|
ارسال به دوستان
اخبار
نشست «یک عمر تجربه» در مجموعه نیاوران برگزار میشود
سلسله نشستهای تخصصی «یک عمر تجربه» با هدف استفاده از تجربیات خبرگان حوزه میراث فرهنگی در مجموعه نیاوران برگزار میشود.
بیژن مقدم، مدیر این مجموعه با اعلام این خبر گفت: به دنبال نکوداشت مفاخر میراث فرهنگی کشور که دومین دوره آن اخیرا در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد، بر آن شدیم تا در مجموعه نیاوران، امکان در اختیار قرار دادن بخشی از تجربیات ارزنده این مفاخر را در قالب برگزاری نشستهای تخصصی برای علاقهمندان فراهم کنیم.
او توضیح داد: مفاخر میراث فرهنگی کشور گنجینههای ارزشمندی برای تمام دورانها هستند که علاوه بر پاسداشت آنان که رسالتی ملی است، فراهم کردن شرایط جهت ارتباط نسل نو و علاقهمندان با این میراثهای زنده بشری جهت استفاده از کولهبار دانش، تخصص و تجربیاتشان امری ضروری است.
او افزود: در این سلسله نشستها که قرار است در مجموعه نیاوران برگزار شود، از مفاخر، پیشکسوتان و چهرههای ماندگار میراث فرهنگی دعوت خواهد شد تا داشتههایشان را در قالب سخنرانی و پرسش و پاسخ در اختیار مخاطبان قرار دهند.
مقدم اظهار کرد: در همین راستا نخستین نشست از سلسه نشستهای تخصصی «یک عمر تجربه» با حضور استاد جلیل گلشنبافقی، پیشکسوت باستانشناسی برگزار میشود.
او تصریح کرد: این نشست روز دوشنبه 12 تیرماه 1402 از ساعت 10 تا 12 در سالن کنفرانس مجموعه فرهنگی - تاریخی نیاوران واقع در میدان شهید باهنر (نیاوران) تشکیل میشود و شرکت عموم علاقهمندان در آن آزاد است.
***
آغاز چهارمین پویش کتابی «سفیر حسین(ع)»
انجمن کتابفروشان خوشه در نظر دارد پویش ملی «میز کتاب، سفیر حسین (ع)» را برای چهارمین سال متوالی برگزار کند.
انجمن کتابفروشان خوشه در نظر دارد پویش ملی «میز کتاب، سفیر حسین(ع)» را برای چهارمین سال متوالی و با هدف ترویج و عرضه کتاب در مساجد، هیات، مدارس و دانشگاههای سراسر کشور همزمان با شروع ایام محرم از 27 تیر تا 12 مرداد 1402 برگزار کند.
این پویش با همکاری کتابفروشان سراسر کشور، خانه کتاب و ادبیات ایران، جامعه ایمانی مشعر و شرکتهای پاتوق کتاب، به نشر، کتابشهر ایران و نهاد کتابخانههای عمومی کشور برگزار خواهد شد.
محمدیان، دبیر پویش سفیر حسین(ع) 4 در پاسخ به شیوه برگزاری آن گفت: سفیران به عنوان برپاکننده میز کتاب، پس از ثبتنام و گذراندن دوره آموزشی (مجازی) به نزدیکترین کتابفروشی محلی معرفی خواهند شد و سپس با هماهنگی کتابفروش، کتب را به صورت امانی دریافت و در مجموعه مدنظر خود عرضه خواهند کرد.
محمدیان اظهار کرد: در این پویش برای هر خریدار 15 درصد تخفیف تا سقف 300 هزار تومان قیمت پشت جلد، بن کتاب تعلق میگیرد و 15 درصد از میزان فروش پشت جلد کتابها توسط دبیرخانه پویش به برپاکننده میز کتاب تقدیم خواهد شد. علاقهمندان به برگزاری نمایشگاه کتاب و برپایی میز کتاب جهت ثبتنام عدد 4 را به شماره 10003022 ارسال و برای کسب اطلاعات تکمیلی به khooshe.org مراجعه کنند.
***
افزایش بودجه جشنواره تئاتر عروسکی تهران مبارک محقق شد
دبیر نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر عروسکی تهران - مبارک، از قول وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای افزایش بودجه جشنواره به ۱۲ میلیارد تومان خبر داد که تا الان ۱۰ میلیارد تومان آن محقق شده است.
هادی حجازیفر با اشاره به سختیهای برگزاری جشنواره تئاتر عروسکی تهران - مبارک به حمایتهای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرده است.
وی با اشاره به تورم و بالا رفتن هزینهها افزود: باید بودجه جشنواره نیز افزایش مییافت که این اتفاق به اندازه ممکن و قانونی محقق شده است.
حجازیفر بیان کرد: در دوره کنونی هزینه ساختوساز عروسک بالا رفته است و این در حالی است که بودجه جشنواره فقط میتواند ۲۰ درصد ارتقا یابد اما به هر حال ما به رشدی ۲۰۰ درصدی نیاز داشتیم و در گفتوگو با وزیر ارشاد قول گرفتیم بودجه جشنواره به ۱۲ میلیارد تومان ارتقا پیدا کند که الان ۱۰ میلیارد تومان آن محقق شده است.
دبیر نوزدهمین جشنواره بینالمللی عروسکی تهران - مبارک همچنین از کمکهای بخش خصوصی برای برگزاری جشنواره گفت: البته تلاش میکنیم ۸۰ درصد این مبلغ را با حمایت بخش خصوصی به تئاتر برگردانیم و کمکم به سمت استقلال کامل برویم. الان با بانکها، پلتفرمها و بنگاههای خصوصی در حال رایزنی هستیم. خوشبختانه مشارکت بنگاههای خصوصی در این جشنواره بیسابقه است و توانستیم کمکهزینهها را افزایش بدهیم و پیش از شروع جشنواره ۷۵ درصد کمکهزینهها را پرداخت کردیم.
او همچنین از همکاری اداره کل هنرهای نمایشی و انجمن نمایش در مسیر برگزاری این جشنواره یاد کرد و گفت: مرکز هنرهای نمایشی و انجمن نمایش نیز با ما در موضوع زمانبندی جشنواره و مالی همکاری کردند چون تیم ما خواستههای خود را داشت و با ما کنار آمدند.
ارسال به دوستان
همایش «تجلی اخلاص؛ تجلیل از دستاندرکاران حرکت راهیان نور» روز گذشته میزبان فعالان فرهنگی بود
تبیین فرهنگ ایثار
با یک بررسی و نگاه آماری شاید بتوان گفت طی چند سال اخیر هیچ حرکت فرهنگی و تربیتیای همچون «راهیان نور» اثرگذاری بالایی در جامعه مخاطب خود نداشته است. این جریان وسیع فرهنگی بین آحاد مردم از جمله رسانهها از اهمیت ویژهای برخوردار است. از سویی نقش این اردوها در معرفتافزایی نسل جوان و آشنایی آنان با فرهنگ ایثار و شهادت نقش کلیدی دارد. برگزاری اردوی راهیان نور یک جریان عظیم فرهنگی و تربیتی به حساب میآید و برپایی چنین اردوهایی بهترین فرصت برای تبیین فرهنگ ایثار و شهادت است.
از همین رو روز گذشته همایش «تجلی اخلاص؛ تجلیل از دستاندرکاران حرکت راهیان نور» برگزار شد.
سردار سیدقاسم قریشی، جانشین فرمانده بسیج مستضعفین در این همایش بیان کرد: رهبر معظم انقلاب راهیان نور را یک فناوری در مقابل جنگ نرم دشمنان میدانند و کارهایی را که برای دفاع مقدس انجام میشود، یک اتفاق معنوی میدانند و خادمان راهیان نور را واسطه این اتفاق معنوی و فناوری معرفی میکنند. ضرورت داشت از تعدادی از افراد که با مجاهدتشان در این راه به زائران خدمترسانی کردند و دشمنان را در جنگ نرم شکست دادند، تقدیر کنیم. دستاوردهای گذشته نشاندهنده این است که راهیان نور، افرادی را که به بیراهه رفتند، به مسیر باز خواهد گرداند.
در بخش دیگر این همایش سردار مجید سوری، دبیر قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج تصریح کرد: سال ۱۴۰۱ در تلاش بودیم کمیت و کیفیت اعزامهای راهیان نور را به پیش از همهگیری کرونا بازگردانیم، چرا که این بیماری بر اعزامها اثرگذار بود. سال گذشته بیش از 8 جلسه درباره راهیان نور برگزار کردیم. در تمام استانها، ستاد پشتیبانی از راهیان نور از سوی استانداران فعال شد. باید از فرماندهان نیروی دریایی و هوافضای سپاه تشکر کرد که در این راستا به طور خاص در کیفیت اثرگذاری راهیان نور نقش داشتند.
دبیر قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج گفت: هر یک از کمیتهها کارهای خوبی برای کیفیتبخشی به راهیان نور انجام دادند؛ مانند اجرای ۳۰۰ رزمایش فرهنگی، برگزاری ۲۴ جشنواره راهآورد سرزمین نور، اجرای دوره توانمندسازی برای راویان، اعزام ۱۰ هزار طلبه جدیدالورود به مناطق و به کارگیری ۹۰۰۰ خادم از ۱۱۰ هزار خادم شبکهسازی شده. تلاش میکنیم در سالهای آینده این آمار 5 برابر شود.
سردار سوری اعلام کرد: در مناطق عملیاتی جنوب کشور، دیگر در بخش اسکان زائران راهیان نور کمبود زیرساخت نخواهیم داشت. شاهد اعزام 3 برابری یعنی ۷۵۰ هزار نفر از سوی قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج در سال ۱۴۰۱ و پس از کرونا بودیم. البته سایر قرارگاهها نیز اعزام اختصاصی داشتند. همچنین به همت فرمانده سپاه استان کرمانشاه نزدیک ۴۰ هزار نفر اعزام به بازیدراز داشتیم و پیشبینی میشود حدود ۲۰۰ هزار نفر اعزام راهیان نور به یادمانهای غرب کشور داشته باشیم.
در ادامه، محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سخنانی بیان کرد: نظام آموزشی ما بشدت نیازمند روشهای نوین تربیت است. شبکههای اجتماعی آموزش غیر رسمی را از آن خود کرده و محیطهای آموزشی جای خود را به محیطهای رفاقتی داده است.
وی ادامه داد: اکنون فرزندانمان را به دریایی وانهادهایم که در ساحل آن دشمنان خدا و ایران قرار دارند اما خدا ابتدا محبت خود را در دل جوانان قرار میدهد. راهیان نور ابتدا القای محبت خدا را درون خود دارد. درک حضور در راهیان نور خاص است، به این دلیل که معلم آن شهیدان هستند و ما خادمان شاگردان آن هستیم. برای همین است که راهیان نور از نگاه مقام معظم رهبری یک فناوری است و باید جدی گرفته شود. راهیان پیشرفت خوب است اما راهیان نور بدیل ندارد، چون جوانان ما را به واسطه شهدا تحت تاثیر قرار خواهد داد.
در بخش دیگر این همایش، سردار مجتبی باستان، رئیس بسیج دانشآموزی گفت: راهیان نور میتواند به مقاومسازی، تابآوری و الگوسازی جوانان و نوجوانان ما کمک کند. حیات طیبه مهمترین مولفه سند تحول بنیادین آموزشوپرورش است.
وی خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۱ در بخش اردوهای راهیان نور و پیشرفت ۴۵۳ هزار دانشآموز در قالب قرارگاه راهیان نور امام حسن مجتبی (ع) بازدیدهایی داشتهاند.
سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین نیز یادآور شد: از روز غدیر تا وفات پیامبر ۷۰ روز سپری شد. اگر افرادی که در این اتفاق بزرگ حضور داشتند آن را روایت میکردند، ما شاهد حوادث ناگوار بعد آن نبودیم و مسیر تاریخ اینگونه پیموده نمیشد. این اتفاق در بین امت اسلامی رخ داد. پیامبر راه رسیدن به نور را به امت نشان دادند. راهیان نور هم تداوم همان مسیر است. انقلاب اسلامی به عنوان عصر جدیدی از اسلام و به منظور صلح و سعادت و آزادی با حوادثی رو به رو شد که یکی از آنها دفاع مقدس است.
وی در پایان بیان کرد: با برگزاری راهیان نور و پیشرفت و آبادانی باید آگاهی را به نسل جدید و آیندهساز منتقل کنیم. این تجربهها به ملت ایران اختصاص دارد و باید از این فناوری راهیان نور بدرستی استفاده کرد. گسترش برنامههای راهیان نور و پیشرفت و ارزانسازی 2 راهبرد مهم در سال جاری خواهد بود. با تمام ارگانها در این زمینه همکاری خواهیم کرد و در استانهای میزبان زیرساختهای قوی ایجاد شده است که در بعد فرهنگی هم اقدامات موثری انجام دهیم.
ارسال به دوستان
در 5 بخش مختلف معرفی شدند
نامزدهای نهایی جایزه قلم زرین
اسامی نامزدهای بیستویکمین دوره جایزه قلم زرین اعلام شد. عناوین کتابهای راهیافته به مرحله نیمهنهایی جایزه قلم زرین امسال در 5 بخش مختلف به شرح زیر هستند:
* بخش داستان بزرگسال
«بواران» نوشته محبوبه حاجیاننژاد از انتشارات سوره مهر و «عزرائیل؛ روزهای تاریک» نوشته نیما اکبرخانی از انتشارات کتابستان معرفت.
* بخش داستان کودک و نوجوان
«گریز از سال صفر» نوشته حسین قربانزاده خیاوی از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، «شاهزادهای از ایران؛ روزهای تاریک» نوشته مصطفی خرامان از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، «مردی از ربذه» نوشته مصطفی خرامان از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، «پسری از کلب» نوشته مصطفی خرامان از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، «مجموعه 10 جلدی کودکی نامداران» نوشته پرویز امینی از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و «من مهدی آذریزدی هستم» نوشته هادی حکیمیان از انتشارات انتشارات صاد
* بخش شعر بزرگسال
«بریلهای ناگزیر» نوشته موسی عصمتی از انتشارات ترنجستان، «خویشتن» نوشته عبدالحمید ضیایی از انتشارات کاشی، «گیسوان کابلی» نوشته محمدحسین انصارینژاد از انتشارات صریر، «دیدار نخستین» نوشته زهرا محدثیخراسانی از انتشارات شاعران پارسی زبان و «همیشه جای گلی خالی است» نوشته عبدالرضا رضایی از انتشارات شاعران پارسی زبان.
* بخش شعر کودک و نوجوان
«بیستوهفت آدم آهنی» نوشته کبرا بابایی از انتشارات گویا، «حرف کلاغه راسته» نوشته مریم هاشمپور از انتشارات لوپهتو، «من سنگ بودم» نوشته طاهره شهابی از انتشارات سوره مهر، «هنگام باران بود» نوشته سیدحبیب نظاری از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، «یک نفس دریا» نوشته داوود لطفالله از انتشارات گویا، بخش نقد و پژوهش ادبی، «گونهشناسی نثر فارسی در عصر قاجار» نوشته محمدرضا حاجیآقابابایی از انتشارات مهراندیش، «درباره رمان؛ دفتر دوم، سیر تطور، اکنون و آینده رمان» نوشته حامد رشاد از انتشارات کانون اندیشه جوان، «فکر سیاسی در شاهنامه فردوسی» نوشته وحید بهرامی از انتشارات قصیدهسرا.
مراسم تجلیل از برگزیدگان بیستویکمین جشنواره ادبی قلم زرین به دبیری حمید هنرجو، 14 تیر امسال همزمان با آیین پاسداشت روز قلم برگزار میشود.
ارسال به دوستان
با حضور اکثر اعضای شورای راهبری مجمع «رصتا» انجام شد
معرفی نمایندگان پلتفرم صوت و تصویر در ۲ شورای ساترا
در نشست شورای راهبری مجمع رسانههای صوتو تصویر فراگیر ایران(رصتا) که با حضور اکثر اعضای این شورا برگزار شد، نمایندگان مجمع در شوراهای «تعیین صلاحیت حرفهای» و «رقابت» انتخاب و به ساترا معرفی شدند. اعضای شورای راهبری مجمع «رصتا» در نشست مشترک اخیر خود، تقسیم کار مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صداوسیما را اقدامی مناسب برای توسعه سکوهای صوت و تصویر فراگیر مطابق با سایر قوانین کشور خواندند و تأکید کردند: سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) نشان داده است تسهیلگری، حمایت و نظارت را به شکل توأمان دنبال میکند و نگرانی برخی هنرمندان با گفتوگوی مدیران سکوهای نمایش خانگی با آنها حل خواهد شد.
در این جلسه آرش دارابیان، دبیر شورای راهبری مجمع «رصتا» و مدیر رسانه «اپیزود» با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب گفت: اگر تمام نقدها و مباحث در این حوزه را کنار بگذاریم، هماکنون که با مصوبه شورای عالی انقلاب، جایگاه متولی حوزه نمایش خانگی مجددا تثبیت شده است، اتفاق مبارکی رقم خورده است. امیدوارم همگی به یکدیگر کمک کنیم تا هر چه بیشتر به سمت مسیری خوب حرکت کنیم و آن را به سرانجامی خوب برسانیم و در نهایت در راستای کمک به بخش خصوصی گام بردارد.
در ادامه این نشست، سعید مرادی، مدیر رسانه «شهر تیوی» بهعنوان نماینده مجمع رسانههای صوت و تصویر فراگیر ایران در شورای تعیین صلاحیت حرفهای ساترا و سیدرامین موسوی مدیر رسانه «آپرا» بهعنوان نماینده مجمع «رصتا» در شورای رقابت ساترا انتخاب شدند.
در این نشست توجه ویژه به رسانههای استانی و محلی و همچنین پیشنهاد نمایندهای در شورای راهبری «رصتا» برای رسیدگی به امور رسانههای استانی و محلی در ساترا و همچنین ارتباطات هر چه بیشتر سکوهای استانی با سازمان صداوسیما و دستگاههای اجرایی کشور مطرح شد.
پیشتر لیلا آمره، امیرحسین حیدری، امیر رضاخانیان، مهران دهنمکی، سامان مرادحسینی و مهناز مظاهری بهترتیب به عنوان نمایندگان مجمع «رصتا» در شوراهای تدوین مقررات، صدور مجوز انتشار، ممیزی بعد از انتشار، نمایشگاه و جشنواره «رصتا»، ارزیابی و رتبهبندی رسانهها و سواد فضای مجازی از سوی شورای راهبری «رصتا» به سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی معرفی شده بودند.
ارسال به دوستان
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی خبر داد
اضافه شدن جوایزجشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان
دومین جلسه شورای سیاستگذاری سیوپنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان در شهر اصفهان برگزار شد.
در این جلسه سیدمهدی جوادی، دبیر جشنواره با ارائه گزارشی از روند اجرایی جشنواره، «صندوق پروانه» را اقدامی اساسی و ماندگار در جشنواره سیوپنجم دانست و گفت: موثرترین و متفاوتترین اقدام جشنواره راهاندازی صندوق توسعه فیلمهای کودکان و نوجوانان تحت عنوان «پروانه» است که با حمایت شهردار اصفهان پایهگذاری شد، شخصیت فرهنگی شهردار اصفهان در تحقق این عرصه بسیار مثمر ثمر بوده است. دبیر سیوپنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان تصریح کرد: امسال برای «صندوق پروانه» بیش از 300 اثر، طرح و فیلمنامه ارسال شده، قطعاً همه آثار از درجه کیفی بالایی برخوردار نبوده اما به منظور باز شدن راهی برای معرفی دغدغهمندان فیلم کودک و نوجوان، اتفاق مبارکی است. مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی با اشاره به تفاوت جشنواره امسال با دورههای گذشته گفت: جایزهها در جشنوارههای گذشته با تاکید بر مزیتهای تکنیکی بوده است اما امسال اضافه شدن جایزه «تعلیم و تربیت» و «بازارپردازی» وجه متفاوتی ناظر بر اهمیت محتوا و مضمون در آثار کودک و نوجوان است و همانگونه که در این جلسه پیشنهاد شد جایزه تعلیم و تربیت فارابی را با مشارکت حداکثری اهالی فرهنگ و تعلیم و تربیت اهدا خواهیم کرد.
در ادامه این جلسه علی قاسمزاده، شهردار اصفهان و عضو شورای سیاستگذاری سیوپنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان گفت: با تحولی که در نسل امروز شاهد هستیم، اگر از زبان هنر برای برقراری ارتباط غفلت کنیم، دچار خسران خواهیم شد، لذا هر ۲ حوزه تعلیم و تربیت و عرصه تفریح و سرگرمی کودک و نوجوان، ایجاب میکند به هنر بهای بیشتری بدهیم و برگزاری امثال این جشنوارهها که از سابقه خوبی برخوردار است و به لحاظ سنی به بلوغ کاملی هم رسیده است، در حکم ظرفیتی است که میتواند به ما کمک کند تولیدات و محصولات بیشتری برای غنیسازی این ۲ حوزه یادشده برای کودکان و نوجوانان داشته باشیم.
اعضای شورای سیاستگذاری سیوپنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان را پوران درخشنده، فرزانه کلاهدوزان، سیدمهدی جوادی، علی قاسمزاده، وحید ملتجی، بیژن نوباوه، کمال حیدری و اصغر فارسی تشکیل میدهند. سیوپنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان به دبیری سیدمهدی جوادی 10 تا 16 مهر در اصفهان برگزار میشود.
ارسال به دوستان
حسین حقیقی در گفتوگو با «وطن امروز»:
پرچم نهضت را باید به دست مردم داد
حسین حقیقی از جمله خوانندگان موسیقی پاپ کشورمان است که در روزگار شلخته موسیقی، محوریت آثارش را در 2 موضوع «خانواده» و «امیدافزایی» تعریف کرده و سعی بر اشاعه سبک زندگی ایرانی- اسلامی دارد. وی در گفتوگو با «وطن امروز» گفت: مردم و در دل آن خانواده، پرچمدار نهضت ایران هستند و به همین دلیل است که تولید آثارش را معطوف به خانواده و حال خوب مخاطبانش کرده است. حقیقی گفت: من درصدد ایجاد روزنه امید در مخاطبم هستم، اما با فرمی جذاب که نزدیک به دنیای موسیقی امروز باشد و در عین حال با زیست و آموزههای ایرانی-اسلامیام در تضاد نباشد. در واقع هر آنچه میگویم را زیست میکنم و سعی دارم زندگی را بر اساس سبک ایرانی و دینی تنظیم کنم. وی افزود: پرچم نهضت را باید به دست مردم داد و معتقدم درصد امیدواری مردم از مسؤولان بیشتر است. هر جایی احساس شد کار نظام تمام شده، مردم پای کار آمدند و نشان دادند توطئههای دشمن نقش بر آب است. واقعا همدلی و همبستگی مردم ایران در هیچ جای جهان دیده نشده و سابقه ندارد.حقیقی خود را یکی از اعضای خانواده سازمان تبلیغات اسلامی دانست و گفت: به واسطه فعالیتم در باشگاه فیلم سوره همخانواده با سازمان تبلیغات اسلامی هستم و از نزدیک تغییرات شاخص این سازمان را لمس کردهام، اتفاقاتی که رخدادهای مبارکی چون «جشن فرشتهها»، «جشن مردمی محله»، «مهمونی 10 کیلومتری» و... را در جامعه رقم زده است. البته سازمان تبلیغات اسلامی بیش از این ظرفیت و موقعیت دارد اما به گمانم باید به سمت تربیت نیروی انسانی در حوزههای مختلف پیش رود و از موقعیتی که دارد، استفاده کند. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|