|
ارسال به دوستان
اخبار
رضا بابک راوی «شکرستان» شد
فرهنگسازی پیرامون توجه به محیط زیست و صرفهجویی در مصرف آب محور اصلی سری جدید «شکرستان» است. «شکرستان» یکی از مجموعههای فاخر و ماندگار مرکز پویانمایی صباست که از همان آغاز راه تاکنون تلاش کرده موضوعات مهم و روز را از دل جامعه بگیرد و ماجراهای خود را متناسب و همراستا با آنها ترسیم و پردازش کند و اینگونه دغدغهمندی خود نسبت به مردم و مشکلات و نیازهای آنها را نشان دهد. این برنامه با وجود آنکه مبحث خانواده اولویت اصلیاش در ترسیم و مصورسازی قصههاست اما در هر فصل کوشیده در دل محور اصلی موضوعات مهم و اساسی را نیز جای دهد و بر اساس آنها راوی داستانهای خود باشد. این بار اما «شکرستان» کوشیده مبنای ماجراهای خود را در کنار پرداختن به خانواده، پردازش به محیط زیست و توجه به صرفهجویی در مصرف آب قرار دهد و با ایده و تفکر فرهنگسازی پیرامون محیط زیست و آب، برای پخش راهی شبکه یک سیما شد. داستانهای سری جدید «شکرستان» به کارگردانی عباس جلالییکتا در یک شهر قدیمی و خیالی رقم میخورد و هر قسمت آن راوی داستانهای مجزایی است که با صدای رضا بابک روایت میشوند. همچنین بهلول، پادشاه، وزیر، قاضی، اسکندر، ننه قمر، خواجه فرزان، خواجه اقبال، برزو و صمد از جمله شخصیتهای آن هستند.
***
اکران «سرهنگ ثریا» در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
به همت موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاعمقدس، فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» پنجشنبه ۱۸ آبان ساعت ۱۶ در کانون فیلم «هور» اکران و با حضور رامتین شهبازی نقد و بررسی میشود. این برنامه پنجشنبه ۱۸ آبان ساعت ۱۶ در سالن همایشهای بینالمللی خلیجفارس به نشانی میدان ونک، بزرگراه شهید حقانی، خیابان سرو، ضلع جنوبی ایستگاه متروی شهید حقانی برگزار میشود.علاقهمندان میتوانند جهت حضور در این برنامه به آدرس https://formafzar.com/form/qg5jl مراجعه و با توجه به محدودیت ظرفیت نسبت به ثبتنام اقدام کنند. حضور در این جلسه نقد و بررسی برای عموم علاقهمندان آزاد و رایگان است.
***
انیمیشن ایرانی به جشنواره مراکش راه یافت
بیستمین جشنواره بینالمللی فیلم مراکش میزبان نمایش انیمیشن ایرانی «شتر و آسیابان» ساخته عبدالله علیمراد خواهد بود. بیستمین جشنواره بینالمللی فیلم مراکش فهرست فیلمهای امسال خود را اعلام کرد و انیمیشن «شتر و آسیابان» به کارگردانی عبدالله علیمراد در بخش «سینمایی برای مخاطبان جوان» این رویداد سینمایی به نمایش گذاشته میشود. همچنین فیلم «آیههای زمینی» به کارگردانی مشترک علی عسگری و علیرضا خاتمی در بخش «نمایشهای ویژه» این جشنواره روی پرده خواهد رفت. بیستمین جشنواره فیلم مراکش از ۲۴ نوامبر تا ۲ دسامبر (۳ تا ۱۱ آذر) برگزار میشود و طبق اعلام پیشین «مارتین اسکورسیزی» میهمان ویژه جشنواره خواهد بود و به برگزاری ورکشاپ در این رویداد خواهد پرداخت، «جسیکا چستین» بازیگر مطرح آمریکایی ریاست هیات داوران این جشنواره را بر عهده خواهد داشت.
***
رادیو مقاومت راهاندازی شد
شبکه رادیویی مقاومت از دیروز آغاز به کار کرد. این شبکه رادیویی تا ۳۰ دیماه روی موج افام ردیف 95.5 مگاهرتز فعالیت خواهد کرد.
***
عکاسان راهیافته به بخش مسابقه جشنواره تلویزیونی مستند معرفی شدند
عکاسان راهیافته به بخش «تکعکس» و «مجموعه عکس» هفتمین جشنواره تلویزیونی مستند معرفی شدند.
در بخش «تک عکس»، ۷۷۳ فریم عکس از ۱۷۴ عکاس به دبیرخانه جشنواره تلویزیونی مستند رسید که با نظر هیات داوران، ۲۷ تک عکس از ۲۴ عکاس به بخش مسابقه راه یافتند. اسامی عکاسان راهیافته به بخش مسابقه تک عکس به این شرح است: احمد امیراحمدی، احمدرضا مختاریفر، امید مهاجر، امیر قادری، امیر عنایتی، امید رحمانی، بهناز نصرتی، جمشید فرجوند فردا، حمیدرضا مجیدی، خلیل صحراگرد، زهرا بیراتی، عرفان سامانفر، علیاصغر یوسفی، علی سوته، علی نوجوان، فاخته جلایرنژاد، مجتبی اسماعیلزاد، مجید حجتی، محمد رضایی (۲ اثر)، محمد سلطانیمجاوری (۲ اثر)، محمد عطایی محمدی، مریم آلمؤمن دهکردی، مهدی ایمانی و یاسر محمدخانی (۲ اثر).
در بخش «مجموعه عکس» نیز از میان ۱۲۵ اثر مجموعه عکس ارسال شده از ۷۱ عکاس، ۱۷ مجموعه عکس از ۱۵ عکاس به بخش مسابقه رسیدند که اسامی آنها به این شرح اعلام شد: احمد تاجی با مجموعه عکس «حنابندان»، امین رحمانی با مجموعه عکسهای «الفبای کوهستان» و «عزاداران اهل سنت»، امین نظری با مجموعه عکس «نغمههای وصل»، پژمان مولایی با مجموعه عکس «معدن سنگ و نارچ»، حسین ساکی با مجموعه عکس «میخواهم زنده بمانم»، زهرا استادزاده با مجموعه عکس «عاشیق سلیمان»، سیدمتین هاشمی با مجموعه عکس «لوچو»، عرفان سامانفر با مجموعه عکس «در خطر انقراض»، علیاصغر یوسفی با مجموعه عکس «بیخانمانها»، مجتبی حیدری با مجموعه عکس «آرزوهای مرده و من زنده برگشتم»، مجید حجتی با مجموعه عکس «سفید، اما خاکستری»، محمد آهنگر با مجموعه عکس «آبادان روایت همدلی»، محمد رضایی با مجموعه عکس «جواهر کوهستان»، محمد عطاییمحمدی با مجموعه عکس «اینجا روزی دریا بود» و مصطفی حسنزاده با مجموعه عکس «کورس».
آثار منتخب بخش «عکس» در قالب یک نمایشگاه مجازی روی سایت جشنواره بارگذاری شده و مخاطبان ضمن بازدید از این نمایشگاه مجازی میتوانند به آنها رای بدهند تا بهترین «تک عکس» و «مجموعه عکس» با آرای مردمی انتخاب شود.حسن غفاری، سعید فرجی و مریم کامیاب داوران بخش عکس هفتمین جشنواره تلویزیونی مستند هستند. هفتمین جشنواره تلویزیونی مستند در بخشهای «فیلم مستند»، «مجموعه مستند»، «عکس مستند» و «مستندنگاری»، به دبیری یاسر فریادرس برگزار میشود.
ارسال به دوستان
فروش، دغدغه امروز هنر هفتم!
سینما و تکیه بر کمدیها
گروه فرهنگ و هنر: فروش سینمای ایران در سال جاری رکورد خوبی را ثبت کرده است اما فروش تنها یک فیلم، بیش از نیمی از کل فروش سینمای ایران را شامل میشود تا به این ترتیب این رکورد حاشیه و بحثهای متفاوتی را در پی داشته باشد.
عده زیادی از منتقدان و اهالی سینما درباره چینش اکران انتقاد کرده دارند، نمونهاش تهیهکننده یکی از آثار طنز سینما که به این شرایط معترض است. حسین فرحبخش، تهیهکننده قدیمی و باسابقه سینمای ایران که در حال حاضر فیلم «شهر هرت» را در حال نمایش دارد، در گفتوگویی رادیویی به انتقاد از شرایط نابرابر اکران پرداخت و گفت: «اتفاقات عجیبی در حال رخ دادن است که نمونه آن را در 40 سال فعالیت گذشته خود ندیدهام و آنچه شاهدش هستیم یک جور مهندسی اکران به نفع یک فیلم خاص است که در عید بدون رقیب جدی به نمایش درآمد و امروز بعد از ۳ ماه اکران و با اضافه شدن فیلمهای قابل توجهی که از هفته پیش اضافه شدند، همچنان مانند روز اول میفروشد».
در همین ارتباط شاهپور عظیمی، منتقد، مترجم و مدرس در پاسخ به این پرسش که اساسا معادلات فروش در سینمای ایران بر پایه چه مؤلفههایی استوار است، تأکید میکند: «اساسا هیچ مؤلفهای! ما در سینما فیلم بسیار خوبی داریم که اصلا فروش نمیکند، در مقابل فیلم بسیار بدی هم داریم که فروش بالایی دارد. زمان تولید، اتفاقهای اجتماعی پیش و پس از نمایش یک فیلم و مؤلفههای دیگری که شاید مختص جامعه ما است روی فروش تأثیر میگذارد».
مصطفی قاسمیان هم در گفتوگویی درباره فیلمهای به اصطلاح گیشهای گفت: «فیلمهای گیشهای معمولا از اساس از نظر ساختار و محتوا فیلمهای ویژهای نیستند و درام قابل توجهی هم ندارند. در سینمای خارج از ایران هم این اتفاق مشابه سینمای ایران بوده و برای مثال برخی آثار سری مارول مانند «انتقامجویان» از نظر ساخت قابل مقایسه با آثار خوب سینمای کشور خودشان مانند آثار اسکورسیزی نیستند اما باید دانست برای وجود فیلم خوب ابتدا صنعت سینما وجود داشته باشد».
در این میان نکته مهم، رونق گیشه و البته رشد اقتصاد سینماست؛ موضوعی همهگیر در جهان سینما. برگردیم به سینمای ایران؛ حالا بعد از گذشت نزدیک به ۷ ماه از شروع اکران «فسیل» و صدرنشینی همیشگی این فیلم در آمار گیشه، «هتل» ساخته مسعود اطیابی به صدر پرفروشترین فیلمهای سینمای ایران رسیده است. انیمیشن «بچه زرنگ» هم دومین فیلم پرفروش گیشه سینماست. «هتل» به کارگردانی سیدمسعود اطیابی و تهیهکنندگی محمد شایسته و «بچه زرنگ» به تهیهکنندگی حامد جعفری اکران خود را از 5 مهر شروع کردهاند.
مطابق آمار اعلامی توسط موسسه سینماشهر 12 فیلم اول بر اساس فروش، به ترتیب فیلمهای «هتل»، «بچه زرنگ»، «فسیل»، «گیجگاه»، «شهر هرت»، «نارگیل2»، «جنگل پرتقال»، «هولیا»، «سرهنگ ثریا»، «اختالرضا»، «ستاره بازی» و «آهو» هستند.
بر اساس این گزارش، فروش فیلم سینمایی «هتل» بیش از 90 میلیارد تومان، «بچه زرنگ» بیش از 25 میلیارد تومان و «فسیل» بیش از 277 میلیارد تومان از ابتدای اکران تاکنون بوده است.
همچنین طبق جدول فروش فیلمها در روز جمعه 12 آبان، فروش فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» که از روز چهارشنبه 10 آبان اکران خود را آغاز کرده، بیش از 129 میلیون تومان بوده است. فروش فیلم سینمایی «ستاره بازی» نیز بیش از 3 میلیون تومان از ابتدای اکران تاکنون بوده است. «سرهنگ ثریا» در رتبه نهم و «ستاره بازی» در رتبه یازدهم جدول روز جمعه 12 آبان قرار داشتهاند.
البته در این میان اختلال در سامانه سمفا باعث شده آمار اعلامی دقیق و قابل اعتنا نباشد. در همین رابطه سعید خانی، تهیهکننده سینما و مدیر شرکت پخش خانه فیلم در گفتوگویی بیان کرده است: «اساسا سود و موضوعیت راهاندازی سامانه سمفا برای ما به عنوان تهیهکننده تقسیم پول فروش بلیت از مبدا بود، به اضافه اینکه این سامانه این امکان را فراهم میکرد که «آیپی»های دیگری هم به روند بلیتفروشی اضافه شود تا انحصار هم از بین برود».
خانی در ادامه بیان کرد: «متاسفانه در بحث تقسیم پول از مبدأ که اتفاقی نیفتاد و در بحث از بین بردن انحصار فروش هم که ۲ سامانه فروش دیگر اضافه شدند، خیلی موفق نبودند و همچنان در واقع سینماتیکت سهم بیشتری در این حوزه دارد. در نهایت باید گفت سمفا سودی برای ما نداشت، حتی باید گفت در سامانه قبلی هنگامی که سامانه قطع میشد، امکان فروش بلیت به صورت آفلاین هم وجود داشت اما در سامانه سمفا این امکان وجود ندارد و به همین دلیل ممکن است خدای نکرده سینماداری بلیتی بفروشد و اعلام نکند».
مدیر شرکت پخش خانه فیلم در ادامه توضیح داد: «عملا شفافیتی وجود ندارد که آیا واقعا میزان فروشهایی که اعلام میشود درست است یا نه؟ ما هم بهعنوان پخشکننده اصلا هیچ اشرافی نداریم و یک ماهی هم هست در واقع سامانه سمفا با خطا مواجه میشود و ما همه بحث فروش و کارمان با سمفاست و هیچکس هم پاسخگو نیست و امیدوارم روزی این مشکل به صورت کامل و زیرساختی حل شود».
خانی در رابطه با شرایط فعلی سمفا و این نکته که این سامانه در حال حاضر اعلام کرده است با وجود اختلال آمار برای سینماداران و شرکتهای پخش در دسترس است، گفت: «بله! ما این آمار را میبینیم اما سمفا یک بحثی دارد که تمام ایران میتوانند آمار فروش را ببینند و اختلال در آن خیلی ما را اذیت نمیکند و ما در پنل خودمان به عنوان دفتر پخش به این آمار دسترسی داریم اما برای ما پشتیبانی بلیتفروشی است که وقتی زیر بار زیاد سامانه قطع میشود، طبیعتا مردم از گیشه سینما بلیت میخرند و گیشهدار هم توانایی فروش آفلاین ندارد و باید با دریافت پول کاغذی به مخاطب بلیت میدهد تا فیلم را ببیند و اگر سینمادار انصاف داشته باشد، بعد از آن آمار این بلیت را اعلام میکند اما امکان اینکه بلیتی فروش رفته و اعلام نشود هم هست، البته نمیشود به کسی تهمت زد اما میگوییم این شکل کار سامانه معیوب است و امکان شفاف نبودن آمار را دارد».
وی در پاسخ به این سوال که آیا آمار پنلی که در اختیار دارید هم دچار اختلال است؟ بیان کرد: «اگر بخواهیم آمار فروشها را ببینیم با یک اشتباهی امکان مشاهده آن وجود دارد اما گزارشگیری از این سامانه سخت است، مثلا ما خودمان سینما داریم و نمیتوانیم آخر شب آمار دقیقی داشته باشیم، البته بیش از هر چیزی بلیت فروشی اذیت میکند، چرا که زمانهایی سامانه قطع بوده و امکان بلیتفروشی نیست و این اهمیت دارد؛ برای مثال فروشی که فیلم «هتل» داشته و خود سینماشهر اعلام کرده با آماری که از فروش این فیلم در سامانه سمفا اعلام شده نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان اختلاف دارد».
وی در رابطه با آمار اعلامی سینماشهر گفت: «آمار یک ماههای که توسط سینماشهر اعلام شده و برای مثال عدد فروش «هتل» در آن 70 میلیارد اعلام شده، صحیح است اما همین آمار هم با عدد اعلام شده در سمفا اختلاف دارد و باید خود سازمان سینمایی که متولی سمفاست این مورد را مدیریت کند و الان هم بیش از یک ماه است اختلال دارد».
فارغ از این مباحث، باید گفت از میان کل آثار در 6 رتبه ابتدایی گیشه سینما در بازه زمانی بررسی شده تنها «بچه زرنگ» و «نارگیل» برای مخاطب کودک ساخته شدهاند و باقی آثار همگی جزئی سینمای کمدی به حساب میآیند، هر چند این ۲ فیلم هم با گونه کمدی بیگانه نیستند.
اگر به جمع کمدیهای تخصصی پرفروشی که نامشان را ذکر کردیم (بدون احتساب آثار کودک) فیلمهای «هولیا»ی مرتضی آتشزمزم، «آهنگ دونفره» آرزو ارزانش و «عروس مردم» مجید توکلی را اضافه کنیم، آثار کمدی در مجموع یک میلیون و 354 هزار و 785 مخاطب داشتهاند که این یعنی از کل گیشه این 30 روز 76 درصد به آثار کمدی اختصاص داشته است.
این یعنی آثار طنز نقش بسیار مهمی در احیا و رشد اقتصاد سینما داشتهاند.
ارسال به دوستان
تازهترین آمار فروش فیلمها پس از رفع اختلال سمفا
فروش 633 میلیاردی سینما تا نیمه پاییز
با وجود اکران چند فیلم جدید، بیشترین سهم در افزایش فروش سینماها همچنان در اختیار فیلمهای کمدی است. به گزارش ایسنا، با رفع اختلال و بهروزرسانی سامانه مدیریت فروش و اکران سینما (سمفا) پس از حدود 2 هفته، جزئیات آمار تماشاگران و فروش فیلمهای روی پرده در دسترس قرار گرفته که نشان میدهد میزان فروش کلی سینما تا نیمه پاییز به ۶۳۳ میلیارد تومان و تعداد تماشاگر هم به حدود ۱۵ میلیون نفر رسیده است.
اخیرا فیلمهای جدیدی راهی اکران شدهاند ولی سهم بیشتر گیشه در دست کمدیهاست و 3 فیلم نخست جدول فروش هم کمدی هستند. جزئیات آمار فروش و تعداد بلیتهای فروخته شده فیلمها تا ساعت ۱۱ ، ۱۵ آبان (دیروز) به ترتیب فروش به شرح زیر است:
«فسیل» به کارگردانی کریم امینی: ۶ میلیون و ۴۳۸ هزار نفر تماشاگر و ۲۷۸ میلیارد تومان فروش
«هتل» به کارگردانی مسعود اطیابی: 2 میلیون نفر تماشاگر و ۹۲ میلیارد تومان فروش
«شهر هرت» به کارگردانی کریم امینی: یک میلیون و ۷۰۶ هزار نفر تماشاگر و ۷۲ میلیارد تومان فروش
انیمیشن «بچه زرنگ» به کارگردانی بهنود نکویی، هادی محمدیان و محمدجواد جنتی: ۷۷۴ هزار نفر تماشاگر و ۲۷ میلیارد تومان فروش
«نارگیل ۲» به کارگردانی داوود اطیابی: ۴۱۱ هزار نفر تماشاگر و ۱۶ میلیارد تومان فروش
«گیجگاه» به کارگردانی عادل تبریزی: ۱۵۶ هزار نفر تماشاگر و ۶ میلیارد و ۷۵۲ میلیون تومان فروش
«بیمادر» به کارگردانی مرتضی فاطمی: ۱۴۰ هزار نفر تماشاگر و ۶ میلیارد تومان فروش
«جنگل پرتقال» به کارگردانی آرمان خوانساریان: ۱۵هزار نفر تماشاگر و ۷۵۰ میلیون تومان فروش
«سرهنگ ثریا» به کارگردانی لیلی عاج: ۳۶۰۰ نفر تماشاگر و ۱۷۴ میلیون تومان فروش
«آهو» به کارگردانی هوشنگ گلمکانی: ۲۳۸۵ نفر تماشاگر و ۱۱۲ میلیون تومان فروش
«اخت الرضا» به کارگردانی مجتبی طباطبایی: ۲۶ هزار نفر تماشاگر و ۷۸۱ میلیون تومان فروش
«زنبور کارگر» به کارگردان افشین صادقی: ۱۶ هزار نفر تماشاگر و ۸۱۲ میلیون تومان فروش
از چهارشنبه، ۱۷ آبان نیز قرار است فیلم «عامهپسند» به کارگردانی سهیل بیرقی و «حدود ۸ صبح» ساخته منوچهر هادی روی پرده سینماها برود.
ارسال به دوستان
فیلمنامهنویس اسکاری، لئوناردو داوینچی را سوژه یک فیلم جدید میکند
داوینچی در راه سینما
کریستوفر همپتون، فیلمنامهنویس برنده اسکار برای «پدر» و «روابط خطرناک» بر مبنای کتاب زندگینامهای والتر آیزاکسون با عنوان «لئوناردو داوینچی» فیلمنامهای برای یونیورسال پیکچرز مینویسد.
یونیورسال پیکچرز ۶ سال پیش بهشدت به دنبال این بود که بتواند مالکیت این اثر را به دست آورد و آن زمان پارامونت از آن پیشی گرفت تا این پروژه را با کمپانی «اپین وی» لئوناردو دی کاپریو جلو ببرد اما در نهایت یونیورسال موفق به کسب حقوق این کتاب شد و کریستوفر همپتون را برای نگارش این فیلمنامه اقتباسی استخدام کرد. به نظر میرسد این نویسنده برنده اسکار که فیلمهایش معمولا با حضور چهرههای درجه یک ساخته میشوند، بهترین انتخاب برای این امر باشد.
همپتون در کارنامهاش فیلمنامههای به یادماندنی زیادی دارد که «تاوان»، «روابط خطرناک»، «یک روش خطرناک» و به تازگی «پدر» فلوریان زلر که برنده ۲ جایزه اسکار بهترین فیلمنامه اقتباسی و بازیگر مرد برای آنتونی هاپکینز شد، از جمله آنها هستند. همپتون برای نمایشنامهها و موزیکالهایش هم ۲ جایزه تونی، یک جایزه اولیویه و جایزه حلقه منتقدان تئاتر نیویورک را به دست آورده است.
پیشنویس اولیه این پروژه پیش از اعتصاب انجمن نویسندگان به پایان رسید و اکنون روشن نیست آیا دیکاپریو که پیشتر مایل بود هم تهیهکننده و هم بازیگر نقش داوینچی باشد، با این پروژه همکاری میکند یا خیر. رایان جونز، معاون ارشد توسعه تولید یونیورسال، از طرف استودیو بر این پروژه نظارت خواهد کرد.
در کتاب آیزاکسون هنر لئوناردو داوینچی و علم او بر اساس هزاران صفحه از دفترچههای وی که شامل نقاشیها و اختراعها و اکتشافهای وی از زندگی و کار او است، روایت شده است. این کتاب همچنین فصلهای کمتر شناختهشدهای از زندگی و شخصیت داوینچی را روشن میکند.
آیزاکسون نویسنده و تاریخنگار پرفروشی است که به خاطر نوشتن بیوگرافی شماری از شخصیتهای تاثیرگذار شهرت دارد. زندگینامههای استیو جابز، آلبرت انیشتن و ایلان ماسک از مهمترین کتابهای وی است. با اقتباس از کتابی که او درباره استیو جابز نوشت فیلمی به کارگردانی دنی بویل ساخته شد که مایکل فاسبندر و کیت وینسلت برای بازی در آن نامزدی اسکار را کسب کردند.
ارسال به دوستان
پنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب سلیمانیه برگزار میشود
پنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب سلیمانیه با حضور جمهوری اسلامی ایران به مدت ۱۱ روز برگزار میشود.
براساس برنامهریزیها انجام شده، این رویداد از اول تا ۱۱ آذر امسال در عراق برپا خواهد شد. غرفه جمهوری اسلامی ایران نیز همانند ادوار گذشته در این رویداد فرهنگی پرپا میشود. در مجموع بخش بینالملل این نمایشگاه کتابمحور، متشکل از ۲۰ کشور از جهان عرب، آسیا، اروپا و آمریکا است.
در چهارمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب سلیمانیه، خانه کتاب و ادبیات ایران به نمایندگی از صنعت نشر کشورمان بیش از ۴۰۰ عنوان کتاب در موضوعهای ادبیات کلاسیک و معاصر، ادبیات بزرگسال و کودک و نوجوان، هنر، دانشگاهی، ایرانشناسی، ادبیات پایداری، دفاعمقدس و دین در این نمایشگاه عرضه کرده بود؛ علاوه بر این معرفی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، معرفی طرحهای حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معرفی جوایز معتبر ادبی، ملاقات با ناشران اقلیم کردستان عراق و رایزنی برای گسترش صنعت نشر 2 کشور و برگزاری برنامههای متنوع فرهنگی از جمله برنامهها و فعالیتهای غرفه ایران در این نمایشگاه بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|