|
اخبار
ارسال ۲ کشتی و یک محموله هوایی کمکهای بشردوستانه ایران به غزه
رئیس جمعیت هلالاحمر از ارسال 2 کشتی و یک محموله هوایی از کمکهای بشردوستانه مردم ایران به غزه خبر داد. پیرحسین کولیوند از ارسال دومین کشتی حامل اقلام بشردوستانه مردم ایران برای کمک به مردم غزه خبر داد و در تشریح جزئیات آن گفت: محمولههای داخل کشتی شامل کمکهای مردمی است. هلالاحمر یک کشتی را نیز ماه قبل ارسال کرده و کشتی جدید هم به تازگی از تنگه هرمز عبور کرده و این محموله بهزودی به دست مردم غزه خواهد رسید. وی خاطرنشان کرد: کمکهای بینالمللی برای مردم غزه هم با هماهنگی وزارت امور خارجه در حال ارسال است و این محمولهها شامل دارو و تجهیزات پزشکی و اقلام زیستی شامل پتو، چادر و... است. کولیوند با بیان اینکه با توجه به ارزیابی نیازمندیهای مردم غزه این محمولهها ارسال شده است، افزود: یک محموله هوایی هم از سوی هلالاحمر به غزه ارسال شده بود. به گفته وی، تاکنون بیش از ۱۰ هزار تن اقلام از سوی مردم ایران به هلالاحمر برای کمک به مردم غزه اهدا شده و این میزان کمک مردمی به هلالاحمر تاکنون سابقه نداشته است. رئیس جمعیت هلالاحمر کشورمان با بیان اینکه پویش جمعآوری کمک برای مردم غزه ادامه دارد، گفت: همچنان مردم میتوانند کمکهای نقدی و غیرنقدی خود را به شماره حسابهای هلالاحمر برای کمک به غزه واریز کنند.
***
ایجاد ۷۰ هزار طرح اشتغالزایی در ۱۰ ماهه سال جاری
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از ایجاد ۷۰ هزار طرح اشتغالزایی در ۱۰ ماهه نخست سال جاری خبر داد. محمد ترکمانه گفت: یکی از ماموریتهای اصلی بنیاد برکت توانمندسازی مردم در مناطق کمبرخوردار و ایجاد فرصتهای شغلی در این مناطق است. وی افزود: با توجه به ضرورت موضوع امنیت غذایی در کشور در سال جاری، طرحهای اشتغالزایی متمرکز بر 2 زنجیره سبز و آبی در زمینههای کشاورزی و آبزیپروری اجرا شد. ترکمانه با بیان اینکه کار اصلی بنیاد برکت نظارت و کمک به فرآیند اشتغالزایی است گفت: بنیاد فرآیند اشتغالزایی را به شبکه مجریان و تسهیلگران خود در سراسر کشور و حلقههای میانی که متشکل از مردم هستند سپرده است. مدیرعامل بنیاد برکت اظهار کرد: در جلسه شورای عالی اشتغال کشور با حضور ریاست محترم جمهور مقرر شد بنیاد برکت با توجه به زیرساختهای موجود در حوزه توانمندسازی در مناطق کمبرخوردار، ۱۰۰ هزار طرح اشتغالزایی ایجاد کند. وی گفت: بنیاد برکت در ۱۰ ماهه نخست امسال با کمک شبکه 1000 نفری مجریان و تسهیلگران خود که از مردم هستند و در مناطق محروم و روستایی سراسر کشور خدمت میکنند، توانسته ۷۰ هزار طرح اشتغالزایی ایجاد کند. ترکمانه عنوان کرد: با سرعت خوبی که در موضوع اشتغالزایی وجود دارد تا پایان سال ایجاد ۱۰۰ هزار طرح اشتغالزایی عملیاتی و تعهد بنیاد برکت در زمینه اشتغالزایی در کشور محقق خواهد شد. وی افزود: تمرکز بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) پیشرفت مناطق کمبرخوردار با تمرکز بر روستاها، حاشیه شهرهای بزرگ و شهرستانهای کوچک است.
***
غربالگری رایگان ۲ سرطان در مراکز بهداشتی
رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت با اشاره به بروز سالانه ۱۵۰ هزار مورد ابتلا به سرطان در کشور، از غربالگری رایگان ۲ سرطان در مراکز بهداشتی خبر داد. لیلا مؤدبشعار در گفتوگو با تسنیم به مناسبت روز جهانی سرطان اظهار کرد: سرطان به معنای تکثیر غیرطبیعی سلولهاست؛ این سلولهای تکثیریافته ممکن است در همان محلی که تکثیر شدهاند باقی بمانند یا از طریق خون و لنف به سایر نقاط بدن منتقل شوند که به آن متاستاز گفته میشود. وی افزود: سالانه 150 هزار مورد ابتلا به سرطان در کشور بروز مییابد، میزان شیوع 5 ساله سرطان نیز 400 هزار مورد است. رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت با مقایسه وضعیت سرطان در ایران و جهان ادامه داد: سرطان در همه جای جهان رو به رشد است و در کشور ما نیز همین روند رو به رشد وجود دارد اما وضعیت بروز سرطان در ایران نسبت به سایر نقاط جهان، هنوز بالاتر نیست.
ارسال به دوستان
کرونا هفته گذشته ۲۹۷ نفر را مبتلا کرد؛ ۱۴ بیمار فوت شدند
بنا بر اعلام وزارت بهداشت، کرونا هفته گذشته ۲۹۷ را درگیر و مبتلا کرد. به گزارش مهر، آمار کرونا مربوط به هفته گذشته از هفتم تا چهاردهم بهمن ۱۴۰۲ را شامل میشود. در این مدت ۲۹۷ نفر مبتلا و ۲۱۹ نفر آنها بستری شدهاند، همچنین در یک هفته اخیر ۱۴ مورد فوتی ناشی از کرونا در کشور داشتیم.
ارسال به دوستان
میرهاشم موسوی در پاسخ به «وطن امروز»: سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب، مبنای تحول در تأمین اجتماعی است
از کنترل هزینهها تا پایداری منابع
دولت رئیسی 240 همت بدهی انباشته را تسویه کرد
گروه اجتماعی: مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به تسویه بدهی ۱۰۶ هزار میلیاد تومانی به بانک رفاه و و تسویه 170 همتی صندوقهای بازنشستگی گفت: دولت سیزدهم بالغ بر ۲۴۰ همت بدهی انباشته را پرداخت کرده که این اقدامات در راستای حرکت در مسیر اجرای سیاستهای تامین اجتماعی ابلاغی از سوی رهبر انقلاب است.
میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی روز گذشته در جمع خبرنگاران حاضر شد و ضمن تبریک دهه فجر، عملکرد این سازمان را تشریح کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. حرکت سازمان تامین اجتماعی در مسیر اجرای سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری، تحقق قانون تبدیل وضعیت ایثارگران در این سازمان، تسویه بدهی ۱۰۶ هزار میلیاد تومانی به بانک رفاه، پرداخت حقوق و مستمری بدون استقراض از نظام بانکی و خروج 26 هزار کارگاه تولیدی از شرایط تعدیل همراه با رکوردزنی کسب درآمد سالانه به میزان 45 هزار میلیارد تومان، بخشی از اقدامات و دستاوردهای سازمان تامین اجتماعی بود که میرهاشم موسوی دیروز در نشست خبری به آنها اشاره کرد.
وی در پاسخ به سوال «وطن امروز» مبنی بر اینکه سازمان تامین اجتماعی در راستای اجرای سیاستهای کلی تامین اجتماعی که از سوی رهبر انقلاب ابلاغ شده، چه اقداماتی انجام داده است؟ گفت: هر اقدامی که طی 2 سال گذشته در این سازمان انجام شده مسیری است که در راستای تحقق اهداف سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری میپیماییم، به طوری که با تلاش و اصلاح قوانین تمام چالشهای حوزه رفاه در سیاستهای ابلاغی نقطهزنی شده است و بنابراین برای تحقق اهداف و اجرای این سیاستها و رفع چالشهای سازمان، راهکارهای کارشناسانه را به کار گرفتیم تا هیچ بهانهای برای عدم اجرای این سیاستها وجود نداشته باشد.
وی افزود: عمده حرکتهای اساسی و تحولی در سازمان تامین اجتماعی مبتنی بر اجرای سیاستهای ابلاغی، توجه به پایداری منابع بوده که این سازمان دستاوردهای خوبی در این زمینه کسب کرده است. نمونه آن کنترل هزینهها، افزایش درآمدها، پوشش بیمهای دانشجویان و کاهش سن صندوقهای بازنشستگی بوده است، به طوری که طی 2 سال سن صندوقها از حدود 41 سال به 39 سال رسیده است؛ این مساله اصلی پایداری منابع است که مورد توجه قرار گرفته است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در ادامه پاسخ به سوال «وطنامروز» به جلوگیری از انباشت بدهیهای دولت اشاره کرد و اظهار داشت: توجه به تحقق اهداف سیاستهای ابلاغی تامین اجتماعی موجب شده است امسال 170 همت دیگر از صندوقها تسویه شود.
موسوی خاطرنشان کرد: در بودجه نیز پیشبینیهای لازم شده است تا توسعه خدمات برای بازنشستگان که جزو تکالیف این سازمان است، بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد به طوری که رقم بیمه تکمیلی آنها افزایش یافته است و 8 هزار بازنشسته از خدمات بیمه تکمیلی با رقم مناسب برخوردار میشوند. به هر حال در حوزه فرابخشی متاثر از سیاستهای ابلاغی امروز توجه ویژهای به ایجاد رفاه برای افراد تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی شده است. موسوی همچنین خاطر نشان کرد: سیاستهای ابلاغی یک سیاست بخشی نیست. برای تحقق سیاستهای کلی تامین اجتماعی که از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده است، باید حوزههای فرابخشی را هم تحت تاثیر قرار بدهیم. در همین راستا باید تقویت نظام چندلایه تامین اجتماعی در دستور کار قرار بگیرد.
وی در پاسخ به دیگر سوال «وطن امروز» درباره اینکه قانون تبدیل وضعیت ایثارگران تا چه میزان محقق شده است، گفت: این سازمان یکی از موفقترین دستگاههایی است که به این قانون توجه ویژه داشته و آن را بخوبی اجرا کرده است به طوری که از ابتدا همه را مامور کردهایم تمام شرکتها به این موضوع ورود کنند به گونهای که بالغ بر 9 هزار نفر از ایثارگران در تامین اجتماعی تبدیل وضعیت شدهاند.
* از ابربدهکار به ابرطلبکار کشور تبدیل شدهایم
موسوی در ادامه این نشست گفت: در سال جاری ۴۵ هزار میلیارد تومان درآمد بیمهای داشتیم و ۴۳ هزار میلیارد تومان حق بیمه دریافت و در ابتدای سال ۱۰ هزار میلیارد تومان نیز تعهدات به نظام درمانی پرداخت کردیم. مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: ما سال آینده قطعا وضعیت بهتری داریم و تنها ۸ هزار میلیارد تومان بدهی انباشته داریم که نسبت به گذشته ناچیز است. البته از کارفرمایان کشور ۴۷ هزار میلیارد تومان طلب حسابرسیشده به صورت حق بیمه داریم. به صورت بهروزشده ریالی نیز ۹۷ هزار میلیارد تومان از کارفرمایان و دیگر نهادهای غیردولتی طلب داریم و به عبارتی از ابربدهکار به ابرطلبکار کشور تبدیل شدهایم.
موسوی همچنین با اشاره به ناترازی و کسری شدید در صندوقها گفت: 5 هزار میلیارد تومان کسری بودجه داریم. پیش از این استقراض بیرویه صورت گرفته بود و به جای این، تلاش کردیم بتوانیم با راهبرد درست بالغ بر ۱۰۶ هزار میلیارد تومان استقراض بیرویه از بانک رفاه را پرداخت کنیم. مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی یکی از مولفههای موثر در عملکرد صندوقهای بازنشستگی را ضریب پشتیبانی دانست و توضیح داد: در دهه ۶۰ ضریب پشتیبانی ۱۱ بود که این شاخص در دهه ۹۰ به حدود 6.5 کاهش یافت و در ابتدای دولت سیزدهم به عدد 4.5 رسید. موسوی به موضوع افزایش سن بازنشستگی نیز اشاره کرد و افزود: افزایش سن بازنشستگی نیز حالت اختیاری دارد و انگیزهای برای ادامه کار ایجاد میکند؛ هرچند اصلاحات ضروری است و باید بیشتر باشد اما باید شرایط واقعی در نظر گرفته شود. وی افزود: ۵۳ درصد بازنشستگیها پیش از موعد است. متوسط بهرهمندی در صندوقهای مختلف ۱۲ تا ۱۴ سال و متوسط در صندوق تامین اجتماعی حدود ۲۲ تا ۲۳ سال است و این موضوع بار مالی بسیاری را برای صندوق ایجاد کرده است. موسوی با تاکید بر اینکه فقدان اصلاحات چالشهایی را برای صندوقهای بازنشستگی ایجاد کرده است، گفت: نبود اصلاحات نیز صندوق را با مشکل روبهرو کرده است. موسوی ادامه داد: سن امید به زندگی پیش از انقلاب ۵۵ سال بود و امروز به ۷۶ سال رسیده است و اخیرا با اجماع حاکمیتی اصلاحات جزئی در سن و سابقه صورت گرفت. اعتقاد دارم این اصلاحات اختیاری است و ممکن است این اقدام تغییر زیادی در صندوقها و مثبت شدن روند نگذارد. مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به توسعه پوشش بیمهای اظهار داشت: از ابتدای دولت سیزدهم بالغ بر ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و حدود ۷۳ همت از این محل درآمد بیمهای کسب شد که این میزان معادل 7 سال بیمه شده در دولت قبلی است. مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: ۱۰ ماه از سال سپری شده است و حقوق و مستمری را بدون یک ریال استقراض از نظام بانکی پرداخت کردهایم و ۴۳ هزار میلیارد تومان اعتبار داشتهایم، همچنین ۱۰ همت اعتباری موقت برای پرداخت هزینههای درمانی از بانک مرکزی دریافت کردهایم. موسوی گفت: دولت ۷۰ همت را از بدهیهای خود پرداخت کرده است و برای امسال ۷۰ همت در واگذاریهای صورت گرفته و یکی از بنگاهها که کشتیرانی بود در حال انجام مراحل واگذاری است. دولت سیزدهم ۲۴۰ همت بدهیهای انباشته شده را پرداخت کرده که این اقدام بیسابقه است. مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه برای بهبود وضعیت صندوقهای بازنشستگی، انجام اقدامات اصلاحی در آنها ضرورت دارد، گفت: در حالی که از 3 دهه پیش ضریب پشتیبانی در صندوقهای بازنشستگی با سرعت بالا کاهش یافته است، باید زودتر از اینها اصلاحات پارامتریک در این صندوقها صورت میگرفت.
ارسال به دوستان
اضافه شدن 16000 تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شد
پس از پوشش سراسری بیمه رایگان دهکهای پایین درآمدی جامعه، وزارت بهداشت همچنان در راستای کاهش هزینهها از جیب مردم و صفر کردن هزینه درمان برخی بیماریها از رایگان شدن بستری و درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی خبر داد. سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت دیروز در نشست خبری به مناسبت دهه فجر و تشریح دستاوردهای معاونت درمان وزارت بهداشت، اظهار کرد: خبر خوش ما برای مردم این است که رایگان شدن خدمات بستری و سرپایی شیرخواران و کودکان زیر 7 سال در مراکز دولتی و دانشگاهی در شورای عالی بیمه سلامت مصوب شده و سازمان برنامه و بودجه نیز آن را تایید کرده و این موضوع در هیات دولت نیز مصوب شده است. همچنین مصوبات هیات دولت برای درمان رایگان کودکان زیر 7 سال بهزودی به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ میشود تا اگر کودکان زیر 7 سال بیمار شدند به طور رایگان در مراکز دولتی بستری و درمان شوند. وی ادامه داد: علاوه بر این 3 دهک نخست جامعه، مددجویان بهزیستی و افراد تحت پوشش کمیته امداد نیز از خدمات رایگان برخوردار میشوند. کریمی با بیان اینکه در دولت سیزدهم 16000 تخت بیمارستانی تجهیز و تکمیل شده است، گفت: 7000 تخت بیمارستانی دیگر نیز در آستانه افتتاح قرار دارد و تعداد تختهای آیسییو نیز به بیش از 2600 تخت رسیده است. وی با اشاره به حمایت دولت از بیماران خاص و صعبالعلاج نیز بیان کرد: برای درمان بیماران صعبالعلاج 7000 میلیارد تومان در سال جاری تخصیص یافته است، همچنین 57 بسته درمانی شامل ویزیت، دارو، توانبخشی و درمان این بیماران در معاونت درمان تکمیل و ابلاغ شده است. در حال حاضر 300 بیماری نادر و صعبالعلاج داریم که الان 100 مورد آن تحت پوشش بیمه قرار گرفته است و امیدواریم تعداد بیماریهای تحت پوشش افزایش یابد. وی با بیان اینکه درمان قطعی هپاتیت C هزینهبر بود، بیان کرد: حدود 80 هزار نفر در کشور به هپاتیت C مبتلا هستند و پیشبینی این است که 160 هزار مبتلا به هپاتیت C در کشور داشته باشیم، زیرا تعدادی از بیماران به دلیل عدم آگاهی از بیماری خود شناسایی نشدهاند. در زمان حاضر درمان این بیماری تحت پوشش صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج قرار گرفته و بیش از 26000 بیمار به طور قطعی درمان شدهاند و بیماران صرفاً10 درصد هزینه درمان را از جیب خود پرداخت میکنند و مابقی هزینه را بیمه میپردازد. وی همچنین با اشاره به انجام رایگان جراحی کاشت حلزون شنوایی برای 2000 کودک در دولت سیزدهم گفت: صف انتظار برای کاشت حلزون به صفر رسیده است.
* مراجعه 1.2 میلیون خارجی به ایران برای درمان
معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه سالانه یک میلیون و 200 هزار بیمار خارجی برای دریافت خدمات درمانی به ایران مراجعه میکنند، تصریح کرد: 200 مرکز گردشگری سلامت راهاندازی شده است؛ ناباروری، چشم پزشکی، ارتوپدی و درمانهای زیبایی عمده علت مراجعه بیماران خارجی به ایران است. بیشترین گردشگران سلامت نیز از کشورهای همسایه شامل عراق، افغانستان، ترکیه و... مراجعه میکنند. وی با بیان اینکه درمان اتباع خارجی غیرمجاز سالانه هزار میلیارد تومان برای وزارت بهداشت هزینه دارد، گفت: در سال جاری یک ردیف بودجه برای این امر درنظر گرفته شد اما تنها 100 میلیارد تومان بودجه به این موضوع اختصاص یافت. وقتی بیمار به مراکز درمانی ما مراجعه میکند از نظر انسانی مجبور هستیم که بیماران حتی اتباع غیرمجاز را نیز درمان کنیم اما امیدواریم سال آینده بابت این موضوع بودجهای در نظر گرفته شود. کریمی یادآور شد: سال گذشته 2800 پزشک در مناطق محروم توزیع شدند تا دسترسی مردم به خدمات درمانی بهبود یابد. همچنین برای ایجاد انگیزه جهت خدمترسانی پزشکان در مناطق محروم، سقف کارانه در این مناطق برداشته شد.
ارسال به دوستان
در پی بارشهای اخیر رخ داد
افزایش ۲۶ سانتیمتری تراز دریاچه ارومیه
بارشهای هفته گذشته و ورود آب ناشی از روانآبها به دریاچه ارومیه باعث شد این دریاچه رنگ احیا به خود گیرد، به طوری که سخنگوی صنعت آب کشور گفت: فعالیت سامانههای بارشی در شمال غرب کشور باعث شکلگیری ذخیره برفی مناسب، معادل متوسط بلندمدت در حوضه دریاچه ارومیه شده است. به موجب فعالیت این سامانهها، تراز دریاچه ارومیه نسبت به تراز ابتدای سال آبی جاری 26 سانتیمتر افزایش یافته است. فیروز قاسمزاده اظهار کرد: تغییرات اقلیمی و مصارف بالای کشاورزی در حوضه آبریز دریاچه ارومیه، باعث کاهش ورودیها به این دریاچه شده است، به طوری که در سالهای اخیر این دریاچه با روند عمومی منفی مواجه بوده است و شرایط خشک را تجربه میکند. طبق اعلام وزارت نیرو، وی گفت: چنین شرایطی باعث شده است آبهای ورودی به دریاچه نیز به طور موقت و طی فصول تر سال باعث بهبود نسبی شرایط دریاچه شود و در فصول خشک، تراز دریاچه مجدداً روند کاهشی داشته باشد. سخنگوی صنعت آب کشور با اشاره به اینکه در سال آبی جاری نیز فعالیتهای سامانه بارشی سرد در شمال غرب کشور باعث شکلگیری ذخیره برفی مناسب، معادل متوسط بلندمدت در حوضه آبریز دریاچه ارومیه شده است، تصریح کرد: تراز دریاچه ارومیه از ابتدای سال آبی تاکنون با افزایش ۲۶ سانتیمتری مواجه بوده است اما بر اساس آمار موجود، تراز اکولوژیک این دریاچه 1274.1 متر است و احیای کامل دریاچه تا تراز مذکور، نیاز به رشد تراز ۴ متری و حجم بالغ بر ۱۴ میلیارد مترمکعبی دارد که ضرورت اجرای کامل مصوبات ستاد احیای دریاچه ارومیه بویژه کاهش جدی مصارف در این حوضه آبریز را یادآوری میکند. ارسال به دوستان
تصویب لایحه نرخ عوارض طرح ترافیک ۱۴۰۳ با نرخ پایه ۱۰۰هزار تومان
اعضای شورای شهر تهران لایحه شهرداری تهران درباره «تعیین عوارض تردد جهت مدیریت ترافیک و تقاضای سفر در سال ۱۴۰۳» را تصویب کردند. محمد آخوندی، رئیس کمیسیون بودجه شورا در تشریح این لایحه گفت: این لایحه درباره عوارض طرح ترافیک برای سال آینده است که بحثهای مفصلی در کمیسیون انجام شد و تصمیمگیری درباره عدد لایحه بر عهده صحن شوراست. وی ادامه داد: بر اساس پیشنهاد کمیسیون مشترک حملونقل و بودجه شورای شهر تهران، گفته شد ورود و یا تردد وسایل نقلیه به محدوده طرح ترافیک منوط به پرداخت عوارض طرح ترافیک است که عوارض تردد وسایل نقلیه مجاز در هر روز برابر حاصلضرب نرخ پایه عوارض به مبلغ ۱۰۰ هزار تومان در ضریب مربوط به محدوده طرح و ساعت تردد و ضریب مربوط به آلایندگی وسیله نقلیه، یعنی نرخ پایه پیشنهادی ما ۱۰۰ هزار تومان است اما ۳ ضریب دارد. عضو شورای شهر تهران ادامه داد: ضریب ساعت تردد نیز به ساعت اوج صبحگاهی، ساعت اوج عصرگاهی و ساعات غیر اوج تقسیمبندی شده است و ضریب آلایندگی نیز مربوط به نوع معاینه فنی است و این بار برای خودروهای برقی این ضریب صفر در نظر گرفته شده است. آخوندی ادامه داد: فقط دقت کنید که شهرداری ۷۳ هزار تومان پیشنهاد داده بود اما طرح ترافیک اولویت درآمدی برای شهرداری نیست و قرار است این عوارض بازدارنده باشد و با مبلغ ۷۳ هزار تومان عملا شهروند را تشویق میکنیم که با خودروی شخصی وارد شود و اصلا هم بحث درآمدی نداریم. سیدجعفر تشکریهاشمی، رئیس کمیسیون حملونقل شورای شهر تهران نیز با تأیید جزئیات این لایحه گفت: بررسی خوبی صورت گرفته و همین لایحه به رای گذاشته میشود. مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران نیز در واکنش به این لایحه درباره معاینه فنی غیر از تهران گفت: باید معاونت حملونقل شهرداری تهران با وزارت کشور همفکری کند تا این مشکل حل شود، چرا که ما میدانیم در همین اطراف تهران مراکز معاینه فنی وجود دارد که شنیدهام خیلی راحت و بدون معاینه فنی برگه معاینه فنی میدهند که در تهران هم تردد میکنند اما در تهران باید ضوابط خاص بگذارند و روی این مساله باید فکر شود. محسن بیات، معاون حقوقی معاونت حملونقل شهرداری تهران نیز با حضور در صحن شورای شهر تهران با بیان اینکه افزایش نرخ طرح ترافیک بر اساس نرخ تورم سالانه اعلامی است، گفت: شهرداری تهران پیشنهاد افزایش ۳۵ درصدی به مبلغ ۷۳ هزار و ۵۰۰ تومان را داد، البته بازدارندگی ورود به محدوده طرح ترافیک بسیار مهم است اما با لحاظ کردن نرخ ۱۰۰ هزار تومانی، ماکزیمم نرخ عوارض ۱۸۰ هزار تومان میشود؛ یعنی اگر رانندهای در پیک تردد کند و معاینه فنی عادی داشته باشد نهایتا نرخ عوارض ۱۸۰ هزار تومان میشود. اعضای شورای شهر تهران لایحه شهرداری تهران درباره «تعیین عوارض تردد جهت مدیریت ترافیک و تقاضای سفر در سال ۱۴۰۳» را تصویب کردند. به عبارت دیگر، لایحه «تعیین عوارض تردد جهت مدیریت ترافیک و تقاضای سفر در سال ۱۴۰۳» با حداکثر آرای اعضای شورا با نرخ پایه ۱۰۰ هزار تومان تصویب شد. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|