18/تير/1404
|
15:51
۲۲:۲۶
۱۴۰۴/۰۴/۱۷
گروه سایبری «حنظله» شبکه تروریستی اینترنشنال را هک و اطلاعات مهم کارکنان آن را استخراج کرد

عریانی خیانت

حسین کیامنش: گروه سایبری «حنظله» با نفوذ به زیرساخت‌های  شبکه تروریستی اینترنشنال، تمام سامانه‌ها، سرورها و کانال‌های ارتباطی آن را از کار انداخت و اطلاعات حساسی شامل مکاتبات محرمانه، سوابق مالی و اطلاعات هویتی بیش از ۷۱ هزار فرد مرتبط با این شبکه را استخراج کرد. حنظله اسامی برخی کارکنان کلیدی، از جمله علی‌اصغر رمضان‌پور، محمود عنایت، مجتبی پورمحسن و نیوشا صارمی را منتشر و اعلام کرده اطلاعات محرمانه این افراد، شامل ارتباطات‌شان با نهادهای خارجی هم بزودی افشا خواهد شد. حجم داده‌های استخراج‌شده به حدی است که شبکه اینترنشنال به رغم تکذیب اولیه ماجرا، در ادامه مجبور شد موضوع را تایید کند. با توجه به اینکه گروه حنظله پیش‌تر نیز سابقه انتشار اطلاعات هک‌شده از نهادهای حساس مانند زیرساخت‌های رژیم صهیونیستی را داشته، احتمال انتشار بخشی از این اطلاعات در روزهای آینده وجود دارد.
هک اینترنشنال ضربه‌ای مهلک به اعتبار حرفه‌ای و شخصی کارکنان این شبکه تروریستی وارد کرده است. افشای اسامی کارکنان و تهدید به انتشار اطلاعات محرمانه آنها، از جمله مکاتبات و ارتباطات احتمالی با نهادهای خارجی، این افراد را در موقعیت بغرنجی قرار داده است. کارکنان این شبکه که پیش‌تر با ادعای فعالیت ژورنالیستی به دنبال جلب اعتماد مخاطبان بودند، اکنون با احتمال افشای همکاری‌شان با نهادهای رژیم اشغالگر مواجهند. این رسوایی که نتیجه مستقیم هک حنظله است، به معنای پایان اعتبار حرفه‌ای بسیاری از این افراد در فضای رسانه‌ای خواهد بود.
از سویی، هک اینترنشنال و تهدید به افشای اطلاعات ۷۱ هزار فرد مرتبط با این شبکه فضای روانی ترس و ناامنی بی‌سابقه‌ای را برای افرادی که به هر نحو با این رسانه همکاری کرده‌اند ایجاد کرده. حنظله اعلام کرده این افراد تحت نظر هستند و اطلاعات هویتی آنها طبقه‌بندی و آرشیو شده است. این تهدید به معنای آن است که هر فردی که از این پس بخواهد با شبکه تروریستی اینترنشنال همکاری کند یا خوراک رسانه‌ای برای این شبکه تولید کند، باید خطر لو رفتن هویت و شناسایی شدن را بپذیرد. مشخصا این فضای روانی، افراد را وادار می‌کند پیش از هرگونه همکاری با اینترنشنال، به عواقب احتمالی آن از جمله افشای هویت، فشارهای اجتماعی و حتی تهدیدات امنیتی فکر کنند. این ترس نه‌تنها مشارکت منابع خبری را با این شبکه کاهش خواهد داد، بلکه توانایی اینترنشنال برای ادامه فعالیت به عنوان ابزاری برای پیشبرد اهداف رژیم صهیونیستی را بشدت محدود خواهد کرد. افرادی که پیش‌تر به عنوان منابع خبری یا همکاران این شبکه فعالیت می‌کردند، اکنون با این واقعیت مواجهند که هرگونه ارتباط با این رسانه می‌تواند به قیمت رسوایی تمام شود. آن هم در شرایطی که مردم ایران بیش از هر زمان دیگری، علیه وطن‌فروشی متحد شده‌اند. البته ماجرا فقط رسوایی نیست؛ بر اساس قانون جدیدی که مجلس شورای اسلامی مصوب کرده است، مجازات‌های سنگین در انتظار افراد همکار با رسانه تروریستی اینترنشنال خواهد بود.
در سال‌های اخیر، اینترنشنال، برخلاف ادعای خود مبنی بر فعالیت به‌ عنوان رسانه‌ای مستقل، به عنوان بازوی رسانه‌ای رژیم صهیونیستی عمل کرده و پروژه‌های هدفمندی را برای تضعیف و ایجاد ناامنی در ایران و پیشبرد منافع رژیم صهیونیستی دنبال کرده است. این شبکه با استفاده از پوشش خبری گزینشی و برنامه‌ریزی‌شده، به دنبال تئوریزه کردن خیانت به کشور، عادی‌سازی تجزیه‌طلبی، کمرنگ کردن هویت ملی ایرانیان و تطهیر چهره رژیم صهیونیستی است. این شبکه تروریستی با ارائه تریبون به افرادی که علیه منافع ملی ایران فعالیت می‌کنند، خیانت به کشور را به امری عادی و موجه تبدیل کرده است. اینترنشنال با دعوت از چهره‌های افراطی اپوزیسیون و افرادی که آشکارا از تحریم‌های اقتصادی، فشارهای سیاسی و حتی اقدامات نظامی علیه ایران حمایت می‌کنند، به ترویج این ایده پرداخته که همکاری با دشمنان خارجی ایران، از جمله رژیم صهیونیستی، یک انتخاب مشروع و حتی قهرمانانه(!) است.
این شبکه برنامه‌هایی را پخش کرده که در آنها افرادی با ادعای «مبارزه برای آزادی» به صراحت از همکاری با نهادهای خارجی، از جمله سرویس‌های اطلاعاتی غربی و موساد، دفاع کرده‌اند. این برنامه‌ها با ارائه روایت‌های یک‌طرفه و بدون چالش، این ذهنیت را در مخاطبان القا می‌کند که خیانت به کشور در راستای اهداف سیاسی خاص، نه‌تنها قابل قبول، بلکه ضروری است. علاوه بر این، شبکه اینترنشنال به‌ طور هدفمند به ترویج پروژه‌های تجزیه‌طلبانه در ایران پرداخته و با پوشش گسترده مسائل قومیتی و ارائه تریبون به گروه‌های جدایی‌طلب، تمامیت ارضی ایران را نشانه رفته است. این شبکه با دعوت از افرادی که به ‌طور علنی از جدایی‌طلبی حمایت می‌کنند و پوشش خبری مغرضانه از اعتراضات قومیتی، این ذهنیت را القا کرده که جدایی مناطق مرزی از ایران یک هدف مشروع و قابل دستیابی است. در همه این سال‌ها این شبکه با استفاده از زبان حقوق بشر، به ‌طور غیرمستقیم از گروه‌های تجزیه‌طلب حمایت و آنها را به عنوان «فعالان مدنی» معرفی کرده است. گزارش‌های متعدد نشان می‌دهد اینترنشنال در پوشش اخبار خود به‌ طور خاص به مسائل قومیتی در ایران پرداخته و با برجسته‌سازی مشکلات این مناطق، به ایجاد حس نارضایتی و جدایی کمک کرده است. احتمالا انتشار اطلاعات استخراج‌شده توسط گروه حنظله، تایید خواهد کرد دستورالعمل‌های خارجی برای پیشبرد این پروژه‌ها از سرزمین‌ اشغالی به اینترنشنال ابلاغ شده است.
این اقدامات که بخشی از استراتژی رژیم صهیونیستی برای تضعیف ایران از طریق ایجاد آشوب داخلی است، به‌ طور مستقیم تمامیت ارضی کشور را هدف قرار داده و اینترنشنال را به ابزاری برای اجرای این پروژه تبدیل کرده است. در ارتباط با مقوله هویت ملی ایرانیان نیز، این شبکه با ارائه تصویری منفی و تحریف‌شده از تاریخ، فرهنگ و دستاوردهای ایران، به ‌طور هدفمند هویت ملی ایرانیان را تضعیف و با تمرکز بر مشکلات داخلی و نادیده گرفتن دستاوردهای ملی، حس غرور وانسجام ملی را در میان مخاطبان خود کمرنگ کرده است به‌ طوری که در برنامه‌های خود به شکل مداوم تصویری از ایران به عنوان کشوری بحران‌زده، عقب‌مانده و فاقد ارزش‌های فرهنگی ارائه می‌کند. خدمات اینترنشنال به رژیم صهیونیستی صرفا محدود به سیاه‌نمایی وضعیت داخلی ایران نمانده و همزمان با این پروژه، سفیدشویی رژیم جنایتکار اسرائیل را هم دنبال کرده است. اینترنشنال به ‌طور هدفمند از انتقاد نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و منطقه خودداری کرده و با سکوت در برابر خشونت‌های رژیم، به تطهیر چهره منفور صهیونیست‌ها کمک کرده است. این شبکه با ارائه روایت‌هایی که سیاست‌های رژیم را توجیه می‌کند، به عادی‌سازی جنایات آن پرداخته است. در جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران نیز شبکه تروریستی اینترنشنال به عنوان بازوی رسانه‌ای فارسی‌زبان رژیم، نه‌تنها از حملات آن به خاک کشورمان حمایت کرد؛ حتی کشتار اقشار مختلف مردم ایران را نیز توجیه و در برخی موارد انکار کرد. 

ارسال نظر