|
تخفیف ۵۰ درصدی برج میلاد به بازدیدکنندگان
روابط عمومی برج میلاد اعلام کرد: بازدیدکنندگان این مجموعه در ساعات ۱۱ تا ۱۷ از تخفیف ۵۰ درصدی هزینه خرید بلیت 4طبقه برخوردار خواهند بود. ساعت بازدید از مجموعه برج میلاد بعد از تعطیلات نوروز تغییر کرده و از ساعت ۱۱ تا ۲۳ میزبان شهروندان است. همچنین افرادی که از ساعت ۱۱ تا ۱۷ به این مجموعه مراجعه کنند، از تخفیف ۵۰ درصدی برخوردار خواهند بود.
ارسال به دوستان
اخبار
توزیع 5.5 میلیون افطاری و غذای گرم بین نیازمندان
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد از توزیع بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار غذای گرم و حدود ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار افطاری ساده از ابتدای ماه رمضان تاکنون میان نیازمندان خبر داد. حبیبالله آسوده در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به پویش اطعام مهدوی که از ماه رمضان آغاز شده است، اظهار کرد: نهاد امداد به دنبال مردمی شدن این پویش اطعام است تا نیکوکاران وارد عرصه شوند و اینکه امداد نیز از طریق مراکزی همچون مراکز نیکوکاری، گروههای جهادی و... نیازمندان را بویژه در مناطق محروم و حاشیهای شناسایی و به آنها کمک کند. وی با بیان اینکه در این طرح نیازمندان از طریق مراکز نیکوکاری کمیته امداد، موسسات خیریه، مساجد و پایگاههای بسیج شناسایی میشوند، گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار غذای گرم و حدود ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار افطاری ساده میان نیازمندان توزیع شده است. به گفته معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد، در راستای اجرای این طرح تاکنون بیش از ۴۱۵۰ آشپزخانه فعالیت خود را آغاز کردهاند که البته به تعداد آنها افزوده خواهد شد. آسوده درباره نحوه فعالیت آشپزخانهها اظهار کرد: کمیته امداد با رعایت پروتکلهای بعداشتی همچون سنوات گذشته و با هماهنگی مراکز بهداشتی در استانها پویش اطعام مهدوی را برگزار میکند.
***
ارتقای کمی و کیفی بستههای حمایتی لبخند مادری
بستههای لبخند مادری بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام به لحاظ کمی و کیفی ارتقا مییابد. به گفته معاون اجتماعی بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام، بسته حمایتی پوشک نوزاد به بستههای لبخند مادری اهدایی این بنیاد اضافه شده است. محمدرضا دهقان ادامه داد: در راستای حمایت از خانوادههای مثبت 5 (دارای فرزند سوم و بیشتر) و به منظور کاهش بار مالی خرید پوشک مصرفی، بسته حمایتی پوشک نوزاد نیز از مراحل بعدی پویش ملی «لبخند مادری» به همراه بستههای لبخند مادری در اختیار جامعه هدف قرار خواهد گرفت. دهقان تاکید کرد: محتوای این بسته مکمل شامل پوشکهای پارچهای با طراحی جدید به همراه پدهای بهداشتی قابل تعویض و بهینه شده با سوپرجاذبهای باکیفیت است. معاون اجتماعی بنیاد ۱۵ خرداد درباره محتویات بستههای لبخند مادری نیز توضیح داد: این بستهها شامل ۴۰ قلم کالای مورد نیاز کودک از بدو تولد تا حدودا 2 سالگی به ارزش تقریبی هر بسته ۵۰ میلیون ریال است. وی با تاکید بر تمرکز جدی بنیاد ۱۵ خرداد بر موضوع جوانی جمعیت گفت: در پویش ملی «لبخند مادری» نیز که از سال گذشته به طور رسمی در سراسر کشور آغاز شده است، به زوجهایی که در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ فرزند سومشان به دنیا آمده، با تعیین سطح برخورداری، یک بسته لبخند مادری اهدا میشود.
***
استقبال نیم میلیونی از پویش «تهران زیبا»
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران گفت: در ایام تعطیلات نوروز بیش از نیم میلیون نفر از پویش «تهران زیبا» که به شناسایی جاذبههای گردشگری پایتخت اختصاص داشت، استقبال کردهاند. رضا صیادیپویش«تهران زیبا» را تجربهای موفق در حوزه گردشگری شهری عنوان کرد و افزود: این پویش با استقبال نیم میلیون نفری از شهروندان و گردشگران نوروزی پایتخت مواجه شده است. مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرتهران افزود: در آستانه نوروز، تصاویری از ۷۰ جاذبه گردشگری شاخص پایتخت با کد شناسایی در قالب پویش «تهران زیبا» با هدف آشنایی شهروندان و گردشگران نوروزی با مکانهای دیدنی، فرهنگی و تاریخی شهر توسط سازمان زیباسازی شهر تهران بر هزار سازه تبلیغاتی پایتخت اکران شد که علاقهمندان و گردشگران میتوانستند با ارسال کد درج شده در تصاویر به راهنمای مسیریابی این اماکن دسترسی پیدا کنند. وی با اشاره به استقبال خوب مردم از این پویش اظهار کرد: گردشگری شهری از جمله ظرفیتها و فرصتهای شهر تهران است که در نوروز امسال با یک برنامه هماهنگ و همکاری همه دستگاههای مسؤول و نیز حمایتهای مجموعه مدیریت شهری به استقبال خوب شهروندان و گردشگران نوروزی منتهی شد.
***
شناسایی ۴۰۲ بیماری «نادر» در کشور
مدیرعامل بنیاد بیماریهای نادر به لزوم تاسیس اداره کل بیماریهای نادر در وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: حالا که سند ملی بیماریهای نادر هم ابلاغ شد، خوب است دوستان وزارت بهداشت به فکر تاسیس چنین اداره کلی باشند تا مأمن و پیگیر مشکلات بیماران نادر باشد. حمیدرضا ادراکی در گفتوگو با ایسنا گفت: از آنجا که هیچ برنامه مدونی برای رسیدگی به بیماران نادر وجود نداشت، سند ملی بیماریهای نادر مدتی قبل توسط بنیاد بیماریهای نادر با همراهی دانشگاه علوم پزشکی تهران تهیه شد. در این سند تمام مسائل مهم در ارتباط با پیشگیری، تشخیص، درمان، توانبخشی، آموزشی و... قید شده است و هر سازمان و نهادی هم باید وظایف خود را در قبال بیمار نادر بداند. وی افزود: ما در ارتباط با بیماریهای شایع مانند دیابت، سکتههای مغزی و قلبی و... معضلاتی را که برای بیماران نادر وجود دارد، شاهد نیستیم و این در حالی است که یک بیمار نادر مورد غفلت واقع شده است. وی تصریح کرد: کشور ما اقلیمهای جغرافیایی متعدد و متنوع دارد و نوع نژادهای گوناگون باعث میشود که تنوع بیماریهای نادر وسیع و گسترده و شناسایی آنها دشوار باشد. ادراکی ادامه داد: تاکنون ۴۰۲ نوع بیماری نادر در کشور ما شناسایی شده است که بیماران آنها شامل ۶۵۰۰ نفر در سامانه «سبنا» ثبتنام کردهاند اما تخمین ما این است که تعداد بیماران نادر در کشور ما حدود 1.5 تا ۲ میلیون نفر باشد.
ارسال به دوستان
تأکید کارشناسان بر ضرورت ازدیاد فرزندآوری و رشد جمعیت برای جلوگیری از بحران سالخوردگی کشور
جانی دوباره به جوانی جمعیت
نرخ رشد جمعیت در ایران به کمترین میزان در 25 سال گذشته رسیده است
ایران به دلیل کاهش میزان زاد و ولد در حالی طی 20 سال آینده به جرگه کشورهای پیر دنیا میپیوندد که به گفته کارشناسان بیتوجهی به رشد و جوانی جمعیت و ازدیاد فرزندآوری، کشور را در شرایط بحران پیری طی ۲ دهه آینده قرار میدهد. طبق گزارشهای موجود، در یک دهه اخیر میزان رشد جمعیت کشور بشدت کاهش یافته است. این کاهش ناشی از مسائل و مشکلات متعدد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است که موجب شده میزان سن ازدواج افزایش یابد و مردم از بیم آینده فرزندانشان ترغیب به فرزندآوری نشوند. البته دولت با همکاری مجلس در راستای جوانی جمعیت، همچنین افزایش میزان فرزندآوری تشویقهایی را برای والدین و خود کودک در نظر گرفته است اما به گفته جمعیتشناسان، چنین مقولهای نیازمند کار کارشناسی و حل مشکل ریشهای است، بنابراین این تشویقها هر چند میتواند در افزایش میزان فرزندآوری تاثیرگذار باشد اما به آن شدت و حدت برای ترغیب به ازدیاد فرزند خیلی نمیتواند کارساز واقع شود. طبق گزارشهای موجود، زنگ خطر افت شدید رشد جمعیت کشور از سال 95 نواخته شده است. آنطور که شهلا کاظمیپور، کارشناس جمعیتشناسی در گفتوگو با «وطن امروز» گفت: کاهش رشد جمعیت کشور از سال 1365 شروع شده اما هیچ وقت به نسبت سنوات و دهههای گذشته به اندازه دهه 90 این اتفاق رخ نداده است. وی با اشاره به اینکه رشد جمعیت کشور از سال 35 تا 45، 3 درصد، سال 45 تا 55، 2.7 درصد، همچنین از سال 55 تا 65 رشد این شاخص 3.9 درصد و از سال 65 تا 75 درصد، 1.96 درصد همچنین از سال 75 تا 85 به 1.61 درصد و از سال 85 تا 90 به 1.29 درصد رسیده است، همچنین از سال 90 تا 95 به 1.24 درصد و در ادامه از سال 95 رشد جمعیت به شدت کاهش یافته است، گفت: هماکنون نرخ رشد جمعیت کشور تقریبا کمتر از یک درصد شده است که در صورت بیتوجهی به این موضوع مهم و حساس، باید منتظر تبعات منفی آن در آینده بود. دکتر کاظمی بیشترین نرخ رشد جمعیت کشور را در دهه اول انقلاب عنوان کرد و افزود: طی این سالها به ازای هر 1000 نفر حدود 40 نفر بر جمعیت کشور افزوده میشد. در حالی که هم اکنون این شاخص به کمتر از یک درصد رسیده است. وی با بیان اینکه دولت باید زمینه رشد جمعیت کشور را با اجرای سیاستهای خاص، آنگونه که فرزندآوری در کشور افزایش یابد فراهم آورد، گفت: هر چند اقدامات خاصی در این زمینه انجام شده است اما کافی نیست. در چنین شرایطی چنانچه تورم مهار و امنیت اقتصادی و اجتماعی در کشور ایجاد شود بیتردید شاهد رشد جمعیت و جوانی آن در کشور خواهیم بود.
* کاهش نرخ رشد جمعیت کشور به کمترین میزان در ۲۵ سال گذشته
ایران در روند پیری جمعیت با شتابی روزافزون روبهرو است به طوریکه سال ۲۰۲۲ نسبت افراد بالای ۶۰ سال در ایران از ۱۰ درصد کل جمعیت فراتر رفته، در عین حال نرخ رشد جمعیت در ایران 0.7 است که کمترین نرخ در ۲۵ سال گذشته است. ۲ محقق ایرانی بههمراه یک محقق از لندن در گزارشی با عنوان «سیاستهای مقابله با تأثیر پیری جمعیت در ایران» در مجله لنست، گزارشی از وضعیت سالمندی در ایران ارائه کردند. در این گزارش آمده است: ایران در روند پیری جمعیت با شتابی روزافزون روبهرو است به طوری که در سال 2022، نسبت افراد بالای 60 سال در ایران از 10 درصد کل جمعیت فراتر رفته است، در عین حال نرخ رشد جمعیت در ایران 0.7 است که کمترین نرخ در 25 سال گذشته است. از سال 2000 به بعد، به نظر میرسد نرخ باروری ایران تثبیت شده است و بر اساس نظریه گذار جمعیتی، انتظار نمیرود در سالهای آینده شاهد تغییرات زیادی باشیم.
* 30 درصد «سالمندان تنها» بالای 80 سال دارند
در رأس چالشهای مربوط به سالمندی جمعیت در ایران، سالمندان مجرد یا تنهایی هستند که در خانوادههایی با ابعاد کوچک زندگی میکنند. در زمان حاضر، حدود 30 درصد از سالمندانی که به تنهایی زندگی میکنند، در سنین 80 سال و بالاتر هستند.
همچنین پدیده تکفرزندی در میانسالان، نرخ بالای مهاجرت بین جوانان، کاهش ازدواج، تجرد دائم، طلاق (بویژه در میانسالان) و مرگ همسر از جمله عواملی است که ممکن است در آینده نزدیک منجر به تنهایی سالمندان شود. تخمین زده میشود 80 درصد افراد بالای 65 سال در پایتخت ایران حداقل دارای یک بیماری مزمن و 50 درصد دارای ۲ بیماری مزمن باشند همچنین در طول همهگیری کرونا، شیوع افسردگی در جمعیت مسنتر بهطور قابلتوجهی افزایش یافت. حدود 10 درصد جمعیت سالمند کشور دارای معلولیتهای آشکار هستند که منجر به هزینههای توانبخشی بسیار بالاتر در افراد مسن در مقایسه با سایر گروههای سنی شده است.
* پیامدهای منفی پیری جمعیت برای کشور
پیری جمعیت نگرانیهایی را درباره سرعت رشد اقتصادی کشور، افزایش هزینههای نظام سلامت، عملکرد کیفی نظام سلامت، تابآوری مالی نظام بازنشستگی و رفاه و کیفیت زندگی سالمندان به همراه دارد. این گزارش میافزاید که برای پرداختن به چالشهای پیشروی سالمندان در ایران، سیاستگذاران باید مداخلات سیاسی مبتنی بر شواهد را انجام دهند. اقدامات هدفمندی از جمله تعیین سالمندی سالم بهعنوان اولویت دولت، توسعه مدل ارائه خدمات بهداشتی و درمانی برای جمعیت سالمند، افزایش قدرت اجرایی شورای ملی سالمندی و استفاده از پتانسیل فارغالتحصیلان دانشگاهی «طب سالمندی» ضروری است و اتخاذ سیاستهایی برای تسهیل استفاده از خدمات داوطلبانه و ارائه مراقبت در منزل توصیه میشود.
ارسال به دوستان
فوت 30 بیمار مبتلا به «کووید-19» در یک شبانهروز
کرونا دوباره تهدیدکننده شد
با وجود هشدارها نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی برای جلوگیری از همهگیری کرونا اما خیلیها همچنان نسبت به این موضوع مهم بیتوجهند. پس از کاهش التهاب کرونا در ماههای گذشته، این بیماری مدتی است دوباره فعال شده است به طوری که آمار فوتیهای کرونا در کشور هم اکنون به 30 نفر در یک شبانهروز رسیده و میزان مبتلایان به این بیماری نیز از 1100 نفر در همین بازه زمانی عبور کرده است. وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: متاسفانه فوتیهای ناشی از «کووید-۱۹» در کشور مجددا افزایش داشته به طوری که ۳۰ بیمار در شبانهروز گذشته جان خود را از دست دادند.
بر این اساس از ظهر روز سهشنبه تا چهارشنبه ۱۶ فروردین، ۱۱۰۳ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۵۳۰ نفر از آنها بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۷ میلیون و ۵۹۵ هزار و ۲۴ نفر رسید. متاسفانه طی این مدت، ۳۰ نفر از بیماران «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۵ هزار و ۴۶۶ رسید.
خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۴۷ هزار و ۶۷۲ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۷۷۸ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. از سویی تاکنون ۵۵ میلیون و ۹۶۵ هزار و ۳۱۰ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است.
همچنین تاکنون ۶۵ میلیون و ۲۱۲ هزار و ۵۳۳ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۶۰۷ هزار و ۹۵۹ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۸۰ هزار و ۱۶۷ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۵۰۰ هزار و ۶۵۹ دوز رسید. از سویی در حال حاضر ۱۹ شهرستان در وضعیت قرمز، ۴۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۳۳ شهر در وضعیت زرد و ۱۵۱ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.
* با مافیای دارو برخورد شود
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تاکید کرد کمبود دارو در داروخانهها و ترک فعل در این زمینه بویژه در موضوع کمبود آنتیبیوتیکها نشاندهنده تعلل و ضعف مدیریتی است. محمدصالح جوکار در تذکر شفاهی در جریان جلسه علنی دیروز مجلس خطاب به وزیر بهداشت و درمان اظهار کرد: کمبود دارو در داروخانهها و ترک فعل در این زمینه بویژه در موضوع کمبود آنتیبیوتیکها نشاندهنده تعلل است و باید با مافیای دارو برخورد شود.
ارسال به دوستان
فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد
مقابله با سرقت؛ اولویت پلیس در سال 1402
اجرای طرح عملیاتی مبارزه با سرقت در حالی همچنان ادامه دارد و اخیرا نیز 33 هزار سارق در سراسر کشور دستگیر شدهاند که فرمانده کل انتظامی کشور بر تمرکز پلیس نسبت به انجام اولویتهای ماموریتی بویژه مقابله با سرقت و سایر ماموریتهای اولویتدار در سال 1402 تاکید کرده است. سردار احمدرضا رادان همچنین ضمن تاکید بر لزوم همافزایی همه پلیسهای تخصصی و معاونتهای ستادی و صفی به منظور پیشبرد هر چه بهتر ماموریتها، گفت: توجه به شأن پلیس در کنار اجرای ماموریتها یک اصل الزامآور است. وی در جلسهای با فرماندهان، روسا و مدیران ارشد حوزه مرکزی فراجا با تبریک سال نو و حلول ماه رمضان و تشکر از فرماندهان پیشین ناجا و فراجا گفت: به همه همکاران و همرزمان عزیزم خداقوت عرض میکنم که انصافا شاهد تلاشهایشان بودیم؛ همت جانانه و لطف کریمانه حضرت حق، ۲ عامل مهم برای تحقق اهداف و رسیدن به سرمنزل مقصود است و باید بدانیم و باور کنیم که تلاش مضاعف، اتکا و توکل به خداوند میتواند ما را به فتح قلهها و رسیدن به مقصود برساند. وی ضمن گریزی به تلاش آحاد نیروهای پلیس برای اجرا و انجام ماموریتهای نوروزی، خاطرنشان کرد: در این ایام نیز شاهد تلاش همه پلیسهای تخصصی، معاونتهای ستادی و صفی بودیم و بنده به سهم خود از تلاشها و همت گذاشتنها قدردانی میکنم. ما مامور به انجام تکلیف و وظیفه هستیم و نتیجه را حضرت حق رقم میزند. رئیس پلیس کشور تاکید کرد: سال ۱۴۰۲ با تمرکز بر انجام اولویتهای ماموریتی بویژه مقابله با سرقت و سایر ماموریتهای اولویتدار، باید نهضتی نهادی و جهادی را محقق کنیم؛ به گونهای که نتیجه این نهضت را مردم در امنیت، آرامش و احساس امنیت روزافزون حس کنند. سردار رادان با اشاره به لزوم عزم جدی و راسخ برای تحقق مطلوبهای مدنظر مقام معظم رهبری، عنوان کرد: علاوه بر حرکت پرشتاب برای هوشمندی پلیس با توجه به ۳ بعد تجهیزات، نیروی انسانی، ساختار و سازمان باید اقدامات جهادی، فناورانه، مقتدرانه و هوشمندانه را عملیاتی کنیم.
* تاکید بر ضرورت استفاده از تمام تجهیزات برای مقابله با موادمخدر
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه مبارزه با مواد مخدر باید فراگیر و قاطع باشد، گفت: لازم است همه ظرفیتهای درون و برونسازمان به صورت همافزا به خدمت گرفته شود و تقویت ساختار و سازمانها، امکانات و تجهیزات پهپادی، الکترونیکی و اپتیکی در دستور کار قرار گیرد. سردار قاسم رضایی در جلسه شورای سیاستگذاری مقابله با موادمخدر گفت: سیاست، راهبردها، عملیاتها و اقدامات در مقابله و مبارزه با مواد مخدر باید به گونهای باشد که مردم در کف جامعه نتایج ملموس مبارزه با مواد مخدر را احساس و درک کنند. در همین راستا نیز باید همه ظرفیتهای درون و برونسازمان به صورت همافزا به خدمت گرفته شود. وی گفت: اشراف اطلاعاتی، آموزش و تربیت کارکنان کارآمد و ورزیده، شناسایی و تعقیب و تشخیص خط سیر و تاکتیکها و تکنیکهای قاچاقچیان مواد مخدر از جمله مواردی است که به حصول نتایج مطلوب کمک خواهد کرد. جانشین فرمانده کل انتظامی با تاکید بر ادامه جلسات تا تدوین یک نظامنامه جامع مقابله و مبارزه با مواد مخدر گفت: مبارزه با مواد مخدر باید فراگیر و قاطع بوده و شامل تمام فعالیتها و اقدامات غیرقانونی مرتبط با مواد مخدر سنتی و صنعتی، خرید و فروش، حمل و نقل و عرضه و توزیع باشد.
ارسال به دوستان
افزایش ۲۴ درصدی امدادرسانی هلالاحمر در نوروز
سخنگوی جمعیت هلالاحمر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اقدامات ویژه این سازمان در نوروز 1402، از افزایش ۲۴ درصدی عملیاتهای امدادی آن خبر داد و گفت: بیشترین عملیاتهای این سازمان دوم فروردین در استانهای مازندران، خوزستان و اصفهان بود. وحید سلیمی اظهار داشت: طرح نوروزی امسال از ۲۴ اسفند سال گذشته آغاز و در چندین محور از جمله امداد و نجات، خدمات پزشکی، بهداشتی و درمانی به هموطنان ارائه خدمت شد.
وی افزود: حجم عملیاتهای امدادی از نیمه شعبان افزایش یافت و ۶۹ هزار نیروی داوطلب در طرح نوروزی امسال مشارکت و ۱۹ هزار مورد از آنها خدمت تخصصی ارائه کردند. سلیمی اضافه کرد: اقدامات پیشگیرانه از وقوع حوادث و طرح کمکرسانی مؤمنانه در مناطق کمبرخوردار نیز در راستای ارائه خدمات اجتماعی انجام شد. سخنگوی جمعیت هلالاحمر در ادامه گفت: همچنین در این بازه زمانی ۴۴ هزار و ۷۹ عملیات امداد و نجات در حوزههای مختلف انجام شد. همچنین ۳ هزار و ۵۰۸ خودرو در این عملیاتها بهکارگیری و به ۵۸ هزار نفر نیز امدادرسانی شده است. ۴ هزار و ۶۶۲ نفر اسکان اضطراری و هزار و ۵۸۲ نفر به مراکز درمانی اعزام و ۲۸۱ نفر هم به مناطق امن منتقل شدند و به ۳۶۰ مصدوم ترافیکی در ۳۴۶ عملیات نجات فنی امدادرسانی شده است. وی با اشاره به راهاندازی پایگاه ایمنی سلامت در شهرها، افزود: پایگاه ایمنی سلامت در ۲۰ کیلومتری شهرها راهاندازی شد، البته ابتدا ۵۰۰ پایگاه بود که در ادامه به ۷۰۷ پایگاه گسترش پیدا کرد. همچنین ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار خدمت در پایگاههای ایمنی سلامت ارائه شد.
سلیمی درباره راهاندازی پویشهای نوروزی نیز گفت: در پویش بهرفت ۶۶۳ هزار نفر مشارکت کردند که توسط تیمهای سحاب ۴۳۴ هزار و ۶۹۵ خدمت ارائه شده است. ۹۶۱ هزار کودک نیز در غرفههای دوستدار کودک آموزش دیدند. همچنین ۲۶۵ هزار و ۱۹۰ نفر در این بازه زمانی از خیمههای نماز استفاده کردند و ۵۱۳ هزار و ۵۰۵ نفر هم از بروشورهای دوستدار محیطزیست بهرهمند شدند. در مجموع بیش از ۶ میلیون نفر از خدمات پایگاههای هلالاحمر بهرهمند شدند و بیش از ۴۱ هزار عضو در این اقدامات جمعیت هلالاحمر را همراهی کردند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|