|
ارسال به دوستان
اخبار
همایش «هوش مصنوعی، رسانه و تحولات تولید محتوا» برگزار میشود
همایش «هوش مصنوعی، رسانه و تحولات تولید محتوا» توسط دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانهها و با مشارکت معاونت مطبوعات و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار میشود. نخستین همایش «هوش مصنوعی، رسانه و تحولات تولید محتوا» به همت دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانهها با مشارکت معاونت مطبوعات و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، دوشنبه (۵ تیرماه) در مرکز همایشهای بینالمللی کتابخانه ملی برگزار خواهد شد.
در این همایش به مهمترین مسائل حوزه رسانه در مواجهه با پدیده هوش مصنوعی پرداخته میشود و سخنرانان در 8 محور به تبیین و بررسی این مواجهه دست خواهند زد.
هوش مصنوعی و مالکیت معنوی تولیدات رسانهای؛ هوش مصنوعی و محتوای صوتی و بصری رسانهای؛ هوش مصنوعی و شکاف اطلاعاتی؛ هوش مصنوعی؛ گونهشناسی جامعهشناختی؛ هوش مصنوعی و حریم خصوصی کاربران رسانه؛ هوش مصنوعی و اخلاق رسانهای؛ هوش مصنوعی و آینده مشاغل رسانهای و هوش مصنوعی و سیاستگذاری رسانهای، محورهای همایش مذکور را تشکیل میدهند.
علاقهمندان به این همایش میتوانند از ساعت 8:30 الی 16:30 در مرکز همایشهای بینالمللی کتابخانه ملی واقع در بزرگراه حقانی، بعد از ایستگاه مترو، بلوار کتابخانه ملی، سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، مرکز همایشهای بینالمللی، حضور بههم رسانند.
***
جشن بزرگ محفلیها همزمان با عید قربان برگزار میشود
جشن بزرگ محفلیها پنجشنبه 8 تیر مصادف با عید سعید قربان ساعت 19:30 با اجرای حامد سلطانی در مشهد مقدس برگزار خواهد شد. جشن بزرگ محفلیها پنجشنبه 8 تیرماه، مصادف با عید سعید قربان در مشهد مقدس برگزار خواهد شد. این ویژهبرنامه با حضور میزبانان برنامه محفل، میهمانان ویژه و با اجرای حامد سلطانی ساعت 19:30 در ورزشگاه ۳۰ هزار نفری امام رضا(ع) برپا میشود. به گفته روابط عمومی «برنامه محفل»، علاقهمندان جهت حضور در جشن بزرگ محفلیها با ارسال عدد ۸ به ۳۰۰۰۱۱۷۱ ثبتنام خود را انجام دهند. ثبتنام جهت حضور در این رویداد از طریق لینک https://survey.porsline.ir/s/RHGFbCAV نیز امکانپذیر است.
قرار است پس از قرعهکشی، پیامک تایید نهایی ثبتنامکنندگان برای آنها ارسال شود.
***
گفتوگو با هنرمند حوزه مقاومت در «ساعت به وقت قدس»
در قسمت دوازدهم «ساعت به وقت قدس»، اخبار روز و داغ سرزمینهای اشغالی مرور شد و دنباله گفتوگوی دانشجویان با کارشناس مسائل غرب آسیا روی آنتن رفت. در نخستین بخش از دوازدهمین قسمت از این برنامه با حضور محمد شاهدی تحلیلگر مسائل غرب آسیا، مهمترین اخبار سرزمینهای اشغالی از جمله تحولات چند روز گذشته و سفر رهبران حماس و جهاد که به ایران آمدهاند، مرور و تحلیل شد.
در ادامه سیدمحسن حسینی، خواننده و هنرمند حوزه مقاومت به برنامه آمد و از فعالیتهای خود گفت. سوسن الهمه در بخش بعدی به بررسی داغترینهای فضای مجازی پرداخت که تظاهرات ساکنان سرزمینهای اشغالی برای بیست و چهارمین هفته متوالی و اهتزاز پرچم فلسطین در حاشیه فینال لیگ قهرمانان اروپا در استانبول برخی از این اخبار به شمار میآیند.
آخرین بخش برنامه به پخش ادامه گفتوگوی دانشجویان فلسطینی که از شهرهای مختلف این کشور به ایران آمدهاند با دکتر حسین رویوران، کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا اختصاص داشت و آنها سوالات مختلف خود را از کارشناس برنامه پرسیده و به بحث و گفتوگو با یکدیگر پرداختند.
«ساعت به وقت فلسطین» با اجرای علی خلیلی و حامد نگارش و تهیهکنندگی و کارگردانی امیر تاجیک پنجشنبه اول تیر ساعت 18:30 از شبکه یک سیما پخش و جمعه 2 تیر ساعت ۱۳ بازپخش شد.
***
سینا زند، دوبلور جوان درگذشت
شهراد بانکی، مدیر روابط عمومی انجمن گویندگان و سرپرستان گفتار فیلم درباره درگذشت یکی از دوبلورهای جوان به مهر بیان کرد: سینا زند، فرزند امیرهوشنگ زند، دوبلور پیشکسوت شب ۳۱ خرداد در منزلش به دلیل ایست قلبی درگذشت.
وی اضافه کرد: سینا زند متولد ۶۷ بود و از سال ۷۴ فعالیتش را شروع کرد. او در فیلم «تنها در خانه ۳» صداپیشگی کرده است و همچنین دوبله سریالهای مختلفی چون «عالیجناب» و «با ساول تماس بگیرید» را برعهده داشته است. وی همچنین در برخی آثار به بازیگری هم پرداخته است.
ارسال به دوستان
نخستین رویداد «همنوشت» با حضور فعالان نوشتافزار در شهر آفتاب برگزار شد
بومیسازی نوشتافزار
محبوبه رجبی: «شهر آفتاب؛ میزبان نخستین گردهمایی فعالان صنعت نوشتافزار». این خبری بود که از اواخر هفته گذشته روی خروجی خبرگزاریها قرار گرفت. طی سالهای گذشته«نمایشگاه ایراننوشت» به همت مجمع فعالان نوشتافزار ایرانی جهت تحقق مأموریتهای ترویجی خود در حوزه صنایع فرهنگی کودک و نوجوان، به صورت مردمنهاد برگزار شده است.
در این گردهمایی که یکم تیر، همزمان با هشتمین نمایشگاه تخصصی نوشتافزار (ایرانپنکس) در محل نمایشگاههای بینالمللی شهر آفتاب برگزار شد ، شرکتکنندگان از استانهای مختلف حتی کشورهای همسایه شرکت داشتند. قرار است گردهمایی فعالان صنعت نوشتافزار ایرانی، با حضور فعالان این صنعت و با هدف همافزایی، هماندیشی، اثربخشی و هدایت عمیقتر فنی و محتوایی به صورت سالانه برگزار شود.
قبل از شروع مراسم، تکتک غرفهها را مشاهده کردم و آنچه بسیار به چشم میآمد، حضور پررنگ محصولات داخلی در این رویداد بود؛ محفلی که بیشتر مخاطبانش کودکان و نوجوانانی هستند که از همان ابتدای تحصیل با محصولات تولید کشورشان آشنا میشوند. با یکی از غرفهداران هم صحبت میشوم. جمشیدی، مدیرعامل ایرانیان نوشتافزار آرین (سلنا) درباره عرضه محصولات خود در این رویداد میگوید: «محصول اصلی شرکت ایرانیان نوشتافزار آرین خودکار ایرانی با نام «سلنا» است که در ۴ رنگ اصلی و ۶ رنگ فانتزی با بهترین کیفیت برای دانشآموزان تولید میشود. همچنین محصولات دیگری شامل ماژیک، پاککن، پوشه و... بزودی به سبد محصولات ما اضافه خواهد شد. خوشبختانه صنعت نوشتافزار در کشورمان طی سالیان اخیر رشد چشمگیری داشته و دیگر نیازی به واردات احساس نمیشود و در کنار آن به کشورهای آسیای میانه، عراق، افغانستان و پاکستان صادرات داریم».
او با اشاره به گران شدن مواد اولیه و با گلایه میافزاید: «همواره سعی کردهایم قیمت محصولات کمترین نوسان را داشته باشد تا کمترین فشار به خریدار وارد شود. «سلنا» تولیدکننده باکیفیتترین خودکار آنتیباکتریال و ضد ناقل ویروس در انواع رنگهای مختلف برای ۲۰۰ نفر مستقیم و۸۰۰ نفر غیرمستقیم اشتغالزایی کرده است. این شرکت نوشتافزاری با برند انحصاری «سلنا» با هدف تولید لوازم تحریر با بهترین کیفیت سال ۱۴۰۰ راهاندازی شد».
در این نمایشگاه آخرین توانمندیها و فناوریهای پیشرفته در صنعت نوشتافزار ارائه و زمینه توسعه بازار داخلی و نگاه استراتژیک به بازارهای منطقهای و صادرات محصولات تولیدی ایران با کیفیت و استانداردهای بینالمللی فراهم میشود.
* برگزاری گردهمایی فعالان صنعت نوشتافزار
نخستین رویداد «همنوشت» گردهمایی فعالان صنعت نوشتافزار ایران، پنجشنبه یکم تیر با حضور سیداحمد عبودتیان دستیار رئیسجمهور در امر مردمیسازی دولت، محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صمت، محمد چکشیان معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مونا ابروفراخ مدیرکل دفتر صنایع سلولزی، چاپ و نوشتافزار وزارت صمت، مسعود حسنلو رئیس ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور و فعالان صنعت نوشتافزار کشور در محل سالن ملل مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار شد.
* صنعتی برای اعتلای ایران اسلامی
محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت با بیان اینکه نسلهای مختلف فعالان حوزه نوشتافزار، فعالیت در این حوزه را با هدف اعتلای نام ایران برگزیدهاند، خطاب به فعالان حوزه نوشتافزار گفت: برخی از شما از چند دهه قبل در این صنعت فعالید، برخی دیگر نیز در دوران تحریم برای رفع نیاز کشور تلاش کردهاید و به تعبیر مقام معظم رهبری، سرداران جنگ اقتصادی بودهاید.
برادران اعتلای ایران اسلامی و بینیاز شدن از محصولات بیگانه را هدف مشترک فعالان صنعت نوشتافزار ایرانی برشمرد و تصریح کرد: نوشتافزار یک صنعت اجتماعی و فرهنگی است که تکتک محصولات آن میتواند پیامآور تمدن بزرگ ایران و سفیر فرهنگ اسلامی ما باشد.
وی عنوان کرد: در دیداری که هشتم بهمن سال گذشته با مقام معظم رهبری انجام شد، 2 تکلیف برای ما تعیین شد: اول تدوین سند راهبردی صنعت نوشتافزار که هماکنون آماده شده است و دوم ایجاد کارگروه تخصصی نوشتافزار.
برادران با بیان اینکه سند راهبردی صنعت نوشتافزار به همافزایی بیشتر کمک میکند، خاطرنشان کرد: هماهنگی بین بخشهای مختلف دولتی و غیر دولتی یکی از نتایج این سند خواهد بود. وی ادامه داد: باید در کنار حمایت از تولید، حقوق مصرفکنندگان نیز رعایت شود و محصولاتی اقتصادی برای پایینترین سطوح جامعه در بازار در دسترس باشد.
* ارکان بومیسازی صنعت نوشتافزار
سیداحمد عبودتیان، دستیار رئیسجمهور در امر مردمیسازی دولت به سابقه 10 ساله تلاش برای بومیسازی صنعت نوشتافزار اشاره کرد و خطاب به کسانی که میخواهند در دیگر صنایع و حوزهها به «بومیسازی» دست بزنند، گفت: اتفاق بزرگ «همنوشت» در میانه راه بومیسازی صنعت نوشتافزار 3 مساله تولید، محتوا و نشان تجاری را در کنار هم به پیش برده است. وی ورود به میدان و کنشگری در آن به مثابه مبارزه را نخستین رکن دستیابی به موفقیت دانست و اضافه کرد: دومین نکته پیشرانی حلقه جوانی است که به کار خود مومن هستند و به عنوان یک حلقه میانی به میدان میآیند.
عبودتیان توضیح داد: باید گروهی از میان خود مردم روی این مسائل تمرکز کنند و با مطالبهگری از حاکمیت، جریانهای کنشگر را به میدان بیاورند.
وی درباره سومین رکن این جریان اظهار کرد: همراهی همه فعالان صنعت مهم است، زیرا اگر تکتک آنان به میدان نیایند موفقیت حاصل نخواهد شد.
عبودتیان افزود: تسهیلگری حاکمیت چهارمین رکن است. هر چه نهادهای حاکمیتی در کار اصلی خود که تسهیلگری و حمایت است بهتر نقش بیافرینند، پیشرفت بهتری حاصل میشود. وی حمایت نهادهای انقلابی و ایجاد «تکان اولیه» و خرید محصولات جدید را رکن دیگر پیشرفت خواند و اظهار کرد: حمایت متعصبانه مردم نیز در رشد صنعت موثر بود.
عبودتیان تشویق و حمایتهای مقام معظم رهبری را در پیشرفت این صنعت مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب بارها در دیدار اعضای دولت یا گروههای مختلف از فعالان صنعت نوشتافزار ستایش کردهاند.
رونمایی از محصول دانشبنیان گواشنانو، رنگهای بهداشتی قابل استفاده روی صورت، فیلتر ماژیک و قالبهای ابزار دقیق خودکار و رواننویس که همگی برای نخستینبار در داخل کشور و با استفاده از دانش و تجهیزات داخلی تولید شده است، از دیگر برنامههای این رویداد بود.
همچنین سند رشد و پیشرفت صنعت نوشتافزار کشور که با همت دفتر نوشتافزار وزارت صمت و همکاری فعالان حوزه نوشتافزار تدوین شده است، در این مراسم رونمایی شد.
تجلیل از پیشکسوتان صنعت نوشتافزار و برخی تولیدکنندگان برتر این حوزه پایانبخش این مراسم بود.
ارسال به دوستان
آیین پایانی بخش بینالملل جشنواره تئاتر صاحبدلان در قزوین برگزار شد
نقش پررنگ تئاتر در وحدت و همگرایی اجتماعی
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اصحاب تئاتر در یک سال اخیر با حضور اثرگذار در جشنوارههای مختلف نقش مهمی در تثبیت انسجام، وحدت و همگرایی اجتماعی داشتند و تلاشهای دشمنان برای خاموش کردن فضای فرهنگ و هنر کشور را خنثی کردند. محمدمهدی اسماعیلی در آیین پایانی بخش بینالملل جشنواره تئاتر صاحبدلان قزوین اظهار کرد: سال گذشته حوادث تلخی را در کشور داشتیم و عدهای به دنبال این بودند که فضای فرهنگی و هنری کشور خاموش شود اما هنرمندان تئاتر با حضور فعالشان در صحنه نقش موثری در روشن ماندن چراغ هنر کشور و تزریق امید به جامعه داشتند.
وی افزود: از اصحاب تئاتر تشکر میکنم که قدرتمندانه وارد صحنه شدند و در طول جشنواره تئاتر فجر و جشنوارههای منطقهای درخشیدند تا تئاتر باعث انسجام، وحدت و همگرایی شود. این مسؤولیت ما را در حوزه تئاتر مضاعف میکند. رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور با بیان اینکه عدالت فرهنگی راهبرد اصلی وزارت فرهنگ در دولت سیزدهم است، گفت: تحقق عدالت فرهنگی مستلزم تمرکززدایی و برگزاری رویدادهای فاخر فرهنگی و هنری در همه استانهاست. اسماعیلی افزود: از هنرمندان، اهالی تئاتر، پیشکسوتان، داوران، میهمانان خارجی و همه کسانی که در گمنامی کار مهم فرهنگ و هنر کشور را پیش میبرند قدردانی میکنم و امیدوارم با توجه به نزدیکی قزوین به تهران و همگرایی و همراهی مسؤولان این استان، بتوانیم این گونه جشنوارههای فرهنگی و هنری بینالمللی را بیشتر در قزوین برگزار کنیم.
اسماعیلی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه ایجاد نخستین شهرک تولید محتوای کشور در قزوین اظهار کرد: شهرک تولید محتوای قزوین فرصتی ملی و بینالمللی برای این استان است و پیگیر هستیم در سفر آتی رئیسجمهور به این استان برای تسریع در اجرای این پروژه تصمیمگیری شود تا بتوانیم گامهای خوبی برای حوزه فرهنگ و هنر قزوین برداریم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان سخنانش با اهدای لوح تقدیر از تلاشهای محمدحسین فائزی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قزوین به واسطه همراهی، تلاش و میزبانی این استان از رویداد بینالمللی تئاتر صاحبدلان تقدیر کرد.
* حضور ۵۰ مهمان خارجی در قزوین
محمدحسین فائزی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین هم در این مراسم در سخنانی گفت: رویداد بینالمللی تئاتر صاحبدلان منور به نام شریعت مقدس اسلام با محتوا و مضمونی بر پایه دین و شریعت است که این موضوع، اسباب مباهات ما است.
او در ادامه ضمن ابراز خشنودی از میزبانی تئاتر صاحبدلان و تشکر از تمام همکاران و دستاندرکاران برگزاری این رویداد هنری گفت: ما در ۵ روز میزبان حدود ۵۰ مهمان خارجی از ۴ گروه نمایشی بودیم. در این مدت حدود ۴۲ برنامه نمایشی، آموزشی و اجرایی برگزار شد و مردم حال و هوای نمایش را از نزدیک حس کردند.
محمود فرهنگ، دبیر تئاتر صاحبدلان، دیگر سخنران مراسم اختتامیه بود که ضمن ارائه آمار و ارقامی از آثار اجراشده در طول یک سال برگزاری این رویداد هنری، گفت: از سال ۱۳۸۹ و زمان آغاز به کار تئاتر صاحبدلان، تاکنون این رویداد بزرگ تئاتری شاهد تولید ۸۰۰ نمایش صحنهای، ۲۵۰ نمایش خیابانی، ۱۰۰ اثر در قالب نمایشنامهخوانی و دهها اثر ارزنده دیگر بوده است.
او ادامه داد: حدود ۶۰ اثر از کشورهای مسلمان به دبیرخانه تئاتر صاحبدلان رسید که در نهایت با حضور ۴ گروه نمایشی از عراق و عمان، بخش بینالمللی این رویداد به کار خود پایان داد.
تقدیر از خانواده شهیدان امیرحسین علیخانی و حجتالله اسدی از دیگر برنامههایی بود که در مراسم اختتامیه رویداد بینالمللی تئاتر صاحبدلان با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون امور هنری این وزارتخانه انجام شد. در ادامه هم کاظم نظری، مدیرکل هنرهای نمایشی کشور و محمود فرهنگ، دبیر رویداد تئاتر صاحبدلان، از جلیل فرجاد، هنرمند پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون به پاس سالها تلاش در این عرصه تجلیل کردند.
محمد بخشینیا آقازانی، پیشکسوت عرصه هنرهای نمایشی و تعزیهخوان دیگر هنرمندی بود که در این مراسم با حضور محمدمهدی اعلایی، استاندار قزوین و محمدحسین فائزی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قزوین مورد تقدیر قرار گرفت.
همچنین از گروههای نمایشی «فقط یک پرتره» به کارگردانی عدی شفری از عمان، «نیمهها» کار معتمد یافعی از عمان، «جعبه سیاه» به کارگردانی ماجد دراندیش از عراق و «شهدا وارد بهشت نمیشوند» به کارگردانی سجاد جوزری از عراق تقدیر شد.
در ادامه از عبدالکریم عبود، مدرس تئاتر و مدیر دانشکده هنرهای دراماتیک بصره و همچنین مسلم قاسمی مدرس و هنرمند پیشکسوت تئاتر ایران به عنوان مدرسان کارگاههای آموزشی این رویداد هنری تجلیل به عمل آمد.
* معرفی برگزیدگان
در بخشی دیگر از این مراسم، چندین گروه و هنرمند ایرانی به عنوان برگزیده رویداد تئاتر صاحبدلان، به شرح زیر معرفی شدند:
* نمایشنامهنویسی
بابک والی، روزبه حسینی و علی میرزاعمادی به ترتیب رتبههای اول تا سوم بخش نمایشنامهنویسی را به دست آوردند.
در این بخش از ندا ثابتی، کیانوش احمدی، محمدرضا شاهکرمی و محسن رحمانی تقدیر شد.
* کارگردانی
در بخش کارگردانی، شهاب راحله (به پاس 10 سال تلاش در رویداد صاحبدلان)، مصطفی بوعذار (کارگردان اجرای نمایشهای خیابانی در ایام اربعین در استانهای کشور)، محسن متینوفا (کارگردان نمایشهای صحنهای) و سعید ذبیحی (کارگردان نمایش خیابانی) مورد تقدیر قرار گرفتند.
* بازیگری صحنهای
در این بخش از محمدصادق علاقهبندان و سارا یزدانی تقدیر شد.
* نمایش خیابانی
مرتضی وکیلیان و پروین ملکاعلایی به عنوان بازیگران مرد و زن برگزیده نمایشهای خیابانی معرفی شدند.
همچنین مریم عبدی دیگر هنرمندی بود که برای ارائه طرح و ایده نمایش خیابانی مورد تقدیر قرار گرفت.
* رادیو تئاتر
در بخش رادیو تئاتر، قدیر تیزرو (کارگردان)، محمدرضا قبادیفر (افکتور) و سیدمعین بویافراز (تهیهکننده) تقدیر شدند.
* نقالی و تعزیه
حسن بصیری، ابوالفضل ورمزیار و اسماعیل مجللی در این بخش مورد تقدیر قرار گرفتند.
* بخش جنبی
همچنین سعید چگینی، فاطمه علمشاهی، محمد عباسی، رضا داداشی، امیر قاسمی، طناز رشوندینژاد و محمد رفیعشیخی هنرمندانی بودند که در بخش جنبی نخستین رویداد بینالمللی تئاتر صاحبدلان حضور داشتند و در آیین اختتامیه از آنها تجلیل شد.
ارسال به دوستان
با فرا رسیدن فصل تابستان
کنداکتور شبکه نسیم تغییر کرد
با فرارسیدن فصل تابستان ساعت پخش برنامههای شبکه نسیم تغییر میکند. با توجه به درخواست مخاطبان این شبکه و شروع اوقات فراغت و شبنشینی در فصل تابستان، شبکه نسیم ساعت پخش برنامههای خود را تغییر میدهد. بدین ترتیب برنامه استعدادیابی «بگو بخند» پس از گذراندن دور مقدماتی از ششم تیر سهشنبه تا جمعه ساعت 23 پخش خواهد شد تا لحظات شادی را برای مخاطبان خود رقم بزند. «بگو بخند» مسابقه استعدادیابی است که شرکتکنندگان از نقاط مختلف در این برنامه شرکت میکنند تا با هم برای خنداندن به رقابت بپردازند. همچنین گروههای برتر در مسابقه «همآهنگ» با گذراندن مرحله مقدماتی مجوز حضور در برنامه اصلی را دریافت کردهاند که در شبهای تابستان در فضای استودیو از شنبه تا سهشنبه ساعت 21:30 با یکدیگر به رقابت میپردازند.
در این مرحله از برنامه، سیما تیرانداز (بازیگر سینما و تلویزیون و مدرس تئاتر)، بهزاد عبدی (آهنگساز و رهبر ارکستر)، محمدمهدی سیار (شاعر و استاد دانشگاه)، علی لهراسبی (خواننده) و امیریل ارجمند (بازیگر و خواننده، به نمایندگی از هیات انتخاب) حضور دارند.
برنامه «کودک شو» با اجرای پژمان بازغی در حوزه کودک و خانواده نیز چهارشنبه تا جمعه ساعت 21:30 پخش میشود.
همچنین مجموعه نمایشی «از این به بعد» به مناسبت هفته قوه قضائیه تا هفتم تیر، هر شب ساعت 21 از شبکه نسیم پخش میشود.
مجموعه طنز «جورچین» هم پس از اتمام برنامه «از این به بعد»، از پنجشنبه 8 تیر جایگزین این برنامه شده و هر شب ساعت 21 پخش خواهد شد. شرکتکنندگان در برنامه «خوش نمک»، با شعار خندیدن نیز از دور مقدماتی عبور کرده و در حال رقابت برای شناخت فینالیست هستند.
این برنامه سهشنبه تا جمعه ساعت 20 از شبکه نسیم پخش میشود. همچنین 2 برنامه جدا از معرفی فینالیستها به مناسبت عید قربان و غدیر ضبط شده است که با حضور سامان گوران، سیداحمد موسوی و بازیگران برنامه «ویتامینخ» در شبهای عید روی آنتن خواهد رفت.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|