پویشی علیه جاسوسی
گروه بینالملل: پس از عملیات توفان الاقصی، اعضای محور مقاومت یک به یک وارد نبرد مستقیم با رژیم منحوس صهیونیستی شدند. در این میان یمنیها با پیوستن بموقع و تاثیرگذار خود نقشی بسیار جدی در تحت فشار قرار دادن رژیم اشغالگر و متحدانش ایفا کردند. مجاهدان یمنی در شرایطی که کشتار بیامان صهیونیستها شدت گرفته بود و مقامات اشغالگر تصور میکردند هیچ مشکلی در راه نسلکشی پیش روی آنها نیست، وارد میدان مبارزه با صهیونیستها در دفاع از ملت مظلوم فلسطین شدند. یمنیها با محاصره دریایی بنادر جنوبی رژیم صهیونیستی و هدف قرار دادن کشتیهای عبوری به مقصد این بنادر بویژه بندر ایلات، مرحله نخست مبارزه با رژیم صهیونیستی را آغاز کردند؛ عملیاتهایی موشکی، دریایی و پهپادی که هدف آنها متوقف کردن ماشین جنگی صهیونیستها و افزایش هزینه نسلکشی برای ارتش اشغالگر بود؛ هزینهای که تنها محدود به تنگه بابالمندب و کشتیهای عبوری نبود، بلکه سرزمینهای اشغالی را نیز هدف قرار داد و بارها موشکهای مافوق صوت یمنیها به سرزمینهای اشغالی اصابت کردند؛ اصابتهایی که امنیت صهیونیستها را مختل کرد و فشار را بر دولت صهیونیست حفظ کرد. این فشار حتی پس از آتشبس صهیونیستها با حزبالله لبنان ادامه یافت تا زمانی که آتشبس موقت با حماس برقرار شد. در این هنگام بود که رژیم صهیونیستی، آمریکا و برخی کشورهای منطقه دست به تجاوزات هوایی به خاک یمن زدند؛ تجاوزاتی که هدف آنها ایجاد رعب و وحشت در دل شجاعترین و خداترسترین ملت جهان بود. آمریکاییها و رژیم صهیونیستی تنها چند حمله بینتیجه هوایی نیاز داشتند تا متوجه شوند راهبرد آنها در قبال ملت یمن بیفایده است و در مقابل خشم انتقامی آنها بازدارندگی ایجاد نمیکند. به همین دلیل نیز صهیونیستها و دستگاههای جاسوسی غربی به کمک برخی کشورهای مرتجع منطقه برای یافتن اطلاعات، آگاهی بیشتر و افزایش نفوذ در ملت یمن دست به اقداماتی گسترده زدند.
* آغاز جاسوسی از ملتی ناشناخته
صهیونیستها از زمان ورود حمایتی یمنیها به جنگ با آنها بارها اعتراف کردهاند اطلاعات اندکی از این ملت منطقه دارند و طی دهههای گذشته برخلاف بسیاری دیگر از کشورهای منطقه، از این کشور اطلاعات کافی در اختیار ندارند و نفوذی نیز در بین این ملت ندارند. به همین دلیل نیز در تجاوزات خود تنها به هدف قرار دادن اهدافی اکتفا میکنند که بارها پیش از این در جنگ با ائتلاف سعودی هدف قرار گرفته است و با دروغپردازی رسانهای تلاش میکنند این تجاوزات را عملیاتهایی علیه مراکز نظامی و موشکی یمنیها معرفی کنند. حمله به بنادر، مراکز ذخیره سوخت و مناطق مسکونی از جمله جنایاتی بوده است که صهیونیستها و آمریکاییها علیه ملت یمن به دلیل حمایتشان از مردم غزه انجام دادهاند؛ جنایاتی که راه به جایی نبرده است و پس از هر دور حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به شهرهای یمن، عملیاتهای ضدصهیونیستی و ضدآمریکایی آنها شدت بیشتری مییابد؛ عملیاتهایی که ناوهای آمریکایی و شهرکهای اشغالی را بدون محدودیت هدف قرار میدهد و به دنبال رساندن آسیب جدی به رژیم صهیونیستی و حتی آمریکاست. همین شجاعت یمنیها نیز منجر به تلاش غرب و رژیم صهیونیستی برای ایجاد بانک اطلاعاتی از ملت یمن شده است. رژیم صهیونیستی که بخش قابل توجهی از شهرکنشینان خود را از یهودیان مناطق مختلف جهان تشکیل داده است، منابع اطلاعاتی خود از کشورهای مختلف منطقه و حتی جهان را نیز از همین یهودیان مهاجر تامین میکند. برای مثال یهودیان ایرانی، سوری، عراقی، لبنانی، قفقازی و... نقش مهمی در ایجاد بانک اطلاعاتی و جاسوسی رژیم از کشورهای منطقه غرب آسیا و سایر مناطق جهان برای دستگاههای جاسوسی و خرابکار رژیم اشغالگر داشتهاند و راهبرد صهیونیستها در قبال یمن نیز استفاده از یهودیان یمنی برای ایجاد نفوذ و جمعآوری اطلاعات از این کشور است؛ اطلاعاتی که برای ضربه به جنبش انصارالله، ملت یمن و نیروهای مسلح این کشور مورد نیاز است و بدون آنها تجاوزات متعدد هوایی به خاک این کشور فایدهای برای صهیونیستها و آمریکاییها ندارد. یمن مانند نوار غزه در یک جغرافیای محدود محبوس نیست که عملیاتهای هوایی مداوم در آن ممکن باشد و از سوی دیگر مبارزان یمنی را محدود کند، بلکه بالعکس منجر به شکست عملیاتهای هوایی متجاوزان اسرائیلی و آمریکایی خواهد شد. شلیک موشکها و پهپادها از مناطق مختلف کوهستانی پس از هر دور حمله به یمن نیز نشاندهنده همین موضوع است و پیش از این نیز مجاهدان یمنی با وجود محاصره زمینی، دریایی و هوایی توسط ائتلاف سعودی که حمایت غربیها را نیز به دنبال داشت، تسلیم نشدند. اکنون نیز تکرار رویکرد سعودی همان نتیجه را برای آمریکاییها و صهیونیستها به همراه دارد.
* نمیدانم!
یمنیها که از تلاش صهیونیستها برای جاسوسی خبردار شدهاند، در واکنش به آن پویشی را راهاندازی کردهاند؛ پویشی به نام «نمیدانم». کاربران یمنی با استفاده از فضای مجازی و راهاندازی این کمپین تلاش دارند تمام راههای کسب اطلاعات جاسوسان واحد 8200 رژیم صهیونیستی را مسدود کنند؛ جاسوسانی که با اکانتهای فیک و با حمایت پلتفرمهای غربی همچون اینستاگرام و ایکس برای جمعآوری اطلاعات با استفاده از روشهای سرچ ویژه و اوسینت، همچنین ارتباطگیری با کاربران واقعی و ایجاد ارتباط نزدیک با آنها اطلاعات مورد نیاز خود را کسب یا حتی در مواردی نیروهای مورد نیاز خود را برای خرابکاری درکشورهای مورد نظر استخدام میکنند. یمنیها با هوشیاری بالا این کمپین را راهاندازی کردند تا پس از هر دور حملات آمریکاییها و صهیونیستها از درز اطلاعات مربوط به کشور خود جلوگیری کنند. اطلاعاتی همچون مکان هدف قرار گرفته، تعداد تلفات، هویت شهدا و مجروحان و... سوالاتی است که معمولا پس از هر دور تجاوزات آمریکاییها و صهیونیستها توسط برخی حسابهای کاربری مشکوک، همچنین برخی خبرنگاران رسانههای خودفروخته از مردم یمن پرسیده شده است و پاسخ این کمپین به این سوالات نیز مشخص است: نمیدانم! این پاسخ هوشمندانه و کوتاه در مواجهه با سیل سوالات جاسوسان رژیم صهیونیستی، پدافندی موثر در فضای مجازی یمنیها و در جنگ اطلاعاتی شکل گرفته علیه یمن است؛ پاسخی که کار صهیونیستها را در راه شناخت بیشتر و ایجاد نفوذ در سرزمین و ملت ناشناخته یمن بسیار سختتر از قبل میکند.
***
احتمال حمله زمینی به یمن
رسانه آمریکایی از حمله قریبالوقوع زمینی مزدوران امارات به مواضع انصارالله یمن طی روزهای آتی خبر داد. طبق این گزارش، شبهنظامیان مورد حمایت امارات در حال برنامهریزی یک حمله زمینی علیه مواضع ارتش یمن با استفاده از بمبارانها و حمایت آمریکا هستند. والاستریت ژورنال در گزارشی آورده است: افراد دخیل در این برنامهریزی گفتهاند پیمانکاران امنیتی خصوصی آمریکایی به جناحهای یمنی درباره عملیات زمینی احتمالی مشاوره دادهاند. به گفته آنها، امارات متحده عربی که از این گروهها حمایت میکند، این طرح را در هفتههای اخیر با مقامات آمریکایی مطرح کرده است. مقامهای آمریکایی گفتند واشنگتن آماده حمایت از عملیات زمینی توسط این شبهنظامیان است، در حالی که اشاره کردند هنوز تصمیمی درباره حمایت از این تلاش گرفته نشده است. به گفته آنها آمریکا مذاکرات برای عملیات زمینی را رهبری نمیکند و این بحث شامل توانمندسازی شبهنظامیان است. «برایان هیوز» سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا هفته گذشته به والاستریت ژورنال گفت: «در نهایت، امنیت در دریای سرخ مسؤولیت شرکای ما در منطقه است و ما از نزدیک با آنها کار میکنیم تا اطمینان حاصل کنیم حملونقل در این آبراه ایمن باقی میماند و باز است».
مقامات دولت مستعفی یمن گفتند بر اساس طرحی که در حال بحث است، گروههای محلی مستقر در جنوب کشور نیروهای خود را در سواحل غربی یمن تحت کنترل حوثیها (انصارالله) مستقر و سعی خواهند کرد بندر حدیده در دریای سرخ را تصرف کنند. در صورت موفقیت عملیات زمینی، حوثیها از بخشهای وسیعی از ساحل، جایی که این گروه حملاتی را به کشتیهای عبوری از آبهای مجاور انجام داده است، عقب رانده میشوند. این در حالی است که «محمد علی الحوثی» عضو ارشد انصارالله گفت عملیات هوایی ایالات متحده در متوقف کردن این گروه شکست خورده است و عملیات زمینی نیز به همین سرنوشت دچار خواهد شد. گفتوگوها بر سر عملیات زمینی در حالی مطرح میشود که مقامات آمریکایی میگویند ایالات متحده در حال بررسی گزینههایی برای چگونگی پایان دادن به تهاجم هوایی خود در یمن است و دولت ترامپ مشتاق نشان دادن تعهد خود به کمپینهای محدود و اجتناب از جنگهای بیپایان است. یک تهاجم زمینی بزرگ خطر آغاز مجدد جنگ داخلی یمن را در پی دارد که سالها خاموش بوده و با حمایت ائتلاف سعودی - اماراتی از نیروهای زمینی محلی با یک کمپین بمباران، به یک بحران انسانی دامن میزند. نیروهای مسلح یمن به تلافی حملات اسرائیل به غزه، حمله به کشتیهای عبوری مرتبط از دریای سرخ و آبهای مجاور را آغاز کردند. بیشتر ترافیک کشتیهای تجاری هنوز به مسیر طولانی در اطراف جنوب آفریقا و دور از دریای سرخ و کانال سوئز هدایت میشود. آمریکا عملیات خود را با هدف قرار دادن یمن در ۱۵ مارس آغاز کرد و گفت هدف از آن دفاع از منافع آمریکا، جلوگیری از حمله دشمنان و بازگرداندن آزادی دریانوردی در یکی از مهمترین آبراههای کشتیرانی تجاری است. مقامات آمریکایی گفتند ایالات متحده بیش از ۳۵۰ حمله در طول کارزار فعلی خود انجام داده است. ارتش ایالات متحده از زمان حملات اولیه هیچ ارزیابی میدان جنگی را منتشر نکرده است. مقامهای دولت مستعفی و ناظران اذعان دارند حملات هوایی، انصارالله را شکست نمیدهد. از زمان آغاز حملات هوایی ایالات متحده، ارتش یمن موشکها و پهپادهایی را به نزدیکی ناو هواپیمابر یواساس هری اس ترومن که در دریای سرخ مستقر است، پرتاب کرده است. آنها همچنین حملات خود به سرزمینهای اشغالی را از سر گرفتهاند. به گفته مقامهای آمریکایی، دومین ناو هواپیمابر و کشتیهای همراه آن بتازگی وارد منطقه شدهاند که احتمالا منجر به افزایش حملات برای حداقل چند هفته دیگر خواهد شد. با این حال، احتمال حمایت از عملیات زمینی برای ایالات متحده که از ائتلافی متشکل از چندین کشور عربی به رهبری عربستان سعودی و امارات علیه یمن در طول جنگ داخلی طولانیمدت یمن حمایت میکرد، عوارضی را ایجاد میکند. این درگیری در سال ۲۰۲۲ با آتشبس پایان یافت، اگرچه درگیریهای کمشدت بین ارتش یمن و برخی جناحهای مورد حمایت عربستان و امارات ادامه داشت. مقامات عربستان سعودی، حامی ارشد دولت مستعفی یمن، به طور خصوصی به مقامات آمریکایی و یمنی گفتهاند از ترس حملات آسیبرسان موشکهای بالستیک و پهپاد ارتش یمن که قبلا به شهرهای عربستان سعودی شلیک شده بود، دیگر به حمله زمینی به یمن نمیپیوندند یا به آن کمک نمیکنند.