|
اخبار
تشریح دکترین دفاعی جمهوری اسلامی از سوی وزیر دفاع
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: با اشکال مختلفی از تهدیدات نوظهور روبهرو هستیم و باید با اشراف کامل بر دگرگونیهای نظام جهانی اصل «بازدارندگی فعال» را به عنوان دکترین دفاعی جمهوری اسلامی تقویت کنیم.
امیر عزیز نصیرزاده در نخستین نشست شورای راهبردی وزارت دفاع با معاونان و مدیران عامل سازمانهای این وزارتخانه، با قدردانی از اقدامات امیر آشتیانی وزیر پیشین دفاع، با اشاره به رای اعتماد نمایندگان مجلس به خود، گفت: رای بالای مجلس شورای اسلامی در ادوار مختلف مجلس به وزرای دفاع و همینطور دوره کنونی، بیانگر عملکرد خوب و شایسته نیروهای مسلح است. انشاءالله بتوانیم در این راه خطیر همانند وزرای دفاع قبلی امانتدار خوبی برای نیروهای مسلح باشیم.
وزیر دفاع اظهار کرد: زیستبوم فناورانه و دانشی این وزارتخانه، تجلی سرمایههای موفق انسانی در حوزه مدیریتی را به همراه داشته که این مهم باید با رعایت اصل «همتاپروری» در مسیر پشتیبانی همهجانبه از نیروهای مسلح و اعتلای قدرت جمهوری اسلامی تقویت شود.
نصیرزاده با تأکید بر تقویت اصل تحقیق، پژوهش و پویایی دانشگاه و مراکز علمی و پژوهشی وزارت دفاع و بهرهمندی از ظرفیتهای نخبگان و شرکتهای دانشبنیان، گفت: در جهان کنونی با اشکال مختلفی از تهدیدات نوظهور روبهرو هستیم. بنابراین وزارت دفاع باید با اشراف کامل بر دگرگونیهای نظام جهانی و رصد فناوریهای پیشرفته، در لبه دانش حرکت و متناسب با نیاز نیروهای مسلح و کشور، اصل «بازدارندگی فعال» را بهعنوان دکترین دفاعی جمهوری اسلامی تقویت کند.
وی با تأکید بر انسجام درونی و تقویت ارزشهای معنوی، اقتدار معنوی را همسنگ اقتدار دفاعی و نظامی دانست و تمام مسؤولان و مدیران عالی سازمانها را به رعایت همدلی، وفاق، حذف تشریفات زائد و افزایش انگیزههای معنوی دعوت کرد.
***
سردار سرلشکر سلامی:
خبرهای خوبی از انتقام خواهید شنید
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در مرز خسروی حاضر شده بود، در پاسخ به پرسشها و درخواستهای مردم و خبرنگاران مبنی بر انتقام گفت: خبرهای خوبی میشنوید.
سردار حسین سلامی در حاشیه بازدید از مرز خسروی در حلقه زائرانی قرار گرفت که شعار مرگ بر اسرائیل سر میدادند و خواستار انتقام خون شهید اسماعیل هنیه بودند.
وی قبل از ترک محل بازدید و حین سوار شدن بر خودرو، در پاسخ به افرادی که درباره انتقام از وی پرسیدند به یک جمله بسنده کرد و گفت: درباره انتقام خبرهای خوبی میشنوید؛ انشاءالله.
***
فرمانده کل ارتش:
آماده همکاری با وزارت کشور درباره امنیت مرزها هستیم
فرمانده کل ارتش در دیدار با وزیر کشور با اشاره به همپوشانی ماموریتهای وزارت کشور و ارتش در حوزه امنیت مرزها، حوادث و بلایای طبیعی و مدیریت بحران، آمادگی بیش از پیش ارتش جمهوری اسلامی ایران را برای همکاری با وزارت کشور در انجام این ماموریتها مورد تأکید قرار داد.
امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی همراه با دیگر فرماندهان و امیران ارتش اعم از نیروهای زمینی، هوایی و دریایی، با حضور در دفتر اسکندر مؤمنی، انتصاب وی را به عنوان وزیر کشور تبریک گفت و برای وزیر کشور دولت چهاردهم آرزوی موفقیت کرد.
فرمانده کل ارتش در این دیدار با اشاره به سوابق مدیریتی و خدمات ارزنده مؤمنی اظهار کرد: وی در هر مسؤولیتی که بوده خدمات ارزشمند و ماندگاری برجا گذاشته است و انشاءالله در وزارت کشور هم منشأ خدمات شایستهای خواهد بود.
***
مهدی سنایی معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور شد
رئیس دفتر رئیسجمهور در حکمی مهدی سنایی را به سمت معاون امور سیاسی دفتر رئیسجمهور منصوب کرد.
محسن حاجیمیرزایی در حکم انتصاب مهدی سنایی تصریح کرده است: انتظار دارم با همافزایی و بهرهگیری از مجموعه نیرو و امکانات دفتر رئیسجمهور و همکاری نزدیک با سایر دستگاهها از جمله وزارتخانههای امور خارجه، اطلاعات و کشور، نسبت به بررسی موضوعات سیاسی - اجتماعی و امنیتی، تنظیم برنامههای مربوط، ارائه گزارش، پیشنهادها و راهکارهای مناسب و پیگیری آنها و اجرای امور محوله اقدام نمایید.
در بخشی از این حکم آمده است: اهتمام به اهداف و آرمانهای اصیل انقلاب اسلامی، حرکت در مسیر تحقق چشمانداز، سیاستهای کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی، قانون برنامه توسعه و نیز وفاداری به منشور اخلاقی دولت چهاردهم به منظور خدمت هرچه بیشتر به مردم عزیز ایران مورد نظر است.
معاون جدید حقوقی رئیسجمهور کار خود را آغاز کرد
حجتالاسلام مجید انصاری در معاونت حقوقی رئیسجمهور کار خود را آغاز کرد.
مجید انصاری، معاون حقوقی رئیسجمهور پس از شرکت در مراسم تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل(ره)، با حضور در دفتر معاونت حقوقی رئیسجمهور کار خود را آغاز کرد.
معاون حقوقی رئیسجمهور در نخستین برنامه کاری خود با برگزاری جلسهای با معاونان معاونت حقوقی رئیسجمهور در جریان آخرین اقدامها و دستاوردهای معاونتها قرار گرفت و برای پیشبرد امور دستورات لازم را صادر کرد.
ارسال به دوستان
رایزنی عراقچی با همتای آذربایجانی درباره تحولات قفقاز
«جیحون بایراماف» وزیر خارجه آذربایجان در تماس تلفنی با سیدعباس عراقچی، ضمن تبریک انتصاب وی به عنوان وزیر امور خارجه ایران، ابراز امیدواری کرد همکاریهای تهران و باکو در دوره جدید بیش از پیش گسترش یابد. عراقچی نیز توسعه مناسبات دوستانه و مبتنی بر منافع متقابل با جمهوری آذربایجان را از اولویتهای سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران خواند. بررسی تحولات منطقه قفقاز و همچنین برخی موضوعات بینالمللی از دیگر محورهای گفتوگوی 2 وزیر بود.
ارسال به دوستان
رهبر انقلاب در مراسم عزاداری دانشجویان در اربعین حسینی: کارزار جبهه حسینی با جبهه یزیدی تمامنشدنی است
مبارزه ادامه دارد
گروه سیاسی: همزمان با اربعین حسینی، دیروز مراسم عزاداری هیاتهای دانشجویی در حسینیه امام خمینی(ره) در حضور رهبر انقلاب اسلامی برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، در این مراسم ضمن قرائت زیارت اربعین، حجتالاسلام والمسلمین اصلانی به ایراد سخن پرداخت و مداحان اهلبیت(ع) در رثای سالار شهیدان، نوحهسرایی کردند. در پایان این مراسم نماز ظهر و عصر به امامت حضرت آیتالله العظمی خامنهای اقامه شد. رهبر حکیم انقلاب اسلامی در بین 2 نماز در سخنانی با اشاره به زیارت عاشورا، کارزار میان جبهه حسینی و جبهه یزیدی را مستمر و تمام نشدنی و در عین حال نحوه این کارزار را به تناسب شرایط و اقتضائات متفاوت خواندند و تاکید کردند: انقلاب اسلامی ایران، فرصت و میدان وسیعی را در مقابل جوانان گشوده است و باید [با استفاده] از این فرصت، با برنامهریزی و شناخت صحیح وظیفه، اقدام لازم و بموقع را در جهت اهداف عالیه انقلاب انجام داد تا زمینه پیشرفت و فلاح و رستگاری فراهم شود.
حضرت آیتالله خامنهای هدف از قیام امام حسین(ع) را مقابله با ظلم و جور خواندند و افزودند: شیوههای مقابله جبهه حسینی با ظلم و جور به تناسب شرایط متفاوت است، این مقابله در دوران شمشیر و نیزه به یک گونه است و در دوران اتم و هوش مصنوعی به گونهای دیگر، در دوران تبلیغات با شعر و قصیده و حدیث شیوه خاص خود را داشت و در دوران اینترنت و کوانتوم نیز شیوههای دیگری را باید به کار گرفت.
ایشان با اشاره به اینکه این وظیفه در دوران دانشجویی به یک گونه است و در دوران مسؤولیت به گونه دیگر، خاطرنشان کردند: مقابله جبهه حسینی با جبهه یزیدیان همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست، بلکه باید درست اندیشید، درست سخن گفت، درست شناسایی کرد و وظیفه را شناخت و دقیق به هدف زد.
رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه اگر در این مسیر حرکت کردیم، زندگی معنا و هدف پیدا میکند، گفتند: جوانان باید دوران کنونی را که به برکت انقلاب اسلامی، میدان وسیعی در مقابل آنها گشوده شده است، قدر بدانند و با برنامهریزی و مطالعه و فکر صحیح که لازمه آن آشنایی با قرآن و تأمل در آن است، اقدام بموقع انجام دهند.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: این اقدام بموقع، گاهی در محیط دانشگاه معنا مییابد، زمانی در فضای اجتماعی یا سیاسی لازم است و گاهی هم این اقدام، در راه کربلا و فلسطین و اهداف عالیه ضرورت مییابد.
ایشان در پایان تاکید کردند: استفاده جوانان از این فرصت تاریخی، به معنای فلاح و رستگاری است و اگر از این فرصت استفاده و به وظیفه عمل نشود، نتیجه آن خسران خواهد بود.
ارسال به دوستان
گزارش «وطن امروز» از معیارهای دوگانه غرب در قبال تلگرام از ایران تا فرانسه
تلگرافی از تهران به پاریس
گروه سیاسی: خبر بازداشت پاول دوروف، بنیانگذار تلگرام هنگام ورود به کشور فرانسه در رسانههای جهان بازتاب بسیاری داشت. اخبار تکمیلی حکایت از آن داشت که بازپرس پرونده دوروف اتهامهای متعددی را به او نسبت داده است. از جمله اینکه «تلگرام لانه محتواهای مجرمانه است. همین حالا، این پلتفرم به خاطر پخش غیرقانونی بازیهای لیگ یک سرخط خبرهاست اما در این پیامرسان رمزگذاری شده، بسیاری از حسابها توسط جنایتکاران سازمانیافته استفاده میشود. فراتر از تروریسم، خطرناکترین پدوفیلها در تلگرام با هم ارتباط برقرار میکنند تا محتوا تبادل کنند. سالهاست که تلگرام به پلتفرم شماره یک برای جنایتکاران سازمانیافته تبدیل شده است».
حداقل بخش عمدهای از اتهامهایی که بازپرس پرونده دوروف در گفتوگو با TFL مطرح کرد، پیشتر از سوی برخی مسؤولان کشورمان درباره تلگرام مطرح شده بود. ایران بارها در حوادث مختلفی چون فتنه «زن، زندگی، آزادی»، آشوبها و اغتشاشاتی که در اواخر دهه 90 رخ داد یا در مواقع دیگری چون ترور و عملیاتهای تروریستی، به بهرهبرداری مجرمانه از بستر تلگرام و هماهنگیهای اقدامات تروریستی از این بستر، اعتراض کرده بود.
با نگاهی به گذشتهای نه چندان دور میبینیم که برای نخستین بار در مهرماه سال 1396 و زمانی که تلگرام حدود 40 میلیون مشترک در ایران داشت، «عباس جعفری دولتآبادی»، دادستان وقت تهران خبر از اعلام جرم علیه این پیامرسان خارجی داد و عنوان کرد که پرونده این شبکه پیامرسان جهت بررسی به بخش امور بینالملل دادسرای تهران ارجاع شده است. دولتآبادی در همین رابطه گفته بود: «به موجب این اعلام جرم، شبکه تلگرام علاوه بر ارائه خدمات به گروههای تروریستی از جمله گروه داعش، به بستر مناسبی برای فعالیت سایر گروههای مجرمانه سازمانیافته تبدیل شده و ارتکاب جرائم هرزهنگاری کودکان، قاچاق انسان و مواد مخدر را ترویج کرده است».
3 ماه قبل از آنکه دادستان وقت تهران علیه تلگرام اعلام جرم کند، حملات تروریستی داعش به مجلس شورای اسلامی و همینطور حرم مطهر امام در خردادماه سال 1396 انجام شد. در همان زمان اعلام شد شبکه اجتماعی «تلگرام» بستر طراحی و عملیاتی کردن این اقدامات تروریستی را فراهم کرده است. چنانکه یکی از عوامل ایجاد ناامنی در کشورمان، گفتوگویی با شبکه «کلمه» وابسته به وهابیت انجام داد و طی این گفتوگو، به صراحت از نقش شبکه اجتماعی تلگرام در آموزش اوباش و پیشبرد اهدافشان یاد کرد. وی در این گفتوگو عنوان کرد از ۲ سال پیش از شروع ناامنیها در ایران، با استفاده از تلگرام و ایجاد کانالهای تلگرامی، آموزشهای لازم را به اوباش داده و حتی تاکید کرده بود که آتشسوزیهای انجام شده در برخی نقاط ایران کار سادهای نیست و بر اساس همین آموزشها انجام شده است!
دی سال 96 نیز اغتشاشاتی در چند شهر کشور شروع شد و بهسرعت به نقاط دیگر تسری یافت. طبق اذعان برخی کارشناسان، در دل همین اغتشاشات «شبکهسازی و براندازی جریان نفوذ به کمک تلگرام» به شکلی علنی خود را نشان داد. در همین رابطه یکی از پژوهشگران فضای مجازی گفته بود: «ردپای جریان نفوذ در اغتشاشات چند روز گذشته (دیماه 96) بهخوبی نمایان است و دفاع همهجانبه آنان از تلگرام یعنی بستر امن شبکهسازی، براندازی و اغتشاش مؤید این نکته است».
اما پیش از اینکه ناآرامیهایی سالهای 96 و 98 در ایران رخ دهد، سران منافقین در کنفرانس پاریس که سال 2017 برگزار شد، در ارتباط با بدنه اجتماعی در ایران و تعدد کانالها و گروههای آنان در این شبکه اجتماعی و همینطور صفحات متعددی که در اینستاگرام ایجاد کرده بودند، اعتراف کردند. از طریق همین کانالهای تلگرامی یا صفحات اینستاگرامی بود که آنها فراخوانهای مختلف، ایجاد چالشهای اینترنتی و هشتگسازی، آموزش ایجاد اغتشاش، آموزش ساخت بمب دستی، تحریک برای تخریب اموال عمومی، آتش زدن مساجد و حسینیهها، ضربوشتم مردم، آتش زدن پرچم مقدس کشور و شعارهای ساختارشکنانه و... را آموزش داده و ترویج میکردند. همچنین از دیگر کارکردهای این شبکههای اجتماعی استفاده از آنها در موضوعات مختلف مانند نافرمانیهای مدنی، ایجاد اغتشاشات و انقلابهای رنگی بود که منافقین به آنها اعتراف کردند.
پس از آشوبهای دیماه 1396، برای نخستین بار بحث فیلتر کردن تلگرام در ایران پیش آمد. در همان زمان آذریجهرمی، وزیر اسبق ارتباطات گفته بود: «ما ابتدا بنا بر این داشتیم که شبکههای اجتماعی را حفظ کنیم، ما با همان صلاح شورای امنیت کشور با مدیر پیامرسان تلگرام مکاتبه کرده و از وی درخواست کردیم بنا بر مدارکی که موجود است فعالیت این کانال را متوقف کند و وی نیز ۳ کانال از مجموعه این کانالها را بست ولی مجددا این کانال ایجاد شد و با توجه به ضعف نقاط مرجع خبری در کشور ما و هجوم مردم به سمت اینکه بخواهند بدانند چه خبر است و اطلاعات چگونه است، مراجعات زیاد شد و مدیر تلگرام بهرغم تعهداتی که خودشان دادند به مقررات خود پایبند نبود و همکاری نکرد».
طبق گفتههای وزیر وقت ارتباطات، ایران ابتدا به تلگرام اعتراض کرده و خواسته بود فعالیت کانالهای تروریستی را متوقف کند اما این پیامرسان پس از مدتی دوباره به این کانالها اجازه فعالیت داده بود. لذا پس از فیلتر شدن موقت تلگرام در دیماه سال 96، در نهایت این پیامرسان ۱۰ اردیبهشت ۹۷ با دستور قضایی از دسترسی کاربران خارج شد؛ اقدامی که تاکنون نیز ادامه داشته است.
ایران سالهاست که از سوی کشورهای غربی و اروپایی که فرانسه یکی از آنهاست، متهم به نقض آزادی بیان میشود اما هیچکدام از این کشورها که ایران را متهم به چنین مواردی میکنند، به هیچ عنوان روی مساله امنیت ملی کشورشان کوتاه نمیآیند. در ماجرای بازداشت پاول دوروف نیز دیدیم چطور کشوری چون فرانسه که خود را مهد دموکراسی میداند به محض پیش کشیده شدن بحث امنیت ملیاش، بهسرعت اقدام به دستگیری پاول دوروف میکند، در حالی که کشورمان پس از چند آشوب سراسری و همینطور پشت سر گذاشتن چندین حادثه تروریستی و دادن تذکر به مالک تلگرام، نهایتا این پیامرسان خارجی را از دسترس کاربران خارج کرد.
غرب همواره روی مفاهیمی چون آزادی بیان یا جریان آزاد اطلاعات مانور میدهد اما به محض آنکه پای امنیت ملیاش به میان آید، تمام ژستهای آزادیخواهانه را به یکباره کنار میگذارد. به قول «تاکر کارلسن» چهره مشهور رسانهای و مجری سابق فاکسنیوز: «پاول دوروف زمانی روسیه را ترک کرد که دولت تلاش کرد شرکت رسانه اجتماعی او، تلگرام را کنترل کند اما در نهایت، این پوتین نبود که او را به خاطر اجازه دادن به مردم برای اعمال آزادی بیان دستگیر کرد، بلکه این یک کشور غربی، متحد دولت بایدن و یکی از اعضای ناتو بود که او را بازداشت کرد».
ارسال به دوستان
پزشکیان:
اگر مسلمانان متحد بودند اسرائیل و آمریکا جرأت جسارت نداشتند
گروه سیاسی: رئیسجمهور با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: اگر مسلمانان با هم متحد بودند، اسرائیل جسارت میکرد این غلطها را در این منطقه بکند؟ نهتنها آنها بلکه آمریکا و اروپا و هر قدرت دیگری آیا میتوانست از این کارها کند؟
مسعود پزشکیان، در مراسم تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل(ره) در مرقد مطهر امام و در آغاز هفته دولت، بیان کرد: آنچه در این ایام و هفته دولت و میثاق و پیمانی که با امام راحل میبندیم، این است که بر سر پیمان با مردم هستیم. وی اظهار داشت: در ایام اربعین امام حسین(ع) هستیم و عاشقان امام یا نزد ایشان رفتهاند و یا در حال بازگشت هستند، ما نباید راه را گم کنیم. قیام امام حسین(ع) برای مطالبه و درخواست حق است، امام امر به معروف و نهی از منکر میکند برای اینکه حقی که گم شده و به آن عمل نمیشود را امر به معروف کند و نهی از منکر.
رئیسجمهور عنوان کرد: شهید بهشتی در کتاب «حق و باطل از دیدگاه قرآن» میگویند اگر از من بپرسید اسلام یعنی چه؟ میگویم تمام اسلام یعنی حق، عدالت و انصاف و اگر به جامعهای نگاه کنید و ندانید که اعتقاد و باور آنها چیست اما رفتار آنها بر اساس عدالت باشد، این جامعه مسلمان است. اگر در جامعهای بیعدالتی و ظلم است، هر اسمی بر آن بگذارند، ضداسلام است. اگر ما با مردم، قومیتها و دشمنانمان بر اساس عدالت عمل میکنیم، ما مسلمان هستیم ولی اگر عدالت و انصاف بین ما نیست، هر اسمی میتوان گذاشت ولی دیگر اسلام نیست.
پزشکیان گفت: درباره حرفها و وعدههایمان مورد سوال قرار خواهیم گرفت و درباره اعتقاد و باوری که در جامعه تبلیغ میکنیم، صادق هستیم یا نه. خداوند از تکتک ما پیمان گرفته که جز حق نگوییم و به طرف باطل نرویم؛ باید به دنبال حق و حقوق مردم برویم و در عمل، همه آن را برای مردم پیاده کنیم و در باور و اعتقاد نشان دهیم که تا آخر بر این پیمان خواهیم بود.
وی اظهار داشت: ما با مردم صادق خواهیم بود و بر اساس حق و عدالت رفتار خواهیم کرد. نگاه امام (ره) به محرومان، وحدت و انسجام، یکدلی و وحدت تمام جامعه اسلامی بود. نماز برای اقامه است، برای اتصال به صراط مستقیم، باید وحدت داشت.
رئیسجمهور در ادامه با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه اظهار داشت: اگر مسلمانان با هم متحد بودند اسرائیل جسارت میکرد این غلطها را در این منطقه بکند؟ نهتنها آنها بلکه آمریکا و اروپا و هر قدرت دیگری آیا میتوانست از این کارها بکند؟
وی افزود: در کشور خودمان هم ما برای حل مشکلات خود راهی جز افزایش وحدت و انسجام داخلی نداریم.
رئیسجمهور گفت: از همه نمایندگان و رئیس مجلس که به دولت رای بسیار بزرگ و پیام بزرگی را به جامعه انتقال دادند تشکر میکنم و این قدم و آغازی است که با وفاق ملی جلو برویم.
پزشکیان تصریح کرد: همانگونه که اوایل انقلاب با وحدت و انسجام مردم با وجود اینکه همه دنیا جمع شده بودند انقلاب را از بین ببرند نتوانستند حتی یک وجب از خاک ما را بگیرند و با تمام وجود و باور در مقابل آنها ایستادیم، الان هم اگر بخواهیم با تمام توان بایستیم میتوانیم همه مشکلات را حل کنیم و باید آنها را حل کنیم. وی با بیان اینکه باید راه امام حسین(ع) را برویم و راه امام حسین یعنی پایبندی به حق، گفت: دشمن در حال تلاش برای ایجاد تفرقه است و در همین راستا بزرگان ما را شهید میکنند.
رئیسجمهور بیان کرد: دشمن تلاش میکند در جامعه تفرقه ایجاد شود، تمام تلاش آنها این است که ما با هم متحد نباشیم. ما باید کاری کنیم که فریب دشمن را نخوریم و وحدت و انسجام خود را حفظ کنیم. وحدت و انسجام یعنی همه در مسیر حق و عدالت و با رهبری مقام معظم رهبری، در چارچوب سند چشمانداز، سیاستهای کلی نظام و قانون برنامه هفتم توسعه عمل کنیم. پزشکیان با بیان اینکه ما باید بهترین و برترین باشیم، خاطرنشان کرد: بدانید که این راه با خون دل، زحمت و تلاش شبانهروزی به دست میآید. باید از این وضعیت بلند شویم و نگاه عقاب پیدا کنیم، همه چیز را در پهنه بال خود ببینیم و با عمق نگاه خود جامعه را به جهتی هدایت کنیم که لایق و شایسته آن هستیم.
وی همچنین اضافه کرد: امروز در مرقد امام پیمان میبندیم که این راه را با تمام وجود ادامه خواهیم داد و تلاش خواهیم کرد تا جایی که از دستمان برمیآید مسیر را ادامه دهیم و امیدوارم که شرمنده خون شهدا و امام شهدا نباشیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|