|
هلاکت 14 نظامی اشغالگر ارتش رژیم صهیونیستی طی 48 ساعت
ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی روز جمعه با تایید هلاکت 3 نظامی اشغالگر خود در شمال نوار غزه در پی انفجار تانک مرکاوا به دست مبارزان مقاومت اسلامی غزه و همچنین تایید هلاکت 5 نظامی دیگر خود در جنوب لبنان و جبهه شمالی سرزمینهای اشغالی به هلاکت 14 نظامی ارتش رژیم صهیونیستی تنها طی 48 ساعت اعتراف کرد.
ارسال به دوستان
آنکارا 120 مرکز «پکک»، « یپگ» و «قسد» را هدف قرار داد
حملات ترکیه به عراق و سوریه
سازمان اطلاعات ترکیه از حمله به ۱۲۰ مرکز متعلق به گروههای شبهنظامی «پکک» و «یپگ» در شمال سوریه و عراق خبر داد. این سازمان اعلام کرد در پاسخ به حمله تروریستی چهارشنبه گذشته عناصر پکک به مرکز هوافضای ترکیه (توساش) در آنکارا، این حملات را انجام داده است. شرکت توساش در زمینه طراحی و تولید پهپادها و هواپیماهای نظامی و غیرنظامی و سایر محصولات دفاعی فعالیت میکند. در این بیانیه آمده که میت، تا رسیدن به هدف برنامهریزیشده به عملیات خود علیه این سازمان تروریستی ادامه خواهد داد.
البته گروه مسلح «پکک» که عمدتا در شرق و جنوب ترکیه و همچنین شمال عراق و سوریه فعال است تشکیلاتی مستقل از «یپگ» فعال در شمال و شرق سوریه دارد و در سالهای اخیر نیز با سازماندهی مسلحان موسوم به قوای دموکراتیک سوریه (قسد) تضعیف شده است.
با این حال در ادبیات سیاسی دولت ترکیه، از این 2 گروه به شکل مشابه و معادل یکدیگر نام برده میشود و ارتش ترکیه در عملیات نظامی خود در شمال عراق و سوریه تفاوتی بین این گروهها قائل نمیشود. در عملیات هوایی و توپخانهای 3 روز اخیر ارتش ترکیه، علاوه بر مواضع «پکک» و «یپگ»، مواضع شبهنظامیان قسد و نیروهای سازمان آسایش نیز در حسکه و عینالاسد (کوبانی) در شمال سوریه هدف قرار گرفتند.
توپخانه ارتش ترکیه همچنین بشدت روستاهای حومه شهر منبج در شمال شرق حلب را گلولهباران کرد و در شهر قامشلی نیز یک مقر نظامی نیروهای قسد در خیابان الخلیج مورد هدف حمله هوایی قرار گرفت. چندین مقر دیگر این گروه نیز در این شهر طی چندین حمله هوایی بمباران شد.
دیروز پس از آنکه حزب کارگران کردستان (پکک) مسؤولیت حمله تروریستی به مرکز هوا فضای ترکیه موسوم به تیآیایرا به عنوان یک مرکز نظامی را پذیرفت، ترکیه حملات هوایی بیشتری علیه مواضع این گروه شبهنظامی انجام داد. گستردگی این حملات در سالهای اخیر بیسابقه بود و به نظر میرسد دولت ترکیه قصد دارد مداخلات پیشین خود در خاک سوریه را از سر بگیرد. به گزارش مرکز دیدهبان حقوق بشر سوریه، در این حملات 27 غیرنظامی در شمال سوریه جان باختند.
چهارشنبه هفته گذشته 3 تروریست عضو گروه «پکک» با حمله به مرکز صنایع هوانوردی و فضایی ترکیه (توساش) در منطقه قهرمانکازان در آنکارا پایتخت این کشور، اقدام به انفجار انتحاری و تیراندازی به پرسنل آن کردند. در نتیجه این حمله 5 نیروی امنیتی کشته و حدود 22 نفر مجروح شدند. یکی از تروریستها توسط نیروهای امنیتی ترکیه زنده بازداشت شد.
همزمان دسترسی به شبکههای اجتماعی در ترکیه با مشکل روبهرو شد. آمریکا و ناتو اعلام کردند در این حمله پشت دولت ترکیه ایستادهاند. علی یرلیکایا، وزیر کشور ترکیه اعضای حزب کارگران کردستان «پکک» را مسؤول احتمالی این حمله معرفی کرده و گفته بود: «شیوه اجرای این حمله نشاندهنده احتمال بالای دخالت «پکک» در آن است». هر چند به گفته وی، تحقیقات برای تأیید هویت عاملان و جمعآوری شواهد بیشتر ادامه دارد و نتایج این تحقیقات با عموم به اشتراک گذاشته خواهد شد.
رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه نیز متعاقب این حمله در پیامی در شبکه ایکس در سلسله رشتوهایی نوشت: «حمله تروریستی به توساش که یکی از برجستهترین شرکتهای صنایع دفاعی ترکیه است، حمله ناجوانمردانهای به بقای کشور، صلح و ابتکارات دفاعی ماست که نمادی از استقلال کامل ترکیه هستند».
«مردم ما باید بدانند دستهای آلودهای که بهسمت ترکیه دراز میشود، بهطور قطع شکسته خواهد شد و هیچ نهاد یا سازمان تروریستی که به امنیت ما حمله میکند، به اهداف خود نخواهد رسید». همچنین خبرگزاری آناتولی به نقل از یاشار گولر، وزیر دفاع ترکیه مدعی شد آنکارا پاسخی دردناک به این حمله خواهد داد.
مقطع زمانی حمله تروریستی در آنکارا از آن جهت حائز اهمیت است که عملا تلاشهای سیاسی برای صلح میان دولت مرکزی آنکارا و کردهای جداییطلب را نقش بر آب کرد.
حمله چهارشنبه گذشته تنها ساعاتی پس از آن انجام شد که عبدالله اوجالان، رهبر و بنیانگذار گروه شبهنظامی پکک، پس از 3 سال فرصت یافته بود در زندان ترکیه ملاقاتی داشته باشد.
همچنین یک روز پس از این حمله باغچه، سیاستمدار کهنهکار و رهبر حزب حرکت ملی ترکیه به اردوغان پیشنهاد کرد با آزادی اوجالان، زمینه را برای پایان دادن به ۴۰ سال مخاصمه میان این گروه و دولت ترکیه فراهم کند.
گفتنی است سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان این حمله تروریستی در آنکارا را بشدت محکوم کرد.
ارسال به دوستان
چرخش نظرسنجیها در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
ترامپ حریصتر از هریس
نظرسنجی روزنامه والاستریت ژورنال از پیش افتادن 2 درصدی ترامپ خبر داد
گروه بینالملل: در فاصله کمتر از 2 هفته مانده به برگزاری انتخابات ریاستجمهوری ایالات متحده، دونالد ترامپ، رئیسجمهور پیشین در نظرسنجیها از رقیب دموکرات خود یعنی معاون رئیسجمهور، کاملا هریس پیش افتاده است.
هر چند فاصله نزدیک ترامپ با رقبای دموکراتش، هیلاری کلینتون و جو بایدن در 2 دوره گذشته انتخابات در سالهای 2016 و 2020 که به ترتیب به پیروزی و شکست او منجر شد، گواهی است بر اینکه این بار هم در انتخابات 2024 رقابتی تنگاتنگ میان او و هریس وجود خواهد داشت اما پیش افتادن یاغی نیویورکی میتواند نشاندهنده روند خطرناک سقوط پایگاه اجتماعی دموکراتها باشد.
این نخستینبار پس از کنار کشیدن جو بایدن، رئیسجمهور ایالات متحده از رقابت به نفع معاونش هریس و متعاقبا معرفی رسمی این زن حقوقدان رنگین پوست توسط گردهمایی حزب دموکرات به عنوان نامزد انتخابات ریاستجمهوری 2024 است که نامزد دموکراتها در یک نظرسنجی معتبر از رقیب عقب میافتد.
به نظر میرسد ترامپ یک مسیر تقریبا غیرممکن را در ماههای اخیر از پشت میلههای زندان تا بازگشت به اتاق بیضی کاخ سفید پیموده است.
او از 2 سوءقصد در 4 ماه اخیر جان سالم به در برده، از اتهامات فدرال به خاطر تحریک حامیانش به شورش 6 ژانویه 2021 و همچنین دستبرد به اسناد دولتی فرار کرده و حتی به کمک اهرم ایلان ماسک، به تدریج بر سد مخالفت اکثریت ابرمیلیاردرها و چهرههای با نفوذ دولت سایه با ریاستجمهوری مجددش نیز فائق آمده است.
او در دورانی تقریبا 3 ماهه که از آن به عنوان ماه عسل هریس یاد میشد، نهتنها توانست در اکثر ایالتهای نوسانی یا چرخشی پیشتاز شود بلکه در نظرسنجیهای عمومی هم پیش افتاد.
بر اساس نظرسنجی روزنامه والاستریت ژورنال که چهارشنبه هفته گذشته منتشر شد، ۴۷ درصد رایدهندگان ترامپ را انتخاب میکنند، در حالی که ۴۵ درصد به هریس رای میدهند. همچنین این نظرسنجی نشان داد ۵۲ درصد عملکرد ترامپ را در زمان ریاستجمهوریاش تایید کردند و تنها ۴۲ درصد عملکرد هریس به عنوان معاون رئیسجمهور را مورد تایید قرار دادند.
این در حالی است که دوشنبه هفته گذشته روزنامه واشنگتن پست نتیجه نظرسنجیاش در ایالتهای چرخشی را منتشر کرد که نشان میداد در این ایالتها ۴۹ درصد رای خواهند داد و ۴۸ درصد از حامیان ترامپ هستند.
نکته اینجاست که این روزنامه نزدیک به دموکراتهاست. حامی سنتی دموکراتها روزنامه نیویورکتایمز اما معدل چند نظرسنجی را با هم سنجیده و نتیجه گرفته وضع ترامپ در ایالتهای کلیدی بهتر است، از جمله در جورجیا و آریزونا. در ایالت ویسکانسین بخت هریس بالاتر بوده و در 4 ایالت دیگر هم رقابت شانهبهشانه است.
نکته دیگری که در این تحلیل نیویورکتایمز به آن اشاره شده این است که بیشتر نظرسنجیهای اخیر نشان میدهد وضع ترامپ در ماههای اخیر بهتر شده است. مثلا در نوادا، ویسکانسین، پنسیلوانیا و میشیگان اقبال بیشتری به وی وجود دارد.
شبکه ایبیسی نیوز، دیگر رسانه جریان اصلی نزدیک به دموکراتها نیز هفته گذشته بخت ترامپ را بیشتر دانسته بود.
در ادوار اخیر رایدهندگان در 7 ایالت جورجیا، کارولینای شمالی، پنسیلوانیا، میشیگان، ویسکانسین، آریزونا و نوادا گاهی به نامزد جمهوریخواه رای دادهاند و گاه به نامزد دموکرات. این بار هم نظرسنجیها حکایت از شانه به شانه بودن آرای ترامپ و هریس در آنها دارد. با این حال موضوعی که باعث شده تحلیلگران بخت رئیسجمهور پیشین را بیشتر از معاون رئیسجمهور فعلی بدانند این است که نهتنها او در بیشتر نظرسنجیها در ایالتهای کلیدی (چرخشی) از رقیب مونث خود در کاخ سفید پیش افتاد، بلکه جامعه آمریکا در ماههای اخیر شاهد ورود حامیان خاموش جمهوریخواه به کارزار بوده و به وضوح نسبتی میان تمایل به افزایش مشارکت در انتخابات پنجم نوامبر( 15 آبان) و افزایش اقبال به ترامپ در نظرسنجیها دیده میشود.
علاوه بر این نگرانی آشکاری در میان دموکراتها به وجود آمده نسبت به اینکه هریس نتوانسته کارزار انتخاباتی را بخوبی هدایت کند. بحثی که هفته گذشته میان باراک اوباما و جو بایدن، در حاشیه مراسم ختم همسر رابرت کندی درگرفت و توسط رسانهها از آن رمزگشایی شد، حکایت از آن داشت که نهتنها بایدن فرتوت، خود را قویتر از هریس برای این کارزار دانسته و با بیمیلی به نفع معاونش کنار کشیده بلکه اوباما هم که در ابتدا با تاخیر حمایت خود را از هریس اعلام کرده بود، با ناتوانی هریس موافق است هر چند که امید دارد دموکراتها به طور جمعی این ضعف را برطرف کنند؛ تلاشی مضاعف که حتی باعث شد اوباما هفته گذشته به رپخوانی در کارزار دموکراتها متوسل شود.
این رپخوانی تنها رئیسجمهور سیاهپوست تاریخ آمریکا البته یک مشکل دیگر دموکراتها را نیز عیان میکرد و آن ضربه بزرگی است که آنها از جانب بزرگترین سلبریتیهای حامی خود دریافت کردهاند. بویژه پس از بازداشت رپر بسیار مشهور سیاهپوست مشهور به دیدی (شان کامبز) به خاطر اداره کردن یک شبکه فساد اخلاقی و کودکآزاری بزرگ و باورنکردنی از مشهورترین سلبریتیهای هالیوودی، موسیقی پاپ و ورزش، حالا پایگاه اجتماعی لیبرالها دچار زلزلهای مهیب شده است.
روزی نیست که رسانههای جریان اصلی و شبکههای اجتماعی، به ماجراهای باند فاسد دیدی و دوستان نزدیکش بویژه بیانسه، موسوم به ملکه پاپ آمریکا و شوهرش جی ز (شان کارتر)، لئوناردو دی کاپریو، بازیگر سرشناس هالیوود و جنیفر لوپز، خواننده پاپ، نپردازند. حتی شایع شده که تمام آنها به جز دیدی که در بازداشت افبیآی است، از ایالات متحده متواری شدهاند. مشکل هریس آنجاست که نهتنها این چهرههای سابقا محبوب در حال منفور شدن، نقش محوری را در کارزارهای عمومی دموکراتها داشتند بلکه حتی ترانه اصلی کارزار 2024 توسط بیانسه اجرا شده است. بدین ترتیب هر روز بخش بیشتری از افکار عمومی یانکیها اقدام به قیاس بیانسه فاسد و متواری با همتای رنگینپوستش در کاخ سفید میکنند.
اینکه هریس و رسانههای دموکرات به طور هماهنگ، ترامپ را با هیتلر مقایسه میکنند و بایدن همین چند روز پیش خواستار بازداشت او میشود، به این معناست که دموکراتها احتمالا بعد از تیرهای واقعی به آخرین تیرهای ترکش رسانهای خود علیه دشمن خطرناکشان متوسل شدهاند.
* وحشت یکچهارم آمریکاییها از جنگ داخلی
طبق اعلام موسسه دولتی یوگاو (You Gov) از هر 4 شهروند ایالات متحده یک نفر از جنگ داخلی پس از انتخابات امسال میترسد.
بر اساس این پیمایش، حامیان 2 نامزد جمهوریخواه و دموکرات انتخابات ریاستجمهوری پنجم نوامبر نگرانیهای مشابهی را در این مورد ابراز کردهاند و در کل حدود 27 درصد از آمریکاییها بر این باورند که احتمالا پس از انتخابات پیش رو جنگ داخلی رخ خواهد داد.
همچنین مجموعا 17 درصد آمریکاییهای حامی دونالد ترامپ و کاملا هریس گفتهاند شخصا فرد یا افرادی را میشناسند که ممکن است برای یکی از این 2 اسلحه به دست بگیرد.
این در حالی است که بویژه پس از پیروزی ترامپ در انتخابات 2016 و طی دولت 4 ساله او و سپس دولت رقیبش بایدن، آمریکا 8 سال کمسابقه را در زمینه مواجهههای سیاسی مسلحانه یا خشن میان طرفداران 2 حزب جمهوریخواه و دموکرات با دولت و با یکدیگر تجربه کرد.
بر اساس نظرسنجی اخیر که بین 18 تا 21 اکتبر توسط روزنامه تایمز و پروژه «سی 24»
(SAY24) انجام شده، نسبت تقریبا مساویای از طرفداران ترامپ و هریس فکر میکنند جنگ داخلی حداقل تا حدودی محتمل است. 6 درصد آمریکاییها اعلام کردند جنگ داخلی دوم در این کشور بسیار محتمل است و 21 درصد نیز آن را تا حدودی محتمل دانستهاند.
ضمنا این نظرسنجی شکاف عمیقی را در جامعه آمریکا نشان میدهد به طوری که 84 درصد از رایدهندگان موافق بودهاند جامعه این کشور نسبت به 10 سال پیش دوقطبیتر شده است.
ارسال به دوستان
در حمله رژیم صهیونیستی به اقامتگاه خبرنگاران لبنانی 3 نفر به شهادت رسیدند
دشمن آگاهی
ساعات ابتدایی بامداد جمعه، رژیم صهیونیستی با حمله به محل اقامت خبرنگاران در شهر حاصیبا در جنوب لبنان ۳ خبرنگار لبنانی را به شهادت رساند و تعدادی را نیز زخمی کرد. رسانههای لبنانی از شهادت ۳ خبرنگار با نامهای «غسان نجار، وسام قاسم و محمدرضا» خبر دادند. این خبرنگاران در رسانههای المیادین و المنار لبنان فعالیت میکردند و هدف قرار دادن آنها در شرایطی رخ داد که روی کاپوت خودروی آنها کلمه «PRESS» به عنوان نماد خبرنگار وجود داشت و ارتش صهیونیستی به صورت عامدانه محل حضور و اقامت آنها را هدف حمله وحشیانه خود قرار داد. اقدام تروریستی و وحشیانه رژیم صهیونیستی در حالی رقم خورد که طی روزهای گذشته ساختمان ۲ شبکه تلویزیونی المنار و المیادین همزمان با حمله به دفاتر موسسه قرضالحسن هدف حملات هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفته بود. مقامات لبنانی نیز به این اقدام وحشیانه علیه خبرنگاران لبنانی واکنش نشان داده و آن را محکوم کردند.
حزبالله لبنان با صدور بیانیهای ضمن محکوم کردن ترور ۳ خبرنگار لبنانی اعلام کرد: مطمئنیم این جنایت مانع پوشش خبری تجاوزات اسرائیل و قهرمانیهای رزمندگان مقاومت توسط کانالهای آزاد نخواهد شد. در این بیانیه آمده است: جنایت جدید بر کارنامه هولناک و تروریستی دشمن اسرائیلی در هدف قرار دادن خبرنگاران و رسانهها در غزه و لبنان میافزاید. در بیانیه حزبالله از «رسانهها و مجامع و نهادهای صنفی برای محکومیت این جنایت و جرمانگاری دشمن در مجامع بینالمللی» درخواست شده است. حزبالله با تسلیت به شبکههای المنار و المیادین و خانواده شهدا، افزود: از خداوند متعال برای مجروحان شفای عاجل خواستاریم.
همچنین نجیب میقاتی نخستوزیر موقت لبنان، در واکنش به اقدام تروریستی ارتش صهیونیستی در هدف قرار دادن خبرنگاران گفت: تجاوز اسرائیل به خبرنگاران در حاصیبا یکی از فصول جنایات جنگی اسرائیل است. نخستوزیر پیشبرد امور لبنان خاطرنشان کرد: هدف تجاوز عمدی به روزنامهنگاران ترساندن رسانهها به منظور سرپوش گذاشتن بر جنایات و ویرانیهای انجام شده توسط اسرائیل است. در ادامه واکنشها و موج محکومیتها به حمله تروریستی رژیم علیه خبرنگاران لبنانی، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت جمهوری اسلامی ایران واکنش نشان داد و در توئیتی به زبان عربی نوشت: حمله رژیم صهیونیستی به مراکز رسانهای لبنان، نشانهای از یک فاجعه بزرگتر است. جنایتکاران همیشه تلاش میکنند جهان از جنایات آنها بیاطلاع باشد. سخنگوی دولت تاکید کرد: کنوانسیون ژنو و قانون حفظ امنیت جان خبرنگاران در شرایط جنگی وضع شد تا باز بودن مسیر اطلاعرسانی، مانعی برای جنایت در سکوت باشد. مهاجرانی در پایان پیام خود با بیان اینکه شلیک و حمله رژیم صهیونیستی به اتاق خبرنگاران المیادین و المنار از سر اتفاق نیست، آورده است: یک ترور دولتی هدفمند برای بیخبر ماندن جهان از جنایاتی است که در غزه و لبنان رقم میزنند.
حمله رژیم صهیونیستی به خبرنگاران در غزه و لبنان پدیده جدیدی نیست و طی ۱۳ ماه گذشته از آغاز جنگ غزه بیش از 180 مورد حمله هوایی و تروریستی به مناطق تجمع خبرنگاران در لبنان و نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی انجام شده است که در پی آن دهها خبرنگار از چندین رسانه محلی، ملی و بینالمللی جان خود را از دست دادهاند اما حملات هدفمند اخیر رژیم صهیونیستی به خبرنگاران و ساختمانهای شبکهها و خبرگزاریها در لبنان و غزه ناشی از سیاست جدیدی است که رژیم صهیونیستی برای مقابله با افکار عمومی و رسانههای غیرهمسو اتخاذ کرده است. رژیم در هفتههای گذشته و پس از آغاز تجاوز گسترده به خاک لبنان بارها خبرنگاران و دفاتر خبرگزاریها را هدف تهاجم وحشیانه خود قرار داده است و از آنها به جرم پوشش اخبار مربوط به جنایات ارتش اشغالگر و پردهبرداری از دروغهای آنان انتقام گرفته است. روند رو به افزایش حمله به خبرنگاران، فعالان حقوق بشر و کارمندان سازمان ملل متحد در لبنان نیز در راستای سیاست اشغالگرانه ارتش صهیونیستی رخ میدهد.
صهیونیستها علاوه بر هدف قرار دادن عمدی خبرنگاران در جنوب و مرکز لبنان، خبرنگاران در نوار غزه را به اتهام همکاری با مقاومت تحت تعقیب قرار دادهاند؛ اقدامی که با توجه به در دستور کار قرار گرفتن «طرح ژنرالها» توسط ارتش اشغالگر در شمال نوار غزه به منظور سرکوب رسانهای خبرنگاران راوی حاضر در آنجا انجام میشود. رژیم اخیرا در سایه اخبار جنگ لبنان دست به اجرای طرحی ضدانسانی موسوم به طرح ژنرالها زده است که در پی آن ساکنان شمال نوار غزه در محاصره شدید قرار گرفته و از رسیدن آب، غذا و دارو به آنها جلوگیری میشود. این طرح با هدف کوچاندن اجباری صدها هزار ساکن و آواره شمال نوار غزه انجام شده است؛ کوچ اجباریای که اگر فلسطینیان به آن تن ندهند به عنوان هدف نظامی تلقی شده و آنها را هدف قرار میدهند.
ارتش صهیونیستی همچنین با همکاری رسانههای رژیم دست به انتشار تصاویری زد که در آنها سربازان رژیم مشغول توزیع آب و غذا بین آوارگان شمال غزه بودند و تلاش کرد از فشارهای افکار عمومی و رسانههای جهان بر خود بکاهد؛ اقدامی که با افشاگری خبرنگاران حاضر در نوار غزه و فعالان شبکههای اجتماعی ناکام ماند و اکنون پس از شکست جنگ روانی ارتش رژیم صهیونیستی آنها به دنبال خاموش کردن صدای مردم مظلوم شمال غزه هستند. تحت تعقیب قرار دادن خبرنگاران شمال غزه و بازداشت فعالان رسانهای و شبکههای اجتماعی در شمال غزه در ادامه سیاستهای تروریستی صهیونیستها با هدف ایجاد رعب و وحشت و سرکوب جریان رسانهای محلی صورت گرفته است تا مانع جنایات رژیم صهیونیستی نشوند. اقداماتی که پیش از این نیز انجام شده بود اما در حال حاضر در شمال غزه و جنوب لبنان به شکل گستردهای در دستور کار اشغالگران قرار گرفته است.
ارتش صهیونیستی به کمک سازمانهای جاسوسی صهیونیست و برخی رسانههای غربی و عربی در خاک لبنان و نوار غزه مشغول جنگ روانی علیه مقاومت است و در این جنگ خبرنگاران و رسانههایی که با آنها همکاری نکند را هدف حملات موشکی و تروریستی خود قرار میدهد.
البته این نخستینبار نیست که ارتش صهیونیستی دست به چنین جنایاتی میزند و در طول یک سال گذشته نیز بارها خبرنگاران رسانههای مختلف محلی، ملی و بینالمللی و همچنین فعالان حقوق بشر و کارمندان سازمان ملل متحد در لبنان، غزه و حتی سوریه هدف حملات تروریستی ارتش صهیونیستی قرار گرفتهاند اما حملات اخیر رژیم را باید پیوست رسانهای یا به نحوی عملیات سرکوب رسانه از سوی رژیم صهیونیستی دانست. در این بین واکنش کشورهای مدعی حقوق بشر حامی رژیم صهیونیستی جالب توجه است. برخی کشورهای اروپایی و ایالات متحده در واکنش به اقدامات رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران و کشتار هدفمند دهها خبرنگار در غزه و لبنان به ابراز نگرانی(!) اکتفا کرده و هیچ اقدام تنبیهی علیه رژیم صهیونیستی را در دستور کار خود قرار ندادهاند.
این در حالی است که اگر تنها یک مورد از جنایات رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران، بیمارستانها، پزشکان، امدادگران و کودکان از سوی کشور دیگری رخ داده بود صدها تحریم و حتی اقدامات نظامی و سیاسی در انتظار آن کشور بود اما در حال حاضر کشورهای مدعی آزادی بیان و حقوق بشر نهتنها اقدامی علیه رژیم صهیونیستی انجام نمیدهند بلکه جنایات آن را نیز عادیسازی میکنند.
اخیرا آنالنا باربوک، وزیر خارجه آلمان در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی گفته بود حمله به غیرنظامیان و کشتار آنها از سوی اسرائیل اقدامی موجه است! مواضع سیاسی رهبران کشورهای غربی با واکنش شدید جوامع آنها روبهرو شد و در واکنش به سکوت سیاستمداران غربی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی دهها تظاهرات در این کشورها برپا شد، تظاهراتی که تاکنون در جلوگیری از اقدامات حمایتی این کشورها از رژیم صهیونیستی ناتوان بوده.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|