|
اخبار
کمک ۱۱ هزار میلیارد تومانی مردم به مراکز نیکوکاری
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد گفت: سال گذشته مراکز نیکوکاری ۱۱ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان کمک مردمی جذب و به خانوادههای نیازمند ارائه کردند. حبیباله آسوده افزود: مراکز نیکوکاری سراسر کشور در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۳۱ میلیارد تومان صدقه را جمعآوری کردند و در اختیار مددجویان قرار دادند. وی ادامه داد: همچنین در طرح اکرام ایتام و محسنین نیز مراکز نیکوکاری ۶۱۹ میلیارد تومان به ایتام و محسنین تحت حمایت کمک کردند. معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد خاطرنشان کرد: در این مدت بیش از ۱۱۲۷ میلیارد تومان زکات نیز توسط مراکز نیکوکاری جمعآوری و به نیازمندان پرداخت شد. آسوده اظهار کرد: سال گذشته مراکز نیکوکاری ۹۷۷۰ میلیارد تومان نیز کمکهای مبتنی بر نیاز را جذب و به محرومان ارائه کردند. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، وی اضافه کرد: در مجموع عملکرد مراکز نیکوکاری در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال پیش از آن ۲۸ درصد رشد در جذب کمکهای مردمی را نشان میدهد.
***
مدیران برای برنامهریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
استاندار تهران با تاکید بر لزوم برنامهریزی، آیندهپژوهی و تعامل با مردم توسط دستگاهها و سازمانها گفت: مدیران برای برنامهریزی در استان، نیازها و ضروریات را شناسایی کنند. علیرضا فخاری در جلسه شورای برنامهریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامهمحوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیادهگوییها خودداری شود و بدون محاسبه منابع و محدودیتها برآورد انجام ندهیم. استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطافپذیری در برنامهها گفت: با رعایت اصول و چارچوبها و با توجه به اسناد بالادستی میتوانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم. فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامهها اظهار کرد: برنامههای ارائه شده باید طبق واقعیتها باشد و برای مشارکت در برنامهریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم. وی با اشاره به برنامهریزی و آیندهپژوهی دستگاهها و سازمانها گفت: برای برنامهریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقعگرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار در قالب عملکرد دستگاهها به قضاوت مردم گذاشته شود، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام میشود. استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود، گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته میشود و میتوان برای آن برنامهریزی صحیح انجام داد.
***
تدوین پویش «شهر بدون پلاستیک» در وزارت بهداشت
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: همگام با پویش سازمان محیطزیست، تدوین طرح پویش «شهر بدون پلاستیک» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اتمام رسید و لازم است در راستای کاهش مواد پلاستیکی اطلاعرسانی عمومی انجام شود. جعفر جندقی افزود: در پی مطالعات سلولهای انسانی در محیط کشت و آبزی و ورود آنها به چرخه مواد غذایی، انتقال میکروپلاستیکها در روده موجب اثرگذاری بر سیستم لنفاوی، گردش خون و در نهایت تجمع در بافتهایی مانند کبد، کلیه، مغز و دستگاه گوارش میشود که ممکن است برای بیماران زمینهای پیامدهایی داشته باشد. وی ادامه داد: نگرانیهای اصلی حول موضوع مواد پلاستیکی ناشی از مواد سمی و موارد شیمیایی به این منظور است که زبالههای میکروپلاستیکی به علت اینکه ناقل پاتوژنها و فلزات سنگین هستند باعث ایجاد خطر برای زنان باردار و ایجاد تداخلاتی در هورمونها، کاهش قدرت باروری، مشکلات رشد مغز و استخوان، بروز سرطان و اختلال در توسعه و رشد مجرای تناسلی جنین شوند. جندقی افزود: همچنین میکروپلاستیکها میتوانند باعث بروز انواع اختلالاتی همچون بیماریهای قلبی - عروقی، دیابت نوع ۲ و آنزیمهای کبدی شوند که همگی انواعی از مشکلاتی هستند که در نتیجه قرارگیری در معرض مقدار بسیار کمی از این ماده میتوانند به وجود آیند.
ارسال به دوستان
ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی ریاستجمهوری از کسب رتبه چهارم جهانی تولید علم در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی از سوی محققان ایرانی خبر داد. محمدرضا شمساردکانی گفت: ستاد اقتصاد دانشبنیان گیاهان دارویی و طب سنتی عزم جدی دارد که در پازل ایران قوی بتواند موضوع و سرفصلی بسیار مهم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.
ارسال به دوستان
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور: طلاق طی 2 سال اخیر در جامعه کاهشی و اعتیاد متوقف شده است
سیر نزولی آمار طلاق
امانالله قراییمقدم، جامعهشناس در گفتوگو با «وطن امروز»: بخش عمده طلاقها ناشی از آشنایی زوجین در فضای مجازی برای ازدواج است
گروه اجتماعی: طبق اعلام رئیس سازمان امور اجتماعی کشور طلاق در 2 سال اخیر کاهش یافته و روند اعتیاد نیز متوقف شده است. اینکه این 2 معضل که جزو مهمترین آسیبهای اجتماعی هستند، مهار شدهاند و حتی آمار طلاق کاهش هم یافته، امیدوارکننده است و نشان از برنامهریزی مسؤولان در این زمینه دارد. طبق آمارهای موجود 204 هزار و 486 فقره طلاق در سال 1400 ثبت شده بود که سال 1401 این آمار با اندکی کاهش به 204 هزار و 294 مورد رسید. این در حالی است که بر اساس آمار ثبت احوال کشور در ۱۰ ماهه سال گذشته 164 هزار و 886 مورد طلاق در کشور ثبت شده است.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با اشاره به کاهش شاخصهای آسیبهای اجتماعی در 2 سال اخیر گفت: در حوزه اعتیاد نیز با توقف رشد اعتیاد در کشور روبهرو هستیم. محمد عباسی با اشاره به طرح جامع آسیبهای اجتماعی و تدوین برنامه جامع درباره آن در دولت سیزدهم اظهار داشت: وظایف و ظرفیتهای دستگاهها در حوزه آسیبهای اجتماعی احصا و دفترچهای در این باره تدوین شده است. وی اضافه کرد: رئیسجمهور سازمان امور اجتماعی را مکلف کرده است عملکرد همه دستگاههای مربوط در حوزه آسیبهای اجتماعی را روزانه به طور مستمر رصد و سازمانهایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمیکنند به شورای اجتماعی کشور معرفی کند.
معاون وزیر کشور تاکید کرد: این اقدام در حقیقت نوعی شتاب بخشی دستگاهها در اجرای وظایف خود در کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی است. عباسی درباره آمارهای آسیبهای اجتماعی در کشور گفت: خوشبختانه مساله مربوط به حوزه طلاق در 2 سال دولت سیزدهم کاهش داشته است. همچنین در حوزه اعتیاد، روند آن در جامعه ایران متوقف شده است. رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با اشاره به کاهش سکونتگاههای غیررسمی به دلیل توجه دولت به نقاط حاشیهای در کشور تاکید کرد: با وجود همه کاهشها، باید به این موضوعات همچنان توجه شود. رئیسجمهور ۱۷ اردیبهشت در جلسه شورای اجتماعی کشور از مسؤولان سازمانها و نهادهای مربوط خواست با رصد دقیق و مستمر شاخصهای کنترل و کاهش معضلات و آسیبهای اجتماعی، تصمیمگیران را در داشتن نگاهی واقعگرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و بهنگام یاری کنند. حجتالاسلاموالمسلمین سیدابراهیم رئیسی 2 طرح «نماد» در آموزشوپرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرحهای مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرحها از دیگر سازمانها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند. رئیسی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیتهای تشکلهای مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیبهای اجتماعی تأکید کرد.
* فضای مجازی جایی برای آشنایی و ازدواج نیست
دکتر امانالله قرایی مقدم، جامعهشناس در گفتوگو با «وطن امروز» درباره علل کاهش نسبی میزان طلاق در کشور طی 2 سال اخیر آنطور که رئیس سازمان امور اجتماعی اعلام کرده است، گفت: عوامل متعددی در میزان افزایش طلاق تاثیرگذار است که میتوان به عدم مشاورههای پیش از ازدواج، وجود تفاوتهای فرهنگی بین زوجین، چشم همچشمیها، ضعف بنیه اقتصادی خانوار، تفاوتهای سنی و ازدواجهایی با آشنایی در فضای مجازی نام برد. وی توسعه مراکز مشاورهای در کشور را در کاهش طلاق پس از ازدواج مهم دانست و گفت: خوشبختانه این مساله تاثیر بسزایی بر کاهش میزان طلاق بر جای میگذارد. این جامعهشناس بر توجه به ایجاد میزگردهایی در رسانه ملی، ساخت سریال. برای تحکیم بنیان خانواده، همچنین آگاه کردن فرزندان از آشناییهای در فضای مجازی برای ازدواج مهم دانست و افزود: بخش عمده طلاقها طی یک دهه اخیر به دلیل آن است که آشنایی زوجین اصولی نبوده است و از طریق چت کردن در فضای مجازی با هم آشنا شدهاند علاوه بر این افزایش توقعات، اعتیاد، کمرنگ شدن اعتقادات مذهی نسبت به دهههای گذشته و عدم تناسبهای فرهنگی در کنار بیکاری و ناتوانی در تامین معیشت نیز عوامی دیگری است که زندگیها را از هم میپاشد.
به گفته قرایی، استحکام بنیان خانواده در شهرستانها و روستاها به دلیل فرهنگ منطقهای و کمرنگ بودن چشم و همچشمی نسبت به زندگی شهری، همچنین حفظ اعتقادات است اما با توسعه شهرنشینی متاسفانه قبح طلاق ریخته است، چرا که میزان نیروهای برانگیزنده بر نیروهای بازدارنده قویتر شده است. وی ادامه داد: عدم مسؤولیتپذیری در برابر تعهد ازدواج عامل مهم افزایش میزان طلاق است، بنابراین چنانچه بیکاری کاهش یابد و هزینههای زندگی کم شود و از طرفی فرهنگها غنی شوند، شاهد کاهش طلاق خواهیم بود. به هر حال کاهش نرخ ازدواج و افزایش طلاق از تغییرات چند دهه اخیر در چارچوب خانوادهها است. طلاق یکی از آسیبهای جدی تغییر نهاد خانواده است که معضلات متعددی را به همراه دارد. وضعیت اقتصادی یکی از عوامل تاثیرگذار بر روند طلاق است، زیرا نابسامانیهای اقتصادی سبب نزاع و درگیری بین زوجین میشود. وضعیت اجتماعی، فرهنگی و... دیگر عوامل موثر هستند. وضعیت نامطلوب متغیرهای کلان اقتصاد و افزایش قابل توجه آمار طلاق در ایران نشاندهنده وجود رابطه مستقیم بین متغیرهای کلان اقتصادی و طلاق است. بنابراین رابطه مستقیم بین بٌعد اقتصادی و طلاق، بررسی اثر شاخصهای کلان اقتصادی بر طلاق را مهم و ضروری میکند.
ارسال به دوستان
هواشناسی هشدار داد؛ احتمال وقوع سیل در تهران
ادامه بارشها در نقاط مختلف کشور
زهرا منظری: با فعال شدن سامانه بارشی جدید اغلب استانهای کشور با بارش باران مواجه خواهند شد؛ بارشهایی که طبق پیشبینی سازمان هواشناسی در برخی مناطق شدید است. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از وقوع رگبار، رعد و برق و کاهش دما در نقاط مختلف کشور خبر داد. صادق ضیاییان افزود: سهشنبه (امروز) در استانهای واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، برخی نقاط جنوب و مرکز کشور استانهای ساحلی خزر و استانهای قزوین، البرز و تهران رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت، برخی نقاط گرد و خاک و در نقاط مستعد بارش تگرگ پیشبینی میشود. ضیاییان ادامه داد: چهارشنبه و پنجشنبه در شمال غرب، سواحل شمالی شمال شرق، ارتفاعات البرز مرکزی و بخشهایی از شرق و جنوب کشور بارش پیشبینی میشود. وی اضافه کرد: سهشنبه در استانهای ساحلی خزر و چهارشنبه و پنجشنبه در شمال شرق کشور کاهش دما رخ خواهد داد. جمعه جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در کشور خواهیم داشت. ضیاییان ادامه داد: خلیجفارس و دریای خزر در ۲ روز آینده مواج خواهند شد. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران نیز گفت: آسمان تهران سهشنبه (امروز)، قسمتی ابری تا ابری، با بارش پراکنده، گاهی رگبار و رعد و برق و در بعضی ساعتها افزایش باد با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه (فردا) کمی ابری تا نیمهابری، با بارش پراکنده، گاهی وزش باد و در بعضی ساعتها افزایش باد با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. ضیاییان در پایان اظهار کرد: سهشنبه و چهارشنبه اردبیل با کمینه ۵ و ۴ درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه ۳۶ و ۳۷ دمای درجه سانتیگراد خنکترین و گرمترین مراکز استان پیشبینی میشوند.
* احتمال وقوع سیل در تهران
اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی، لغزندگی جادهها و سیلابی شدن مسیلها هشدار داد. این اداره با صدور هشدار نارنجی با اشاره به تشدید فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداریهای محلی آورده است: طی روز سهشنبه ۱۸ اردیبهشت وقوع رگبار باران، رعد و برق، تگرگ، صاعقه، وزش باد شدید بویژه در نیمه شمالی استان، وزش باد شدید تا خیلی شدید و در نواحی مستعد گرد و خاک بویژه در نیمه جنوبی استان پیشبینی میشود. در این شرایط جوی لغزندگی جادهها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روانآب، سیلابی شدن مسیلها، طغیان رودخانههای فصلی، اختلال در سفرها، کاهش دید، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازههای موقت از جمله بنرها، داربستها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حملونقل، در مناطق مستعد گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی دور از انتظار نیست.
* امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ سیلزده
به دنبال بارشهای سیلآسا که بیش از نیمی از استانهای کشوررا فراگرفته، طی ۷ روز اخیر به بیش از ۵۳۰۰ نفر در ۱۷ استان کشور امدادرسانی شده است. بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر کشور درباره جزئیات اقدامات انجام شده از سوی امدادگران جمعیت هلالاحمر در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان کشور گفت: پس از هشدار هفته گذشته سازمان هواشناسی، سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر امدادگران خود و تجهیزات امدادی را در استانهایی که از سوی هواشناسی با بارش شدید باران پیشبینی شده بودند، به حالت آمادهباش درآورد. پس از آن با شروع بارشها از تاریخ ۱۲ تا 17 اردیبهشت شاهد وقوع سیل و آبگرفتگی در استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحالوبختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، سمنان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویهوبوراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد بودیم. وی با بیان اینکه در این استانها، مجموعا ۱۳۸ مورد عملیات امداد و نجات از سوی امدادگران جمعیت هلالاحمر انجام شده است، گفت: در مجموع این ماموریتها به 5 هزار و ۳۶۹ نفر متأثر از سیل امدادرسانی شده است، همچنین ۲۲۵ نفر به مناطق امن انتقال داده شده و از ۲۰۲ واحد مسکونی تخلیه آب انجام شد. ۲۰۶ نفر نیز اسکان اضطراری داده شدند. وی اضافه کرد: ۲۴۲ تیم عملیاتی متشکل ۸۸۱ نفر امدادگر و نجاتگر در این ماموریتها حضور داشتند که به متأثران از سیل و آبگرفتگی امدادرسانی کردند.
ارسال به دوستان
اعتبار ۹ همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص
تداوم خدمات رایگان بیمهای دهکهای یک تا 5
دهکهای یک تا 5 همچنان از خدمات رایگان بیمه سلامت بهرهمند هستند و سایر بیمهشدگان نیز مشمول تخفیف ویژه حق بیمه دولت میشوند. مدیرعامل بیمه سلامت تاکید دارد افراد فاقد بیمه هرچه سریعتر برای پوشش بیمه سلامت مراجعه کنند. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به عمر ۲ ساله صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج، از اعتبار ۹ همتی برای این صندوق در سال جاری خبر داد. محمدمهدی ناصحی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعبالعلاج» که دیروز برگزار شد، اظهار کرد: حدود ۲ سال از عمر صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج میگذرد. هنگامی که این صندوق ایجاد شد، میزان بودجه تخصیص یافته معادل ۵ همت (۵ هزار میلیارد تومان) بود که سال گذشته به ۷ همت رسید. وی ادامه داد: میزان بودجه تخصیصیافته صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج در سال جاری معادل ۹ همت است. ناصحی با بیان اینکه موضوع حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج در کانون توجه قرار گرفته است، افزود: دولت و وزارت بهداشت به موضوع حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج توجه کردهاند و بیمههای پایه در جهت پوشش خدمات گام برداشتهاند. حدود ۲ سال از عمر صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج میگذرد اما از شاکله بسیار خوبی برخوردار است.
وی درباره بیماریهای تحت پوشش صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج گفت: ۱۰۷ گروه از بیماریهای خاص و صعبالعلاج تحت پوشش قرار دارند. وی ادامه داد: در حال حاضر ۵۳ بیماری در سامانهها بارگذاری شده است. سازمان بیمه سلامت و معاون درمان در نظر دارند بخش عمدهای از بیماریها را در سامانهها بارگذاری کنند. ما در نظر داریم با گسترش نسخه الکترونیکی در بخش سرپایی، خدمات بدون پرداخت از جیب مردم ارائه شود و گامهای خوبی در این زمینه برداشته شده است. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پیش از ایجاد صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج فقط ۵ بیماری از خدمات حمایتی برخوردار بودند. پس از ایجاد صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج، بستههای حمایتی برای بیماران ارائه میشود. بستههای حمایتی ارائه شده بستههای غنی به حساب میآیند و مدام در حال بازنگری هستند.
وی همچنین درباره ۱۰ بیماری خاصی که مشمول خدمات دندانپزشکی به صورت رایگان هستند، توضیح داد: تالاسمی، هموفیلی، دیالیز، اماس، بیماریهای متابولیک، ایبی، سرطانیها، بیماران مزمن روان، پیوندیها و اوتیسم تحت حمایت صندوق قرار دارند. وی با بیان اینکه داروهای گرانقیمت تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتهاند، افزود: داروهای گرانقیمت بیماران SMA، هموفیلی و سرطانی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتهاند. همچنین بستههای مربوط به این بیماران در حال تکمیل است، به نحوی که با توجه به میزان اعتبارات بتوانیم بیشترین پوشش حمایتی را داشته باشیم. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با بیان اینکه ۵ دهک جامعه تحت پوشش بیمه رایگان قرار گرفتهاند، گفت: اگر شماره موبایل ثبتشده در پرونده افراد در سامانه وزارت رفاه معتبر باشد، موضوع بیمه شدن آنها به اطلاع آنها رسیده است. برخی افراد دهکهای پایین جامعه از موضوع بیمه شدن خود مطلع نیستند که این امر به دلیل غیر معتبر بودن شماره موبایل آنها در سامانه وزارت رفاه است، همچنین پوشش بیمهای این دهکها همچنان ادامه دارد.
ارسال به دوستان
استقبال کم فرهنگیان بازنشسته از به کارگیری دوباره
با آنکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور به وزارت آموزشوپرورش اجازه دادند در صورت نیاز، نسبت به بهکارگیری معلمان بازنشسته و افراد دارای سابقه خرید خدمت و حقالتدریس در وزارت آموزشوپرورش و آموزشیاران و آموزشدهندگان نهضت سوادآموزی، مدرسان طرح امین و معلمان قرآنی، به صورت حقالتدریس اقدام کند اما فرهنگیان به دلیل حقوق کم حقالتدریس خیلی از این طرح استقبال نکردند. سخنگوی وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه بر اساس مصوبه سران قوا، مجوز به کارگیری ۷۰ هزار بازنشسته اخذ شده است، گفت: تنها ۳۴ هزار بازنشسته از این موضوع استقبال کردند. علت این استقبال کم، پایین بودن نرخ حقالتدریس است. علی فرهادی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه سال گذشته مجوز به کارگیری دوباره بازنشستگان بر اساس مصوبه سران قوا تعیین شد، گفت: در این مصوبه ظرفیت به کارگیری ۷۰ هزار معلم بازنشسته با فعالیت ۲۴ ساعت در هفته در مدارس دولتی اخذ شد. وی با بیان اینکه از ۷۰ هزار مجوز ظرفیت اخذ شده، تنها ۳4 تا 35 هزار نفر از آن استقبال کردند، افزود: علت این استقبال کم، پایین بودن نرخ حقالتدریسهاست. سخنگوی وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه پرداخت حق التدریس در مدارس دولتی انجام میشود، ادامه داد: افزایش ۲ برابری حقالزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان در دستور کار شورای حقوق و دستمزد قرار گرفته است. وی پیش از این در گفتوگو با ایسنا گفته بود: افزایش ۲ برابری حقالزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان تصویب میشود، چرا که سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه با آن موافق هستند.
* تزریق بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به بدنه وزارت آموزشوپرورش
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزیر آموزشوپرورش با بیان اینکه طی ۴ ماه دولت سیزدهم بیش از ۹۰۰ هزار معلم را رتبهبندی کرد، گفت: ۵۷۲ هزار نفر از این تعداد تقاضای تجدیدنظر داشتند که ثبت و طی ۴ ماه بررسی شد و بیش از ۳۸۰ هزار نفر ارتقای رتبه گرفتند. علی فرهادی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری درباره سند تحول بنیادین اظهار کرد: سند تحول بنیادین به ما میگوید در چه مسیری حرکت کنیم تا به مقصد برسیم. وی با بیان اینکه معلمی زندگی همهجانبه را به همراه دانش به دانشآموزان میآموزد، افزود: از شهریور ۱۴۰۲ تاکنون علاوه بر حقوق، بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزشوپرورش تزریق شده که نشان از توجه دولت سیزدهم به تعلیم و تربیت است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|