|
اخبار
امضای تفاهمنامه همکاری سازمان انرژی اتمی و وزارت آموزش و پرورش
روز گذشته در آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی «من فناوری هستهای هستم»، تفاهمنامه همکاری مشترک میان سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت آموزشوپرورش با حضور محمد اسلامی، معاون رئیسجمهور و رضامراد صحرایی، وزیر آموزشوپرورش به امضا رسید.
این تفاهمنامه در راستای اجرای نقشه جامع علمی کشور، سند تحول بنیادین و کلیات نظام تربیت استعدادهای برتر آموزشوپرورش مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و با استناد به قانون تاسیس سازمان انرژی اتمی ایران با هدف تعامل اثربخش مدارس و پژوهشسراهای دانشآموزی با مراکز علمی، تحقیقاتی و پژوهشی این سازمان و گسترش همکاریهای مشترک در زمینههای علمی، پژوهشی و فناوری بین سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت آموزشوپرورش امضا شد.
در تفاهمنامه مشترک بین سازمان انرژی اتمی و وزارت آموزش و پرورش، مواردی همچون استفاده بهینه از ظرفیتهای علمی، پژوهشی و فناورانه طرفین، همکاری در اجرای برنامههای متنوع آموزشی و ترویجی در زمینه دانش و فناوری هستهای و کاربردهای صلحآمیز این صنعت در مدارس کشور، آگاهیبخشی و فرهنگسازی در نظام تعلیم و تربیت و ارتقای نگرش دانشآموزان نسبت به اهمیت و کاربردهای فناوری هستهای در جهت آموزش و تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآمد، همکاری در ایجاد، تجهیز و حمایت مادی و معنوی از قطب کشوری و استانی علوم و فنون هستهای پژوهشسراهای دانشآموزی، بسترسازی و برنامهریزی در زمینه شناسایی و هدایت استعدادهای دانشآموزان در حوزه علوم و فنون هستهای و حمایت از ایدهها و طرحهای نوآورانه دانشآموزان و معلمان در این حوزه به عنوان محورهای همکاری اعلام شده است. محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه مراسم اختتامیه این جشنواره با بیان اینکه این اتفاق در جهت جهاد تبیین تعریف شده و در این راستا در سازمان سعی شده با اشکال گوناگون و با زبان و روشهای مختلف فناوری هستهای برای مردم معرفی شود، گفت: دشمن با تهاجم سنگین خود باور مردم را نشانه رفته که فناوری هستهای برای چه هست؟ در حالی که فناوری هستهای جزو لاینفک زندگی است که پیشرفت علوم و فنون را تسریع کرده و گشاینده جبهههای مختلف محسوب میشود. وی با تاکید بر اینکه پیشرفت علوم مختلف، بدون بهرهگیری از صنعت هستهای میسر نیست، گفت: امروز این تفاهمنامه براین اساس میان سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت آموزشوپرورش به امضا رسید. مطمئن هستم با اراده وزیر آموزشوپرورش این امکان وجود دارد که در زمینه پرورش استعدادهای درخشان و ظرفیتسازی در بخش دانش کشور میتوانیم نقش بیشتری ایفا کنیم.
***
بازدید سرلشکر باقری از منطقه پدافند هوایی شمال غرب ارتش
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه بازدید از یگانهای ارتش مستقر در تبریز از منطقه پدافند هوایی شمال غرب ارتش بازدید کرد. سرلشکر باقری در حاشیه این بازدید گفت: منطقه پدافند هوایی شمال غرب ارتش مأموریت دفاع موثر، مستمر و پایدار از آسمان کشور جمهوری اسلامی ایران را بر عهده دارد. وی افزود: ماموریتهای این منطقه با بهرهگیری از تمام سامانههای پدافند هوایی، موشکی و راداری ارتش و سپاه و تجهیزات پدافندی سایر نیروها در بالاترین سطح انجام میشود. امیر سرتیپ علیرضا صباحیفرد فرمانده پدافند هوایی ارتش نیز در این باره افزود: ایستگاه رادار تبریز، سامانههای موشکی استقرار یافته، رادارهای ثابت و تاکتیکی، سایتهای جمعآوری و اطلاعات و سامانههای جنگالی مورد بازدید و ارزیابی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح قرار گرفت. وی تصریح کرد: مرزبانان آسمان ایران در بالاترین سطح آمادگی قرار دارند و پاسخ محکم به هر گونه تجاوز خواهند داد.
***
سخنگوی شورای نگهبان:
شورای نگهبان بر تمام فرآیندهای انتخابات نظارت دارد
عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در گفتوگویی با اشاره به اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس اظهار داشت: اصلاح قانون انتخابات سالهاست که مورد بحث و گفتوگو است. نقطه عطف این موضوع، ابلاغ سیاستهای کلی نظام از سوی رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۹۵ است. در این سیاستها با یک رویکرد آسیبشناسانه، نظام مسائل انتخابات مشخص شد؛ در ۱۸ بند به تمام موضوعات مربوط به انتخابات پرداخته شده است. راهکارهایی هم در این سیاستها ارائه شده که برای اجرایی شدن باید به قانون و دستورالعمل تبدیل شوند. هادی طحاننظیف با یادآوری و قدردانی از تلاشهایی که در سالهای گذشته برای عملی شدن بخشهایی از سیاستهای کلی انتخابات صورت گرفته است، عنوان کرد: البته غیر از یکی دو اقدام شاهد خروجی ملموس و عینی در رابطه با سیاستهای کلی انتخابات نبودیم تا اینکه طرح «اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی» به جریان افتاد و اکنون در مرحله نهایی قرار دارد.
سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه این طرح دارای حدود ۶۰ ماده است، گفت: اگرچه این طرح تمام بندهای سیاستهای کلی را پوشش نداده اما تلاش قابل تقدیری است. ممکن است درباره اجراییسازی برخی بندهای سیاستهای کلی نظام نیز اختلافات و ابهاماتی وجود داشته باشد که امیدواریم در طرحها و لوایح دیگر آن بندها نیز به دستورالعملهای قانونی تبدیل شود.
عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان همچنین افزود: این شورا به عنوان ناظر پا به پای مجری انتخابات حرکت میکند و بر تمام فرآیندها و مراحل نظارت دارد تا گامی فراتر از قانون برداشته نشده و حقی از مردم تضییع نشود.
ارسال به دوستان
کمیسیون شوراهای مجلس انتخابات تناسبی را حذف کرد
رئیس کمیسیون شوراهای مجلس از مصوبه این کمیسیون مبنی بر حذف انتخابات تناسبی از طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس خبر داد. محمدصالح جوکار در گفتوگویی با اشاره به نشست این کمیسیون گفت: مصوبه مربوط به طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی اعاده شده از سوی شورای نگهبان در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت و بر همین اساس به منظور تأیید نظر هیأت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام، اعضای کمیسیون رأی به حذف انتخابات تناسبی از مصوبه طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس دادند.
ارسال به دوستان
استقبال باشکوه مردم یاسوج از رئیسجمهور و امیدواری برای گرهگشایی مشکلات
آغوش گرم دنا
گروه سیاسی: روز گذشته حجتالاسلام والمسلمین رئیسی در ششمین مقصد دور دوم سفرهای استانی به منظور انجام سفری 2 روزه وارد استان کهگیلویهوبویراحمد شد.
رئیسی در بدو ورود به استان کهگیلویهوبویراحمد، در گفتوگو با خبرنگاران درباره اهداف و برنامههای این سفر، با بیان اینکه کهگیلویهوبویراحمد از مردمی سختکوش و مجاهد برخوردار است، اظهار کرد: با تلاش مسؤولان و مدیران پرتلاش و با مدیریت استاندار کهگیلویهوبویراحمد، برخی پروژههای مصوب در سفر اول دولت به این استان به ثمر رسیده که گزارش آن در این سفر خدمت مردم ارائه خواهد شد.
رئیسجمهور با اشاره به اینکه در سفر دوم دولت به این استان، مسائل گستردهتری نسبت به مسائل ضروری سفر اول مدنظر قرار دارد، افزود: در آن سفر برخی مسائل ضروری وجود داشت که حالا به ثمر رسیده و در این سفر علاوه بر پیگیری پروژههای باقیمانده از مصوبات سفر اول، نیازهای جدیدی که نسبت به بخشهای مختلف استان احصا شده پیگیری خواهد شد.
* وعدههای رئیسی برای جامعه عشایری
رئیس جمهور در جریان سفر به استان کهگیلویهوبویراحمد، در جمع عشایر دشت سقاوه این استان حاضر شد. وی در این دیدار با اشاره به مطالبات مطرح شده درباره مساله آب اظهار داشت: این منطقه از پربارشترین نقاط کشور است و کاری که باید انجام شود برنامهریزی برای توزیع و مصرف آب به بهترین شکل برای مصارف شرب، کشاورزی و صنعت است. رئیسی با بیان اینکه با بهرهبرداری از سد چمشیر در استان بخش قابل توجهی از مشکل تامین آب رفع شده و 70 هزار هکتار از اراضی استان تحت پوشش منابع آبی این سد قرار خواهد گرفت، افزود: علاوه بر این سد، سد دیگری هم در مدت کوتاهی در دشت سقاوه احداث خواهد شد تا مشکل تامین آب پایدار عشایر را نیز برطرف کند. رئیسجمهور با اشاره به تامین اعتبار و اقدامات انجام شده برای توزیع و نصب پنلهای خورشیدی برای عشایر در راستای تامین برق و نیازهایی مثل آبگرم آنان، تصریح کرد: در سالهای گذشته اقدامات خوبی در زمینه ایلراهها انجام شده اما کمبودهایی نیز وجود دارد که در این سفر اعتبارات لازم برای رفع این کمبودها در نظر گرفته شده و تخصیص خواهد یافت.
رئیسی با بیان اینکه عشایر یکی از مولدترین اقشار جامعه هستند و همه ما به نوعی میهمان سفره آنان هستیم، خاطرنشان کرد: همه باید به تقویت تولید در میان عشایر کمک کنند. پرواربندی قراردادی دام که از گذشته وجود داشته باید تداوم و گسترش یابد تا عشایر از ناحیه تامین نهادهها برای دامهای خود نگرانی و دغدغه نداشته باشند و تولید آنها دچار اختلال نشود.
رئیسجمهور اضافه کرد: اولویت ما برای تامین مواد پروتئینی و لبنی تولیدات داخلی است و واردات باید فقط در جایی انجام شود که امکان تولید وجود ندارد اما در جایی که به همت عشایر میتوان گوشت قرمز و مواد لبنی تولید کرد، همه باید از افزایش تولیدات آنها حمایت کنیم و اطمینان دارم با همت عشایر و حمایت دولت امکان تامین نیازهای پروتئینی کشور در داخل وجود دارد.
* هنر تبدیل تحریم به فرصت
رئیسجمهور در ادامه برنامههای سفر خود به استان کهگیلویهوبویراحمد، در آیین آغاز عملیات راهاندازی پتروشیمی گچساران، ضمن تقدیر و تشکر از همه مسؤولان، مدیران، پیمانکاران، مشاوران، متخصصان و کارگران، این پروژه بزرگ صنعتی را گامی مهم در جهت رشد تولید، افزایش اشتغال و امیدآفرینی در مردم دانست.
رئیسی «تولید زنجیرهای»، «طراحی، مهندسی، ابزار و تجهیزات استفاده شده تماما ایرانی» و «افزایش 3 هزار نفری اشتغال» را از جمله ویژگیهای مهم مجتمع پتروشیمی گچساران برشمرد و افزود: همچنین بهرهبرداری از این پروژه منجر به جلوگیری از هدررفت ثروت ملی و گاز مشعلها و مانع آلایندگی خواهد شد که اقدامی بسیار ارزشمند است. رئیسجمهور با تاکید بر اهمیت نقش شرکتهای بزرگ صنعتی در توسعه و تامین نیازهای شهرهای محل احداث در قالب مسؤولیت اجتماعی تصریح کرد: بیش از 2 هزار و 600 میلیارد تومان برای مصوبات استان از محل مسؤولیت اجتماعی شرکتهای بزرگ تصویب شده و طبعا مجتمع پتروشیمی گچساران نیز باید در این راستا و در جهت رفع نیازهای مختلف استان کهگیلویهوبویراحمد و بویژه شهرستان گچساران به وظایف خود عمل کند.
رئیسی با بیان اینکه بخش قابل توجه و کار اصلی در تکمیل این پروژه بزرگ صنعتی در دولت مردمی محقق شده، از همه دستاندرکاران و خانوادههای آنان که در گرمای 50 درجه بهصورت چندشیفته برای تکمیل پتروشیمی گچساران همت گماردند، قدردانی کرد.
رئیسجمهور همچنین جذب 17هزارمیلیارد سرمایه برای تکمیل این پروژه را اقدامی بسیار مهم و شایسته تقدیر دانست. رئیسی مجتمع پتروشیمی گچساران را جلوهای از شعار «ما میتوانیم» و تبدیل ظرفیتهای کشور به ثروت توصیف کرد و گفت: ملت ایران این هنر را دارد که تحریم و تهدید را به فرصت و ثروت تبدیل کند و تکمیل و بهرهبرداری از این پروژه یکی از جلوههای این هنر ملت ایران است.
* جشن احیای کارخانه قند یاسوج با حضور رئیسجمهور
در ادامه برنامههای سفر استانی دولت مردمی به استان کهگیلویهوبویراحمد، مراسم جشن احیای کارخانه قند یاسوج به عنوان نماد صنعت و تولید استان و همچنین 44 واحد تولیدی و صنعتی راکد با حضور دکتر سیدابراهیم رئیسی برگزار شد. رئیسجمهور با حضور در کارخانه قند یاسوج ضمن بازدید از خط تولید و بخشهایی از این کارخانه، با توضیحات مسؤولان آن در جریان وضعیت این کارخانه قرار گرفت. رئیسی همچنین در جریان این بازدید گفتوگویی صمیمانه و بیواسطه با کارگران این کارخانه داشت و وضعیت کاری و معیشتی آنها را جویا شد. کارخانه قند یاسوج پس از یک دهه تعطیلی ابتدا سال 99 و در زمان ریاست دکتر رئیسی بر دستگاه قضا قفل آن شکسته شد و در ادامه و با تلاشهای صورتگرفته از سوی دولت مردمی و به ریاست ایشان، طی 22 ماه گذشته به مرحله احیای مجدد و بازگشت به چرخه تولید قرار گرفته است. سرمایه احیا شده در این کارخانه 2 هزار میلیارد تومان بوده و تعداد اشتغال احیا شده مستقیم در گام اول 130 نفر و در گام دوم به 200 نفر خواهد رسید. همچنین با احیای این کارخانه برای 600 نفر نیز به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی شده است.
* استقبال باشکوه مردم یاسوج از رئیسی
حجتالاسلاموالمسلمین رئیسی عصر روز گذشته و در ادامه برنامههای دومین سفر دولت به استان کهگیلویهوبویراحمد، مورد استقبال گرم و باشکوه مردم یاسوج قرار گرفت.
رئیس جمهور با قدردانی از استقبال گرم مردم یاسوج از خادمان خود و ابراز خرسندی از حضور در جمع پرشور آنان، این حضور باشکوه را نشانه عشق مردم به نظام و انقلاب و ولایتمداری آنان دانست که ریشه در سلحشوری اهالی کهگیلویهوبویراحمد در تاریخ و در عرصههای دفاع از ارزشها و آرمانها دارد.
رئیسی با اشاره به بهرهبرداری از برخی طرحهای مصوب دور اول سفر استانی دولت مردمی به کهگیلویهوبویراحمد از جمله سد چمشیر، مجتمع پتروشیمی گچساران و دهها کارخانهای که روز گذشته پس از سالها رکود و تعطیلی به مدار تولید بازگشتند، اظهار کرد: پیش از این سفر نیز نیازهای استان شناسایی و تصمیمات لازم برای تامین آنها اتخاذ شده است. رئیسجمهور تامین مسکن مورد نیاز مردم و نیز توجه به ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری را از جمله مطالبات اصلی مردم و مسائل مورد توجه دولت در این سفر برشمرد و افزود: شخصا پیگیر مساله مسکن مردم هستم و در این راستا جلسات شورای عالی مسکن را حداقل ماهی یک بار تشکیل میدهم. در زمینه اشتغال نیز آمار حاکی از کاهش نرخ بیکاری است اما همچنان به تلاش بیشتر برای رسیدن به وضعیت مطلوب در این زمینه نیاز داریم.
رئیسی توسعه جادههای مواصلاتی به منظور توسعه گردشگری و کاهش سوانح جادهای را از دیگر اولویتها و زیرساختهای مورد نیاز استان دانست و اظهار داشت: امروز در راستای توسعه زیرساختهای استان، سد چمشیر به بهرهبرداری رسید و تکمیل آن نیز در دست پیگیری است. رئیسجمهور خطاب به کارگزاران و مدیران دستگاهها در کهگیلویهوبویراحمد، کار و مدیریت جهادی را نیاز اصلی امروز کشور عنوان و تصریح کرد: نباید در ادارات شاهد روابط ناسالم، اعمال نفوذ و پارتیبازی باشیم؛ مردم انتظار دارند ادارات و سازمانها مسؤولانه در خدمت آنها باشند و از هر گونه رابطه ناسالم پرهیز کنند.
رئیسی همچنین با اشاره به بازدید خود از منطقه زلزلهزده سیسخت در ابتدای دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: امروز شاهد هستیم که 2 هزار واحد مسکونی در این منطقه بازسازی و مقاومسازی شده است.
رئیسجمهور با ابراز خشنودی از آمار 20 درصدی عضویت زنان در هیات علمی دانشگاهها و مراکز علمی استان، گفت: رهبر معظم انقلاب نیز در سفر به کهگیلویهوبویراحمد بر اهمیت کرامت اجتماعی زنان تاکید داشتند و امروز خوشحالیم که زنان استان همت کرده و حضور موثری در فعالیتهای اجتماعی، علمی و سیاسی دارند.
رئیسی همچنین با اشاره به حضور 70 درصدی نیروهای بومی در ترکیب کارکنان پتروشیمی گچساران افزود: بومیگزینی در شرایط برابر قطعا اولویت دارد و توصیه ما به مدیران همواره توجه به توانمندیهای استانهاست.
رئیسجمهور به فرمایش امام راحل که عشایر را ذخایر کشور معرفی کردند نیز اشاره کرد و اظهار داشت: مسؤولان باید در عمل و نه صرفا با سخن قدردان عشایر باشند و از آنان حمایت کنند. البته اقدامات خوبی در این زمینه از سوی دولت انجام شده که باید تکمیل شود.
رئیسی در بخش دیگری از سخنانش به مدیران استان تاکید کرد در زمینه انجام مسؤولیتهای خود و انتخاب نیروها از دیگر مسؤولان استانی مشورت بگیرند اما به هیچ وجه تحت نفوذ آنان نباشند، چرا که مسؤولیت اقدامات و انتصابات استانی شرعا بر عهده آنان است و آنها باید نسبت به آن پاسخگو باشند. رئیسجمهور با بیان اینکه مکرر اعلام کردهام هر کس آمادگی کار تحولی، انقلابی و جهادی ندارد از مسیر ایجاد تحول کنار گذاشته شود، گفت: دولت مردمی لحظهای آرام ندارد و همه موجودیت خود را در خدمتگزاری به شما زنان و مردان باغیرت کشور تعریف میکند؛ تمام همّ و غم ما تامین مطالبات شماست و هیچ شأنی جز خدمتگزاری و نوکری شما مردم برای خود قائل نیستیم و به این خدمتگزاری افتخار میکنیم.
ارسال به دوستان
رئیس دستگاه قضا با اشاره به اینکه افرادی که از مقابله دستگاه قضا با مفاسد هراس و نگرانی دارند، بیشترین هجمهها و فضاسازی را علیه عدلیه ترتیب میدهند، تأکید کرد
قبل از مردم عادی سراغ کارگزاران متخلف میرویم
گروه سیاسی: حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای روز گذشته طی سخنانی در نشست شورای عالی قوهقضائیه با بیان اینکه سرلوحه کار قوه قضائیه قانونمداری است، گفت: قوهقضائیه هم باید خودش ملتزم به قانون باشد و هم همه تلاشش را مصروف دارد تا قانون در کشور حاکم باشد. قانون باید فصلالخطاب باشد. عدالت جز با برقراری قانون حکمفرما نمیشود. قانونمداری و احترام به قانون نشانه شخصیت افراد و مترقی بودن جامعه است. اگر قانون در جامعه حاکم باشد، استقرار آرامش و زیست مسالمتآمیز نیز در جامعه تسهیل میشود. اگر فردی به قانون احترام نگذارد ممکن است روحیه دیکتاتوری در او ایجاد شود.
رئیس دستگاه قضا به ویژگیهایی که باید در مجری قانون باشد نیز گریزی زد و گفت: مجری قانون باید آن را خوب بفهمد و خوب اجرا کند. اگر یک قانون مطلوب، به درستی اجرا نشود، ممکن است عوارض و آسیبهایی پدید آید. چنانچه در فهم قانون نیز به درستی دقت نشود ممکن است مسائل و مشکلاتی عارض شود. محسنیاژهای اظهار کرد: اجرای قانون به نفع همه جامعه است. ما باید به قانون عمل کنیم و از ملامت ملامتکنندگان نگران نباشیم. باید قانون را خوب بفهمیم و خوب پیاده سازیم و نگران نباشیم چه کسی خوشش میآید یا بدش میآید! به این نکته نیز باید اهتمام داشته باشیم که همه در برابر قانون برابر هستند. وی تصریح کرد: در همه امور کشور قانون باید ملاک و معیار باشد. سال ۸۸ هم شما مشاهده کردید در اثر فتنه ایجادشده پس از انتخابات پرشکوه سال ۸۸، در اثر عدم قانونمداری عدهای چه خسارتهایی به کشور تحمیل شد و موجبات سوءاستفاده دشمنان فراهم آمد.
وی با اشاره به برخی هجمهها و فضاسازیها علیه دستگاه قضا اظهار داشت: قوهقضائیه در حال مبارزه اصولی، حرفهای و علمی با مفاسد اقتصادی است و در این مقابله بیش از آنکه به رویکردهای تبلیغاتی اهتمام داشته باشد و شعار دهد، متمرکز بر عملگرایی است. رئیس قوهقضائیه تصریح کرد: کسانی که از مقابله و مبارزه مجدانه و مستمر دستگاه قضایی با مفاسد هراس و نگرانی دارند، بیشترین هجمهها و فضاسازی را علیه عدلیه ترتیب میدهند. رئیس دستگاه قضا اظهار کرد: بارها تاکید کردهام که پیش از آنکه سراغ متخلفان عادی و مردم برویم سراغ کارگزاران متخلف خواهیم رفت و از قضا ترس و هراسی که عامل هجمهپراکنی و فضاسازی علیه قوهقضائیه است، از همین امر ناشی میشود.
***
محسنیاژهای از حمایت نمایندگان مجلس قدردانی کرد
در جلسه علنی روز گذشته مجلس شورای اسلامی، نامه قدردانی حجتالاسلاموالمسلمین غلامحسین محسنیاژهای از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دنبال صدور بیانیه پشتیبانی نمایندگان از فعالیتها و رویکردهای تحولگرایانه و اقدامات مثبت قوهقضائیه قرائت شد.
در این نامه خطاب به رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی آمده است: در اجرای منویات ولی امر مسلمین مبنی بر ایجاد تعامل بین قوا در حل مشکلات مردم و با توجه به تعامل بیسابقه با نمایندگان شریف مردم در مجلس شورای اسلامی، از نگاه قدرشناسانه شما نمایندگان محترم در صدور بیانیه سپاسگزاری مینمایم. رئیس قوهقضائیه در این نامه تاکید کرد: بدون شک این رویکرد نشأت گرفته از اعتماد عمومی و رضایتمندی مردم و نمایندگان آنان در مجلس شورای اسلامی از عملکرد قوهقضائیه در دوره تحول و تعالی در پرتو همکاری و پشتیبانی مجلس شورای اسلامی محقق گردیده است و این اقدام مسؤولیت ما را در خدمترسانی به آحاد ملت شریف ایران اسلامی مضاعف میکند. در این نامه خاطرنشان شد: امید داریم در پرتو تعاملات و همکاری بیش از پیش قوا، شاهد توفیقات روزافزون در خدمت به اسلام و مسلمین و اجرای اوامر و منویات مقام معظم رهبری مدظلهالعالی جهت رسیدن به نقطه کمال و مطلوب در اداره کشور باشیم.
ارسال به دوستان
سفر فرمانده ارتش پاکستان به ایران و دیدار با فرماندهان نظامی ایران، حاکی از همت تهران و اسلامآباد برای مقابله باتروریسم منطقهای است
دست یاری برای پاکسازی مرزها
گروه سیاسی: سفر فرمانده ارتش پاکستان به جمهوری اسلامی ایران، آن هم کمتر از 2 ماه پس از دیدار سران 2 کشور، گویای تعهد 2 همسایه برای تحکیم مناسبات دفاعی، با تمرکز بر مقابله با تروریسم و پیگیری منافع مشترک است.
سفر رسمی سید عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان و نفر اول نیروهای مسلح همسایه شرقی به ایران، به دعوت سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح صورت گرفت. فرمانده ارتش پاکستان علاوه بر دیدار با رئیس ستادکل نیروهای مسلح ایران، فرمانده سپاه و فرمانده ارتش، به دیدار حجتالاسلام رئیسی و امیرعبداللهیان نیز رفت. فرماندهان نظامی و مقامات سیاسی کشورمان در دیدار فرمانده ارتش پاکستان بر راهبرد مهم ایران مبتنی بر تبدیل مرزهای امنیتی 2 کشور به مرزهای امن و اقتصادی تاکید کردند. چنانکه سرلشکر باقری نیز در دیدار خود با عاصم، بر این موضوع تاکید کرد.
بنا به گزارش ایرنا، سفر فرمانده ارتش پاکستان به ایران در حالی انجام شد که منطقه شاهد تحولات خوشایند از جمله ازسرگیری روابط رسمی تهران و ریاض است و در کنار آن تهران و اسلامآباد همزمان با اقدامات همسو برای توسعه مراودات تجاری و اقتصادی گامهای موثری در تقویت دیپلماسی نظامی از طریق افزایش رفت و آمدهای هیاتهای نظامی و دفاعی به کشورهای یکدیگر برداشتهاند. این سفر چند هفته پس از سفر معاون وزیر دفاع پاکستان به ایران و امضای تفاهنامه مهم همکاری میان مرزبانی ایران و آژانس امنیت دریایی پاکستان انجام شد. اواخر خردادماه امسال نیز پاکستان میزبان امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بود. فرمانده نداجا در این سفر ۳ روزه با همتای پاکستانی و دیگر مقامهای ارشد نظامی کشور میزبان دیدار کرد.
تهران و اسلامآباد به عنوان 2 بازیگر مهم منطقه و جهان اسلام دارای اهداف و مواضع مشترک در بسیاری از مسائل منطقهای هستند. در دیدار هیات بلندپایه نظامی پاکستان در تهران، بررسی آخرین وضعیت روابط 2 کشور در ابعاد نظامی، امنیتی، راهبردی و راهکارهای توسعه این روابط مورد بررسی و توافق طرفین قرار گرفت. در این مذاکرات مسائل مهم مرتبط با توسعه امنیت مرزهای مشترک، صلح و ثبات منطقهای و جهان اسلام بررسی شد. گشایش در همکاریهای نظامی و دفاعی ایران و پاکستان همزمان با بهبود امنیت مرزهای مشترک به عنوان یک مطالبه جدی و طولانیمدت جمهوری اسلامی ایران از کشور همسایه شرقی، تحولی چشمگیر است که در طول چند سال اخیر در دستورکار 2 کشور قرار گرفته و این همکاریها با رفت و آمد مسؤولان نظامی به کشورهای یکدیگر به روزرسانی شده و راهکارهای تازهای برای تقویت آن بویژه گسترش مناسبات اقتصادی با حفظ امنیت مرزهای مشترک دریافت میشود.
رسانههای پاکستانی نیز در واکنش به سفر فرمانده کل ارتش این کشور به ایران، آن را بازدیدی موفقیتآمیز میان 2 همسایه برای تقویت همکاریهای فی مابین علیه تروریسم و تلاشهای جدید در راستای امنیت مرزهای مشترک و کسب منافع متقابل عنوان کردند. روابط عمومی ارتش پاکستان نیز شامگاه یکشنبه هفته جاری، طی بیانیهای با موفقیتآمیز توصیف کردن سفر رسمی فرمانده ارتش این کشور به جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرد: تهران و اسلامآباد بر افزایش همکاریهای ضدتروریسم و امنیتی توافق کردند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|