خانه پوشالی
یک ماه پس از جنگ با ایران، رژیم صهیونیستی در گردابی از بحرانهای امنیتی، اجتماعی و نظامی گرفتار شده است که نهتنها پایههای قدرت نظامی و اطلاعاتی آن را متزلزل کرده، بلکه انسجام داخلیاش را بشدت تضعیف کرده است. این بحرانها، از آوارگی هزاران صهیونیست به دلیل خسارات گسترده موشکهای ایرانی گرفته تا موج خودکشی در میان سربازان ارتش و نفوذ عمیق اطلاعاتی ایران در لایههای حساس نظامی و غیرنظامی، تصویری متزلزل از یک رژیم در آستانه فروپاشی امنیتی ترسیم میکند.
حملات موشکی ایران که به گفته منابع عبریزبان، خسارات قابل توجهی به زیرساختهای اسرائیل وارد کرده، هزاران نفر از ساکنان سرزمین اشغالی را آواره و بیخانمان کرده است. این آوارگی نهتنها نتیجه شدت و دقت موشکهای ایرانی است، بلکه به طور مستقیم کارآمدی سیستمهای دفاع موشکی اسرائیل، مانند فلاخن داوود، پیکان و گنبد آهنین را زیر سؤال برده است. پدافند چندلایه رژیم صهیونیستی که سالها به عنوان نماد قدرت دفاعی رژیم معرفی میشد، ظاهراً در برابر حجم، تنوع و فناوری موشکهای ایران ناتوان بوده و نتوانسته از شهرهای اشغالی و زیرساختهای کلیدی محافظت کند. این شکست نهتنها خسارات مادی عظیمی به بار آورده، بلکه اعتماد عمومی به توانایی رژیم در تأمین امنیت را بشدت کاهش داده است.
هزاران آواره که اکنون در شرایط نامناسب اسکان موقت به سر میبرند، به نمادی از ناکامی در حفاظت از شهرکنشینان صهیونیست تبدیل شدهاند. این وضعیت، نارضایتی اجتماعی را تشدید کرده است به طوری که گزارشهای پراکنده در رسانههای عبریزبان از اعتراضات بیخانمانها نسبت به عدم کمکرسانی دولت صهیونیستی نسبت به بازسازی خانهها حکایت دارد.
در کنار این بحران زیرساختی، ارتش رژیم هم با موجی از خودکشی در میان سربازان خود مواجه است که نشاندهنده فروپاشی روحیه نظامی و فشارهای روانی بیسابقهای است که نیروهای نظامی این رژیم متحمل شدهاند. گزارشها حاکی از آن است از ابتدای سال 2025، بیش از 15 سرباز صهیونیست اقدام به خودکشی کردهاند. در حالی که مقامات صهیونیست این موارد را به عوامل روانی و شخصی نسبت میدهند و آن را خودکشی معرفی میکنند، سانسور شدید خبری و سابقه این رژیم در کمنمایی تلفات جنگی، گمانهزنیهایی را مطرح کرده که احتمالا موارد خودکشیهایی که پس از پایان جنگ 12 روزه رسانهای شده، ممکن است بخشی از تلفات اصابت موشکهای ایرانی به سرزمین اشغالی باشد. در هر حال، انتشار پیاپی خبرهای خودکشی سربازان ارتش، نهتنها ممکن است توان رزمی ارتش رژیم را کاهش دهد، بلکه میتواند به کاهش تمایل برای خدمت اجباری در ارتش منجر شود؛ موضوعی که در بلندمدت امنیت رژیم صهیونیستی را تهدید خواهد کرد.
با همه اینها، شاید نگرانکنندهترین جنبه بحرانهایی که رژیم صهیونیستی با آنها دست و پنجه نرم میکند، نفوذ عمیق و گسترده اطلاعاتی ایران در قلب جامعه و ارتش اسرائیل باشد.
برای چندمینبار پس از جنگ 12 روزه علیه ایران، رژیم صهیونیستی از بازداشت یک جاسوس دیگر در سرزمین اشغالی خبر داد.
به گزارش شبکه i24 اسرائیل، پس از تحقیقات مشترک شاباک (سازمان امنیتی داخلی رژیم صهیونیستی)، پلیس و دستگاه مبارزه با تروریسم، دادستانی نظامی اسرائیل کیفرخواستی علیه یک نظامی ارتش اسرائیل که متهم به ارتباط با نهادهای امنیتی ایرانی و انتقال اطلاعات به آنها در ازای دریافت پول است، تنظیم کرد.
بر اساس این گزارش، دادستانی نظامی رژیم صهیونیستی در کیفرخواست، متهم را به تماس با یک مأمور خارجی و انتقال اطلاعات به دشمن متهم کرده است.
این شبکه تلویزیونی رژیم صهیونیستی ادعا کرد تحقیقات نشان داد این نظامی ارتش اسرائیل از تماس با مقامات ایرانی آگاه بوده و ماموریتهایی را از طرف آنها انجام داده است، از جمله ارسال ویدئوهای رهگیری و فیلمبرداری از موشکهایی که در حال سقوط و اصابت به اسرائیل (سرزمین اشغالی فلسطین) هستند. تصویربرداری از مراکز حساس نظامی و سامانههای پدافندی نیز از دیگر اتهامات سرباز بازداشتشده است.
اینکه یک سرباز بتواند به صورت آگاهانه و در جریان جنگ، اطلاعات حساس را به ایران منتقل کند، حکایت از وجود شبکههای اطلاعاتی پیچیدهای دارد که ایران موفق به ایجاد آنها در اسرائیل شده است. این چندمین مورد از سربازهای ارتش صهیونیستی است که به اتهام جاسوسی علیه اسرائیل بازداشت شدهاند.
همزمان با خبر بازداشت سرباز ارتش، رسانههای صهیونیستی از بازداشت یک معلم بادیهنشین نیز خبر دادند. مورد معلم بازداشتشده ابعاد نگرانکنندهتری از نفوذ در اسرائیل را نشان میدهد. برخلاف موارد قبلی که جاسوسان از طریق ارز دیجیتال که ردیابی آن دشوار است، مبالغی دریافت میکردند، این معلم پول نقد دریافت کرده است. این موضوع نشاندهنده پیچیدگی عملیاتهای اطلاعاتی ایران است که توانستهاند بیخ گوش شینبت و موساد، پول نقد را داخل سرزمین اشغالی جابهجا کنند! نکته جالب توجه نیز ناتوانی پلیس و شینبت در ردیابی منبع این پرداختهاست.
اعلام خبر بازداشت یک سرباز و یک معلم پس از آن منتشر شد که در روزهای گذشته، رژیم صهیونیستی، با ناامیدی نسبت به موفقیت ابزارهای سرکوب، رویکرد عاطفی را برای جلوگیری از جاسوسی صهیونیستها برای ایران اتخاذ کرده بود.
به اذعان رسانههای صهیونیستی، نزدیک به 50 نفر از ساکنان سرزمین اشغالی به جرم اقدام علیه اسرائیل در قبال دریافت مبلغ اندکی پول بازداشت شدهاند. البته این آمار مربوط به مواردی است که توسط شینبت و پلیس اسرائیل رسانهای شده و تعداد صهیونیستهایی که هنوز پروندهای برای آنها تشکیل نشده، بیش از اینهاست.
شینبت و موساد که در سالهای گذشته به عنوان سازمانهای اطلاعاتی پیشرو در جهان معرفی میشدند، اکنون در برابر بحران فزاینده اسرائیلفروشی در سرزمین اشغالی، به چالش کشیده شدهاند.
بحرانهای چندلایه – خسارات موشکی، آوارگی، خودکشی سربازان و نفوذ اطلاعاتی – که اکنون دامنگیر رژیم شده است، به صورت زنجیرهای یکدیگر را تقویت میکنند و تصویری از یک رژیم در حال فروپاشی امنیتی ارائه میدهند. خسارات موشکی و آوارگی هزاران صهیونیست و در همین حال، نفوذ اطلاعاتی ایران در لایههای حساس نظامی و غیرنظامی، توانایی رژیم برای دفاع از خود را به طور مستقیم تهدید میکند. این چرخه معیوب، که در آن هر بحران دیگری نیز تشدید میشود، نشاندهنده یک تغییر پارادایم در رویارویی تهران و تلآویو است. ایران با استفاده از ترکیبی از قدرت نظامی، عملیات اطلاعاتی و بهرهبرداری از ضعفهای داخلی اسرائیل، توانسته ناتوانیهای رژیم صهیونیستی را آشکار کند. با توجه به عمق نفوذ ایران و ضعفهای موجود، بعید به نظر میرسد اسرائیل بتواند در کوتاهمدت بحرانهای فعلی را به طور کامل مهار کند. رژیم صهیونیستی که سالها خود را به عنوان قدرت برتر نظامی و اطلاعاتی منطقه معرفی میکرد، اکنون برابر تاکتیکهای هوشمندانه و چندلایه ایران آسیبپذیر و البته ناکام نشان میدهد.