|
اخبار
واکنش سرمربی پورتو به حذف تیمش از اروپا
سرمربی تیم فوتبال پورتو به حذف تیمش از لیگ قهرمانان اروپا توسط اینتر واکنش نشان داد. سرجیو کونسیسائو در پی تساوی بدون گل سهشنبه شاگردانش مقابل اینتر در دور برگشت مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا که منجر به حذف تیمش از گردونه این رقابتها با قبول شکست یک بر صفر در مجموع 2 دیدار رفت و برگشت شد، گفت: در هر دو بازی ما بسیار شایسته و برتر بودیم اما مهمترین کار یعنی گلزنی را انجام ندادیم. با این حال باید به بازیکنانم تبریک بگویم چون آنها یک بازی عالی از خود ارائه کردند. البته اینتر در 10 دقیقه پایانی بازی و در حالی که ما در وقتهای تلف شده 10 نفره شدیم تیم برتر میدان بود. وی افزود: در مجموع 190 دقیقه این تقابل، ما در هر لحظه از بازی تیم برتر بودیم. ما با فداکاری زیاد، استراتژی بسیار خوب و درک اینکه چگونه پویایی حریف در مالکیت توپ را شرطی کنیم، سعی کردیم پیشتار باشیم و بازیکنان ما هم تلاش کردند که به گل برسند اما در نهایت موفق به این کار نشدیم. میخواهم به تیمم تبریک بگویم اما متاسفانه موفق به صعود از این مرحله نشدیم، هر چند مستحق آن بودیم.
***
عابد حقدادی، رئیس فدراسیون ژیمناستیک شد
در روزی که اینچهدرگاهی و تعدادی از اعضای مجمع از آن خارج شدند، عابد حقدادی به عنوان رئیس فدراسیون ژیمناستیک انتخاب شد. مجمع انتخاباتی فدراسیون ژیمناستیک بدون حضور خبرنگاران برگزار شد. در این مجمع محمد پولادگر، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان و همچنین مهین فرهادیزاد، نایبرئیس کمیته ملی المپیک حضور داشتند. زهرا اینچهدرگاهی، رئیس سابق فدراسیون ژیمناستیک با اینکه در مجمع حضور داشت اما صلاحیتش تایید نشد و از مجمع بیرون رفت. به دنبال وی تعدادی از اعضای مجمع نیز از جلسه بیرون رفتند ولی انتخابات برگزار شد. عابد حقدادی، حبیب نوظهوری و مقداد قلندرپور 3 کاندیدایی بودند که برای احراز پست ریاست فدراسیون ژیمناستیک تایید صلاحیت شدند. البته در مجمع مقداد قلندرپور از ادامه حضور در انتخابات انصراف داد.
49 نفر اعضای حاضر در مجمع بودند که 21 نفر از آنها به همراه اینچهدرگاهی از مجمع بیرون رفتند. در رایگیری حقدادی 18 رای و نوظهوری 8 رای کسب کرد و یک رای نیز سفید بود. با توجه به اینکه هیچ کدام نصف بهعلاوه یک رای را کسب نکردند(26 رای)، به همین دلیل انتخابات به دور دوم کشیده شد و در دور دوم عابد حقدادی با 20 رای به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شد. نوظهوری 6 رای کسب کرد و یک رای هم سفید بود. این در حالی است که تعدادی از اعضای مجمع که با اینچهدرگاهی از مجمع خارج شده بودند، قرار است صورتجلسهای امضا کنند تا به نماینده فدراسیون جهانی گزارش اتفاقات را ارائه کنند.
***
پایان مأموریت وویوویچ در ایران
از گوشه و کنار شنیده میشود همکاری فدراسیون هندبال با وویوویچ، سرمربی تیم ملی به پایان رسیده است.
به گزارش فارس، تیم ملی هندبال ایران در رقابتهای قهرمانی جهان با هدایت وویوویچ توانست یک پیروزی کسب کرده و تاریخساز شود. اینکه هندبال ایران توانست برای نخستین بار به جمع 24 تیم برتر دنیا راه پیدا کند عنوان بسیار ارزشمندی است که نباید به راحتی چشم روی آن بست اما واقعیت ماجرا این است که شاگردان وویوویچ تنها با یک پیروزی آن هم با اختلاف یک گل توانستند دست به این تاریخسازی بزنند. تیم ملی هندبال ایران در مرحله مقدماتی این دوره از مسابقات با تیمهای ملی شیلی، مونتهنگرو و اسپانیا همگروه بود که حاصل تلاش ملیپوشان یک پیروزی مقابل شیلی و ۲ شکست مقابل مونتهنگرو و اسپانیا بود. با این نتیجه شاگردان وسلین وویوویچ توانستند برای نخستین بار از گروه خود صعود کرده و در کنار تیمهای برتر این پیکارها قرار بگیرند.
در این بین یک موضوع مهم وجود داشت و آن هم اینکه حضور وویوویچ، سرمربی سرشناس تیم ملی کشورمان - که فدراسیون هندبال هیچگاه نتوانست او را به عنوان برندی برای خود (همچون ولاسکو در والیبال یا چیریچ در واترپلو) تبدیل کند - تاثیرات مثبتی بر هندبال ایران داشت اما حالا از گوشه و کنار شنیده میشود این سرمربی سرشناس و مطرح به پایان خط خود در تیم ملی ایران رسیده است و همکاریاش با فدراسیون ایران تداوم نخواهد داشت. حالا سوال اینجاست: اگر وویوویچ با فدراسیون ایران قطع همکاری کند، آیا واقعا حضور کوتاهمدت این مربی دردی از رشته جذاب هندبال دوا کرد؟ آیا مسؤولان فدراسیون تلاش کردند به هر قیمتی این گوهر گرانبها را در تیم ملی حفظ کنند یا خیر؟ تیم ملی در سالهای اخیر از تغییر متعدد مربی ضربات زیادی خورده و اهالی این رشته امیدوار هستند وویوویچِ بزرگ در ایران بماند و به کارش ادامه دهد. حالا باید دید علیرضا پاکدل، رئیس فدراسیون هندبال که اخیرا ریاستش به مدت 4 سال دیگر تمدید شده است توانایی حفظ این مربی را دارد یا باز هم با بهانههای غیرمنطقی شاهد قطع همکاری با یک مربی مطرح جهان خواهیم بود؟
ارسال به دوستان
تصادف هولناک، سرمربی قهرمان آسیا را داغدار کرد
سرمربی سرشناس الهلال عربستان در یک تصادف رانندگی داغدار شد. نشریه «اوله» آرژانتین خبر داد میشل دیاز فرزند رامون دیاز، سرمربی الهلال عربستان دچار سانحه رانندگی شد. در این تصادف شدید عروس رامون دیاز درگذشت اما پسر و نوه این سرمربی سرشناس آرژانتینی جان سالم به در بردند و راهی بیمارستان شدند. همچنین راننده ماشین مقابل هم جان خود را از دست داد. دیاز در جریان بازی سهشنبه شب الهلال با الفتح از این تصادف باخبر شد و کنفرانس بعد از بازی به همین خاطر لغو شد.
ارسال به دوستان
بررسی شانس افرادی که میتوانند گزینههای دستیاری قلعهنویی در تیم ملی باشند
خارجیها هم هستند
در شرایطی که امیر قلعهنویی قصد دارد از مربیان برزیلی و پرتغالی که با آنها در تراکتور سابقه کار دارد در تیم ملی ایران استفاده کند، شانس کریم باقری برای بازگشت به نیمکت ایران کم است. انتخاب امیر قلعهنویی برای هدایت تیم ملی فوتبال ایران باعث ایجاد گمانهزنیهایی درباره انتخاب دستیاران او شده است. قلعهنویی که در دوره اول حضورش روی نیمکت تیم ملی ایران در جام ملتهای ۲۰۰۷ اعتقاد ویژهای به استفاده از حداکثر ظرفیت مربیان داخلی داشت، این بار تصمیم متفاوتی در این خصوص دارد. او ۵ دستیار برای خود انتخاب خواهد کرد که یک آنالیزور نیز به جمع آنها اضافه خواهد شد. «روی تاوارس» مربی دروازهبانهای پیشین تراکتور و سپاهان اصفهان که سابقه همکاری با قلعهنویی را دارد، یکی از گزینههای نیمکت ایران است و بار دیگر قلعهنویی را همراهی خواهد کرد. «رودولفو میگوئنز» مربی پرتغالی هم یکی از گزینههای قلعهنویی برای کادر فنی است. میگوئنز شناخت خوبی از فوتبال ایران به واسطه حضور در تیمهای تراکتور و ماشینسازی تبریز و همچنین در یک مقطع زمانی در تیم ملی ایران با کارلوس کیروش دارد. میگوئنز که با «تونی اولیویرا» سرمربی پرتغالی به تراکتور آمده بود، با قلعهنویی هم در این باشگاه کار کرد. همچنین سعید الهویی، دستیار قلعهنویی در تیم گلگهر سیرجان هم قرار است از این باشگاه به تیم ملی بیاید و به کار با قلعهنویی این بار روی نیمکت ایران ادامه دهد. آنالیزور تیم ملی نیز ایرانی خواهد بود اما احتمال اینکه مهرداد خانبان برای این پست انتخاب شود، کم است. همچنین قلعهنویی تمایل به همکاری با رضا عنایتی دارد اما هنوز به جمعبندی نهایی برای انتخاب قطعی او نرسیده است. عنایتی اخیرا سرمربی تیم نفت مسجدسلیمان بود که از هدایت این تیم استعفا کرد. ضمن اینکه سابقه وحید هاشمیان و کریم باقری روی نیمکت تیم ملی ایران باعث پیشنهاد هر دو مربی به قلعهنویی شده است که شانس هاشمیان بیشتر از باقری است که در حال حاضر در پرسپولیس کار میکند. قلعهنویی قصد بررسی کامل تجربیات هاشمیان در اردوهای قبلی تیم ملی ایران را دارد تا ماحصل بررسیهایش را در اردوی نوروزی تیم ملی ایران به مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال منتقل کند.
* رونمایی قطرهچکانی از لیست
اسامی بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران با سرمربیگری امیر قلعهنویی که قرار است در فروردین ۲ بازی تدارکاتی از جمله با روسیه برگزار کند، یکی پس از دیگری مشخص میشود. تیم ملی فوتبال ایران در نخستین فیفادی سال ۲۰۲۳ برنامههایی را برای آمادهسازی در دستور کار قرار دارد. این برنامهریزی زمانی انجام شد که تیم ملی بعد از جدایی کارلوس کیروش چند ماه بدون سرمربی بود و اخیرا امیر قلعهنویی سکان هدایت ایران را بر عهده گرفته است. با انتخاب قلعهنویی، خیلیها منتظرند ببینند لیست بازیکنان دعوت شده به تیم ملی ایران نسبت به زمان دراگان اسکوچیچ و کارلوس کیروش که هر دو در یک سال گذشته سرمربی تیم ملی بودهاند، چه تغییراتی میکند. قلعهنویی قرار است از ۲۸ اسفند اردوی آمادهسازی را آغاز کند و سوم فروردین در نخستین بازی تدارکاتی در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف روسیه برود. فدراسیون فوتبال در تلاش است یک بازی تدارکاتی دیگر هم برای تیم ملی فراهم کند تا امیر قلعهنویی و ملیپوشان کشورمان از این اردو بیشترین بهره را ببرند. در همین ارتباط سرمربی تیم ملی لیست بازیکنان مدنظرش را به فدراسیون فوتبال داده است و اسامی این نفرات هم بتدریج مشخص میشود. نخستین بازیکنی که دعوتش به تیم ملی ایران رسانهای شد، سردار آزمون، مهاجم تیم بایر لورکوزن آلمان بود. «آرماند دورن» مدیربرنامه این بازیکن به رسانههای روسی خبر داد آزمون برابر روسیه در تیم ایران حضور خواهد داشت. سپس نوبت به امیرحسین حسینزاده بازیکن ۲۲ ساله باشگاه شارلوای بلژیک رسید که خبر دعوتش به تیم ملی رسانهای شود. در ادامه، رسانههای کرواسی خبر دادند صادق محرمی، دفاع راست باشگاه دیناموزاگرب که یکی از بازیکنان اصلی تیم ملی در سالهای اخیر بوده هم به اردوی ایران دعوت شده است و پس از انجام بازیهای باشگاهی راهی تهران میشود. انتظار میرود دیگر لژیونرهای تیم ملی از جمله مهدی طارمی و علیرضا جهانبخش هم در لیست امیر قلعهنویی باشند و به اردوی تیم ملی ایران در اواخر اسفند اضافه شوند.
***
نیمی از شاگردان قلعهنویی مربی شدهاند
تنها بازمانده جام ملتهای 2007
تقریبا نیمی از بازیکنان تیم ملی در جام ملتهای 2007 آسیا تبدیل به مربیان ممتاز و درجه اولی شدهاند که در لیگ برتر و حتی تیم ملی مربیگری کردهاند. تیم ملی با سرمربیگری امیر قلعهنویی در جام ملتهای آسیا 2007 با شکست مقابل کرهجنوبی در ضربات پنالتی از گردونه رقابتها حذف شد با این حال جالب است که تقریبا نیمی از آن بازیکنان ملیپوش، اکنون تبدیل به مربیان مطرح و ممتازی در فوتبال کشورمان شدهاند. در ادامه فهرست ملیپوشان سابق و مربیان کنونی را که در تیم ملی 2007 حضور داشتهاند مرور میکنیم؛ رسول خطیبی (سرمربی اسبق تیمهای تراکتور تبریز، آلومینیوم اراک و ماشینسازیتبریز)، جواد نکونام (سرمربی سابق فولاد خوزستان که حتی رقیب خود قلعهنویی برای سرمربیگری در تیم ملی بود)، وحید هاشمیان (مربی سابق تیم ملی)، سیدجلال حسینی (کاپیتان اسبق و مربی کنونی پرسپولیس)، رضا عنایتی (سرمربی سابق تیمهای هوادار تهران و نفت مسجدسلیمان)، مهدی رجبزاده (سرمربی فجر شهید سپاسی شیراز)، ابراهیم صادقی (مربی مس رفسنجان)، محمد نصرتی (مربی تراکتورتبریز)، محمد نوری (مربی تیم ذوبآهن اصفهان)، سیدمهدی رحمتی (سرمربی آلومینیوم اراک)، مازیار زارع (سرمربی ملوان بندرانزلی)، کیانوش رحمتی (مربی اسبق تیمهای سایپا، گل ریحان و نساجی). مسعود شجاعی تنها بازیکن از آن نسل است که هنوز به عنوان فوتبالیست فعالیت میکند و تنها بازمانده جام ملتهای 2007 است اما بعید است شانسی برای دعوت به تیم ملی داشته باشد. سایر بازیکنان آن تیم ملی هم همواره مورد احترام اهالی فوتبال هستند. از وحید طالبلو گرفته تا حسین بادامکی، هادی شکوری و... .
ارسال به دوستان
جدال حساس ایران، روسیه و آمریکا در کشتی از چه زمانی آغاز خواهد شد؟
در انتظار ضلع سوم
ورزش روسیه به دلیل محرومیتهایی که داشته یک سال است از میادین دور مانده اما پیشبینی میشود خیلی زود جدال حساس کشتی این کشور با ایران و آمریکا از سر گرفته شود. در پی حمله نظامی روسیه به اوکراین، رفته رفته تمام فدراسیونهای بینالمللی ورزشی، تیمهای مختلف ورزشی روسها را از شرکت در مسابقات محروم کردند. این اتفاق زمانی شروع شد که کمیته بینالمللی المپیک، ورزش روسیه را تحریم کرد و به دنبال آن کشتی روسیه جزو آخرین رشتههایی بود که از حضور در مسابقات قارهای، جهانی و هر تورنمنتی که در تقویم اتحادیه جهانی وجود دارد، منع شد. پیش از این اتفاق روسها سهم قابل توجهی در تصمیمات اتخاذشده در اتحادیه جهانی داشتند. آنها به واسطه اینکه از سالهای ابتدایی برگزاری مسابقات جهانی کشتی، شاخصترین قهرمانان را در اختیار داشته و عناوین بسیاری را در رقابتهای کشتی المپیک و جهانی به خود اختصاص میدادند، همیشه صاحب کرسیهای ارزشمندی در اتحادیه جهانی بودند، چیزی که هیچ وقت به مذاق آمریکاییها خوش نمیآمد. اتحادیه جهانی کشتی با پیگیری و اصرار روسها دنبال برگزاری مسابقات جهانی در سال 2020 بود که جدیترین مخالف این مسأله، آمریکاییها بودند و در نهایت هم حرفشان را به کرسی نشانده و با تلاشی که برای همراه کردن چند کشور دیگر جهت عدم برگزاری مسابقات جهانی در سال 2020 داشتند، در نهایت مسابقه جهانی به جامجهانی که رقابتی به مراتب کوچکتر بود، تقلیل پیدا کرد. این رقابتها در صربستان انجام شد؛ کشوری که در سالهای 2022 و 2023 میزبان مسابقات جهانی شد و تیم ایران هم یک نماینده در آزاد و ۲ نماینده در فرنگی داشت. مسابقات جهانی 2021 با قهرمانی روسها در هر دو رشته آزاد و فرنگی به پایان رسید و بعد از آن روسها از شرکت در مسابقات جهانی محروم شدند. در غیاب آنها علاوه بر آنکه قهرمانانی چون کایل اسنایدر از آمریکا که در رقابت با حریفان روس معمولا بازنده بودند، سال 2022 قهرمان جهان شدند، تیم آمریکا نیز در کشتی آزاد قهرمان جهان شد. آمریکاییها برای اینکه بتوانند باز هم در جهان قهرمان شوند، به دنبال ادامهدار شدن محرومیت روسها هستند، چرا که اگر روسیه به مسابقات
بازگردد، آمریکاییها دیگر نمیتوانند به عنوان قهرمانی برسند اما پس از گذشت یک سال محرومیت، روسها با رایزنی، شورای المپیک آسیا را متقاعد کردند تا بتوانند در بازیهای آسیایی هانگژو حضور داشته باشند. این موضوع از سوی مسؤولان ورزش کشورمان هم تایید شده است. روسها با این کار میخواهند به دنیای ورزش بازگردند تا دوری آنها از ورزش بیشتر از این طول نکشد. به دنبال همین موضوع شروع کار رسمی کشتیگیران ایران و روسیه در بازیهای آسیایی هانگژو خواهد بود. البته روسها دست بردار نبودند و با توجه به سابقه خود در کشتی جهان، اتحادیه جهانی را مجاب کردند در رقابتهای جهانی 2023 حضور داشته باشند، هر چند روسها در تلاشند رقابتهای المپیک پاریس را هم از دست ندهند. حضور روسها در مسابقات جهانی 2023 اتفاق خوبی است، چرا که اغلب کارشناسان بر این باورند بازگشت روسیه باعث میشود اعتبار کشتی در دنیا دوباره زنده شود. با این حساب نخستین رویارویی کشتیگیران ایران، روسیه و آمریکا پس از محرومیت روسها در مسابقات جهانی 2023 بلگراد خواهد بود. روسیه با کشتیگیران بنام خود مانند: ابوبکر موتالیف، عباس گاژی ماگمدوف، زاگیر شاکیف، اوگنی ژربائف، تیمور بیژوئف، رادیک والیف، آرتور نایفونوف، ماگومد قرباناف، عبدالرشید سعداللهیف و زلیمخان خیزریف میتواند بار دیگر جذابیت و حساسیت رقابتهای کشتی را دوچندان کند. در ادامه باید منتظر بمانیم و ببینیم جدال کشتیگیران ایران، روسیه و آمریکا در سال 2023 میلادی به کجا خواهد رسید. آیا روسیه با بازگشت، قهرمانی آمریکا و حتی ایران را به خطر میاندازد؟ آیا آمریکا برای رسیدن دوباره به قهرمانی، تلاش میکند روسها را همچنان محروم نگه دارد؟
ارسال به دوستان
به مناسبت سالروز تأسیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه
فرزند منشور روحانیت
حجتالاسلاموالمسلمین سیدجلال رضویهمدانی: مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم توسط بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) در واپسین روزهای حیات حضرت معظمله در روزهای آخر اسفند 67 به امر و حکم ایشان تاسیس شد. میتوانیم سالروز صدور منشور روحانیت (۳ اسفند ۶۷) را روز تاسیس مجمع نمایندگان بدانیم، چراکه منشور روحانیت که کلمات، دیدگاهها و منظومه فکری امام راحل درباره حوزه و روحانیت را به تصویر میکشد سبب ایجاد موجی میان روحانیون و طلاب فاضل شد و این مجمع تاسیس شد. مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم که تحت اشراف جامعه محترم مدرسین حوزه علمیه انتخاباتش شکل میگیرد و مستقیما طلاب و فضلای محترم حوزههای علمیه سراسر کشور هر ۴ سال یک بار در این انتخابات حضور پیدا میکنند، دارای هیاترئیسه، دبیرخانه، همچنین کادر منضبطی مانند مجامع استانی، امور اجرایی، روابط عمومی و اداری - مالی است. بیش از 190 طلبه و فاضل گرانقدر عضو این مجمع هستند که طبق تقسیم وزارت کشور از حوزههای انتخابیه، این عزیزان انتخاب میشوند و مجامع استانی دارد. مجامع استانی هر ۲ هفته یک بار در مجمع عمومی جامعه مدرسان حضور به هم میرسانند، چراکه این مجمع هم دارای اساسنامهای است که به تایید جامعه مدرسان و شورای عالی و مراجع معظم تقلید رسیده و هم دارای کمیسیونهایی از قبیل تبلیغ، آموزش، تشکیلات و مدیریت، اخلاق و تربیت، تحقیقات علمی، تحقیق و بررسی رسانه و فضای مجازی، گزینش، جذب، بسیج آمادگی دفاعی، حوزه و دانشگاه و سیاسی، مالی و اقتصادی، طرح و برنامه، پیگیری رهنمودهای رهبر حکیم انقلاب و مراجع معظم تقلید است.
این مجمع در رابطه با مسائل فرهنگی جامعه طرح و ایدههای متعددی داشته و در رابطه با هدایت تحصیلی طلاب و فضلای حوزه علمیه فعال است.
مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم جهاد تبیین را وظیفه اول خود میداند و در این راستا بیشائبه و شبانهروز در تلاش است تا مجمع نمایندگان بیش از گذشته شکوفا و اثرگذار باشد.
حضور نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم در حوادث غیرمترقبه مثل سیل و زلزله از فعالیتهای مشهودی است که این عزیزان با بسیج عمومی طلاب و فضلا در خدمترسانی به قاطبه مردم میهن عزیزمان، دوشادوش سایر نیروهای خدمتگزار انجام میدهند.
همچنین بزرگداشت شهدای روحانیت و نکوداشت طلاب و فضلای برجسته و نخبه حوزه از جمله فعالیتهایی است که عزیزان نماینده دارند.
با شروع فعالیت دوره نهم مجمع نمایندگان شاهد آن هستیم که این مجمع با یک هیات رئیسه قوی در فصل جدید و حضور 196 نماینده انقلابی و پا به رکاب و عاشق خدمتگزاری به جامعه اسلامی و حوزههای علمیه در حال فعالیت است.
مجمع در فصول و مناسباتها با صدور بیانیههای موثر ابراز وجود میکند و به صورت کلی حلقه وصل بین بدنه حوزه با مسؤولان حوزه است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|