|
ساماندهی ۱۵۰۰ مدرسه کانکسی تا پایان سال آتی
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور از ساماندهی ۱۵۰۰ مدرسه کانکسی در سطح کشور تا پایان سال ۱۴۰۲ خبر داد. حمیدرضا خانمحمدی گفت: نباید توقع حذف مدارس کانکسی را داشته باشیم. با توجه به شرایط اقلیمی و نیاز مناطق مختلف کشور میتوان با استفاده از ظرفیت این نوع مدارس مانع ترک تحصیل دانشآموزان شد.
ارسال به دوستان
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران: نرخ رشد جمعیت کشور از سال 95 تا 1400 حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است
آژیر خطر کاهش جمعیت
یک جمعیتشناس در گفتوگو با «وطن امروز»: اگر میانگین رشد باروری در هر خانواده کمتر از 2 فرزند باشد، بیتردید رشد نرخ جمعیت کشور منفی میشود
ضرورت توجه به میزان رشد جمعیت کشور برای عبور ایران از بحران پیری جمعیت به آن دلیل است که در پی افت شدید باروری طی چند سال اخیر، رشد نرخ جمعیت کشور حدود 50 درصد کاهش یافته است؛ کاهش جمعیتی که به گفته کارشناسان تبعات اجتماعی و سیاسی فراوانی در پی دارد. در چنین شرایطی سیاستگذاران و تصمیمگیران باید طوری برنامهریزی کنند که با فراهم کردن ملزومات زندگی و ایجاد رفاه نسبی، زمینه ازدواج و فرزندآوری در جامعه فراهم شود.
در همین ارتباط جمعیتشناس و استاد دانشگاه تهران معتقد است: اگر هر خانواده 2 فرزند داشته باشد، جمعیت کشور ثابت میماند و چنانچه میانگین رشد باروری در هر خانواده کمتر از 2 فرزند باشد، بیتردید رشد نرخ جمعیت کشور به سمت منفی حرکت خواهد کرد. شهلا کاظمی در گفتوگو با «وطن امروز»، با بیان اینکه مطابق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، رشد باروری حداقل باید به 2.5 تا 3 درصد برسد تا کشور با بحران رشد منفی نرخ جمعیت در آینده مواجه نشود، گفت: بیش از یک سال از اجرای این قانون میگذرد اما اجرای آن تاکنون نتوانسته نسبت به پیشبینیهای مدنظر، نتیجه قابل قبولی داشته باشد، چرا که ارائه امتیازات پیشبینیشده برای فرزندآوری همچون امتیاز خودرو یا وام برای والدینی که صاحب فرزند میشوند، خیلی تاثیرگذار نبوده است.
به گفته وی حل این مساله مهم و حساس علاوه بر تشویقات و ارائه امتیازات به خانوادههایی که صاحب فرزند میشوند، نیازمند کار ریشهای بویژه ثبات اقتصادی است. وی به سرعت پایین نرخ رشد باروری در کشور اشاره کرد و افزود: اگر روند فرزندآوری به این شکل ادامه داشته باشد، ایران تا 20 سال آینده به جرگه کشورهای پیر دنیا میپیوندد، چرا که میزان نرخ باروری در اول انقلاب 6.5 بوده که هم اکنون به 1.6 رسیده است.
همچنین محمدجلال عباسی، جمعیتشناس در گفتوگو با «وطن امروز» گفت: رشد جمعیت طی چند سال اخیر قاعدتا کاهشی بوده است و سیاستها باید طوری اتخاذ شود که رشد کاهشی نرخ جمعیت در کشور محدود شود.
وی با بیان اینکه از سال 90 تا 95 رشد باروری در کشور مناسب بود، افزود: پس از این سال متاسفانه نرخ رشد باروری کاهش یافت. بنابراین برای رشد نرخ جمعیت، علاوه بر کار فرهنگی، باید به فکر رونق اقتصاد بود تا والدین بیمی از آینده فرزندانشان نداشته باشند.
* خطر رشد منفی جمعیت در کشور از سال ۱۴۲۰
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران به کاهش ۵۰ درصدی نرخ رشد جمعیت در ایران اشاره کرد و گفت: مطابق پیشبینیها این خطر وجود دارد که از سال ۱۴۲۰ به بعد رشد جمعیت منفی شود.
سیدمحمد طباطبایی با اشاره به روند کاهشی رشد جمعیت در کشور طی سالیان اخیر گفت: بر اساس بررسیهای انجامشده؛ نرخ رشد جمعیت از سال ۱۳۶۵ تا سال ۱۳۸۵ طی ۲۰ سال از 3.9 به 1.6 و از سال ۱۳۸۵ تا ۱۴۰۰ این نرخ به 0.6 کاهش یافته است که این اتفاق تقریبا در دنیا بیسابقه است. وی با اشاره به کاهش نرخ رشد جمعیت از سال ۱۳۹۵ تا سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: بر اساس آمار طی ۵ سال این آمار از 1.2 به حدود 0.6 رسیده است که یعنی در عرض این مدت نرخ رشد جمعیت کشور ۵۰ درصد کاهش یافته است.
او ادامه داد: بررسی نرخ باروری کلی یعنی تعداد فرزندان زندهای که یک زن در سنین باروری خود به دنیا میآورد، نشان میدهد این میزان در سال ۱۳۹۵ عدد 2.12 بوده است که در سال ۱۳۹۹ به 1.56 کاهش یافته است. وی در ادامه به مقایسه تغییرات تعداد تولد، مرگ، ازدواج و طلاق در ۱۰ ماه اول سال ۱۴۰۰ با ۱۰ ماه اول سال جاری پرداخت و تاکید کرد: از ابتدای سال گذشته تا پایان دی ۸۹۳ هزار و ۷۷۶ تولد ثبت شده است که آمار نشان میدهد در مدت مشابه در سال جاری این رقم 4.6 درصد کاهش یافته است. از طرفی در 10 ماه نخست سال گذشته ۳۴۷ هزار و ۴۰۶ مرگ به ثبت رسیده است که در مدت مشابه سال جاری ۲۵ درصد کاهش یافته است.
وی افزود: همچنین در ۱۰ ماه نخست سال ۱۴۰۰ تعداد ۴۴۱ هزار و ۴۳۷ ازدواج به ثبت رسیده است که در مدت مشابه در سال ۱۴۰۱ این آمار با کاهشی 7.4 درصدی مواجه بوده است. تعداد طلاق ثبت شده در ۱۰ ماه نخست سال گذشته نیز ۱۶۸ هزار و ۲۶۴ مورد بوده که در مدت مشابه سال جاری 6.4 درصد افزایش یافته است.
طباطبایی با اشاره به اینکه ۲ نوع ناباروری اولیه و ثانویه وجود دارد، اظهار کرد: وقتی زوجی که تا به حال بچهدار یا باردار نشدهاند، دچار ناباروی میشوند، به آن ناباروری اولیه میگوییم. دلیل این نوع از ناباروری میتواند مشکلات مادرزادی یا مشکلات اکتسابی باشد. ناباروری ثانویه نیز یعنی زوجین بعد از یک بار تجربه بارداری که ممکن است موفق یا ناموفق بوده باشد، برای بار دوم قادر به بارداری نیستند که این نوع از ناباروی میتواند دلایل مختلفی داشته باشد. سال ۱۴۰۰ درصد ناباروری اولیه 11.9 درصد، ناباروری ثانویه 15.7 درصد و ناباروری کلی 20.3 درصد و تعداد کل زوجین نابارور ۳ میلیون و ۲۶۸ هزار و ۱۱۵ بوده است.
او با تاکید بر لزوم اتخاذ سیاستهایی برای جلوگیری از کاهش نرخ جمعیت در کشور تصریح کرد: ایران تا سال ۱۳۹۴ در زمره کشورهای جوان بوده است اما تا سال ۱۴۲۹ در دسته کشورهای با جمعیت سالخورده قرار میگیرد و 31.2 درصد جمعیت را سالمندان بالای ۶۰ سال تشکیل خواهند داد؛ در واقع در سال ۱۴۲۹ از هر ۳ ایرانی یک نفر سالمند خواهد بود. ایران در عرض ۳۵ سال از سایر کشورهای جوان فاصله گرفته است و این امر بخشهای مختلف کشور را با مشکل روبهرو خواهد کرد و لازم است تدابیر لازم در این زمینه اتخاذ شود. پیشبینی میشود رشد جمعیت کشور در سال ۱۴۰۵ به 0.21، سال ۱۴۱۰ به 0.15 و سال ۱۴۱۵ به 0.04 کاهش یابد. مطابق پیشبینیها از سال ۱۴۲۰ به بعد رشد جمعیت ایران منفی خواهد شد.
وی گفت: در حالی که میانگین سنی جمعیت کشور در سال ۱۳۵۵ حدود 22.4 سال بوده است، این عدد در سال ۱۳۹۹ به ۳۲ سال رسیده است. یعنی در ۴۵ سال گذشته جمعیت ایران ۱۰ سال پیرتر شده است.
او به مقایسه رشد جمعیت ایران با سایر کشورها در منطقه غرب آسیا پرداخت و گفت: آمارهای سال ۱۳۹۵ نشان میدهد رشد جمعیت ایران کمتر از برخی کشورهای غرب آسیا مانند کویت، لبنان، عربستان، اردن، افغانستان، پاکستان، عراق و ترکیه بوده است.
وی با تاکید بر لزوم فرهنگسازی در حوزه جمعیت بیان کرد: یکی از موارد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بحث آموزش و فرهنگسازی است که به ۲ بخش فرهنگسازی عمومی و فرهنگسازی سلامت تقسیم میشود. کارشناسان مسائل جمعیتی نقش عوامل فرهنگی و باورها و نگرشهای افراد را بسیار موثر میدانند.
طباطبایی گفت: سیاستها و تبلیغات وسیع برای کنترل جمعیت که طی ۳۰ سال اخیر در کشور جریان داشته است، بتدریج باعث تغییر فرهنگ عمومی و تمایل به فرزند کمتر شده است. اصلاح این روند نیازمند برنامهریزی و اجرای برنامههای فرهنگی برای افزایش اطلاعرسانی به مردم درباره بحران جمعیت و لزوم داشتن جمعیت جوان است.
ارسال به دوستان
وزارت کشور در چهارمین بیانیه خود درباره ماجرای مدارس دخترانه خبر داد
دستگیری 100 نفر
در بین دستگیرشدگان افرادی با انگیزههای معاندانه برای تعطیلی مدارس، ایجاد رعب و وحشت و بدبینی نسبت به نظام وجود دارند
وزارت کشور در تازهترین بیانیهخود، جزئیات جدیدی را از نتایج بررسیها درباره برخی مسائل پیشآمده در مدارس منتشر کرد. در متن این بیانیه آمده است: در پی اطلاعرسانیهای قبلی با موضوع وقوع رخدادهایی در بعضی از مدارس و ایجاد عوارضی در تعدادی از دانشآموزان کشور، با تلاشها و همکاری دستگاههای اطلاعاتی، انتظامی و تخصصی به نتایج دیگری دست یافتهایم که جهت تنویر افکار عمومی اهم آن به اطلاع رسانده میشود.
طبق آخرین گزارشات دریافتی در استانهای تهران، قم، زنجان، خوزستان، همدان، فارس، گیلان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و خراسان رضوی بیش از ۱۰۰ نفر از عوامل موثر در حوادث اخیر مدارس شناسایی، دستگیر و مورد تحقیق قرار گرفتند.
بررسی اولیه نشان میدهد تعدادی از این موارد، مشتمل بر افرادی است که از روی شیطنت یا ماجراجویی و با هدف تعطیلی کلاس درس و تحت تاثیر فضای روانی ایجادشده دست به اقداماتی نظیر استفاده از مواد بدبو و بیخطر و... زدهاند که ضمن تذکر لازم، تحقیقات قانونی از این دسته از افراد تا حصول اطمینان و کسب نتیجه نهایی ادامه دارد.
همچنین در بین دستگیرشدگان افرادی با انگیزههای معاندانه و با هدف ایجاد رعب و وحشت در مردم و دانشآموزان و برای تعطیلی مدارس و ایجاد بدبینی نسبت به نظام وجود دارند که تحقیقات از این افراد جنایتکار از جمله کشف ارتباط احتمالی آنان با سازمانهای تروریستی منافقین و... مورد تحقیق و بررسی است. بنابراین لازم است تاکید شود به دلیل سوءاستفاده معاندین از این قبیل اقدامات که متفاوت با گذشته است، دانشآموزان از انجام آن اکیدا خودداری کنند، زیرا ابلاغ شده است برابر قوانین توسط مراجع ذیربط با فرد خاطی برخورد شود.
همچنین خوشبختانه از اواسط هفته گذشته تا امروز تعداد رخدادهای مدارس روند کاهشی چشمگیری داشته است و گزارشی از وجود دانشآموزان بدحال گزارش نشده است.
همان گونه که وزارت آموزشوپرورش اعلام کرده است، فعالیت آموزشی به طور متعارف و مستمر در حال انجام است. به اولیای محترم توصیه میشود به منظور جلوگیری از افت تحصیلی فرزندان خود با متولیان امر آموزشی و تربیتی فرزندانتان و در برپایی کلاسهای درسی، همکاری کامل داشته باشند. بدیهی است مدیران و معلمان محترم با دانشآموزان غایب برابر مقررات آموزشی رفتار خواهند کرد.
مراکز فوریتهای اورژانس دانشآموزی به شماره ۱۵۷۰ جهت مشاوره به والدین محترم و دانشآموزان عزیز آماده پاسخگویی است.
ارسال به دوستان
سازمان هواشناسی نسبت به احتمال آبگرفتگی معابر در پی بارشهای پیش رو هشدار داد
بارش برف و باران در ۲۱ استان
سازمان هواشناسی کشور نسبت به احتمال آبگرفتگی معابر در ۲۱ استان بر اثر بارش برف و باران هشدار داد. سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ از نفوذ سامانه بارشی، بارش باران، گاهی رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در نقاط مستعد خیزش گردوخاک، در ارتفاعات و نواحی با اقلیم سرد بارش برف و رخداد مه خبر داد. این وضعیت جوی روز دوشنبه (فردا) در خوزستان، ایلام، کهگیلویهوبویراحمد، لرستان، بوشهر، فارس، چهارمحالوبختیاری، کرمانشاه، اصفهان، یزد، نیمه جنوبی همدان، جنوب کردستان، جنوب مرکزی، غرب کرمان و نیمه غربی هرمزگان و روز سهشنبه (۲۳ اسفند) در فارس، کرمان، هرمزگان، یزد، سیستانوبلوچستان، خراسانرضوی، نیمه شرقی سمنان، خراسان جنوبی و جنوب شرق استانهای بوشهر و اصفهان مورد انتظار است. بر اثر این مخاطرات احتمال کاهش دید، اختلال در ناوگان حملونقل جاده ای، ریلی و هوایی، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روانآب، احتمال طغیان رودخانهها، وقوع کولاک برف در نواحی کوهستانی بویژه گردنهها و احتمال خسارت به صنعت کشاورزی وجود دارد.
سازمان هواشناسی احتیاط در سفرهای برونشهری، به همراه داشتن تجهیزات لازم و سوخت کافی، احتیاط در فعالیتهای کوهنوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاههای اجرایی و امدادی، پاکسازی دهانه پلها، لایروبی کانالها و آبروها، در نواحی سردسیر آمادگی برای برفروبی توسط دستگاههای مربوط و محدودیت در فعالیتهای کشاورزی را توصیه میکند. هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیدهای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر میشود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیدهای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد.
از سوی دیگر مسؤولان نیز در جریان این هشدارها قرار میگیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی بیندیشند. در این باره رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران در اغلب نقاط کشور و افزایش نسبی دما در بعضی مناطق خبر داد.
صادق ضیاییان گفت: یکشنبه امروز در غالب مناطق کشور آسمان صاف خواهد بود و در شرق و جنوب شرق کشور بویژه در شهرهای مرزی وزش باد رخ میدهد. به گفته وی، دوشنبه و سهشنبه در اغلب استانهای کشور بارش باران پیشبینی میشود. چهارشنبه نیز در اصفهان، یزد، کرمان، خراسان جنوبی و شمال سیستانوبلوچستان ابرناکی و بارش پراکنده انتظار میرود و با ورود سامانه بارشی به غرب کشور بارندگی در کل نوار غربی کشور آغاز میشود.
وی افزود: پنجشنبه (۲۵ اسفند) گستره فعالیت این سامانه علاوه بر نوار غربی کشور، دامنههای جنوبی البرز را فرا میگیرد و بتدریج مقدار بارندگی در جنوب غرب کاهش مییابد، همچنین در این روز با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر، ابرناکی و بارش باران در سواحل شمالی پیشبینی میشود.
ارسال به دوستان
طی یک شبانهروز 15 نفر دیگر از هموطنان بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند
27 شهر در وضعیت قرمز و نارنجی کرونایی
رضا نصیری: بنا بر آخرین بهروزرسانیهای نقشه رنگبندی کرونایی کشور، شمار شهرهای در وضعیت قرمز و نارنجی افزایش و شمار شهرهای در وضعیت آبی کاهش یافت. وزارت بهداشت روز گذشته اعلام کرد بر اساس آخرین بهروزرسانیهای نقشه رنگبندی کرونایی شهرهای کشور، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز از یک به ۴ و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از ۱۳ به ۲۳ شهر افزایش یافت، همچنین تعداد شهرهای با وضعیت زرد از ۱۱۸ به ۱۸۶ و تعداد شهرهای با وضعیت آبی از ۳۱۶ به ۲۳۵ شهر رسید. بر این اساس اکنون ۴ شهر در وضعیت قرمز، ۲۳ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۸۶ شهر در وضعیت زرد و ۲۳۵ شهر در وضعیت آبی بیماری «کووید-19» قرار دارند.
* فعلا انتظار بروز پیک جدید را نداریم
معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه سیر کرونا طی ۱۰ روز گذشته به صورت مداوم افزایشی نبوده است، گفت: فعلا پیشبینی اینکه بخواهیم وارد یک موج جدید شویم یا افزایش جدی مبتلایان را داشته باشیم، نداریم. دکتر سعید کریمی درباره روند ابتلا به کرونا در کشور گفت: افزایش موارد کرونا در کشور قابل توجه نیست. البته در طول زمان تغییرات و بالا و پایین شدن طبیعی است اما آن طور نیست که وارد پیک جدیدی شده باشیم. موج هشتم بیماری کرونا در کشور تقریبا تمام شده است، با این حال این تغییرات و افزایش و کاهش موارد ابتلا با جمعیت ۸۵ میلیونی جامعه طبیعی است. فعلا انتظار نداریم وارد پیک جدید شویم.
وی افزود: روزانه آمار مراجعان کرونا به بیمارستانهایمان را داریم و در این زمینه افزایش جدی نداشتیم و بستریهای جدی اتفاق نیفتاده است. بنابراین فعلا پیشبینیای از اینکه بخواهیم وارد یک موج جدید شویم یا افزایش جدی داشته باشیم، نداریم، مگر اینکه اتفاق جدیدی رخ دهد. به عنوان مثال جهش جدیدی از ویروس رخ دهد و... که تا به امروز خدا را شکر چنین موردی نداشتیم.
وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: 15 نفر از هموطنان بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند و 569 نفر نیز به این بیماری مبتلا شدند که 248 نفر از آنها بستری شدند.
ارسال به دوستان
اخبار
هموطنان خانواده شهدا را تکریم میکنند
آغاز به کار پویش مردمی دیدار با خانواده شهدا
22 اسفند هر سال روز بزرگداشت شهدا و فرصتی برای یادآوری جانفشانی آنان و خانوادههایشان است؛ افرادی که از جان خود گذشته و امنیت را برای ما به ارمغان آوردند. به گزارش «وطن امروز»، در همین راستا پویش مردمی با هدف تکریم خانواده شهدا از سوی هموطنان در فضای مجازی به راه افتاده تا به مناسبت روز شهید از مقام والای شهدا تجلیل به عمل آید. گفتنی است تا به امروز علاقهمندان زیادی اقدام به نامنویسی در این پویش کردهاند و قرار است تا 22 اسفند دیداری با خانوادههای شهدا سراسر کشور داشته و تصاویر آن را با هشتگ «روز شهید» در فضای مجازی به اشتراک بگذارند. همچنین هموطنان به منظور رسانهای شدن دیدارهای خود با خانواده محترم شهدا میتوانند تصاویر دیدار را به شماره ۰۹۰۳۰۷۳۷۹۴۵ در نرمافزارهای تلگرام، ایتا و بله ارسال کنند.
***
راهاندازی ۱۳ هزار شغل برای خانواده شهدا و ایثارگران
مدیرعامل بنیاد برکت از راهاندازی ۴۳۰۰ طرح اشتغال برای خانواده شهدا و ایثارگران در سال ۱۴۰۱ خبر داد و افزود: راهاندازی این تعداد طرح اشتغالزایی اجتماعمحور، ایجاد نزدیک به ۱۳ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم را به همراه داشته است. محمد ترکمانه خاطرنشان کرد: ۴ هزار طرح اشتغال دیگر با ظرفیت ۱۲ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم نیز در شرف راهاندازی است. وی تصریح کرد: طرحهای راهاندازی شده و در شرف ایجاد برای خانواده شهدا و ایثارگران در راستای سیاست و راهبرد اصولی بنیاد برکت در توانمندسازی و ایجاد اشتغال ویژه اقشار اجتماعی است. ترکمانه با تاکید بر اشتغالزایی برای خانواده شهدا و ایثارگران در سراسر کشور اظهار کرد: استانهای خوزستان، فارس و کرمان بیشترین سهم را از این طرحهای اشتغال دارند. به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، ۷۷ درصد طرحهای اشتغال ویژه خانواده شهدا و ایثارگران به شکل انفرادی ایجاد شده و ۲۳ درصد در قالب کسبوکارهای کارگاهی است. ترکمانه اضافه کرد: ۴۴ درصد طرحهای اشتغال راهاندازی شده در حوزه خدمات، ۳۴ درصد در کشاورزی و ۲۲ درصد در زمینه صنعت است. وی درباره شیوه شناسایی واجدان شرایط نیز گفت: خانواده شهدا و ایثارگران مشمول این طرح توسط بنیاد شهید انقلاب اسلامی معرفی شده یا با همکاری تسهیلگران بنیاد برکت شناسایی میشوند. وی در ادامه افزود: تا به امروز و در مجموع، ۷ هزار و ۲۵۰ طرح اشتغال اجتماعمحور با ظرفیت ۲۱ هزار و ۷۵۰ شغل مستقیم و غیرمستقیم برای خانواده شهدا و ایثارگران راهاندازی شده است.
***
مدارس تا ۲۸ اسفند باز است
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزشوپرورش با اعلام اینکه فعالیت و جریان آموزشی و تربیتی مدارس تا آخرین روز اسفندماه سال ۱۴۰۱ ادامه دارد، از باز بودن مدارس تا ۲۸ اسفند خبر داد. محمدمهدی کاظمی گفت: مدارس مطابق روال هر ساله تا آخرین روز کاری سال ۱۴۰۱ باز است و کادر اداری و آموزشی با حضور در مدرسه به فعالیتهای آموزشی و تربیتی خود میپردازند. امسال هم آخرین روز کاری سال ۲۸ اسفندماه است. وی ادامه داد: از خانوادهها میخواهیم با توجه به محدودیت زمانی تا پایان سال تحصیلی، حضور دانشآموزان در مدارس را پیگیری کنند تا بعد از تعطیلات نوروز شاهد عقبافتادگیهای درسی و آموزشی دانشآموزان نباشیم. وی اظهار کرد: مدرسه مهمترین و بهترین مکان برای تربیت و رشد اجتماعی دانشآموزان است، لذا ضرورت دارد خانوادهها بر حضور دانشآموزان در مدرسه تاکید داشته باشند و این موضوع را پیگیری کنند.
***
بهرهبرداری از باغ راه حضرت فاطمهزهرا در آینده نزدیک
معاون فرهنگی - اجتماعی شهرداری تهران از بهرهبرداری از باغ راه حضرت فاطمه زهرا(س) در آینده نزدیک خبر داد. محمدامین توکلیزاده در آیین بهرهبرداری از پروژههای منطقه ۱۸ که دیروز در چهلوچهارمین رویداد امید و افتخار برگزار شد، اظهار کرد: در روز میلاد حضرت مهدی(عج) تجمع بزرگ منتظران را در مسجد جماران شاهد بودیم که یک نماد از ظهور و بروز منتظران بود و قریب به 3.5 میلیون نفر از کشور خود را به مسجد جمکران رساندند و یک تجمع زیبا را شکل دادند که پیام آن این است که کشور و مردم ما هویت دینی و انقلابی خود را صیانت میکنند. توکلیزاده گفت: در بحث پروژه گذرگاه و باغ راه حضرت فاطمه(س) بسیاری از مقدمات فراهم شده و این پروژه جزو پروژههایی است که با حساسیت دنبال میشود و امیدواریم مجموعه این تلاشها توازنی بین اقدامات کالبدی و اقدامات نرم و سازنده فرهنگی منطقه ایجاد کند؛ همچنین سامانه من شهردارم را در این دوره داریم که میتواند اجتماعی شدن شهرداری تهران را رقم بزند و امیدواریم شاهد مشارکت بیشتر شهروندان در این سامانه باشیم. محمدجواد خسروی، شهردار منطقه ۱۸ نیز در آیین بهرهبرداری از پروژههای این منطقه گفت: امروز افتتاح مجموعههای ورزشی را که در چند سال اخیر در منطقه استارت زده شده بود و بنا به دلایلی تکمیل نشده بود، داریم؛ سرانه ورزشی منطقه پایین و حدود نیم متر است که باید این عدد به 2.5 متر برسد. وی افزود: با افتتاحهای امروز حدود ۱۴ هزار متر به این فضا اضافه میشود.
***
شهادت ۲ مأمور پلیس در سیستانوبلوچستان
در درگیری نیروهای گشت فراجا با اشرار مسلح، 2مامور پلیس به درجه رفیع شهادت نایل شدند. به گزارش فارس، درگیری ماموران انتظامی گلشن با اشرار مسلح منجر به شهادت ۲ مامور پلیس شد. دیروز عوامل گشت شهرستان گلشن از توابع استان سیستانوبلوچستان حین اجرای ماموریت امنیت نماز جمعه و تامین امنیت مردم در حاشیه شهر مورد حمله ناجوانمردانه و غافلگیرانه اشرار کوردل قرار گرفتند که طی آن سرهنگ دوم محسن پودینهای و ستوان سوم احسان شهرکی راننده گشت بر اثر اصابت گلوله به درجه رفیع شهادت نایل شدند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|