|
ارسال به دوستان
دعاى روز ششم ماه رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ لا تَخْذِلْنی فیهِ لِتَعَرّضِ مَعْصِیتِکَ و لا تَضْرِبْنی بِسیاطِ نَقْمَتِکَ و زَحْزحْنی فیهِ من موجِباتِ سَخَطِکَ بِمَنّکَ و أیادیکَ یا مُنْتهى رَغْبـهَ الرّاغبینَ.
خدایا وا مگذار مرا در این روز در پى نافرمانیات روم و مزن مرا با تازیانه کیفر و دور و برکنارم بدار از موجبات خشمت به حق احسان و نعمتهاى بىشمار تو اى حد نهایى علاقه و اشتیاق مشتاقان.
ارسال به دوستان
اخبار
شاعران ایران راهی «سرزمین شعر» میشوند
پخش برنامه «سرزمین شعر» از شب گذشته (26 اسفندماه) از شبکه 4 سیما آغاز شد. این برنامه که نخستین رقابت حرفهای و جدی شاعران کشورمان با یکدیگر است از ساعت ۲۲:۳۰ با اجرای محمدمهدی سیار، شاعر معاصر، روی آنتن شبکه 4 سیما رفت.
علیرضا قزوه، علیمحمد مودب، ناصر فیض و محمدکاظم کاظمی داوران برنامه «سرزمین شعر» هستند که قرار است اشعار شاعرانی را که در 8 گروه با یکدیگر به رقابت میپردازند داوری کنند.
همچنین این برنامه در 2 شب پایانی سال ۱۴۰۲، دوشنبه و سهشنبه (۲۸ و ۲۹ اسفندماه)، در قالب ویژهبرنامه سال نو از شبکه 4 سیما پخش میشود. «سرزمین شعر» به تهیهکنندگی علی زارعان از شنبه ۲۶ اسفندماه در ۲۶ قسمت ۷۰ دقیقهای هر شب ساعت ۲۲:۳۰ روی آنتن شبکه 4 سیما میرود.
***
آخرین شماره نشریه «کد» در سال ۱۴۰۲ منتشر شد
شمارههای ۵۰ و ۵۱ ماهنامه خبری - تحلیلی کد ویژه بهمن و اسفند ۱۴۰۲ به موضوع «رصتا، فراتر از یک نمایشگاه» به عنوان پرونده ویژه این شماره پرداخته و گفتارها و نوشتارهایی از صاحبنظران حوزه تنظیمگری در فضای مجازی را منتشر کرده است.
بنا بر این گزارش، محتوای این شماره از نشریه کد، شامل پروندهای ویژه درباره دستاوردهای ساترا در دومین نمایشگاه «رصتا»، گفتوگو با سیدمرتضی میرباقری رئیس کمیسیون اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی، یادداشتی از عبدالکریم خیامی عضو شورای انتشار ساترا، گفتوگو با مدیر سکوی «تماشاخونه»، انتشار سرمقاله معاون کاربران و تنظیمگری اجتماعی ساترا، گفتوگو با رضا رشیدپور، یادداشتی درباره تنظیمگری فضای مجازی در دنیا، گفتوگو با علی یاور تهیهکننده و کارگردان سریال «سایهباز»، اخبار حوزه علم و فناوری و تنظیمگران بینالمللی، گزارش تصویری و صفحه همراه با مخاطبان است.
درج نظرات برخی بازدیدکنندگان از نمایشگاه «رصتا» و برخی مخاطبان نشریه از دیگر مطالب شماره بهمن و اسفند نشریه کد است.
علاقهمندان میتوانند از طریق وبسایت سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا)، با ورود به صفحه اصلی در بخش نشریات، این شماره از نشریه کد را مطالعه کنند.
***
نمایش فیلم سینمایی «دوار» در 2 جشنواره در روسیه و آمریکا
فیلم سینمایی «دوار» به کارگردانی میثم حسنزاده و تهیهکنندگی علیرضا علویان در ششمین حضور بینالمللی خود به نهمین جشنواره Las Cruces در آمریکا راه یافت. این جشنواره بیش از ۸۰ فیلم را در سالن آلن نیومکزیکو از 3 تا ۷ آوریل ۲۰۲۴ نمایش میدهد. همچنین فیلم سینمایی «دوار» به بیستودومین جشنواره روح آتش در روسیه راه پیدا کرده است.
این رویداد سینمایی که بهترین فیلمهای کارگردانان روسیه و ۱۶ کشور جهان در آن حضور دارند و امیر کاستاریکا نیز یکی از بنیانگذاران آن بوده، از ۲۳ الی۲۶ مارس در ایالت خانتی مانسیسک در روسیه برگزار خواهد شد.
این اثر با نام بینالمللی Orbital توسط ماداکتو پیکچرز به جشنوارهای جهانی عرضه میشود که پیش از این برنده جایزه بهترین کارگردانی از هشتمین جشنواره SoundScreen ایتالیا شده است. همچنین در پانزدهمین جشنواره فیلمهای مستقل ویرجینیا کاندیدای بهترین فیلم شده و در پنجمین جشنواره اسکیپ تاون لسآنجلس و نهمین جشنواره Las Cruces در آمریکا و چهارمین دوره Kick-Off در لهستان حضور موفق داشته است. میلاد خزاعی، مهسا اکبرپور، راحیل کافی، رضا سنایی و مصطفی امیری بازیگران «دوار» هستند.
***
«بهار جان» ویژه برنامه تحویل سال شبکه تهران شد
«بهار جان» با تدارک بخشهای شاد و مفرح در شبهای پایانی سال، با اجرای ابوالفضل آقاخانی و میزبانی سپند امیرسلیمانی و مریم مومن و به تهیهکنندگی حسین امانی، میهمان خانه مخاطبان شبکه پایتخت خواهد بود.
این ویژهبرنامه عیدانه و نوروزی از امروز یکشنبه تا چهارشنبه اول فروردینماه میهمان خانههای خواهد شد. قرار است روزهای یکشنبه و دوشنبه از ساعت ۲۲:۴۵ تا ۱:۴۵ بامداد روی آنتن برود و سهشنبه از ساعت ۱۹ تا ۸ صبح روز چهارشنبه تقدیم نگاه شما مردم شریف تهران شود.
«بهار جان» با دعوت از میهمانان ویژه، گفتوگویی صمیمانه با رویکرد ماه مبارک رمضان و نوروز، خاطرات و شنیدنیهای جذابی را پیش رو مخاطبان قرار میدهد. همچنین اجرای زنده استنداپ کمدی با حضور کمدینهای معروف یکی از بخشهای تماشایی و خاص این ویژهبرنامه است که در فواصل زمانی مختلف از قاب «بهار جان» پخش میشود.
دعوت از گروههای موسیقی محلی، آیینی و خوانندگان جوان از آیتمهای جذاب و تماشایی این ویژهبرنامه است که تقدیم نگاه مخاطبان میشود.
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطن امروز» با مقداد مؤمننژاد، تهیهکننده ویژهبرنامه تحویل سال شبکه یک سیما
برنامهای به وسعت ایران دوستداشتنی
محمد محمدی: ویژهبرنامههای لحظه تحویل سال در شبکههای تلویزیونی به دلیل مخاطب میلیونی همواره در زمره مهمترین برنامههای رسانه ملی به حساب آمدهاند، از همین رو سالیان سال است مدیران و سیاستگذاران صداوسیما نسبت به ساخت و تولید ویژهبرنامههای تحویل سال اهتمام ویژه دارند. از انتخاب تهیهکنندگان باتجربه و باسابقه گرفته تا حمایتهای خاص و منحصر به فرد را میتوان امتیازات ویژه این برنامهها دانست؛ برنامههایی که با انبوه مخاطبانشان میتوان به جرأت گفت نقش تعیینکنندهای در رضایتمندی مردم از عملکرد رسانه ملی دارند.
نکته قابل توجه اینکه طی چند سال اخیر ویژهبرنامههای تحویل سال برخلاف چند دهه اخیر محدود به ساعات و لحظات منتهی به سال تحویل نبوده و برای بهرهمندی بیش از پیش مردم و مخاطبان، از چند روز مانده به تحویل سال نو میهمان خانههای مردم میشوند و روی آنتن میروند. امسال نیز رسانه ملی با تولید برنامههای متنوع در شبکههای مختلف قرار است سال بسیار پرمخاطبی را آغاز کند. از طرفی همزمانی نوروز با ماه مبارک رمضان امسال شرایط بسیار خاص و ویژهای را برای رسانه ملی ایجاد کرده است. از انبوه برنامهها و سریالهای مناسبتی گرفته تا ویژهبرنامه سال نو نوید یک شروع پرمخاطب در رسانه ملی را میدهد. در همین راستا شبکه یک سیما ویژهبرنامه «ایران دوستداشتنی» را به تهیهکنندگی مقداد مومننژاد از شب گذشته روی آنتن برده و مطابق برنامهریزی انجام شده قرار است این برنامه تا روز دوشنبه ساعت 19:30 روی آنتن برود و در روز سهشنبه این برنامه از 19:30 تا لحظه سال تحویل ادامه داشته باشد.
فلورا سام، سیدمحمد معتمدی، امیرحسین مدرس و پدرام کریمی میزبانان «ایران دوستداشتنی» هستند؛ برنامهای که قرار است میهمانهایش از سراسر ایران با اقوام، پوششها، فرهنگها و گویشهای مختلف باشند. برای آگاهی بیشتر از این ویژهبرنامه و روند تولید آن با مقداد مومننژاد، تهیهکننده «ایران دوستداشتنی» به گفتوگو نشستیم.
* * *
* لطفا درباره برنامه «ایران دوستداشتنی» بگویید و اینکه امسال با توجه به همزمانی ماه مبارک و نوروز و پخش سریالهای ماه مبارک چه تدابیری برای جذب مخاطبان اندیشیده شده است؟
با توجه به قسمتهای قبلی «ایران دوستداشتنی» و تمرکز بر مناطق مختلف کشور عزیزمان، در این ایام هم همین مسیر طی میشود و علاوه بر آن نگاه ویژهای به آیینهای ماه مبارک رمضان و نوروز خواهیم داشت، زیرا این ۲ عید برای ما مردم ما بسیار مهم است و باید در راستای تقویت حال خوبشان و بازشناسی فرهنگها و آدابشان تلاش کنیم.
* یکی از ویژگیهای شاخص برنامه «ایران دوستداشتنی» اهتمام ویژه نسبت به تمام اقوام است؛ درباره این ویژگی بگویید و اینکه دلیل پررنگ شدن این ویژگی در برنامه شما چه بود؟
از ابتدا قرار بر این بود که به همین شکل باشد؛ در«ایران دوستداشتنی» ما به گنجینهای ارزشمند از تاریخ و فرهنگ انسانی و اسلامی کشورمان میپردازیم. این برنامه به مردم هر منطقه، اندیشمندان و هنرمندان میپردازد که خدمات زیادی به کشورمان داشتهاند. پرداختن به اقوام و سنتهای ایرانی در تلویزیون بسیار جای کار دارد و هر چقدر درباره آنها حرف بزنیم، باز هم زوایای پنهانی دارد که هر دفعه مخاطب با یک تصویر جدید از آن شهر یا شهرستان و استان روبهرو میشود و ایران را محدود به شهرهای بزرگ یا کلانشهرها نمیبیند و همین مقدمهای است بر جذب توریست داخلی و اینکه سراسر ایران با این تنوع فرهنگی قابلیت گشت و گذار دارد.
* ویژهبرنامه «ایران دوستداشتنی» از چند روز مانده به آغاز سال نو کار خود را آغاز کرده، آیا این بازه زمانی باعث بیات شدن و صد البته حجم سنگین کار نمیشود؟
حجم کار که سنگین میشود اما دوست داشتیم با توجه به همزمانی ماه مبارک رمضان و عید نوروز روزهای بیشتری ویژهبرنامه داشته باشیم تا بتوانیم لحظات خاطرهانگیزی را در این ایام برای مردم عزیز و دوستداشتنی کشورمان به وجود آوریم. برنامهریزی حضور میهمانهای مختلف از مناطق مختلف و آیتمهای متنوعی که طراحی شده است، فضای جذابی را به وجود میآورد که مطمئن هستیم به قول شما بیات نخواهد نشد.
* یکی از ویژگیهای شاخص برنامههای تحویل سال بحث دکور برنامه است؛ لطفا درباره طراحی صحنه و دکور برنامه بگویید که امسال چگونه و توسط چه کسی طراحی شده و دارای چه ویژگیهایی است؟
مسیری که برای طراحی دکور شامل تحقیق و پژوهش و مشورت با افراد حرفهای و اهل فن طی شد، ما را در موقعیت خوبی قرار داده است که بتوانیم آن را به بهترین شکل ممکن به سرانجام برسانیم. آقای علی میرزایی از طراحان خوب، طراحی دکور را به عهده داشتهاند و برای ویژهبرنامه تمهیدات جذابی در بحث دکور و صحنه در نظر گرفته شده است.
* از جمله مواردی که هر چند سال یک بار به موضوع و دغدغه برخی منتقدان بدل میشود، استفاده زیاد از چهرهها در برنامههای سیما، بویژه حضور چهرههاست؛ لطفا نظر خودتان را به عنوان یکی از برنامهسازان سیما درباره این موضوع بگویید؟
این برنامه سلبریتیمحور نیست و بیشتر به آیینها و افراد شاخص ایران در حوزههای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی میپردازد تا صدای ایران به معنی واقعی کلمه باشد. شبکه اول سیما شبکه سراسری است و باید همه سلیقهها را تحت پوشش داشته باشد. به هر شکل سلیقه مخاطب گاهی رویکرد هر برنامه مشخص را میکند و برنامهساز هم سادهترین راه را برای جذب مخاطب انتخاب میکند که آن هم حضور سلبریتیهاست، چون هم به افزایش مخاطب و هم بازنشر در فضای مجازی کمک میکند اما کماکان من معتقدم محتوای خوب و طراحی درست است که باعث جذب مخاطب میشود؛ حال میخواهد یک فرد غیرنامآشنا میهمان برنامه باشد یا یک فرد نامآشنا. مهم حرفهایی است که زده میشود، نه اینکه چه کسی آن حرفها را میگوید.
ارسال به دوستان
رئیسجمهور در چهارمین شب ماه مبارک رمضان میزبان اهالی فرهنگ و هنر شد
هنرمندان در امید دادن به جامعه پیشتاز باشند
گروه فرهنگ و هنر: شامگاه جمعه 25 اسفندماه چهارمین روز ماه مبارک رمضان، رئیسجمهور افطار را میزبان تعدادی از اهالی فرهنگ و هنر بود. در این نشست صمیمی حجتالاسلاموالمسلمین رئیسی پس از استماع دیدگاهها و نظرات برخی هنرمندان، در سخنانی توانمندی فرهنگی را همچون توانمندیهای دفاعی و اقتصادی از عناصر مهم اقتدارآفرینی برای کشور دانست و بر توجه جدی به عرصه هنر و فرهنگ کشور تاکید کرد.
رئیسجمهور اعتلای هنر و فرهنگ را موجب افتخارآفرینی، عزتمندی و ارتقا و سربلندی کشور دانست و با اشاره به پیشرفتهای علمی، صنعتی، فرهنگی و هنری چشمگیری که به برکت پیروزی انقلاب اسلامی، به دست آمده است، تصریح کرد: صرفنظر از اینکه این پیشرفتها در دوره کدام دولت به دست آمدهاند، باید با هنرمندی به تصویر کشیده شوند تا بتوان ایران پیشرفته و فناور را به جهان معرفی کرد.
رئیسجمهور از فعالان عرصههای فرهنگی - هنری خواست با تکیه بر داشتههای ارزشمند این ملت، برای متبلور کردن جلوههای متعالی و والای داشتههای علمی، فرهنگی و هنری این کشور گامهای بلندی بردارند.
رئیسی در ادامه حمایت مالی و حقوقی از هنرمندان را از جمله وظایف دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست و افزود: در مقابل هنرمندان نیز وظیفه دارند با جوشش درونی هنر خود در آرامش و امید دادن به جامعه بویژه در نسل جوان پیشرو و پیشتاز باشند و مظاهر زیبایی که به برکت انقلاب اسلامی در این کشور خلق شده را حفظ کرده و به تصویر بکشند.
«مرور اقدامات انجام شده از سوی دولت در بخش سینما»، «تنظیم سند ملی موسیقی براساس سند فنی و فقهی گردآوری شده از سوی رهبری معظم انقلاب» و «لزوم بررسی اخذ مالیات از هنرمندان کمدرآمد» از دیگر نکاتی بود که رئیسجمهور ناظر به سخنان برخی اهالی فرهنگ و هنر به آنها اشاره کرد.
رئیسی در پایان با بیان اینکه دولت به معنای واقعی برای اهالی فرهنگ و هنر به عنوان مفاخر کشور احترام قائل است، تصریح کرد: نظرات و دیدگاههای مطرح شده از سوی اهالی فرهنگ و هنر، برای دولت ارزشمند و مفید بوده و نقدهای مطرح شده نیز از نظر دولت دغدغههایی در جهت اصلاح امور است که مورد توجه قرار خواهد گرفت.
پیش از سخنان رئیسجمهور در این نشست، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی با بیان اینکه دولت مردمی تلاش کرده همه فرصتها و ظرفیتها را برای رشد و تعالی فرهنگ و هنر در اختیار فعالان این عرصه قرار دهد، گفت: امسال سینما پررونقترین و پرمخاطبترین سال تاریخ خود را پشت سر گذاشت و در عرصههای تئاتر، هنرهای تجسمی و موسیقی و شعر نیز رویدادها و جشنوارههای مهم فرهنگی و هنری کشور با استقبال چشمگیری برگزار شدند.
دکتر اسماعیلی با اشاره به تصویب سند ملی موسیقی بعد از 45 سال، در گزارشی از دستاوردهای 2 ساله اخیر خبر داد: تمام اسناد بالادستی عرصه هنر و فرهنگ در حال تدوین است؛ بنیاد پویانمایی با ابلاغ سند آن کار خود را آغاز کرده، برگزاری بازار هنر (اکسپوی) هنرهای تجسمی به تصویب رسیده و مصوبه فعالیت شهر خلاق صنایع فرهنگی نیز در روزهای اخیر ابلاغ شده است.
در ادامه مرتضی امیریاسفندقه به نمایندگی از شاعران، علی دهکردی رئیس خانه سینما، ایرج نعیمایی به نمایندگی از خوشنویسان، علی نصیریان به نمایندگی از بازیگران سینما، محسن نفر به نمایندگی از فعالان عرصه موسیقی و راضیه تجار به نمایندگی از نویسندگان به بیان دیدگاهها و نظراتشان پرداختند.
هنرمندان آقا و خانم شرکتکننده در این نشست پس از یک ساعت و نیم گفتوگو با رئیسجمهور، افطار را میهمان رئیسی بودند و پس از افطار نیز حدود یک ساعت و نیم دیگر به شکل انفرادی و گروهی با رئیسجمهور به گفتوگو نشسته و دیدگاهها، نظرات و مطالبات خود را با وی در میان گذاشتند.
ارسال به دوستان
«وطن امروز» وضعیت اکرانهای نوروزی طی یک دهه گذشته در سینما را بررسی کرد
اکران نوروزی و جذب مخاطب در سینما
گروه فرهنگ و هنر: یکی از ویژگیهای شاخص و بارز اکران نوروزی 1403 تنوع آثار با مضامین و محتواهای مختلف است؛ امری که طی چند سال گذشته بویژه در دولت یازدهم و دوازدهم تنها در انحصار برخی فیلمها و پخشکنندگان خاص قرار گرفته بود اما در 2 سال گذشته و با توجه به اکران نوروزی 1403 شاهد تنوع در آثار سینمایی اکران شده در بازه عید نوروز به عنوان یکی از مهمترین و پرمخاطبترین بازههای اکران فیلمهای سینمایی هستیم.
«تمساح خونی» در ژانر کمدی، «آسمان غرب» در ژانر دفاع مقدس، «پرویزخان» در ژانر ورزشی، «نوروز» با محتوای آیینهای نوروزی، «ایلیا جستوجوی قهرمان» در ژانر کودک و نوجوان و «بیبدن» در حوزه اجتماعی و جنایی در حالی 6 فیلم اکران نوروزی سال پیش رو را تشکیل میدهند که با توجه به مضامین این آثار میتوان به جرأت اذعان کرد برخلاف سالیان گذشته، امسال مخاطبان در انتخاب آثار سینمایی با گزینههای مختلفی روبهرو هستند. البته که از ابتدای دولت سیزدهم چیدمان فیلمها در اکران نوروزی وضعیتی کاملا متفاوت از سایر سالها به خود گرفته است و تلاش شده است با تنوع در آثار به جذب بیش از پیش مخاطب اهتمام ورزیده شود؛ موضوعی که سال گذشته نیز روحالله سهرابی، مدیرکل دفتر نظارت بر نمایش و عرضه فیلم سازمان سینمایی بر آن تاکید کرده بود. این مدیر سازمان سینمایی با اشاره به این موضوع که تنوع اکران نوروز به جذب مخاطب خواهد انجامید، در گفتوگو با یکی از رسانهها اعلام کرده بود انتظار میرود با ترکیب فیلمها در ژانرهای مختلف همچون دفاع مقدس، اجتماعی و کمدی در ایام نوروز و البته ایام ماه مبارک و بویژه شبهای این ماه مبارک، شاهد رونق بیشتر سینماها و استقبال مخاطبان باشیم. این در حالی بود که به عنوان نمونه در اواسط دهه 80 و با اکران فیلم «اخراجیها» در نوروز آن سال نهتنها شاهد موجی از مخاطب در ایام تعطیلات عید نوروز بودیم، بلکه با استناد به گزارشهایی که از استانهای سراسر کشور در سالنامه آماری سینما ثبت شده است، سینماها و سالنها مملو از مخاطبان شده بود.
کافی است نگاهی داشته باشیم به وضعیت اکرانهای نوروز طی یک دهه گذشته تا نقش و سهم این بازه مهم را در بدنه سینمای ایران به وضوح ببینیم.
سال 93 در حالی 5 فیلم «با دیگران»، «چ»، «خط ویژه»، «طبقه حساس» و «معراجیها» در اکران عید روی پرده رفتند که استقبال مردم در پایان این بازه زمانی عددی حدود 2 میلیون 700 هزار مخاطب بود و این در حالی است که از 12 میلیون مخاطب کل سال سینما، سهم اکران نوروزی حدود 22 درصد کل مخاطبان آن سال را شامل میشد.
در سال 94 چهار فیلم «رخ دیوانه»، «استراحت مطلق»، «ایران برگر» و «طعم شیرین خیال» در حالی جزو فیلمهای اکران عید بودند که در مجموع یک میلیون و 700 هزار مخاطب در این بازه به تماشای این فیلمها نشستند و با احتساب 13 میلیون مخاطب کل سینمای ایران میتوان حدود 13 درصد مخاطبان سینما را مربوط به اکران عید دانست.
سال 95، هفت فیلم نوبت اکران نوروزی گرفتند؛ فیلمهای «من سالوادر نیستم!»، «۵۰ کیلو آلبالو»، «بادیگارد»، «ابد و یک روز»، «خشم و هیاهو»، «کفشهایم کو» و «کوچه بینام» در مجموع 7 میلیون و 500 هزار مخاطب از 25 میلیون مخاطب آن سال را به خود اختصاص دادند و این یعنی 30 درصد مخاطبان کل سال در ایام نوروز سال 95 به تماشای فیلمها رفتند.
سال 96 فیلمهای «ماجرای نیمروز»، «یک روز بخصوص»، «گشت ارشاد ۲»، «خوب، بد، جلف» و «اباجان» در اکران نوروز قرار گرفتند که این آثار نیز در مجموع 4 میلیون و 200 هزار مخاطب از 22 میلیون مخاطب کل سال را به خود اختصاص دادند و این یعنی 19 درصد مخاطبان سینما در سال 96 تنها در بازه عید به سینما رفتند.
سال 97 نیز مانند سال 95 هفت فیلم در اکران نوروزی قرار گرفتند؛ فیلمهایی چون «به وقت شام»، «لاتاری»، «فیلشاه»، «فراری»، «خرگیوش»، «مصادره» و «لونه زنبور» که در مجموع 7 میلیون و 200 هزار مخاطب به تماشای این فیلمها نشستند؛ آثاری که با احتساب 28 میلیون مخاطب کل باید اذعان کرد 26 درصد مخاطبان کل سینما مخاطبان اکران نوروزی این سال بودند.
سالهای 98، 99 و 1400 اما با توجه به شیوع کرونا، وضعیت سینما به هیچ وجه قابل قیاس با سایر سالها نبود ولی با فروکش کردن همهگیری در نوروز 1401، فیلمهایی چون «موقعیت مهدی»، «روز صفر»، «لامینور»، «مرد بازنده»، «علفزار»، «قدغن» و «شادروان» اکران شدند که این آثار در بازه عید نوروز حدود 900 هزار مخاطب را به خود اختصاص دادند که با توجه به استقبال 14 میلیونی همچنان شاهد خسارت کرونا به سینما هستیم اما در اکران نوروز سال 1402 با رشد 400 هزار نفری این عدد از بین فیلمهای «غریب»، «ملاقات با جادوگر»، «فسیل» و «عروس خیابان فرشته» مواجهیم و شاهد استقبال یک میلیون و 200 هزار مخاطب در ایام نوروز بودیم که به نسبت سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است. اکنون با توجه به حرکت رو به رشد سینما در حوزه مخاطب و ثبت رکورد طی 2 دهه اخیر در سینما و اهتمام ویژه مدیران در چیدمان و تنوع آثار، میتوان انتظار داشت امسال ظرفیت اکران نوروزی بیش از پیش مورد استفاده قرار گیرد و شاهد اقبال و استقبال مخاطبان نهتنها در تهران، بلکه در سراسر کشور از فیلمهای نوروزی باشیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|