|
اخبار
آغاز پخش یک سریال امنیتی - پلیسی از تلویزیون
اولین قسمت فصل سوم سریال اکشن «باج» به کارگردانی ایلنرو لیندو دیشب 20 اسفند 1401 ساعت 23 از شبکه 5 سیما پخش شد. به گزارش «وطن امروز»، این سریال محصول ۲۰۱۹ کانادا، فرانسه، آلمان و آمریکا در ژانر جنایی و پلیسی است و هنرمندانی همچون سارا گرین، لوک رابرتز، براندون جی مکلارن و سورن تامپسون بازیگران اصلی آن به شمار میروند.
این سریال اکشن از تجارب حرفهای مربوط به مذاکرهکنندهای الهام گرفته است که با شریک زندگی خود، در میان مذاکرهکنندگان برتر در جهان حضور دارند. این مجموعه درباره اریک بومونت، یک مذاکرهکننده باتجربه با گروگانها و تیمش است که موارد مربوط به آدمربایی و از بین بردن مجرمان خطرناک را در جهان حل میکنند.
فصل سوم سریال «باج» هر شب ساعت ۲۳ پخش میشود و تکرار روز بعد ساعت ۱۱ و ۱۹ خواهد بود. نخستین قسمت از فصل سوم این سریال اکشن دیشب ساعت 23 از شبکه ۵ سیما پخش شد.
***
سریال نوروز و رمضان شبکه 3 با نام جدید رونمایی شد
شبکه ۳ سیما از سریال «آتش و باد» به عنوان سریال نوروز و ماه مبارک رمضان این شبکه خبر داده است. به گزارش «وطن امروز»، شبکه ۳ سیما جزئیاتی از زمان پخش سریال نوروز و ماه مبارک رمضان این شبکه را اعلام کرده است. بر این اساس سریال «آتش و باد» در ۵۸ قسمت به عنوان سریال نوروزی شبکه ۳ سیما از آخرین جمعه امسال ۲۶ اسفندماه ساعت 20:30 دقیقه روی آنتن خواهد رفت.
این مجموعه تلویزیونی که به عنوان سریال نوروزی در جدول پخش شبکه ۳ سیما برای نوروز 1402 و ایام ماه مبارک رمضان تدارک دیده شده است، داستانی مربوط به اواخر دوران قاجار را روایت میکند و بیشتر در حال و هوای این دوره از تاریخ میگذرد. در حال حاضر ضبط موسیقی استودیویی، تدوین و دیگر مراحل پستولید این سریال به اتمام رسیده است.
در خلاصه این سریال آمده است: «آتش و باد» روایتی در دل تاریخ است که عشق، آتش خشم را شعلهور میکند. این سریال با یک جنگ بزرگ ادامه پیدا میکند و همزمان پرداختهایی به فراز و فرودهای تاریخی ایران در عصر مشروطه دارد.
«آتش و باد» محصول مرکز سیما فیلم و با تهیهکنندگی حسن نجاریان و کارگردانی مجتبی راعی است که در 58 قسمت به عنوان سریال نوروز و ماه رمضان شبکه 3 سیما از جمعه 26 اسفندماه ساعت 20:30 روی آنتن خواهد رفت.
***
دلیل غیبت محمد دلاوری از آنتن شبکه 5 چیست؟
مدیر شبکه 5 ضمن ارائه توضیحاتی درباره غیبت محمد دلاوری از آنتن این شبکه طی ماههای اخیر تاکید کرد درصدد همکاری مجدد با این مجری باسابقه هستند. به گزارش «وطن امروز»، محمد دلاوری در چند سال اخیر اجرای برنامه اجتماعی و چالشی «تهران ۲۰» را در شبکه ۵ سیما برعهده داشت، با این حال از اواسط تابستان دیگر در این برنامه دیده نشد و به آنتن بازنگشت.
سعید اشناب، مدیر شبکه 5 سیما در گفتوگو با مهر درباره نبود مجریان چالشی مثل دلاوری روی آنتن تصریح کرد: محمد دلاوری در تابستان خواهش کرد فاصلهای از آنتن بگیرد. کسالتی داشت و میخواست استراحت کند. با این حال او مجری خوب ما است و انشاءالله بهزودی با هم همکاری داشته باشیم.
وی در توضیح شرایطی که منجر به غیبت دلاوری شده است بیان کرد: به هر حال تلویزیون است، یک روز ممکن است برنامهای باشد و یک روز تمام شود اما ما درصدد هستیم در خدمت او باشیم.
***
سریال «محمدعلی» ساخته میشود
شبکه پیکاک سریال محمدعلی، بوکسور مسلمان را روی آنتن میبرد. به گزارش «وطنامروز»، سریال «برتری: 8 مبارزه» با موضوع زندگی محمدعلی کلی، بوکسور مسلمان آمریکایی توسط شبکه پیکاک ساخته میشود.
این سریال اقتباسی از کتاب زندگینامه «علی: یک زندگی» نوشته «جاناتان ایگ» خواهد بود. نویسنده این سریال «کوین ویلمات» نویسنده «بلکلنزمن» و «5 همخون» هر دو ساخته اسپایک لی است و «مورگان فریمن» و «رگی ژان پیج» بازیگر سریال «بریجرتون» در مقام تهیهکننده هستند.
این سریال ۸ موقعیت متمایز و سرنوشتساز زندگی علی خواهد بود. هر قسمت درباره یکی از مبارزههای او است که روی جدالهای درونی این بوکسور بیرون از رینگ استوار است. این پروژه از اکتبر سال 2017 در دست ساخت است. هنوز درباره اینکه «رگی ژان پیج» نقش این بوکسور را بازی کند خبر رسمی اعلام نشده است.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
فصل جدید «سینما هویت» روی آنتن تلویزیون رفت
موشکافی ایدئولوژی پشت فیلمها
«صحبت از یک هویت است؛ هویتی که فناوری به ما میدهد؛ هویتی که بازیهای رایانهای برای ما میسازد و... اما در این فرصت نتوانستهایم خیلی راجع به هویت ملی صحبت کنیم. هویت ملی کجا خود را خیلی نشان میدهد و جلوه مییابد؟ در گود و زمین ورزش، آنجایی که در استادیوم صدهزار نفر همراه هم نام ایران را صدا میزنند، جایی که یکی از ورزشکارانمان روی سکوی مسابقات جهانی یا المپیک میرود و سرود ملی ما خوانده میشود یا بچههای تیم ملی والیبال که در مسابقات جهانی خوش میدرخشند. امروز به مناسبت پخش فیلم «پله» میخواهیم درباره هویتی که ورزش به ما میدهد و هویت ملی صحبت کنیم. همراه ما باشید و امیدوارم برنامه خوبی را کنار هم داشته باشیم».
این پلان شروع یکی از قسمتهای برنامه «سینما هویت» است؛ برنامهای در حوزه نقد سینمای نوجوان که سری اول آن در ۵۰ قسمت تا پایان تابستان روی آنتن تلویزیون بود. این برنامه از شنبه تا پنجشنبه هر هفته ساعت 17:15 دقیقه روی آنتن شبکه امید میرفت.
با توجه به اینکه این روزها فیلمهای خارجی براحتی در دسترس نوجوانان قرار دارد، مهم است که صداوسیما به شناخت درستی از نیازها و علائق مخاطب نوجوان برسد و علاوه بر آن بتواند به این نیاز پاسخ دهد. تلویزیون در کنار پخش فیلمهای خارجی باید درباره این فیلمها میز نقد و بررسی و گفتوگو - هم برای مخاطب عادی و هم مخاطب نوجوان - فراهم کند، چون نقد بعد از نمایش فیلم میتواند «سواد رسانه» را که شناخت آگاهانه و استفاده درست از رسانه است، بهتر به ظهور برساند.
* تغییرات فصل دوم سینما هویت
فصل دوم «سینما هویت» این روزها در حال پخش است. به این بهانه با عوامل آن گفتوگو کردیم.
پیمان خزلی که 31 سال دارد و «سینما هویت» را نخستین تجربه تهیهکنندگیاش در تلویزیون میداند، در گفتوگو با خبرنگار «وطن امروز» میگوید: قبل از این تجربه تهیه برنامه رادیویی را داشتم و چند برنامه را در صدا تهیه کرده بودم. کار تهیه برنامه در تلویزیون، سختیها و چالشهای خاص خودش را دارد اما وقتی خروجی کار طوری است که دوستش داری و بازخوردهای مثبت را میبینی، لذتبخش هم هست، چون میبینیم برنامه بازخوردهای خوبی داشته و آمار مخاطبان آن قابلتوجه است. ما در فصل دوم «سینما هویت» تغییراتی دادیم، از جمله اینکه پخش فیلم حذف شد و فقط بخشهایی از فیلمها را میبینیم که هم ریتم و آهنگ برنامه را بهتر کرد و هم جان کلام بحث را به مخاطب میگوییم؛ آن هم برای مخاطب نوجوان. تهیهکننده «سینما هویت» درباره ویژگی خاص این برنامه میگوید: ما قبلا برنامه سینمایی مختص نوجوانان را نداشتیم. میتوان گفت این تقریبا نخستین برنامه اختصاصی سینمایی برای نوجوان است. به نظرم در این فصل با توجه به بستههای هویتی و قسمتهایی که در جشنواره فیلم فجر پخش شد، در مجموع نسبت به قبل کاری قابلقبولتر شاهدیم.
خزلی درباره اهداف برنامه «سینما هویت» نیز بیان میکند: از نظر ما رسانه صرف سرگرمی نیست و انتقال پیام رخ میدهد. این در سینما هم هست، البته فیلمهایی هم هستند که فقط برای سرگرمی ساخته شده باشند اما اغلب یک تفکر و ایدئولوژی پشت ساخت یک فیلم است. ما در «سینما هویت» به این پشت پرده و بستههای هویتی و ایدئولوژیک که در فیلمهاست، میپردازیم، بویژه اینکه نوجوان در سن حساسی است و الگو میپذیرد. مجموعه آثار مارول، هری پاتر، هیولاهای دوستداشتنی، ارباب حلقهها و... شاید خیلی خوشرنگ و لعاب و جذاب باشند اما اهداف این مجموعه فیلمها را هم برای مخاطب نوجوان تشریح و تبیین میکنیم.
وی در واکنش به طرح این موضوع که همه عوامل برنامه «سینما هویت» کارشناسان و منتقدان مدعو، چهرههایی جوان هستند، آیا این برنامه معرفی نیروهای تازهنفس را هم در دستور کار دارد؟ میگوید: این از اتفاقات خوب و لحظات دوستداشتنی این برنامه است و امیدواریم چنین هدفی محقق شده باشد. باید از حمایت مدیر شبکه دکتر صادق باطنی و همچنین سایر مدیران شبکه امید که واقعا در تولید و پخش برنامه به ما کمک کردند، تشکر کنم.
خزلی بیان میکند: تلاش کردیم در فصل دوم با قدرت بیشتری به آنتن بازگردیم؛ از آذر و دی فرآیندهای تولید آغاز شد؛ طراحی دکور با حضور افراد زبده انجام و تیم «سینما هویت» بار دیگر در کنار هم قرار گرفت تا برنامهای در سطح و سلیقه نوجوان امروزی تولید شود.
فرزانه کریمیان، سردبیر برنامه نیز توضیح میدهد: با توجه به اینکه قبلا دستیار سردبیر بودم، فضای برنامه تلویزیونی برایم ناشناخته نبود اما چون سردبیر، وظیفه مدیریت برنامه را به عهده دارد، کارم فراتر از قبل بود. به طور کلی این یک تجربه جذاب بود؛ هم از نظر چالشها و هم موضوع برنامه. بویژه اینکه خودم از خیلی قبلتر در حوزه سینما مطالعه داشتم، این یک موقعیت خوب بود.
کریمیان در ادامه ذکر میکند موضوعات فصل دوم «سینما هویت» از مهرماه انتخاب شدند و تلاش شد این موضوعات مواردی باشد که برای مخاطب نوجوان جذاب و پراهمیت است و قابلیت طرح و بحث دارد.
پس از انتخاب موضوعات، تیم پژوهش و نویسندگی برنامه کار خود را شروع کرد تا در نهایت خروجی خوبی روی آنتن شبکه امید داشته باشیم.
گفتنی است فصل دوم «سینما هویت» آغاز پیش تولید خود را از مهرماه ۱۴۰۱ اغاز کرده و با تغییرات اساسی در فرم و محتوای برنامه به چرخه تولید وارد شد. فصل دوم سینما هویت این روزها ساعت ۱۷:۰۰ به مدت ۲۰ دقیقه روی آنتن شبکه امید میرود. امید پویانفر و عرفان بیطرف مجریان این برنامه هستند.
ارسال به دوستان
نگاهی انتقادی به خودروسازی کشور
«چهار چرخ» به تلویزیون رسید
گروه فرهنگ و هنر: مجموعه 6 قسمتی «چهار چرخ» به کارگردانی مشترک محمود عزیزی و محسن اسلامزاده تولید جدید شبکه مستند که با نگاهی انتقادی به خودروسازی در ایران ساخته شده است از شنبه 20 اسفند ساعت 20 روانه آنتن شد. به گزارش «وطن امروز»، مجموعه مستند «چهار چرخ» در 6 قسمت 50 دقیقهای، به کارگردانی مشترک محسن اسلامزاده و محمود عزیزی، روایتی است از فراز و فرودهای ۴ دهه صنعت خودروی کشور که با نگاه آسیبشناسانه در پی پاسخ به سوالات متعددی است که پیرامون این صنعت در کشور وجود دارد.
کارگردان این مجموعه در این باره گفت: «چهار چرخ» با محوریت صنعت خودروسازی در ایران ساخته شده و نگاهی به اتفاقاتی دارد که طی سالهای اخیر در این صنعت پربحث رقم خوردهاست. محمود عزیزی افزود: نقدهای مردم به خودروسازی موضوعی است که در ۴۰ سال اخیر تکرار شده و مردم وقتی قیمت و کیفیت خودروهای داخلی و خارجی را مقایسه میکنند، مشخص است که به این وضعیت اعتراض کنند ولی همچنان اتفاقهایی مثل قرعهکشی خودرو که دهه ۶۰ رخ داده در دهه 90 هم اتفاق میافتد، ضمن اینکه پیشرفت صنعت داخلی در این حوزه به اندازه انتظار مردم نیست. وی در ادامه گفت: البته در کنار بیان مشکلات، سراغ برخی ظرفیتهای مهم در صنعت خودروسازی کشور هم رفتیم که یا هنوز دیده نشده و یا اینکه مخاطب عمومی از آنها اطلاع دقیق ندارد. مستند ما پاسخ به یک سوال محوری است و در این بین به یکسری حقایق و جزئیات دیگر نیز پرداختهایم. این مستندساز افزود: در این مجموعه تلاش شده آینههای تمامنما از همه اتفاقات رخداده طی سالهای اخیر در صنعت خودروسازی پیش روی سیاست مدارها و فعالان این عرصه قرار گیرد و به ایشان بگوییم که در 40 سال گذشته چه اتفاقاتی رخ داده که به این وضعیت رسیدهایم.
عزیزی درباره فرم روایی این مجموعه گفت: این مجموعه بر پایه مصاحبه همراه با ارائه اسناد دقیق و قابل استناد برای مطالبی است که بیان میشود و در طول تولید این مستند، تصویرهای بکری از مراحل تولید خودرو و قطعهسازی ضبط شده است. در این اثر ۶ قسمتی سراغ گروهی از مدیران سابق ایرانخودرو، سایپا، قطعهسازان، استادان دانشگاه، فعالان این صنعت و افراد فعال در بخش خصوصی رفتیم و از آنها خواستیم تا اتفاقات را روایت کنند. برای صحبتهای آنان نیز تلاش کردیم یک سند مکتوب یا تصویری آرشیوی پیدا کنیم. این مستند روایتی بدون قضاوت را پیش روی مخاطبان قرار میدهد. او درباره روند تولید این مستند گفت: یک سال درگیر پژوهش این فیلم بودیم و ۲ سال تولید و پستولید این مستند طول کشید. کار بسیار سختی پیشرو داشتیم، چرا که خیلی از افراد آگاه حتی حاضر نمیشدند آف رکورد سخن بگویند. در ابتدا میخواستیم مستندی تک قسمتی بسازیم اما وقتی تحقیق و پژوهش به پایان رسید، متوجه شدیم حرفهای زیادی وجود دارد که روی زمین مانده و باید گفته شود لذا مجموعهای ۶ قسمتی را طراحی و تولید کردیم.
مجموعه مستند «چهار چرخ» از شنبه 20 اسفندماه به مدت 6 شب ساعت 20 از شبکه مستند روانه آنتن شده است و تکرار آن ساعت 24 و روز بعد ساعت 10 خواهد بود.
ارسال به دوستان
توسط انتشارات انقلاب اسلامی انجام شد
انتشار خاطراتی از رهبر انقلاب برای نخستین بار
نسخه الکترونیکی کتاب «دوباره فردوس»، نوشته علیرضا مهرداد، به کوشش انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شد و در دسترس علاقهمندان قرار گرفت. به گزارش «وطن امروز»، نسخه الکترونیکی کتاب «دوباره فردوس» به کوشش انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شد و در دسترس علاقهمندان قرار گرفت. کتاب حاضر روایت حضور جهادی آیتالله خامنهای مدظلهالعالی در زلزله فردوس در سال 1347 است. این کتاب به قلم سید علیرضا مهرداد نوشته شده و برای اولینبار، خاطرات منتشرنشده از رهبر معظم انقلاب در موضوع حضور ایشان در زلزله فردوس در این کتاب 240 صفحهای گنجانده شده است.
در معرفی این اثر آمده است: حوادث گاهی زود فراموش میشوند و گاهی چنانند که سالهای سال نه از صفحه روزگار و نه از ذهن و زبان مردم محو نمیشوند. تلخی و شیرینی برخی پیشامدها و پیامدها در ذائقه مردم چنان ماندگار میشود و نسلبهنسل چنان پیش میآید که با تازهترین لحظات زندگی مردم همراه میشود؛ کهنالگویی میشود ملی یا جهانی و قهرمانانش اسطوره میشوند برای همیشه، برای همهجا و برای همگان. زلزله فردوس در شهریورماه 1347 از این دست اتفاقات بود.
لرزش دیوانهوار زمین، روزگار مردم را سیاه و فرصت زیستن هزاران نفر را تباه کرده بود. بیتوجهیها و نابخردیهای حکومت طاغوت نیز نمکی بر زخم آسیبدیدگان و خادمان راستین ایشان بود اما امیدواری، صبر، نجابت و توکل، همچون خورشیدی گرم و نورانی بر سیاهیها و خرابیها فائق شد. با همت و جهاد و ایثار مردم، کموکسریها رفع و زخمها درمان شد.
کتاب «دوباره فردوس» سرگذشت مستندی از ناخوشیها و خوشیهای زمینلرزه فردوس است. برای آنکه این ماجرا ثبت و تنظیم شود، افراد بهجامانده از روزگار زلزله پای میز مصاحبه آمده و برگهایی از تاریخ شفاهی فردوس را نقل کردهاند.
حضرت آیتالله خامنهای نیز که در زمان زلزله جوانی 29 ساله و مدیر پایگاه امداد روحانیت بودند، خاطراتشان را از آن حادثه سهمگین نقل فرمودهاند. خاطرات ایشان که در مرکز اسناد دفتر حفظ و نشر آثار ایشان مضبوط بود، با ترکیبی از یادماندههای اعضای پایگاه و اهالی فردوس که بهشیوه تاریخ شفاهی گردآوری شده و نیز اسناد و تصاویری چند برگرفته از منابع و آرشیوهای مختلف، این اثر را رقم زده است.
ارسال به دوستان
در دیدار وزرای فرهنگ ایران و ونزوئلا مطرح شد
تأکید بر ارتقای سطح روابط فرهنگی ایران و ونزوئلا
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار وزیر فرهنگ ونزوئلا اظهار امیدواری کرد با راهاندازی مجدد رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ونزوئلا، برپایی رویدادهای مهمی چون روزها و هفتههای فرهنگی مشترک در ۲ کشور از سر گرفته شود. به گزارش «وطن امروز»، محمدمهدی اسماعیلی در ادامه برنامههای سفر خود به کشور ونزوئلا با ارنستو ویگاس، وزیر فرهنگ ونزوئلا در محل اقامت سفیر کشورمان دیدار و گفتوگو کرد. وی در این دیدار ضمن ابراز سلام ملت و دولت ایران به دولت و ملت ونزوئلا، از حضور در این کشور که با هدف توسعه روابط فرهنگی و همچنین حضور در نمایشگاه ایران و ونزوئلا و رونمایی از ترجمه اسپانیولی کتاب خاطرات مقام معظم رهبری با عنوان «سلول شماره 14» انجام شده، ابزار خرسندی کرد. وی همچنین اظهار امیدواری کرد با راهاندازی مجدد رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ونزوئلا، برپایی رویدادهای مهمی چون روزها و هفتههای فرهنگی مشترک در 2 کشور از سر گرفته شود. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ظرفیتهای فرهنگی ایران را زمینه توسعه روابط فرهنگی بین ۲ کشور برشمرد و گفت: اشتراکات فرهنگی و دیدگاه مشترک در عرصه بینالمللی زمینهساز توسعه روابط بین حوزههای مختلف به شمار میرود و ضمن اینکه موضوع مقاومت و ایستادگی در مقابل استکبار یکی از زمینههای فکری و فرهنگی بین ۲ کشور است که میتواند زمینهساز برگزاری جشنوارههای فرهنگی و مقاومت از جمله ترجمه و نشر کتاب به صورت ۲ یا چندجانبه باشد.
* انتشار کتاب سلول شماره 14 در ونزوئلا اقدامی ارزشمند در حوزه تبادلات فرهنگی
وزیر فرهنگ ونزوئلا نیز ضمن خیرمقدم به وزیر فرهنگ و ارشاد جمهوری اسلامی ایران درباره کتاب ضداستکباری سلول شماره 14 که برای نخستین بار با ترجمه اسپانیولی در ونزوئلا رونمایی میشود، انتشار این اثر را در ونزوئلا اقدامی ارزشمند در حوزه تبادلات فرهنگی دانست و گفت: اجراهای برنامههای مشترک فرهنگی با ایران از علاقهمندیهای اصلی دولت و ملت ونزوئلا به شمار میرود. وی ضمن تاکید بر اهمیت مقابله با کارزار تبلیغاتی کذب و دروغ علیه کشورهای ایران و ونزوئلا اظهار علاقهمندی کرد با همتای ایرانی برنامههای مشترکی را در این باره اجرا کند.
* بازدید از موزه زندگینامه هوگو چاوز
همچنین محمدمهدی اسماعیلی در ادامه برنامههای سفر خود به ونزوئلا ضمن ادای احترام به مقام هوگو چاوز، از موزه زندگینامه رئیسجمهور فقید ونزوئلا در حوزه مقاومت بازدید کرد.
ارسال به دوستان
درآمد سینمای ایران در 20 روز اسفند به بیش از 23 میلیارد رسید
استقبال خوب از هنر هفتم
گروه فرهنگ و هنر: سینما چندی است با تلاش بسیار در حال جدا کردن خود از شرایط وخیم و حرکت به سمت اوج است؛ حرکتی که در مسیر خود با دستاندازهای بسیاری مواجه شده است؛ دستاندازهایی که بعضا با تصمیمگیریهای عجیب شکل گرفته است.
حال در شرایطی که 20 روز از اسفند گذشته و وارد یکسوم پایانی این ماه و البته روزهای پایانی سال میشویم، سینما در این بازه زمانی کمتر از یک ماه 237 میلیارد و 530 میلیون و 310 هزار ریال فروش داشته است.
این میزان فروش در پی حضور 794 هزار و 896 مخاطب در 36 هزار و 114 سانس رخ داده است که این آمار به معنای میانگین 23 مخاطب در هر سانس است.
در این بازه زمانی 20 روزه فیلم «بخارست» سیدمسعود اطیابی با 223 هزار و 373 نفر مخاطب در رتبه نخست، «ملاقات خصوصی» به کارگردانی امید شمس در رتبه دوم با 155 هزار و 70 مخاطب و «خط استوا» نیز با 131 هزار 27 مخاطب در رتبه سوم پربینندهترین آثار قرار دارد.
همچنین از میزان کل مخاطبان سینما در این ماه 318 هزار و 185 نفر مربوط به استان تهران و مابقی یعنی 476 هزار و 711 مخاطب دیگر مربوط به دیگر استانها بوده است.
این آمار به نسبت گذشته تغییر محسوسی نداشته است اما به نظر در آخرین روزهای قبل از افزایش قیمت بلیت سینما و البته شروع اکران نوروزی باید شاهد روزهای پررونقی در سینما باشیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|