|
اخبار
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت همسر آیتالله وحید خراسانی
حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر حکیم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت همسر آیتالله وحیدخراسانی از مراجع عظام تقلید را تسلیت گفتند. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
بسمالله الرحمن الرحیم
حضرت آیتالله آقای حاج شیخ حسین وحیدخراسانی دامتبرکاته
درگذشت متعلقه محترمه را به جنابعالی و دیگر بازماندگان و منسوبان آن مرحومه تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی را برای وی مسألت مینمایم.
سیدعلی خامنهای
۲۰ آذر ۱۴۰۲
***
رئیس مجلس شورای اسلامی:
امروز رژیم صهیونیستی در افکار عمومی جهان منفورتر از گذشته است
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حوادث روزهای گذشته ثابت کرد مردم غزه پیروز واقعی میدان هستند و هیچ اقدامی نخواهد توانست شکست بزرگ و حیثیت بر باد رفته رژیم صهیونیستی در واقعه هفتم اکتبر را ترمیم کند. امروز رژیم صهیونیستی در افکار عمومی جهان منفورتر از گذشته است و تصور قدرت پوشالی آنها حتی در میان دوستانشان از بین رفته است. محمدباقر قالیباف در جلسه علنی روز گذشته مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همچنین شاهد هستیم که رژیم صهیونیستی با همکاری کامل آمریکا به عنوان پشتیبان اصلی و شریک آنها در تمام جنایتها به کشتار مردم بیگناه غزه و نابودی زیرساختهای حیاتی زندگی مردم ادامه میدهد. موتور محرک و عامل اصلی نسلکشی در غزه پشتیبانی رسانهای و دیپلماتیک آمریکا از رژیم صهیونیستی است. رئیس قوه مقننه اظهار داشت: حوادث روزهای گذشته ثابت کرد مردم غزه پیروز واقعی میدان هستند و هیچ اقدامی نخواهد توانست شکست بزرگ و حیثیت بر باد رفته رژیم صهیونیستی در واقعه هفتم اکتبر را ترمیم کند. امروز رژیم صهیونیستی در افکار عمومی جهان به مراتب منفورتر از گذشته است و تصور قدرت پوشالی آنها حتی در میان دوستانشان از بین رفته است. وی گفت: مسلمانان و آزادیخواهان جهان از دولتهای خود انتظار دارند اجازه ندهند ساختارهای غیرعادلانه چون شورای امنیت با لجبازی آمریکا، دست رژیم صهیونیستی را در ادامه نسلکشی باز بگذارد. به یاری خدا و همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند مساله فلسطین به سمت حل شدن حرکت میکند و حاکمیت فلسطینی در تمام سرزمین فلسطین تشکیل خواهد شد.
***
فرمانده نیروی دریایی ارتش:
ناو هواپیمابر آمریکایی را بهزودی از منطقه بیرون میکنیم
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به حضور ناو هواپیمابر نیروهای فرامنطقهای در خلیج فارس، گفت: آنها برای فتنهانگیزی آمدهاند و ما آنها را بهزودی از منطقه بیرون خواهیم کرد. امیر دریادار شهرام ایرانی در همایش ملی توسعه سواحل مکران که در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد به بخشی از اقدامات صورتگرفته در مأموریت ناوگروه ۸۶ پرداخت و افزود: حدود 2 ماه پیش یک تانکر ایرانی در اقیانوس اطلس حضور داشت و آمریکاییها میخواستند آن را بازرسی کنند؛ این در حالی است که بازرسی نیازمند مجوز سازمان ملل است و ما هم اجازه ندادیم که به تانکر ما نزدیک شوند. فرمانده نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: امنیت در آبراههها برقرار است، ولی حضور دائمی برای ما اهمیت بسیاری دارد. ما در ناوگروه ۸۶ تلاش کردیم اگر جزیرهای در مسیر دیدیم، حضور دائمی در آنجا ایجاد کنیم. مزیت برتری در دریا بهزودی اتفاق میافتد و بحث دیپلماسی در دریا خیلی زود دیده میشود و همه مطلع خواهند شد. دریادار ایرانی با بیان اینکه بسیاری گفتند ناو هواپیمابر برای تغییر معادله به منطقه آمده است، گفت: باید گفت آنها برای فتنهانگیزی و تأمین نیازمندیهایشان آمدند و ما آنها را بهزودی از منطقه بیرون خواهیم کرد. ما دیگر تحت فشار قرار نمیگیریم و میتوانیم اعمال نفوذ کنیم. وی تاکید کرد: لازم است که دولت انقلابی ما توجه جدی به دریا داشته باشد تا کارآفرینی بینهایتی داشته باشیم تا ببینید اقتصاد چگونه شکوفا خواهد شد.
***
سخنگوی شورای نگهبان:
نتایج بررسیهای هیأتهای نظارت پس از ۱۴ دی اعلام میشود
سخنگوی شورای نگهبان با تاکید بر اینکه نتایج بررسیهای هیاتهای نظارت پس از ۱۴ دی اعلام میشود، گفت: تایید صلاحیتهای شورای نگهبان کارکردی غیر از انتخابات ندارد. هادی طحاننظیف در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر» شبکه 3 سیما به موضوع بررسی صلاحیتها پرداخت و گفت: ماه گذشته هیاتهای اجرایی که ترکیب آن متشکل از شخصیتهای حقوقی و معتمدان محلی است و شامل 11 نفر میشود، در فرمانداریها و حوزههای انتخابیه به بررسی صلاحیتها پرداختند. این هیاتها که ارتباطی به شورای نگهبان ندارند، طی 15 روز صلاحیتها را بررسی کردند. وی اعلام کرد: مرحله دوم بررسی صلاحیتها توسط هیاتهای نظارت استانی انجام میشود که هماکنون این هیاتها در تعامل با هیات مرکزی نظارت بر انتخابات در حال بررسی صلاحیتها هستند و به مدت 50 روز یعنی تا 14 دی فرصت دارند صلاحیتها را بررسی و سپس به داوطلبان اعلام کنند. طحاننظیف مرحله سوم بررسی صلاحیتها را شورای نگهبان اعلام کرد و گفت: این شورا یک ماه (30 روز) مهلت دارد تا به بررسی صلاحیتها بپردازد. کسانی که به نتایج بررسیهای هیاتهای نظارت شکایت داشته باشند، میتوانند به شورای نگهبان اعلام کنند. وی تاکید کرد: طبق قانون در این سه مرحله از 5 نهاد مرجع درباره صلاحیتهای افراد استعلام گرفته میشود که در صورت لزوم میتوان از سایر نهادها و دستگاهها نیز استعلام گرفت که اگر آن نهادها اطلاعاتی داشته باشند باید در اختیار هیاتها یا شورای نگهبان قرار بدهند.
ارسال به دوستان
راهحل 2 کشوری به رفع مساله فلسطین کمکی نمیکند
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در نشست وبیناری انجمن دوحه با اشاره به پیشنهاد دیپلماتیک و واقعی جمهوری اسلامی ایران برای حل مسأله فلسطین مبنی بر برگزاری همهپرسی تحت نظارت سازمان ملل، گفت: اسرائیل اشغالگر سرزمین فلسطین است و معتقدیم راهحل 2 کشوری به حل مساله فلسطین کمکی نخواهد کرد. در سرزمین فلسطین فقط باید یک دولت فلسطینی مبتنی بر همهپرسی تشکیل شود و حتی یهودیان این منطقه باید به طور مشترک تصمیم بگیرند.
ارسال به دوستان
فرش قرمز نرگس محمدی پیش پای دولتهای غربی برای حمله نظامی و نقض حاکمیت ملی ایران
نوبل صلح برای جنگ!
حضور عبدالله مهتدی، دبیرکل تشکیلات تروریستی کومله در جلسه اهدای جایزه صلح نوبل به محمدی و استقبال ضدانقلاب از وی بار دیگر همپیمانی براندازان با تجزیهطلبان را آشکار کرد
گروه سیاسی: در برنامهای که یکشنبه شب در نروژ برگزار شد، نرگس محمدی با صراحت بیشتری به سوی طرح آرزوهایش رفت؛ به گونهای که در متن پیام وی از تعابیری استفاده شد که نمیتوانست معنایی جز درخواست عاجزانه از دولتهای غربی برای حمله نظامی به ایران داشته باشد. به گزارش «وطن امروز»، مراسم اهدای جایزه صلح نوبل به یکی از فعالان جریان برانداز در نروژ به یک محفل دورهمی برای شکستخوردگان سیاسی سال گذشته تبدیل شد. با این در همین دورهمی نیز کلکسیونی از مواضع خائنانه و ضدملی از سوی چهرههای اپوزیسیون طرح شد؛ مواضعی که بار دیگر و با صراحت بیشتری نشاندهنده عمق آرزوی براندازان ایرانی برای ویرانی کشورمان بود.
* التماس به غرب برای حمله نظامی به ایران
مهر ماه سال جاری و یک روز قبل از عملیات توفانالاقصی و سپس نسلکشی رژیم اشغالگر قدس در غزه و به خاک و خون کشیده شدن هزاران کودک، خبر اعطای جایزه صلح نوبل به نرگس محمدی منتشر شد. وی در نخستین اظهاراتش پس از اعلام خبر اعطای این جایزه به وی، طی نامهای خطاب به اهداکنندگان جایزه صلح نوبل، پس از تشکر بابت دریافت جایزه و فراخواندن آنها به ادامه حمایت از جریان آشوبطلب موسوم به «زن، زندگی، آزادی» خواستار لغو ریاست ایران بر مجمع اجتماعی حقوق بشر سازمان ملل شد. نرگس محمدی در آن نامه نوشت: «ریاست چنین رژیمی بر مجمع اجتماعی سازمان ملل متحد که نهاد پشتوانه حقوقبشر است، ابهامآفرین و ناامیدکننده است و انتظار میرود جمهوریاسلامی با قاطعیت و صراحت از این مسند کنار گذاشته شود».
نامه نرگس محمدی واکنشهای منفی گستردهای را در پی داشت و او مجبور شد برای کم کردن فشارهای منفی ایجادشده، با انتشار بیانیهای، نسبت به اتفاقاتی که در غزه در حال وقوع است، واکنش نشان دهد اما موضع او صرفا محدود به محکومیت اساس جنگ و پایان دادن به آن بود جالب اینکه او در این بیانیه از رژیم صهیونیست نام نبرد.
با این حال در برنامهای که یکشنبه شب در نروژ برگزار شد، نرگس محمدی با صراحت بیشتری به سوی طرح آرزوهایش رفت؛ به گونهای که در متن پیام وی از تعابیری استفاده شد که نمیتوانست معنایی جز درخواست عاجزانه از دولتهای غربی برای حمله نظامی به ایران داشته باشد.
در بخشی از پیام وی با اشاره اینکه «دولتها و سازمان ملل آنچنان که ضروری و سزاوار مینمود اهتمام جدی، انسجام عملی و رویکرد پیشبرنده برای حمایت معطوف به پیروزی مردم نداشتهاند» آمده است: «سیاستها و راهبردهای دولتهای غربی» برای تحقق دموکراسی در ایران «سطحی» بوده است. طرح این موضع فراتر از آنکه تکرار موضع آشنای بازیگران مورد حمایت غرب در صنعت حقوق بشر برای فشار وارد کردن به ملتها و مشروعیت بخشیدن به دخالت خارجی است این سوال را مطرح میکند؛ انتظار نرگس محمدی از دولتها و نهادهای خارجی چه بوده است؟ در شرایطی که دولتها و نهادهای مدنظر این فعال به اصطلاح حقوق بشر سنگینترین رژیم تحریمها را به مردم ایران تحمیل کردهاند و به دنبال شکنجه اقتصادی ایرانیان هستند، او چه سیاست و راهبردی را مدنظر دارد که شامل صفت «سطحی» نباشد؟ پاسخ بسیار روشن است، چرا که تنها گزینهای که همواره در سطحی بالاتر از تحریم اقتصادی، در میان تهدیدهای آمریکا و دیگر دولتهای غربی دیده میشود «جنگ» است. تجربه تاریخی چهرهسازی از بسیاری افراد بومی کشورها به عنوان رهبر مبارزات، فعالان حقوق بشر و... نیز همواره گواهی بر این واقعیت است که غربیها تلاش میکنند گزینه نامشروع تجاوز نظامی به دیگر ملتها را با بهرهگیری از بازیگران اینچنینی مشروع جلوه دهند.
برنده جایزه صلح نوبل در ادامه پیام خود برای نرمالسازی بیش از پیش تجاوز و مداخله خارجی در زندگی ایرانیان با طرح اینکه «حقوق بشر در خلأ اتفاق نمیافتد» دولتهای غربی را به «اتخاذ راهبردهای سرگردان معطوف به استمرار حکومت جمهوری اسلامی» محکوم میکند که باعث به تاخیر افتادن دموکراسی و حقوق بشر میشود! موضعی که حداقل در برهه زمانی فعلی بیش از پیش نشان از رسوایی این سیرک داشت، چرا که این موضع نرگس محمدی در حالی طرح میشد که دولتهای مدنظر وی این روزها نه تنها با تمام قدرت مانع پایان بزرگترین نسلکشی معاصر در غزه شدهاند که حمایت حداکثری نیز از رژیم کودککش صهیونیستی دارند. چنانکه ترس محمدی و دیگر بازیگران صنعت حقوق بشر حتی در نام بردن از رژیم صهیونیستی به عنوان یک دولت جنایتپیشه در تراژدی غزه گویای این واقعیت است که نگاه این بازیگران به حقوق بشر حتی در ظاهر امر هم نمیتواند از محدوده تعریفشده کارفرمایانشان فراتر رود.
نرگس محمدی در ادامه متنی که برای این جلسه آماده کرده برای توجیه دعوتش از دولتهای بیگانه به مداخله بیشتر (جنگ) در ایران به مفهوم «حاکمیت ملی» و «حق تعیین سرنوشت» نیز متعرض میشود تا اشغال فرضی ایران را هم برای تحقق اهدافش مشروع جلوه دهد. او با مشروط کردن این 2 اصل به آنچه «صلح پایدار جهانی» خوانده است، ایران را از دارا بودن چنین حقی مستثنی میکند.
ادبیات آشنای محمدی در چند دهه گذشته بارها از سوی دیگر بازیگران صنعت حقوق بشر تکرار و در بعضی موارد همچون لیبی نیز به آزمون گذاشته شده است. تجربه امروز لیبی پس از حمله نظامی ناتو (در پوشش دفاع از حقوق بشر و آزادی مردم) این کشور را که روزگاری بالاترین شاخصههای رفاهی و اقتصادی آفریقا را داشت به نقطهای رسانده که دیگر ملل آفریقایی از سرنوشتش الگو بگیرند. محمدی در ادامه این متن به درستی «شیرین عبادی» را «استاد» خود میخواند و در عمل نیز مانند عبادی که او هم روزگاری با دریافت این جایزه صلح توسط رسانههای غربی برجسته و تبلیغ شد کارویژه هموارسازی مسیر افزایش فشار اقتصادی و نظامی به ایران را پیگیری کرد. شیرین عبادی در سالهای اخیر در شرایطی که بسیاری از مردم در فشار معیشتی هستند، در پارلمان اروپا درخواست افزایش تحریمها علیه ایران را کرده بود.
* قاب فضاحت با حضور تجزیهطلبان
مراسم اهدای جایزه صلح نوبل به نرگس محمدی که با حضور همسر و فرزندان وی در نروژ برگزار شد حضار دیگری نیز داشت که شناختهشدهترین آنها عبدالله مهتدی، رهبر گروهک تروریست و تجزیهطلب کومله بود. در آغوش کشیدن این تروریست بدنام توسط تقی رحمانی (همسر نرگس محمدی) رسوایی و بیوطنی براندازان ایرانی را بیش از پیش مشهود ساخت.
در حالی که محمدی در پیامش آمریکا و دولتهای غربی را به حمله نظامی به ایران و از بین بردن «حاکمیت ملی» کشورمان تشویق کرده بود، همسر وی نیز با به آغوش کشیدن یک تجزیهطلب نامآشنا نشان داد حتی حفظ تمامیت ارضی ایران را هم به عنوان یک خط قرمز سیاسی قبول ندارد.
گلشیفته فراهانی از دیگر حضار این جلسه که سال گذشته در ائتلاف رهبری براندازان کنار فرزند شاه مخلوع و عبدالله مهتدی نشسته بود هم در حاشیه این جلسه در پاسخ به صحبت مهتدی که گفته بود: «ما با هم همپیمان بودیم» جواب داد: «همیشه و تا ابد همپیمان هستیم» تا جای تردیدی نسبت به همراهی براندازان با ایده تجزیهطلبی باقی نگذارد.
نهایتا و پس از بیاعتباری سکه براندازی که خود را در شکست فراخوان سالگرد اغتشاشات پارسال نشان داد، دورهمی اسلو را میتوان تقلایی برای موضوعیت بخشیدن به چهرههای شکستخورده دانست. آنها البته برای اینکه سکه خود را کمی معتبر کنند ضدایرانیترین مواضع را در کنار تجزیهطلبان اتخاذ کردند.
ارسال به دوستان
روایت رئیس سازمان انرژی اتمی از اتهامات آژانس علیه ایران
دنبال گاوداری میگشتند!
گروه سیاسی: رئیس سازمان انرژی اتمی در جمع دانشجویان دانشگاه شاهد درباره روند مذاکرات این سازمان با آژانس درباره حل و فصل 4 موضوع پادمانی اظهار کرد: دولت بایدن تصمیم گرفت به برجام بازگردد و در همین چارچوب مذاکراتی را شروع کردند. هم در دولت قبل (دوازدهم) هم دولت فعلی مذاکرات انجام شد که از سال گذشته با شیوه متفاوتی این مذاکرات پیگیری شده است. محمد اسلامی ادامه داد: تمام آنچه را که درباره موضوعات پادمانی مطرح کردند، آوردند و چند مکان را که به عنوان «پیامدی» قبلا بسته شده بود و اسمشان را در رسانه آورده بودند، گفتند میخواهیم چند بازرسی از این مکانها انجام دهیم، در حالی که هیچکدام از اینها سایت (هستهای) نیست و حتی برای سازمان انرژی اتمی نیست و ساخته و پرداخته ذهن منافقین و سیستمهای جاسوسی رژیم صهیونیستی است. در شورای عالی امنیت ملی این مسائل مطرح و قرار شد از این 4 مکان بازرسان آژانس بازرسی کنند. یکی از آنها معدن متروکهای در مریوان یا آباده است، دومی جایی است که آهن قراضه در آن میفروشند؛ این مکانها از این جنس هستند. آمدند و بازرسی کردند و کشور درباره آنها گزارشی تهیه و به آژانس ارائه کرد اما اراده کردند موضوعات را زنده نگه دارند و به عنوان اهرم فشار علیه ایران استفاده کنند. در عین حال 2 مورد از این موضوعات تا فروردین امسال بسته شد و آژانس گفت دیگر درباره آنها سوال
ندارد.
اسلامی خاطرنشان کرد: اقدامات ما در سازمان انرژی اتمی بر اساس قانون اقدام راهبردی انجام میگیرد. ما عضو «انپیتی» هستیم و این معاهده در مجلس ایران قانون شده است و بر اساس آن متعهد به اجرا هستیم و فعالیتهای هستهای ما در چارچوب این قوانین انجام میشود و آژانس هم مرتب بازرسی دارد و به طور قانونی و حرفهای این ارتباط را داریم. کشورهایی که سایت هستهای دارند، تحت نظارت آژانس هستند و ما هم از این قانون مستثنا نیستیم.
اسلامی نسبت به اتهامات علیه ایران درباره مکانهای ادعایی آژانس اضافه کرد: خود آمریکاییها که در عراق حضور داشتند و از انواع تسلیحات استفاده کردند، ضایعاتی به جا گذاشتند. اینها میشود اتهام برای ایران که اینجا ذرات مشاهده شده و شما سایت داشتید. ما گفتیم آنجایی که میگویید گاوداری است. در گاوداری کسی کار هستهای نمیکند و چند سال پیش این مکانها مزرعه متروکهای بوده و اکنون گاوداری است.
ارسال به دوستان
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
تفاوت تخلف و اختلاس را باید به مردم توضیح دهیم
گروه سیاسی: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تضعیف حکومت مرکزی فتنه اصلی دشمن برای تکهپاره کردن میهن در همه دورهها بوده و انتخابات پرشور آینده مجلس میتواند سد راه این تلاش دشمن باشد.
محمد حسین صفارهرندی در نشست با جمعی از اساتید دانشگاههای استان هرمزگان فساد به وقوع پیوسته در ماجرای چای دبش و تلخ کردن کام مردم را مورد اشاره قرار داد و این ماجرا را سوءاستفاده، رانت و تقلب دانست و تأکید کرد: این ماجرا باید به طور دقیق برای مردم شرح داده شود و تلقی اختلاس را توضیح داد. وی افزود: شروع این فساد از دولت قبل بوده اما در این دولت نیز تخصیص ارزهایی صورت گرفته اما اختلاس تلقی درستی نیست بلکه سوءاستفاده و فساد رخ داده است. صفارهرندی گفت: باید شهوت خبر اول دادن را از برخی مقامات بگیریم و بدانیم باید هر پرونده فساد و آلودگی را دقیق مورد بررسی قرار داد و سپس درباره آن نظر داد تا تلقی فساد در همهجا در جامعه صورت نگیرد.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش بر ضرورت مقابله با مفسدهها تأکید کرد و گفت: جار زدن برخی مسائل و موضوعات به عنوان اختلاس سبب دلسردی مردم میشود. وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی بر اهمیت گفتوگو با مردم از سوی مسؤولان و تلاش برای مهار مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم تأکید و خاطرنشان کرد: با دست خودمان نباید امتیاز منفی برای نظام درست کنیم. باید امتیازاتی را که حق مردم است در اختیار آنها قرار دهیم.
صفارهرندی به سختکاری رئیسجمهور در حوزه تنظیم روابط خارجی و انجام سفرهای استانی برای حل مشکلات مردم نیز اشاره و وجود این روحیه را مایه امیدواری مردم برشمرد و گفت: گاه اما برخی اشتباهات، موجب میشود خدمات نظام منجر به تولید سرمایه اجتماعی نشود. وی بیان داشت: تضعیف حکومت مرکزی فتنه اصلی دشمن برای تکه پاره کردن میهن است و ما نمونههای آن را در دنیا نیز شاهدیم و فتنههای اخیر در کشور با همین رویکرد دنبال میشد و هر که ایران را دوست دارد باید برای حفظ ایران نسبت به آینده آن دغدغه داشته باشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، غلبه بر فساد و تبعیض را یک کار ویژه و دستور کار اصلی در کشور عنوان کرد و گفت: ایران در آستانه جهشی خیرهکننده در دنیاست و نباید اجازه دهیم این دست مسائل موجب کندی حرکت این انقلاب و مردم شود. صفار هرندی بر ضرورت برخورد با آقازادهها در جامعه تأکید کرد و گفت: نظام در عمل نشان داده حتی فرزندان رئیسجمهور اسبق و برادر رئیسجمهور سابق و حتی معاون اول رئیسجمهور اسبق را نیز محاکمه و زندانی میکند لذا تصور فساد سیستمی نادرست است و هماکنون ۲ فرزند یک مقام عالیرتبه قوه قضائیه در زندان هستند و اینها در عین حال که دل آدم را به خاطر وجود فساد در جامعه میسوزاند اما سوی دیگر آن رحم نکردن به آقازادهها در هر جایگاهی است که سبب ایجاد امید فراوان در جامعه است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|