|
11 هزار محصل شهید فلسطینی در 11 ماه
با آغاز سال تحصیلی جدید، وزارت آموزشوپرورش فلسطین اعلام کرد طی 11 ماه گذشته بیش از 11 هزار دانشآموز و دانشجوی فلسطینی در حملات ارتش صهیونیستی به باریکه غزه و کرانه باختری به شهادت رسیده و 17 هزار و 772 نفر دیگر نیز مجروح شدهاند.
ارسال به دوستان
دور دنیا
رسانههای عبری به مواضع رئیسجمهور ایران توجه ویژهای نشان دادند
اعتقاد پزشکیان به بازدارندگی موشکی
مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری اسلامی ایران در نخستین نشست خبری خود به عنوان رئیس دولت چهاردهم، دوشنبه در حضور بیش از 300 خبرنگار از رسانههای داخلی و خارجی اعلام کرد: «ما دنبال سلاح هستهای نیستیم اما حاضر نیستیم به ما زور بگویند. حاضر نیستیم اسرائیل را تا دندان مسلح کنند و جلوی ما بگذارند و بگویند آن (رژیم صهیونیستی) شما را میزند، البته بیخود میکند بزند. بزند ما هم میزنیم». این اظهارات از همان شامگاه دوشنبه بازتاب ویژهای در رسانههای عبریزبان داشت. تارنمای وای نت، پرمخاطبترین رسانه برخط عبریزبان به نقل از رئیسجمهور کشورمان نوشت: «ایران هرگز از برنامه موشکی خود چشمپوشی نخواهد کرد چون به آن برای بازدارندگی و حمایت از امنیت خود نیازمندیم، اگر این توانایی را در اختیار نداشته باشیم، همچون غزه در معرض آماج حملات موشکی قرار میگیریم». به نوشته بخش برخط روزنامه یدیعوت آحارانوت، پزشکیان همچنین بر این نکته که ایران از زمان روی کار آمدن او هیچ سلاحی را به روسیه منتقل نکرده تاکید ورزیده است. یکی دیگر از فرازهای این گفتوگو که مورد توجه وای نت قرار گرفت تاکید پزشکیان بر این مساله است که «اگر مشکلاتمان را با جهان حل کنیم در رفاه زندگی خواهیم کرد».
این تارنما به این بخش از صحبتهای رئیسجمهور ایران توجه نشان داد که گفته بود: «اگر روابط بین کشورهای اسلامی را در سطوح مختلف گسترش دهیم و اگر بتوانیم مشکلاتمان را با جهان حل کنیم که توافق هستهای هم در همین راستا قرار میگیرد، ما در رفاه قرار خواهیم گرفت». همچنین به نقل از او نوشت: رئیسجمهور ایران، تمام ادعاهای مربوط به اینکه این کشور موشک هایپرسونیک در اختیار انصارالله یمن قرار داده را تکذیب میکند و موشکهای به کار گرفته شده توسط حوثیها را ساخت خود یمنیها میداند که توانمندی تولید موشکهای پیشرفته را دارند. روزنامه تایمز آو اسرائیل هم به بخشی از سخنان پزشکیان توجه نشان داد که درباره جنایت رژیم صهیونیستی در بمباران هر روزه مردم غزه صحبت کرده و گفته بود: «اگر ما موشک نداشته باشیم، آنها هر وقت بخواهند ما را بمباران میکنند، مثل غزه!
***
«نه» سودانی به حضور نیروهای آمریکایی در عراق
نخستوزیر عراق اعلام کرد هیچ ضرورتی برای حضور نیروهای آمریکایی در عراق وجود ندارد و آنها باید از کشور خارج شوند. محمد شیاع السودانی دیروز اعلام کرد ضرورتی برای حضور نیروهای آمریکایی در عراق وجود ندارد و بهزودی جدول زمانی خروج نظامیان آمریکایی از عراق را اعلام خواهد کرد. او در گفتوگو با شبکه آمریکایی بلومبرگ، تاریخ مصرف توجیهات حضور ائتلاف بینالمللی تحت رهبری پنتاگون در کشورش را پایانیافته خواند، چرا که به زعم او عراق 2024 دیگر عراق 2014 نیست و از مرحله جنگ به مرحله ثبات رسیده است. سودانی با بیان اینکه داعش دیگر تهدیدی برای عراق نیست، ادامه داد: «مذاکرات صریح با ائتلاف بینالمللی را آغاز کردیم و کمیتهای دوجانبه برای ساماندهی خروج نیروهای ائتلاف تشکیل دادیم و پایان ماموریت نیروهای ائتلاف در عراق بهزودی اعلام میشود. پایان ماموریت ائتلاف بینالمللی به معنای پایان روابط میان عراق و آمریکا نیست، بلکه برعکس در حال مذاکره برای برقراری روابط امنیتی پایدار و روابط اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و علمی هستیم و در کنفرانس بینالمللی ائتلاف علیه داعش شرکت خواهیم کرد».
او به انتخابات ریاستجمهوری پیش روی آمریکا نیز اشاره کرد و گفت دولتش با هر دولتی که در واشنگتن روی کار بیاید تعامل خواهد داشت. نخستوزیر عراق در انتهای این گفتوگو، ایران را حامی فرآیند سیاسی و تلاشهای کشورش در مبارزه با تروریسم معرفی کرد و عراق را تنها کشور منطقه خواند که روابط متمایزی هم با ایران و هم با آمریکا دارد. شایان ذکر است ائتلاف بینالمللی به رهبری آمریکا سال 2014 و در حالی که تقریبا خاک عراق را ترک کرده بود بنا به درخواست دولت بغداد به بهانه مبارزه با داعش، به این کشور بازگشت اما سال 2020 و پس از ترور شهیدان سپهبد سلیمانی و ابومهدی المهندس، مجلس عراق خواستار اخراج این نیروها شد. سال 2021 و در زمان دولت مصطفی الکاظمی نیز توافقی مبنی بر «پایان مأموریت رزمی این نیروها» و خروج بخشی از آنها و بقای بخشی دیگر برای امور مستشاری انجام شد.
***
لاوروف: جنگ غزه بزرگترین مشکل جهان است
وزیر خارجه روسیه جنگ غزه را بزرگترین مشکل بینالمللی در جهان دانست و خواستار پایان فوری جنایات صهیونیستها در این جنگ شد. سرگئی لاوروف در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی در مسکو به همراه همتای مصریاش، بدر عبدالعاطی، وضعیت کنونی غزه تحت تاثیر حملات اسرائیل را بزرگترین مشکل بینالمللی در جهان دانست و گفت: «روسیه از هر اقدامی جهت برقراری صلح پایدار در غزه استقبال میکند. پیشتر واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل با انتقاد از سکوت غربیها در قبال جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، بر این موضوع تاکید کرد که عملیات نظامی رژیم اسرائیل علیه فلسطین با حمایت آشکار آمریکا انجام میشود.
ارسال به دوستان
رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ و آشوب داخلی با بحران جدید تغییرات جنونآسا در کابینه مواجه است
فرار نتانیاهو به نیویورک
عضو پیشین کنست: جبهه شمالی فلسطین اشغالی در کنترل سید حسن نصرالله است
گروه بینالملل: در روزهایی که فلسطین اشغالی در آشوب و جنگ فرو رفته و اسرائیلیها هنوز از شوک اصابت موشک بالستیک مافوق صوت یمن به نزدیکی تلآویو بیرون نیامدهاند، خبر میرسد نخستوزیر رژیم اشغالگر قصد دارد به مدت حدود یک هفته در آمریکا بماند. دفتر نخستوزیری رژیم یکشنبه پیش اعلام کرده بود نتانیاهو قرار است از سوم تا هفتم مهر در هفتادونهمین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک شرکت کند اما حال گفته میشود وی به مدت یک هفته در آمریکا خواهد ماند. کانال ۱۳ تلویزیون عبری دیروز با اشاره به سفر قریبالوقوع بنیامین نتانیاهو به نیویورک برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل، دلیل تمدید حضور او در آمریکا به مدت 7 روز را زیر سوال برد و آن را غیر روشن خواند.
موریا اسراف ولبرگ، خبرنگار امور سیاسی این شبکه گفت: «توجیه روشنی برای ماندن نتانیاهو برای 7-6 روز در آمریکا آن هم در زمان جنگ وجود ندارد. شمال در آتش میسوزد و جنگ در نوار غزه جایی که هنوز دهها اسیر در آن نگهداری میشوند، ادامه دارد».
او بر اساس دستور کاری که از سفر نتانیاهو به نیویورک به دست آورده، گفت «با محرمانههای زیادی در دفتر نخستوزیری» مواجه شده است. به گفته ولبرگ، اقامت طولانی نتانیاهو بیشتر سؤالبرانگیز است تا تعجببرانگیز. وی گفت: «هنوز روشن نیست که آیا نتانیاهو با جو بایدن دیدار خواهد کرد یا خیر، بویژه که سهشنبه هفته آینده تنها روزی خواهد بود که بایدن در نیویورک حضور خواهد داشت. از سوی دیگر، هنوز قرار ملاقاتی با مقامات کشورهای اروپایی تنظیم نشده، آن هم در حالی که آرژانتین و شماری از کشورهای آفریقایی در برنامه قرارهای ملاقات نتانیاهو قرار گرفتهاند». برخی کاربران شبکههای اجتماعی عبری این ظن را مطرح کردهاند که نتانیاهو قصد دارد پیش از عزیمت به نیویورک جنگ محدودی را در جنوب لبنان آغاز کند و به همین دلیل در حال فرار به نیویورک است و پس از پایان دادن به عملیات، به تلآویو بازمیگردد.
«ایال بن روون» ژنرال نیروهای ذخیره ارتش صهیونیستی و عضو سابق کنست، در شبکه 13 اسرائیل گفت: «چرا باید این دولت را تأیید کنم؟ بر چه اساسی به نتانیاهو اعتماد کنم؟ دولت کنونی بر اساس منافع سیاسی داخلی کار میکند و راه خود را گم کرده و شمال را از دست داده و جبهههای بیشتر و بیشتری به آن اضافه میکند. نتانیاهو نیز دچار دروغگویی مزمن است و به اسرائیلیها دروغ میگوید».
* برکناری جنونآسای وزیر جنگ توسط نتانیاهو؟
رسانههای عبری از چراغ سبز رهبران ائتلاف حاکم رژیم صهیونیستی به نتانیاهو برای جایگزینی وزیر جنگ فعلی با «گیدعون ساعر» خبر دادند. به گزارش کانال ۱۲ اسرائیل، نتانیاهو قصد دارد بزودی تهدید چندین ماههاش درباره برکناری یوآو گالانت، وزیر جنگ را عملی کند. نتانیاهو معتقد است برکناری گالانت در راستای تغییرات گسترده پستهای وزارتی آسانتر خواهد بود. او قصد دارد قبل از رفتن به نیویورک برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل این کار را بکند.
تارنمای امنیتی واللا گزارش داد پیوستن ساعر، رئیس حزب امیدنو به کابینه با مشکلاتی همراه خواهد بود. نگرانیهایی وجود دارد مبنی بر اینکه برکناری گالانت به شکل مستقیم بر هرتزی هالوی، رئیس ستاد ارتش و دیگر فرماندهان ارشد رژیم تأثیر بگذارد و سبب راه افتادن موجی از استعفاها در دستگاه نظامی رژیم شود؛ اتفاقی که جیک سالیوان، مشاور امنیت داخلی کاخ سفید و آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا آن را پیشبینی کرده و تغییر گالانت در دوران جنگ را جنون نتانیاهو خوانده بودند.
به گزارش سازمان رادیو و تلویزیون حکومتی اسرائیل، توافق بین نخستوزیر و رئیس حزب امید نو نیز امضا شده و انتظار میرفت بیانیه توسعه دولت و برکناری گالانت و انتصاب ساعر به طور همزمان در ساعات پایانی سهشنبه منتشر شود.
* اعتراف اسرائیلیها: جبهه شمال در کنترل نصرالله
کابینه رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه در جلسهای اضطراری، همزمان با موافقت با توسعه اهداف جنگی در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی، دستور بازگرداندن دهها هزار شهرکنشین فراری به خانههای خود در شمال را صادر کرد.
در همین حال روزنامه اسرائیل هیوم خبر داد نتانیاهو به فرمانده جبهه شمالی ارتش دستور داده منطقه حائل در جنوب لبنان را اشغال کند. با وجود این تحرکات اما یک عضو پیشین کنست معتقد است نتانیاهو نمیتواند تغییری در جبهه شمالی به وجود بیاورد. «عودید فوریر» در این باره گفت: «صبح روز یکشنبه یک موشک از یمن به مرکز اسرائیل (فلسطین اشغالی) و مناطق کاملا حفاظتشده اصابت کرد، این در حالی است که جبهه شمالی ما در کنترل سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزبالله که میزان و شدت آتش را در جبهه شمالی تعیین میکند، است و نیروهای ارتش اسرائیل در نوار غزه همچنان در رنج و خستگی هستند».
«درون گبیش» ژنرال ذخیره ارتش صهیونیستی و فرمانده اسبق نیروی هوایی رژیم نیز در همین راستا گفت: «اسرائیل باید کاری برای احیای قدرت بازدارندگی خود انجام دهد، زیرا این بازدارندگی بشدت فرسایش یافته است و این منطقی نیست که ما صرفا در موضع دفاعی بمانیم. اگر حادثه 7 اکتبر اتفاق نمیافتاد و برای نخستینبار یک نیروی عربی نمیتوانست اینگونه به اسرائیل حمله کند و اسرائیلیها را به اسارت بگیرد، آیا اسرائیل امروز در معرض تهدید جنگ چندجبههای قرار میگرفت؟»
***
حمله پهپادی مقاومت عراق به موضع اسرائیلی در اردن
مقاومت اسلامی عراق برای دومین روز پیاپی یک موضع رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد. یکی از گروههای وابسته به حشدالشعبی در ادامه عملیاتهای خود در چارچوب حمایت از مردم و مقاومت غزه در برابر نسلکشی رژیم اشغالگر، روز دوشنبه گذشته طی یک حمله پهپادی غافلگیرانه، یک موضع متعلق به اسرائیل در غور اردن در فلسطین اشغالی را مورد هدف قرار داد. مقاومت اسلامی عراق قول داد به عملیاتهای خود برای نابودی سنگرهای دشمن با سرعت فزاینده ادامه خواهد داد. این در حالی است که همین گروه روز یکشنبه نیز مواضع اسرائیلیها در حیفای اشغالی را هدف حمله پهپادی قرار داده بود.
***
ادعای ترور نافرجام رئیس ستاد پیشین ارتش اسرائیل
رسانههای عبری بعد از ظهر دیروز مدعی شدند آویو کوخاوی، رئیس سابق ستاد کل ارتش صهیونیستی هدف یک ترور ناکام قرار گرفته است. منابع اسرائیلی، جنبش حزبالله لبنان را عامل طرح ترور کوخاوی به وسیله منفجر کردن بمبی پیشرفته هنگام بازدید او از مناطق مرزی شمالی فلسطین اشغالی معرفی کردهاند. بر اساس این گزارش، سرویس اطلاعات نظامی اسرائیل (آمان) مدعی خنثیسازی بمب مزبور شده و سازمان امنیت داخلی رژیم (شاباک) هم تصویری از یک بسته انفجاری به همراه گوشی تلفن منتشر کرده است. هنوز حزبالله لبنان به این ادعای صهیونیستها واکنشی نشان نداده اما به نظر میرسد این ادعای کذب بخشی از جنگ روانی و عملیات تروریستی گسترده اسرائیل در لبنان باشد؛ عملیاتی مرموز که طی آن صدها دستگاه پیامرسان (پیجر) به طور همزمان در شهرهای مختلف لبنان منفجر شدند. احتمالا منشأ این انفجارها پالسهای کدگذاری شدهای است که توسط عوامل اسرائیلی به دستگاههای الکترونیک مزبور ارسال شده است.
ارسال به دوستان
چندین شهید و مفقود در جنایت اردوگاه البریج
ارتش جنایتکار اسرائیل صبح دیروز چندین آپارتمان مملو از جمعیت را در اردوگاه البریج در مرکز غزه تحت محاصره درآورده و بشدت آنجا را بمباران کرد. به گفته رسانههای فلسطینی، رژیم اشغالگر علاوه بر بمباران شدید ساختمانهای بلوک 12 در شرق اردوگاه البریج که بیش از 50 زن و کودک و سالمند در آنها سکونت داشتند، مانع امدادرسانی شد و دسترسی به بسیاری از زیر آوار ماندهها وجود ندارد. به گفته سازمان امدادرسانی غزه، از صبح یکشنبه دهها تماس کمک از سوی ساکنان این آپارتمانها وجود داشت اما ارتش اشغالگر امدادگران را نیز مورد هدف قرار داد. به گفته این سازمان، در یک مورد که نیروهای امدادی به شرق البریج اعزام شدند، هدف حمله پهپادی ارتش اسرائیل قرار گرفتند که یکی از امدادگران زخمی شد. این سازمان در ادامه از صلیب سرخ جهانی خواستار مداخله فوری برای نجات جان دهها نفری شد که در ساختمانها گیر افتاده بودند. رسانههای فلسطینی همچنین از شهادت یک خبرنگار به نام «محمد ابوشوقه» به همراه پدرش در بمباران ساختمانهای اردوگاه البریج خبر دادند. جنبش المجاهدین فلسطین در واکنش به این جنایت، سکوت کشورهای جهان در قبال جنایت اشغالگران را عامل جریتر شدن صهیونیستها در کشتار مردم فلسطین خواند. کمیتههای مقاومت فلسطین نیز در بیانیهای این کشتار وحشیانه را تأییدی بر ادامه جنگ نسلکشی دولت جنایتکار و افراطی صهیونیست علیه مردم غزه دانستند که بدون حمایت کامل و پشتیبانی دولت آمریکا، امکانپذیر نبود. ارسال به دوستان
موشک «فلسطین 2» معادلات اسرائیل را برای حمله به جنوب لبنان بر هم زد
اسرائیل در محاصره مقاومت
ارتش رژیم صهیونیسستی در حالی که منتظر تصویب طرح حمله و تجاوز به جنوب لبنان بود، روز یکشنبه برای دومین بار در چند ماه گذشته طعم شکست سامانههای پدافندی پرمدعای خود را در حمله موشکی یمن چشید. نیروهای مسلح یمن صبح روز یکشنبه با حمله موشکی غافلگیرکننده تمام سامانههای پدافندی ارتش رژیم صهیونیستی را ناکارآمد کرده و منطقهای نزدیک فرودگاه بن گورین را هدف قرار دادند. این حمله که توسط موشک جدید یمنیها با نام «فلسطین 2» انجام شد با موفقیت توانست کارایی تمام لایههای پدافندی ارتش اسرائیل را زیر سوال ببرد؛ اقدامی که نگرانی کارشناسان نظامی اسرائیل و شهرکنشینان این رژیم را در پی داشته است. زمانبندی این حمله که دقیقا در بازه افزایش سطح تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه منطقه جنوب لبنان است، این سوال را برای مقامات رژیم ایجاد کرده است که آیا توان گسترش جنگ و تجاوزات خود در چند جبهه را دارند یا خیر.
رژیم صهیونیستی که تا پیش از این نیز بارها به محاصره خود توسط محور مقاومت اعتراف کرده است، در شرایط فعلی باید بین آتشبس با مقاومت اسلامی فلسطین و رویارویی با تسلیحات ناشناخته و باز کردن دروازههای آتش به روی خود یکی را انتخاب کند؛ انتخابی که بین کابینه افراطی نتانیاهو و مخالفان وی بویژه خانواده اسرای صهیونیست اختلاف شدیدی ایجاد کرده است. اخیرا رسانههای صهیونیستی از افزایش تنش در کابینه اسرائیل و مخالفت گالانت با طرح معافیت سربازی برای حریدیها خبر دادند؛ اختلافی که منجر به افزایش اعتراضات خیابانی علیه دولت نتانیاهو شده است. از طرفی گمانهزنیها درباره بالا گرفتن تنش میان دولت نتانیاهو و مخالفان وی بویژه بنی گانتس، عضو سابق کابینه جنگ اسرائیل و شخص گالانت درباره طرح حمله به جنوب لبنان افزایش یافته است. با توجه به تلاش نتانیاهو برای جایگزینی گیدعون ساعر، از رهبران احزاب مخالف دولت به جای گالانت در کابینه، به نظر میرسد وی در پیادهسازی طرح حمله به جنوب لبنان و اجرای معافیت سربازی صهیونیستهای ارتدوکس به منظور تحکیم جایگاه سیاسی خود جدی است. همین مساله نیز نگرانی رهبران اپوزیسیون دولت نتانیاهو را در پی داشته است. بنی گانتس در واکنش به این تصمیم نتانیاهو گفت: «تغییر یوآو گالانت، وزیر دفاع در آستانه عملیات نظامی گسترده در جبهه شمال که میتواند به یک جنگ منطقهای تبدیل شود، یک اهمالکاری امنیتی است». وی در ادامه افزود: «آنچه نتانیاهو طی این ساعت و در ایام جنگ انجام داد میتواند امنیت اسرائیل را به شکلی ملموس در معرض خطر قرار دهد».
اقدامات بنیامین نتانیاهو در طول یک سال گذشته بسیاری از مخالفان وی را به این نتیجه رسانده است که بقای سیاسی او در ادامه یافتن جنگ و عدم توافق آتشبس با مقاومت اسلامی فلسطین است. هدف نتانیاهو و کابینه افراطی او تنها در ادامه جنگ به هر قیمتی خلاصه میشود؛ هدفی که حتی ممکن است منجر به گسترش جنگ در جبهه شمال برای رژیم صهیونیستی و گشودن دروازههای آتش بر نظامیان صهیونیست شود.
* اسرائیل در محاصره حزبالله و انصارالله
حمله یمنیها با موشک «فلسطین 2» به قلب تلآویو درست در زمانی که ارتش اسرائیل در حال طراحی حمله به جنوب لبنان بود رخ داد و منجر به غافلگیری و وحشت صهیونیستها شد. اقدام مبارزان یمنی به صهیونیستها نشان داد حمله به حزبالله در جنوب لبنان هزینه هنگفتی دارد و تنها در شمال درگیر آتش خشم مقاومت نخواهند بود. این اقدام یمنیها با حمله پهپادی مقاومت عراق به بندر حیفا همزمان بود و شکست سیستم پدافندی اسرائیل منجر به بازنگری محاسباتی دشمن صهیونیست شد.
پیش از این نیز جمهوری اسلامی ایران حمله زمینی به لبنان و منطقه بقاع سوریه را خط قرمز اعلام کرده بود؛ هشدارهایی که در صورت نادیده گرفته شدن از سوی ارتش و دولت رژیم صهیونیستی، جنگ فعلی بین محور مقاومت و رژیم صهیونیستی را به مرحله جدیدی ارتقا خواهد داد اقدامی که با توجه به وضعیت داخلی صهیونیستها دور از ذهن نیست اما غافلگیری اصلی گسترش جنگ در جبهه شمالی سرزمینهای اشغالی توسط گروههای مقاومت رقم خواهد خورد.
استفاده از تسلیحات ناشناختهای مانند موشک مافوق صوت «فلسطین 2» در تعداد بالا و همچنین رونمایی از تسلیحات جدیدی که تا به امروز توسط حزبالله لبنان از آنها استفاده نشده است، بخش مهمی از این جنگ خواهد بود. همچنین هماهنگی بالا میان گروههای مقاومت لبنان، یمن، عراق و سوریه با پشتیبانی ایران، دروازههای آتش را به روی ارتش کودککش رژیم صهیونیستی خواهد گشود. استعداد یمنیها در توسعه موشکی و پهپادی در این جنگ بخوبی خود را نشان داده است. اقدام یمنیها با تکیه بر موشکها و پایگاههای زیرزمینی که از دورههای قبلی بر جای مانده و با تلفیق آنها با تکنولوژیهای روز دنیا که در بین گروههای مقاومت رایج است، غافلگیریهای بسیاری برای رژیم صهیونیستی به همراه خواهد داشت و جبهه جنگی جدیدی برای آنها در جنوب سرزمینهای اشغالی ایجاد خواهد کرد؛ جبهههایی که جنگ را برای رژیم صهیونیستی بیش از پیش فرسایشی خواهد کرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|