|
اوکراین: با بیل میجنگیم!
وزیر خارجه اوکراین که از کنگره آمریکا برای تخصیص بودجه برای نبرد با روسیه ناامید شده، میگوید هر طور شده حتی با بیل به جنگ با ارتش روسیه ادامه میدهند. دمیترو کولبا در مصاحبهای مفصل با شبکه آمریکایی «ایبیسی نیوز» گفت: زمان برای کنگره به منظور تصویب لایحه تخصیص بودجه برای افزایش کمک نظامی به اوکراین «رو به اتمام است».
ارسال به دوستان
حمله موشکی سپاه پاسداران به مقر موساد و داعش در اربیل عراق و سوریه چه معنایی در معادلات فعلی منطقه دارد؟
معادله بازدارندگی
پیام حمله موشکی تهران واضح بود: ورود ایران به عنو ان نیروی سوم، معادلات را کاملا تغییر میدهد
گروه بینالملل: بامداد سهشنبه ایران در بخشی از پاسخ به عملیات تروریستی گروهک تکفیری داعش در کرمان که توسط شاخه خراسان این گروهک تروریستی انجام شد، عقبه لجستیکی و مراکز آموزشی آنها را در ادلب سوریه در فاصلهای 1300 کیلومتری هدف حمله موشکی قرار داد. به گزارش «وطن امروز»، همزمان موشکهای بالستیک خیبرشکن از غرب ایران برای هدف قرار دادن مقر موساد در اقلیم کردستان عراق به پرواز درآمدند تا پاسخی اولیه به ترور فرمانده ارشد ایرانی در سوریه، سردار شهید سید رضی موسوی توسط رژیم صهیونیستی باشد.
همزمانی حمله موشکی ترکیبی ایران با اصابت موشک کروز یمنی به کشتی آمریکایی Gibraltar Eagle در خلیج عدن (که برای نخستینبار انجام شد)، حمله مقاومت لبنان به پایگاه نظامی اسرائیل در جلیله و اتفاق امنیتی در مرز سرزمینهای اشغالی با مصر، پیام معناداری در کشاکش تحولات منطقهای در غرب آسیا پس از توفان الاقصی است؛ منطقهای که در نقطه جوش یک درگیری گسترده و تمامعیار ایستاده است.
در چنین فضایی، رونمایی از این بسته جدید محور مقاومت در اواسط ماه چهارم جنگ غزه، نقش تعیینکنندهای در عزیمت خاورمیانه به سوی آرامش و پایان تنش دارد، مگر آنکه صهیونیستها یا دولت بایدن به اشتباه محاسباتی خود اصرار داشته باشند.
ورود ایران به معادله بازدارندگی از آن جهت اهمیت دارد که طی هفتههای اخیر این ادراک در طرف آمریکایی شکل گرفته بود که تهران در وضعیت کنونی منطقه به دلیل برخی ملاحظات، تحت هر شرایطی از فاز سیاسی و دیپلماتیک خارج نخواهد شد و دخالتی نخواهد کرد. با در نظر گرفتن این گزاره بود که آمریکا تصمیم گرفت از سیاست قبلی خود عدول کرده و به حجم مداخلات نظامی خود علیه محور مقاومت بیفزاید. بنابراین عملیات نظامی ایران این معنا را به اثبات رساند که دست تهران برای هرگونه محاسبه نظامی بسته نیست.
واضح است حمله هفته گذشته ائتلاف آمریکایی به یمن، هیچ کارکردی جز قرار دادن منطقه در مارپیچ بحران نداشت. واشنگتن با حمله نسنجیده خود، تنها مکعب روبیک تنش در منطقه را پیچیدهتر کرد. حتی در داخل آمریکا تقابل با یمن که بتازگی از یک جنگ سنگین 8 ساله سربلند بیرون آمده است، یکی از بزرگترین اشتباهات راهبردی ایالاتمتحده ارزیابی شده و علامت سوالهای زیادی در مقابل آن گذاشته شد.
در روزهای ابتدایی جنگ غزه، ایران و ایالات متحده تلاش کردند در مسیر سوء محاسبه - Misscalculation - و لغزیدن به سوی یک جنگ تمام عیار قرار نگیرند. این مهم از همان مواضع اولیه مقامات آمریکایی مبنی بر اینکه شواهدی از نقش ایران در عملیات حماس در اسرائیل پیدا نشده و مواضع بعدی تیم سیاست خارجی بایدن نسبت به اینکه خواهان درگیری با ایران و گسترش جنگ نیستند، نمودار شد.
راهبرد کاخ سفید البته از یک نقص ویژه رنج میبرد؛ واشنگتن در شرایطی خواهان گشوده نشدن جبهه جنگی دیگری نبود که خود مستقیما فرمان هدایت کابینه جنگ رژیم صهیونیستی را در دست گرفت.
اقدام نظامی آمریکا در یمن ناشی از این واقعیت بود که راهبرد کاخ سفید در ۱۰۰ روز گذشته کاملا بیخاصیت شده است. دولت بایدن در جنگ غزه از یک سیاست دوستونی بهره گرفت؛ از یک طرف دست کابینه جنگ اسرائیل را برای نسلکشی رژیم آپارتاید علیه مردم غزه و کوبیدن این باریکه باز گذاشت و از طرف دیگر، از کانال دیپلماسی از ورود طرفهای دیگر منطقهای به مناقشه جلوگیری کرد و با کلیدواژه «ضرورت خویشتنداری»! اطراف اسرائیل را خلوت کرد.
دستگاه سیاست خارجی آمریکا با استفاده از دیپلماسی «بک چنل» پیامهای متعددی برای ایران و دیگر اعضای مقاومت نظیر حزبالله لبنان فرستاد، با این مضمون که واشنگتن قصد ایجاد درگیری ندارد و عدم گسترش جنگ غزه به جبهههای دیگر، ضرورت دارد. در واقع تمام کوشش شبانهروزی «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در ۴ دور سفر منطقهای وی به این امر اختصاص یافت.
با این شرایط، بر خلاف آنچه پنتاگون از حملات نظامی خود در عراق و یمن برای تحمیل بازدارندگی به محور مقاومت در سر داشت، تحولات منطقه در روزهای بعد نشان داد آمریکا اسیر سوءمحاسبه شده است. اقدام نظامی دولت بایدن نه نشان از تحمیل «بازدارندگی» مورد نظر خود به مقاومت داشت و نه توانست ارتش یمن را از راهبرد خود در دریای سرخ و بابالمندب منصرف کند. 2 حمله سنگین یمنیها به ناوشکن آمریکایی و کشتی این کشور در خلیج عدن، گواه این ادعاست.
چند ساعت قبل از آنکه ایران 24 موشک بالستیک خود را روانه میدان کند، تهران با زبان دیپلماسی دورنمای تحولات آتی را برای آمریکا و انگلستان ترسیم کرد. بر این اساس حسین امیرعبداللهیان در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه هند تصریح کرد: کاخ سفید نمیتواند از تمایل خود برای عدم توسعه جنگ در منطقه سخن بگوید و به ما و دیگران پیام دهد اما همزمان اقدام به توسعه جنگ در دریای سرخ علیه یمن کند. رئیس دستگاه دیپلماسی ایران همچنین بیان کرد: ایران با قوت از امنیت کشتیرانی و دریانوردی در منطقه حمایت میکند و به آمریکا و انگلیس هشدار میدهیم جنگ علیه یمن را فورا متوقف کنند. به آمریکا و رژیم اسرائیل هشدار میدهیم جنگ و نسلکشی علیه غزه را متوقف کنند. راهحل، هرگز نظامی نخواهد بود. وزیر امور خارجه با بیان اینکه ایران همواره بر پرهیز از توسعه جنگ تاکید داشته و ضرورت تامین امنیت دریانوردی و کشتیرانی مورد تاکید ایران است، تصریح کرد: این موضوعی است که در روابط دوستانهای که با دولت نجات ملی در صنعا داریم، مورد تاکید این دولت قرار دارد. امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: مقامات صنعا در سفر ۲ هفته پیش یکی از مقامات عالی رتبه خود به تهران به ما اطمینان دادند در مسیر امنیت دریانوردی هیچ اخلالی ایجاد نخواهند کرد ولی موضع آنها این است: تا زمانی که جنگ و نسلکشی علیه غزه ادامه دارد، نسبت به ممانعت از تردد کشتیهای رژیم اسرائیل یا کشتیهایی که به سمت بنادر اسرائیل حرکت میکنند، اقدام خواهند کرد. امیرعبداللهیان گفت: یمن بخشی از واقعیت و امنیت منطقه غرب آسیاست.
حمله موشکی نیروهای مسلح ایران در روزهایی که یکچهارم نظامیان صهیونیست از غزه خارج شدهاند و وزیر جنگ اسرائیل از خاتمه یافتن جنگ در شمال نوار غزه صحبت میکند، به اندازه کافی معنادار است. پیام تهران واضح بود: ورود ایران به عنوان «نیروی سوم» به اتفاقات منطقه، معادلات کنونی غرب آسیا را کاملا تغییر میدهد.
ارسال به دوستان
سپاه روز گذشته مقرهای حزب الترکستانی در ادلب را که در بیعت با داعش هستند، هدف قرار داد
اویغورهای داعشی
گروه بینالملل: بامداد روز گذشته موشکهای بالستیک سپاه پاسداران به مقر نیروهای تکفیری در استان ادلب در شمال سوریه و نزدیک مرز این کشور با ترکیه فرود آمد. یکی از اهداف مهم سپاه برای مقابله با نیروهای تکفیری زدن افراد گروهک تروریستی «حزب الترکستانی» در ادلب بویژه در شهرک حازم و جبل السماق در شمال ادلب بود. اما نیروهای حزب ترکستانی چه کسانی هستند؟ منابع المیادین روز گذشته گفتند موشکهای ایرانی مقرهای «حزب ترکستانی» در ادلب را هدف قرار دادهاند. این حملات به کمپهای آموزشی، پشتیبانی لجستیکی و یک مقر پزشکی این گروهک تروریستی انجام شد. منابع المیادین همچنین خبر دادهاند منطقهای که هدف قرار گرفته، جایی بوده که اعضای «داعش خراسان» در آنجا آموزش دیده و سپس توسط آمریکاییها به افغانستان و پس از آن به مرزهای ایران برای اقدامات تروریستی منتقل شده بودند. این منابع گفتهاند موشکهای استفادهشده، موشکهای نقطهزن بالستیک بودهاند که مقرهای اصلی حزب ترکستانی را منهدم کردهاند.
گروه تروریستی ترکستانی که سال ۱۹۹۷ توسط «حسن محسوم» در اقلیم سین کیانگ چین تأسیس شد، شامل نیروهایی از اویغورهاست. این حزب از گروهی که برای استقلال این اقلیم تلاش میکرد به گروهی تروریستی تبدیل شد که در سوریه فعالیت دارد. اولین حضور واضح این گروه که در کنار القاعده و طالبان جنگیده است، در سوریه در ژوئیه ۲۰۱۳ بود. این گروه تروریستی در مناطق جسر الشغور و جبل الزاویه و جبل الترکمان در حومه لاذقیه مستقر شد. در حال حاضر سرکردگی این گروه را «ابوابراهیم منصور الترکستانی» برعهده دارد. سرکرده قبلی این حزب «ابی رضا الترکستانی» سال ۲۰۱۵ در حمله ارتش سوریه کشته شد.
«حسن محسوم» معروف به ابومحمد الترکستانی که موسس این حزب بود دوم اکتبر ۲۰۰۳ به ضرب گلوله ارتش پاکستان کشته شد. محسوم سال ۱۹۹۷ به چین فرار کرده بود و بعدا به طالبان پیوست و بین افغانستان و پاکستان در رفت و آمد بود.
این حزب شریک و همپیمان نظامی بسیار مهمی برای گروه تحریرالشام است. مقر اصلی این حزب در پاکستان و افغانستان است. این حزب در چین به نام «حزب ترکستان اسلامی» فعالیت میکند. تعداد دقیق نیروهای این گروه در سوریه مشخص نیست اما بین ۱۵۰۰ تا ۳۰۰۰ نفر هستند. این گروه بیشتر از زمان درگیریهای شهر جسر الشغور در حومه ادلب در سال ۲۰۱۵ قدرت گرفت و گزارشها حاکی از این است که اکنون جزو یکی از بزرگترین گروههای تروریستی در سوریه است. گروه تروریستی ترکستانی از سال ۲۰۱۵ در جسر الشغور حضور نظامی دارد و با گروه تحریرالشام همکاری میکند. گزارشها میگویند تحریر الشام و گروه ترکستانی شهرکهای مسیحینشین و علوینشین ادلب را با همکاری هم اشغال کردند.
بر اساس گزارش سازمان «سوریها برای حقیقت و عدالت» ۷۵۰ منزل متعلق به مسیحیان در روستاهای حومه جسر الشغور به دست تحریرالشام، حراسالدین و حزب ترکستانی از اوایل ۲۰۱۸ اشغال شد. این حزب سال ۲۰۰۲ در لیست تروریسم سازمان ملل قرار گرفت. ادعا شده دولت ترکیه از این حزب در سوریه حمایت مالی و تسلیحاتی میکند و حدود ۲۰ هزار آواره اویغوری با خانوادههایشان در ترکیه هستند. حزب الترکستانی در واقع همان جنبش اسلامی ترکستان شرقی است که دهه ۹۰ میلادی در افغانستان تشکیل شد (اکنون در پاکستان و افغانستان حضور دارد). اعضای حزب الترکستانی از اویغورها و افراد مسلمان رادیکال در آسیای مرکزی بویژه تاجیک و قرقیز هستند.
تا قبل از سال ۲۰۱۱ چند عملیات در آسیای مرکزی و چین انجام دادند. از سال ۲۰۱۲ وارد سوریه شدند (با حمایت ترکیه) و حزب الترکستانی را تشکیل دادند. محل فعالیت این گروه تروریستی استان ادلب و لاذقیه بویژه شهر جسر الشغور است. از سال ۲۰۱۵ داعش بسیاری از اویغورهای ترکستانی را جذب و ترکستانیها با آن بیعت کردند. این گروه تروریستی با وجود اینکه یکی از شاخههای القاعده مادر محسوب میشود و ارتباطش با شاخه القاعده در سوریه گسترده است (جبهه النصره سابق، هیات تحریر الشام فعلی) اما روابط عمیقی با شاخههای مختلف داعش از جمله جند الاقصی در سوریه داشت. این پیوند باعث شد داعش خراسان (مقر اصلی در افغانستان) ارتباط نزدیکی با اویغورها داشته باشد. اساسا برخی اویغورها عضو داعش خراسان هستند. حزب الترکستانی وظیفه آموزش و عملیات انتحاری و تروریستی شاخه داعش خراسان را در سوریه برای عملیات در افغانستان، پاکستان، آسیای مرکزی و ایران بر عهده دارد. اکنون این گروه تروریستی با محمد الجولانی رهبر گروه تروریستی هیات تحریر الشام (النصره سابق) همکاری میکند و در واقع با وساطت ترکیه در ادلب و شهر جسر الشغور مستقر است. منطقه مورد اصابت موشکها هم بسیار جالب است. منطقه جبل السماق منطقهای دروزینشین در شمال سوریه است که بارها شاهد جنایت همین گروه بوده و حتی صدای محمد جولانی، سرکرده جبهه النصره را هم درآورده است. این گروه یکی از عوامل موثر در عملیات خانطومان و شهادت تعدادی از مستشاران ایرانی در سال 2016 بود که این حمله موشکی انتقام آن شهدا هم محسوب میشود.
ارسال به دوستان
حزبالله لبنان در حمله به پایگاه نظامی اسرائیل از سلاحهای جدیدی استفاده کرده است
راز حمله به مرون
یک مرکز تحقیقاتی برجسته رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه حزبالله پیشرفت چشمگیری در تجهیز خود به سلاحهای دقیق و دوربرد داشته است تاکید کرد حمله حزبالله به پایگاه مرون، ضعف نیروی هوایی اسرائیل در مقابله با حملات دقیق را یادآوری میکند. در حالی که ارتش رژیم اشغالگر همچنان در تلاش برای پنهان کردن تلفات ناشی از عملیات حزبالله در پایگاه «مرون» به عنوان راهبردیترین و مهمترین پایگاه جاسوسی - نظامی اسرائیل در کل فلسطین اشغالی است، یک مرکز تحقیقاتی برجسته رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد هدف قرار دادن پایگاهی مانند مرون توسط حزبالله، به منزله یادآوری ضعف مواضع نیروی هوایی ارتش اسرائیل در برابر حملات دقیق است. مرکز تحقیقاتی اسرائیلی «آلما» در گزارشی به این منظور با ابراز نگرانی درباره ضعف نیروی هوایی ارتش اسرائیل در مقابله با سلاحهای دقیق و دوربرد تاکید کرد حزبالله در تجهیز خود به سلاحهای دقیق، سیستماتیک و سریع، پیشرفت و توسعه قابل توجهی داشته و رسیدن حزبالله به چند هزار سامانه تسلیحاتی دقیق تنها مساله زمان است. در این میان یک چالش بزرگ برای نیروی هوایی ارتش در صورت شلیک هزاران موشک و پهپاد به سمت مواضع اسرائیل وجود دارد. در ادامه این گزارش آمده است: وقتی بحث حمله با 2 یا 3 موشک باشد میتوان این حملات را مهار کرد اما زمانی که حملهای با دهها موشک انجام بگیرد و همه مواضع حیاتی اسرائیل را هدف قرار دهد، مساله بسیار مشکلساز میشود، چراکه محافظت از همه مواضع نیروی هوایی [رژیم صهیونیستی]در برابر حملات دقیق بویژه در زمان واحد امکانپذیر نیست. مرکز تحقیقاتی مذکور رژیم صهیونیستی در ادامه به عملیات مقاومت لبنان در پایگاه راهبردی مرون اشاره و اعلام کرد این عملیات ضعف مواضع ثابت نیروی هوایی اسرائیل در برابر حملات دقیق را یادآوری میکند. در اینجا باید به سخنان سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزبالله اشاره کنیم که در سخنرانی خود اعلام کرد این حزب با 62 موشک از انواع مختلف به پایگاه مرون حمله کرد و این حمله کاملا دقیق بود. مرکز تحقیقاتی آلما در ادامه با ابراز نگرانی درباره استفاده حزبالله از موشکهای پیشرفته ضدتانک اعلام کرد حملات دقیق حزبالله، سوالاتی درباره میزان توانایی سایر مواضع نیروی هوایی اسرائیل در مقابله با سلاحهای دوربرد ایجاد میکند. متاسفانه ضعف نیروی هوایی ارتش [اسرائیل] در این زمینه به خاطر آن است که در دفع اینگونه حملات صرفا متکی به شماری از مواضع ثابت است که مکان آنها قابل شناسایی است. نکته دیگر این است که حتی همین مواضع ثابت هم در برخی موارد در برابر حملات تسلیحات دقیق مانند موشکهای هدایتشونده، نارنجکهای راکتی، موشکهای کروز و پهپادهای انفجاری که میتوانند از هر جهت حرکت کنند، آسیبپذیر هستند. ***
استفاده از سلاح ایرانی در حمله به مرون
اندیشکده «آلما»ی اسرائیل در گزارشی اعلام کرد حزبالله در حمله به پایگاه مرون از مدل ارتقایافته موشک کورنت دهلاویه استفاده کرده است. این اندیشکده نوع موشک کورنت را که نزدیک به 10 کیلومتر برد داشته است و نوع موشک شلیکشده را که همان کورنت است با موشک ایرانی مقایسه کرده است.
ارسال به دوستان
دور دنیا
یمن یک کشتی دیگر را زد
منابع خبری گزارش کردند کشتی باریای که روز سهشنبه توسط ارتش یمن در آبهای دریای سرخ مورد حمله قرار گرفت، متعلق به یونان و از ویتنام به سمت اراضی اشغالی در حرکت بوده است. به گزارش ایسنا، خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع در وزارت کشتیرانی یونان گزارش داد یک کشتی باری متعلق به این کشور در سواحل یمن هدف موشک قرار گرفت. روزنامه انگلیسی تلگراف هم به نقل از منبعی نوشت کشتی یونانی که توسط انصارالله هدف قرار گرفت، در حال حرکت از ویتنام به سمت اراضی اشغالی بود و کالایی در آن وجود نداشت. پیشتر الجزیره به نقل از یک منبع کشتیرانی یمنی گزارش کرده بود نیروهای ارتش یمن در پاسخ به ادامه جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه، یک کشتی جدید را در دریای سرخ هدف قرار دادند. روز دوشنبه نیز سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی به یک کشتی تحت مالکیت آمریکا در خلیج عدن خبر داده بود.
***
حمله موشکی حماس به سرزمینهای اشغالی از شمال غزه
منابع فلسطینی از حمله راکتی مقاومت فلسطین به شهرکهای صهیونیستنشین خبر دادند. شلیک راکت از نوار غزه به سمت شهرکهای صهیونیستنشین در مجاورت این منطقه در صدودومین روز از توفان الاقصی منجر به وارد آمدن خسارت به این شهرکها شد. مقاومت فلسطین در نوار غزه شهرکهای صهیونیستی اطراف این باریکه از جمله نتیفوت را آماج حمله گسترده موشکی قرار داد. منابع عبریزبان اعلام کردند دستکم 50 موشک به سمت نتیفوت و شهرکهای صهیونیستی مجاور آن شلیک شده است. یکی از موشکهای مقاومت به ساختمانی در شهرک نتیفوت در اطراف نوار غزه اصابت کرد. رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد حمله موشکی اخیر به نتیفوت و برخی شهرکهای صهیونیستی در جنوب فلسطین اشغالی از منطقهای انجام شد که ارتش روز دوشنبه از آن عقبنشینی کرد. حمله موشکی صبح دیروز گردانهای قسام به نتیفوت در مقابل چشمان نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی انجام شد.
***
غافلگیر شدن صهیونیستها از عمق و کیفیت تونلهای حماس در غزه
روزنامه نیویورکتایمز به نقل از مسؤولان آمریکایی و اسرائیلی آورده است: وسعت، عمق و کیفیت تونلهای ساخته شده حماس در نوار غزه ما را شگفتزده کرده است. آنها همچنین تاکید کردند حماس برای ساخت این تونلها از مواد و مصالحی استفاده کرده که «اسرائیل» را کاملا شگفتزده و متعجب کرده است. مسؤولان آمریکایی و اسرائیلی عنوان کردند: برآورد ما این است تونلهای حماس 350 تا 450 مایل امتداد دارد. آنها بیان کردند: برآورد ما این است حدود 5700 دهانه تونل جداگانه وجود دارد که به شبکه تونلها در غزه منتهی میشود.
***
ترامپ در ایالت آیووا برنده شد
خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد با شمارش ۹۵ درصد آرا در انتخابات مقدماتی ایالت آیووا، دونالد ترامپ توانست ۵۴ هزار و ۳۲۰ رای معادل ۵۱ درصد آرا را به خود اختصاص دهد. ران دیسانتیس، فرماندار ایالت فلوریدا و اصلیترین رقیب ترامپ در این رقابت نیز طبق این گزارش با 21.2 درصد آرا و با اختلاف زیادی نسبت به ترامپ در جایگاه دوم قرار گرفت. این خبرگزاری نوشت نیکی هیلی، سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل و دیگر نامزد رقابت مقدماتی جمهوریخواهان در انتخابات آیووا با کسب 19.1 درصد آرا در رتبه سوم و پس از او ویوک راماسوامی هندیتبار با 7.7 درصد آرا در رتبه چهارم قرار گرفت. پس از اعلام نتایج راماسوامی گفت: «من با دونالد ترامپ تماس گرفتم تا این پیروزی را به او تبریک بگویم و حالا با ادامه این روند او از حمایت کامل من در انتخابات ریاستجمهوری برخوردار خواهد بود». در حالی که مرحله دوم رقابت مقدماتی در ایالت نیوهمپشایر رقم خواهد خورد، راماسوامی گفت قصد به این ایالت برود تا در آنجا برای دونالد ترامپ تبلیغ کند. راماسوامی که ۳۸ سال سن دارد، جوانترین کاندیدای شرکتکننده در رقابت جمهوریخواهان محسوب میشد.
***
اسرائیل کشتههای خود را شبانه دفن میکند
رسانههای اسرائیلی صبح دیروز خبر دادند 2 اسرائیلی که در 2 روز گذشته در عملیات حزبالله کشته شدند، شبانه و به صورت پنهان دفن شدهاند. مقاومت اسلامی لبنان بعدازظهر یکشنبه در عملیاتی با استفاده از موشکهای ضدتانک یک سازه در شهرک «کفر یووال» را در شمال فلسطین اشغالی مورد حمله قرار داد که به دنبال آن ۲ اسرائیلی کشته شدند و یک نفر دیگر بشدت مجروح شد. روزنامه اسرائیلی معاریو دیروز گزارش داد: «خاکسپاری [این افراد] - طبق دستورالعملهای امنیتی - پنهان و با حضور تعداد بسیار محدودی از تشییعکنندگان دیروز برگزار شد، چرا که قبرستان کفر یووال جزو مناطق در معرض خطر حملات ضدزرهی حزبالله است». بر اساس گزارش معاریو، یکی از بستگان کشتهشدگان در این باره سؤال کرده است چرا باید بعد از گذشت ۱۰۰ روز از جنگ در مرزهای شمالی، بستگانمان اینگونه دفن شوند. وی در ادامه اضافه میکند که تنها به ۱۰ نفر از اعضای خانوادهاش اجازه رفتن به قبرستان داده شده و حتی در میانه راه به این افراد جلیقههای ضدگلوله داده شده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|