07/خرداد/1404
|
08:37
۱۳:۱۷
۱۴۰۴/۰۳/۰۶

رسانه عبری: در جنگ غزه صهیونیست‌ها دچار اختلال روانی شده‌اند

به اذعان یک رسانه عبری زبان تاکنون هیچ کس موفق نشده است یمنی‌ها را به زانو در آورده یا شکست دهد پس چرا اسرائیل این اشتباه را تکرار می‌کند.

رسانه عبری: در جنگ غزه صهیونیست‌ها دچار اختلال روانی شده‌اند

روزنامه یدیعوت آحارانوت در شماره امروز سه شنبه خود اعلام کرد، طی 600 روز از جنگ شمشیرهای آهنین (تجاوز زمینی به نوار غزه) شمار تماس‌های صورت گرفته با اورژانس روانی چه تلفنی و چه اینترنتی از مرز نیم میلیون تماس گذشته است.

براساس اطلاعات پایش شده، اکثر درخواست کنندگان کمک از جوانان بودند و برخی از این افراد کسانی بودند که در حین خدمت در ارتش اسرائیل چه نظامی کادر و چه نیروی احتیاط دچار مشکل شدند.

بسیاری از کارشناسان شرایط روانی اسرائیلی‌ها را همانند یک دیگ تحت فشار توصیف می‌کنند. به گفته یکی از پزشکان حاضر در این مرکز، بسیاری از مکالمات انجام گرفته از سوی نظامیان احتیاطی است که دچار احساس گناه نجات یافتگی شده‌اند و از اینکه هنوز در قید حیات هستند دچار عذاب وجدان هستند (چون بقیه همقطارانشان در درگیری کشته شده‌اند)، یکی از تماس گیرندگان گفته بود، متاسفم که در غزه کشته نشدم، از اینکه همچنان در قید حیات هستم احساس گناه می‌کنم.

جمعیت ارن ERAN که یک نهاد دولتی متخصص در امور امداد رسانی و اورژانس روانی در اسرائیل است، در گزارش ویژه‌ای به شرایط روانی صهیونیست‌ها در طول 600 روز گذشته از جنگ پرداخت.

به نوشته یدیعوت آحارانوت در این گزارش برای اولین فاش شده است که بیش از 66 هزار نفر از نظامیان کادر ارتش اسرائیل به همراه تعداد زیادی از نیروهای احتیاط و خانواده‌های آنها به دلیل مشکلات روانی از این مرکز سرویس گرفته‌اند.

این در حالی است که براساس ارزیابی‌های موجود، شمار تماس گیرندگان نظامی چه کادر و چه نیروهای احتیاط و نیز خانواده‌های آنها با این اورژانس بسیار زیاد است اما بسیاری از آنها حاضر نیستند شغل نظامی خود را افشا کنند.

برخی از نیروهای احتیاط در تماس خود تاکید می‌کنند که شغل خود را از دست داده یا پروژه اقتصادی شان به شکست انجامیده است، آنها قادر به یافتن کار نیستند، اما آنچه که بیشتر از هر چیزی آنها را می‌آزارد، احساس گناه نسبت به خانواده است.

نتایج ارزیابی‌های این مرکز نشان می‌دهد که از 7 اکتبر تا 600 مین روز، 31 درصد از تماس گیرندگان از احساس تنهایی شکایت کرده، یک چهارم تماس گیرندگان (25 درصد) اعلام کردند که دچار مشکلات روحی و افسردگی شده‌اند،حدود 20 درصد از مشکلات در روابط شخصی شکایت کردند و چهار درصد هم گفتگوها با کارشناسان مربوطه به خشونت و تجاوزات جنسی اشاره کرده‌اند.

در بخش دیگری از گزارش این رسانه عبری زبان، 600 روز جنگ را روزهای ترس، عدم اطمینان و وحشت توصیف کرده و می‌افزاید، از میان بیش از نیم میلیون تماسی که طی 600 روز گرفته شده، 20 درصد از آن توسط جوانان بین 25 تا 34 سال بوده است. این به معنی آن است که بیش از 100 هزار تماس از سوی جوانان این رده سنی گرفته شده است، 12 درصد از تماس‌ها هم برای گروه سنی 18 تا 24 سال بود در حالی که کودکان و نوجوانان زیر 17 سال هم 8 درصد از تماس را به خود اختصاص دادند.

به گفته کارشناسان این مرکز، اگر در ابتدای جنگ، بیشتر گفتگوها درباره شوک و اضطراب بود، با ادامه جنگ شاهد گفتگوهای بیشتری درباره مشکلات روانی، افسردگی، احساس تنهایی و برقرار ارتباط هستیم، زیرا در این موقعیت‌ها ما هزینه سنگینی می‌پردازیم، بخش بزرگی از متقاضیان این وضعیت را به مثابه یک دیگ تحت فشار توصیف می‌کنند.

 انتهای پیام/

 
ارسال نظر
پربیننده