|
اخبار
اهمیت سپردن کودکان بیسرپرست به خانوادهها
وزیر دادگستری با اشاره به اهمیت سپردن کودکان بدسرپرست و بیسرپرست به خانوادهها، گفت: برخی خانوادهها حاضر نیستند کودک معلول و بیمار را برای همیشه به عنوان فرزندخواندگی بپذیرند اما حاضرند این کودکان را سرپرستی کنند. امینحسین رحیمی در مراسم افتتاح نخستین مجتمع شوق زندگی استان تهران، با اشاره به قانون کودکان و نوجوانان بیسرپرست و بد سرپرست و قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، توضیح داد: طبق این قوانین حدود ۲۰ دستگاه اجرایی مسؤولیت مستقیم در این زمینه دارند که نیازمند هماهنگی بین این دستگاههاست. وی با اشاره به پیگیری وزارت دادگستری برای افتتاح مجتمع شوق زندگی، یادآور شد: وزارت دادگستری از سال گذشته پیگیر این امر بود که این مجتمعها را با همکاری دوستان در سراسر کشور تشکیل دهد. نمونه آن پیشتر در مشهد انجام شده بود، گرچه آن نمونه تفاوت جدی با این مجتمع دارد. آنجا بهجز کار کودک درباره موضوعات سرپرستی نیز کارهایی انجام میشود اما این مجتمع اختصاصا برای کودکان و نوجوانان است. وی توضیح داد:. قانون این اجازه را به سازمان بهزیستی داده است که پس از دستور دادستان و در اختیار قرار گرفتن کودکان بیسرپرست و بد سرپرست، بهزیستی یا کودکان را خودش نگه دارد، یا در اختیار مراکز شبهخانواده قرار دهد و یا موقتا به خانوادهها بدهد. بهترین کار این است که به خانوادهها بدهد.
***
حمایت از تولید محصولات فرهنگی در حوزه جمعیت و خانواده
بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام از تولید محصولات فرهنگی در حوزه جمعیت و خانواده حمایت میکند. تفاهمنامه همکاری بین بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و انجمن سینمای جوانان ایران با موضوع حمایت این بنیاد از تولید محصولات فرهنگی و فیلمهای برتر در حوزه جمعیت و خانواده به امضا رسید. بر اساس این گزارش، طی مراسمی در پردیس سینمایی چارسو با حضور حمیدرضا علیانزادگان، مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد و مهدی آذرپندار، رئیس انجمن سینمای جوانان ایران، از جایزه ملی «ایران جوان» جشنواره فیلم کوتاه تهران رونمایی شد. همچنین در این مراسم تفاهمنامه همکاری میان بنیاد ۱۵ خرداد و انجمن سینمای جوانان ایران با موضوع حمایت این بنیاد از فیلمهای برتر در حوزه جمعیت و خانواده به امضای طرفین رسید. مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد درباره اهداف امضای تفاهمنامه با انجمن سینمای جوانان ایران گفت: ارتقای کمی و کیفی تولید محصولات فرهنگی در حوزه جمعیت و فرزندآوری، بسط و گسترش فرهنگ و هنر و ایجاد بستر مناسب جهت استفاده شهروندان در حوزه فیلم، ایجاد عدالت فرهنگی در مناطق کمبرخوردار و توجه بیشتر به جهاد فرزندآوری در جامعه از جمله اهداف این تفاهمنامه است. علیانزادگان در ادامه با اشاره به فعالیت بنیاد 15 خرداد در حوزههای محوری جمعیت و سلامت اجتماعی اظهار داشت: بنیاد در دور دوم فعالیتهایش ضمن تداوم اقدامات قبلیاش در محرومیتزدایی، ۲۰ کارویژه را در هر یک از این 2 حوزه محوری طراحی کرده است و طی 5 سال عملیاتی میکند.
***
محور چالوس به کرج به صورت موقت مسدود شد
رئیس پلیس کندوان از انسداد موقت جاده چالوس به کرج از ۲۳ مهرماه جاری به مدت یک ماه و در برخی روزهای هفته خبر داد. سرگرد محمد احمدی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به برنامه ابلاغی از پلیس راه استان مازندران جهت اجرای انسداد محور چالوس به کرج از ۲۳ مهرماه اظهار کرد: برابر برنامه، به علت اجرای عملیات توری سنگی و تثبیت دیوارههای ریزشی و لقگیری، این محور روزهای یکشنبه تا سهشنبه هر هفته از ساعت ۶ صبح تا ۱۶ به مدت یکماه مسدود است. وی از رانندگان خواست در مقابل گیتهای پلیس راه در عوارضی و جاده قدیم و بالای طویر تجمع نکنند تا این عملیات با سرعت بیشتر انجام و نسبت به بازگشایی در ساعت اعلام شده اقدام شود. سرگرد احمدی گفت: در نقاطی از محور با دپوی ایجاد شده امکان تردد وجود نخواهد داشت.
ارسال به دوستان
سرویس مدارس دانشآموزان استثنایی در شهر تهران رایگان شد
مدیر نوسازی ناوگان سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از رایگان شدن هزینه سرویس دانشآموزان تهرانی مدارس استثنایی خبر داد. امین رهبر در گفتوگو با ایرنا گفت: امسال با توجه به تدابیر شهرداری تهران، سرویس مدارس استثنایی به یکی از شرکتهای مورد تایید سازمان تاکسیرانی و آموزشوپرورش واگذار شده است. وی افزود: مطابق بودجه مصوب شورا، هزینه سرویس مدارس استثنایی توسط شهرداری تهران پرداخت میشود.
ارسال به دوستان
ابتلای ۱۲۴۴ نفر به «کووید-19» و فوت ۴۴ نفر از مبتلایان در کشور طی یک هفته؛ کارشناسان بر رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک تأکید کردند
بازگشت کرونا؟
اگر چه مدتهاست بیماری کووید فروکش کرد و ویروس مرموز کرونا به دلیل انجام واکسیناسیون گسترده دیگر چون گذشته همه را درگیر نمیکند اما مدتی است دوباره ظاهر شده به طوری که آمار مراجعهکنندگان به مراکز درمانی طی هفتههای اخیر با داشتن علائم کرونا زیاد شده است. به گفته کارشناسان بهداشت این بیماری هنوز از بین نرفته و جامعه نباید از مخاطرات آن غافل باشد. در چنین شرایطی کارشناسان همچنان تاکید دارند مردم بویژه افرادی که دارای نقص سیستم ایمنی یا دارای بیماریهای زمینهای هستند، باید ضمن رعایت پروتکلهای بهداشتی، بدون ماسک در امکان عمومی حاضر نشوند و از طرفی هر 6 ماه واکسن کرونا را تزریق کنند. بنا بر اعلام وزارت بهداشت، یکهزار و ۲۴۴ مبتلای جدید کرونا در یک هفته گذشته در کشور شناسایی شدند. از یکشنبه هفته گذشته تا ۲۲ مهر ۱۴۰۲ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یکهزار و ۲۴۴ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۷۸۷ نفر از آنها بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۷ میلیون و ۶۱۹ هزار و ۹۸۱ نفر رسید. متاسفانه در طول ۷ روز (یکشنبه ۱۶ تا شنبه ۲۲ مهرماه)، ۴۴ نفر از بیماران «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۶ هزار و ۴۸۰ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۸۰ هزار و ۲۴۱ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. این در حالی است که ۶۳ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. از سویی تاکنون ۵۷ میلیون و ۶۲۸ هزار و ۳۱۶ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است، همچنین ۶۵ میلیون و ۲۴۲ هزار و ۵۲۷ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۶۳۴ هزار و ۶۱۲ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۷۳۵ هزار و ۹۵۲ نفر نیز دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۶۱۳ هزار و ۹۱ دوز رسید.
* افزایش مراجعه به مراکز درمانی با علائم کرونا و آنفلوآنزا
متخصص بیماریهای عفونی گفت: چند روز است با حجم زیاد مراجعه بیماران سرپایی روبهرو هستیم، بهنظرم با درنظر گرفتن علائم و سیر جهانی تحول ویروسها این مراجعههای اخیر به مراکز درمانی نشانههای ابتلا به کووید است.
مرتضی ایزدی درباره روند افزایشی بیماریهای کرونا و آنفلوآنزا در کشور توضیح داد: امروز با حجم زیاد مراجعه بیماران سرپایی روبهرو هستیم، به نظرم با درنظر گرفتن علائم و سیر جهانی تحول ویروسها این مراجعههای اخیر به مراکز درمانی نشانههای ابتلا به کووید است. وی ادامه داد: با بررسیهای انجام شده و با توجه به کاهش ابتلا به ویروس RSV، آنفلوآنزا و ویروسهایی که سبب سرماخوردگی میشوند، احتمالا ابتلاهای اخیر مربوط به کرونا است. تقریبا یک سال میشود که ما درگیر اُمیکرون هستیم و در این روزها زیرسویههای زیادی از اُمیکرون وجود دارند که با سرعت بالا در حال تغییرات هستند؛ تغییرات آنها هم به معنای سبک شدن بیماری و ضعیف شدن ویروس نیست به طوری که در مواجهههای اخیر شاهدیم علائم و دوره بیماری ماندگارتر است، همینطور ابتلای مجدد و چندباره بیشتر شده و سرعت انتقال عامل بیماریزا زیاد است.
ایزدی افزود: به هر صورت شواهد و مطالعات نشان داده افرادی که واکسن تزریق کردهاند در مقایسه با آنهایی که تزریق نکردهاند مرگ و میر کمتر و عوارض کمتری را تجربه میکنند و حتی گاهی طول دوره بیماری در آنها کوتاهتر است.
به گفته این متخصص عفونی، تعداد مراجعان مبتلا به آنفلوآنزا در کشور نیر طی روزهای اخیر افزایش یافته است. آنفلوآنزا یک بیماری ویروسی است، بنابراین داروهای ضد میکروبی (آنتیبیوتیکها) بر آن تأثیری ندارد. تجویز آنتیبیوتیک با نظر پزشک و در موارد خاص (از جمله همراه شدن یک بیماری میکروبی با بیماری آنفلوآنزا) مفید است. در بیشتر موارد آنفلوآنزا، میکروبی اضافه نمیشود و بیمار نیاز به آنتیبیوتیک ندارد.
وی ادامه داد: علائم بیماری آنفلوآنزا معمولا با استراحت در منزل، نوشیدن مایعات به میزان کافی و دریافت داروهای ضددردهای عضلانی بهبود مییابد. داروهای ضدویروسی خاصی جهت کاهش شدت و مدت بیماری آنفلوآنزا زیر نظر پزشک و در موارد خاص معمولاً برای افراد در معرض خطر و پرخطر تجویز میشود و به هیچ عنوان نباید به عنوان خوددرمانی مورد استفاده قرار گیرند.
* افراد پرخطر واکسن کرونا تزریق کنند
روز شنبه وزیر بهداشت درباره افزایش موارد بیماریهای تنفسی و سرماخوردگی گفت: موارد جدیدی که حالت سرماخوردگی دارند، یا آنفلوآنزاست یا کرونا. بارها تاکید کردهام کرونا به هیچ وجه از بین نمیرود بلکه از حالت همهگیری به حالت آندمی یا حالت تکگیری تبدیل میشود.
بهرام عیناللهی با تاکید بر اینکه کرونای فعلی از موارد بیماری در 3 سال گذشته متفاوت است، ادامه داد: هر چند موارد بیماری در حال حاضر نیز مرگ و میر دارد اما اغلب در افراد دارای بیماریهای زمینهای و نقص سیستم ایمنی اتفاق میافتد و راهکارش آن است که این افراد پرخطر سالانه واکسن کرونا را تزریق کنند. وی همچنین درباره پوشش ماسک نیز گفت: ماسک بویژه در افراد دارای علایم سرماخوردگی توصیه میشود. این افراد بویژه در اماکن تجمعی از جمله مدارس، دانشگاهها و... حتما از ماسک استفاده کنند. افراد دارای علایم سرماخوردگی لازم است با رعایت موارد بهداشتی مراعات سالمندان، افراد دچار نقص سیستم ایمنی و بیماران زمینهای را داشته باشند.
* وجود ۲۰۰ ویروس سرماخوردگی
متخصص بیماریهای عفونی درباره اینکه چگونه سرما میخوریم، نکاتی را توضیح داد. افشین منیری با عنوان این مطلب که فقط ویروس سرماخوردگی میتواند شما را به سرماخوردگی مبتلا کند، گفت: سرد بودن بدن به خودیخود نمیتواند شما را بیمار کند اما سرد و خیس شدن بدن میتواند موجب فعال شدن یک ویروس خفته یعنی ویروسی که در حال حاضر در سیستم بدن شما وجود دارد، شود و باعث شروع علامتهای بیماری شود. وی افزود: محققان معتقدند سرد شدن بدن باعث میشود رگهای خونی موجود در بینی منقبض شوند و این اتفاق، رسیدن خون گرم تأمینکننده گلبولهای سفید را که با عفونت مبارزه میکنند، قطع میکند. منیری ادامه داد: بسیاری از مردم حامل میکروبهای سرماخوردگی هستند اما سرد شدن بدن میتواند دفاع در مقابل اثرات قرارگیری در معرض میکروب را دشوارتر کند بنابراین به مقدار معمول لباس بپوشید، خود را خشک نگه دارید و سایر توصیههای افراطی را کنار بگذارید. به گفته این متخصص بیماریهای عفونی، افراد صد درصد سالم هم ممکن است تسلیم ویروسهای سرماخوردگی شوند. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: برخی پژوهشها نشان میدهد ایمنی کمتر بدن، برای مثال به علت داشتن یک بیماری مزمن یا استرس میتواند علامتهای سرماخوردگی را بدتر کند اما یک کودک سالم هم به راحتی میتواند به یکی از حداقل ۲۰۰ ویروس مختلفی که باعث سرماخوردگی میشود، آلوده شود.
ارسال به دوستان
ورود سامانه بارشی از امروز به کشور؛ سازمان هواشناسی هشدار نارنجی صادر کرد
بارش باران در 19 استان
سازمان هواشناسی با اعلام ورود سامانه بارشی به کشور طی امروز، برای ۱۹ استان از جمله تهران هشدار آبگرفتگی و بالا آمدن ناگهانی آب رودخانهها صادر کرد. پیشبینی کلی نقشههای همدیدی و آیندهنگری سازمان هواشناسی نشان میدهد امروز در برخی مناطق آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و خراسان جنوبی بارش پراکنده گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت روی میدهد. امروز با نفوذ سامانه بارشی در برخی مناطق شمال غرب، غرب، استانهای واقع در دامنهها و ارتفاعات جنوبی البرز، سواحل دریای خزر، دامنهها و ارتفاعات زاگرس مرکزی، فردا در استانهای ساحلی دریای خزر و برخی مناطق شمال شرق، شرق، شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیشبینی میشود. چهارشنبه در برخی مناطق واقع در شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر و پنجشنبه در برخی مناطق شمال غرب، غرب، غرب سواحل دریای خزر و دامنههای و ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش پیشبینی شده است. بارشها در مناطق سردسیر و مرتفع به صورت برف خواهد بود. طی 5 روز آینده در ارتفاعات جنوبی کرمان و سیستان و بلوچستان در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رگبار پراکنده گاهی رعدوبرق و وزش باد انتظار میرود.
همچنین سازمان هواشناسی نسبت به تشدید بارش در تهران و 3 استان دیگر، همچنین افزایش ارتفاع موجب در آبهای شمال و جنوب کشور هشدار داد.
این سازمان با صدور هشدار نارنجی با اشاره به تشدید فعالیت سامانه بارشی آورده است: دوشنبه (امروز) وقوع رگبار باران، رعدوبرق، در برخی مناطق احتمال تگرگ و وزش باد شدید موقت در تهران، البرز، ارتفاعات قزوین و شمال مرکزی پیشبینی میشود.
ارسال به دوستان
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از پیشنهاد تشکیل رصدخانه مهاجرت نخبگان به معاون اول رئیسجمهور خبر داد
شناسایی نخبگان مناطق محروم
«هنوز بسیاری از نخبگان در کشور شناسایی نشدهاند؛ نمونه آن نخبگان مناطق محرومند و تا زمانی که این امر مردمی نشود، امکان تکمیل فرآیند شناسایی نخبگان وجود ندارد».
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان روز گذشته در نشست خبری برگزاری سیزدهمین همایش ملی نخبگان با بیان این مطلب، درباره راهاندازی رصدخانه مهاجرت در این بنیاد گفت: ۱۰ روز قبل پیشنهادی از طریق معاونت علمی ریاستجمهوری برای معاون اول رئیسجمهوری ارسال کردیم و بر اساس آن اعلام شد نیاز است رصدخانه ملی مهاجرت نخبگان تاسیس شود که دبیرخانه آن در بنیاد ملی نخبگان باشد و شورای راهبردی آن با مشارکت همه دستگاههای ذیربط ایجاد شود. سیدسلمان سیدافقهی وظیفه این رصدخانه را رصد مهاجرت نخبگان با مشارکت دستگاههای مرتبط دانست. سیدافقهی با اشاره به نقش بنیاد ملی نخبگان در فتح قلههای علمی و پیشرفت اظهار کرد: ما موظفیم برنامههای بنیاد را بر اساس سند ملی نخبگان که به تصویب بالاترین نهاد فرهنگی یعنی شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است، تدوین کنیم و در این مسیر تلاشهایی شده و امروز بنیاد به بلوغی رسیده که میتواند در حل مسائل کشور ایفای نقش کند. قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر اینکه ما به دنبال مشارکت همه نخبگان در حل مسائل کشور هستیم، نخبگان را معطوف به نخبگان علمی ندانست و ادامه داد: ما نخبگان فرهنگی، هنری، صنعتی، ادبی و مهارتی هم داریم و از همه آنها برای مشارکت دعوت میکنیم و برای این منظور سامانه یکپارچهای را تعریف کردیم و برای هر نخبه یک پرونده خاص تشکیل خواهد شد. وی با تاکید بر اینکه بزودی این سامانه رونمایی خواهد شد، خاطرنشان کرد: از طریق این سامانه میتوانیم از فضای نخبگانی کشور، آمار مهاجرت نخبگان و شناسایی نخبگان، رصد لحظهای داشته باشیم. وی با اشاره به شیوههای شناسایی نخبگان کشور گفت: هنوز بسیاری از نخبگان در کشور شناسایی نشدهاند؛ نمونه آن نخبگان مناطق محروم است و تا زمانی که این امر مردمی نشود، امکان تکمیل فرآیند شناسایی نخبگان وجود ندارد. سیدافقهی ادامه داد: در بنیاد بهرغم طرحهای مختلفی که تعریف شد، تنها 2 برنامه «شهاب» و «شتاب» اجرایی میشود. طرح شهاب برای شناسایی استعدادهای برتر در حوزه دانشآموزی و طرح شتاب برای حوزه دانشجویی است. وی با تاکید بر اینکه در طرح شتاب تشکلها و کانونهای دانشجویی، اساتید و نخبهیاران (دانشجویان حامی) حضور دارند، یادآور شد: دانشجوی حامی، فرد دانشجوی سال بالایی است که میتواند به سایر دانشجویان تجربیات خود را منتقل کند. قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه گفت: ما نیاز به ایجاد رصدخانه مهاجرت نخبگان داریم تا بتوانیم آمارهای قابل اطمینان ارائه دهیم. سیدافقهی افزود: سیزدهمین همایش ملی نخبگان که از امروز (دیروز) با حضور رئیسجمهوری آغاز به کار خواهد کرد، با شعار «نخبگان پیشران پیشرفت» خواهد بود. وی همچنین از جذب 1000 نخبه در دستگاههای اجرایی خبر داد و گفت: این در حالی است که بسیاری از آنها نتوانستهاند در دستگاه جذب شده و در جایگاه مناسب خود مستقر شوند و از دستگاهها درخواست داریم در این زمینه با ما همکاری کنند. وی تاکید کرد: در حال حاضر ۶۳ هزار نخبه در کشور شناسایی شدهاند که اینها تنها دانشجویان هستند و نخبگان دانشآموزی مشخص نیستند، چون در طرح شهاب نخبگان شناسایی شدند ولی هدایت انجام نشده است.
در ادامه معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به جزئیات برگزاری سیزدهمین همایش ملی نخبگان گفت: این همایش دوشنبه۲۴ خرداد در سالن همایش نورالرضا با حضور رئیسجمهور و ۷۰۰ نخبه برگزار میشود. یاسین کیخا افزود: در این نشست 2 جایزه با حضور رئیسجمهور اعطا میشود. یکی از آنها جایزه کانونهای تربیت دانشآموزان نخبه برای انقلاب اسلامی است. علاوه بر این تقدیر از مادران نخبهپرور را داریم و در این همایش از مادر سیداسماعیل نصراللهی که به رغم محدودیتهای جسمی توانسته است در کنکور سراسری شرکت و حائز رتبه 25 شود، تقدیر میکنیم.
ارسال به دوستان
دهقانی در افتتاحیه مرکز فناوری و نوآوریهای توانبخشی شهید فیاضبخش:
ایران در حوزه سلامت جزو کشورهای سرآمد دنیاست
مرکز فناوری و نوآوریهای توانبخشی شهید فیاضبخش توسط صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی تجهیزات پزشکی، دیروز با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و حمایت معاونت علمی فناوری ریاستجمهوری راهاندازی شد. این مرکز جهت حمایت از استارتاپها و فناوران حوزه توانبخشی راهاندازی شده و به ارائه خدمات مالی، استقرار، منتورینگ، آموزش و مشاوره به تیمها و خدمات شتابدهی آنها میپردازد. روحالله دهقانیفیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری در آیین افتتاحیه مرکز فناوری و نوآوریهای توانبخشی شهید دکتر فیاضبخش اظهار داشت: در برخی موارد مانند حوزه توانبخشی و سلامت، آموزش و تحقیق در بطن زندگی مردم نشسته است. ما در کشور حوزههای علمی متعددی داریم و اگر منصفانه بخواهیم نگاه کنیم، در حوزه سلامت با سرمایهگذاریای که در ۴ دهه اخیر اتفاق افتاده است، ایران جزو کشورهای سرآمد و مطرح دنیا محسوب میشود. توان علمی مناسب، تجربه گسترده و استعدادهای بینظیر، همگی میتوانند برای استفاده در جهت تولید فناورانه موثر باشند. دهقانی بیان کرد: با توجه به هدف دانشگاهها و بازار کار جوانان، بسیاری از دانشجویان و دانشپژوهان رشتههای سلامت و فنی به دنبال ایجاد شرکتهایی جهت تولید نیازهای سلامت و توانبخشی هستند. وی گفت: فرصت همکاری مشترک و کارهای بینرشتهای در مراکز همآوری و نوآوری یک فرصت ویژه است. دهقانی اظهار داشت: چنین مراکزی میتوانند محل تلاقی دانش و دستاورهای علمی برای رفع نیاز توانبخشی و سلامت باشند و نباید در این فضا متوقف شوند. این مجموعه باید فضای شروع کار هستههای علمی از جمله دانشجویان باشد و باید کمک کرد که این هستهها به شرکتهای پویا تبدیل شوند.
* کمک به کاهش درد سالمندان و توانخواهان
در ادامه این مراسم سلمانی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری تجهیزات بهداشتی نیز اظهار داشت: در این زنجیره تامینی که صندوق برای سرمایهگذاری روی استارتاپها در حوزه توانبخشی داشت، جای همچنین مرکزی خالی بود. وی افزود: ما این مرکز را با کمک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان بهرهبرداری خواهیم کرد تا بتوانیم در زنجیره تامین استفاده کنیم. همچنین بتوانیم از شرکتهای دانشبنیان، اساتید دانشگاه و شرکتهای کوچکتر حمایت کنیم. سلمانی در انتها بیان داشت: با توجه به اینکه جامعه ما رو به سالمندی است، امیدواریم بتوانیم اندکی از درد سالمندی و توانخواهان را کمتر کنیم.
* لزوم پرداختن به دانش هوش مصنوعی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: قطعا یکی از مرزهای دانشی که نیاز است تا دانشگاهها به آن بپردازند هوش مصنوعی است. عبدالرضا پازوکی در آیین افتتاحیه مرکز فناوری و نوآوریهای توانبخشی شهید دکتر فیاضبخش اظهار داشت: سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی ایران ما رتبه اول تاثیرگذاری در حوزه بهداشت را در بین هزار و ۱۰۱ دانشگاه از بین ۹۱ کشور دنیا کسب کردیم. پازوکی ادامه داد: دانشکده توانبخشی، همواره رتبه اول کشوری را به خود اختصاص داده است. وی افزود: بحث دیگر که مورد نظر است، هوش مصنوعی است. قطعا یکی از مرزهای دانشی که نیاز است تا دانشگاهها به آن بپردازند، این حوزه است که راه طولانی در پیش داریم و موضوع دیگر، بحث دانشگاههای نسل نو است که ما به ۲ شاخص بینالمللیسازی و خلق ثروت توجه کردهایم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|