|
ارسال به دوستان
اخبار
«هایپاور» پروانه نمایش گرفت
شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی با صدور پروانه نمایش فیلم «هایپاور» موافقت کرد. به گزارش «وطن امروز»، شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی در جلسه اخیر با صدور پروانه نمایش برای فیلم «هایپاور» به تهیهکنندگی مهدی عظیمی و اباذر جوکار و کارگردانی هادی محمدپور موافقت کرد.
این فیلم نقش پدافند هوایی ارتش در عملیات والفجر ۸ و طرح ابتکاری شهید منصور ستاری را نمایش میدهد. اتابک نادری، فرزاد حسنی، علیرام نورایی، سپیده خداوردی، مهرداد ضیایی، مجید پتکی، الناز اسماعیلی، رضوان خدامی، آرمان جوکار و هادی محمدپور بازیگران فیلم سینمایی «هایپاور» هستند.
***
ترکیب فیلمهای اکران «عید فطر» مشخص شد
دومین جلسه شورای صنفی نمایش دیروز یکشنبه ۲۰ فروردین در خانه سینما تشکیل شد. به گزارش «وطن امروز»، بعد از بررسی درخواستها و موارد مطرح شده، مقرر شد ۴ فیلم جدید اکران خود را از روز چهارشنبه ۳۰ فروردین به شرح زیر آغاز کند:
- فیلم سینمایی «آهنگ دونفره» به کارگردانی «آرزو ارزانش» با پخش «فیلمیران» به سرگروهی پردیس ایرانمال
- فیلم سینمایی «دسته دختران» به کارگردانی «منیر قیدی» با پخش «بهمن سبز» به سرگروهی پردیس آزادی
- فیلم سینمایی «سه کام حبس» به کارگردانی «سامان سالور» با پخش «خانه فیلم» به سرگروهی پردیس ملت
- فیلم سینمایی «بابا سیبیلو» به کارگردانی «ادوین خاچیکیان» با پخش «رسانه فیلمسازان مولود» به سرگروهی پردیس مگامال
در ادامه این جلسه با توجه به درخواست تهیهکننده فیلم سینمایی «پرونده باز است» به کارگردانی زندهیاد کیومرث پوراحمد، مقرر شد به منظور نکوداشت این کارگردان فقید، شورای صنفی شرایط لازم را برای اکران فیلم مذکور پس از اعلام پخشکننده و دریافت پروانه نمایش در اسرع وقت مهیا کند.
***
ثبتنام خبرنگاران برای حضور در نمایشگاه کتاب
ثبتنام اصحاب رسانه برای حضور در سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برای برنامهریزی و ارائه خدمات بهتر به اصحاب رسانه آغاز شد. به گزارش «وطن امروز»، ثبتنام خبرنگاران متقاضی حضور در سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران و همچنین رسانههای متقاضی دریافت غرفه در این نمایشگاه از بیستم فروردین آغاز شد. این اقدام با هدف تعامل بهتر و بیشتر ستاد برگزاری نمایشگاه با اصحاب رسانه، برنامهریزی برای اطلاعرسانی دقیق، بهلحظه و گسترده درباره رویدادهای نمایشگاه و همچنین ارائه خدمات لازم برای سهولت در انجام فعالیت اهالی رسانه انجام میشود.
لازم به ذکر است کمیته روابط عمومی نمایشگاه، ثبتنام اصحاب رسانه برای حضور در نمایشگاه را از الزامات فعالیت خبری رسانهها اعلام کرده است و تلاش دارد این امکان را بستری مناسب و درخور برای فعالیت اصحاب رسانه قرار دهد؛ بنابراین هرگونه فعالیت رسانهای در نمایشگاه، منوط به ثبتنام در مهلت مقرر و دریافت مجوز از ستاد خبری نمایشگاه است. مهلت ثبتنام تا ۳۱ فروردینماه ۱۴۰۲ است و این زمان قابل تمدید نخواهد بود.
***
مراسم شبهای قدر در موزه انقلاب و دفاعمقدس برگزار میشود
مراسم احیای شبهای قدر طی این هفته در مسجد جامع خرمشهر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاعمقدس برگزار میشود. به گزارش «وطن امروز»، مراسم احیای شبهای قدر همچون سالهای پیش در مسجد جامع خرمشهر و فضای باغ راه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاعمقدس با همکاری مؤسسه فرهنگی - هنری منتظران منجی برگزار میشود.
این برنامهها از ساعت ۲۲ تا ۳ بامداد با سخنرانی استاد محمد شجاعی، قرائت دعای جوشن کبیر توسط حسین اناری و مداحی و برپایی مراسم احیا توسط سیدحیدر موسوی برگزار میشوند. حضور در این مراسم منوط به رعایت دستورالعملهای بهداشتی و همکاری با خدام هیات است، همچنین امکان استفاده از فضای باز مقابل مسجد نیز فراهم است.
این مراسم یکشنبه ۲۰ فروردین، سهشنبه ۲۲ فروردین و پنجشنبه ۲۴ فروردین در مسجد جامع خرمشهر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاعمقدس مسجد جامع خرمشهر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاعمقدس، واقع در ضلع جنوبی مترو شهید حقانی برگزار میشود.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
برنامههای متنوع نهمین هفته هنر انقلاب با بخشهای متفاوت در حال برگزاری است
هنر تعالیبخش
گروه فرهنگ و هنر: اولین شاخص برای قضاوت یک اثر هنری، مخاطبدار بودن آن است؛ نمونه آن را در تیراژ کتاب و فروش یک فیلم میتوان تعریف کرد. شاخص بعدی، سوابق ارزنده هنرمند تولیدکننده اثر در آموزش و گسترش هنر انقلاب است. سومین شاخص، فعالیت موثر هنرمند در جبهه فرهنگی انقلاب و مؤلفه دیگر، جریانسازی همسو با آرمانهای انقلاب است. شاخص پنجم، واکنش سریع به اتفاقات و شاخص پایانی، کسب موفقیت و دریافت مقام و جایزه است.
«هنر انقلاب اسلامی» از جمله موضوعاتی است که تبیین و تعریف اولیه برای آن به هیچ عنوان کفایت نمیکند، زیرا «هنر انقلاب اسلامی» در وابستگی کامل با موجودیت «انقلاب اسلامی» قرار دارد؛ موجودیتی که زنده است و به عنوان یک حقیقت زنده تولد دارد، رشد دارد، قوام دارد و عمر طولانی دارد و روزبهروز میتواند رشد و تکامل پیدا کند و همین وابستگی است که سبب میشود تعریف اولیه و ابتدایی از «هنر انقلاب اسلامی» هر چند وقت یک بار مورد بازنگری و بازتعریف واقع شود و حیطه آن به صورت مدام و همراه با رشد و تکامل موجودیت «انقلاب اسلامی» مورد بازتبیین قرار گیرد.
در هر جامعهای که دغدغهای برای توسعه فرهنگ و هنر خود دارد و طی برنامهریزیهای کوتاهمدت و بلندمدت، سعی بر رسیدن به تعالی در این حوزه است، «کشف استعداد» بسیار مساله مهمی به شمار میرود. طبعا همین جامعه علاوه بر برنامهریزی کوتاهمدت و بلندمدت، یک چشمانداز مشخص برای رسیدن همین هدف نیز دارد؛ چشماندازی که باید ابزار و ملزومات مشخصی داشته باشد. از سویی باید گفت جشنوارههای سینمایی مثل فیلم فجر، فیلم مقاومت و... فرصتی طلایی را برای کشف استعدادها و همینطور تربیت نسل فیلمسازان گام دوم انقلاب اسلامی ایجاد کرده است؛ جشنوارههایی که به صراحت و با یک آمار دقیق میتوان گفت تلاش و خدمات ارزشمندی برای تربیت نسل فیلمسازان گام دوم انقلاب اسلامی انجام دادهاند؛ جوانانی که به گفته اهل فن از فکر و ابتکار نو و متفاوتی برخوردارند، چرا که سینمای ایران نیازمند هوایی تازه بوده که تنها با حضور فیلمسازان جوان شکل میگیرد و این مساله نیازمند ریسکپذیری بالای مدیران سازمان سینمایی است که به جای سرمایهگذاری روی سینماگران امتحان پس داده، از جوانان استفاده کنند که نتایج آن برای چند دهه سینمای ایران را تضمین میکند و میتواند خروجی مناسبی هم داشته باشد.
به طور اصولی باید گفت کنار پرداختن به سینماگران حرفهای و تراز اول داخلی و خارجی، باید به نسل نو سینمای ایران نیز توجه ویژهای داشت تا به مرور زمان شاهد حضور این چهرهها در بدنه سینمای حرفهای کشور و درخشششان باشیم.
البته باید گفت کادرسازی و تربیت نسل جدید فیلمساز باید سیاستی باشد که همواره در دستور کار متولیان امر باشد و در جهت کشف و شناسایی استعدادها، سرمایهگذاری بر آنها و بسترسازی در راستای جریان نو فیلمسازی در ایران تلاش ویژهای کرد. نقش هنرمندان در پیشرفت و آبادانی ایران، حل مشکلات، هویتسازی برای جوانان، جهاد تبیین و دفاع از ارزشهای ایران اسلامی بسیار مهم و راهگشاست.
هنرمندان میتوانند در این زمینه در ابعاد هنری این موضوعات را بدرستی در جامعه تبیین کنند. باید از این فرصت به درستی استفاده کنیم و با شناسایی نقاط قوت و ضعف، شاهد شکوفایی بیشتر در جامعه باشیم، چراکه هنر انقلاب اسلامی، هنر تعالیبخش و متحولکننده است.
* «چهره برگزیده سال» و «چهره ماندگار هنر انقلاب» معرفی میشوند
نشست خبری هفته هنر انقلاب اسلامی صبح 19 فروردین با حضور علی فروزانفر، معاون هنری حوزه هنری و دبیر هفته هنر انقلاب اسلامی و علی قربانی، مدیرعامل موسسه سپهر سوره هنر، در تماشاخانه مهر حوزه هنری برگزار شد. در این نشست، ویژهبرنامههای هفته هنر انقلاب و نیز برنامههای انتخاب چهره سال هنر انقلاب و چهره ماندگار هنر انقلاب معرفی شدند. در این نشست رسانهای، علی فروزانفر، معاون هنری حوزه هنری و دبیر هفته هنر انقلاب اسلامی، با گرامیداشت یاد و خاطره سید شهیدان اهل قلم، شهید سیدمرتضی آوینی گفت: بنا بر مصوبه شورای فرهنگی، روز شهادت سیدمرتضی آوینی در بیستم فروردین به عنوان «روز هنر انقلاب اسلامی» نامگذاری شده است که با هدف گرامیداشت و زنده نگاه داشتن نام و خاطره شهید آوینی و ترویج، تبلیغ و معرفی جامعه هنری انقلاب اسلامی، حوزه هنری نهمین دوره انتخاب «چهره سال هنر انقلاب» را در «هفته هنر» برگزار میکند.
وی در ادامه به تلاقی هفته هنر انقلاب با ایام شبهای قدر و شهادت امیرالمومنین(ع) اشاره کرد و افزود: «این مساله شاید از نظر اجرایی اتفاقات را تحتالشعاع قرار دهد اما از نظر محتوا مشابه سالهای قبل است و برنامههای این هفته طبق روال و بر مدار سابق و مشابه هر سال برگزار میشود.
دبیر هفته هنر انقلاب اسلامی در معرفی برنامههای نهمین دوره این رویداد بزرگ هنری و فرهنگی ملی گفت: هفته هنر انقلاب، ۲۰ فروردین با حضور هنرمندان و مسؤولان در حرم حضرت امام و تجدید بیعت با امام خمینی(ره) و غبارروبی از مزار شهید آوینی آغاز میشود. همزمان در ۳۱ استان کشور، مراسمها و برنامههای متعددی برای بزرگداشت «هفته هنر انقلاب» در نظر گرفته شده که از مبادی رسمی استانها اطلاعرسانی میشود.
وی یکی از مهمترین اتفاقات هفته هنر انقلاب اسلامی را معرفی چهره هنر انقلاب در سطوح مختلف عنوان کرد و گفت: روز ۲۷ فروردین، یکی از هنرمندان به عنوان «چهره برگزیده هنر انقلاب» یا «چهره سال هنر انقلاب اسلامی» معرفی میشود.
فروزانفر با بیان اینکه معرفی چهره سال هنر انقلاب در رشتههای مختلف خواهد بود، گفت: در بخش استانی، مشابه هر سال، فردی از هر استان به عنوان چهره برگزیده هنر انقلاب معرفی خواهد شد. وی درباره ملاکها و معیارها در انتخاب چهره هنر انقلاب اسلامی گفت: ما در رشتههای مختلف، هیاتهای انتخاب را تعیین کردیم که در معرفی کاندیداها به گزینههای نهایی رسیدهاند. این رویه در استانها نیز طی ماههای گذشته طی شده و از میان هنرمندان هر استان، چهرههای برگزیده استانی هم معرفی میشوند.
دبیر هفته هنر انقلاب اسلامی تصریح کرد: ما بر هیات انتخاب چهره برگزیده هنر انقلاب، توجه ویژهای داشتهایم تا این ابهام و سوال که آیا چهره هنر انقلاب از سازوکارهای درونی حوزه هنری انتخاب میشود یا اینکه چهره سال هنر انقلاب، چهره هنری یک سازمان است، جلوگیری کنیم و بر همین اساس هم سعی کردیم افرادی را که در حوزههای تخصصی خود شاخص و برجسته باشند، انتخاب کنیم.
ارسال به دوستان
توسط انتشارات راهیار منتشر شد
«زاده زابل» در کتابفروشیها
کتاب «زاده زابل»؛ سرگذشت دکتر حبیبالله دهمرده، نماینده «زابل، زهک، نیمروز، هامون و هیرمند» در مجلس شورای اسلامی توسط انتشارات راهیار منتشر و روانه بازار نشر شد. به گزارش «وطن امروز»، کتاب «زاده زابل»؛ سرگذشت دکتر حبیبالله دهمرده، نماینده «زابل، زهک، نیمروز، هامون و هیرمند» در مجلس شورای اسلامی به قلم میلاد حبیبی، توسط انتشارات راهیار منتشر و روانه بازار نشر شد.
در بخشی از مقدمه نویسنده این کتاب، اینطور میخوانیم: «در دورانی که عدهای خسته و ناامید از دانشکدههای غربزده مدیریت، به دنبال واردات مدیر از غرب بودند تا مشکلات کشور را رفع کنند، سراغ عرصه مدیریت رفتیم! هدفمان این بود با زیر ذرهبین بردن مدیران جهادی و شاخص کشورمان، آنها را بهعنوان الگوهای موفق بومی در عرصه مدیریت و سیاستگذاری به جامعه معرفی کنیم.
در این میان ناگهان پایمان به سیستانوبلوچستان باز شد؛ سرزمینی که از نگاه سرمایهداری از مرکز دورافتاده و آنچنان امتیاز و اعتباری برایش قائل نیستند. مختصاتی که در طول این سالها به آن بیمهریها کردهاند، به دورش راندهاند، برایش کم گذاشتهاند و مردمان صبور و غیورش را رنجاندهاند. مدتهاست درباره فرصتها و تهدیدهای این استان حرف و حدیثهای زیادی مطرح شده است اما بعید به نظر میرسید که در چنین استانی سوژهای با موضوع پیشرفت، آن هم در حوزه مدیریت پیدا شود! ولی حقیقت چیز دیگری بود. این سرزمین حرفهای شنیدنی و روایتهای جذاب زیادی برای گفتن داشت.
آری! بهدرستی این سرزمین را سرزمین گنجهای پنهان و محرومیتهای آشکار نام نهادهاند. هنوز هم که هنوز است میتوان داشتههای این استان را به رخ نداشتههایش کشید. واقعاً هم چه عیبی دارد؟! بیاییم و بیش از پیش، مردان و مدیران سختکوش و پرتلاش این سرزمین را بزنیم توی سر سیل و خشکسالی و توفان و غوغای ریزگردها و کموکاستیها و تمام محرومیتهای چندین و چندساله سیستانوبلوچستان.
کتاب پیشرو، خاطرات شفاهی دکتر حبیبالله دهمرده، نماینده فعلی «زابل، زهک، نیمروز، هامون و هیرمند» در مجلس شورای اسلامی، استاندار اسبق لرستان، کرمان و سیستانوبلوچستان، رئیس اسبق دانشگاه سیستانوبلوچستان و... را روایت میکند».
همچنین در بخشی از کتاب نیز چنین آمده است: وقت خیلی گذشته است. اطرافیان آقا دائم به ساعتشان نگاه میکنند و اضطراب دارند. مردم در زابل چشم به راهند. آقا هم صحبتهایشان را جمعبندی میکنند و میفرمایند: «آقایان در این منطقه کارهای بسیار خوبی در زمینه تحقیقات و تغییر الگوی کشاورزی و دامداری انجام دادهاند. در زمینه احیای چاهنیمهها هم کارهای مؤثری انجام شده است که اگر این کارها نمیبود، چاهنیمهها پر میشد و ما هم امکانات لایروبی نداشتیم و این نقطه استراتژیک جمهوری اسلامی دچار بحران میشد».
بعد رو میکنند به حاضران و میفرمایند: «آقای دهمرده در این منطقه زحمات زیادی کشیدهاند. به ایشان دهمرده نگویید؛ بلکه ایشان حقیقتاً صدمرده است!»
کتاب «زاده زابل» که تحقیق آن بر عهده محمدجواد کربلایی و میلاد حبیبی بوده و نگارش آن توسط میلاد حبیبی صورت گرفته است، در 456صفحه، شمارگان 1000نسخه و قیمت 140هزار تومان از سوی انتشارات «راه یار» منتشر شده است.
ارسال به دوستان
توصیههای پناهیان برای شب قدر
دینداری و بندگی شاکرانه
حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان در سحرهای ماه مبارک رمضان با حضور در برنامه «ماه من» که بهطور زنده از شبکه 3 پخش میشود، درباره تلقیهای ناصواب از دین و آثار تحریف دین به گفتوگو میپردازد. در ادامه گزیدهای از هجدهمین جلسه این مبحث را میخوانید:
* قبل از اینکه دنبال عاشقی خدا باشیم، باید بدانیم معشوق خدا هستیم
وقتی از تشخیص در کنار تکلیف صحبت میکنیم، نمیخواهیم تکلیف را نفی کنیم، اینجا هم نمیخواهیم عاشقی را نفی کنیم، بلکه میگوییم «بیشتر از اینکه و قبل از اینکه تلقی عاشقی از دین داشته باشیم، باید تلقی معشوق بودن از دین داشته باشیم»، یعنی بیشتر از اینکه بخواهیم دنبال این باشیم که ما عاشق خدا هستیم، باید پاسخ بدهیم به عشقی که حضرت رب نسبت به ما دارد. این مقام را باید درک کنیم.
حالا کو تا ما به عاشقی برسیم! ولی همین الان هم معشوق و محبوب خدا هستیم؛ الان لطف و محبت خدا شامل ما هست و اگر پاسخدهنده به لطف و محبت پروردگار باشیم، زندگی معنوی ما متحول خواهد شد.
* راه برقراری رابطه عاطفی با خدا چیست؟ درک اینکه خدا به ما محبت دارد و ما معشوق او هستیم
حالا این رابطه عاطفی با مولا را چگونه باید برقرار کنیم؟ حتی اگر خواستیم عاشق بشویم، از کدام راه باید برویم؟ از راه درک اینکه خدا به ما محبت دارد و ما معشوق او هستیم. ببینید انسانها چقدر دوست دارند که آنها را دوستشان داشته باشند! آیا این درست است که ما دوست داریم ما را دوست داشته باشند؟ بله، در زیارت امینالله که زیارت بسیار معتبری است، میخوانیم: «مَحْبُوبَةً فی أَرْضکَ وَ سَمَائکَ»، یعنی من را محبوب آسمانها و زمین قرار بده... این محبوب بودن را خدا هم میپسندد.
قرآن میفرماید: وقتی فرعون و لشکریانش مردند، آسمانها و زمین بر آنها گریه نکردند. «فَمَا بَکَتْ عَلَیْهمُ السَّمَاءُ وَالْأَرْضُ» (دخان، ۲۹) این به ما یاد میدهد که بگوییم «پس باید اینطور باشد، یعنی ما باید به جایی برسیم که اگر از دنیا رفتیم، آسمان و زمین بر ما گریه کنند! یعنی اینقدر باید محبوب باشیم». البته معلوم است که ما دنبال حب مقام و حب شهرت و... نباید باشیم، بلکه دنبال محبوب بودن به معنای واقعی کلمه باید باشیم.
* در شبهای قدر، حال شاکرانه دعای عرفه امام حسین(ع) را داشته باشیم
ما این 3 شب قدر باید در خانه خدا برویم، اگر بتوانیم حال دعای عرفه امام حسین(ع) را داشته باشیم چقدر خوب است؛ یعنی همان حس و حال شاکرانه! نگوییم دعای عرفه فقط برای روز عرفه و صحرای عرفات است! ما این حال را میخواهیم! چرا جوشن کبیر میخوانیم و مدام میگوییم «خلّصنا من النّار یا ربّ»، خدایا ما را جهنم نبر! چون خودمان را جهنمی میدانیم به دلیل اینکه نتوانستهایم از خدا تشکر کنیم. امام سجاد(ع) در دعایی صدا میزند: «خدایا این همه در این دنیا به من لطف کردی و من به تو بدی کردم، در آخرت هم اگر من را بخشیدی من از شرمندگی چهکار کنم و چگونه پاسخ بدهم!»
ارسال به دوستان
قائم مقام سیامین دوره نمایشگاه قرآن:
نمایشگاه قرآن شبهای قدر تا ساعت ۲۱ پذیرای مردم خواهد بود
قائممقام سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن درباره ساعت بازدید در لیالی قدر گفت: با توجه به اجرای ویژهبرنامه شبهای قدر از سوی مصلای امام خمینی (ره)، نمایشگاه قرآن از ساعت ۱۷ تا ۲۱ خواهد بود. به گزارش «وطن امروز»، محمدمهدی عزیززاده با بیان آخرین جزئیات این دوره از نمایشگاه، درباره ساعت بازدید در لیالی قدر گفت: با توجه به اجرای ویژه برنامه شبهای قدر از سوی مصلای امام خمینی (ره)، نمایشگاه قرآن از ساعت ۱۷ تا ۲۱ پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.
* پیشبینی بازدید یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از نمایشگاه قرآن
وی افزود: به لطف خدا و به نور قرآن استقبال مردم در این دوره قابل توجه بوده و از این جهت افتخار میکنیم که همکاران ما در بخشهای مختلف توانستهاند جلب نظر مردم را ایجاد کنند؛ ما در این دوره شمارش تعداد بازدیدکنندهها را خواهیم داشت. سال گذشته یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از نمایشگاه بازدید کردند، پیشبینی میشود امسال از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر عبور کند.
قائم مقام سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن در ادامه درباره تفاوتهای نمایشگاه قرآن امسال با دوره گذشته گفت: امسال نمایشگاه مقداری به بخش بینالملل ویژهتر پرداخته است. عنوان بینالملل همواره در این نمایشگاه مورد استفاده قرار گرفته است اما رویدادی از این دست به شرطی بینالمللی خواهد بود که کشورهای دیگر هم در برگزاری آن مشارکت داشته باشند. امسال از ۲۱ کشور برای حضور در نمایشگاه دعوت شد که ۱۶ کشور دعوت ما را اجابت کردند و خود این کشورها بخشهای مربوط به خود را مدیریت میکنند.
* مجموعه مصلا ۲۴ هزار ظرفیت پذیرش خودرو دارد
عزیززاده در ادامه درباره طراحی بخشها در نمایشگاه امسال بیان کرد: امسال طراحی نمایشگاه با این خطکشی صورت گرفته است که بخشهای اصلی در محوطه اصلی و بخشهای جنبی هم در فضای جانبی جانمایی شوند.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره تمهیدات رفاهی و از جمله خدمات پارکینگی گفت: این دغدغه در شبهای گذشته خیلی جدی بود، ارتباط دادن داخلی برخی پارکینگهای مجموعه از جمله موارد پیشبینی برای رفع این مشکل بود. شب گذشته یک تصمیم دیگر گرفته شد تا ظرفیت دیگری که حدود ۴۰۰ دستگاه را شامل میشود در اختیار بگیریم. مجموعه مصلی حدود ۲۴ هزار ظرفیت پذیرش خودرو دارد و این عدد در تمام شبهای نمایشگاه تکمیل بوده است.
گفتنی است سیامین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم از ۱۲ تا ٢۶ فروردین با شعار «میخوانمت» در مصلای امام خمینی (ره) تهران برپا میشود. زمان بازدید از این نمایشگاه از ساعت ۱۷ تا ٢۴ خواهد بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|