|
اخبار
تقدیم استوارنامههای سفرای فیلیپین لیبی، هند و بنگلادش به رئیسی
سفرای جدید فیلیپین، لیبی، هند و بنگلادش استوارنامههای خود را به رئیسجمهور ایران تقدیم کردند. رئیسی در آیین دریافت استوارنامههای سفرای جدید فیلیپین، لیبی، هند و بنگلادش بر تقویت مناسبات فیمابین ایران و این کشورها تاکید کرد. رئیسجمهور در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید هند با بیان اینکه برای توسعه روابط با هند در حوزههای مختلف محدودیتی نداریم، بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه مشترک توسعه بندر چابهار میان 2 کشور تاکید کرد و از سفیر جدید جمهوری هند خواست این موضوع را با جدیت پیگیری کند. رئیسجمهور همچنین در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید فیلیپین گفت: ظرفیتهای متنوع و خوبی در ایران و فیلیپین وجود دارد که فعال کردن آنها به گسترش همکاریها و تقویت روابط دوجانبه و به تبع آن توسعه تعاملات بینالمللی 2 طرف میانجامد.
رئیسجمهور در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید لیبی نیز با اشاره به اینکه «عمیقا معتقدم مشکلات لیبی و برخی کشورهای اسلامی ناشی از حضور و دخالتهای بیگانگان است»، اظهار داشت: امیدواریم ملت لیبی هر چه سریعتر با ایجاد شرایط مناسب برای برگزاری انتخابات سراسری و تشکیل دولت فراگیر، به دخالت بیگانگان در این کشور پایان دهند و روزبهروز در مسیر پیشرفت گامهای بلندتری بردارند.
رئیسجمهور همچنین در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید بنگلادش یکی از زمینههای مهم توسعه روابط ایران و بنگلادش را حوزه تجاری و اقتصادی عنوان کرد و با بیان اینکه سطح مبادلات تجاری فعلی میان 2 کشور با وجود ظرفیتهای بسیار خوب موجود قابل قبول نیست، بر ضرورت هدفگذاری افزایش سطح مبادلات تجاری یک میلیارد دلاری ایران و بنگلادش در گام اول تاکید کرد.
***
عمان: توافق تهران و ریاض نتایج مثبتی برای منطقه دارد
وزیر خارجه عمان در اظهاراتی گفت ایران همسایه ما است و با آن همزیستی داریم و برای ایجاد ثبات میتوانیم مشکلات را پشت سر بگذاریم. به گزارش ایسنا، بدر بنحمد البوسعیدی گفت توافق تهران و ریاض نتیجه مثبتی برای منطقه به همراه خواهد داشت. حدود یک ماه پیش و در آستانه برگزاری مراسم حج، سفارت ایران در عربستان و کنسولگری کشورمان در جده به صورت رسمی بازگشایی شد. همچنین ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ «فیصل بنفرحان» وزیر خارجه عربستان بعد از ۱۷ سال به تهران سفر کرد و در جریان نشست مطبوعاتی مشترک با حسین امیرعبداللهیان، همتای ایرانی خود اعلام کرد: بهزودی سفارت ما در تهران بازگشایی میشود.
ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز اخیرا در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران با بیان اینکه مقدمات بازگشایی سفارت عربستان در تهران و کنسولگری این کشور در مشهد فراهم شده است، گفت: بر اساس گفته مقامات عربستان سعودی انشاءالله بهزودی شاهد این اتفاق خواهیم بود.
***
بازدید نمایندگان 22 عضو APA از مجلس شورای اسلامی
مجلس شورای اسلامی روز گذشته میزبان نمایندگان پارلمانی 22 عضو مجلس آسیایی (APA) از جمله کشورهای بنگلادش، پاکستان، بحرین، فلسطین، امارات، ترکیه، عراق، اندونزی، لبنان، چین، قطر، سوریه، کویت، هند، روسیه، ویتنام، قبرس، عربستان، پارلمان عرب و آذربایجان بود.
محسن پیرهادی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی ضمن خیرمقدم به اعضای APA گفت: 290 نماینده در مجلس شورای اسلامی حضور دارند که بر اساس جغرافیا و جمعیت در سراسر کشورمان پراکندهاند. وی تصریح کرد: مذاهب مختلف در پارلمان ایرانی دارای نماینده هستند و امام خمینی (ره) به عنوان بنیانگذار انقلاب اسلامی در سخنانشان تأکید کردند مجلس در رأس امور است که نشاندهنده اهمیت قوه مقننه در ساختار حکومت است.
همچنین در جریان این بازدید غلامرضا نوری قزلجه، رئیس کمیته دائمی امور اقتصادی و توسعه پایدار APA ضمن تشریح عملکرد قوه مقننه گفت: نمایندگان پارلمان ایران توسط مردم انتخاب میشوند و به مدت 4 سال به قانونگذاری و نظارت بر حسن اجرای قانون میپردازند. وی تصریح کرد: نمایندگان در ایران میتوانند به صورت آزادانه و مطابق قانون اساسی نسبت به مسائل داخلی و خارجی اظهارنظر داشته باشند، همچنین باید یادآور شد تمام مذاکرات صحن علنی مجلس شورای اسلامی بر اساس قانون اساسی به صورت مستقیم از تلویزیون و رادیو برای مردم پخش میشود.
در ادامه علی علیزاده رئیس گروه پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در اجلاس مجالس آسیایی ضمن تشریح تاریخچه ساختمان مشروطه برای نمایندگان پارلمانی 22 عضو APA گفت: قدیمیترین پارلمان آسیا 117 سال پیش در ایران شکل گرفته است. وی تصریح کرد: آیتالله سیدحسن مدرس به خاطر شجاعت و بهرهگیری از جایگاه نمایندگی و دفاع از مردم جانش را در این مسیر از دست داد و بر این اساس سالروز شهادت ایشان را روز مجلس نامگذاری کردند.
ارسال به دوستان
رئیسی انتخاب مجدد میرضیایف به ریاستجمهوری ازبکستان را تبریک گفت
حجتالاسلام رئیسی روز گذشته در پیامی با تبریک انتخاب مجدد «شوکت میرضایف» رئیسجمهوری ازبکستان به این عنوان، به اراده مقامات عالی 2 کشور برای ارتقای روابط به عالیترین سطح اشاره کرد. رئیسجمهور اظهار امیدواری کرد در دوره جدید بر اساس نقشه راه همکاریها و توافقات حاصل از آن، روابط میان 2 کشور در راستای منافع متقابل 2 ملت و گسترش صلح و امنیت منطقهای و بینالمللی بیش از پیش گسترش یابد.
ارسال به دوستان
نفتکش خارجی تحت حمایت آمریکا که حامل یک میلیون لیتر سوخت قاچاق بود توسط نیروی دریایی سپاه توقیف شد
دزدگیری در خلیج فارس
گروه سیاسی: فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه پاسداران از توقیف نفتکش خارجی حامل یک میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیجفارس توسط رزمندگان نیروی دریایی سپاه خبر داد.
در همین رابطه دریادار دوم رمضان زیرراهی روز گذشته در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یک فروند شناور خارجی با بیش از یک میلیون لیتر سوخت قاچاق که در مرز آبهای ایران در خلیجفارس توقیف شد، از پشتیبانی نظامی آمریکا برخوردار بود اما رزمندگان نیروی دریایی سپاه با اقتدار آن را توقیف و خدمه متخلف را دستگیر کردند. وی افزود: صبح روز پنجشنبه ۱۵ تیر ساعت 11:20 رزمندگان منطقه دوم نیروی دریایی سپاه، یک فروند شناور با نام تجاری NADA2 را که به صورت سازمانیافته به قاچاق نفتگاز جمهوری اسلامی در خلیجفارس اقدام کرده بود بازرسی کردند که آمریکاییها برای ممانعت از این اقدام قانونی، یکسری تحرکات غیرحرفهای و مخاطرهآمیز انجام دادند.
فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه تصریح کرد: رزمندگان این منطقه در زمان بازرسی و توقیف متوجه شدند کاپیتان شناور متخلف با مرکز کنترل و فرماندهی آمریکاییها در منطقه در حال مکالمه برای فرار است. زیرراهی ادامه داد: در مکالمههای ضبط شده مامور مرکز کنترل و فرماندهی آمریکایی به کاپیتان این کشتی مشخص شد که این مامور به کاپیتان کشتی میگوید: موتور شناور را خاموش کنید تا نیروهای نظامی آمریکایی برای کمک برسند.
وی ادامه داد: آمریکاییها برای این منظور مبادرت به پرواز درآوردن ۲ فروند جنگنده رزم سطحی a10، یک فروند هواپیما با سرنشین شناسایی p8 a، 2 فروند بالگردc howk، یک فروند هواپیمای بدون سرنشین mq9 و اعزام شناورهای گشتی آمریکایی به محل توقیف کردند و تا آخرین لحظه هم تلاش کردند مانع توقیف شناور متخلف شوند. زیراهی یادآور شد: رزمندگان منطقه دوم دریایی سپاه با تسلط، هوشیاری، رفتار حرفهای و اخطار قاطع به تمام پرندههای با سرنشین و بدون سرنشین و شناورهای آنها، با اقتدار شناور متخلف توقیف شده را تا لنگرگاه بندر بوشهر برای سیر مراحل قانونی هدایت کردند.
فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه، اقدام غیرقانونی و غیرحرفهای آمریکاییها در تلاش برای فراری دادن شناورهای متخلف قاچاق سوخت در خلیجفارس را سابقهدار عنوان کرد و افزود: آمریکاییها در موارد متعددی از طریق نیروهای نظامی خود در خلیجفارس به حمایت شناورها و نفتکشهای قاچاق سوخت و متخلف پرداختهاند و با پرواز جنگنده و اعزام شناور گشتی برای فرار آن شناورها اقدام کردهاند اما همواره با هوشیاری، دقت عمل و اقتدار رزمندگان نیروی دریایی سپاه مواجه شده و تمام آن اقدامات مایه ذلت و سرافکندگی آنها شده است. زیرراهی یادآور شد: نقطه اوج حمایت آمریکاییها از نفتکشهای قاچاق سوخت و متخلف، آبانماه سال ۱۴۰۰ بود که در آن عملیات پیچیده در دریای عمان، آمریکاییها با 5 ناوچه نظامی و چندین جنگنده، بالگرد و هواپیمای با سرنشین و بدون سرنشین با سرافکندگی مجبور به ترک منطقه شدند.
* رتبه سوم ایران در تولید موشکهای دریاپایه و کروز دریایی در جهان
سردار زیرراهی در بخش دیگری از اظهارات خود تأکید کرد: ما در تولید موشکهای دریاپایه و کروز دریایی در رتبه سوم دنیا هستیم که این نشاندهنده پیشرفت ما در این صنایع است. ما اگر بتوانیم این استعداد ذاتی را که خداوند در زمینه دریا به ما داده است، مورد بهرهبرداری قرار دهیم و قرارگاهی به عنوان فرماندهی ایجاد کنیم، در همه زمینهها متحول خواهیم شد.
ارسال به دوستان
سخنگوی وزارت خارجه ادعای تبادل زندانی بین ایران و رژیم صهیونیستی که از سوی رسانههای این رژیم مطرح شده بود را تکذیب کرد
تیر اسرائیل به سنگ خورد
گروه سیاسی: جمهوری اسلامی ایران هر تبادل زندانی بین ایران و رژیم صهیونیستی با میانجیگری روسیه را تکذیب کرد.
این خبری بود که سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان روز گذشته اعلام کرد. ناصر کنعانی در نشست خبری خود پیرامون انتشار اخباری مبنی بر میانجیگری روسیه بین رژیم صهیونیستی و ایران برای تبادل اسرا گفت: برای اظهارات رسانهای و حتی مقامات صهیونیستی که با انگیزهها و اهداف سیاسی اقدام به ایجاد موج رسانهای میکنند، ارزشی قائل نیستیم و آن را در راستای سیاست توأم با موجسازی بیارزش رژیم صهیونیستی برای اهداف سیاسی تلقی میکنیم.
در روزهای اخیر همزمان با اعتراف مقامات رژیم صهیونیستی به دستگیری الیزابت تسورکوف تبعه صهیونیست در عراق که پس از ۴ ماه انجام شد، رسانههای صهیونیستی برای به حاشیه راندن اصل موضوع که بازداشت یک جاسوس اسرائیلی توسط گروههای مقاومت عراق بود، مدعی شدند ایران و اسرائیل به دنبال تبادل الیزابت تسورکوف و یوسف شهبازی عباسعلیلو هستند که بنا بر اظهارات سخنگوی وزارت خارجه این موضوع صحت ندارد و این موارد سناریوهای ساختگی اسرائیل برای جبران افتضاحات امنیتی - نظامی خود در ماجرای ناپدید شدن یکی از افراد مرتبط با موساد است.
این موضوع به چهارم تیرماه امسال برمیگردد که برخی رسانهها بدون ارائه جزئیات یا مدرکی مدعی شدند عملیات جمهوری اسلامی ایران علیه افراد یهودی در خاک قبرس لو رفته و خنثی شده است. همین موضوع باعث شد رسانههای رژیم صهیونیستی با تولید اخبار دروغ، مدعی شوند موساد مغز متفکر و رئیس یک هسته تروریستی را که قصد هدف قرار دادن یک بازرگان صهیونیست در خاک قبرس را داشته، شناسایی و دستگیر کرده است اما بنا بر اطلاعیه پلیس قبرس ادعای سرویس جاسوسی و تروریستی رژیم صهیونیستی درباره طرح ناکام حمله ایران به صهیونیستها تکذیب شد.
اما رژیم صهیونیستی با سناریوی ساختگی سوءقصد به جان صهیونیستها در قبرس و اعلام اینکه فرد اصلی این عملیات را شناسایی کرده و ربوده، در واقع به دنبال این است که دستگیری جاسوس دوتابعیتی خود، الیزابت تسورکوف به دست نیروهای شیعی در عراق را بپوشاند و به خیال خود برگ جدیدی در مقابل این اتفاق رو کند که در آن ناکام ماند.
* الیزابت تسورکوف کیست؟
الیزابت تسورکوف کارمند ارتش رژیم صهیونیستی است که با پاسپورت روسی به عراق سفر کرده بود. وی از تحلیلگران ارتش رژیم اشغالگر است که در سفر خود ابتدا به اقلیم کردستان سفر کرد و پس از آن به مرکز عراق رفت و در آنجا توسط گردانهای حزبالله عراق دستگیر شد.
بنا بر گزارش روزنامه رایالیوم، ابتدا مقامات صهیونیستی این موضوع را به این امید که تابعیت واقعی الیزابت فاش نشود و طرفی که او را در بغداد دستگیر کرده است، همچنان فکر کند وی یک تبعه روسیه است، ترجیح دادند درباره این موضوع صحبتی نکند. زیرا همانطور که اشاره شد تسورکوف با یک پاسپورت روسی سفر میکرد و چه در سفرهایش به اربیل یا شمال سوریه و چه دیدارهایی که با شخصیتهایی از مخالفان سوریه انجام میداد از همین هویت استفاده کرده است.
اما گویا پیامهای غیرمستقیمی به تلآویو رسید که نشان میداد طرفی که تسورکوف را دستگیر کرده است، از تمام جزئیات مربوط به تابعیت، فعالیت و وابستگی فردی وی اطلاع دارد. از همین رو بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی را بر آن داشت پس از چند ماه دستگیری وی در عراق، اعلام کند این تبعه اسرائیل در عراق ربوده شده است و در این رابطه دولت عراق را مسؤول دانسته و به بازداشت وی توسط گردانهای حزبالله عراق اشاره کند.
تسورکوف یک شهرکنشین اسرائیلی است که در ارتش رژیم اشغالگر خدمت کرده و با وقوع حوادث در سوریه، با تمرکز بر موضوع سوریه، به کشورهای منطقه سفر و با شخصیتهای سیاسی و فرماندهان نظامی مخالف دولت سوریه ارتباط برقرار کرده است. در حالی که رژیم صهیونیستی سعی دارد تسورکوف را یک شهروند عادی و غیرمرتبط با نهادهای امنیتی و نظامی اسرائیل معرفی کند، رایالیوم به نقل از روزنامه عبریزبان یدیعوت آحارانوت پیرامون فعالیتهای تسورکوف نوشت وی از نیروهای سابق ارتش اسرائیل است که در جنگ ۲۰۰۶ علیه حزبالله لبنان (جنگ۳۳ روزه) شرکت داشت.
شارانسکی وزیر سابق رژیم صهیونیستی نیز در گفتوگویی پیرامون این جاسوس گفته است: من او را میشناسم. او از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۸ پس از پایان دوره ارتش دستیار من بود. چند ماه است وضعیت او را با نگرانی دنبال میکنم. تا آنجایی که من اطلاع دارم، او همه کارها را با هماهنگی دولت آمریکا انجام میداد. بنا بر گزارش روزنامه لبنانی رایالیوم، اسرائیل بیش از همه از این میترسد که تسورکوف به ایران تحویل شده باشد و اگر این اتفاق رخ داده باشد اسرائیل باید برای پرداخت بهای بسیار سنگینی آماده شود و این انتقال میتواند پاتکی بزرگ به سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی باشد.
* علت سناریوسازی دروغین و پیدرپی مقامات اسرائیل چیست؟
اما مهمترین عاملی که باعث میشود رژیم صهیونیستی دست به طراحی چنین سناریوهایی بزند به روزهای پرالتهابی برمیگردد که نتانیاهو در طول ماههای گذشته در حال گذراندن است و باعث شد رژیم صهیونیستی بیش از پیش از داخل تحت فشار صهیونیستهای ساکن سرزمین اشغالی قرار گیرد. ضربههای متعدد مقاومت فلسطین و اعتراضات هفتگی شهروندان ساکن سرزمینهای اشغالی مبنی بر اصلاحات قضایی علیه نتانیاهو از یک سو باعث شده امنیت این رژیم از درون متزلزل شود و از سوی دیگر، اسرائیل را وادار کند برای بازیابی و ترمیم چهره دستگاه امنیتی خود، دست به سناریوسازیهای دروغین بزند.
ارسال به دوستان
واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به حکم دادگاه آمریکا برای پرداخت غرامت 3 میلیون دلاری از اموال مردم ایران به یک ضدانقلاب بدنام
به اسم زن، به کام جیبزن
گروه سیاسی: گروهها و چهرههای ضدایرانی، از سلطنتطلبان و منافقین گرفته تا امثال حامد اسماعیلیون و مسیح علینژاد، یک نقطه مشترک دارند و آن هم ولع سیریناپذیرشان برای ارتزاق از اموال مردم ایران است.
هر یک از گروههای اپوزیسیون ایران به دنبال استفاده از اموال به ناحق بلوکه شده مردم ایران توسط کشورهای غربی، بویژه آمریکاست. از دیکتاتورزاده پهلوی گرفته تا سازمان تروریستی منافقین، دارایی مردم ایران را به عنوان سرمایهای میبینند تا بتوانند گذران زندگی کرده و پروژههای ضدایرانی خود را دنبال کنند.
حالا در تازهترین دستدرازی اپوزیسیون به اموال مردم ایران، مشخص شده مسیح علینژاد خواستار دریافت بیش از 3 میلیون دلار از اموال بلوکه شده مردم ایران در آمریکا شده است.
در روزهای اخیر حکمی از دادگاهی در آمریکا منتشر شد که طبق آن، مسیح علینژاد میتواند مبلغ ۳ میلیون و ۳۲۵ هزار دلار از اموال ایران در آمریکا را به عنوان غرامت از دادگاه فدرال این کشور دریافت کند.
آذر 98 بود که مسیح علینژاد به بهانه بازداشت برادرش در ایران و با ادعای اینکه بابت این اقدام دچار صدمات روحی شده، از دادگاه فدرال ایالات متحده درخواست کرد با پرداخت غرامت از جیب مردم ایران، صدمات روحی او را جبران کند. از همین رو یکشنبه هفته جاری، حکمی از دادگاه فدرال آمریکا منتشر شد که طی آن آمریکاییها جواز دستبرد علینژاد به دارایی مردم ایران را صادر کردند.
پس از انتشار این حکم، علاوه بر مردم ایران، گروهها و افراد ضدایرانی نیز در شبکههای اجتماعی به دزدی آشکار علینژاد پرداخته و از اقدام او انتقاد کردند به طوری که ذیل اغلب پستها و اخبار شبکههای ضدایرانی در ارتباط با این ماجرا، کاربران مسیح علینژاد را به خاطر تلاش برای ارتزاق از اموال بلوکه شده ایران، مورد هجمه قرار دادند.
همین موضوع باعث شد مسیح علینژاد برای فرار از این هجمهها و حجم بالای انتقادات، در حساب توئیتری خود اعلام کند از گرفتن غرامت 3 میلیون دلاری انصراف میدهد و از ابتدا نیز قصد گرفتن این غرامت را نداشت. علینژاد در حالی با منت بر سر مردم ایران اعلام کرده از ابتدا قصد دستبرد به اموال ایران را نداشته که در طرح شکایت خود به دادگاه آمریکا، خواستار پرداخت غرامت 500 میلیون دلاری از جیب مردم ایران شده بود.
در شکایت علینژاد از جمهوری اسلامی ایران آمده بود: «خواهان (مسیح علینژاد) از دادگاه درخواست میکند علیه جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حکمی به مبلغ ۵۰۰ میلیون دلار صادر کند». البته درخواست پرداخت غرامت ۵۰۰ میلیون دلاری از اموال ایران تنها یک بخش از چندین نوع غرامتی بود که علینژاد در شکایت خود درخواست کرد. او علاوه بر درخواست 500 میلیون دلار، تقاضای انواع دیگری از غرامت را نیز برای جبران ضررهای وارد شده بر خود و خانوادهاش کرده بود که مبالغ آنها باید توسط دادگاه تعیین شود.
غرامت بابت جبران صدمات شخصی، غرامت بابت دستگیری علیرضا علینژادقمی، غرامت بابت از دست دادن حقوق ماهانه، غرامت بابت جبران رفتار ظالمانه، غرامت کلی بابت سایر صدمات وارده ممکن، غرامت توسط دادگاه برای جبران هر نوع خسارتی که ممکن است شامل حال علینژاد شود و پرداخت همه هزینههای حقوقی این شکایت، موارد دیگری بود که علینژاد خواستار پرداخت آنها از دارایی اموال بلوکه شده مردم ایران در آمریکا شده بود. حالا بر اساس کدام منطق باید پذیرفت فردی که حتی خواستار پرداخت هزینههای حقوقی شکایتش از جیب مردم ایران شده بود، اکنون اعلام میکند از همان ابتدا هم به دنبال دست درازی به اموال و دارایی مردم ایران که سالها به صورت غیرقانونی توسط آمریکا بلوکه شده، نبوده است. جز این است که علینژاد برای فرار از پاسخگویی بابت تلاشش برای دستبرد به دارایی مردم ایران، اکنون چنین ادعایی دارد؟
البته همان طور که در ابتدا هم گفته شد، علینژاد تنها کسی نیست که به دنبال ارتزاق از اموال و دارایی مردم ایران است. پیش از این رضا پهلوی هم که پدر و پدربزرگش ید طولایی در دزدی از مردم ایران داشتند، در جریان اغتشاشات سال قبل که به بهانه فوت مهسا امینی در کشور به راه افتاده بود، برای پیشبرد پروژه براندازی جمهوری اسلامی خواستار پرداخت هزینه از اموال مردم ایران شده بود. او در توجیه این دزدی گفته بود: یکی از راههایی که میتوان از طریق آن سریعتر مبارزه علیه جمهوری اسلامی را تامین مالی کرد، استفاده از اموال مصادره یا مسدودشده ایران است که در واقع در نهایت اموال مردم ایران است و ما باید بتوانیم از آنها در جهت تامین چنین هزینههایی استفاده کنیم.
اگرچه اپوزیسیون ایرانی در جریان اغتشاشات سال 1401 چهره عریان خود را با خشونتطلبی حداکثری و تروریسم، به نمایش گذاشت اما اکنون که ماهها از آشوبها میگذرد و گروهها و افراد ضدایرانی در انزوا به سر میبرند، بهتر میتوان به خوی دزدی این جماعت پی برد، چرا که در حال حاضر، ولو اگر موقت باشد، خبری از پشتیبانی مالی کشورهای غربی نیست و هر کدام از این افراد و گروهها برای بقای خود، به دنبال دست درازی به دارایی مردم ایران هستند که سالهاست تحت شدیدترین تحریمهای آمریکا زندگی میکنند.
* رأی دادگاه آمریکا نماد راهزنی است
ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در ارتباط با رای دادگاهی در آمریکا مبنی بر پرداخت بخشی از دارایی ایران به مسیح علینژاد گفت: اقدام شرورانه و راهزنی آمریکا در قبال داراییهای دیگر کشورها را به هیچ عنوان نمیپذیریم. آمریکاییها با استفاده از قوانین داخلی خودشان نسبت به دیگر کشورها احکامی را صادر میکنند و بعد به منابع کشورها دستاندازی میکنند؛ این اقدام کاملا غیرقانونی و نامشروع و ناقض قوانین بینالمللی و به دور از شأن دولتهای عضو سازمان ملل است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|