17/تير/1404
|
02:59
۲۳:۵۱
۱۴۰۴/۰۴/۱۶
چگونه پروژه تجزیه ایران که توسط آمریکا و اسرائیل دنبال می‌شد با شکست روبه‌رو شد؟

اتحاد ایرانی

گروه سیاسی: پروژه تجزیه ایران که صهیونیست‌ها نیز به آن اذعان دارند، پس از جنگ 12 روزه به رویایی دست‌نیافتنی تبدیل شده است. در ایران رهبری مقتدر همراه با ملتی متحد، سرود «ای ایران» را نه در حرف که در میدان عمل به اجرا می‌گذارند و سرزمین پدری‌شان را آباد و یکپارچه حفظ می‌کنند. 
به گزارش «وطن امروز»، طرح «تجزیه ایران» که در مقیاسی بزرگ‌تر با عنوان بالکانیزه کردن غرب آسیا مطرح شده است، پس از جنگ اخیر آمریکا و اسرائیل علیه ایران، بیشتر از هر زمان دیگری تکرار می‌شود. صهیونیست‌ها سال‌هاست به دنبال تضعیف کشورهای منطقه و کوچک کردن آنها به بخش‌هایی قابل کنترل و اطاعت‌پذیر هستند و این مساله نه‌تنها شامل ایران که شامل دیگر کشورهای منطقه چون سوریه، لبنان، عراق و حتی ترکیه می‌شود. 
برنارد لوئیس، از نظریه‌پردازان صهیونیست، سال ۱۹۹۷ میلادی برای نخستین بار از بالکانیزه کردن جهان اسلام بویژه غرب آسیا صحبت کرد. از همان زمان این پروژه توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی دنبال می‌شود. پس از اشغال عراق توسط ائتلاف آمریکایی در پی سقوط رژیم صدام، یک بار بحث تجزیه عراق به ۳ قسمت کرد، سنی و شیعه مطرح شد. در جنگ تحمیلی 12 روزه نیز یکی از اهداف اسرائیل و آمریکا، تجزیه ایران و فروپاشی کشور از درون بود. 
در همین باره امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اخیرا در تحلیل چرایی حمله اسرائیل به ایران گفته است: بعد از حمله صهیونیست‌ها، وقتی رهبر معظم انقلاب تدبیر کردند، مردم به میدان آمدند و نیرو‌های مسلح پاسخی جانانه دادند؛ دشمنان به‌وضوح دریافتند در محاسبات‌شان اشتباه کرده‌اند. موضوع هسته‌ای تنها بهانه بود؛ آنان قصد داشتند ظرف ۴۸ ساعت تا حداکثر یک هفته نظام را دچار فروپاشی و کشور را تجزیه کنند اما شکست خوردند و ملت ایران پیروز شد.
طرح تجزیه ایران موضوعی است که خود صهیونیست‌ها نیز به آن اذعان دارند. مردخای کیدار، افسر بلندپایه سازمان جاسوسی موساد به تازگی در یک گفت‌وگوی تصویری گفته است: ما باید از طریق قومیت‌های مختلف ایران و تحریک آنها جنگ داخلی در این کشور راه بیندازیم و ایران را از درون متلاشی کنیم.
کیدار اذعان کرده سال‌هاست روی آنچه «40 قومیت گوناگون که در حباب خود زندگی می‌کنند» می‌نامد، تحقیق کرده و به ادعای او سال‌هاست فریاد می‌زند باید آنها را علیه حکومت مرکزی شوراند و ایران را از درون تجزیه کرد. 
پروفسور جان مرشایمر، استاد مشهور روابط بین‌الملل نیز در همین رابطه گفته است: من بر این باورم اگر به دوره پس از تأسیس اسرائیل بازگردیم، اسرائیلی‌ها منافع جدی در ویران کردن تمام همسایه‌های عرب خود داشتند. آنچه در یک سال و نیم گذشته در سوریه رخ داده است، چیزی است که اسرائیلی‌ها دوست دارند بر سر ایران هم بیاورند. آنها می‌خواهند همسایگان‌شان را تکه‌تکه و در صورت امکان متفرق‌شان کنند. وی با اشاره به اظهارات مقامات صهیونیست درباره تغییر نظام سیاسی ایران بیان کرده است: آنها زمانی که راجع به تغییر رژیم ایران سخن می‌گویند، راجع به چیزی فراتر از تغییر رژیم صحبت می‌کنند. آنها می‌خواهند ایران را به سرزمین‌های کوچک‌تر خرد کنند.
دانشمند سیاسی تصریح کرده است: برای مثال اسرائیلی‌ها علاقه جدی در ایجاد یک کشور کرد دارند. برای من همیشه سوال بود چرا اسرائیلی‌ها دوست دارند کشوری کرد درست کنند و چرا تا این حد به ملی‌گرایی کردی توجه دارند.
مرشایمر افزوده است: این به خاطر آن است که اگر کشور کرد درست کنید، عراق، ایران، سوریه و ترکیه را تکه‌تکه خواهید کرد و این مدت‌ها است هدف آنها است.
* ای ایران بخوان
اما آنچه در ایران در مقابل دسیسه تجزیه ایستادگی کرده است، اتحاد مردم ایران در کنار هدایت اندیشمندانه و مقتدرانه رهبر حکیم انقلاب است. این مولفه‌های قدرت از همان نخستین ساعات حمله رژیم صهیونیستی خود را نشان داد. بامداد 23 خرداد که اسرائیل به ایران حمله کرد، نتانیاهو در پیامی از مردم ایران خواست علیه نظام اسلامی خروج کنند اما نتیجه کار خلاف چیزی بود که او و ترامپ انتظارش را داشتند.
خبر حمله رژیم متجاوز بیگانه به کشور، به سرعت مردم ایران را علیه صهیونیست‌ها بسیج کرد. غروب همان روز نیز رهبر انقلاب نخستین پیام تصویری‌شان را صادر کردند و همان‌طور که سرلشکر موسوی گفته بود، با همراهی مردم و درایت رهبری، ایران به سرعت از حالت دفاعی خارج شد و شامگاه 23 خرداد نخستین مرحله عملیات «وعده صادق 3» به اجرا گذاشته شد. 
اتحاد مردم ایران در مقابله با نیروی متجاوز بیگانه آن هم رژیم صهیونیستی و آمریکا که سال‌هاست دشمنی‌شان علیه ایرانیان را به اشکال مختلف نشان داده‌اند، نقطه قوت کشورمان در مقابله با هجوم بیگانگان در جنگ اخیر بود. این نقاط قوت پس از مقابله موثر نیروهای نظامی در برابر متجاوزان به اندازه‌ای پررنگ به نظر می‌رسد که پایگاه خبری - تحلیلی «ریسپانسیبل استیت‌کرفت»، مستقر در واشنگتن دی‌سی نوشت: این کشور یک ملت ۹۰ میلیونی با حس عمیقی از هویت تاریخی و فرهنگی است. همان‌طور که شروین ملک‌زاده اخیراً در لس‌آنجلس‌تایمز خاطرنشان کرد: یک اجماع قوی بین محققان وجود دارد که سیاست در ایران با ایده «ایران به عنوان مردمی با تاریخ پیوسته و ناگسستنی» آغاز می‌شود.
در گزارش این پایگاه تحلیلی آمریکایی آمده است: غرب به جای غرق شدن در خیال‌پردازی‌های تجزیه‌طلبانه، باید تعامل عمل‌گرایانه (با جمهوری اسلامی ایران) را دنبال کرده و از توهم تجزیه ایران دست بردارد.
در شب عاشورای حسینی که رهبر معظم انقلاب شخصا در حسینیه امام خمینی حاضر شدند و از محمود کریمی خواستند مداحی «ای ایران ایران» را بخواند، این موضوع اشاره‌ای هوشمندانه از رهبر فرزانه بود تا بهترین تعبیر از اتحاد ملت ایران در برابر هجوم بیگانه را به تصویر بکشد. شعر حماسی «ای ایران ایران» در قالب یک مداحی آن هم در شب عاشورای حسینی، آینه‌ای تمام‌قد از احساسات مذهبی و ملی ایرانیان را به نمایش گذاشت. 
در دوران دفاع‌ مقدس نیز زمانی که عراق بعثی به ایران حمله کرد، حضرت امام با عنوان اینکه امروز ایران ارض مقدس است و دفاع از ایران یعنی دفاع از اسلام، انگیزه‌های مذهبی و ملی مردم ایران را در دفاع از کشور دخیل کردند. امروز نیز دفاع از ایران یعنی دفاع از اسلام و بر همین اساس اتحاد ایرانیان می‌تواند در دفاع مقدسی دیگر، سرحدات این سرزمین مقدس را از هجوم هر بیگانه‌ای حفظ کند. چنانکه در دفاع‌مقدس 12 روزه شاهدش بودیم.

ارسال نظر
پربیننده