دولت غزه: ادعای اشغالگران درباره بازکردن گذرگاهها دروغ است
در حالی که نزدیک به سه ماه از محاصره همه جانبه رژیم اشغالگر علیه نوار غزه و جنگ گرسنگی این رژیم ضد غیرنظامیان، همزمان با کشتارهای وحشیانه در این باریکه میگذرد، نهادهای دولتی نوار غزه ادعاهای صهیونیستها در مورد بازگشایی گذرگاهها و اجازه ورود کمکهای بشردوستانه را کاملا تکذیب کردند.
اتاق عملیات اضطراری دولت غزه در استانهای جنوبی اعلام کرد که ادعاهای رژیم اشغالگر درباره بازگشایی گذرگاهها و اجازه ورود کمکهای بشردوستانه به غزه کاملاً دروغ است؛ زیرا گذرگاهها برای هشتاد و سومین روز متوالی در بحبوحه تشدید جنایات نسل کشی اشغالگران علیه غیرنظامیان، بسته ماندهاند.
این نهاد دولتی غزه تاکید کرد: صهیونیستها دروغ میگویند و همه کامیونهای حامل کمکهای انسانی برای مردم غزه، پشت گذرگاهها گیر کردهاند و هنوز اجازه ورود به آنها داده نشده است. این تعلل کاملاً عامدانه بوده و بخشی از طرح جنایتکارانه جدید رژیم صهیونیستی با هدف به حاشیه راندن آژانسهای سازمان ملل متحد در غزه و نظامی کردن کمکهای انسانی در این باریکه است.
در ادامه این بیانیه آمده است: از جامعه بین المللی و آژانسهای سازمان ملل میخواهیم فوراً برای پایان دادن دائمی به محاصره تحمیلی ظالمانه رژیم اشغالگر علیه نوار غزه، توقف جنگ نسل کشی ضد غیرنظامیان و نجات جان کودکان، زنان، سالمندان و بیماران بیگناه که به دلیل کمبود دارو و تعطیلی اکثر بیمارستانها با مرگ تدریجی مواجه هستند، اقدام جدی انجام دهند.
این نهاد خاطرنشان کرد: ورود و توزیع کمکهای بشردوستانه به غزه تنها باید از طریق آژانسهای سازمان ملل صورت بگیرد و ما نسبت به پیامدهای ادامه سیاست جنایتکارانه رژیم اشغالگر در به راه انداختن جنگ گرسنگی، تشنگی، کشتار جمعی و آوارگی اجباری که روزانه باعث قتل عام صدها نفر میشود، از جمله خانوادههایی که کاملاً نابود شده و از ثبت احوال پاک شدهاند، هشدار میدهیم. در سایه تداوم این محاصره ظالمانه، شیوع انواع بیماریها و سوء تغذیه شدید در میان شهروندان فلسطینی در هر گروه سنی به شکل قابل توجهی گسترش یافته است.
این بیانیه بعد از آن صادر شد که آمریکا و رژیم صهیونیستی در یک مانور فریبکارانه و درحالی که باید از 80 روز قبل 44 هزار کامیون حامل کمکهای انسانی وارد غزه میشد، اجازه ورود 9 کامیون را دادند که آن هم در مراکز مورد نظر رژیم اشغالگر در جنوب غزه توزیع میشود و بسیاری درباره نقشه خطرناک این رژیم برای آوارگی اجباری ساکنان غزه یا به راه انداختن یک قتل عام بزرگ علیه این مردم به بهانه توزیع کمکها هشدار دادهاند.
پیشتر یک منبع ارشد سازمان ملل متحد در گفتگو با خبرگزاری رویترز، ورود چند کامیون حامل کمکهای انسانی به غزه را قطرهای در میان اقیانوس توصیف کرده و خواستار انجام اقدام فوری برای ورود مقادیر بیشتری از کمکها به این باریکه شد.
مایکل فخری، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حق غذا هم به نوبه خود گفت: مناطقی که اسرائیل برای توزیع غذا در نوار غزه پیشنهاد کرده، سیاسی هستند نه بشردوستانه و اسرائیل یک طرح جنایتکارانه برای گرسنگی علیه کودکان غزه به راه انداخته است.
وی تاکید کرد: نوار غزه حداقل به 1000 کامیون حامل کمکهای انسانی در روز نیاز دارد و ما شاهد اختلاف قابل توجه میان کامیونهای درخواستی و تعداد کامیونهایی که اسرائیل روز دوشنبه اجازه ورود آنها به غزه را داد هستیم. این اقدامات، فریبکارانه بوده و اگر اسرائیل واقعا به بحران انسانی در غزه اهمیت میداد جنگ گرسنگی علیه کودکان این باریکه به راه نمیانداخت.
انتهای پیام/