیهطلبان تا مرحله ائتلاف رسیده است. در آخرین مورد عبدالله مهتدی سرکرده گروهک کومله در نشستی به نام «ژن، ژیان، ئازادی» در شهر بن آلمان با تعدادی دیگر از فعالان تجزیهطلب دور هم جمع شدند تا بیش از پیش جای پای خود را در بین دیگر گروههای ضدانقلاب سفت کند. مهتدی در این نشست اعتراف کرد بسیاری از آشوبها و اغتشاشات در شهرهای کردنشین از سوی مرکز همکاری احزاب کردستان سازماندهی شده بود. سرکرده کومله با ادعای اینکه «ما دنبال فدرالیسم هستیم و آن را کتمان نمیکنیم و برای آن تلاش خواهیم کرد»، در حاشیه این نشست در مصاحبه با BBC گفت هنوز خیلی از احزاب و جریانات اپوزیسیون حاضر نیستند هویتهای اتنیکی (قومی) و فرهنگ و زبانی را به رسمیت بشناسند.
وی خاطرنشان کرد: از سال ۲۰۱۷ یکی از تجربههای موفق احزاب و جنبش کرد در ایران ایجاد ائتلافی به نام «مرکز همکاریهای احزاب سیاسی کردستان ایران» بود که بویژه در انقلاب «زن، زندگی، آزادی» نقش فوقالعاده حساس و تعیینکنندهای داشته است.
مهتدی افزود: پس از نخستین جرقههای انقلاب «زن، زندگی، آزادی»، مرکز همکاریهای احزاب سیاسی کردستان ایران توانست با فراخوانهای اعتصاب و تظاهرات در شهرهای کردستان، جنبش را به مرحلهای کاملا جدید ارتقا دهد.
تاکید مهتدی بر اینکه به دنبال فدرالیسم به عنوان اسم رمز تجزیه سرزمینی است، پیش از این نیز در مواضع مشابهی یک روز بعد از نشست دانشگاه جورجتاون در مصاحبه با تلویزیون روداو متعلق به نچیروان بارزانی انجام شد. وی گفت: ناسیونالیستهای تندرو و پانایرانیستها ما را قبول ندارند و مخالف ملت خواندن ما هستند اما پس از آزادی خواست خود را (تجزیه) مطرح میکنیم و الان وقتش نیست، بعدها آرایش سیاسی عوض میشود و لزوما چنین نیست که افراد و نیروهایی که در حال حاضر به هم نزدیکند در آینده هم چنین باشند.
عبدالله مهتدی که از روزهای ابتدایی اغتشاشات در برخی شهرهای کشور پای ثابت رسانههای معاند بود، از بنیانگذاران گروهک تجزیهطلب کومله است و چندین عملیات تروریستی را علیه رزمندگان جمهوری اسلامی در دهه 60 سازماندهی کرد. از جمله جنایات این گروه، انفجار بمب در رژه نیروهای مسلح در مهاباد بود که طی آن 12 نفر از کودکان و زنان به شهادت رسیدند و 40 نفر از مردم بیگناه زخمی شدند.
ارسال به دوستان
وزیر اطلاعات خبر داد
کشف تیم ضدانقلاب در اصفهان
گروه سیاسی: وزیر اطلاعات با بیان اینکه در اغتشاشات خیابانی اخیر، دشمن به دنبال براندازی نظام بود، تصریح کرد: در اصفهان یک تیم ضدانقلاب کشف شد و یک تیم هم با وجود آموزشهایی که دیده بود، موفق به اجرای عملیات خود نشد.
حجتالاسلاموالمسلمین سیداسماعیل خطیب در نشست شورای تامین استان خوزستان که در محل استانداری برگزار شد، اظهار داشت: مردم این سرزمین با وجود همه دشمنیها، از اسلام، انقلاب و وحدتشان حمایت کرده و در مقابل تمام این دشمنیها ایستادگی کردند.
وزیر اطلاعات گفت: مردم خوزستان از زمان انقلاب تا به امروز با وجود همه فتنههای دشمنان، با وحدت خود در برابر نفوذ آنان ایستادگی کرده و نشان دادهاند همیشه پای ارزشهای انقلاب اسلامی ایران هستند.
وی افزود: مردم ما بدانند تا زمانیکه همه ما در اطاعت از ولیفقیه و نایب امام زمان(عج) تلاش کنیم، لطف خدا شامل ما خواهد بود.
ما وظیفه داریم در برابر فتنهگری دشمنان تمام ابزار و امکاناتمان را به کار بگیریم، زیرا دشمن با استفاده از ابزارهای رسانهای مختلف، به دنبال تاثیرگذاری بر اراده مردم است.
خطیب با بیان اینکه امنیت اگر متکی به مردم و بر پایه مردم طراحی شود پایدار میماند و در برابر نفوذ دشمن مقاوم است، افزود: در کشور ما اقوام، مذاهب و طوایف مختلف بسترساز این امنیت هستند.
وی بیان کرد: در اغتشاشات خیابانی اخیر، دشمن به دنبال براندازی نظام بود اما به لطف خداوند و با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و همراهی نیروهای مسلح و همچنین بصیرت مردم، نقشه دشمن با شکست مواجه شد.
وزیر اطلاعات گفت: در اصفهان یک تیم کشف شد و یک تیم هم با وجود آموزشهایی که دیده بودند، موفق به اجرای عملیات خود نشدند. همچنین یک عملیات را هم در کرج جعل کردند برای اینکه بتوانند با آن برای خودشان آبرو بخرند اما این جعلیات و خبرسازیها عمر کوتاهی خواهد داشت.
وی افزود: امنیت از طریق قراردادها و تفاهمنامهها با رژیم کودککش صهیونیستی به دست نمیآید بلکه امنیت از درون خود و با همکاری کشورهای همسایه ایجاد میشود. خطیب گفت: رژیم صهیونیستی امروز به دنبال ایجاد سامانه دفاعی یکپارچه در منطقه است؛ در حالی که در برابر فلسطینیان سرشکسته شده و این اقدامات نتیجهای غیر از تاراج کردن سرمایه کشورها ندارد.
وی افزود: با تلاشی که دولت آقای رئیسی در ایجاد روابط خوب و متقابل و مشارکتی با کشورهای همسایه دارد امیدواریم بین ایران و این کشورها یک امنیت استوار و موثر پایهریزی کنیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|