|
اخبار
حکم اعدام ۴ عضو تیم تروریستی موساد در ایران اجرا شد
حکم اعدام ۴ عضو تیم عملیاتی سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی که سال گذشته در جریان اجرای عملیات بمبگذاری در اصفهان دستگیر شدند، صبح روز گذشته اجرا شد. به گزارش مرکز رسانه قوهقضائیه، مردادماه سال گذشته وزارت اطلاعات ضمن صدور اطلاعیهای اعلام کرد: اعضای یک تیم عملیاتی مرتبط با سرویس موساد که از مسیر اقلیم کردستان عراق به صورت غیرقانونی وارد کشور شده بودند و قصد انجام عملیات بمبگذاری در یک کارخانه تولید تجهیزات وابسته به وزارت دفاع در اصفهان را داشتند، قبل از عملیات، توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) دستگیر شدند. پرونده چهار عضو اصلی این تیم پس از انجام تحقیقات، برای رسیدگی به دادگاه انقلاب اسلامی ارجاع شد و در نهایت در تاریخ ۲۷ شهریور ۱۴۰۲، حکم اعدام این ۴ نفر به اتهام همکاری اطلاعاتی به نفع رژیم غاصب صهیونیستی صادر شد. این پرونده بعد از فرجامخواهی متهمان در دیوان عالی کشور مجددا مورد بررسی قرار گرفت و شعبه رسیدگیکننده در دیوانعالی ضمن رد فرجامخواهی متهمان، حکم دادگاه انقلاب اسلامی را تایید کرد که حکم اعدام این ۴ تروریست، صبح روز گذشته اجرا شد.
***
وزیر اطلاعات:
پاسخ مقاومت به متجاوزان آمریکایی با صلاحدید خودش است
وزیر اطلاعات گفت: مقاومت در منطقه براساس آنچه تصمیم و سیاست خودش است نسبت به حضور تجاوزگرانه آمریکا واکنش و پاسخ میدهد.
حجتالاسلام سیداسماعیل خطیب در حاشیه «اجلاسیه شهدای اطلاعات و گرامیداشت سالروز شهادت سرلشکر شهید حسن باقری» در دانشگاه انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: اقدامات انصارالله و مقاومت در منطقه نشاندهنده اراده و جهادگری مسلمانان است. وی ادامه داد: همانگونه که پیامبر اکرم(ص) در صدر اسلام و در جنگها با دشمنان مقابله میکرد امروز نیز انصارالله و مقاومت در مقابل همه کفر، نفاق و شرک ایستادهاند. وزیر اطلاعات درباره ترور مستشاران نظامی عنوان کرد: مقاومت در منطقه براساس آنچه تصمیم و سیاست خودش است نسبت به حضور تجاوزگرانه آمریکا اقدام کرده و به هر اقدامی که تشخیص بدهد، عمل میکند.
***
تجهیز یگانهای پدافندی به نسل جدید پهپادها در آینده نزدیک
امیر علیرضا صباحیفرد از منطقه پدافند هوایی جنوب غرب ارتش بازدید کرد و آمادگی تجهیزاتی و توان دفاعی این یگان را مورد ارزیابی قرار داد. فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در این بازدید اظهار کرد: رشد و ارتقای سامانههای بومی پدافند در دستور کار جدی پدافند هوایی ارتش است و نقش منحصربهفرد پدافند در دفاع از مرزهای هوایی کشورمان بر کسی پوشیده نیست. وی با اشاره به خودکفایی کامل پدافند در زمینه تجهیزات راداری، موشکی و پهپادی اذعان داشت: پیشرفت فناوری در مجموعه پدافند همگام با دانش روز در حال ارتقا و بهینه شدن است و بخش گستردهای از این تجهیزات در داخل کشور طراحی و تولید میشود. امیر صباحیفرد بیان کرد: یگانهای پدافندی در آینده نزدیک به نسل جدیدی از پهپادها با ماموریتهای مختلف رزمی تجهیز میشوند که توان دفاعی و بازدارندگی کشورمان را چند برابر افزایش میدهد. فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش انجام مداوم رزمایشهای متعدد را در آمادگی پدافند حائز اهمیت دانست و گفت: پدافند همواره جلوتر از تهدیدات در حال حرکت است.
***
تأیید صلاحیت بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ داوطلب در استان تهران
رئیس ستاد انتخابات استان تهران گفت: بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ داوطلب در این استان تایید صلاحیت شدهاند.
به گزارش ایسنا، سیدعباس جوهری با اشاره به تایید صلاحیت ۲۰۸ داوطلب انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲ مرحله توسط شورای نگهبان در استان تهران اظهار کرد: تاکنون ۲ هزار و ۷۰۸ داوطلب در استان تهران تایید صلاحیت شدهاند. وی ادامه داد: تاکنون ۵۱ درصد داوطلبان در استان تهران تایید صلاحیت شدهاند که رشد ۱۷ درصدی نسبت به دوره قبل انتخابات مجلس داشته است. جوهری در پایان گفت: روز ۱۹ بهمن نتیجه نهایی بررسی صلاحیتها توسط شورای نگهبان اعلام خواهد شد.
***
رئیس سازمان بسیج مستضعفان:
امسال ۵۰ هزار یادواره شهدا در کشور برگزار شده است
رئیس سازمان بسیج مستضعفان گفت: امسال ۵۰ هزار یادواره مردمپایه و 10 کنگره ملی در سراسر کشور برای شهدا برگزار شده است. همچنین علاوه بر برگزاری این یادوارهها مواردی همچون تولید کتاب، فیلم و... نیز از جانب ملت ایران خلق شده است. سردار غلامرضا سلیمانی در اجلاسیه شهدای اطلاعات و گرامیداشت سالروز شهادت سرلشکر شهید حسن باقری که در سالن همایش دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و شهید حاجقاسم سلیمانی گفت: این مراسم هر ساله در سالروز شهادت شهدای اطلاعات سپاه برگزار میشود، امسال نیز افتخار داریم این مراسم را با حضور پیشکسوتان و جوانان برگزار کنیم. وی عنوان کرد: مردم ایران از فرهنگ ایثار و شهادت الگو گرفته و در تمام مسیرها از آن بهرهمند میشوند و ما نیز خداوند را شاکر هستیم فرزند چنین ملتی بوده که همگام با شهدا حرکت میکنند. سلیمانی افزود: برای سال آینده پیشبینی شده تا این مراسم به صورت کنگره ملی برگزار شود. مردم کشورمان فرهنگ ایثار و شهادت را منشأ خود قرار داده تا به قلههای رفیع تمدن نوین اسلامی دست یایند و در برابر همه استکبار که علیه انقلاب اسلامی صفآرایی کرده به پیروزی برسند.
ارسال به دوستان
با توجه ویژه دولت سیزدهم به صنعت فضایی، شاهد جان تازهای در این حوزه هستیم
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: پرتاب موفقیتآمیز ۳ ماهواره ایرانی به نامهای مهدا، کیهان ۲ و هاتف ۱ توسط ماهوارهبر ایرانی سیمرغ به مدار ۴۵۰ کیلومتری زمین را به تمام مردم ایران تبریک میگویم و قدردان زحمات شبانهروزی دانشمندان جوان و مجاهد کشور در وزارت دفاع و پژوهشگاه فضایی ایران هستیم. محمدباقر قالیباف گفت: با توجه ویژه دولت سیزدهم به توسعه صنعت فضایی این صنعت جان تازهای گرفته است و توانستهایم علم و دانش بومی جوانان خود را در دنیا به نمایش بگذاریم و به قویتر شدن ایران اسلامی یاری رسانیم.
ارسال به دوستان
امیرعبداللهیان در اسلامآباد: ایران و پاکستان به تروریستها مجال نخواهند داد امنیت ۲ کشور را تحت تأثیر قرار دهند
در مدار دوستی
رئیسی به دعوت دولت پاکستان به اسلامآباد سفر خواهد کرد
گروه سیاسی: وزیر امور خارجه با اشاره به دریافت دعوت طرف پاکستانی از حجتالاسلاموالمسلمین سیدابراهیم رئیسی برای سفر به اسلامآباد گفت: ما توافق داریم با یک برنامه مشخص در کنار وزارت خارجه پاکستان میتوانیم شاهد سفر رئیسجمهور ایران به اسلامآباد باشیم.
به گزارش «وطن امروز»، حسین امیرعبداللهیان روز گذشته در سفر مهمی عازم پاکستان شد. پس از 2 درگیری مرزی در هفتههای گذشته که روابط تهران - اسلامآباد را وارد تنشی کوتاه کرد، وزیر امور خارجه کشورمان به دعوت همتای پاکستانی خود به این کشور سفر کرد تا پس از بازگشت دوباره سفرای 2 کشور به سفارتخانههایشان که نشان از عادیسازی روابط داشت، مهر تایید دیگری بر دوستانه شدن مناسبات زده شود.
جلیل عباس جیلانی، وزیر خارجه پاکستان در نشست خبری با امیرعبداللهیان ضمن خیر مقدم به وزیر امور خارجه کشورمان و هیات ایرانی اظهار داشت: من از آقای وزیر برای سفر به پاکستان دعوت کردم و ایشان نیز پذیرفت که همین نشاندهنده روابط عمیق ۲ کشور است. وی با اشاره به روابط فرهنگی، تاریخی، جغرافیایی و دینی ۲ کشور ادامه داد: روابط ما و ایران بر ویژگیهای فرهنگی استوار شده است. جیلانی افزود: امروز درباره موضوعات مهم دوجانبه بحث و بررسی و تلاش کردیم موضوعات مهم را به صورت جزئی مورد گفتوگو قرار دهیم. ۲ طرف بر این موضوع تاکید داشتیم که مناسبات ۲ طرف برای ۲ ملت ارزشمند و منبع مهمی برای صلح و ثبات منطقه است. وی با یادآوری اینکه ایران و پاکستان مصمم به توسعه روابط سیاسی و امنیتی هستند، خاطرنشان کرد: خطر تروریسم چالش مشترک ۲ کشور است. ایران و پاکستان مصمم به رویکرد جمعی و مبتنی بر همکاری جهت مقابله با تروریسم هستند که این مهم قابل تحقق است. وزیر خارجه پاکستان ادامه داد: اهتمام به تمامیت ارضی ۲ کشور از اصول غیرقابل اجتناب است. جیلانی افزود: توافق کردیم درباره مسائل اقتصادی و مرزی همکاریهای لازم را داشته باشیم. افتتاح بازارچههای مرزی ۲ کشور و افتتاح خط انرژی توسط رهبران ۲ کشور در آوریل ۲۰۲۳ میلادی نشان از اهتمام ۲ کشور در گسترش روابط است. ما امروز توافق کردیم 5 بازارچه مرزی دیگر را افتتاح کنیم. وی خاطرنشان کرد: توافق کردیم در سطح وزرای خارجه مکانیزم مشورتی ایجاد شود. این مکانیزم به صورت منظم و با هدف نظارت بر پیشرفت همکاریهای ۲ کشور تشکیل خواهد شد. این دیپلمات ارشد پاکستان تصریح کرد: درباره ضرورت همکاری ۲ طرف در مبارزه با تروریسم توافق کردیم که افسران رابط ۲ کشور به شهرهای تربت بلوچستان و زاهدان اعزام شوند. همچنین بازارچههای مرزی دیگری نیز در آینده نزدیک عملیاتی خواهد شد.
* امنیت پاکستان را امنیت ایران و منطقه میدانیم
حسین امیرعبداللهیان هم در این نشست خبری ضمن تشکر از حسن میزبانی و دعوت همتای پاکستانی خود گفت: کمتر کشورهایی در جهان به اندازه ایران و پاکستان دارای مشترکات فرهنگی، تاریخی و دینی هستند. ایران و پاکستان هیچگاه اختلاف ارضی نداشتهاند که این یکی دیگر از نقاط روشن در روابط ۲ کشور است. وی افزود: روابط دوستانه تاریخی ما تایید میکند ما یک ملت واحد در ۲ جغرافیای متفاوت هستیم. ما امنیت کشور دوست و برادر پاکستان را امنیت جمهوری اسلامی ایران و منطقه میدانیم. ۲ طرف قویا به تمامیت ارضی یکدیگر احترام میگذاریم. وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: ما اینجا در اسلامآباد هستیم تا با صدای بلند بگوییم ایران و پاکستان به تروریستها مجال نخواهند داد امنیت ۲ کشور را تحت تاثیر قرار دهند. در سالهای گذشته ۲ کشور شهدای امنیت بسیاری تقدیم و تروریستها صدمات زیادی به امنیت ۲ کشور وارد کردهاند. تردیدی نیست تروریستها در مناطق مرزی توسط کشورهای ثالث مدیریت میشوند که هیچگاه خیر ایران و پاکستان را نمیخواهند. امیرعبداللهیان تاکید کرد: امروز در قالب ۲ هیات ایرانی و پاکستانی درباره امنیت مرزی، توسعه روابط اقتصادی، ایجاد مناطق آزاد و بازارچههای مرزی اقدامات پرسرعت و قوی انجام میدهیم.
* دعوت پاکستان از رئیسی برای سفر به اسلامآباد
وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه ما اعتقاد مشترک داریم مرزهای ۲ کشور را به مرزهای اعتقادی و تجاری تبدیل کنیم، خاطرنشان کرد: در سایه همکاری مشترک و نیرومند تهران و اسلامآباد به تروریستها مجال نخواهیم داد امنیت ۲ ملت و ۲ کشور را هدف قرار دهند. امیرعبداللهیان تاکید کرد: من دعوت رسمی از آقای رئیسی برای سفر به پاکستان را دریافت کردم. ما توافق داریم با یک برنامه مشخص در کنار وزارت خارجه پاکستان میتوانیم شاهد سفر رئیسجمهور ایران به اسلامآباد باشیم. وی ادامه داد: توسعه گردشگری و نهایی کردن توافقات مربوط به انرژی که شاهد تبادل هیاتهایی در این خصوص خواهیم بود، از دیگر محورهای مذاکرات ما بود.
امیرعبداللهیان با بیان اینکه ۲ کشور در مجامع بینالمللی همکاریهای سازندهای با یکدیگر دارند، افزود: من از حمایتهای قوی دولت و ملت پاکستان در حمایت از ملت مظلوم فلسطین تشکر میکنم. ما باور داریم شیعه و سنی یک مجموعه واحد و مسلمان هستند، لذا ایران قویا به حمایت خود از مردم و مقاومت فلسطین ادامه خواهد داد. این دیپلمات ارشد کشورمان در ادامه گفت: برای پاکستان برگزاری یک انتخابات موفق و امن را آرزو دارم و از خداوند سبحان بهترینها را برای خواهران و برادران پاکستانی خود مسألت دارم.
* هیچ جایگزینی برای روابط و همکاریهای ایران و پاکستان وجود ندارد
وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به سوالی درباره اینکه چطور در زمان کوتاهی ۲ کشور روابط خود را به حالت عادی بازگرداندند، گفت: آنچه ما شاهد بودیم، بحران نبود. ۲ کشور پیوندهای عمیقی دارند، بنابراین بحران در مناسبات تهران و اسلامآباد جایی نخواهد داشت. ما در سطوح مختلف هیاتهایی را تبادل میکنیم. وی خاطرنشان کرد: همه شاهد بودند با حضور رئیسجمهور ایران و نخستوزیر پاکستان بازارچه مرزی و خط انتقال انرژی افتتاح شد، بنابراین حلقههای قوی روابط فرهنگی، نظامی، امنیتی و اقتصادی وجود دارد، پس طبیعی بود که به سرعت تنش پشت سر گذاشته شود و نقشه راه جدیدی پیش روی ما قرار بگیرد.
امیرعبداللهیان در پاسخ به این سوال که چگونه میتوان از تنشهای جدید میان ۲ کشور جلوگیری کرد، گفت: تنش اخیر ریشه در مبارزه با تروریسم داشت. ما توافق کردیم همکاریهای خود را به سرعت از سر بگیریم. ما توافق کردیم کمیته عالی مشورتهای سیاسی را تشکیل داده و در پایتختهای ۲ کشور این نشستها را داشته باشیم. همچنین تقویت روابط اقتصادی، مرزی و سیاسی کمک میکند روابط توسعه یابد. پس ما تا زمان از میان برداشتن تهدیدات تروریستی نسبت به تبادل افسران امنیتی در ۲ کشور و پیگیری موافقتنامه امنیتی به همکاریهای خود با جدیت ادامه خواهیم داد و همچنین در سطح همکاریهای استانی و مرزی و همچنین همکاریهای ملی در راستای اراده رهبران ۲ کشور فعالیت خود را ادامه خواهیم داد.
جیلانی نیز در همین ارتباط گفت: هیچ جایگزینی برای روابط و همکاریهای ایران و پاکستان وجود ندارد، بنابراین ما باید برای مقابله با چالشهای مشترک اقدامات خود را تسریع کنیم. سفر وزیر امور خارجه ایران بیانگر روابط دیرینه ۲ کشور است. 8 فوریه دولت جدید مستقر خواهد شد و مایلم از حجتالاسلاموالمسلمین رئیسی، رئیسجمهور ایران برای سفر به کشورمان در زمان مناسب دعوت کنم.
* دیدار امیرعبداللهیان با نخستوزیر موقت پاکستان
وزیر امور خارجه همچنین با انوار الحق، نخستوزیر موقت پاکستان دیدار و گفتوگو کرد. حسین امیرعبداللهیان در حاشیه اجلاس داووس نیز با انوار الحق دیدار کرده بود. انوار الحق اخیرا در مصاحبهای با چند شبکه خبری پاکستان گفته بود: پاکستان همواره در فراز و نشیبهای منطقهای و بینالمللی در کنار همسایه و برادر خود ایران ایستاده است. وی عنوان کرده بود ایران همچنان کشور دوست و برادر ما است و خوشبختانه هیچ تقابل راهبردی یا اختلافات اصولی بین ۲ همسایه وجود ندارد.
***
سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی به عراق در چارچوب هماهنگی برای مبارزه با تروریسم است
سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی مبنی بر دستور کار سفر علیاکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی به عراق متعاقب اقدام نظامی ایران علیه مقر موساد در اربیل اظهار داشت: روابط میان ایران و عراق دوستانه، برادرانه و سازنده است که در حوزههای مختلف دو طرف در چارچوب سیاست همسایگی و بر اساس اراده عالی رهبران 2 کشور بین خود دارند. ناصر کنعانی ادامه داد: ما همواره گفتوگوهای منظم و مستمری را میان دو طرف در سطح مقامات هیات دولت و مقامات نظامی و امنیتی ایران و عراق داریم و سفر آقای احمدیان هم در چارچوب هماهنگی ایران و عراق در مبارزه با تروریسم، تقویت همکاریها در جهت صلح، ثبات و امنیت منطقه و مرزهای دو طرف صورت گرفته است. وی افزود: طبیعتا موضوعات جاری اتفاق افتاده هم در گفتوگوها میان دبیر شورای عالی امنیت ملی و طرف عراقی مطرح خواهد شد. روابط دو طرف ممتاز و ویژه است و برخی اتفاقات و رخدادها نمیتواند بر عمق و استحکام روابط میان ایران و عراق تاثیر منفی و سلبی بگذارد و حتما این میتواند زمینهساز روابط و همکاریهای بهتری برای آینده میان 2 کشور همسایه و برادر قلمداد شود.
سخنگوی وزارت امور خارجه درباره روابط میان ایران و عراق تاکید کرد: روابط دیپلماتیک میان ایران و عراق روابطی قوی و مبتنی بر پایههای محکم و خللناپذیر است و موضوعات اخیر خللی بر مناسبات سیاسی دو طرف ایجاد نخواهد کرد و این در راستای اراده عالی رهبران سیاسی 2 کشور است. روابط قوی ایران و عراق به نفع منطقه است. وی گفت: اینکه طرف عراقی خواهان لغو توافقنامه امنیتی باشد را تایید نمیکنم، چرا که اجرای آن به نفع منافع امنیتی دو کشور است و در چارچوب خواست و اراده دو طرف است و طرفین به دنبال اجرایی کردن کامل آن هستند. کنعانی بیان کرد: عراق بخشهای قابل توجهی از تعهداتش را اجرایی کرده و کمیته مشترک ارزیابی این توافقنامه میان دوطرف وجود دارد و دیدارهای صورت گرفته میان مقامات امنیتی ایران و عراق از جمله آقای احمدیان در راستای پیشبرد توافقنامه امنیتی موجود است.
سخنگوی وزارت امور خارجه عنوان کرد: حاکمیت و تمامیت ارضی عراق مورد اهتمام ایران است و پایبندی و التزام ایران نسبت به وحدت سرزمینی عراق نیازی به راستیآزمایی ندارد. در دوران سختی و در مسیر مبارزه با تروریسم، ایران اولین، مهمترین و اثرگذارترین کشوری بود که در کنار دولت ملت و ارتش عراق در مسیر حفاظت از امنیت و تمامیت ارضی این کشور کوشید. وی گفت: روابط دو طرف مستحکم به ارادههای قوی است و وجود برخی سوءتفاهمات خللی در عزم جدی 2 کشور ایجاد نخواهد کرد. ما از موضوعات اخیر به سرعت عبور خواهیم کرد و مسیر پیشرفت همکاریهای دو طرف با قدرت ادامه خواهد داشت.
کنعانی درباره طرح برخی اتهامات از سوی محافل غربی در قبال کشته شدن نیروهای آمریکایی در منطقه و نقش داشتن ایران در این ارتباط گفت: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای بحران غزه مکررا نسبت به خطر گسترش درگیریها به دلیل ادامه حملات اسرائیل و پشتیبانی همهجانبه آمریکا از جنایات صورت گرفته هشدار داده و نقض پایدار و مکرر حاکمیت سوریه، عراق و یمن از سوی آمریکاییها را تشدیدکننده این بیثباتی قلمداد کرده است. سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ما معتقدیم جنگ در غزه راهحل نیست و آتشبس فوری میتواند زمینهساز بازگشت آرامش به منطقه باشد. گروههای مقاومت منطقه از ایران دستور نمیگیرند و ایران در تصمیمات آنها در حمایت از فلسطین یا دفاع از خود دخالتی ندارد. وی بیان داشت: تکرار اتهامات به ایران فرافکنی از سوی کسانی است که منافع خود را در کشاندن پای آمریکا به منطقه میبینند تا از این طریق مشکلات خود را پوشش دهند.
ارسال به دوستان
بازدید 4 ساعته رهبر انقلاب از نمایشگاه توانمندیهای تولید داخل
گروه سیاسی: حضرت آیتالله العظمی خامنهای، رهبر حکیم انقلاب اسلامی صبح و بعدازظهر دیروز به مدت ۴ ساعت از نمایشگاه توانمندیهای تولیدات داخل در محل حسینیه امام خمینی(ره) بازدید کردند. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، این نمایشگاه با محوریت شرکتهای دانشبنیان و زنجیره تامین تولید برپا شده بود.
در این نمایشگاه شرکتهای دانشبنیان در بخشهای «انرژی»، «صنعت نفت و پتروشیمی»، «صنایع خودروسازی»، «معدن و صنایع معدنی و فلزی»، «ارتباطات و فناوری اطلاعات و ساخت ماهواره»، «صنایع غذایی و کشاورزی»، «تجهیزات پزشکی»، «صنایع دستی»، «حملونقل هوایی، دریایی، ریلی و زمینی»، «صنایع نساجی» و «مسکن و لوازم خانگی» آخرین دستاوردها و تولیدات خود را به نمایش گذاشته بودند. بخش معدن، صنایع معدنی و فلزی و ماشینآلات سنگین از جمله بخشهای این نمایشگاه بود که شرکتهای دانشبنیان تولیدات خود را عرضه کرده بودند. بخش زنجیره تولید خودرو نیز از دیگر بخشهای مربوط به صنعت خودروسازی بود. یکی از بخشهای قابل توجه این نمایشگاه، اتاق عمل کاملاً ایرانی بود که تمام تجهیزات آن در داخل تولید شده است. بخش صنایع بستهبندی، تولید خوراک آبزیان، مدیریت آبیاری و آبیاری هوشمند، تولید نهال و دانههای زراعی، آبخیزداری، محصولات باغی، گیاهان دارویی، پرورش ماهی و زنجیره تولید مرغ و گوشت از دیگر بخشهای این نمایشگاه بود. تولیدات صنایع دستی و ظرفیتهای متنوع کشور در این زمینه نیز در نمایشگاه توانمندیهای تولید داخل عرضه شده بود. شبکه ملی اطلاعات و تجهیزات مربوط به زیرساخت آن و همچنین شرکتهای مرتبط با ساخت ماهواره از جمله بخشهای دیگر نمایشگاه بودند. خانه تمام ایرانی با محصولاتی کاملاً ایرانی از بخشهای قابل توجه این نمایشگاه بود. همچنین فعالیتهای صنعت هواپیمایی و بخش مسکن و حملونقل نیز در نمایشگاه ارائه شده بود.
توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان در طراحی و ساخت تجهیزات صنایع حفاری، چاههای نفت و صنعت پتروشیمی و کاتالیستها یکی دیگر از بخشهای این نمایشگاه بود.
شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه برق و نیروگاه نیز دستاوردها و توانمندیهای خود را در این نمایشگاه عرضه کرده بودند. شرکتهای دانشبنیان مرتبط با صنعت آب و اقتصاد دریامحور نیز در این نمایشگاه حضور داشتند. در این نمایشگاه همچنین خودروها و موتوسیکلتهای برقی و شارژرهای آنها و موتورهای بهینهسازی شده خودرو با مصرف پایین ارائه شده بود. برنامهریزیهای انجام شده برای دانشبنیان شدن شرکتهای بزرگ صنعتی و همچنین فعالیت شرکتهای دانشبنیان نیز در بخشهای مختلف این نمایشگاه توضیح داده شده بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|