|
اخبار
دیدار سفیر جانباز ایران در بیروت با رهبر انقلاب
مجتبی امانی، سفیر جانباز جمهوری اسلامی ایران در لبنان، با رهبر حکیم انقلاب دیدار و گفتوگو کرد.
دیدار سفیر جانباز ایران در لبنان با حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای، ظهر یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ در حاشیه ملاقاتهای روزانه با معظمله انجام شد.
مجتبی امانی که در جریان اقدام تروریستی رژیم صهیونی موسوم به «عملیات پیجری» از ناحیه چشم و دست مجروح و جانباز شده بود، در این دیدار گزارشی از آخرین وضعیت سلامت خود را محضر رهبر انقلاب ارائه کرد.
* پیام رهبر انقلاب به آوارگان لبنانی
میثم مطیعی از پیام رهبر انقلاب به آوارگان لبنانی خبر داد.
به گزارش ایسنا، میثم مطیعی، مداح اهل بیت علیهمالسلام که در امتداد پویش ایران همدل و برای پوشش رسانهای توزیع کمکهای مردم ایران به بیروت سفر کرده، در پیامی ویدئویی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس گفت: قرار است در این سفر، پیام حضرت آقا به آوارگان (نازحین) لبنانی را - که محبت کردند و توشه سفر ما کردند - به مردم قهرمان لبنان برسانیم.
مطیعی از تحویل هدایای مردم مقاوم لبنان به رهبر انقلاب نیز خبر داد و افزود: مردم لبنان بدانند تمام سلامهایشان در سفر اول به رهبر انقلاب رسیده و تمام هدایایی که خانواده شهدا دادند شامل وسایل شهدا، سربند شهید، تسبیح شهید و... نیز به ایشان رسیده است.
***
عراقچی با اشاره به شایعه دیدار ماسک با نماینده ایران:
سیاست خارجی جای پیشداوری نیست
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: سیاست خارجی، جای پیشداوری نیست؛ واقعبینی یعنی قضاوت بر اساس شواهد.
به گزارش ایرنا، سیدعباس عراقچی در پیامی که ظهر دیروز در حساب شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس به اشتراک گذاشت، نوشت: ماجرای شایعه دیدار با ایلان ماسک نشان داد سوگیریهایشناختی چگونه قضاوتها را منحرف میکند.
وی افزود: برخی چون دوست داشتند این دیدار رخ داده باشد، بدون شواهد آن را پذیرفته و حتی تأیید و تحلیل کردند.
عراقچی خاطرنشان کرد: برخی دیگر، بدون توجه به روند تصمیمگیری در حوزه سیاست خارجی در کشور و با تصور خطای دولت، شتابزده اتهام زدند. برخی هم بعد از تکذیب وزارت امور خارجه هنوز تشکیک میکنند!
وزیر امور خارجه تصریح کرد: سیاست خارجی، جای پیشداوری نیست؛ واقعبینی یعنی قضاوت بر اساس شواهد.
رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان در ادامه نوشت: وقتی واقعهای رخ نداده است، چه مورد علاقه ما باشد چه نباشد، چه رخ دادن آن صواب باشد چه خطا، به هر حال رخ نداده و باید تکذیب شود.
عراقچی در پایان این پیام عنوان کرد: سیاست سکوت و ابهام نیز در موضوعی که ابتکار آن با طرف مقابل بوده، یک اشتباه مبتدیانه و بازی در زمین او است.
***
پیام تسلیت قالیباف در پی شهادت «محمد عفیف»
رئیس مجلس شورای اسلامی شهادت محمد عفیف، سخنگوی مقاومت مردمی ملت لبنان را تبریک و تسلیت گفت. متن پیام محمدباقر قالیباف به شرح زیر است: در ادامه جنایتهای رژیم نسلکش صهیونی و کشتار فجیع اصحاب رسانه و خبرنگاران متعهد رسانههای جهان در جنگ نابرابر این باند جنایتکار با مردم بیدفاع فلسطین و لبنان، بار دیگر یک فعال رسانهای به فیض شهادت رسید.
محمد عفیف، سخنگوی مقاومت مردمی ملت لبنان، شجاعانه در صحنههای نبرد حاضر میشد و ندای صلابت و مظلومیت مقاومت و ملت لبنان را فریاد میزد.
با عرض تبریک و تسلیت شهادت مجاهد جبهه مقاومت شهید محمد عفیف و دیگر شهدای رسانه به خبرنگاران آزاده جهان، به طور یقین با حضور فعالان آزاداندیش خبر و عرصه رسانه راه و رسالت او همچنان درخشان و تابنده استمرار خواهد داشت.
***
گزارش سرلشکر باقری به اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از جلسه اعضای این کمیسیون با سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خبر داد و گفت: در این جلسه سرلشکر باقری به ارائه گزارشی از توانمندیها و آمادگیهای نیروهای مسلح پرداخت.
ابراهیم رضایی با اشاره به جلسه دیروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با سردار سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در محل ستاد کل دیدار کردند.
وی توضیح داد: در این جلسه سرلشکر باقری گزارشی از وضعیت دفاعی و نیروهای مسلح کشور و توانمندیها و آمادگیهای نیروهای مسلح، وضعیت منطقه و عملیاتهای «وعده صادق ۱ و ۲» علیه رژیم صهیونیستی ارائه کرد و در ارتباط با لزوم تقویت بنیه دفاعی کشور و بودجه دفاعی کشور هم به ارائه مطالبی پرداخت.
رضایی در پایان گفت: در این جلسه اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ضمن بیان دیدگاهها و نظراتشان، بر لزوم تقویت بنیه دفاعی کشور و رفع مسائل معیشتی پرسنل نیروهای مسلح تاکید کردند. همچنین از عملیاتها و رشادتهای نیروهای مسلح کشور بویژه طی ماههای اخیر و در عملیاتهای «وعده صادق ۱ و ۲» و تامین امنیت ملی ایران و حفاظت از مرزها تقدیر و تشکر کردند.
ارسال به دوستان
اتحادیه اروپایی کشتیرانی ایران را با ادعای کمک به روسیه، در فهرست تحریمها قرار داد؛ ایران: اقدام متقابل انجام میدهیم
کشتی در مقابل کشتی
گروه سیاسی: اتحادیه اروپایی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و مدیرعامل این سازمان را با ادعای بیاساس دخالت ایران در مناقشه اوکراین از طریق ارسال موشکهای بالستیک به روسیه تحریم کرده است. اواخر مهرماه نیز اتحادیه اروپایی ورود هواپیماهای ۳ شرکت ایرانایر، ماهانایر و ساها به فضای اروپا را ممنوع کرده بود. بهانه آن تحریم هم انتقال تجهیزات نظامی از ایران به روسیه بود.
به گزارش «وطن امروز»، گویا اتحادیه اروپایی قصد دارد با کشورمان سر ناسازگاری بگذارد. اخباری که هرازگاهی از سوی کشورهای اروپا شنیده میشود، خبر از خصومتی میدهد که معلوم نیست چرا در چند ماه گذشته اینطور عنان اختیار از دست داده و خود را به شکل تحریمی جدید نشان میدهد.
از ۲ تحریم اخیر هواپیمایی و کشتیرانی که بگذریم، یادمان است اتحادیه و اعضای آن حدود یک ماه پیش برای نخستین بار در تغییری بزرگ در سیاست خود، از آنچه حاکمیت امارات بر ۳ جزیره بوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک خواندهاند حمایت و ادعای ابوظبی در این باره را تایید کردند. اتحادیه اروپایی همچنین برای نخستین بار، برای ایران از کلمه «اشغالگر» این ۳ جزیره استفاده کرد و خواستار پایان آن شد! تعبیری که سابقه نداشت و از تند شدن موضع اتحادیه حکایت میکند.
این موضع خصمانه و عجیب در بیانیه پایانی نشست مشترک سران کشورهای عضو اتحادیه اروپایی و شورای همکاری خلیجفارس آمده بود. نشستی که اواخر مهرماه در بروکسل بلژیک برگزار شد واکنشهای بسیاری در کشورمان در پی داشت اما مدت زیادی از این مواضع خصمانه نمیگذشت که اتحادیه اروپایی هواپیمایی کشورمان را تحریم کرد. چند روز بعد هم موضوع مرگ جمشید شارمهد، باعث ایجاد جنجالی جدید در رابطه ایران و کشور اروپایی آلمان شد.
بهانه آلمان برای هجمه دیپلماتیک به کشورمان مرگ جمشید شارمهد بود؛ تروریستی که عامل شهادت تعداد زیادی از مردم کشورمان بود. آلمانیها در آن موضوع کار را تا جایی پیش بردند که منجر به واکنش تند وزارت امور خارجه کشورمان و همینطور مسعود پزشکیان رئیسجمهور شد. شارمهد تروریستی بود که تنها در یک فقره با بمبگذاری و انفجار حسینیه سیدالشهدای شیراز منجر به شهادت و زخمی شدن بیش از ۳۰۰ نفر از هموطنان عزیزمان شد.
در پی مرگ شارمهد که طبق اعلام سخنگوی قوهقضائیه پیش از اجرای حکم قصاص او رخ داد، دولت آلمان واکنشی خارج از قواعد دیپلماتیک نشان داد. اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، همچنین آنالنا بربوک، وزیر خارجه این کشور در واکنش به این موضوع، مدعی عواقب جدی(!) برای تهران شدند، همچنین وزارت خارجه آلمان کاردار کشورمان در برلین را احضار و طی بیانیهای اعلام کرد سفیر برلین در تهران مراتب اعتراض آلمان را به وزارت خارجه ایران ابراز کرده و به منظور مشورت به برلین فراخوانده شده است. بیانیه وزیر خارجه آلمان در بخشهایی به حدی تند و زننده بود که میتوان گفت در مواضع ضدایرانی، بیسابقه و حتی دور از اصول و قواعد دیپلماتیک بود.
در ماجرای شارمهد و واکنش عجیب آلمان به آن، این سوال پیش آمد: چرا باید این کشور اروپایی تا این حد نسبت به مرگ یک تروریست که خود علنا حتی پیش از دستگیری، با افتخار به جرمهایش اعتراف کرده، واکنش نشان دهد، چرا که آلمان حتی تهدید به تعطیلی کنسولگریهای ایران در این کشور کرده بود. در همین رابطه «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه کشورمان نیز با اشاره به تصمیم اعلامشده از سوی وزیر خارجه آلمان برای توقف فعالیت کنسولگریهای ایران در این کشور، این اقدام را عجیب و غیرقابل توجیه توصیف کرد و آن را موجب زحمت و مشقت ایرانیان مقیم آلمان و دیگر متقاضیان خدمات کنسولی و روادید دانست.
* تحریم کشتیرانی به بهانه ارسال موشک!
بعد از رفتارهای خصمانه اتحادیه اروپایی در موضوع جزایر سهگانه و همینطور تحریم ۳ شرکت هواپیمایی کشورمان، اروپا دیروز یک اقدام غیرمنتظره دیگر انجام داد و با تحریم کشتیرانی ایران ادعا کرد: انتقال پهپادها و موشکهای ساخت ایران و فناوریهای مرتبط و اجزای آن به روسیه و گروههای مسلح غیردولتی در غرب آسیا و فراتر از آن، موضوع اصلی نگرانی ما است.
این بیانیه ادعایی افزود: ایران پهپادها و موشکهای ساخت خود و فناوریهای مرتبط و اجزای آن را از جمله با استفاده از شناورها و بنادر به روسیه منتقل کرده است.
بر همین اساس گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و «محمدرضا مدرسخیابانی» مدیرعامل این سازمان به فهرست تحریمها اضافه شدند. طبق بیانیه صادرشده، داراییهای افراد و نهادهای تحریمشده مسدود و شرکتها و شهروندان اتحادیه اروپایی از مراوده مالی با آنان منع شدند، همچنین اشخاص حقیقی تحریمشده حق سفر به کشورهای عضو اتحادیه را نداشته و ورود یا گذر آنها به این کشورها ممنوع است.
اعلام تحریم کشتیرانی کشورمان از سوی اروپاییها در حالی انجام میشود که اخیرا «ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین پس از طرح ادعاهایی از سوی مقامات و رسانههای آمریکایی مبنی بر اینکه ایران موشک بالستیک کوتاهبرد در اختیار روسیه قرار داده است، گفت: «هیچ شواهدی دال بر انتقال این موشکها از سوی تهران وجود ندارد». حالا مشخص نیست چطور اتحادیه اروپایی کاتولیکتر از پاپ شده و در جایی که خود رئیسجمهور اوکراین میگوید مدرکی برای ارسال موشک از سوی ایران ندارد، درست به همین بهانه ایران را تحریم میکند؟!
همانطور که پیشتر ذکر شد، یک ماه پیش هم بهانه اتحادیه اروپایی برای تحریم ۳ شرکت هواپیمایی ایرانی، حملونقل تجهیزات نظامی توسط آنها به روسیه بود. در حالی که ایران بارها اعلام کرده است هیچ انتقال موشک و پهپادی از زمان شروع جنگ روسیه و اوکراین به سمت روسیه نداشته و اصولا با پروازهای مسافری، انتقال تجهیزات نظامی انجام نمیشود اما کشورهای اروپایی همچنان بر مواضع خصمانه و خلاف قواعد بینالمللی خود تاکید و نهایتا ورود هواپیماهای ۳ شرکت ایرانایر، ماهانایر و ساها به فضای اروپا را ممنوع کردند.
ادعاها درباره دخالت نظامی ایران در مناقشه اوکراین در حالی مطرح میشود که مقامات تهران و مسکو بارها این ادعا را رد و بیاساس توصیف کردهاند. جمهوری اسلامی ایران ضمن مخالفت با جنگ، همواره اعلام کرده است از راهکار سیاسی برای حل و فصل اختلافات روسیه و اوکراین و پایان بخشیدن به درگیریهای نظامی حمایت میکند.
ایران از ابتدای بحران اوکراین تاکنون هیچگاه بخشی از این نزاع و درگیری نظامی و ادامه آن نبوده و همواره از راهکار سیاسی و گفتوگوهای دوجانبه برای پایان دادن به این بحران و درگیری حمایت کرده است.
رویکرد اصولی و اعلامشده جمهوری اسلامی ایران درباره بحران اوکراین طی ۳ سال گذشته، بدون تغییر باقی مانده و از این منظر، تکرار ادعای ارسال موشکهای بالستیک برای روسیه، با اهداف و انگیزههای سیاسی برخی کشورهای غرب انجام میشود و کاملا بیاساس است.
* لزوم پاسخ مناسب به رفتارهای خصمانه اروپا
زمانی که اتحادیه اروپایی در موضوع جزایر سهگانه مواضع خصمانه و عجیبی اتخاذ کرد، برخی چهرههای سیاسی داخل کشور بر لزوم پاسخ مناسب به رفتارهای خصمانه اروپا تاکید کردند. چنانکه اخیرا علی خضریان، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس از طرح سوال خود از وزیر امور خارجه درباره عدم واکنش موثر در قبال موضع اتحادیه اروپایی در موضوع جزایر سهگانه خبر داد.
خضریان با بیان اینکه درباره عدم واکنش موثر در قبال موضع اروپا در موضوع جزایر سهگانه سوالی را از وزیر امور خارجه مطرح کردهام، گفت: طبق ماده 207 آییننامه داخلی مجلس، نمایندگان میتوانند از ابزار نظارتی سوال از وزرا استفاده کنند؛ در همین راستا بنده به همراه تعدادی از نمایندگان این سوال را از وزیر امور خارجه مطرح کردیم که چرا وزارت خارجه در قبال موضع خصمانه اخیر اتحادیه اروپایی در قبال جزایر سهگانه ایرانی خلیجفارس واکنش موثر و قاطعی نداشته است. این موضوع برای بررسی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به هیاترئیسه مجلس تقدیم شد.
خضریان اضافه کرد: این موضع نشان میدهد اروپا در پیریزی سیاستهای ضدایرانی خود وارد فضای جدید و بیسابقهای شده که نیازمند پاسخ قاطع از سوی جمهوری اسلامی ایران است، منتها به نظر میرسد وزارت امور خارجه واکنش متناسبی نسبت به این رفتار گستاخانه اروپاییها نداشته است؛ به دلیل ضعف در موضعگیری قاطع، سوالی از وزیر امور خارجه ثبت و تقدیم هیاترئیسه شد تا موضوع در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.
در یک نگاه کلی باید توجه داشته باشیم مواضع اروپا چه به صورت جمعی و چه فردی (آلمان و ماجرای شارمهد) باشد، نشان از رویکرد جدید این اتحادیه درباره کشورمان دارد. اتحادیه اروپایی درست در زمانی ایران را به بهانه روسیه تحریم میکند یا در موضوع جزایر سهگانه و ادعاهای امارات و برخی کشورهای حاشیه خلیجفارس ورود میکند که سطح تنشها بین ایران و رژیم صهیونیستی وارد مرحله بالاتری شده و ایران تهدید کرده است در واکنش به تجاوز اخیر اسرائیل، «وعده صادق 3» را انجام خواهد داد.
اگر این وقایع را در کنار یکدیگر قرار دهیم، به نظر میرسد یک نوع هماهنگی بین اتحادیه اروپایی، رژیم موقت صهیونیستی و آمریکا وجود دارد تا با فشارهایی از این دست، اسرائیل را از ورطهای که به آن گرفتار شده رهایی بخشند اما دلیل رفتارهای اخیر اروپاییها هرچه باشد، جمهوری اسلامی ایران باید با قاطعیت در برابر هرگونه زیادهخواهی و قلدرمأبی این اتحادیه و هر کسی که بخواهد به منافع کشورمان تعدی کند، بایستد.
* برخی کشورهای اروپایی بر ادامه تقابل با ایران اصرار دارند
سخنگوی وزارت امور خارجه دیروز در نشست خبری با خبرنگاران، درباره تحریمهای جدید اتحادیه اروپایی علیه ایران، اظهار کرد: حتما هر کنش نامناسب علیه منافع ملی ایران، با اقدام متقابل مواجه میشود.
اسماعیل بقایی همچنین گفت: هفته قبل هم اعلام شد مقامهای اوکراین اذعان دارند ادعای انتقال موشک از ایران به روسیه صحت نداشته است اما برخی کشورهای اروپایی بر ادامه تقابل اصرار دارند. سخنگوی دستگاه دیپلماسی در بخش دیگری از سخنانش یادآوری کرد: با اروپا درباره همه موضوعهای مورد علاقه مشترک در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل صحبت کردیم و هستهای یکی از موضوعها بود؛ دامنه موضوعهای مورد مذاکره با اروپا متنوع بوده و با در نظر گرفتن منافع ملی در آینده مذاکره میکنیم.
وی درباره سال دهم توافق برجام که اکتبر سال آینده میلادی پایان مییابد، تصریح کرد: آنچه منقضی میشود قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل است که به صورت خودکار پس از زمان ۱۰ ساله منقضی میشود؛ از ابتدا اعلام کردیم ورود موضوع ایران به شورای امنیت مبنا نداشته است؛ مذاکرات مورد بحث درباره برجام از سوی وزیر امور خارجه اعلام شد.
این مقام وزارت امور خارجه درباره مذاکرات جدید ایران و اروپا، گفت: ما از مواضع اصولی خود کوتاه نمیآییم و مذاکره باید معقول و منطقی باشد. مذاکرات با اروپا به جدید و قدیم تقسیم نمیشود؛ مذاکرات با همه فراز و نشیبها ادامه دارد و انتظار میرود در ادامه مسیر اروپاییها اشتباههای خود را تکرار نکنند.
***
عراقچی: تبعات کوتهبینی اروپاییها به خودشان بازمیگردد
سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان پیش از آنکه تحریم اتحادیه اروپایی علیه کشتیرانی کشورمان اعلام شود، در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس با انتقاد از برخی تصمیمات و رفتارهای اتحادیه اروپایی در برابر ایران نوشت: رئیسجمهور زلنسکی شخصا تایید کرده که هیچ موشک بالستیک ایرانی به روسیه صادر نشده است، با این حال، اتحادیه اروپایی حاضر نمیشود به هدف قرار دادن ناعادلانه مسافران هوایی از طریق تحریم خطوط هواپیمایی ایران پایان دهد؛ اقدامی که ظاهرا با ادعای واهی تحویل موشکهای ما به روسیه اتخاذ شده بود.
وی افزود: اکنون اتحادیه اروپایی قصد دارد از همان بهانه واهیِ صادرات موشک برای تحریم خطوط کشتیرانی ما استفاده کند. عراقچی با بیان اینکه هیچ مبنای قانونی، منطقی یا اخلاقی برای هیچ یک از این رفتارها وجود ندارد، گفت: در واقع این رفتارها همان چیزی را باعث میشود که اتحادیه اروپایی خواهان جلوگیری از آن است.
دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: آزادی کشتیرانی از اصول بنیادین حقوق دریاها است. وقتی عدهای گزینشی آن را به کار میگیرند، تبعات این کوتهبینی آنها معمولا به خودشان بازمیگردد.
ارسال به دوستان
ادامه رزمایش سپاه در جنوب شرق کشور
ایران در تأمین امنیت خود شوخی ندارد
گروه سیاسی: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرده است رزمایش شهدای امنیت قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه را تا پاکسازی کامل منطقه جنوب شرق کشور از وجود اشرار و تروریستها ادامه خواهد داد. این رزمایش روز ششم آبانماه و درست یک روز پس از عملیات تروریستی گروهک جیشالظلم در منطقه تفتان سیستانوبلوچستان آغاز شد؛ واقعهای تروریستی که طی آن، 10 نفر از نیروهای فراجا به شهادت رسیدند.
از روز ششم آبان سپاه و فراجا طی عملیاتی مشترک، تعداد قابل توجهی از تروریستهای حاضر در منطقه را به هلاکت رسانده یا بازداشت کردهاند. چنانکه در یکی از آخرین آمارهای رسمی اعلام شده، سردار احمد شفایی، سخنگوی رزمایش شهدای امنیت اعلام کرد 69 تروریست در جنوب شرق کشور کشته یا بازداشت شدهاند. آمار اعلامی البته مربوط به 25 آبان است و از آن روز تاکنون به آمار کشتهها و بازداشتیهای گروهکهای تروریستی افزوده شده است.
اگر یادمان باشد، اواخر شهریور امسال و پیش از سفر مسعود پزشکیان به عراق و اقلیم کردستان این کشور، دولت عراق و مسؤولان اقلیم طبق توافقنامه امنیتی که بین 2 کشور و در زمان ریاستجمهوری آیتالله شهید رئیسی امضا شده بود، به گروهکهای تروریستی حاضر در مرزهای بین ۲ کشور دستور دادند مقرهای خود را تخلیه کرده و از مرزها فاصله بگیرند. سپس چند عنصر تروریست نیز تحویل ایران شدند. با اجرای توافقنامه امنیتی بین ایران و عراق، بسیاری از دغدغههای امنیتی کشورمان در مرزهای شمال غرب برطرف شد. اکنون نیز تمرکز روی جنوب شرق کشور است که سالهاست از ناآرامی و ناامنیهای ایجادشده توسط گروهکهای تروریستی رنج میبرد؛ گروهکهایی مانند جیشالظلم که در هماهنگی کامل با رژیم صهیونیستی به سر میبرند و هرگاه اسرائیل شیطنتی علیه کشورمان انجام میدهد، دست به اقدام تروریستی میزنند. به هر روی ایران اسلامی به عنوان باثباتترین کشور منطقه، روی مساله امنیتی خود با هیچ کس شوخی ندارد و همواره نشان داده با قدرت در این مسیر پیش خواهد رفت. چنانکه اکنون رزمندگان کشورمان بر آن هستند تا امنیت پایدار را در مرزهای جنوب شرق کشور ایجاد کنند.
ارسال به دوستان
توضیحات حجتالاسلام سعید صلحمیرزایی از دیدار با رهبری
در دیدار خبرگان با رهبر انقلاب چه گذشت؟
حجتالاسلاموالمسلمین سعید صلحمیرزایی گفت: پیام و فرمایش رهبر معظم انقلاب این بود که مسیر و جریان حق ادامه خواهد داشت و جریان حق، وابسته به اشخاص نیست و این موضوع را معظمله با مثالهای مختلف به اعضای مجلس خبرگان و مردم یادآور شدند.
نماینده مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری طی گفتوگویی درباره متن و حواشی اجلاسیه اخیر مجلس خبرگان رهبری و همینطور چرایی برگزاری زودتر از موعد این اجلاسیه، توضیحاتی ارائه داد.
حجتالاسلاموالمسلمین صلحمیرزایی، دلیل برگزاری زودتر از موعد اجلاسیه خبرگان را تراکم کارها در اسفندماه و ماه مبارک رمضان دانست و درباره بیانات رهبر انقلاب گفت: معظمله هیچ حرف یا پیامی را که برای خبرگان نگرانی ایجاد کرده باشد، طرح نکردهاند و حتی بهگفته او، جملاتی که معظمله در دیدار سال 94 با اعضای خبرگان درباره تعیین رهبری داشتند، غلیظتر از جملات اخیر ایشان بوده است.
به گفته عضو مجلس خبرگان، رهبر معظم انقلاب در این دیدار همانند همه دیدارهای قبلی، صرفاً مأموریتهای آنان را بازخوانی کردهاند و آنچه به نقل از یک روحانی دیگر درباره این جلسه طرح و در شبکههای اجتماعی به صورت گسترده پخش شده، نادرست است چراکه بهگفته او، آن فرد عضو خبرگان نبوده و آنچه نقل کرده از افراد غیرمعتبر شنیده است.
عضو مجلس خبرگان همچنین گفت: در جلسه خبرگان، نه رهبر معظم انقلاب بیاناتی درباره انتخاب فوری یا بیدرنگ جانشین رهبری داشتند و نه کسی در این جلسه گریه کرده است؛ اتفاقا جلسهای شاداب و امیدبخش بود.
حجتالاسلاموالمسلمین صلحمیرزایی در پایان اظهار کرد: رهبر انقلاب با مثال زدن ترور شهید نصرالله و شهید صفیالدین، قصد داشتند به مردم این دلگرمی را بدهند که در هر صورت خط حق امتداد خواهد داشت و این مهم، یک قاعده کلی است و به هیچ عنوان ناظر به شرایط امروز جامعه نیست.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|