06/خرداد/1404
|
23:05
۰۸:۴۲
۱۴۰۴/۰۳/۰۶

وزیر آلمانی: دانشگاه هاروارد در کشور ما یک شعبه تاسیس کند

دولت آلمان در واکنش به سیاست‌های دولت ترامپ علیه دانشگاه هاوارد پیشنهاد تاسیس یک شعبه تبعیدی از این دانشگاه برای دانشجویان در این کشور را داده است.

وزیر آلمانی: دانشگاه هاروارد در کشور ما یک شعبه تاسیس کند

در واکنش به تصمیم دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر ممنوعیت پذیرش دانشجویان خارجی توسط دانشگاه هاروارد، ولفرام ویمر، وزیر فرهنگ آلمان، به این دانشگاه ممتاز آمریکایی فرصت تأسیس یک شعبه در آلمان را پیشنهاد داد.

ویمر به بلومبرگ گفت: من پیشنهاد می‌کنم که دانشگاه هاروارد پردیس تبعیدی خود را در آلمان تأسیس کند. کشور ما مدافع آزادی هنر و مطبوعات، مدافع کیفیت و گشودگی دانشگاهی، گفتمان و تنوع است. دانشجویان هاروارد و سایر دانشگاه‌های آمریکایی در آلمان بسیار مورد استقبال قرار می‌گیرند.

وزارت امنیت داخلی ایالات متحده آمریکا روز پنجشنبه اعلام کرد که اعتبارنامه دانشگاه هاروارد را برای برنامه‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد خود لغو خواهد کرد، به این معنی که دانشجویان بین‌المللی دیگر اجازه حضور در این دانشگاه را نخواهند داشت.

این وزارتخانه اعلام کرد که دانشجویان بین‌المللی که قبلاً ثبت‌نام کرده‌اند باید به دانشگاه دیگری منتقل شوند یا با از دست دادن وضعیت اقامت خود مواجه شوند.

اتحادیه اروپا با توجه به سیاست‌های محدود کننده رئیس جمهور آمریکا علیه دانشمندان و متخصصان این کشور برای جذب آن‌ها تلاش‌های هدفمندی را در دستورکار قرار داده است.

دوروتی بار، وزیر تحقیقات فدرال آلمان هم اخیرا با نگرانی به اقدامات محدود کننده دولت ترامپ علیه دانشمندان و متخصصان این کشور واکنش نشان داد. بار در حاشیه نشست وزرای علوم اتحادیه اروپا در بروکسل گفت که عدم صدور ویزا برای دانشجویان خارجی یک تصمیم بسیار بسیار بد بود. وی افزود: من بسیار امیدوارم که دولت ایالات متحده این تصمیم را لغو کند، زیرا واقعاً فاجعه‌بار است.

در سایه این سیاست های بحث برانگیز دولت آمریکا بسیاری از کشورهای اروپایی هم برای جذب دانشمندان فراری از سیاست های محدود کننده ترامپ تلاش می کنند.

دولت نروژ هم همسو با برخی دیگر از کشورهای اروپایی طرح جذب و استخدام دانشمندان آمریکایی که از سیاست‌های محدود کننده دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور رنج می برند را در دستور کار قرار داده است.

کشورهای آلمان و فرانسه هم در این راستا تلاش هایی را آغاز کرده اند.

انتهای پیام/

 
ارسال نظر
پربیننده