|
اخبار
ارسال پیامک پلیس به همراه عکس به ناقضان قانون حجاب
مرکز اطلاعرسانی پلیس اعلام کرد پلیس در برخورد با قانونگریزان و مجرمان، از سیستمهای هوشمند استفاده خواهد کرد. در اقدامی ابتکاری، پلیس به جهت جلوگیری از بروز هرگونه تنش و تزاحم با هموطنان در برقراری قانون حجاب، با استفاده از ابزار و دوربینهای هوشمند در اماکن و معابر عمومی، نسبت به شناسایی افراد هنجارشکن اقدام و با ارسال مستندات و پیام اخطار به ناقضان قانون حجاب و عفت عمومی، در زمان و مکان مورد نظر، آنها را نسبت به عواقب قانونی تکرار این جرم مطلع میکند.
مرکز اطلاعرسانی پلیس طی اطلاعیهای اعلام کرد: «پلیس در چارچوب حفظ ارزشها، صیانت از حریم خانواده و تقویت سلامت روانی جامعه و تأمین آرامش شهروندان عزیز هیچ نوع رفتار و کنش فردی و جمعی مغایر با قانون را بر نمیتابد و لاجرم با هر فعل و اقدامی که امنیت روانی و آرامش عمومی را دستخوش چالش کند، بر اساس «مُر قانون» برخورد میکند. به همین سبب، از معدود کسانی که با بیتوجهی، سیمای اخلاقی جامعه را مخدوش میسازند، انتظار میرود ضمن رعایت دقیق قانون و هنجارهای جامعه، از هر نوع کنشی که چهره معنوی کشور را لکهدار و موجب اشاعه ناامنی و اضطراب میشود، به جد بپرهیزند. مدیران محترم اماکن و صنوف مختلف نیز با تعامل پویا و خردمندانه، نظارت بر رعایت هنجارهای جامعه توسط متصدیان صنوف را با جدیت اعمال نمایند. از شهروندان عزیزمان خواستاریم همکاری و همیاری با خادمان خود در پلیس را تداوم بخشند».
* سردار رادان: از شنبه آینده، کشف حجابکنندگان به محاکم قضایی معرفی میشوند
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: یکی از مولفههای سلامت جامعه حفظ حجاب درخور جامعه اسلامی است. وی افزود: بر این باور هستیم که بانوان ایران اسلامی بانوان عفیفی هستند و به سلامت جامعه توجه دارند و مساله حجاب یک موضوع اجتماعی است و همه سرریزهای اجتماعی به نوعی پیوند انتطامی پیدا میکند و همکاران بنده از شنبه آینده ۲۶ فروردین در 3 حوزه معابر عمومی و خودرو و اماکن با اعلام خبر قبلی در این ۳ حوزه ورود خواهند کرد. بنابراین از شنبه هفته آینده افرادی که در معابر عمومی، خودرو یا در اماکن تجاری اقدام به کشف حجاب کنند با اسناد و مدارک به محاکم قضایی معرفی میشوند.
***
توزیع بستههای معیشتی میان نیازمندان برخی استانها
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد از توزیع ۱۰ میلیون وعده غذای گرم و افطاری میان نیازمندان از ابتدای ماه رمضان خبر داد. حبیبالله آسوده با اشاره به برگزاری پویش اطعام مهدوی در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: کمیته امداد به دنبال مردمی شدن این پویش است تا نیکوکاران وارد عرصه شوند.
وی با بیان اینکه در این طرح نیازمندان از طریق مراکز نیکوکاری کمیته امداد، موسسات خیریه، مساجد و پایگاههای بسیج شناسایی میشوند، گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون ۱۰ میلیون غذای گرم و افطاری ساده بین نیازمندان توزیع شده است. به گفته آسوده، در راستای اجرای این طرح تاکنون بیش از 5 هزار آشپزخانه فعالیت خود را آغاز کردهاند. آسوده درباره نحوه فعالیت آشپزخانهها اظهار کرد: کمیته امداد با رعایت پروتکلهای بهداشتی همچون سنوات گذشته و با هماهنگی مراکز بهداشتی در استانها پویش اطعام مهدوی را برگزار میکند. وی با اشاره به دیگر برنامههای این نهاد همزمان با ماه رمضان از توزیع بستههای معیشتی میان نیازمندان در برخی استانها خبر داد و افزود: در برخی استانها بنا به شرایط و با همکاری مراکز نیکوکاری بسته غذایی میان نیازمندان توزیع شده است.
***
جمعآوری ۳۸ هزار نفر در طرحهای جمعآوری معتادان متجاهر
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران از جمعآوری ۳۸ هزار نفر در قالب طرحهای جمعآوری معتادان متجاهر طی سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: از این تعداد ۲۴ هزار نفر مشمول نگهداری در مراکز ماده ۱۶ شدند و ۱۳ هزار و ۵۸۵ نفر نیز امکان ورود به مراکز ماده ۱۶ را نداشتند. مصطفی هادیزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بالغ بر ۱۸ هزار و ۱۵۰ ظرفیت در مراکز ماده ۱۶ تهران بزرگ حضور دارند اما ظرفیت قابل بهرهبرداری برای نگهداری معتادان متجاهر در این مراکز حدود ۱۷ هزار نفر است که از این تعداد حدود ۱۵ هزار نفر (۸۷ درصد ظرفیت) در مراکز مستقر هستند.
***
راهاندازی درگاه کمک به آسیبدیدگان اجتماعی در تهران
رئیس سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران از راهاندازی درگاه کمک به آسیبدیدگان اجتماعی خبر داد. احمد احمدیصدر درباره لزوم توجه به وضعیت افراد آسیب دیده اجتماعی گفت: بارها به این نکته اشاره شده که این عزیزان همچون عضوی از خانواده ما هستند و ارزشمندترین دیدگاه و گفتمان این است که تصور کنیم از اعضای خانواده یا نزدیکان ما دچار آسیب شدهاند یا دچار یک گرفتاری و بیماری هستند. آنها از هویت اصلی خودشان فاصله گرفتهاند و لازم است به کمک همه مسؤولان، ارگانها، نهادها و صد البته مردم بتوانیم این عزیزان را به زندگی عادی بازگردانیم. وی افزود: سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران نیز در همین راستا در کنار مردم به وضعیت آسیبدیدگان اجتماعی توجه ویژهای دارد و با این نگاه که آنها خانواده ما هستند و اگر دستگیری و کمک کنیم باعث رشد اجتماعی خودمان هم میشود، مراکزی را ویژه آسیبدیدگان اجتماعی راهاندازی کردهایم و همچنین برنامه ۹ گام تربیتی، آموزشی و درمانی برای این عزیزان تدوین شده، از جمله هویتبخشی، کارآفرینی و اشتغالآفرینی و توجه به خانواده و صیانت پس از خروج از مراکز یاور شهرها که این عزیزان بتوانند مجدداً هویت گذشته خود را پیدا کرده و به آغوش خانواده بازگردند.
ارسال به دوستان
اخذ استانداردهای نهایی برای تولید انبوه قطار ملی مترو
مدیرعامل شرکت متروی تهران گفت: تهیه استانداردهای نهایی برای تولید انبوه قطار ملی مترو همچنین آغاز عملیات حفاری فاز نخست خط ۱۰ مترو در بخش غربی آن از جمله برنامههای 3 ماه نخست سال ۱۴۰۲ است. محسن هرمزی گفت: به موجب پیگیریهای انجام شده و تداوم عملیات اجرایی پروژههای مختلف و متعدد شرکت مترو، انشاءالله بهار امسال شاهد بهرهبرداری از نخستین ایستگاه بخش توسعه غربی خط ۴ ایستگاه علامه جعفری خواهیم بود.
ارسال به دوستان
عضو کمیته علمی مقابله با کرونا با تأکید بر رعایت پروتکلها، نسبت به شیوع موارد تازه بیماری «کووید-۱۹» در دنیا هشدار داد
سویههای جدید کرونا پشتمرزها
۳۷ فوتی و شناسایی ۸۸۴ بیمار جدید «کووید-19» در کشور؛ 94 شهرستان در وضعیت قرمز و نارنجی کرونایی
پس از کاهش شدید التهاب بیماری «کووید-19» در کشور طی ماههای گذشته و ثبت روزهای فراوان بدون فوتی کرونا، این بیماری مدتی است دوباره فعال شده به طوری که شمار جانباختگان ناشی از آن در کشور هم اکنون طی یک شبانهروز در مرز 40 نفر قرار گرفته و بخش عمده مبتلایان نیز بستری میشوند. کارشناسان بهداشت کمتوجهی مردم به رعایت پروتکلهای بهداشتی و کاهش شدید استفاده از ماسک را علت شیوع دوباره «کووید-19» اعلام کرده و تاکید دارند این بیماری همچنان تهدیدکننده سلامت جامعه است و چنانچه آمار مبتلایان افزایش یابد، باید منتظر افزایش میزان جانباختگان این بیماری بود. در چنین شرایطی آن دسته از افرادی که تاکنون واکسن کرونا تزریق نکردهاند یا افراد مسن، همچنین کسانی که دارای بیماری زمینهای هستند، ضمن رعایت سفت و سخت پروتکلهای بهداشتی باید برای تزریق واکسن کرونا هر چه زودتر اقدام کنند، چرا که زیرسویه جدید این بیماری در کشورهای دیگر مشاهده شده و در صورت ورود آن به کشور، احتمال همهگیری بعید نیست. در این باره عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا XBB51 را جدیدترین سویه کرونا معرفی کرد و گفت: هرچند هنوز در ایران گزارشی از مشاهده آن نداشتهایم اما لازم است حساسیت و مراقبتهای خود را افزایش دهیم.
سیداحمد طباطبایی درباره آخرین وضعیت کرونا در کشور گفت: متاسفانه اکنون نسبت به نیمه دوم اسفند ۱۴۰۱ تعداد مبتلایان به بیماری افزایش یافته و این موضوع حتی در رنگبندی کرونایی شهرهای کشور هم مشهود است؛ چنانکه تعداد شهرهای نارنجی و قرمز افزایش یافته است.
وی افزود: هر چند تعداد فعلی بیماران در مقایسه با آمار موجهای قبلی نظیر موج دلتا افزایش چندانی نداشته است اما در مقایسه با روزهای پاییز سال قبل و روزهایی که حتی یک فوتی کرونایی هم گزارش نمیشد، آمار فعلی قابل توجه است.
او یکی از دلایل افزایش آمار مبتلایان به کرونا را بیتوجهی به رعایت پروتکلهای بهداشتی خواند و ادامه داد: دست دادن، روبوسی، در آغوش گرفتن، عدم استفاده از ماسک، تجمع در اماکن سربسته و شرکت در میهمانیهای عید نوروز و... مواردی است که توانسته سبب گسترش بیماری از فردی به فرد دیگر شود.
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا تاکید کرد: رسیدن به این باور که باید با کرونا زندگی کنیم، بسیار مهم است و مردم باید این مهم را مد نظر قرار دهند. هر چند شاید دیگر نیاز به محدودیتهای سخت نباشد اما خود افراد باید رعایت کنند.
طباطبایی به ایسنا گفت: از سوی دیگر در دنیا شیوع سویههای جدیدتری از کرونا مانند XBB51 که از خانواده اٌمیکرون است، گزارش شده؛ هر چند هنوز در ایران گزارشی از مشاهده آن نداشتیم اما لازم است حساسیت و مراقبتهای خود را افزایش دهیم.
وی با اشاره به تداوم روند افزایشی بروز کرونا در کشور اظهار کرد: برآورد اولیه حکایت از ادامه روند فعلی تا پایان فروردین داشت اما ممکن است مجددا با مسافرتها و رفت و آمدهای تعطیلات عید فطر و عدم رعایت مردم، روند افزایشی ادامهدار شود. عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: با افزایش تعداد مبتلایان کرونا هم عوارض بیماری و هم مرگومیر ناشی از آن افزایش مییابد. البته عوارض کرونا در مبتلایان به بیماریهای زمینهای بسیار بارزتر است. سیر بروز علائم کرونا هنوز هم مانند گذشته مشابه سرماخوردگی است.
* ۸۴۴ بیمار کرونایی در بخش مراقبتهای ویژه
وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: در شبانهروز گذشته ۸۸۴ بیمار «کووید-19» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۳۷ بیمار نیز در این بازه زمانی جان خود را از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز جمعه تا ظهر شنبه ۱۹ فروردین بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸۸۴ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۴۴۷ نفر از آنها بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۵۹۷ هزار و ۹۸۲ نفر رسید. متاسفانه طی این مدت، ۳۷ نفر از بیماران «کووید-19» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۵ هزار و ۵۷۱ رسید. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۴۸ هزار و ۷۳۱ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. این در حالی است که ۸۴۴ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. از سویی تاکنون ۵۶ میلیون و ۳۰ هزار و ۱۶۳ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. همچنین تاکنون ۶۵ میلیون و ۲۱۳ هزار و ۳۴۴ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۶۰۸ هزار و ۸۷۳ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۸۴ هزار و ۲۸۲ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۵۰۶ هزار و ۴۹۹ دوز رسید. بنا به این گزارش، در حال حاضر ۱۸ شهرستان وضعیت قرمز، ۷۶ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۷ شهر در وضعیت زرد و ۱۲۷ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.
* ضرورت تزریق دوز یادآور برای سالمندان و بیماران زمینهای
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: افراد زیر ۱۸ سال نیازی به تزریق نوبت یادآور نداشته و تزریق تنها 2 دوز واکسن کرونا کافی است. سعید کریمی گفت: افراد سالمند و بیماران زمینهای اگر 6 ماه از تزریق نوبت قبلی واکسن آنها کرونا گذشته حتما باید اقدام به تزریق این واکسن کنند. افراد بالای ۱۸ سال هم باید نوبت یادآور واکسن کرونا را بعد از گذشت 6 ماه از نوبت قبلی دریافت کنند. به گفته وی، افراد زیر ۱۸ سال نیازی به تزریق نوبت یادآور نداشته و تنها 2 دوز واکسن کرونا برایشان کافی است. علت آن، این بوده که مدت ماندگاری سطح ایمنی در کودکان بیشتر است. کریمی افزود: افراد باید دستورالعملهای بهداشتی و استفاده از ماسک در فضاهای سربسته و شلوغ را به طور جدی رعایت کنند. وی بیان کرد: در گذشته در زمینه تامین داروی بیماران تالاسمی دچار مسائلی شده بودیم که علت آن تولید برند خارجی در داخل است، چرا که برند داخلی به برخی بیماران نمیساخت و به همین دلیل این برند وارد کشور میشد. حفظ ایمنی و سلامتی بیماران اولویت وزارت بهداشت است. کریمی ادامه داد: کمبود کلی دارو برای بیماران تالاسمی را در کشور نداریم اما شاید برند خاصی به صورت موقت دچار کمبود شود. در این صورت وظیفه وزارت بهداشت، نیازسنجی و اعلام آن به سازمان غذا و دارو خواهد بود. بیماران تالاسمی باید بر اساس قانون در سامانه RDA ثبت شوند. وی گفت: وزارت بهداشت پیشبینی و نیاز بیماران به دارو را به سازمان غذا و دارو اعلام و داروها را تامین خواهد کرد.
***
کاهش هزینه درمان از ماه آینده
وزیر بهداشت با اشاره به رونمایی از سامانه یکپارچه پرونده الکترونیک و نظام ارجاع گفت: برنامه پزشک خانواده از اول اردیبهشت ۱۴۰۲ در سراسر کشور اجرایی میشود. بهرام عیناللهی، روز شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۲ در حاشیه برگزاری ششمین جلسه قرارگاه پزشک خانواده، افزود: هدف از اجرای برنامه پزشکی خانواده آن است که هزینه درمان مردم کاهش یابد و افرادی که از سیستم پزشکی خانواده و نظام ارجاع تحت درمان قرار گیرند، هزینه بستری آنها رایگان شود؛ همانطور که اکنون در بوشهر، خراسانجنوبی و کردستان بیمارانی که از سیستم پزشکی خانواده و نظام ارجاع در بیمارستانها بستری میشوند، رایگان تحت درمان قرار میگیرند. وی ادامه داد: برنامه پزشک خانواده از اول اردیبهشت در سراسر کشور عملیاتی میشود و اکنون این برنامه در شهرهای ۲۰ هزار نفر جمعیت و روستاها در حال اجراست. وزیر بهداشت گفت: یکی از مشکلاتی که در کشور داریم، میزان بالای مصرف دارو است به طوری که میانگین تجویز دارو در هر نسخه در جهان ۱.۵ قلم است اما در ایران حدود ۴ قلم دارو در هر نسخه نوشته میشود که بیش از ۲ برابر استاندارد جهانی است. گفتنی است سامانه یکپارچه پرونده الکترونیک سلامت و نظام ارجاع، دیروز با حضور وزیر و معاونان وزارت بهداشت رونمایی شد. اجرای برنامه پزشکی خانواده در شهرهای بزرگ با اولویت مناطق محروم و کم برخوردار، مهمترین اولویت وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ است.
ارسال به دوستان
هواشناسی:
بارشهای نرمال و فرانرمال در راه است
62 درصد بارشهای سال آبی در 6 ماه اخیر بوده است
دادههای مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی نشان میدهد ۶۲ درصد بارش سال آبی کشور در ۶ ماه اخیر دریافت شده است. همچنین طبق اعلام سازمان هواشناسی، بررسی مدلهای بلندمدت جوی نشان میدهد میانگین بارش کشور در ۲ ماه آتی در محدوده نرمال و در برخی مناطق بیشتر از نرمال است. ارتفاع بارش کشور از ابتدای مهر سال گذشته تاکنون ۱۴۸ میلیمتر بوده که حدود ۱۹ درصد کمتر از شرایط نرمال است اما نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد بیشتر است. جدول تغییرات بارش کشور نشان میدهد در این مدت فقط ۶ استان اصفهان، بوشهر، چهارمحالوبختیاری، خوزستان، کهگیلویهوبویراحمد و یزد بارش بیشتر از نرمال داشتهاند و بارندگیها در ۲۵ استان کمتر از نرمال بوده است. در این بین ۳ استان شمالی گیلان، مازندران و گلستان با کسری ۱۳۸ تا ۱۹۸ میلیمتری مواجه هستند و ۱۱ استان نیز بین ۵۰ تا ۹۰ میلیمتر کسری بارش دارند. به طور کلی همچنان ۶ حوضه آبریز اصلی کشور با کسری بارش مواجه هستند که بیشترین کاهش مربوط به «قره قوم» با منفی ۹۰ و «دریای خزر» با منفی ۷۵ میلیمتر است. بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، بررسی مدلهای بلندمدت جوی نشان میدهد میانگین بارش کشور در ۲ ماه آتی در محدوده نرمال و برخی مناطق بیشتر از نرمال است اما این بارشها نمیتواند کسریهای ۶ ماه نخست را با توزیع مناسب جبران کند.
* احتمال آبگرفتگی معابر و طغیان رودخانهها در جنوب
سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید در ۳ استان و احتمال آبگرفتگی معابر و طغیان رودخانهها هشدار داد. این سازمان با صدور هشدار سطح زرد از رشد ابرهای همرفتی و وقوع رگبار و رعد و برق، بارش باران و وزش باد شدید موقت طی امروز در ارتفاعات و دامنههای مرکز و نیمه جنوبی کرمان، ارتفاعات هرمزگان و ارتفاعات شمال سیستانوبلوچستان خبر داد. بر اثر این مخاطره جوی احتمال اختلال در ناوگان حملونقل جادهای، ریلی و هوایی، صاعقه، احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روانآب و احتمال طغیان رودخانهها پیشبینی میشود.
سازمان هواشناسی برای کاهش آسیبها و مخاطرات ناشی از این شرایط جوی اجتناب از اتراق در بستر و اطراف مسیلها و احتیاط در گذر از حاشیه رودخانهها، احتیاط در سفرهای برونشهری، در صورت سفر با خودرو به همراه داشتن تجهیزات لازم و سوخت کافی، احتیاط در فعالیتهای کوهنوردی و جابهجایی عشایر، آمادگی دستگاههای اجرایی و امدادی، پاکسازی دهانه پلها، لایروبی کانالها و آبروها را توصیه میکند. هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیدهای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر میشود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیدهای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسؤولان نیز در جریان این هشدارها قرار میگیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.
***
رشد ۱۲ درصدی حجم آب موجود در سدهای کشور
حجم آب موجود در سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری (اول مهر ۱۴۰۱) تا پایان نوزدهمین روز فروردین ۱۴۰۲ با رشد ۱۲ درصدی روبهرو شد.
همزمان با گرم شدن تدریجی هوا، فعالیت ذوبشدگی پوشش برفی سبب افزایش حجم آب موجود در سدها و افزایش میزان پرشدگی آنها شده
است.
تازهترین گزارش دفتر اطلاعات و دادههای آب کشور نشان از آن دارد که حجم آب موجود در سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا نوزدهم فروردین ۱۴۰۲ به عدد ۲۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون مترمکعب رسیده است.
پارسال و در همین بازه زمانی این میزان ۲۵ میلیارد و ۷۳۰ میلیون مترمکعب بوده که رشد حدود ۱۲ درصدی را نشان میدهد.
حجم آب ورودی به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا نوزدهم فروردین ۲۳ میلیارد و ۲۶۰ میلیون مترمکعب شده است. این در حالی است که پارسال و در همین بازه زمانی حجم آب ورودی به سدهای کشور ۱۹ میلیارد و ۶۲۰ میلیون مترمکعب بوده که ۱۸ درصد رشد داشته است.
حجم آب خروجی از مخازن سدهای کشور هم در مدت یادشده ۱۳ میلیارد و ۵۴۰ میلیون مترمکعب شده است. این میزان پارسال در همین بازه زمانی ۱۳ میلیارد و ۱۸۰ میلیون مترمکعب بوده است.
درصد پرشدگی سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا نوزدهم فروردین 1402 به ۵۸ درصد افزایش یافت.
***
بارشهای پراکنده در نقاط مختلف کشور
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارشهای پراکنده، آسمان ابری و وزش باد و خیزش گرد و خاک در نقاط مختلف کشور خبر داد. صادق ضیاییان اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشههای پیشیابی هواشناسی یکشنبه (امروز) در شمال سیستانوبلوچستان، ارتفاعات جنوب کرمان و شمال هرمزگان بارش پراکنده رخ میدهد. دوشنبه (فردا) در غالب مناطق کشور جوی پایدار همراه با افزایش نسبی دما حاکم میشود، فقط طی ساعات بعدازظهر در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی ابرناکی، بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیشبینی میشود. به گفته وی سهشنبه در نیمهشرقی کشور جوی پایدار مستقر است و با ورود سامانه بارشی به غرب کشور ابرناکی و بارش باران در مناطق مرزی غرب کشور آغاز میشود. در این روز در دامنههای زاگرس مرکزی و دامنههای جنوبی البرز واقع در قزوین و البرز بارش پراکنده انتظار میرود. وی ادامه داد: چهارشنبه ۲۳ فروردین سامانه بارشی در نوار غربی تقویت میشود و در نوار غربی کشور رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید رخ خواهد داد.
طی ۲ روز آینده در نوار شمالی کشور و از یکشنبه (امروز) تا سهشنبه در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید گاهی همراه با خیزش گردوخاک پیشبینی میشود. ضیاییان تصریح کرد: سهشنبه و چهارشنبه در استانهای خوزستان، لرستان، ایلام، غرب کرمانشاه، کردستان و جنوب آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی بارش شدت خواهد داشت.
ارسال به دوستان
اعلام تمهیدات ترافیکی پلیس برای شبهای قدر
ساماندهی پارک خودروها در کنار مساجد و تکیهها از تمهیداتی است که پلیس در شبهای قدر دارد تا گره ترافیکی ایجاد نشود. رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از ایمنسازی و رفع خطر نیمی از نقاط حادثهخیز ترافیکی در پایتخت خبر داد. سردار محمدحسین حمیدی در نشست خبریای که در ستاد پلیس راهور تهران بزرگ برگزار شد، به تصریح تمهیدات پلیس برای شبهای قدر، راهپیمایی روزقدس و عیدفطر پرداخت و برخی از اقدامات پلیس راهور را نیز تشریح کرد. وی با بیان اینکه در ۵ سال گذشته از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۱ شاهد روند کاهشی شمار جانباختگان تصادفات رانندگی بودیم، در عین حال گفت: سال گذشته ۵۴۱ نفر در تصادفات رانندگی در تهران جان خود را از دست دادند. وی با بیان اینکه اجرای طرح موتوریار سال گذشته نیز ادامه پیدا کرد، گفت: در این سال ۷۵ هزار موتورسوار تحت آموزش قرار گرفتند و در واقع همین تعداد موتور نیز کمتر به پارکینگ منتقل شد. سردار حمیدی از توقیف ۵۵ دستگاه موتور سنگین در معابر پایتخت در سال گذشته خبر داد و گفت: نتیجه این اقدامات کاهش ۶ درصدی سهم موتورسواران در تصادفات پایتخت شد. رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه حدود هزار نقطه حادثهخیز ترافیکی در شهر تهران داشتیم، گفت: حدود ۵۰ درصد معادل ۵٨۶ نقطه ایمنسازی شده است. همچنین ایرادات هندسی ۱۹۶ محل که گره ترافیکی ایجاد کرده بودند هم رفع شد که این موضوع سبب کاهش هدررفت زمان مردم در ترافیک و همچنین کاهش مصرف سوخت میشود. حمیدی از استقرار دوربینهای لیزرگان در ۶۰ نقطه از تهران در ایام نوروز خبر داد و گفت: در نوروز کنترل سرعت اولویت اصلی ما بود و در همین راستا در حدود ۶۰ نقطه به صورت عملیاتی دوربینهای لیزرگان مستقر شد. حمیدی در ادامه به تشریح تمهیدات پلیس راهور تهران بزرگ برای شبهای قدر، راهپیمایی روز قدس و نماز عید فطر پرداخت و افزود: ساماندهی پارک خودروها در کنار مساجد و تکیهگاهها از تمهیداتی است که پلیس در شبهای قدر دارد تا گره ترافیکی ایجاد نشود. همچنین با شهرداری نیز هماهنگیهایی انجام شده و از تمام ظرفیت حملونقل عمومی در شبهای قدر، نماز عید فطر و راهپیمایی روز قدس استفاده خواهیم کرد. حمیدی افزود: تمهیدات ترافیکی شامل محدودیتها و ممنوعیتهای تردد برای راهپیمایی روز قدس نیز بزودی اعلام خواهد شد. وی اضافه کرد: اجرای طرحهای مختلف ترافیکی، کنترل تردد کامیونها، مدیریت و ساماندهی پارک خودروها در اطراف مساجد، حسینیهها و... از جمله تمهیدات پلیس در شبهای قدر است. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|