|
اخبار
رئیس دستگاه قضا:
قوه قضائیه قوه عمل است، نمیخواهیم کار شعاری و تبلیغاتی کنیم
رئیس دستگاه قضا روز گذشته طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضائیه، پس از تشریح فلسفه راهپیمایی اربعین و توجه و اشتیاق انسانهای پاک فطرت به وجود مقدس امام حسین(ع) گفت: ما امروز به معنای واقعی کلمه باید دادستان مردم، بهخصوص مظلومان و محرومان باشیم؛ باید برای صیانت و دفاع از حقوق عامه مخصوصا حقوق محرومان نهایت تلاش را مصروف کنیم؛ باید بدون تبعیض و ملاحظه با فساد و مفسد در هر مقام و جایگاهی که هست مقابله و مبارزه کنیم. حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای در ادامه به مبحث مهم نوع رفتار با مردم اشاره کرد و گفت: تکریم مردم فقط منحصر به حسن خلق در مواجهه با آنها نیست؛ اگر چه حتما یک مسؤول قضایی باید در مواجهه با مردم حسن خلق داشته باشد و در کلام و نوشتارش اصل تکریم مردم و ارباب رجوع را مراعات کند اما موضوع مهم دیگر آن است که ما با اهتمام خود در اجرای قانون و مبارزه با فساد و ناهنجاریها، تکریم مردم را در عمل به اثبات برسانیم و از این طریق منشأ امیدآفرینی باشیم. رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: قوه قضائیه قوه عمل است، ما نمیخواهیم کار شعاری و تبلیغاتی کنیم، میخواهیم کار امیدآفرین کنیم، میخواهیم در نتیجه کار و عمل ما، مردم احساس کنند که حامی آنها و بیتالمال هستیم و جلوی فساد و مفسد را سد میکنیم.
رئیس عدلیه با ذکر مصادیقی از اقدامات دستگاه قضا در راستای صیانت از بیتالمال، بیان کرد: امروز نیاز مردم و کشور به کالاهای استراتژیک و برخی محدودیتهایی که به واسطه تحریمهای ظالمانه به لحاظ ارزی در این قضیه وجود دارد، موضوع مهم و قابل توجهی است؛ بعضا مشاهده میشود یک کالای اساسی که به رغم محدودیتهای موجود وارد کشور شده، در طول چند ماه در کشتیها یا انبارها میماند و تخلیه و ترخیص نمیشود و در نهایت فاسد میشود، ورود قوه قضائیه و همکاری دولت در این زمینه و موارد مشابه، از نمونهها و مصادیق کار و اقدام عملیاتی در راستای صیانت از بیتالمال و امیدآفرینی برای مردم است.
***
سخنگوی سازمان فضایی ایران:
فاز اول پایگاه فضایی چابهار تا پایان سال ۱۴۰۳ تکمیل خواهد شد
سخنگوی سازمان فضایی در یک گفتوگوی تلویزیونی نکاتی را پیرامون آخرین وضعیت پایگاه فضایی چابهار مطرح کرده و گفت: با توجه به دغدغههای ریاست محترم جمهوری در حوزه فضایی، تأمین اعتبار لازم برای اجرای این پروژه انجام شده است و در جلسه اول شورای عالی فضایی در سال 1400 یکی از دستورات مستقیم رئیسجمهور این بود که فرآیند اجرایی و طراحی و ساخت پایگاه ملی پرتاب چابهار آغاز شود.
حسین دلیریان ادامه داد: تأمین اعتبار انجام شده و در حال حاضر در مرحله ساخت قرار دارد. پایگاه ملی پرتاب چابهار دارای 3 فاز اصلی است که ما در میانه اجرای فاز نخست این پروژه قرار داریم و امیدواریم در نیمه اول سال 1403 این پایگاه قابلیت پرتاب ماهوارههای خورشیدآهنگ توسط پرتابگرهای تاکتیکی سوخت جامد را پیدا کند.
وی گفت: امیدواریم شاهد تکمیل فاز نخست این پایگاه که پرتابهای مدار پایین است تا پایان سال 1403 یا اوایل سال 1404 باشیم. طبق برنامهریزیهای انجام شده و تکالیف ما در برنامه 10 ساله فضایی و با توجه به موقعیت استراتژیک این پایگاه که پنجره ویژهای را برای کشور برای دسترسی به مدارات مختلف قرار میدهد، انشاءالله تا پایان سال 1410 نیز طبق برنامه، قابلیت پرتابهای بینالمللی را از این پایگاه خواهیم داشت.
***
طرح افزایش تعداد نمایندگان مجلس به مدت ۶ ماه مسکوت ماند
رسیدگی به درخواست مسکوت ماندن طرح اصلاح جدول حوزههای انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان آنها در دستور کار نمایندگان در جلسه علنی روز گذشته (دوشنبه 20 شهریور) قرار داشت.
وکلای ملت در این جلسه پس از انجام بررسیهای لازم از مجموع 213 نماینده حاضر با 132 رای موافق، 64 رای مخالف و 7 رای ممتنع، با این طرح موافقت کردند.
فتحالله توسلی به عنوان نماینده درخواستکنندگان مسکوت ماندن 6 ماهه طرح مذکور گفت: شرایط زمانی، مکانی و نوع طرح نشان میدهد این طرح پختگی لازم را نداشته و اجرای آن در شرایط فعلی مناسب نیست، چرا که افرادی که در انتخابات پیشروی مجلس شورای اسلامی ثبتنام کردهاند با توجه به شرایط فعلی نسبت به این موضوع اقدام کردهاند و اگر میدانستند حوزه انتخابیه قرار است تفکیک شود تعداد دیگری از نمایندگان در مناطق دیگر ثبتنام میکردند، لذا اجرای این طرح در شرایط فعلی موجب تضییع حق کاندیداها میشود.
وی افزود: شورای نگهبان نیز اعلام کرده حتی در صورت تصویب این طرح در مجلس، اجرای آن به دوره اخیر نخواهد رسید و هماکنون نیز مراحل اجرایی انتخابات آغاز شده و در میانه راه نباید اقدامی کنیم که هم دستگاه نظارتی و هم دستگاه اجرایی با مشکل مواجه شوند، ضمن اینکه دولت به عنوان مجری انتخابات مخالف اجرای این طرح در شرایط فعلی است، لذا نباید طرحی راکه هم حق نمایندگان و مردم ضایع میکند و هم دولت با آن مخالف است تصویب و اجرایی کنیم.
نماینده بهار و کبودرآهنگ در مجلس بیان کرد: نمایندگان برای این طرح زحمات خود را کشیدند اما اکنون شرایط مناسبی برای اجرا نیست.
ارسال به دوستان
قدردانی رئیس مجلس از مدیریت شایسته مسؤولان اجرایی در برگزاری مراسم اربعین
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدای جلسه علنی روز گذشته صحن مجلس با اشاره به افزایش زائران اربعین حسینی گفت: از مسؤولان اجرایی کشور که با مدیریت شایسته بسیاری از مشکلات زائران را نسبت به سال گذشته کاهش دادند و باعث رضایت مشهود مردم شدند تشکر میکنیم. از ملت میهماننواز عراق نیز که بیاعتنا به اختلافافکنیها به بهترین وجه از تمام زائران استقبال کردند قدردانی ویژهای داریم.
ارسال به دوستان
رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی بر هوشیاری قشرهای مختلف مردم در مقابل توطئههای تفرقهافکنانه دشمن تأکید کردند
هم وحدت، هم امنیت
گروه سیاسی: حضرت آیتالله العظمی خامنهای، رهبر حکیم انقلاب اسلامی روز گذشته در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم استانهای «سیستانوبلوچستان» و «خراسان جنوبی»، با قدردانی از همراهی دیرینه و مستمر مردم مومن و علمای شیعه و اهل تسنن این مناطق، مراقبت و هوشیاری ملتها و مسؤولان کشورها را بویژه در دوران تحولات بزرگ جهانی کاملاً ضروری خواندند و با اشاره به نقشه دشمن برای تحریک نقاط بحرانساز در ایران، گفتند: تخریب وحدت ملی و تضعیف امنیت ملی، 2 هدف اساسی و جدی آنهاست اما ما هم در مقابله با دشمن بهشدت جدی هستیم و اطمینان داریم دشمنان ایران عزیز، به شرط مراقبت، بیداری و هوشیاری ملت و مسؤولان، هیچ غلطی نمیتوانند بکنند.
به گزارش پایگاه اطلاع سانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله خامنهای در بحث اصلیشان در این دیدار، به ضرورت مراقبت کامل و چند برابری ملتها و مسؤولان کشورها در دوران تحولات بزرگ جهانی پرداختند.
ایشان تسلط استعماری انگلیس در قرن ۱۸ بر مناطق مهمی از آسیا از جمله شبهقاره هند و تسلط غربیها بر مناطق وسیعی از غرب آسیا بعد از جنگ اول جهانی را نتیجه خواب و غفلت ملتها و دولتهای این مناطق خواندند و افزودند: ملتهای مناطق یاد شده بعدها رنجهای فراوانی کشیدند تا بتوانند از سلطه چپاولگرانه استعمارگران رهایی یابند. حضرت آیتالله خامنهای جهان امروز را هم در آستانه تحول و از برخی زوایا در حال تحول دانستند و تضعیف قدرتهای استعماری و برآمدن قدرتهای جدید منطقهای و جهانی را 2 خصیصه این تحولات بزرگ برشمردند. ایشان با استناد به حرفهای برخی منابع غربی، شاخصهای اقتدار آمریکا از جمله در زمینه اقتصاد را در حال تنزل خواندند و گفتند: قدرت آمریکا برای تغییر دادن دولتها نیز افول محسوسی کرده است.
رهبر انقلاب در همین زمینه گفتند: روزگاری آمریکا با اعزام یک مامور با یک چمدان پول به ایران، کودتای ۲۸ مرداد را سازمان داد اما امروز در هیچ کشوری، این امکان قدرتنمایی را ندارد و به همین دلیل به جنگ پرهزینه ترکیبی روی آورده اما در این مسیر نیز ناکام مانده است. ایشان ناکامی در سوریه و فرار ذلتبار از افغانستان را 2 نمونه مشهود افول قدرت آمریکا خواندند و گفتند: بقیه مستکبران نیز به همین رویه دچار شدهاند، همچنان که این روزها در کشورهای مختلف آفریقایی علیه فرانسه به عنوان استعمارگر دیرین این قاره قیام میشود و مردم هم از این قیامها حمایت میکنند.
رهبر انقلاب گفتند: البته اینکه میگوییم دشمن در حال ضعیف شدن است به معنی ناتوانی او از مکر و نقشهکشی و ضربه زدن نیست. بنابراین ما یعنی آحاد مردم و مسؤولان باید بیدار و مراقب باشیم.
حضرت آیتالله خامنهای نقشهکشیهای آمریکا را منحصر به ایران ندانستند و گفتند: آمریکا امروز در منطقه، برای عراق، سوریه، لبنان، یمن، افغانستان و حتی برای کشورهای خلیج فارس که دوستان قدیمی و سنتی آن هستند، برنامه دارد. ایشان در تبیین نقشه آمریکا گفتند: معلومات اطلاعاتی ما نشان میدهد دولت آمریکا مجموعهای برای بحرانسازی در کشورها از جمله ایران ایجاد کرده که مأموریت آن یافتن و تحریک نقاطی است که به نظر آنها میتواند باعث بحران شود.
رهبر انقلاب گفتند: از نظر آنها، تفاوتها و اختلافهای قومی و مذهبی و مساله جنسیت و زن جزو نقاط بحرانساز در ایران است که میخواهند با تحریک آنها به کشور عزیز ما ضربه وارد کنند اما شتر در خواب بیند پنبهدانه!
ایشان با اشاره به تصریح برخی آمریکاییها به اینکه میخواهند در ایران وضعیتی مانند سوریه و یمن ایجاد کنند، افزودند: آنها بدون تردید نمیتوانند چنین کاری کنند مشروط به اینکه ما مراقب و حواسجمع باشیم، راه را خطا و اشتباه نرویم، حق را با باطل اشتباه نگیریم، روشهای دشمن را بشناسیم، در هیچ حرف و اقدام و حرکت به دشمن کمک نکنیم و دچار خواب و غفلت نشویم، چرا که در حالت خواب، حتی یک بچه میتواند به شما ضربه بزند چه برسد به یک دشمن مسلح و آماده کار. حضرت آیتالله خامنهای با تشریح ملاک و معیار قرآنی برای تشخیص راه حق از باطل، گفتند: قرآن میفرماید پیامبر و کسانی که با او همراه هستند، در مقابل کفار با شدت عمل میکنند. بنابراین اگر پیمودن راهی موجب خوشحالی کفار شد، آن راه، مسیر همراهی با پیامبر نیست اما اگر مسیر و اقدامی باعث ناراحتی و عصبانیت استکبار و قدرتهای ضد دین و ضد اسلام شد، راهی خوب و همراهی با پیامبر است.
ایشان همگان را به مراقبت کامل گفتار و رفتار و پرهیز از همسویی با نقشه دشمن فراخواندند و تأکید کردند: باید مراقب باشیم حرفی که میزنیم در جهت نقشه دشمن نباشد و جدول او را کامل نکند، چراکه گاهی کسی در اثر غفلت با حرف یا عمل خود جدول دشمن را کامل میکند که این خطرناک است. رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به ناکامی چهلوچند ساله دشمنان به علت پیروی ملت از رهنمودهای امام خمینی، انگشت اشاره و جهتگیریهای امام بزرگوار را امری مغتنم برای استمرار حرکت موفقیتآمیز ملت ایران دانستند و گفتند: دشمن 2 نقطه اساسی یعنی «وحدت ملی» و «امنیت ملی» ایرانیان را هدف گرفته است.
حضرت آیتالله خامنهای، وحدت را به معنی کنار هم بودن اقوام و مذاهب مختلف و کنار گذاشتن اختلافهای سیاسی، مذهبی، قومی و گروهی در جایی که پای منافع ملی در میان است، خواندند و افزودند: نگذارید دشمن وحدت ملی را بهم بزند.
ایشان امنیت ملی را نقطه آماج دیگر بدخواهان ایران دانستند و گفتند: کسانی که امنیت ملی را تهدید میکنند، دشمن ملت هستند و دانسته یا نادانسته برای دشمن کار میکنند. رهبر انقلاب اسلامی افزودند: بحمدالله ملت ما بیدار است و بنده به این بیداری ملت بسیار خوشبین و امیدوار هستم، البته این خوشبینی، شعار و رجزخوانی نیست بلکه به خاطر تجربه و مشاهدات چهل و چند ساله و وجود نشانههای برجسته و امیدآفرین همچون تواناییهای جوانان و محبتها، وفاداریها، اخلاصها و حضورهای خوب مردم از جمله در اربعین امسال است.
ایشان استمرار حرکت ملت در مسیر پرافتخار انقلاب با همین توان و انگیزه و ایمان را ضروری خواندند و با تأکید بر اینکه بدون پشتیبانی مردم، مسؤولان هیچ کشوری نمیتوانند کار بزرگ و مهمی انجام دهند، گفتند: دشمن در دشمنی و نقشهکشی خود جدی است، ما هم در مقابله با دشمن بهشدت جدی هستیم. حضرت آیتالله خامنهای در بخش دیگر سخنانشان با اشاره به حضور خوب ملت در مراسم اربعین با تشکر صمیمانه از ملت عراق به خاطر پذیرایی و میهماننوازی ارزشمند و با همه وجود از ۲۲ میلیون زائر اربعین و همچنین تشکر از دولت و مسؤولان عراقی و نیروهای انتظامی عراق و بهخصوص از حشدالشعبی در تأمین امنیت این رویداد بزرگ، افزودند: از نیروی انتظامی خودمان هم صمیمانه تشکر میکنم که در رفت و آمدها و مرزها انصافاً فکر شده و شبانهروزی، کارهای ارزشمند و خوبی کرد و باید قدردان این نیروهای فداکار و جوانان خوب در بخشهای مختلف باشیم.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین در آغاز سخنانشان در بیان آشنایی ۶۰ سالهشان با مردم سیستانوبلوچستان و مناطق جنوب خراسان گفتند: اولین مبارزه آشکار بنده با رژیم طاغوت در محرم ۱۳۴۲ در بیرجند انجام و با همراهی محبتآمیز علما و مردم روبهرو شد، در رمضان همان سال نیز در زاهدان این حرکت با حمایت علمای هوشیار شیعه و سنی و مردم مومن منطقه ادامه یافت. ایشان با اشاره به دوران تبعید در ایرانشهر و خاطرات شیرین و پرمعنای مراودت با علمای اهل سنت و مردم خونگرم سیستانوبلوچستان افزودند: این مناطق در همه حوادث از جمله مبارزه با منافقین و تروریستها، دفاع مقدس، برقراری امنیت و ایجاد وحدت، شهدای گرانقدری اعم از شیعه و سنی تقدیم اسلام کردهاند که این واقعیت، شناسنامه درخشان این مناطق است.
رهبر انقلاب وضع فعلی سیستانوبلوچستان را با قبل از انقلاب غیرقابل مقایسه خواندند اما تاکید کردند: با وجود کارهای فراوان انجام شده، مسؤولان باید با جدیت، خدمترسانی به منطقه را قوت و گسترش دهند که ایجاد خطآهن شمال به جنوب در استان و تامین حق مردم در زمینه آب از جمله کارهای ضروری است.
ایشان افزودند: البته اگر مصوبات سفر اوایل دهه ۸۰ به سیستانوبلوچستان، کامل اجرا و دچار بیتوجهی و غفلت نمیشد، چهره امروز استان متفاوت بود که امیدواریم این دولت با کار و تلاش جدی، مشکلات را کاهش دهد.
ارسال به دوستان
پارلمان اروپا با اشاره به اقدامات خشونتآمیز گروهک تروریستی منافقین اعلام کرد عناصر این گروهک با فریبکاری و روشهای گمراهکننده از نمایندگان و سیاستمداران اروپایی سوءاستفاده میکنند
انقضای تروریستها
پارلمان اروپا در قطعنامهای که اخیرا به تصویب رسیده است با اشاره به اقدامات خشونتآمیز گروهک تروریستی منافقین اعلام کرده عناصر این گروهک، با فریبکاری و روشهای گمراهکننده از نمایندگان و سیاستمداران اروپایی سوءاستفاده میکنند.
به گزارش «وطن امروز»، در طول سالهای گذشته سازمان تروریستی مجاهدین خلق که در بین مردم با عنوان منافقین از آنها یاد میشود، پای ثابت اغلب قطعنامهها و اقدامات غربیها علیه ایران بوده است. منافقانی که دستشان به خون هزاران نفر از مردم ایران آلوده بوده و همکاری مستحکمی نیز با صدام در جنگ علیه مردم ایران داشتند، اکنون به طریق دیگری علیه مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران برنامهریزی کرده و در راستای مواضع ضدایرانی خود، حربه لابی با غربیها بویژه اروپاییها را مورد استفاده قرار دادهاند.
منافقین در این سالها تمام تلاش خود را معطوف همین راهبرد قرار دادند و سعی کردند با جلب حمایت گروهها و جریانات سیاسی غربی و اروپایی، خود را به عنوان یک اهرم تاثیرگذار در جریان اپوزیسیون ایرانی قلمداد کنند. اتفاقی که مشخصا به سمت تامین منابع مالی برای پیشبرد اهداف شوم و بلندپروازانه براندازی این گروه نیز منتهی شده و بودجه مورد نیازشان از این طریق فراهم شد، همچنین از همین راه و در پی فشارهای آمریکا و سرویسهای جاسوسی غربی، اتحادیه اروپایی سال ۱۳۸۷ منافقین را از فهرست گروههای تروریستی خود خارج و امکان فعالیت گسترده آنها در کشورهای اروپایی را نیز فراهم کرد.
به علاوه اینکه گروهک مذکور طی همایشهای مختلف از حضور برخی سیاستمداران غربی نهایت استفاده را کرده و این سیاستمداران و جریانات با خیال اینکه آنها جایگاهی در ایران دارند و قرار است به اذن آنها اتفاقات مهمی در عرصه سیاسی و اجتماعی ایران رخ دهد، در این اجتماعات حضور مییافتند؛ حضوری که با سخنرانی آنها شروع و مشخصا به تزریق منابع مالی متعدد نیز ختم میشد. از مایک پمپئو و جان بولتون تا مایک پنس و لیز تراس دایره افرادی را تشکیل میدادند که تا سال گذشته با این خیال در اجتماعات این گروهک حضور مییافتند و آنها را برجسته میکردند.
سوای اینها، همان طور که گفته شد، لابی با نهادهای اروپایی برای ایجاد اجماع علیه مردم ایران از مواردی است که آنها طی این سالها از آن استفاده کردند. یکی از مواردی که در جریان شورشهای سال گذشته رخ داد، رد پای این سازمان تروریستی در اقدام ضدایرانی اخیر پارلمان اروپا. اواخر دیماه سال گذشته پارلمان اروپا در اقدامی مداخلهجویانه و شتابزده، قطعنامهای ضدایرانی با عنوان «پاسخ به اعتراضات و اعدامها در ایران» را تصویب کرد. طرح افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست گروههای تروریستی از سوی فراکسیون «محافظهکاران و اصلاحطلبان اروپا» مطرح و بویژه از سوی «آنا فوتیگا» وزیر پیشین خارجه لهستان مورد دفاع قرار گرفت؛ همان چهرهای که با سازمان منافقین ارتباطی تنگاتنگ دارد. «خاویر زارزالخوس» اسپانیایی هم از دیگر نمایندههایی بود که در بحثهای مرتبط با ضرورت قرار دادن نام سپاه در فهرست گروههای تروریستی سخنرانی کرد. او عضو «گروه دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا»یی است که با دارودسته منافقین همراستا بوده و تحت تاثیر آنها قرار دارد؛ گروهی که بخش مهمی از مواضع ضدایرانی پارلمان اروپا را نیز ایجاد و هدایت میکند.
درست در همین روز که متمم پیشنهادی درج نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمانهای تروریستی به قطعنامه ضدایرانی اضافه شد، شبنم مددزاده از اعضای فعال سازمان منافقین با انتشار تصویری از خود که در پارلمان اروپا حاضر بود، نوشت: «امروز 28 دی، پارلمان اروپا». حضور شبنم مددزاده در پارلمان اروپا نشان داد پشت طرح اخیر اروپاییها یقینا نام منفورترین سازمان تروریستی تاریخ معاصر ایران دیده میشود.
همچنین تیر امسال، چند نفر از نمایندگان پارلمان ایتالیا از سرکرده گروهک تروریستی منافقین برای حضور در پارلمان این کشور دعوت کردند و این تروریست نشاندار در جلسه استماع کمیته روابط خارجی پارلمان ایتالیا حضور یافت؛ اتفاقی که باعث شد جمهوری اسلامی ایران به آن واکنش جدی نشان دهد و «جزوپه پرونه» سفیر ایتالیا در تهران احضار و بر تعهدات بینالمللی ایتالیا در مقابله با تروریسم تاکید شود.
اکنون پس از گذشت یک سال اوضاع به نحو دیگری در حال چرخش است. پارلمان اروپا برای نخستین بار به فریبکاری و دروغ منافقین پیبرده و اذعان کرده است اعضای این گروهک با عناوین جعلی همچنین پنهان کردن چهره نفرتانگیز خودشان، سعی در جذب سیاستمداران و سوءاستفاده از نام آنها داشتهاند.
به گزارش «وطن امروز»، پارلمان اروپا فوریه سال ۲۰۲۳ با تشکیل «کمیته ویژه دخالت خارجی در روندهای دموکراتیک در اتحادیه اروپایی شامل تبلیغات سوء، تقویت صداقت، شفافیت و پاسخگویی در پارلمان اروپا»، به تهیه پیشنویس قطعنامهای به منظور ممانعت از دخالت خارجی در این پارلمان اقدام کرد.
در نهایت پس از تصویب پیشنویس قطعنامهای تحت عنوان «توصیههایی برای اصلاح مقررات پارلمان اروپا درباره شفافیت، صداقت، پاسخگویی و مبارزه با فساد» در این کمیته، پارلمان اروپا این قطعنامه را ۱۳ ژوئیه ۲۰۲۳ به تصویب رساند.
در بخش مقدماتی این قطعنامه، به موارد متعددی از لابی کشورهای خارجی در پارلمان اروپا اشاره شده است.
اما نکته قابل توجه اینجاست که یکی از بندهای مقدماتی این قطعنامه، به اقدامات گروهک تروریستی منافقین اختصاص یافته است.
گروهک تروریستی منافقین در سالهای گذشته با استفاده از روشهای گوناگون مانند پرداخت مبالغ هنگفت و روشهای متقلبانه تلاش کرده است حمایت سیاستمداران غربی را به نفع خود جلب کند تا یک چهره موجه از خود به نمایش بگذارد.
اما این نخستین بار است که یک نهاد رسمی اروپایی از فریبکاریهای این گروهک برای جذب سیاستمداران و سوءاستفاده از نام آنها پردهبرداری میکند.
پارلمان اروپا در بخشی از قطعنامه اخیر، گروهک تروریستی منافقین را سازمانی معرفی کرده است که «متهم به ارعاب، شکنجه و قتل اعضای دیاسپورای (مهاجران) ایرانی است و از شیوههای تهاجمی و مبهم برای دیدار با نمایندگان پارلمان اروپا از جمله با پنهان کردن وابستگی حقیقی خود به این گروه استفاده میکند».
در بخش دیگری از این قطعنامه به اقدامات فریبکارانه گروهک تروریستی منافقین اشاره شده است: «این سازمان نام نمایندگان پارلمان اروپا را در فهرست امضاکنندگان نامههایی که امضا نکردهاند یا به عنوان میزبان مشترک کنفرانسهایی که هرگز آن را تایید نکردهاند، گنجانده است».
همچنین در این قطعنامه آمده است که گروهک تروریستی منافقین برای گمراه کردن نمایندگان پارلمان اروپا و سامانه شفافیت (Transparency Rgister) از بیش از ۴۵ عنوان جعلی استفاده کرده است.
پیگیریها نشان میدهد بند مربوط به گروهک منافقین به پیشنهاد گروه تجدید اروپا (متشکل از احزاب لیبرال پارلمان اروپا) به قطعنامه اضافه شده است.
با وجود اینکه نمایندگان عضو این گروه پارلمانی عمدتا از چهرههای ضد ایرانی هستند اما فریبکاریها و شیوههای متقلبانه گروهک منافقین برای اعمال نفوذ در پارلمان اروپا به حدی رسیده است که موجب اعتراض شدید این نمایندگان نیز شده است.
* آیا منافقین در اروپا به آخر خط رسیدهاند؟
مورد آخر با درگیری پلیس آلبانی و اعضای این گروهک قابل تجمیع بوده و میتوان آن را در راستای تضعیف و انزوای بیش از پیش منافقین تحلیل کرد. اتفاقی که روز سهشنبه ۳۰ خردادماه، دقیقا مصادف با آغاز فاز مسلحانه توسط گروهک منافقین در سال ۱۳۶۰، آغاز شد و اینبار لوله همان تفنگی که 42 سال پیش تروریستهای منافق آن را به سوی مردم گرفته بودند، توسط پلیس و دولت آلبانی به طرف خودشان برگردانده شد. نکته جالبتر آنکه این اتفاق و برخورد محکم پلیس آلبانی با منافقین، دقیقا پس از تماس تلفنی سید ابراهیم رئیسی و امانوئل مکرون رخ داده و در همین راستا حتی پلیس فرانسه گردهمایی سازمان مجاهدین خلق در پاریس را نیز لغو میکند. جالبتر آنکه وزارت خارجه آمریکا نیز در بیانیهای اعلام کرد از اقدام دولت آلبانی برای مقابله با فعالیتهای غیرقانونی و تروریستی منافقین در این کشور حمایت کرده و سازمان مجاهدین خلق را یک جنبش معتبر مخالف که نماینده مردم ایران باشد، نمیداند و از این گروه حمایت نخواهد کرد.
همه این اتفاقات، از قطعنامه پارلمان اروپا تا اخراج از آلبانی، گزارهای را برجسته میکند که منافقین در اروپا به آخر خط رسیده و جز کشورهای معدودی چون سوئد، تصمیم گرفتهاند رویه برخورد و حمایت خود را نسبت به منافقین تغییر دهند. همین امر باعث شد زمزمههایی مبنی بر خروج منافقین از آلبانی و پناه بردن آنها به دامان کانادا و شخص ترودو شنیده شود؛ اتفاقی که مشخصا در پی عزم جدی دولت و دادگاه ویژه ضدتروریسم آلبانی بر محدود کردن منافقین به دلیل مستندات کشفشده در مقر اشرف ۳ رخ داده و منافقین را در چنین انزوا و انفعالی قرار داده است؛ انزوایی که مشخصا نتیجه سالها مزدوری و خنجر از پشت زدن به مردم ایران بوده و باید تا پایان موجودیت این گروهک و حذف این لکه ننگ از تاریخ ادامه یابد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|