|
ارسال به دوستان
اخبار
نمایش و نقد «منو» در فرهنگسرای ارسباران
فیلم سینمایی «منو» به کارگردانی مارک مایلود امروز در فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن نقد و بررسی میشود. فیلم سینمایی «منو» ساخته مارک مایلود محصول 2022 آمریکا، در ژانر ترسناک، کمدی سیاه و هیجانانگیز با بازی آنیا تیلور-جوی و رالف فاینز امروز در سالن آمفیتئاتر فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن با حضور کورش جاهد (کارشناس سینما) نقد و بررسی میشود.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: آنیا تیلور - جوی و نیکلاس هولت در نقش زوج جوانی به جزیرهای دورافتاده سفر میکنند تا در رستورانی منحصر به فرد که توسط یک سرآشپز مرموز با بازی رالف فاینز اداره میشود، غذا بخورند. سرآشپز آنجا یک منو از غذاهای گرانقیمت با چاشنی چند غافلگیری تکاندهنده برایشان آماده کرده است.
«منو» در هشتادمین مراسم گلدنگلوب نامزد جایزه بهترین بازیگر مرد برای رالف فاینز و بهترین بازیگر زن برای تیلور-جوی شد.
علاقهمندان برای حضور در پانصد و نودمین نشست باشگاه فیلم تهران میتوانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند یا با شمارههای 20- 22872818 تماس بگیرند.
***
برگزاری مراسم اعطای مجوز به رسانههای صوت و تصویر فراگیر
همزمان با صدور مجوز برای 4 رسانه صوت و تصویر فراگیر جدید، مراسم اعطای مجوز به ۲۲ رسانهای که در ماههای گذشته موفق به اخذ مجوز از ساترا شدند، برگزار شد. در این مراسم که با حضور مدیران 5 رسانه آموزشی تازهتاسیس و 17 رسانه نمایشی برگزار شد، سعید مقیسه، رئیس ساترا مجوزهای موقت این رسانهها را به ایشان اعطا کرد.
طبق گفته حسین زارعی، مدیرکل صدور مجوز ساترا، اکثر درخواستهای رســانههای صوتوتصویــر فراگیــر مراجعهکننده بــه وبــگاه ســاترا بــه نشــانی
www.satra.ir و درگاه ملی صدور مجوزهای کشور به نشانی https://mojavez.ir در مهلت تعیین شده رسیدگی شده و ساترا جزو دستگاههای برتر کشور در حوزه صدور مجوز است.
با صدور مجوز برای 4 رسانه صوت و تصویر فراگیر جدید، تعداد رسانههای صوت و تصویر فراگیر دارای مجوز از ساترا به ۴۱۳ رسانه افزایش یافت.
***
بازدید هیأت فرهنگی ایران از آرامگاه «ابوعبدالله رودکی»
به پیشنهاد مدیران ارشد فرهنگی، بازسازی و مرمت آرامگاه رودکی، تأسیس کتابخانه و تندیس این شاعر در محل آرامگاه و برگزاری همایش بینالمللی بزرگداشت رودکی در تهران و شهر دوشنبه از سوی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی پیگیری خواهد شد. به گزارش ایرنا، هیات فرهنگی ایران به دعوت آکادمی ملی علوم تاجیکستان با همراهی عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو هیأت مدیره انجمن به تاجیکستان سفر کرده است. این هیات با حضور در شهر پنجیکت، مدفن و آرامگاه ابوعبدالله رودکی، مورد استقبال شهردار و مسؤولان فرهنگی - هنری این شهر قرار گرفت.
هیات فرهنگی ایران در بدو ورود به این شهر با حضور بر مزار «شیخ محمد بشارا» از علما و عرفای نامی تاجیکستان، با قرائت فاتحه و اهدای تاج گل، یاد و نام این عالم دینی را گرامی داشت.
هیأت ایرانی با همراهی شهردار و مدیران محلی «پنجکنت» با حضور در محل آرامگاه «ابوعبدالله رودکی» از این مکان تاریخی، ادبی و مذهبی بازدید کردند. محمود شالویی، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی طی سخنان کوتاهی در آرامگاه «ابوعبدالله رودکی» ضمن بیان جایگاه و اهمیت این شاعر نامدار پارسیگو تأکید کرد: با توجه به گسترش فعالیتهای انجمن در جهان پارسیزبان، خاصه کشور دوست و همسایه تاجیکستان، به پیشنهاد مدیران ارشد فرهنگی این کشور، بازسازی و مرمت آرامگاه رودکی، تأسیس کتابخانه و تندیس این شاعر در محل آرامگاه و برگزاری همایش بینالمللی بزرگداشت رودکی در تهران و دوشنبه از سوی انجمن پیگیری خواهد شد. در پایان این دیدار هیأت فرهنگی ایران، به پاس خدمات رئیس شهر و شهردار شهر «پنجکنت» در تقریب فرهنگی و هنری ایران و تاجیکستان، با اهدای لوح سپاس و تقدیر انجمن آثار و مفاخر فرهنگی از آنان تجلیل به عمل آورد.
***
اجرای «پرفورمنس روایت فتح» در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
«پرفورمنس روایت فتح» به مناسبت هفته دفاع مقدس در محوطه ورودی تالارهای موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اجرا میشود. رویداد فرهنگی «روایت فتح» همزمان با آغار هفته دفاع مقدس به همت موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و گروه تئاتر«هدف» در محوطه ورودی تالارهای موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تا هفتم مهر از ساعت ۹ تا ۱۲ اجرا میشود.
حمیدرضا صفار، ایدهپرداز و کارگردان «روایت فتح» درباره این اثر اظهار داشت: این پرفورمنس نمایش وقایعی از دوران قبل از شروع جنگ تحمیلی تا پایان جنگ را در برمیگیرد. این نمایش با بهرهگیری از تلفیق عناصر موسیقی، رنگ آمیزی و تئاتر در تابلوهای آرامش، یورش، فتح (حماسه آزادسازی خرمشهر)، زندگی و پایان جنگ اجرا میشود. اجرای گروه «سیلور من» با انجام حرکات نمایشی و ارتباط با مخاطبان از دیگر بخشهای این اجراست. وی گفت: گروه نمایشی «هدف» از گروههای تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرری است که با حضور جمعی از بازیگران خلاق این پرفورمنس را اجرا میکنند.
ارسال به دوستان
بیستویکمین جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی در نقاط مختلف کشور در حال برگزاری است
آیین و سنت؛ سرمایه ملی
گروه فرهنگ و هنر: بیستویکمین جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی با دبیری احمد جولایی، سوم تا یازدهم مهر در بخشهای «رادیو تئاتر» و «نمایشگاه هنرهای نمایشی» به میزبانی تهران، «صحنهای» (ویژه-آزاد) و «بینالملل» به میزبانی استان گلستان (گرگان و کردکوی)، «شبیهخوانی» به میزبانی استان مرکزی (تفرش)، «نمایشهای فردی، نقالی، روایتهای ملی و کارآواها» و «معرکهها، آیینها و بازیهای نمایشی» به میزبانی استان چهارمحالوبختیاری (شهرکرد)، «عروسکی» و «دانشجویی» به میزبانی خراسان شمالی (بجنورد) و «سمینارهای پژوهشی» و «نمایشنامهنویسی» به میزبانی آذربایجان شرقی (تبریز) در حال برگزاری است. در همین ارتباط نشست خبری بیستویکمین جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی با حضور کاظم نظری، مدیرکل هنرهای نمایشی، احمد جولایی، دبیر این دوره رویداد و هنرمندان و اصحاب رسانه صبح دوشنبه سوم مهر در تالار مشاهیر تئاتر شهر برگزار شد.
کاظم نظری در این نشست گفت: «امسال با هدف پررونق شدن هنرهای نمایشی جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی در استانها برگزار میشود و امیدواریم این روند تأثیرگذار بوده و تداوم داشته باشد».
در ادامه، احمد جولایی گفت: «آغاز به کار جشنواره از امروز سوم مهر همزمان با آغاز ولایت امام زمان(عج) خواهد بود و در سالروز ولادت پیامبر اکرم(ص) در روز سهشنبه یازدهم مهر در استان گلستان به پایان خواهد رسید. شعار این دوره از جشنواره که «آیین، سنت، سرمایه ملی» است، شاید این شعار در ابتدا ساده باشد اما باید به این موضوع توجه داشت که نمایش فاقد تاریخ است که با تکرار به سنت تبدیل خواهد شد. برای برگزاری جشنواره آیینی و سنتی ۲۴ ماه زمان وجود دارد که من تنها ۸ ماه و در واقع یکسوم این فرصت را برای برنامهریزی در اختیار داشتم. ما فراخوان را در هفتم فروردین اعلام کردیم و خوشبختانه ۸۱۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد».
وی افزود: «ما با توجه به اینکه آیینها و سنت ما از دل شهرها و استانهای کشور بیرون آمدهاند، سعی کردیم هر آیین را به استان خود بازگردانیم».
جولایی در ادامه به تشریح کلی آیینها پرداخت و دستاوردهای این دوره از جشنواره را اینچنین معرفی کرد: «برای نخستینبار تعزیهخوانان زن در تکایای تفرش حضور خواهند داشت. میهمانان خارجی به جای تمرکز در پایتخت، به استانهای بجنورد و گلستان خواهند رفت. همچنین از دیگر دستاوردهای این دوره مشارکت شورای عالی انقلاب فرهنگی و قبول مسؤولیت قائممقامی جشنواره توسط ۴ مدیرکل استانهای شرکتکننده است».
در ادامه نرگس یزدی، دبیر بخش سمینار جشنواره با اشاره به اینکه این دوره سمینار به صورت متفاوت برگزار خواهد شد، گفت: «ما از زمان انتشار فراخوان سعی کردیم از رویکردهای رایج و کلیشهای عبور کنیم و سمینارها را با محورها و پرسشهای متفاوت برگزار کنیم. امیدواریم مجموعه مقالات چاپ شود و بتوانیم منبع ارزشمندی به جا بگذاریم».
مدیر انتشارات نمایش ادامه داد: «نزدیک به ۷۰ مقاله به دست ما رسید. بخش مهم و بینالمللی این سمینارها اهمیت دادن به گفتوگوی جهانی بود تا تبادل نظر شکل بگیرد، به همین دلیل سراغ مطرحترین نظریهپردازان همچون ریچارد شکنر، ماروین کارلسن، مایکل چمرز، ولادیمیر استانیفسکی، بهارات گوپت و... رفتیم».
مژگان وکیلی، دبیر بخش بینالملل جشنواره نیز در این نشست گفت: «جشنواره نمایشهای آیینی و سنتی در ۲ دوره قبل به صورت ملی برگزار شد و این بار با حمایت مدیرکل هنرهای نمایشی مجددا بهصورت بینالمللی میزبان هنرمندان است».
وی ادامه داد: «از زمان انتصاب دبیر، بلافاصله انتشار فراخوان جشنواره در سطح بینالملل آغاز شد و بعد از فعالیتهای چندماهه ۴۰ اثر به ما رسید که با توجه به اولویت ۷ اثر در بخش اول پذیرفته شدند».
وکیلی افزود: «با توجه به شرایط زمانی در نهایت ۳ نمایش را برای حضور در جشنواره دعوت کردیم. نمایش «کارنیوال» از ارمنستان در بجنورد اجرا خواهد داشت. نمایش «اپرای پکن» از کشور چین و نمایشی از تاجیکستان هم در گرگان اجرا خواهند شد». نماینده شورای انقلاب فرهنگی دیگر سخنران این نشست با اشاره به اینکه نمایشهای آیینی، تبلور فرهنگ عمومی است، گفت: «ما 50 اثر دریافت کردیم و با توجه به اولویتهای محتوایی 4 اثر انتخاب شد که از این میان یک اثر برتر و ۳ اثر شایسته تقدیر خواهند بود».
* تحقق تئاتر ملی با هویت ایرانی - اسلامی ضروری است
محمود سالاری، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به مناسبت برگزاری بیستویکمین جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی نوشت: تحقق شایسته «تئاتر ملی با هویت ایرانی - اسلامی» در عصر رسانههای دیجیتال ضروری است.
متن پیام محمود سالاری به مناسبت برگزاری بیستویکمین جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی به این شرح است: «سنتهای قوامیافته و آیینهای دیرپای ایرانی در گستره اقلیم وسیع فرهنگیِ این سرزمین، آیینه تمامنما و مجموعهای کامل و جذاب از روحیه، تفکر، ذوق، سلیقه، ذهنیت زیباگرا، نگاه صلحجو و صراط امیدبخشِ مردم حقیقتجوی این دیار است که در طول دگردیسیهای هزاران ساله، به گوناگونی جغرافیای متنوع ایران اسلامی در رنگها و گونههای مختلف رخ مینمایاند و در هر گوشهای از این سرزمین پهناور و در میان هر قومی و گویشی و پوششی، صدایی واحد را تکرار میکند؛ صدای هویت مردمی بزرگ و بزرگوار، با دیرینه روشن و پیشینهای استوار!
در عصر رسانههای دیجیتال، لزوم طراحی و سازماندهی سازوکاری نظاممند و فراگیر برای تحقق شایسته «تئاتر ملی با هویت ایرانی - اسلامی» بیش از هر زمان دیگری خودنمایی میکند.
ضروری است با همافزایی رو به رشد و کارشناسی، شاهد نتایجی چشمگیرتر و شایستهتر از جریانی باشیم که قریب به ۳ دهه در بستر جشنوارههای آیینی و سنتی این سرزمین عزیز، جاری و ساری است. با احترام به سعیِ صفابخش تمام حاضران در بیستویکمین منزل این کاروان باشکوه، توفیقات روزافزون کلیه حاضران و دستاندرکاران جشنواره بیستویکم را از درگاه ایزد منان خواستارم».
ارسال به دوستان
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی مطرح کرد
اعلام اسامی آثار بخش بلند، کوتاه و پویانمایی جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان
دبیر سیوپنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان گفت: ۳۵۹ فیلم بلند داستانی، کوتاه و پویانمایی در جشنواره حضور دارند که شامل ۵۱ فیلم بلند داستانی، ۱۱۸ پویانمایی و ۱۸۹ فیلم کوتاه داستانی از 40 کشور جهان است. مجید زینالعابدین، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و دبیر این دوره جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان طی نشست خبری با اهالی رسانه اظهار کرد: از زمانی که فعالیت خود را در بنیاد سینمایی فارابی شروع کردهام، دوستان و کارشناسان رسانه نظرات خود را در قالب یادداشتهایی ارائه کردهاند که از بسیاری از آنها استفاده کردم. از دوستانی که مشفقانه مطالبی را نوشتهاند تا جشنواره بهتری داشته باشیم تشکر میکنم. ستاد سیوپنجمین جشنواره بینالمللی فیلم کودکان و نوجوانان از ابتدای مردادماه، دور جدید فعالیت خود را آغاز کرد و تلاش کردیم ستادی چابکتر به لحاظ ساختاری داشته باشیم.
زینالعابدین در ادامه گفت: ابتدا پیشنهاد دوستان در ستاد این بود که بخش ملی و بینالملل به صورت یک بخش واحد برگزار شود اما به دلیل اهمیت تولیدات داخلی، خواستیم بخش ملی به صورت جداگانه برگزار شود. این مساله منوط به میزان استقبال صاحبان آثار از جشنواره بود که خوشبختانه تعداد زیادی فیلم در بخش ملی و بینالمللی به دست ما رسید. از همان ابتدا قرار به تمدید زمان ثبتنام نبود و زمانی که تعداد قابلتوجهی فیلم به دست ما در دبیرخانه این جشنواره رسید، تصمیم گرفتیم این جشنواره را به صورت مجزا در بخش ملی و بینالملل برگزار کنیم.
زینالعابدین درباره تقویم برگزاری این جشنواره گفت: مراسم افتتاحیه این جشنواره 14 مهر در اصفهان که شهر زندگی نامگذاری شده برگزار خواهد شد و مراسم اختتامیه نیز پنجشنبه 20 مهر برگزار خواهد شد. نمایش فیلمها همزمان با هفته جهانی کودک، از 15 مهر آغاز خواهد شد. از نویسندگان و منتقدان برای تماشای آثار دعوت میکنم با حضور و ارائه نظرات خود سینمای کودک و نوجوان را به پویایی برسانند.
* شعاری پیشبرنده برای همه گروههای سنی
او در ادامه اظهار داشت: شعار جشنواره امسال «بچهها به سمت قله» است. کودکان روحیهای آرمانگرایانه و کمالطلبانه و میل بسیاری به پیشرفت دارند. به این دلیل این شعار را انتخاب کردیم تا این میل در آنها تقویت شود و از لحاظ انگیزشی نیز به این سمت هدایت شوند و البته این شعاری پیشبرنده برای همه گروههای سنی است و میتواند به سینمای کودک نیز کمک کند. ۵۵۹ اثر در بخش ملی و بینالمللی به دبیرخانه جشنواره رسید که ۲۰۰ اثر از ۴۰ کشور جهان را شامل میشد. همچنین ۵۱ اثر بلند داستانی، ۱۱۸ اثر پویانمایی و ۱۸۹ فیلم کوتاه به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
زینالعابدین در ادامه گفت: جشنواره برای بیستوسومین بار است که در اصفهان برگزار میشود. خانه جشنواره، پردیس سینمایی چهارباغ و ساحل انتخاب شده که داوران کودک و نوجوان ما در این 2 پردیس سینمایی فیلمها را داوری خواهند کرد و سالن سوره نیز میزبان گروهی از هنرمندان و کارشناسان خواهد بود. ستاد اجرایی جشنواره در اصفهان در حال برنامهریزی برای افراد دارای معلولیتهای جسمی است تا آنها بتوانند در سالنهای جشنواره حاضر شوند. ۸۳۵ داور کودک و نوجوان در این دوره حضور دارند که تعداد دختران و پسران در این آمار تقریبا به یک نسبت است و این افراد در 2 سالن حاضر خواهند شد و به داوری آثار میپردازند.
ارسال به دوستان
با رونمایی از نخستین عکس حاجاسماعیل رضایی
«صبح اعدام» افخمی به پایان رسید
با پایان فیلمبرداری تازهترین ساخته بهروز افخمی، مراحل فنی این فیلم سینمایی آغاز شد.
فیلمبرداری فیلم سینمایی «صبح اعدام» به کارگردانی بهروز افخمی و تهیهکنندگی علی شیرمحمدی تازهترین محصول سازمان سینمایی سوره و بنیاد سینمایی فارابی که از ۱۷ مردادماه در تهران کلید خورده بود، به پایان رسید.
همچنین همزمان با آغاز مراحل تدوین این فیلم سینمایی توسط بهروز افخمی، نخستین تصویر از حاجاسماعیل رضایی یکی از 2 شخصیت اصلی این اثر سینمایی که ارسطو خوشرزم ایفاگر نقش او در این پروژه است، رونمایی شد. علاوه بر ارسطو خوشرزم در نقش حاجاسماعیل رضایی، مسعود شریف در نقش طیب حاجرضایی، داوود فتحعلیبیگی در نقش قاضی عسکر، پوریا منجزی در نقش کلیددار طیب، مهرداد نیکنام در نقش تیمسار، محسن آوری در نقش سرهنگ دادستانی، کاوه دارابی در نقش خبرنگار کیهان و فریبا آذرشب در نقش مادر حاجاسماعیل رضایی در تازهترین ساخته بهروز افخمی نقشآفرینی میکنند. «صبح اعدام» برشی از لحظات پایانی زندگی طیب حاجرضایی و اسماعیل رضایی است که در پی قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ محکوم به اعدام شدند. داستان این فیلم در فاصله زمانی ۵ تا ۶:۳۰ صبح این روز روایت
میشود.
پیرنگ اصلی این داستان اعتراضی و سیاسی، اقتباسی از گزارش واقعی خبرنگار روزنامه کیهان از مراسم تیرباران این 2 شخصیت است که بهروز افخمی پس از سالها تحقیق و پژوهش آن را به فیلمنامه «صبح اعدام» تبدیل کرده است.
ارسال به دوستان
در نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «مقیمان ناکجا» مطرح شد
رابطه مستقیم وابستگی به دنیا و انکار مرگ
نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «مقیمان ناکجا» به کارگردانی و تهیهکنندگی سیدشهاب حسینی دوشنبه، سوم مهرماه با حضور سیدشهاب حسینی خالق اثر و منوچهر اکبرلو منتقد و پژوهشگر سینما و تئاتر در پردیس چارسو برگزار شد. در ابتدای این نشست شهاب حسینی گفت: برخی از آثار بوی خاک باران خورده را میدهد و حس آشنایی به آدم القا میکند. من این حس را به آثار آقای اشمیت دارم و احساس میکنم دغدغه این آثار جنبه یادآوری دارد، بنابراین برای نخستین بار که نمایشنامه «مهمانسرای دو دنیا» را مطالعه کردم تاثیر بسیاری گرفتم و علاقهمند شدم آن را بازتاب دهم. وی با اشاره به اینکه همیشه به مرگ فکر میکند، ادامه داد: سال 1393 عارضه قلبی داشتم و این امر باعث شد من بیشتر به دنیای دیگر فکر کنم. پس از آن مطالعات من در این باره جدیتر شد. من در نسلی بزرگ شدهام که دسترسی به فیلم با سختی همراه بود، بنابراین تماشای یک فیلم برای نسل ما از اهمیت بالایی برخوردار بود و سعی میکردیم به محتوای فیلم اهمیت بیشتری دهیم. آشنایی من با متنهای آقای اشمیت به واسطه نمایشنامه جذاب ملاقاتکننده شکل گرفت. وی ادامه داد: مضامین اصلی در این نمایشنامه موضوعات مهمی همچون وضعیت و نقص انسان، اعتقاد به خدا و... است. منوچهر اکبرلو، پژوهشگر سینما و تئاتر و منتقد سینما نیز معتقد است: هر قدر وابستگی افراد به دنیا بیشتر باشد، آگاهی آدمها کمتر و انکار آنها درباره مرگ بیشتر میشود و نمونه آن را میتوان در یکی از شخصیتهای فیلم «مقیمان ناکجا» دید. فیلم «مقیمان ناکجا» با اثر اشمیت دارای 2 تفاوت است. ارسال به دوستان
رئیس سازمان سینمایی اعلام کرد
اختصاص تسهیلات بانکی برای پروژههای سینمایی
رئیس سازمان سینمایی در هفتادوهشتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی از اختصاص تسهیلات بانکی برای پروژههای سینمایی خبر داد. محمد خزاعی در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت جریان تولید در سینمای ایران و تاثیر آن بر حوزه اشتغال و معیشت خانواده سینما با تمجید از اقدامات صورتگرفته در این زمینه در سال گذشته در حوزههای فیلم سینمایی، مستند و کوتاه گفت: این طرح با هدف حمایت و کمک به چرخه تولید فیلم در سینما و رونق اشتغال طراحی شده است.
رئیس سازمان سینمایی کشور ادامه داد: اعطای تسهیلات بانکی ارزانقیمت برای تولید آثار سینمایی ارزشمند به روندهای حمایتی سازمان سینمایی از تولید افزوده شد.
وی اضافه کرد: بنیاد سینمایی فارابی به عنوان نهاد حمایتی از سینمای حرفهای مسؤولیت بررسی تقاضاها در شوراهای تخصصی و اعلامنظر برای معرفی پروژههای سینمایی به بانک عامل را برعهده دارد.
به گفته خزاعی، تقاضای تهیهکنندگان سینما پس از دریافت پروانه ساخت از معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان در شورای تخصصی بنیاد سینمایی فارابی بررسی و اعلام نظر خواهد شد. وی ادامه حمایت، رونق کسب و کارهای سینمایی و افزایش کمی و کیفی تولید آثار و حفظ شرایط تعادلی در عرصه تولید فیلمهای سینمایی و جلوگیری از بیکاری دستاندرکاران سینما در راستای تولید آثار سینمایی خلاقانه، حرفهای، استاندارد، اثرگذار و متنوع در مضامین و محتوا را از جمله اهداف این طرح عنوان کرد.
خزاعی اضافه کرد: با تلاشهای سازمان سینمایی، این خط اعتباری جدید در قالب انعقاد تفاهمنامه با یکی از بانکهای عامل به منظور اعطای تسهیلات ارزانقیمت در راستای تولید آثار سینمایی فراهم شد.
وی گفت: شکلگیری تولیدات با مضامین متنوع و ژانرگرا و ارتقای محتوایی آثار و حمایت هدفمند از تولیدات مرتبط با اولویتهای فرهنگی و رویکردهای محتوایی سازمان از اهداف این طرح است.
خزاعی با بیان اینکه سازمان سینمایی در سال جاری با اهتمام مضاعف دغدغههای سینماگران در زمینه معیشت، مسکن، بازنشستگی، بیمه و مالیات را پیگیری میکند، خاطرنشان کرد: اقدامات موثری در اغلب این بخشها در حال وقوع است و این طرح حمایتی از دیگر اقدامات پیشبینیشده در این راستا است. به گفته وی، علاوه بر این تسهیلات بانکی، سازمان سینمایی در حوزههای دیگر نیز از آثار مورد نیاز سینمای ایران بر اساس اولویتهای سازمان در قالب مشارکت و سرمایهگذاری حمایت میکند.
خزاعی با تاکید بر لزوم حمایت از تولیدات سینمای ایران در حوزههای مختلف گفت: در ماموریتهای ۵ ساله تعریفشده برای بنیاد سینمایی فارابی، مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و انجمن سینمای جوانان ایران در سرفصلهای مختلف حمایت از جریان تولید با اولویتها و شاخصههای اعلام شده تعریف شده است. این جلسه با حضور قادر آشنا، اصغر فارسی، حبیب ایلبیگی، یزدان عشیری، علیرضا اسماعیلی، محمدرضا سوقندی، محمد حمیدیمقدم، هاشم میرزاخانی، مجید اسماعیلی، غلامرضا نجاتی، لادن طاهری، رمضانعلی حیدریخلیلی، مهدی آذرپندار و سیدصادق موسوی برگزار شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|