|
اخبار
خانوارهای دارای ۳ فرزند تخفیف مالیاتی میگیرند
طبق لایحه بودجه ۱۴۰۳، خانوادههای دارای 3 فرزند و بیشتر، مشمول ۱۵ درصد افزایش در تخفیف مالیاتی میشوند. بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ سهشنبه 30 آبان طی نامهای از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده و متن کامل این بخش تحت عنوان سقف منابع عمومی دولت و مفروضات منابع و مصارف، دیروز منتشر شد. در تبصره 6 این لایحه و بخش عوارض و مالیات، آمده که در راستای تحقق ماده ۱۸ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، اشخاص حقیقی موضوع ماده ۸۴ قانون مالیاتهای مستقیم با رعایت شرایط مذکور در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت علاوهبر معافیت مذکور به ازای فرزند سوم و بیشتر در سال ۱۴۰۳، مشمول ۱۵ درصد افزایش در تخفیف مالیاتی میشوند. درباره والدین دهه شصتی، این تخفیف مالیاتی ۳۰ درصد است.
***
کلاهبرداری ۳۰۰ میلیارد تومانی با عنوان خرید مواد غذایی
معاون مبارزه با کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا از شناسایی ۵۰ نفر با کلاهبرداری به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان با عنوان خرید مواد غذایی در کشور خبر داد. سرهنگ عبدالله چولکی با اشاره به چندین فقره پرونده کلاهبرداری با عنوان خرید مواد غذایی در سراسر کشور اظهار داشت: در این رابطه ردههای متناظر معاونت مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی در سطح کشور با بهرهگیری از ظرفیتهای اطلاعاتی موفق به شناسایی و دستگیری 4 نفر از کلاهبرداران حرفهای شدند. وی ادامه داد: این افراد با عنوان خریدار انواع مواد غذایی از ۵۰ نفر، مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان در سراسر کشور کلاهبرداری کرده بودند که پس از دستگیری و تشکیل پرونده، تحویل مراجع قضایی شدند. معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا افزود: کلاهبرداران با شناسایی فروشندگان مواد غذایی از طریق فضای مجازی در سایتهای مختلف در سراسر کشور با خرید این اقلام با مقدار کم، وجه آن را نقدی پرداخت و پس از جلب اعتماد عمومی، اقدام به خرید با مقادیر کلان میکردند و سپس متواری میشدند. این مقام انتظامی با اشاره به استفاده متهمان از چکهای مربوط به دیگران با توسل به روشهای متقلبانه برای انجام معاملات خود، تصریح کرد: قیمت پیشنهادی این افراد برای خرید مواد غذایی بالاتر از عرف بازار بود که این امر منجر به تعجیل و تمایل مالباختگان برای انجام معاملات، بدون بررسی و استعلام چک از بانکهای مربوط شده است. سرهنگ چولکی خاطرنشان کرد: شهروندان باید در زمینه آگهیهایی مانند درخواست مشارکت در سرمایهگذاری، فروش کالا یا اقلام با قیمت پایینتر از بازار، بسیار مراقب باشند، زیرا احتمال کلاهبرداری وجود دارد.
***
ممنوعیت بهکارگیری نیروهای جدید حقالتدریس در مدارس دولتی
هر گونه بهکارگیری نیروی جدید از طریق خرید خدمات آموزشی، حقالتدریس آزاد و آموزشیار نهضت سوادآموزی در مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی دولتی ممنوع شد. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی دیروز چهارشنبه و در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه، با بند «ج» ماده ۸۸ لایحه موافقت کردند. بر اساس این مصوبه، به منظور ارتقای کیفیت نیروی انسانی آموزشوپرورش به عنوان محور تحول در نظام تعلیم و تربیت کشور، اقدامات ذیل انجام میشود: ج- هر گونه بهکارگیری نیروی جدید از طریق خرید خدمات آموزشی، حقالتدریس آزاد و آموزشیار نهضت سوادآموزی به جز افرادی که در سنوات گذشته تحت این عناوین و به صورت مستمر شاغل در آموزشوپرورش بودهاند، در مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی دولتی ممنوع است. مقررات این حکم مانع از مشارکت افتخاری نخبگان بدون ایجاد هرگونه تعهد استخدامی برای دولت نیست.
***
توزیع شیر در مدارس ابتدایی سراسری میشود
وزیر آموزشوپرورش از توزیع سراسری شیر در مدارس ابتدایی سراسر کشور در آینده نزدیک خبر داد و گفت: هر زمان شیر کافی به دست ما برسد این اقدام را به طور کامل انجام میدهیم. رضامراد صحرایی دیروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه توزیع شیر در مدارس هماکنون در چند استان در حال انجام است، گفت: در تلاش هستیم تا توزیع سراسری شود. وزیر آموزشوپرورش ادامه داد: باید بهصورت هفتگی ۱۶ میلیون پاکت شیر توزیع شود که این موضوع در حال پیگیری است. صحرایی گفت: در حال حاضر کلاس بدون معلم در سراسر کشور نداریم و با سیاستهای ساماندهی کمبود را برطرف کردیم. وی درباره برنامه وزارت آموزشوپرورش برای کودکان مبتلا به اوتیسم نیز گفت: امسال بیش از هزار گفتاردرمانگر و کاردرمانگر استخدام شدند و این موضوع توسعه قابل توجه پیدا کرده است؛ در هر شهری که امکان داشته باشد مدارس اوتیسمی را افتتاح میکنیم و در حال برنامهریزی برای انتقال برخی از این دانشآموزان که شرایط مطلوبی دارند به مدارس عادی هستیم. گفتنی است توزیع شیر رایگان دانشآموزی حدود 9-8 سالی متوقف شده بود و به تبع استلزامات اداری، نیروهایی که این کار را آنجا میدادند جا به جا شده بودند و عملا این فرآیند متوقف شده بود. سخنگوی وزارت آموزشوپرورش نیز اخیرا گفته بود: توزیع شیر در سیستانوبلوچستان، شهرستانهای استان تهران، کهگیلویهوبویراحمد و کرمان آغاز شده اما فراگیر نشده است؛ اولویت ما برای توزیع شیر ۱۱ استان محروم کشور است و پیشبینی میکنیم تا اوایل آذرماه این امر محقق شود. علی فرهادی با اشاره به دستور رئیسجمهوری برای از سرگیری توزیع شیر رایگان، افزود: شیر در چند استان توزیع شده اما فراگیر نیست، علت آن هم آمادگی شرکتهای تولیدکننده برای شیر دانش آموزی است، چرا که با توجه به حساسیتی که سلامت دانشآموزان دارد، نمیخواستیم و سیستم بهداشتی کشور اجازه نمیداد از همه شرکتهای تولیدکننده شیر استفاده کنیم و فقط میتوانستیم از آن دسته شرکتهای تولیدکنندهای که از وزارت بهداشت مجوز و رتبه A از نظر کیفیت و بهداشت داشتند، استفاده کنیم.
ارسال به دوستان
شهردار تهران: متروی پرند آماده افتتاح است
علیرضا زاکانی، شهردار تهران در حاشیه جلسه هیات دولت اظهار کرد: متروی پرند آماده افتتاح است و انشاءالله در نخستین فرصت افتتاح خواهد شد. من زمان افتتاح را میدانم اما اجازه دهید مسؤولان امر آن را اعلام کنند اگرنه ما همین الان در هیات دولت بودیم و زمان آن را هم بستهایم.
ارسال به دوستان
کارشناسان مواد مخدر: ماده مخدر گل بسیار توهمزاست و 7 برابر نسبت به حشیش اعتیادآور است
حکایت گل به خودی
فروشندگان مواد مخدر با هدف فریب دادن مصرفکنندگان، استعمال «گل» را بدون عوارض عنوان میکنند اما کارشناسان هشدار میدهند مصرفکنندگان گل، حشیش و برخی گیاهان مخدر دیگر که متاسفانه هم اکنون به سهولت در دسترس قرار دارد، علاوه بر اعتیاد شدید به آن ماده، به ورطه جنون کشیده میشوند و چه بسا فرد به دلیل اثر مخرب مصرف مستمر آن بر مغز، در پی توهم ایجاد شده، دست به خودکشی بزند. به گزارش «وطن امروز»، مصرف ماده مخدر گل به دلیل قیمت ارزان و مصرف راحت، میان جوانان و نوجوان متداول شده است. این در حالی است که گل تاثیر مستقیم بر مغز و سیستم عصبی دارد.
در این ارتباط نظرات دکتر مجید ابهری، جامعهشناس را جویا شدیم. وی در گفتوگو با «وطن امروز» گفت: اینکه برخیها از سر نادانی یا آگاهانه میگویند مصرف گل اعتیاد ندارد، دروغ محض است. در واقع فروشندگان مواد مخدر برای اینکه مشتریان خود را بیشتر کنند و سود بیشتری از این معامله کثیف به دست بیاورند، اینگونه تبلیغ میکنند که گل اعتیاد ندارد.
به گفته وی، قاچاقچیان و تولیدکنندگان مواد مخدر هر روز نام تازهای برای مواد خود انتخاب و با تبلیغات دروغین وانمود میکنند این مواد اعتیادآور نیست و فقط ریشه گیاهی دارد، یا میگویند مصرف این ماده انرژیزا و نشاطآور است؛ تبلیغاتی که کاملا دروغ است.
ابهری ادامه داد: طی چند سال اخیر ماده مخدر گل به بازار عرضه شده است که خطر آن بسیار بالاتر از هر نوع ماده مخدری است و فوقالعاده اعتیادآورتر از حشیش و مواد مشابه آن است، چرا که با بوییدن و استعمال آن سلولهای مغز به آن عادت کرده و فرد به سمت توهم و جنون کشیده میشود. این جامعهشناس اضافه کرد: اصلیترین اثر مصرف گل و اعتیاد به آن، خودکشی به شکل پرش از بلندی است که فرد ارتفاع را بسیار ناچیز میانگارد و اقدام به رفتارهای بسیار خطرناک و جنونآمیز میکند.
ابهری خاطرنشان کرد: خانوادهها باید خیلی مواظب نوجوانان خود باشند، چرا که گل براحتی تهیه میشود و چون به مکان خاصی برای استفاده نیاز ندارد و همچون سیگار آن را میکشند، بنابراین روز به روز بر تعداد معتادان و مصرفکنندگان این گیاه مخدر در کشور افزوده میشود.
وی ترک گل را بسیار سخت عنوان کرد، چرا که بر عملکرد مغز فرد مصرفکننده اثر میگذارد.
در همین باره رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت میگوید: اینکه عنوان میشود مواد مخدر بر پایه گیاهان تولید شده و اعتیادآور نیست کاملا اشتباه است و فقط و فقط تبلیغ افراد سودجو و سوداگران مرگ برای بازارگرمی و نیات پلید است و خانوادهها باید به جوانان در این باره آگاهیهای لازم را بدهند.
سرهنگ حسین باباپور افزود: مواد مخدر گل، حشیش و کانابیس همگی در یک خانواده هستند و گل ۷ برابر نسبت به حشیش اعتیادآورتر است و مادهای بسیار توهمزا و اعتیادآور است و باعث اختلال رفتاری و روانپریشی و در نهایت جنون میشود.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت بیان کرد: کسانی که ماده مخدر گل، حشیش و ماریجوانا را مصرف میکنند بهسرعت سراغ مصرف ماده هروئین میروند و شرایط بسیار سختی را در آینده خواهند داشت.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت در ادامه گفت: مرحله اول طرح آرامش در شهر با موضوع برخورد با مظاهر علنی مصرف و توزیع مواد مخدر و سایر جرائم مرتبط در سطح شهر تهران انجام شد که باعث افزایش رضایتمندی شهروندان و ارتقای امنیت در پایتخت شد.
وی در ادامه افزود: با دستور فرمانده کل انتظامی و همچنین سردار محمدیان فرمانده انتظامی تهران بزرگ، با استفاده از پلیسهای تخصصی جهت برخورد و شناسایی لایههای پنهان جرائم، بویژه در محدوده مناطق ۱۲ و ۱۶ و محلات شوش، مولوی، هرندی و حاشیه این محلات، با اقداماتی که شد، توانستیم افراد و اماکن و منازلی را که در بحث فروش مواد مخدر و بویژه دیگر جرائم مرتبط از جمله سرقت نقش داشتند و موجب ناامنی میشدند شناسایی کنیم.
سرهنگ حسین باباپور گفت: با تلاشی که انجام شد، ۶۱ باب از منازلی که پاتوق مصرف یا فروش مواد مخدر بودند با مجوز مرجع محترم قضایی و با همکاری شهرداری تهران پلمب شد که این روند همچنان ادامه دارد. سرهنگ باباپور ادامه داد: برابر مواد ۱۳ و ۱۴ مبارزه با مواد مخدر، کسانی که آگاهانه از منازل برای فروش، نگهداری و مصرف مواد مخدر استفاده کنند، مرجع قضایی میتواند برای مصادره آنها اقدام کند و مجازاتی نظیر شلاق، جریمه و حبس را نیز در نظر بگیرد. وی افزود: توصیه ما به مالکان اینگونه منازل این است که حتما در اسرع وقت به پلیس مبارزه با مواد مخدر جهت تعیینتکلیف املاک خود مراجعه کنند.
* تبلیغات سوء فروشندگان مواد مخدر
سخنگوی فراجا سهشنبه هفته جاری در حاشیه بازدید از نمایشگاه «یاریگران زندگی» با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: توصیه من به جامعه و بویژه جوانان این است که «معتاد نشوید که کار سخت و دشوار میشود». خیلی اوقات به محلهها میرویم و معتادان را جمع میکنیم. جمعآوری معتادان متجاهر و آموزش آنها در کمپها باید صورت گیرد تا به جامعه برگردند.
سردار سعید منتظرالمهدی با اشاره به اهمیت پیشگیری از اعتیاد گفت: خانواده به عنوان کوچکترین نهاد اجتماعی، بزرگترین تاثیر را دارد. گاهی والدین شاغل و فرزندان رها شده، دارای آسیبهای متعدد و متنوعی هستند. برای پیشگیری از گرایش جوانان به سمت اعتیاد باید به جوانان و نوجوانان آموزش داده شود، که در این آموزشها متاسفانه کمی مشکل و فقر آموزشی داریم.
سخنگوی فراجا با تاکید بر نقش آموزشوپرورش در پیشگیری از اعتیاد خاطرنشان کرد: بخش اعظمی از زمان جوانان و نوجوانان در مدرسه میگذرد و در این بخش باید به فکر پیشگیری باشیم. آموزش بسیار مهم است تا جوان بداند در زمان وجود استرس و اضطراب چه کاری انجام دهد. با یک پک سیگار هم انسان میتواند معتاد شود. البته برای اعتیاد درمان وجود دارد و اگر امروز هم به این فکر بیفتند بهتر از این است که فردا به فکر بیفتند. هر کس به این دام گرفتار شده باید به مراکز مراجعه کند و بداند اگر اراده کند، حتما درمان خواهد شد اما مهمتر این است کاری کنیم که افراد معتاد نشوند.
وی با اشاره به مراکز روانپزشکی و بیمارستانهای روانی گفت: بخش زیادی از مراجعهکنندگان به این مراکز جوانان و نوجوانانی هستند که متاسفانه درگیر مواد مخدر شدهاند. کانابیس یا حشیش یا مصرف گیاهانی که میگویند عوارض ندارد، چنان عوارضی دارد که شاهدیم حتی برخی از مصرفکنندگان را به ورطه جنون میکشاند. فرزندان عزیر ما نباید گول تبلیغات سوء را که از سوی فروشندگان موادمخدر مطرح شده بخورند.
منتظرالمهدی با بیان اینکه ورزش، آموزش و حمایت خانواده توأم با تعلیم و تربیت کمک میکند تا بچهها به راحتی بحران دوره جوانی و نوجوانی را طی کنند، گفت: معاونت اجتماعی و پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا با حضور در مراکز و مراجع آموزشی، راههای پیشگیری از اعتیاد را به بچهها آموزش میدهد. امروز در ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاستجمهوری همه تجربیات به کار گرفته شده و شاهدیم که چه استقبالی از نمایشگاه یاریگران زندگی میشود و والدین مشتاق به دریافت آموزش هستند.
ارسال به دوستان
افزایش مبلغ جریمههای رانندگی و برخورد جدی با خودروهای شوتی خواسته پلیس است
کاهش 7.5 درصدی تصادفات
کاهش 7.5 درصدی تصادفات از ابتدای سال جاری تاکنون، خبری خوبی بود که روز گذشته فرمانده ناجا آن را اعلام کرد اما سردار احمدرضا رادان از عوامل پلیس راهور خواست این میزان تصادفات تا پایان سال به 12 درصد برسد. فرمانده کل انتظامی دیروز در هشتمین رزمایش خودرویی ارتقای توان تحرکات عملیات پلیس راهور فراجا اظهار کرد: پلیس راهور ویترین انتظامی کل کشور است، این ویترین همه ویژگیها و شاخصهایی را به خود اختصاص داده است که در جامعه از پلیس انتظار میرود.
وی افزود: پلیس مسؤول تصادفات نیست، پلیس باید نظارت بر ماموریتهای دستگاههای دیگر داشته باشد تا نتیجه آن کاهش تصادفات باشد. فرمانده کل انتظامی تصریح کرد: اما در واقعیت پلیس بار دستگاههای دیگر را به دوش کشیده و در راستای کاهش تصادفات اقدام کرده است.
وی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون 7.5 درصد کاهش تصادفات را شاهد بودیم اما من از تمام عوامل پلیس راهور طلب میکنم با اقدامات لازم تا پایان سال به کاهش 12 درصدی تصادفات برسیم. رادان با بیان اینکه حوزه انضباط اجتماعی و کاهش تصادفات یکی از دغدغههای رئیسجمهور است، گفت: لازم است از اقدامات رئیسجمهور و معاون اول وی تشکر کنم که پلیس را در راه رسیدن به هدف خود یعنی کاهش تصادفات یاری کردند.
* درخواست افزایش مبلغ جریمههای رانندگی
فرماندهکل انتظامی از دولت خواست هرچه سریعتر اقدامات لازم برای افزایش مبلغ جریمههای رانندگی را انجام دهد تا این افزایش جریمهها سبب کاهش تصادفات بویژه تصادفات فوتی شود. سردار احمدرضا رادان در آیین افتتاح و بهرهبرداری از ساختمانهای جدیدالاحداث پلیس راه و راهور سراسر کشور اظهار کرد: بخش زیادی از تصادفات مربوط به تخلفات 6 تا 7 درصد از رانندگان میشود و باید این افراد هزینه تخلفات را پرداخت کنند و به همین دلیل است که از دولت تقاضا داریم اقدامات لازم در راستای بالا بردن هزینه تخلفات را انجام دهد. وی افزود: افزایش جریمههای رانندگی حتما تأثیر مستقیمی بر کاهش تصادفات فوتی و جانباختگان تصادفات دارد. سردار رادان با اشاره به لزوم هوشمندسازی در پلیس گفت: ما نمیتوانیم همچنان اسیر کروکیهای قدیمی باشیم و حتماً باید از کروکیهای الکترونیک استفاده کنیم؛ باید توان خودمان را بهروز کنیم. فرماندهکل انتظامی بیان کرد: یک زمانی مردم برای تعویض پلاک باید حتما حضوری مراجعه میکردند که البته در زمان خودش اقدام خوبی بود اما حالا باید این روال تصحیح شود. وی گفت: باید به جای اینکه مردم به پلیس برای تعویض پلاک مراجعه کنند، پلیس به محل مردم مراجعه کند و تعویض پلاک را انجام دهد. رادان همچنین دیروز در حاشیه حضور در کمیسیون کاهش تصادفات پلیس راهور فراجا، بر ضرورت برخورد و حل مساله خودروهای شوتی تاکید کرد و گفت: متاسفانه سالانه حدود ۳۰۰ نفر از کشتههای حوادث رانندگی مربوط به خودروهای شوتی است. در واقع رانندگان این خودروها به گونهای رانندگی میکنند که هم ایمنی خودشان را به خطر میاندازند و هم ایمنی دیگر رانندگان را تهدید میکنند. این خودروها در مواردی سبب آسیب به ماموران پلیس نیز شدهاند. سردار رادان با بیان اینکه بین ۳۰ تا ۴۰ هزار خودروی شوتی در کشور مورد شناسایی قرار گرفته است، گفت: این خودروها در جادههای کشور مقررات را زیرپا میگذارند، علاوه بر این، خودروهای شوتی بر چرخه اقتصادی کشور نیز اثرگذارند و با انتقال بار قاچاق، در نظم اقتصادی و امنیت تولیدکنندگان نیز اخلال ایجاد میکنند.
ارسال به دوستان
15 درصد مردم تهران دیابت دارند
شیوع گسترده دیابت نوع یک در کشور
دیابت بیماری خطرناکی است که هر سال باعث مرگ هزاران نفر در کشور میشود، آن هم در حالی که این بیماری قابل پیشگیری است. معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: امروز شیوع دیابت نوع یک را داریم که رو به افزایش است، همچنین حدود ۸ درصد کودکان زیر ۵ سال چاق هستند که باید این موضوع نیز بررسی شود. یونس پناهی در مراسم افتتاحیه کنگره بینالمللی بیماریهای غدد و متابولیسم که از اول آذر به مدت ۳ روز در دانشگاه شهید بهشتی در حال برگزاری است، اظهار کرد: استفاده از روشهای نوین در پیشگیری و درمان و کم کردن هزینههای سلامت، از جمله موضوعات مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد. وی افزود: دیابت از نظر مرگومیر در سال ۲۰۰۹ رتبه ۱۱ را داشت اما سال ۲۰۱۹ با رشد ۷ درصدی در رتبه پنجم قرار گرفت. امسال بر اساس یک قرارداد، پیشگیری از دیابت را هدف قرار میدهیم. در ادامه این رویداد، فریدون عزیزی، رئیس چهاردهمین کنگره بینالمللی بیماریهای غدد درونریز و متابولیسم بیان کرد: همزمان با کارهای پژوهشی خوشحالیم که مسائل تولید علم نیز افزایش یافته است. در ۱۰ سال گذشته از رتبه ۱۸ دنیا به رتبه ۱۴ و اکنون به رتبه ۱۰ در تولید علم دنیا دست یافتهایم. وی ضمن مقایسه مجموعه تولیدات علمی حیطه علوم غدد و متابولیسم با تولیدات علمی در دیگر حوزهها در ایران افزود: ۲۰ سال پیش رتبه پنجم را در تولید علم در منطقه داشتیم اما در ۵ سال گذشته از سایر کشورها فاصله گرفتیم و رتبه اول را در منطقه و رتبه ۱۰ را در دنیا داریم. رئیس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی نیز در این مراسم چاقی را از بیماریهای شایع دانست و گفت: بیش از ۷۰ درصد افراد چاق هستند و باید بپذیریم ایران جزو 6 کشور از نظر چاقی است. علیرضا زالی بیان کرد: موضوع دیابت مساله جدی نظام سلامت است که در سالهای آینده این مشکل افزایش مییابد، به طور مثال با قند ۱۲۶، حدود ۱۵ درصد مردم در استان تهران دیابت دارند. پیشبینی میکنیم در استان تهران و در عرصه ملی، تعداد افراد «پردیابت» به ۲۵ درصد افزایش یابد و آمار نشان میدهد از هر ۴ مبتلای ایرانی ۳ نفر آگاه به دیابت خود هستند. وی در ادامه افزود: در بحث تیروئید نیز حدود ۱۰ درصد افراد یک گرفتاری تیروئید دارند؛ پیشبینی میکنیم در ایران ۷ درصد افراد پرکاری تیروئید اوورت داشته باشند و هشدار میدهیم در سالهای آینده شانس سرطان تیروئید افزایش مییابد. ارسال به دوستان
وزارت بهداشت:
خدمات درمان ناباروری رایگان میشود
هزینههای درمان ناباروری به قدری بالاست که اغلب مبتلایان، به دلیل ناتوانی مالی، برای درمان اقدام نمیکنند. در همین ارتباط مدیرکل جوانی جمعیت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه خدمات نوین درمان ناباروری با طب ایرانی ادغام شده است، گفت: زوجین میتوانند برای درمان ناباروری از خدمات طب ایرانی نیز بهرهمند شوند. صابر جباری درباره آخرین وضعیت اجرای قانون جوانی جمعیت توضیح داد: در وزارت بهداشت پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در آذرماه سال ۱۴۰۱ تمرکز ما بر آن بود دستورالعملهایی را که در قانون ذکر شده اصلاح کنیم که به غیر از ۲ مورد همه موارد اصلاح شده است. وی با بیان اینکه درحال حاضر تمرکز ما بر اجرای قانون است، ادامه داد: ازدواج آسان موفق و پایدار و فرزندآوری بهموقع و کرامت مادری و ارزشمندی فرزندآوری را مورد توجه قرار دادیم و به دنبال فرهنگسازی این موضوع هستیم. جباری گفت: در حوزه فرزندآوری در کشور چالشهای مختلفی وجود دارد؛ دیر ازدواجی، سخت ازدواجی، طلاق، بیفرزندی، کمفرزندی و تکفرزندی از جمله چالشهای جوانی جمعیت در کشور است. موضوع ناباروری هم از جمله این چالشهاست و اتفاقی که در دولت رقم خورد و درحال اجراست پوشش کامل درمان ناباروری بود که در بخش دولتی و خصوصی تحت پوشش بیمه قرار گرفته است؛ هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی. همچنین بستههای خدمت درمان ناباروری نیز افزایش یافت و گستردهتر شد. مدیرکل جوانی جمعیت وزارت بهداشت به فارس گفت: موضوع نشاندار کردن زوجین نابارور بزودی اجرایی خواهد شد و در سطح ۳، ۲ و یک این زوجین برای دریافت خدمات نشاندار میشوند. قبل از اجرای قانون فقط مراکز درمان ناباروری سطح ۳ داشتیم، یعنی فقط در کلانشهرها ارائه خدمات فراهم بود اما اکنون خدمات در سطح ۲ در ۴۰ مرکز ارائه میشود. تعداد مراکز سطح ۲ تا پایان سال به ۸۰ مرکز افزایش خواهد یافت و زوجین این خدمات را رایگان دریافت خواهند کرد. وی با اشاره به اینکه خدمات نوین درمان ناباروری با طب ایرانی ادغام شده است، افزود: زوجین میتوانند برای درمان ناباروری از خدمات طب ایرانی نیز بهرهمند شوند. جباری در پاسخ به پرسشی درباره هزینههای زایمان در کشور گفت: سیاست وزارت بهداشت ترویج زایمان طبیعی است و زایمان طبیعی در تمام بیمارستانهای دولتی رایگان است. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|