|
دیدار وزیر خارجه سودان با علی باقری
«حسین عوض» وزیر خارجه سودان با علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه ایران دیدار کرد. این دیدار بعدازظهر دیروز (شنبه) در محل وزارت امور خارجه برگزار شد. وزیر خارجه سودان صبح دیروز برای دیدار با سرپرست وزارت امور خارجه و دیگر مقامات کشورمان وارد تهران شد.
ارسال به دوستان
دور دنیا
بخشی از اسکله شناور آمریکا در غزه را آب برد
رسانههای عبریزبان گزارش دادند امواج دریا بخشی از اسکله شناور آمریکا در غزه را با خود برد. کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد: امواج دریا بخشی از اسکله شناور آمریکا در غزه را با خود به سواحل شهر اشدود برد. یک مقام نظامی آمریکایی روز جمعه اعلام کرد یک سرباز آمریکایی مستقر روی اسکله در سواحل غزه در یک حادثه غیررزمی روز پنجشنبه بشدت مجروح شده و حال او وخیم گزارش شده است. به گزارش «میلیتاری دات کام» این مقام نظامی آمریکایی اعلام کرده سرباز مجروح به یک بیمارستان در سرزمینهای اشغالی منتقل شده است. به گفته این مقام مسؤول، این حادثه در سکوی مستقر در ۲ مایلی سواحل غزه و هنگام انتقال کمک از کشتی باری بزرگ موسوم به «اموی روی پی بناویدز» به کشتی کوچکتر نظامی رخ داده است. این کشتی نظامی قرار بوده کمکها را به غزه منتقل کند. برد کوپر، معاون مرکز فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام به خبرنگاران گفت ۳ سرباز این کشور اخیرا در جریان عملیات امدادرسانی مجروح شدهاند اما از ارائه جزئیات درباره شدت این جراحتها خودداری کرد.
***
آکسیوس به نقل از یک مقام صهیونیست:
مذاکرات اسرا طی روزهای آتی از سر گرفته میشود
آکسیوس به نقل از یک مقام صهیونیست اعلام کرد رئیس سازمان سیا، مدیر موساد و نخستوزیر قطر برای از سرگیری مذاکرات اسرا به توافق رسیدهاند. مدیر موساد پس از دیدار با ویلیام برنز، رئیس سیا و نخستوزیر قطر در پاریس به سرزمینهای اشغالی بازگشت. آکسیوس در گزارش خود از توافق این 3 با ازسرگیری مذاکرات اسرا خبر داد. یک مقام صهیونیست گفته است 3 طرف در پاریس فرمولی را بررسی کردند که اجازه ازسرگیری مذاکرات برای آزادی اسیران را بدهد. تصمیم گرفته شد مذاکرات طی روزهای آینده با میانجیگری مصریها و قطریها از سر گرفته شود. یک منبع آمریکایی نیز گفت در نشست پاریس امکان از سرگیری مذاکرات اسرا بدون تعیین تاریخ دور جدید مورد بحث قرار گرفت.
***
تظاهرات ژاپنیها علیه حمایت بایدن از رژیم صهیونیستی
منابع رسانهای از تظاهرات مردمی ژاپنیها مقابل سفارت آمریکا در توکیو علیه حمایت دولت واشنگتن از رژیم صهیونیستی خبر دادهاند. صدها ژاپنی دیروز در اعتراض به حمایت واشنگتن از رژیم صهیونیستی و تهیه تسلیحاتی که فلسطینیها را در نوار غزه و کرانه باختری به قتل میرساند، تظاهراتی را مقابل سفارت آمریکا ترتیب دادند. معترضان این تظاهرات را تحت عنوان «اقدام مقابل سفارت آمریکا، اقدام اضطراری، صلح برای فلسطین» برگزار کردند. طبق گزارش خبرگزاری سما، پلیس به 4 تظاهراتکننده اجازه داد به دروازه سفارت نزدیک شوند و آنها در آنجا بیانیههایی را در محکومیت آمریکا و دست داشتن آن در نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین قرائت کردند. معترضان اعلام کردند آمریکا با حمایت از بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی و حملات نسلکشی علیه ملت فلسطین، خود را شرمسار کرده است. معترضان همچنین با سر دادن شعارهایی گفتند: بایدن، تو نمیتوانی پنهان شوی. بایدن نباید از نسلکشی حمایت کنی». راهبان بودایی نیز در میان معترضان بودند و خواهان صلح شدند.
***
بیمارستان «کمال عدوان» در شمال غزه از کار افتاد
در حالی که بیمارستان کمال عدوان در کنار بیمارستان العوده در شمال نوار غزه بعد از حملات وحشیانه صهیونیستها - که به شکل سیستماتیک مراکز پزشکی - بهداشتی را مورد هدف قرار میدهد - توانسته بودند به شکل محدود فعال بمانند، روز گذشته منابع فلسطینی اعلام کردند بیمارستان کمال عدوان در بیت لاهیا در شمال غزه از کار افتاد. این منابع تاکید کردند در سایه تداوم تجاوزات نظامیان صهیونیست در منطقه بیت لاهیا و تیراندازی به سمت بیمارستان، این مرکز پزشکی به طور کامل از کار افتاد. در همین زمینه مدیر بیمارستان کمال عدوان دیروز در گفتوگو با الجزیره اظهار داشت نیروهای اشغالگر همچنان در اطراف بیمارستان هستند و عقبنشینی نکردهاند. وی تاکید کرد: بیمارستان کمال عدوان به دلیل محاصره مداوم آن توسط نیروهای اشغالگر از کار افتاد و این در حالی است که هنوز برخی بیماران و کودکان در داخل بیمارستان هستند. مدیر بیمارستان کمال عدوان تصریح کرد: سیستم بهداشتی غزه به هدف اول نیروهای اشغالگر صهیونیست در نوار غزه تبدیل شده است. از سوی دیگر یونیسف درباره خطر جانی شدید برای بیش از 20 نوزاد در بیمارستان شهدای الاقصی در مرکز غزه به دلیل اتمام ذخایر سوخت هشدار داده است.
***
اسرائیل درصد تعطیلی راشاتودی
رژیم صهیونیستی بعد از شکست پروژه سانسور تحولات جاری در فلسطین اشغالی اینک به تعطیلی شبکههای بینالمللی مستقر در این منطقه روی آورده است. رسانههای صهیونیستی بویژه شبکه ۱۴ تلویزیون این رژیم خواهان توقف فعالیت تعدادی از شبکههای خبری در اراضی اشغالی از جمله آرتی روسیه شدند. این رسانهها تاکید کردند باید مانند آنچه در قبال شبکه الجزیره رخ داده برای این شبکهها نیز انجام شود. رسانههای صهیونیستی از انعکاس اخبار و تحولات داخل اراضی اشغالی توسط شبکههای خبری مختلف ناراضی و خشمگین هستند. در همین راستا تل آویو اقدامات اولیه را برای تعطیلی شبکه الجزیره در داخل اراضی اشغالی اتخاذ کرده است. رسانههای مذکور اضافه کردند شبکه تلویزیونی آر تی روسیه و بخش عربی آن همچنان در تل آویو خبرنگار دارد. به نظر میرسد بعد از شکست رژیم صهیونیستی در سانسور حقایق موجود در فلسطین اشغالی توسط رسانههای جهان اینک برای توقف این موج خبری به تعطیلی رسانههای بینالمللی روی آورده است.
ارسال به دوستان
دیوان بینالمللی دادگستری دستور داد اسرائیل حمله نظامی به جنوب غزه را متوقف کند
ورود صهیونیستها به رفح ممنوع
نیویورک تایمز: اقدامات حقوقی و دیپلماتیک اخیر علیه اسرائیل نشاندهنده انزوای آن در جامعه بینالملل است
گروه بینالملل: رژیم صهیونیستی شکست بدی در عرصه دیپلماتیک خورد و دادگاه بینالمللی کیفری رای به توقف حمله نظامی اسرائیل به رفح داد که بعد از کیفرخواست این دادگاه برای جلب نتانیاهو و گالانت، شکست بزرگ دیگری برای تلآویو است.
قضات دادگاه عالی سازمان ملل روز جمعه به اسرائیل دستور دادند حمله نظامی خود به شهر رفح در جنوب غزه را متوقف کند. قاضی «نواف سلام»، رئیس دیوان بینالمللی دادگستری گفت آفریقای جنوبی از دادگاه درباره اتخاذ تدابیر اضافی با توجه به عملیاتهای نظامی در رفح درخواست کرده است. وی با اشاره به وخامت اوضاع معیشتی ساکنان نوار غزه گفت: اوضاع در رفح پس از چند هفته بمباران، فاجعهبار است و از زمان آغاز حمله زمینی حدود ۸۰۰ هزار نفر آواره شدهاند. قاضی سلام گفت: تدابیر موقتی که دادگاه در ماه مارس اتخاذ کرد با توجه به تحولات اخیر پاسخگو نیست و اسرائیل باید از هر گونه عملیاتهایی که خطری برای فلسطینیان محسوب میشود، خودداری کند. وی تصریح کرد: دادگاه درباره تدابیری که اسرائیل در رفح اتخاذ کرده، قانع نشده است. مسؤولان بینالمللی درباره خطرات علیه غیرنظامیان در رفح هشدار دادهاند وضعیت کنونی نیز خطراتی دارد و خسارتهای جبرانناپذیر برای حقوق مردم در غزه خواهد داشت. وی افزود: طبق معاهده منع نسلکشی، هرگونه عملیاتی در رفح ممکن است به تخریب جزئی یا کلی این شهر منجر شود و اسرائیل باید فورا حملات نظامی به رفح را متوقف کند. از دیدگاه ما هرگونه عملیات نظامی در رفح، موجب ویرانی کلی در منطقه خواهد شد. رئیس دیوان لاهه همچنین گفت: دادگاه خواستار آزادی سریع و بدون شرط اسرا است و اسرائیل باید عملیاتهای نظامی یا هرگونه عملیات دیگر در رفح را متوقف و گذرگاه رفح را بازگشایی کند، اسرائیل همچنین باید ورود هرگونه کمیته حقیقتیاب به نوار غزه برای تحقیق درباره اتهام نسلکشی را تضمین کند. در همین ارتباط اخیرا دادستان ارشد دیوان بینالمللی دادگستری درخواستی برای صدور حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی و چند مقام ارشد این رژیم ارائه کرد.کریم خان در بیانیهای که پس از از 8 ماه جنگ در غزه صادر شده است، گفت: دلایل منطقی نشان میدهد نتانیاهو و دیگر مقامهای ارشد اسرائیل به جنایت علیه بشریت متهم هستند.
روزنامه نیویورکتایمز در پی اعلام این تصمیم دیوان لاهه با یادآوری هشداری که «ایهود باراک»، نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی سال ۲۰۱۱ همزمان با انقلابها در غرب آسیا نسبت به مواجهه این رژیم با توبیخ و «سونامی سیاسی دیپلماتیک» در صورت حل نشدن موضوع جنگ با فلسطینیها داده بود، مینویسد: «به زعم تحلیلگران اسرائیلی سیاست خارجی، این سونامی هرگز تا این میزان نزدیک نبوده است». این در حالی است که چند روز قبل از حکم اخیر دیوان بینالمللی دادگستری، دادستانهای دیوان بینالمللی کیفری نیز درخواست دستگیر کردن نتانیاهو و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را صادر کردند؛ درخواستی که با حمایت برخی از دیرینهترین متحدان اسرائیل از جمله فرانسه مواجه شد. ۳ کشور اروپایی اسپانیا، ایرلند و نروژ هم در یک اقدام هماهنگ اعلام کردهاند «کشور فلسطین» را به رسمیت میشناسند. در هفتههای قبل از این تحولات، پردیسهای دانشگاههای سراسر آمریکا و دیگر کشورها بویژه متحدان واشنگتن موج گسترده اعتراضات حامیان فلسطین در محکومیت جنگ علیه غزه را تجربه کردند. علاوه بر این ترکیه تصمیم به معلق ساختن روابط تجاری با رژیم صهیونیستی گرفت و چند کشور شامل بلیز، بولیوی و کلمبیا هم تصمیم به قطع روابط دیپلماتیک با این رژیم گرفتند.
«آلون پینکس» سرکنسول سابق رژیم صهیونیستی در نیویورک گفت: «ما هنوز به سطح انزوای کره شمالی، بلاروس یا میانمار نرسیدهایم اما این یک احساس فشار چشمگیر را به وجود آورده است». نیویورک تایمز حکم اخیر دیوان بینالمللی دادگستری علیه رژیم صهیونیستی را الزامآور نمیداند و مینویسد تنها شورای امنیت سازمان ملل میتواند یک قطعنامه الزامآور برای مجازات این رژیم صادر کند که آمریکا، بزرگترین متحد رژیم صهیونیستی با توجه به داشتن عضویت دائم، آن را وتو خواهد کرد. «ایتامار رابینوویچ»، سفیر سابق اسرائیل در آمریکا با اشاره به اینکه آمریکا هرچه بیشتر قدرتش را برای جلوگیری از اقدامات متحدان خود و نهادهای بینالمللی در هدف گرفتن اسرائیل از دست میدهد، میگوید: «در مجموع اقدامات اخیر علیه اسرائیل نه فقط نشاندهنده تضعیف بینالمللی اسرائیل، بلکه همچنین تحلیل رفتن نفوذ آمریکاست». رابینوویچ خاطرنشان کرد: «قواعد سیاست بینالملل در حال تغییرند. مابقی کشورهای دنیا به سمت غلبه بر آمریکا پیش میروند. آنها به ما میگویند شاید نتوانیم در سازمانملل شما را شکست دهیم اما حالا ۲ دادگاه بینالمللی داریم و سراغ آنها خواهیم رفت و شما هیچ کنترلی بر آنها ندارید». به نوشته این روزنامه آمریکایی، با توجه به این پیشزمینه، آمریکا و دیگر متحدان سفت و سخت اسرائیل همچون آلمان حالا رو به انتقاد از کابینه رژیم صهیونیستی آوردهاند.
«جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا در دومین هفته جنگ اخیر علیه غزه برای اعلام حمایت از اسرائیل به اراضی اشغالی سفر کرد اما در ماههای اخیر او به ابراز نگرانی فزاینده درباره حملات این رژیم به غزه پرداخته، استراتژی آن را «اشتباه» خوانده و برخی اقدامات این رژیم را «شنیع» دانسته است. بایدن همچنین جلوی ارسال یک محموله تسلیحات به رژیم صهیونیستی را گرفت و با برنامههای این رژیم برای حمله به شهر رفح واقع در جنوبیترین قسمت نوار غزه مخالفت کرد.
صحبتهای «اولاف شولتس»، صدراعظم آلمان هم حکایت از تغییر موضع تدریجی او دارد. او در جریان سفری که ماه مارس به تلآویو داشت خطاب به کابینه اسرائیل گفت: «آیا هدف هر چقدر هم مهم باشد چنین هزینههای بالای وحشتناکی را توجیه میکند؟» نیویورک تایمز با اشاره به تصویب کمک نظامی جدید ۱۵ میلیارد دلاری در کنگره آمریکا برای رژیم صهیونیستی در ماه آوریل تصریح میکند که با وجود انتقادهای برخی رهبران واشنگتن از این رژیم همچنان عمل کردن در راستای منافع صهیونیستها در دستور کار واشنگتن است، در حالی که توانایی رژیم صهیونیستی در ادامه دادن به جنگ در گرو حفظ کمکهای نظامی و مالی واشنگتن به این رژیم است. این روزنامه آمریکایی در ادامه تصریح میکند در کنار عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، اظهارنظرهای وزرای افراطی کابینه این رژیم در حمایت از در کنترل گرفتن دائمی غزه یا حتی انداختن یک بمب اتم روی این باریکه به همراه مانع ایجاد کردن صهیونیستها برای کاروانهای امدادی و غارت محمولههای آنها ضربات بیشتری به جایگاه آن وارد ساخته است. «یائیر لاپید»، رهبر مخالفان نتانیاهو ادعا کرد: «اگر یک دولت حرفهای و عاقل داشتیم که جلوی برخی اظهارنظرهای دیوانهوار وزیران را میگرفت، امور سیاسی را به صورت موثر و آرام اجرا میکرد و نمیگذاشت مجرمان کامیونهای کمکها را آتش بزنند، میشد جلوی حکم دیوان لاهه را گرفت». نیویورک تایمز در ادامه این مطلب بیان کرده به دنبال گسترش ابعاد انزوای رژیم صهیونیستی، در عرصه فرهنگی و دانشگاهی هم این رژیم هدف انزوای فزاینده واقع شده و جنبشهای چند دههای حامیان تحریم این رژیم در عرصه هنری و دانشگاهی بیش از پیش تقویت شدهاند.
***
فارن افرز: آمریکا به جنگ دادگاه کیفری نرود
سایت فارن افرز در گزارشی با این تیتر که « به جنگ دادگاه کیفری نروید»، درباره حمایتهای آمریکا از اسرائیل نوشت: تحریم دادگاه و مقامات آن پیامی روشن خواهد داشت: تعهد ایالات متحده به عدالت بینالمللی اصولی نیست، بلکه صرفا سیاسی است. آمریکا چگونه روسیه را برای این موضوع تحت فشار قرار میدهد اما به اسرائیل که میرسد دادگاه را زیر سوال میبرد. انتقامجویی علیه دیوان کیفری بینالمللی همچنین ظرفیت ایالات متحده را برای دفاع از عدالت بینالمللی در موقعیتهای دیگر در آینده فلج میکند.
ارسال به دوستان
بعد از عدم موفقیت اسرائیل در نوار غزه، کابینه جنگ این رژیم در حال فروپاشی است
کابینه عنکبوت
مهدی بختیاری: در حالی که به گفته «ابوعبیده» سخنگوی حماس، بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، کشته شدن سربازانش را به آزادی اسرای اسرائیلی در دست حماس ترجیح میدهد، اپوزیسیون داخلی رژیم نیز عزم خود را برای به زیر کشیدن دولت فعلی جزم کرده است.
در طول ۲ سال پس از روی کار آمدن نتانیاهو شاید هیچگاه اپوزیسیون او اینقدر مصمم نبوده و خود او و دولتش هم هیچگاه تا این حد به سقوط نزدیک نشده بودند.
در ماههای پیش از شروع توفان الاقصی و در پی چالشهای سیاسی - اجتماعی کابینه نتانیاهو، شاهد تجمعات بزرگ و کمسابقه ساکنان سرزمینهای اشغالی در شهرهای بزرگی نظیر تلآویو و قدس بودیم که این تجمعات با آغاز جنگ و درگیری تا حدی فروکش کرد و به حاشیه رفت اما تنها چند روز پس از شروع جنگ و بویژه بعد از آنکه حماس در حمله 7 اکتبر تعداد زیادی از اسرائیلیها را به اسارت گرفت و با خود به غزه برد، اعتراضات و تجمعات در مخالفت با نتانیاهو مجدداً اوج گرفت و حالا بعد از گذشت نزدیک به ۸ ماه از جنگ غزه و شکست روشن اسرائیل در میدان جنگ، بار دیگر این اعتراضات شعلهور شده و اپوزیسیون نیز بیشترین فشار را به نتانیاهو وارد میکند.
در نخستین هفتههای جنگ، نتانیاهو مجبور شد برای کاستن از بار فشار بر دوش خود و کابینهاش، کابینه جنگ یا کابینه اضطراری تشکیل دهد و از برخی مخالفان سرشناسش نظیر «بنیگانتس» و «گادی آیزنکوت» بخواهد به او کمک کنند. البته مخالف مشهور دیگر او یعنی «یائیر لاپید» نخستوزیر سابق به هیچ وجه حاضر نشد به این کابینه بپیوندد و هم او در این روزها بیشترین نقش را به عنوان رهبر اپوزیسیون بازی میکند.
طی روزهای اخیر، با بیشتر شدن تجمعات در تلآویو در مخالفت با سیاستهای نتانیاهو خصوصاً در قبال اسرای اسرائیلی در دست حماس، لاپید از گانتس خواست هرچه زودتر از کابینه خارج شود و بیش از این به بقای نتانیاهو و کابینه پرحاشیهاش کمک نکند. با این حال گانتس که به نظر میرسد در صورت سقوط نتانیاهو بیشترین شانس را برای تصاحب کرسی نخستوزیری داشته باشد، به گفته لاپید عمل نکرد اما چند شرط را برای باقی ماندن در کابینه مطرح کرد که مهمترین آنها این بود که دولت باید رویه و استراتژی خود را در قبال این جنگ (جنگی که فقط محدود به غزه و حماس نیست و در شمال سرزمینهای اشغالی نیز با حزبالله لبنان جریان دارد) به طور مشخص و روشن اعلام کند. او خواستار تغییر رویه فوری کابینه نتانیاهو در این جنگ شده و گفته اگر نتانیاهو با همین دست فرمان بخواهد اسرائیل را به ورطه سقوط بکشاند، از کابینه خارج خواهد شد و فرآیند برگزاری انتخابات زودهنگام را در پیش خواهد گرفت.
گانتس 3 هفته (تا 10 ژوئن/21 خرداد) به نتانیاهو فرصت داده است تکلیف را مشخص کند. ضربالاجل گانتس البته بلافاصله با واکنش دفتر نتانیاهو، برخی اعضای کنست و افراطیون دیگری نظیر «ایتامار بنگویر» وزیر امنیت قومی و از اعضای تندروی کابینه فعلی مواجه شد. بنگویر با حمله مستقیم به گانتس او را رهبری کوچک و فریبکاری بزرگ دانست و دفتر نخستوزیر نیز با طرح چند سوال از گانتس، به شکل غیرمستقیم شرط او را رد کرد و آن را زمینهای برای پایان جنگ و شکست اسرائیل معرفی کرد.
دفتر نتانیاهو گفته است گانتس با این شروط به جای آنکه به حماس فشار وارد کند، کابینه را تحت فشار قرار میدهد و این در حالی است که ارتش در حال جنگ در غزه و جبهههای دیگر است. بالا گرفتن دعواهای سیاسی در عالیترین ردههای رژیم اسرائیل، آن هم در آستانه برنامه رژیم برای حمله گسترده به رفح بار دیگر این سوال را مطرح میکند: آیا اسرائیل (در واقع نتانیاهو) آنطور که نشان میدهد، توان حل مساله غزه را دارد یا نه؟
بعد از حدود ۸ ماه جنگ سنگین و گسترده، نتانیاهو و ارتش اسرائیل نتوانستهاند هیچکدام از شروط اصلی یعنی آزادی اسرا و از بین بردن حماس را محقق کنند. برای نتانیاهو مساله بزرگ دیگر، فردای پس از جنگ است که در صورت تصرف غزه، چطور آن را اداره کند؟ آیا آن را به محمود عباس و تشکیلات خودگردان بسپارد یا ساختار جدیدی با کمک برخی کشورهای عربی نظیر عربستان تعریف شود (که در شروط گانتس هم به آن اشاره شده است) و این مهم در حالی که اسرائیل نتوانسته حتی ضربات اساسی به ساختار حاکمیتی حماس (چه ساختار سیاسی و چه نظامی) وارد کند چطور قابل تحقق خواهد بود؟
بار دیگر به بحث ابتدای این مطلب برگردیم. اسرائیل در بدترین شرایط خود حتی در طول 76 سال گذشته قرار دارد. جامعه اسرائیلی از هم پاشیده، امنیت آن به بدترین شکل ممکن از بین رفته، سازمانهای امنیتی - اطلاعاتی آن متحمل بزرگترین شکستها - آن هم از یک گروه کوچک فلسطینی - شده و بازدارندگیشان در مقابل تهدیدات دیگر نظیر حزبالله و جبهه مقاومت و بویژه ایران فروپاشیده و حالا اپوزیسیون و افکار عمومی در داخل اسرائیل هم پایش را بیشتر بر گلوی نتانیاهو فشار میدهد. با این حال، نخستوزیر صهیونیستها ترجیح میدهد به جای تمام کردن ماجرا و آزادی اسرایش، به جنگیدن بیحاصل ادامه دهد؛ جنگی که تاکنون نتیجهاش برای اسرائیل کشته شدن تعداد زیادی از نیروهایش بوده. نتانیاهو شاید چاره دیگری ندارد!
***
تصاویری از اسرای صهیونیست که ۱۰ سال است در غزه هستند منتشر شد
گردانهای القسام، شاخه نظامی جنبش حماس تصاویری از اسرای صهیونیستی که از ۱۰ سال پیش در غزه هستند، منتشر کرد. گردانهای القسام، شاخه نظامی جنبش حماس تصاویری از «هدار گولدین»، «شاؤول آرون»، «هشام السید» و «آبراهام منگستو»، اسرای صهیونیستی که از ۱۰ سال پیش در دست حماس هستند، منتشر و اعلام کرد: اینها ۱۰ سال است اسیر هستند. آیا دولت و مردمشان آنها را فراموش کردهاند.
القسام سوالاتی را درباره سرنوشت اسرایی که از ۷ اکتبر بازداشت شدهاند و به خاطر کوتاهی دولت اشغالگرشان در اسارت هستند، مطرح کرد. القسام همچنین با انتشار ویدئویی از «آساف حمامی»، فرمانده تیپ جنوب در لشکر غزه، اشغالگران را شوکه کرد. رژیم اشغالگر پیشتر گفته بود آساف حمامی 7 اکتبر کشته و جسدش به نوار غزه منتقل شده است. تشییع جنازه صوری نیز برای وی برگزار شده بود.
القسام تأکید کرد حمامی ۷ اکتبر در حالی که مجروح شده بود به دست حماس افتاد. القسام افزود: زمان در حال تمام شدن است و دولت اشغالگر به مردم خود درباره اسرا دروغ میگوید. ارتش رژیم صهیونیستی اخیرا مدعی شد اجساد ۳ اسیر را در شهر رفح در جنوب غزه یافته است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|