|
اخبار
90 درصد زکات جمعآوریشده صرف محرومان میشود
مدیرکل امور اجرایی زکات کمیته امداد گفت: ۹۰ درصد زکات جمعآوری شده در کشور صرف امور معیشتی، حمایتی و توانمندسازی محرومان میشود. حجتالاسلام حسن هرمز در سفر به استان خراسان شمالی بیان کرد: سال گذشته ۱۵۰ میلیارد تومان برای مصارف نیازمندان وارد حساب کمیته امداد شده و مابقی توسط سایر شرکا، مراکز نیکوکاری و خیریهها جمعآوری و هزینه شده است. وی با بیان اینکه زکات قانونیترین شبکه ملی خیر و احسان در کشور است، اظهار کرد: تامین هزینههای معیشتی، حمایتی و توانمندسازی در اولویت است و ۹۰ درصد زکات جمعآوری شده به مصارف فوق میرسد. هرمز ضمن بیان اینکه ۱۰ درصد مابقی زکات در بخشهای عمرانی روستاهای محروم کشور هزینه میشود، تصریح کرد: کمک به تامین و ساخت پروژههای عامالمنفعه و تامین جهیزیه، از دیگر موارد هزینهکرد زکات است. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، وی با تاکید بر لزوم شفافیت اولویتهای مصرف زکات در استانها بیان کرد: قطعا تبیین و اطلاعرسانی مناسب مصارف و هزینهکرد زکات در جامعه، کمک شایانی به ساماندهی روند جمعآوری کرده و باعث ترویج این فریضه الهی در جامعه خواهد شد.
***
امدادرسانی هلالاحمر به بیش از ۱۱ هزار نفر طی 72 ساعت
رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر کشور از ارائه خدمات امدادی به بیش از ۱۱ هزار نفر در ۳ روز اخیر خبر داد. بابک محمودی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به جزئیات ماموریتهای امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر در ۷۲ ساعت گذشته گفت: در ۳ روز اخیر، یعنی از ۱۴ تا ۱۶ شهریور ماه، ۸۷۸ تیم عملیاتی متشکل از امدادگران و نجاتگران در حالت آمادهباش قرار داشتند و ۶۳۶ مورد ماموریت امدادی در کشور به سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر محول شد. وی افزود: در این مدت به ۱۱ هزار و ۲۹۳ نفر خدمات امدادی ارائه شد که ۱۰ هزار و ۲۰۶ نفر از این افراد جزو زائران حضرت امام رضا علیهالسلام در طرح همسفران خورشید بودند. رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر کشور ادامه داد: از میان این افراد، ۳۸۵ نفر به مراکز درمانی انتقال داده شدند و مابقی خدمات درمانی را در محل دریافت کردند.
***
توقیف تریلی حامل شیشه در مرز تایباد
فرمانده مرزبانی فراجا از توقیف یک دستگاه تریلی و کشف بیش از ۱۵۰ کیلوگرم مواد مخدر شیشه توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد خبر داد. سردار احمدعلی گودرزی بیان کرد: در راستای جلوگیری از ورود مواد مخدر به کشور و برخورد قاطع با قاچاقچیان مواد مخدر، مرزبانان مستقر در پست کنترل و مراقبت مرزی گروهان ۱۷ شهریور هنگ تایباد به یک دستگاه تریلی که قصد ورود به کشور را داشت مظنون شدند و برای بررسی آن را متوقف کردند. وی در ادامه افزود: مرزبانان پس از توقف تریلی در بازرسی فنی و تخصصی از خودرو، تعداد ۲۳۸ بسته مواد مخدر به وزن ۱۵۱ کیلو و ۴۵۰ گرم از نوع شیشه را که به طرز بسیار ماهرانهای در تریلی جاساز شده بود کشف کردند. فرمانده مرزبانی انتظامی با اشاره به دستگیری راننده تریلی تصریح کرد: اشراف اطلاعاتی و عملیاتی مرزبانان باعث شد تا از ورود این محموله مواد مخدر به عمق خاک کشور جلوگیری شود، لذا خودروی توقیفی به همراه متهم دستگیر شده و مواد مکشوفه تحویل مراجع قضایی شد. این مقام ارشد مرزبانی فراجا در خاتمه ضمن تقدیر و تشکر از عملکرد مطلوب مرزبانان در جلوگیری از ورود مواد مخدر به کشور، خاطرنشان کرد: مرزبانان فراجا در جهت برخورد مقتدرانه با قاچاقچیان و برای ریشهکن کردن معضل مواد مخدر همواره تلاش دارند و از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد.
***
درخشش تیم دانشآموزی ایران در المپیاد جهانی کامپیوتر
تیم دانشآموزی ایران در سیوششمین دوره المپیاد جهانی کامپیوتر با کسب یک نشان طلا، ۲ نقره و یک برنز موفق به کسب رتبه نهم جهان شد. در این رقابتها که در شهر اسکندریه مصر برگزار شد، امیرعلی عسگری موفق به کسب نشان طلا، امیرحسین فرخندهفر و امیررضا درستی موفق به کسب نشان نقره و پارسا فرجپور موفق به کسب نشان برنز شدند. در این رقابتها تیمهای چین، آمریکا و لهستان در رتبههای اول تا سوم ایستادند؛ با توجه به تاخیر در صدور روادید، تیم ایران در این مسابقات به صورت برخط شرکت کرده بود. به گزارش ایرنا، سیوششمین دوره المپیاد بینالمللی کامپیوتر از یکم سپتامبر (11 شهریور) با شرکت صدها دانشآموز از ۹۶ کشور جهان در شهر اسکندریه مصر آغاز شده است و امروز 18 شهریور پایان مییابد. این رویداد علمی توسط آکادمی عرب برای علم، فناوری و حملونقل دریایی در اسکندریه و با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت ورزش و جوانان و کتابخانه اسکندریه برگزار شده است. المپیاد کامپیوتر یکی از مفهومیترین المپیادها است و بیشتر از هر چیزی بر تقویت مهارت حل مساله در دانشآموزان تاکید دارد. المپیاد کامپیوتر بعد از ریاضی، پرطرفدارترین المپیاد دانشآموزی به شمار میرود و هدفش گسترش علوم کامپیوتر در سطح دانشآموزان دبیرستانی است.
ارسال به دوستان
کاهش ۱۷ درصدی جرائم با استفاده از پابندهای الکترونیکی
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از کاهش ۱۷ درصدی جرائم با استفاده از پابندهای الکترونیکی در پایتخت خبر داد. سردار علی ولیپورگودرزی گفت: با توجه به اجرای این طرح از سال گذشته، اکنون بیش از هزار نفر از متهمان و مجرمان سابقهدار در تهران تحت نظارت به وسیله پابندهای الکترونیکی قرار دارند.
ارسال به دوستان
گزارشی درباره فروشگاههای زنجیرهای که فرآوردههای غذایی و آشامیدنی قاچاق عرضه میکنند
تهلنجیهای زنجیرهای
گروه اجتماعی: پس از ترفند تخفیفات فریبنده و درج قیمتهای پایینتر روی برخی کالاهای بستهبندی شده نظیر برنج، حبوبات و... در فروشگاههای زنجیرهای نسبت به همان کالاها در فروشگاههای سطح شهر، البته به دلیل وزن کمتر (900 گرم به جای یک کیلوگرم)، همچنین عرضه برنجهای بیکیفیت در سالهای گذشته، اکنون وجود فرآوردههای غذایی و آشامیدنی قاچاق غیرمجاز تهلنجی در برخی از این فروشگاهها خبرساز شده است؛ فروشگاههایی که طی چند سال اخیر با نامهای مختلف چندین برابر شدهاند و خیابانها و محلههای شهرها را قرق کردهاند. این فروشگاهها هر چند مورد اعتماد مردم هستند و اغلب آنها کالاهایی با کیفیت را به مردم عرضه میکنند ولی همه آنها در ارائه خدمات و عرضه کالای باکیفیت و با قیمت مناسب نتوانستهاند رضایت مردم را جلب کنند.
در این میان مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی نسبت به افزایش فرآوردههای غذایی و آشامیدنی غیرمجاز تهلنجی، کولبری و پیلهوری در برخی فروشگاههای زنجیرهای هشدار داده است. عبدالعظیم بهفر با اشاره به اینکه فرآوردههای غذایی و آشامیدنی قاچاق در فروشگاههای بزرگ زنجیرهای جولان میدهد، اظهار داشت: در روزهای آینده و با تشدید نظارتها در سطح عرضه با متخلفان برخورد بسیار سختگیرانه خواهیم داشت. وی با انتقاد از برخی قوانین که نظارت بر کالاهای تهلنجی، کولبری و پیلهوری را تحتالشعاع قرار میدهد، به ایرنا گفت: همه قوانین باید در راستای تضمین سلامت مردم وضع شود و اگر برخی فرآوردهها بدون مجوزهای لازم در دسترس مردم و مورد استفاده آنان قرار میگیرد به دلیل کاستیهای دیدهنشدهای است که اجرای قانون را با چالش مواجه میکند. مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه با همراهی ستاد مبارزه با قاچاق کالا در پی سامان دادن به این محصولات و فرآوردهها هستیم، تاکید کرد: تلاشهای ما و ارگانهای ذیربط زمانی نهادینه میشود که قوانین کافی و وافی برای مقابله با چنین تخلفاتی وجود داشته باشد.
* کالاهای قاچاق ناسالم و بیکیفیت هستند
رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرفکنندگان استان تهران در این باره گفت: نظارت بر فروشگاههای زنجیرهای توسط نهادها و دستگاههای ذیربط همچون سازمان حمایت از حقوق تولیدکنندگان و مصرفکنندگان و اتاق اصناف انجام میشود و ما نیز در راستای حمایت از حقوق مصرفکنندگان در کنار آنها فعال هستیم تا علاوه بر حفظ سلامت کالاهای مصرفی، نظارت دقیقی نیز بر نحوه قیمتگذاریها انجام شود و حقوق مصرفکنندگان در این زمینه ضایع نشود.
امیر انصافی در گفتوگو با «وطن امروز» افزود: مبارزه با گرانفروشی یا تخلفات در عرضه کالاهای بیکیفیت در زمره وظایف سازمانهایی نظیر سازمان تعزیرات، غذا و دارو و سازمان حمایت است که در صورت محرز بودن تخلف و عدم کیفیت آنها در پی گزارشهای مستند بیتردید با متخلفان برخورد میکنند. وی ادامه داد: ما به عنوان بازوی نظارتی و همکار نهادهای حاکمیتی در این عرصه هستیم که با گشتهای مشترک نهادهای کاشف در حمایت از حقوق مردم اقدامات لازم را انجام میدهیم. اخیرا اعلام شده است برخی کالاها در فروشگاههای زنجیرهای تهلنجی و قاچاق است که این مساله سلامتمحور است و در صورت مشاهده و گزارشهای مستند، تخلف محسوب میشود.
انصافی افزود: اقدامات زیادی برای دسترسی مردم به کالاها یا محصولات سالم با قیمت مشخص با نظارت دقیق در حال انجام است و بازرسان چه به صورت افتخاری و چه محسوس و غیر محسوس فروشگاهها را رصد میکنند که در صورت مشاهده تخلف، بیتردید و بدون اغماض تخلفات گزارش میشود. سازمان حمایت از مصرفکنندگان و اتاق اصناف و جهاد کشاورزی، واحدهای صنفی را رصد میکنند و هنوز گزارشی مبنی بر وجود کالاهای قاچاق در فروشگاههای زنجیرهای به دست ما نرسیده است اما بیتردید فروش کالاهای قاچاق و تهلنجی قاچاق در زمره کالاهای غیراستاندارد و ناسالم بیکیفیت است و حاکمیت بیتردید با متخلفان در صورت محرز بودن تخلف برخورد جدی میکند.
ارسال به دوستان
هوای تهران دیروز در وضعیت نارنجی آلودگی قرار گرفت
بازگشت هوای ناسالم به پایتخت
هوای تهران در شرایطی این روزها ناسالم اعلام میشود که هنوز فصل سرما که موجب وارونگی هوا میشود و دود و آلودگی شهرهای پرجمعیت را فرا میگیرد، از راه نرسیده است. بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت دیروز (۱۷ شهریور) در شرایط «ناسالم برای گروههای حساس» قرار گرفت. آلاینده شاخص «ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون» با میانگین ۱۱۶ و کیفیت هوا در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس اعلام شد. بر اساس اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، طی ۱۵ روز ابتدایی شهریورماه سال جاری، کیفیت هوای تهران طی ۱۲ روز در شرایط قابل قبول و ۳ روز در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار داشت. پایتختنشینان پس از گذشت نیمی از شهریورماه سال جاری ۳ روز هوای ناسالم برای گروههای حساس را تنفس کردند که ۲ روز آلاینده ازن و یک روز ذرات معلق کوچکتر از 2.5 میکرون موجب آلودگی هوا شده بود. بیشینه آلودگی هوای تهران طی ۱۵ روز اول این ماه، ۷ شهریور اعلام شد. در آن روز غلظت آلاینده «ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون» به ۱۰۶ رسید. کیفیت هوای تهران در ۱۵ روز ابتدایی سومین ماه تابستان ۱۴۰۲ وضعیت نامطلوبتری را داشت، چرا که ۱۲ روز در شرایط قابل قبول، ۲ روز در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس و یک روز در شرایط ناسالم ثبت شد. بالاترین میزان آلودگی هوا طی این مدت ۵ شهریورماه ۱۴۰۲ با آلاینده شاخص ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون با غلظت ۱۶۵ ثبت شد. طی این روز ذرات معلق کوچکتر از 2.5 میکرون نیز با شاخص ۱۲۶ در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار گرفت. آلاینده ازن نیز یک روز هوای نیمه اول شهریور را آلوده کرد. بهترین کیفیت هوا طی این مدت ۱۴ شهریور با میانگین ۷۸ و آلاینده شاخص ذرات معلق کوچکتر از 2.5 میکرون ثبت شد. ذرات معلق کوچکتر از ۱۰ میکرون درشتترند و نسبت به ذرات معلق کوچکتر از 2.5 میکرون کمتر وارد بخشهای تحتانی سیستم تنفسی میشوند و بهطور جزئی خطر کمتری دارند ولی در غلظتهای بالا و در قیاس با حد مجاز میتوانند مشکلات زیادی به لحاظ بهداشتی و زیستمحیطی در پی داشته باشند. بهطور کلی عمدهترین منابع انتشار ذرات معلق نیز احتراق سوخت (مانند سوزاندن زغال سنگ و چوب)، خودروهای دیزلی فاقد فیلتر دوده، فرآیندهای صنعتی و کشاورزی و انتشار از خودروهاست. ذرات معلق عموما در ماههای سرد سال کیفیت هوا را تحت تاثیر قرار میدهند. مطالعات علمی متعدد درباره ذرات معلق نشان میدهد قرار گرفتن در معرض این آلاینده باعث بروز مشکلات زیادی میشود. مرگ زودرس در مبتلایان به بیماریهای قلبی و ریوی، بروز حملات قلبی غیرکشنده، ضربات قلب نامنظم، ابتلا به سرطان ریه، تشدید آسم، کاهش عملکرد ریه و افزایش علائم تنفسی مشکلاتی است که آلودگی هوا برای سلامت انسان ایجاد میکند. ازن نیز آلاینده ثانویهای است که در صورت افزایش شدت تابش و نور مستقیم خورشید و بالا رفتن دما و البته وجود برخی آلایندههای دیگر نظیر اکسیدهای نیتروژن و ترکیبات آلی فرار، تولید و در هوا منتشر میشود و به همین علت در روزهای گرم سال شاهد افزایش غلظت این گاز هستیم. هر چه از شدت گرمای هوا کاسته شود، غلظت این گاز نیز کمتر میشود. پیشسازهای آن
VOCها یا همان ترکیبات آلی فرار و ناکس هستند. خودروهای دیزلی، موتوسیکلتهای فرسوده و بخارات بنزین پیشسازهای ازن هستند، همچنین استفاده از سوختهای غیراستاندارد در نیروگاهها و پالایشگاهها میتواند در افزایش غلظت ازن نقش داشته باشد. علاوه بر این، آلاینده ازن سبب کاهش عملکرد ریه و افزایش علائم تنفسی مانند سرفه، تنگی نفس، تشدید آسم و سایر بیماریهای ریوی میشود. ازن در مرگومیر زودرس نیز تاثیرگذار است.
ارسال به دوستان
۴۰۰۰ بهورز برای ورود به عرصه خدمترسانی در نظام سلامت در حال آموزش هستند
کنترل بیماریهای دیابت و فشار خون توسط بهورزان
در حال حاضر بهورزان وظیفه کنترل و پایش 2 بیماری فشار خون و دیابت را بر عهده دارند؛ بیماریهایی که صرفا با تشخیص کنترل نمیشوند، بلکه باید تحت رصد و درمان منظم قرار گرفته و مبتلایان دارو دریافت کنند. در این ارتباط معاون بهداشت وزارت بهداشت از آموزش ۴ هزار بهورز برای ورود به عرصه خدمترسانی در نظام سلامت کشور خبر داد و در عین حال بر لزوم توجه به بهداشت روان تاکید کرد. دکتر حسین فرشیدی در حاشیه بازدید از مرکز جامع سلامت و خانه بهداشت روستای هفتجوی که به مناسبت روز بهورز انجام شد، اظهار کرد: خانه بهداشت کوچکترین و حساسترین بخش ارائه خدمت در حوزه سلامت است. افراد در خانههای بهداشت، قبل، حین و بعد از تولد رصد میشوند و شرایط جسمی و روحی آنان تا پایان حیات از سوی خانههای بهداشت مورد پایش قرار میگیرد. حضور بهورزان در خانههای بهداشت به منظور نیازهای بهداشتی و درمانی روستاها صورت میگیرد و بهورزان نیز در آموزشگاههای تخصصی بهورز آموزشهای لازم را فرا میگیرند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به شاخصهای سلامت قبل از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: در آن زمان شاخصهای ما در بخشهای بهداشت، پیشگیری، واکسیناسیون، آب سالم و سواد سلامت بسیار پایین بود و بیماریهای واگیر و عفونی باعث مرگ و میر افراد زیادی میشد.
فرشیدی اضافه کرد: راهاندازی خانههای بهداشت سبب شد واکسیناسیون در کشور به صورت جدی آغاز شود و شرایطی را ایجاد کند که بیماریهایی نظیر فلج اطفال، سرخک و آبله که زمانی کشندهترین بیماریها در کشور بودند، امروز به طور کامل ریشهکن شوند. وی به 2 بیماری شایع فشار خون و دیابت اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، بهورزان وظیفه کنترل و پایش این 2 بیماری را نیز برعهده دارند و این 2 بیماری اکنون جزو بیماریهایی هستند که صرفا با تشخیص کنترل نمیشوند، بلکه باید تحت رصد و درمان منظم قرار گرفته و دارو دریافت کنند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این مراسم بهورزان را پایه سلامت کشور عنوان و بر تکریم و بهبود معیشت کادر سلامت تاکید کرد. دکتر محمدرضا ظفرقندی، با اشاره به فعالیت ۱۹ هزار خانه بهداشت در سراسر کشور، افزود: ۳۰ هزار بهورز که دوسوم آنان را زنان و مابقی را مردان تشکیل میدهند، در خانههای بهداشت سراسر کشور مشغول خدمترسانی به مردم هستند. وی با بیان اینکه هر بهورز به جمعیتی بالغ بر ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ نفر خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میدهد، خاطرنشان کرد: بهورزان در روستاها و شهرها، وضعیت سلامت مادران و نوزادان را از دوران بارداری تا تولد و حین رشد، رصد و پیگیری میکنند و آموزشها و مراقبتهای لازم را در اختیار مردم قرار میدهند. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: نقش بهورزان در کنترل، پیشگیری و واکسیناسیون بیماریهای واگیر و غیرواگیر و همچنین بهداشت دهان و دندان بسیار موثر بوده و برای نظام سلامت ارزش افزوده به شمار میآید، چرا که واکسیناسیون بهموقع سبب کاهش بار درمانی در آینده خواهد شد. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره معیشت و جذب بهورز در سراسر کشور تاکید کرد: تلاش میکنیم شرایط را برای معیشت بهورزان و کادر سلامت در خانههای بهداشت بهبود بخشیده و در بودجههای عمومی کشور نیز در نظر بگیریم.
ارسال به دوستان
فاصله زیاد ازدواج تا تولد نخستین فرزند
آمار فرزندآوری در کشور نسبت به دهههای گذشته بشدت کاهش یافته؛ موضوعی که میتواند طی دهههای آینده ایران را در جمع کشورهای سالخورده جهان قرار دهد. در چنین شرایطی، فاصله بین ازدواج تا نخستین فرزند حدود 3 سال و نیم برآورد شده است، در حالی که این بازه در دهههای پیشین یک سال بود. رئیس موسسه تحقیقات جمعیتی کشور با استناد به پژوهشی درباره فاصله بین ازدواج زوجین تا تولد نخستین فرزندشان، میانگین فاصله بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند در زوجینی را که در طول زندگی مشترکشان حداقل صاحب یک فرزند شدهاند ۳ سال و ۵ ماه اعلام کرد. محمدجواد محمودی با اشاره به مطالعات انجامشده توسط متخصصان در سازمان ثبت احوال کشور درباره فاصله بین ازدواج زوجین تا تولد نخستین فرزندشان بیان کرد: مطالعات طولی انجام شده در این زمینه روی ۷۷۰ هزار ازدواج رخداده با عنوان «فرزندآوری در همآغازان ازدواج سال ۱۳۹۲؛ یک مطالعه طولی» وضعیت زناشویی و فرزندآوری گروه همآغازان ازدواج سال ۱۳۹۲ را طی دورهای ۱۰ ساله مورد بررسی قرار داد که یافتههای آن نشان میدهد میانگین فاصله بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند در زوجینی که در طول زندگی مشترکشان حداقل صاحب یک فرزند شدهاند، ۳ سال و ۵ ماه است. وی به ایسنا گفت: در نیمی از ازدواجها زوجین در کمتر از 3 سال پس از ازدواج صاحب نخستین فرزند شدهاند. با لحاظ گروه سنی مادر در زمان ازدواج، زنانی که سال ۱۳۹۲ در سنین کمتر از ۱۵ سال ازدواج کردهاند، در بیشترین زمان و زنان ازدواج کرده ۳۵ تا ۳۹ ساله در کمترین زمان پس از ازدواج صاحب فرزند اول شدهاند. به عبارتی فاصلهگذاری بین ازدواج تا تولد فرزند اول، در زنانی که دیرتر وارد زندگی زناشویی میشوند، کمتر از زنان جوانتر است. رئیس موسسه تحقیقات جمعیتی کشور بر اساس آمارهای ارائه شده توسط سازمان ثبت احوال کشور گفت: میانگین فاصله ازدواج تا تولد نخستین فرزند در میان زنان دارای حداقل یک فرزند طی سالهای ۱۳۹۹ برابر 4.51، ۱۴۰۰ برابر 4.36، ۱۴۰۱ برابر 4.23 و ۱۴۰۲ برابر 4.19 سال بوده است. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|