|
۳ کشته و ۱۰ زخمی بر اثر تیراندازی در آرکانزاس آمریکا
بر اثر وقوع تیراندازی در سوپرمارکتی در آرکانزاس آمریکا دستکم ۳ نفر کشته و ۱۰ تن زخمی شدند. اداره پلیس آرکانزاس اعلام کرد این تیراندازی در سوپرمارکتی در منطقه فوردایس با حدود 3200 نفر جمعیت رخ داد و در آن فرد ضارب اقدام به تیراندازی به سمت مردم کرد.
ارسال به دوستان
دور دنیا
لوپن: مکرون چارهای جز استعفا ندارد
رهبر حزب راست افراطی «اجتماع ملی» فرانسه معتقد است تنها راهی که برای رئیسجمهور امانوئل مکرون باقی میماند استعفای احتمالی برای خروج از بحران سیاسی است که خودش با انحلال مجلس ملی و برگزاری انتخابات قانونگذاری زودهنگام به وجود آورد؛ اتفاقی که میتواند حزب راست افراطی را به قدرت برساند. مارین لوپن، رهبر حزب راست افراطی «اجتماع ملی» فرانسه در حاشیه سفر انتخاباتی به «کوریر» عنوان کرد: من از امانوئل مکرون نمیخواهم استعفا کند. من به نهادها احترام میگذارم. من فقط اشاره میکنم که وقتی انسداد سیاسی و بحران سیاسی وجود دارد، 3 احتمال به وجود میآید. به نقل از لوریان لو ژور، لوپن در این باره توضیح داد راه اول تغییر کابینه، راه دوم انحلال پارلمان و راه سوم استعفای رئیسجمهور است. تغییر کابینه در این شرایط به نظرم فایده زیادی نخواهد داشت. انحلال هم برای یک سال در جریان خواهد بود، بنابراین برای رئیسجمهور فقط استعفا میماند تا به طور بالقوه از بحران سیاسی خارج شود.
***
شهادت 46 فلسطینی در ۲ جنایت جدید صهیونیستها در غزه
منابع رسانهای روز شنبه از ارتکاب ۲ جنایت جدید توسط ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه و شهادت دستکم 46 فلسطینی خبر دادند. دفتر اطلاعرسانی دولتی در نوار غزه اعلام کرد بمبافکنهای رژیم صهیونیستی اردوگاه «الشاطی» در نوار غزه را هدف قرار دادند. طبق این بیانیه، این جنایت تا بدین لحظه منجر به شهادت ۲۸ فلسطینی و مجروح شدن دهها تن دیگر شده است. همزمان رسانههای فلسطینی از حمله رژیم صهیونیستی به محله «التفاح» در شهر غزه خبر دادند. طبق این گزارش، این حمله نیز منجر به شهادت ۱۸ فلسطینی شده است. شماری از شهدای این جنایت همچنان زیر آوار هستند. بر این اساس جنبش حماس در بیانیهای جنایتهای وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی در اردوگاه الشاطی و محله التفاح را محکوم کرد. این جنبش در بیانیه خود خواستار اقدام موثر و جدیتر جامعه بینالملل برای وادار کردن رژیم صهیونیستی به توقف جنایاتش در نوار غزه شد. از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، دهها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودهاند، شهید و زخمی شدهاند و زیرساختهای نوار غزه به شکل گستردهای ویران شده و فاجعه انسانی بیسابقهای در این منطقه رقم خورده است. در نتیجه این حملات و محدودیتهایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت، ساکنان نوار غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.
***
ممکن است تنها ۵۰ اسیر در غزه زنده مانده باشند
بر اساس اطلاعات فاش شده از میانجیان درگیر در مذاکرات برای توافق آتشبس رژیم صهیونیستی و حماس، تعداد اسیران صهیونیست نزد حماس که همچنان زنده هستند ممکن است تنها به ۵۰ نفر برسد. این کمترین ارزیابی تا به امروز از ۱۲۰ نفری است که گمان میرفت هنوز نزد گروه مقاومت حماس اسیر باشند. این ارزیابی زمانی انجام میشود که مذاکرات برای پایان دادن به جنگ غزه در بحبوحه خشم فزاینده از کابینه رژیم صهیونیستی متوقف شده است. مقامات صهیونیست پیش از این تخمین زده بودند حدود نیمی از اسرای باقیمانده هنوز زنده هستند، در حالی که حماس بتازگی اعلام کرد «هیچکس ایدهای» درباره وضعیت فعلی آنها ندارد. آخرین برآوردها توسط نشریه «وال استریت ژورنال» به نقل از میانجیان مذاکرات آزادی اسرا و یک مقام آمریکایی مطلع از تازهترین اطلاعات گزارش شده است. بر اساس اطلاعات فاش شده از میانجیان درگیر در مذاکرات برای توافق آتشبس رژیم صهیونیستی و حماس، تعداد اسیران صهیونیست نزد حماس که همچنان زنده هستند، ممکن است تنها به ۵۰ نفر برسد. زمانی که عملیات فلسطینی توفانالاقصی ۷ اکتبر در مناطق جنوبی اراضی اشغالی شروع شد، ۲۵۱ صهیونیست در نوار غزه بازداشت شده و به اسارت حماس درآمدند.
***
احتمال برداشته شدن بخشی از محدودیتهای رسانهای ترامپ
دادستانهای منطقهای نیویورک در سندی حمایت خود را از برداشتن بخشی از محدودیتهای رسانهای دونالد ترامپ در پرونده پرداخت حقالسکوت اعلام کردند. در این سند که روز گذشته منتشر شد، دادستانها اعلام کردند از دادن اجازه به دونالد ترامپ برای اظهارنظر عمومی درباره شاهدان پرونده پرداخت حقالسکوت حمایت میکنند اما در عین حال، آنها از قاضی خوآن مرکان خواستند همچنان محدودیت رسانهای رئیسجمهور سابق برای اظهارنظر عمومی درباره قضات، کارکنان دادگاه و بازپرسان شخصی به قوت خود باقی بماند. چندی قبل دونالد ترامپ پس از آنکه در دادگاه پرداخت حقالسکوت به یک بازیگر فیلمهای غیراخلاقی گناهکار شناخته شد، از قاضی پرونده خواست حکم ممنوعیت رسانهای او در این پرونده را بردارد. قاضی خوآن مرکان پیش از آغاز محاکمه در ماه آوریل، ترامپ را از اظهارنظر عمومی درباره قضات، شاهدان و دیگر افراد دخیل در پرونده، منع کرده بود. بازرسان پرونده سابقه بیان اظهارات تهدیدآمیز از سوی ترامپ را دلیل درخواست خود برای اعمال این محدودیت علیه ترامپ دانسته بودند؛ درخواستی که با موافقت قاضی روبهرو شد. حکم قاضی اظهارات ترامپ درباره این پرونده را به طور کلی محدود نمیکرد. قاضی حکم داده بود شاهدانی که به شکل عمومی از ترامپ انتقاد میکنند، نیازی به محافظت براساس این حکم ندارند. وی همچنین ماه مه، درخواست 2 بازپرس پرونده برای جریمه ترامپ به دلیل بیان اظهاراتی درباره مایکل کوهن را رد کرد.
ارسال به دوستان
رسانههای غربی اعلام کردند واشنگتن نگران شکست اسرائیل در جنگ با حزبالله است
کمینگاه جنوب
سیانان: گنبد آهنین اسرائیل در برابر پهپادهای حزبالله آسیب پذیر است
گروه بینالملل: ضربالمثلی لبنانی وجود دارد که میگوید: «لا الحمار عارف شو ساحب ولا الجمل عارف»، یعنی «نه الاغ میدونه چه چیزی رو داره میکشه (حمل میکنه)، نه شتر میدونه کجا داره میره». این مصداق بارز این روزهای اسرائیل است؛ نه میداند درباره غزه چه کاری باید انجام دهد و نه میداند عاقبت حمله احتمالی به لبنان چه خواهد بود و حزبالله لبنان چگونه با حمله احتمالی صهیونیستها برخورد خواهد کرد.
3 مقام آمریکایی گفتند مقامات واشنگتن عمیقا نگرانند در صورت وقوع جنگی تمامعیار میان رژیم صهیونیستی و حزبالله، این جنبش بتواند دفاع هوایی این رژیم از جمله سیستم گنبد آهنین را در شمال از پای درآورد. همزمان با اینکه رژیم صهیونیستی ادعا میکند برای حمله زمینی و هوایی به لبنان آماده میشود، مقامات آمریکایی نگرانند سیستم دفاع هوایی تلآویو از جمله گنبد آهنین در برابر زرادخانه عظیم موشکها و پهپادهای حزبالله «آسیبپذیر» باشد. مقامات آمریکایی در گفتوگو با تلویزیون سیانان میگویند مقامات صهیونیست به واشنگتن گفتهاند قصد تغییر منابع از جنوب غزه به شمال سرزمینهای اشغالی جهت حمله احتمالی به حزبالله را دارند. یکی از مقامات ارشد آمریکایی گفت: «ما ارزیابی میکنیم که دستکم برخی سیستمهای دفاعی اسرائیل از جمله گنبد آهنین منهدم خواهد شد».
در این میان، حتی یکی از مقامات صهیونیست نیز اذعان کرد اگر حزبالله حملهای گسترده را با استفاده از تسلیحات با دقت بالا انجام دهد، اوضاع همانطور خواهد شد که مقامات آمریکایی میگویند. علاوه بر اینها، ۲ تن از مقامات آمریکایی میگویند مقامات صهیونیست هم معتقدند گنبد آهنین میتواند بویژه در شمال سرزمینهای اشغالی فلسطین «آسیبپذیر» باشد. یک مقام آمریکایی به طور جداگانه در گفتوگو با سیانان اذعان کرد در صورت وقوع یک جنگ تمامعیار، حمایتی که رژیم صهیونیستی بیشتر از همه به آن نیاز دارد، سیستمهای دفاع هوایی اضافی و جایگزینسازی گنبد آهنین است که ایالات متحده مسؤولیت آن را بر عهده خواهد گرفت. این در حالی است که ارتش صهیونیستی از اظهارنظر در این خصوص خودداری کرده است.
این اخبار در شرایطی منتشر میشود که حزبالله لبنان در اقدامی تنبیهی در راستای حمایت از فلسطینیان، سنگینترین حملات را علیه ارتش رژیم صهیونیستی انجام میدهد و تاکنون خسارات بسیاری را به نیروهای ارتش این رژیم وارد کرده است.
روزنامه فارین پالیسی اخیرا در گزارشی نوشت: «در حالی که جهان بیش از 8 ماه توجه خود را به سمت حملات اسرائیل در نوار غزه معطوف کرده، جنگ با لبنان در جبهه دیگری - شمال اسرائیل - در حال تشدید است اما اسرائیل باید بداند حزبالله مجهزتر از حماس است». یکی از مقامات آمریکایی با اشاره به تلاشهای واشنگتن جهت خودداری از تبدیل تبادل آتش میان رژیم صهیونیستی و حزبالله به جنگ تمامعیار میگوید: «این واقعیت که ما توانستهایم برای مدتها خط مقدم را حفظ کنیم، خود یک معجزه است. ما در حال ورود به دورهای بسیار خطرناک هستیم».
اکونومیست نیز در گزارشی نوشت: «بنرهای قرمزی که روی پلهای بالای جادههای شمال اسرائیل آویزان شده، واژهای را تحت عنوان «متروکه» نشان میدهد؛ واژهای که تقریبا در گفتوگو میان معدود ساکنان باقیمانده در شهرها و روستاهای اطراف تکرار میشود. این در حالی است که بنیامین نتانیاهو هنوز نتوانسته راهحلی برای این وضعیت پیدا کند و معلوم نیست آیا ارتش او میتواند همزمان به جنگ با حزبالله و حماس ادامه دهد؟»
این نشریه انگلیسی در ادامه میافزاید: «اگرچه هیچ یک از طرفها (حزبالله و اسرائیل) به نزدیکی مراکز زرادخانههای یکدیگر آتشی رها نکردهاند اما تبادل آتش در مرز از اوایل ماه مه تا اوایل این هفته به بالاترین سطح خود رسیده است».
این نشریه با استناد به دادههای سیستم ماهوارهای ناسا و یک الگوریتم مربوط به ردیابی آتشسوزیهای مربوط، توانسته تعداد حملاتی را که در ۲ طرف مرز رخ میدهد شمارش کند. بر این اساس در هفتهای که به ۱۶ ژوئن (۲۷ خرداد) ختم شد، ۶۴۰ حمله رخ داد که ۲۵۴ مورد از آن فقط در ۱۳ ژوئن بوده است. اگرچه طی روزهای اخیر شاید به دلیل عید سعید قربان آرامش به این مناطق بازگشته است اما به طور کلی این حجم از درگیری، زندگی را در ۲ طرف تحت تاثیر قرار داده است. در این ارتباط روزنامه آمریکایی فارین پالیسی در گزارش خود آورده است: «اسرائیل خونین خواهد شد. حزبالله بسیار قویتر از حماس است و از نظر تسلیحاتی قدرتمند به نظر میرسد». در این باره «مایکل اورن» سفیر پیشین رژیم صهیونیستی در آمریکا میگوید: «حماس از نظر تاکتیکی و حزبالله از نظر راهبردی، اسرائیل را تهدید میکنند. من آمار و تخمینهایی را مطالعه کردهام که حزبالله میتواند ظرف ۳ روز چه اتفاقات وحشتناکی بر سر ما بیاورد. من درباره نابودی تمام زیرساختهای ضروری، پالایشگاههای نفت و پایگاههای هوایی صحبت میکنم».
متحدان آمریکایی رژیم صهیونیستی خواستار توقف درگیری هستند، در حالی که ژنرالهای صهیونیست مدعی هستند در صورت لزوم، ارتش این رژیم میتواند در ۲ جبهه با حزبالله و حماس بجنگد اما آنها در عین حال اذعان میکنند این کار به طرز چشمگیری برای ارتش «دشوار» خواهد بود، زیرا این ارتش ماههاست در حال جنگ در غزه است و همچنین ضمن اشاره به کمبود نیرو تاکید میکنند: «ما برای اشغال جنوب لبنان به نیروهای بیشتری احتیاج داریم اما در حال حاضر بیشتر یگانها در غزه هستند و برنامههای ما برای این کار کافی نیست». از سویی اکونومیست با اشاره به برنامههای آتی و تحولات میدان نبرد مینویسد: «ارتش اسرائیل مایل است جنگ علیه حماس را متوقف کند، ترجیحا از طریق آتشبس که به این ترتیب آزادی ۱۲۰ اسیر اسرائیلی را که هنوز در غزه هستند، تضمین کند آتشبس در غزه احتمالا باعث میشود حزبالله نیز درگیری را متوقف کند. این امر رهبران اسرائیل را با ۲ راهی مواجه خواهد کرد که آیا باید جنگ جدیدی را برای دور کردن حزبالله از مرز آغاز کنند یا اجازه دهند در موقعیتی باقی بماند که اسرائیل را تهدید کند». این رسانه انگلیسی در پایان به نقل از یکی از فرماندهان صهیونیست در جبهه شمالی با اشاره به قدرت و تواناییهای حزبالله مینویسد: «اسرائیل در این برهه از زمان باید به سمت رویکرد دیپلماتیک برود، نه جنگ. اسرائیل به آتش بس هم در غزه و هم در لبنان نیاز دارد. آنچه پس از هفتم اکتبر (توفان الاقصی) یاد گرفتیم، این است که ما نباید وارد جنگ با نصرالله شویم». همچنین وبگاه روزنامه یدیعوت آحارانوت با اشاره به پیامهایی خطاب به صهیونیستهای ساکن شمال سرزمینهای اشغالی نوشت در این پیامها - که به ادعای این روزنامه از سوی حزبالله لبنان فرستاده شده - خطاب به شهرکنشینان شمال گفته شده «بدانید که در ماه سپتامبر به خانههای خود باز نخواهید گشت و تا زمانی که تجاوز شما علیه نوار غزه ادامه دارد هیچ چیز تغییر نمیکند». «آویخای اشترن» رئیس شهرک کریات شمونه و «دیوید آزولای» رئیس شهرک متولا این پیامها را دریافت کردهاند. آزولای در گفتوگو با رادیو رژیم صهیونیستی گفت: کسی که تعیین میکند چه اتفاقی در شمال اسرائیل بیفتد، «سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزبالله لبنان و خود این حزب است. با این حال اسرائیل به دنبال جنگ فراگیر با حزبالله لبنان نیست. در شمال جنگ از سوی یک طرف اداره میشود. حزبالله به ما حمله میکند و ما هیچ کاری انجام نمیدهیم.
وی از کابینه بنیامین نتانیاهو انتقاد کرد و گفت: رهبران اسرائیل از اتخاذ تصمیمات میترسند. دولت باید قبل از اینکه زمان از دست برود، از خواب بیدار شود. طبق گزارش آحارانوت، علاوه بر این، عملیات نظامی مرزی بین رژیم صهیونیستی و حزبالله لبنان ضربه اقتصادی هولناکی را به شهر «صفد» بویژه در زمینه گردشگری و تجاری وارد کرده و این بهای ماجراجوییای است که تلآویو در جبهه شمال وارد آن شده است. طبق گزارش این روزنامه، این شهر در زمینه گردشگری و تجارت دچار فروپاشی شده است. موشکهای حزبالله لبنان خسارتهای بزرگی را به تجارت و گردشگری در این شهر وارد کرده است. رژیم صهیونیستی نیز از دادن غرامت به ساکنان خودداری کرده است. این روزنامه نوشت: فروشگاههای این شهر به دلیل کاهش گردشگران درهای خود را بستهاند و یکی از آنها پلاکاردی را نصب کرده است که روی آن نوشته شده است: ما با تاسف مرگ زودهنگام گردشگری و تجارت در صفد را اعلام میکنیم؛ شهری که از زمان کرونا تا زمان کنونی رها شده است. بر اساس گزارش این روزنامه، شرکتها نیز با خسارتهایی بین ۵۰۰۰ تا ۸۰۰۰ دلار مواجه شدهاند. موشکهای حزبالله لبنان همچنین منجر به آتشسوزی در بیش از ۵۸ هزار دونم (واحد مساحت برابر 40 قدم مربع) از جنگلها در ارتفاعات جولان اشغالی و الجلیل علیا شده است. در این راستا «اسحاق بریک» ژنرال اسرائیلی گفته بود: اسرائیل در مقابل یک شکست استراتژیک است که از زمان تاسیس به خود ندیده است.
ارسال به دوستان
نتایج نظرسنجی انتخابات مجلس انگلیس نشان از پیروزی حزب کارگر دارد
انگلیس چپ میکند؟
گروه بینالملل: انتخابات مجلس عوام انگلیس 4 جولای/ 14تیر برگزار میشود و طبق آخرین نظرسنجیها حزب محافظهکار حاکم بر این کشور شکست سختی از جریان چپ و راست افراطی خواهد خورد که در چندده سال گذشته بیسابقه است. نخستوزیر بریتانیا اعلام کرده است انتخابات سراسری این کشور روز ۴ جولای برگزار خواهد شد. این انتخابات زودتر از آنچه پیشبینی میشد برگزار میشود، چون انتظار این بود که در پاییز رایگیری انجام شود. حزب محافظهکار بریتانیا در نظرسنجیها از سال ۲۰۲۱ رو به افول بوده است. به گزارش اسپوتنیک، نخستوزیر بریتانیا در بیانیهای در خارج از «داونینگ استریت»، در حالی که حزبش (محافظهکار) با چالشهایی برای ادامه دوره ۱۴سالهاش در قدرت مواجه است، انتخابات عمومی زودهنگام را برای ۴ جولای اعلام کرد. ۳ نظرسنجی معتبر در بریتانیا اینطور پیشبینی کردند که حزب محافظهکار نخستوزیر این کشور ریشی سوناک، شکست سنگینی در انتخابات پارلمانی 4 جولای از حزب کارگر خواهد خورد و به «انقراض انتخاباتی» دچار خواهد شد. به گزارش رویترز، نظرسنجیها در نیمه راه انتخابات بریتانیا انجام میشود؛ یک هفته پس از آنکه احزاب محافظهکار و کارگر برنامههای خود را اعلام کردند و اندکی قبل از اینکه رایدهندگان شروع به دریافت برگههای پستی کنند.
سوناک بسیاری از اعضای حزب خود را با اعلام انتخابات زودهنگام در 22 مه غافلگیر کرد که برخلاف انتظارات گسترده عمومی بود، مبنی بر اینکه او تا اواخر سال صبر خواهد کرد تا زمان بیشتری برای بهبود استانداردهای زندگی پس از بالاترین تورم 40 سال اخیر داشته باشد. نظرسنجی «شرکت تحقیقات بازار ساوانتا» نشان داد حزب کارگر به رهبری کییر استارمر 46 درصد آرا را به دست خواهد آورد که نسبت به نظرسنجی قبلی 2 درصد افزایش داشت. این در حالی است که حمایت از محافظهکاران با 4 درصد کاهش به 21 درصد خواهد رسید. این نظرسنجی از 12 تا 14 ژوئن برای «ساندی تلگراف» انجام شد.
نظرسنجی موسسه «سرویشن» که روزنامه «ساندی تایمز» آن را منتشر کرد، پیشبینی کرد محافظهکاران در نهایت فقط 72 کرسی مجلس عوام 650 عضوی را کسب میکنند که کمترین میزان در تاریخ 200 ساله آنها خواهد بود. این در حالی است که حزب کارگر 456 کرسی به دست خواهد آورد. این نظرسنجی از 31 مه تا 13 ژوئن انجام شد. بر اساس نظرسنجی سرویشن، حزب کارگر 40 و محافظهکاران 24 درصد آرا را به خود اختصاص خواهند داد و حزب اصلاحات بریتانیا به رهبری نایجل فاراژ، فعال سابق «برگزیت» و رقیب راستگرای محافظهکاران، 12 درصد رای خواهد آورد. در نهایت، نظرسنجی «آپینیوم» که برای روزنامه «ساندی آبزرور» از 12 تا 14 ژوئن انجام شد، نشان داد حزب کارگر 40 درصد، محافظهکاران 23 درصد و اصلاحات 14 درصد آرا را کسب خواهند کرد.
بر اساس نتایج این نظرسنجی، حزب حاکم محافظهکار در انتخابات پیش رو ۲۵۷ کرسی را از دست خواهد داد. بنا به این گزارش، یک شهروند انگلیسی درباره علت روگردانی مردم از حزب حاکم این کشور میگوید: ریشی سوناک نخست وزیریاش فاجعهبار است. حزب محافظهکار نشان داد دیگر از رایدهندگان سنتیاش نمایندگی نمیکند، هیچ تلاش موثری برای مهار بحران اقتصادی و مشکلات اجتماعی انجام نداده است، به همین علت پیشبینی میشود حزب کارگر براحتی برنده انتخابات شود، هرچند امیدی هم به این حزب نیست.
صف 7.5 میلیون نفری بیماران منتظر درمان در بیمارستانهای دولتی، وضع بالاترین مالیاتها بر اساس گزارش موسسه مطالعات پولی در انگلیس و افزایش بدهیهای دولت به بیش از ۲ تریلیارد و 600 میلیارد پوند در کنار بحرانهای اجتماعی از جمله علتهای روگردانی مردم از حزب حاکم محافظهکار پس از ۱۴ سال زمامداری ارزیابی شده است. یک شهروند انگلیسی در این باره میگوید: من فکر میکنم در این کشور بسیاری از مردم برای تامین هزینههای ضروری زندگی مستاصل شدهاند. به یاد ندارم سازمان ملی بهداشت و درمان ما اینچنین بحرانزده شده باشد. نظام آموزشی یا خدمات اجتماعی ما اینقدر آسیب دیده باشد. مردم تغییر میخواهند اما به نظر حزب رقیب هم نمیتواند تغییر خاصی در وضع موجود ایجاد کند. انتخابات عمومی در انگلیس برای تعیین ۶۵۰ نماینده مجلس عوام و تشکیل دولت بعدی انگلیس ۱۴ تیر در سراسر این کشور برگزار میشود که به علت شرایط داخلی این کشور و شرایط جهانی، یکی از حساسترین انتخابات دهههای اخیر ارزیابی شده است.
انتظار میرود ۲ حزبی که بیشترین سهم از آرا را داشته باشند، در حال حاضر حزب حاکم محافظهکار و حزب کارگر باشند.
ریشی سوناک، رهبر 44 ساله حزب محافظهکار است، سال ۲۰۲۲ که وی به نخستوزیری رسید ۴۲ ساله بود و جوانترین صاحب این منصب در دوره مدرن بود. او همچنین نخستین بریتانیایی - هندی است که نخستوزیر شده است. در سوی مقابل، کییر استارمر ۶۱ ساله رهبر حزب کارگر است. او بعد از جرمی کوربین در سال ۲۰۲۰ به رهبری حزب انتخاب شد. او پیشتر رئیس دادستانی سلطنتی و مدیر دادستانی عمومی بود.
اردیبهشت امسال بود که حزب کارگر در بسیاری از انتخابات شهرداریهای این کشور پیروز شد. موفقیت در لندن مهمترین پیروزی این حزب بود. این رایگیری در انگلستان و ولز همچنین شاهد دستاوردهای قابل توجهی در سایر مناطق برای حزب اپوزیسیون کارگر و شکستهای تلخ برای محافظهکاران حاکم بریتانیا بود. حزب کارگر توانست در مجموع ۱۸۰ کرسی از شوراهای شهری و شهرداریها را به دست آورد، کنترل 8 شورای محلی دیگر را به دست گیرد و چند پست جدید شهرداری را پر کند. علاوه بر کلانشهر لندن، سوسیال - دموکراتها در شهرهای بزرگی مانند منچستر، لیورپول، لیدز و شفیلد و همچنین در یورک بزرگ و یورکشایر شمالی به پیروز رسیدند. حزب کارگر همچنین در وست میدلندز، منطقه شهری اطراف شهر بیرمنگام با بیش از یک میلیون نفر جمعیت - البته با اختلاف اندک - برنده شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|