01/مرداد/1404
|
15:22
۲۱:۵۶
۱۴۰۴/۰۴/۳۱
آمریکا همزمان با مسلح کردن شهرک‌نشینان صهیونیست، جنایت آنها در آتش زدن یک کلیسا را محکوم می‌کند!

هر صهیونیست، نظامی

مصطفی نصری: در حالی که رژیم صهیونیستی 2 سال است انبوهی از جنایات را بر سر مردم غزه آوار کرده و اکنون سناریوی تحمیل قحطی برای تکمیل نسل‌کشی را در دستور کار قرار داده است، مقامات بلندپایه آمریکا صرفا به محکوم کردن جنایات در کلیسایی در کرانه باختری، همچنین بمباران کلیسایی در غزه اکتفا کرده‌اند.
اگرچه هدف قرار دادن کلیسا امری مذموم و محکوم است اما محکوم کردن هدف قرار دادن کلیسایی در غزه و چشم بستن بر جنایات گسترده علیه مسلمانان در همین باریکه، عین ریاکاری است و آمریکا همین ریاکاری را درباره شهرک‌نشینان کرانه باختری که آنها را برای اقدامات تروریستی مسلح کرده است، اعمال می‌کند. به هر حال، جنایاتی مانند آتش زدن کلیسا مقامات آمریکایی را ناچار به موضع‌گیری‌های ظاهری نیز می‌کند، حتی اگر همین چند ماه پیش با قرارداد‌های میلیون دلاری برای مسلح کردن شهرک‌نشینان سلاح به اسرائیل صادر کرده باشند.
مسلح بودن شهرک‌نشینان صهیونیست و رفتارهای تروریستی آنها در کرانه باختری بخشی از استراتژی گسترده رژیم صهیونیستی برای تثبیت اشغالگری و جابه‌جایی اجباری فلسطینیان است. طبق گزارش سازمان ملل، از 7 اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون حداقل ۹۶۴ فلسطینی توسط نیروهای اسرائیلی و شهرک‌نشینان در کرانه باختری کشته شده‌اند. در همین مدت حداقل ۲۹۰۷ خانه نیز توسط اسرائیل تخریب شده است. حمایت‌های نظامی و سیاسی ایالات متحده، بویژه از طریق تأمین تسلیحات، نقش مهمی در تقویت این رفتارها ایفا کرده است. در حالی که مقامات آمریکایی گاه به محکومیت اقدامات خاص مانند حمله به اماکن مذهبی مسیحیان پرداخته‌اند، این واکنش‌ها در برابر حجم گسترده جنایات رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان ناچیز است.
* تهدیدات مسلحانه و ارعاب
شهرک‌نشینان صهیونیست اغلب با استفاده از سلاح‌های پیشرفته، فلسطینیان را تهدید کرده و آنها را از زمین‌ها و خانه‌های‌شان بیرون می‌رانند. به عنوان مثال، «موشه شارویت» از شهرک‌نشینان افراطی، به دلیل تهدید مسلحانه فلسطینیان و تلاش برای جابه‌جایی اجباری آنها، از سوی انگلیس و اتحادیه اروپایی تحریم شد. اگرچه جامعه بین‌الملل از جمله سازمان ملل، بارها شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان را محکوم کرده اما اقدامات عملی برای توقف این روند محدود بوده است. تحریم‌های محدود انگلیس و اتحادیه اروپایی علیه برخی شهرک‌نشینان افراطی مانند موشه شارویت، نمونه‌ای از واکنش‌های بین‌المللی است اما این اقدامات صرفا کارکردی رسانه‌ای و توجیهی دارد، نه بیشتر.
علاوه بر خشونت فیزیکی، شهرک‌نشینان به تخریب اموال فلسطینیان، از جمله مزارع، باغ‌های زیتون و زیرساخت‌های کشاورزی پرداخته‌اند. بر اساس گزارش‌ها سال 2024 ارتش صهیونیستی و شهرک‌نشینان ده‌ها درخت زیتون را در جنوب کرانه باختری از ریشه کندند که منبع اصلی درآمد بسیاری از خانواده‌های فلسطینی بود. این اقدامات با هدف تضعیف معیشت فلسطینیان و وادار کردن آنها به ترک سرزمین‌شان انجام می‌شود.
* خشونت زیر سایه حمایت
رژیم صهیونیستی نه تنها از خشونت شهرک‌نشینان جلوگیری نمی‌کند، بلکه در کنار آنها ایستاده و از اقدامات آنها حمایت می‌کند. گزارش‌های متعدد سازمان‌های حقوق بشری نشان می‌دهد ارتش و پلیس اسرائیل هنگام حملات شهرک‌نشینان به روستاهای فلسطینی، اغلب به عنوان ناظر عمل کرده یا حتی به فلسطینیان حمله کرده‌اند. این حمایت، به شهرک‌نشینان جرأت بیشتری برای ادامه اقدامات تروریستی داده است. شهرک‌نشینان صهیونیست نه تنها از حمایت سیاسی مقامات رژیم برخوردارند، بلکه به طور گسترده‌ای مسلح شده‌اند. ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی که خود از رهبران راست‌گرای افراطی و ساکن شهرک‌های غیرقانونی است، نقشی کلیدی در مسلح کردن گروه‌های امنیتی غیرنظامی داشته است. بر اساس گزارش روزنامه تایمزآو اسرائیل، نوامبر 2023 وزارت بن‌گویر بر مسلح کردن شهرک‌نشینان به منظور تقویت امنیت آنها در برابر فلسطینیان تأکید کرد.
* آمریکا در جنایت شهرک‌نشینان شریک است
یکی از عوامل کلیدی مسلح شدن شهرک‌نشینان صهیونیست، حمایت نظامی ایالات متحده از رژیم صهیونیستی است. بر اساس گزارش رویترز در 4 آوریل 2025، دولت دونالد ترامپ مارس 2025 با فروش 20 هزار تفنگ تهاجمی تمام‌اتوماتیک کالیبر 5.56 میلیمتری کلت کاربین به ارزش 24 میلیون دلار به پلیس اسرائیل موافقت کرد. این معامله، که به ظاهر برای استفاده پلیس انجام شده بود، نگرانی‌هایی را درباره انتقال احتمالی این سلاح‌ها به شهرک‌نشینان ایجاد کرد، بویژه پس از آنکه دولت بایدن به دلیل همین نگرانی‌ها این فروش را به تعویق انداخته بود.
ترامپ اما در نخستین روز بازگشت به ریاست‌ جمهوری در ۲۰ ژانویه 2025، تحریم‌های وضع‌شده علیه شهرک‌نشینان به دلیل خشونت علیه فلسطینیان را لغو کرد. این اقدام، به همراه تأیید فروش میلیاردها دلار تسلیحات به رژیم صهیونیستی، نشان‌دهنده حمایت بی‌قیدوشرط آمریکا از اقدامات شهرک‌نشینان و رژیم صهیونیستی است. این در حالی است که بسیاری از این تسلیحات به دست شهرک‌نشینان افراطی رسیده و در حملات علیه فلسطینیان استفاده می‌شود.
ایالات متحده به عنوان بزرگ‌ترین حامی رژیم صهیونیستی، در واکنش به خشونت‌های شهرک‌نشینان، رویکردی دوگانه و ریاکارانه اتخاذ کرده است؛ در حالی که مقامات آمریکایی مانند لیندسی گراهام و مایک هاکبی حمله به کلیسای فلسطینیان در کرانه باختری را محکوم کرده‌اند، این کشور همچنان به تأمین تسلیحات برای رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهد که به دست شهرک‌نشینان می‌رسد. لغو تحریم‌های شهرک‌نشینان توسط دولت ترامپ و رد قطعنامه‌های پیشنهادی برای توقف فروش تسلیحات به اسرائیل در سنای آمریکا، نشان‌دهنده حمایت بی‌قیدوشرط واشنگتن از سیاست‌های اشغالگرانه است.
* تشدید مقاومت فلسطینی
خشونت‌های شهرک‌نشینان و ارتش صهیونیستی، به جای تضعیف مقاومت فلسطین، به تقویت آن منجر شده است. کرانه باختری، بویژه شهرهایی مانند جنین و نابلس به مراکز جدید مقاومت تبدیل شده‌اند. عملیات‌هایی مانند توفان الاقصی که 7 اکتبر 2023 توسط حماس انجام شد، نشان‌دهنده افزایش توان مقاومت فلسطینیان در برابر اشغالگری است.
اقدام بن‌گویر و گزارش رویترز درباره ارسال سلاح‌های انفرادی به سرزمین‌ اشغالی همان گزاره‌ای را اثبات می‌کند که رهبر انقلاب 25 مهر 1402 در دیدار نخبگان اینگونه تشریح کردند: «مسؤولان بعضی کشورها که با مسؤولان کشور ما صحبت کردند، در دفاع از رژیم غاصب ‌صهیونیستی اعتراض‌شان این بود که چرا فلسطینی‌ها 7 اکتبر غیرنظامی‌ها را کشتند. اولا این حرف، خلاف واقع است؛ یعنی اصلا اینهایی ‌که در شهرک‌ها و مانند اینها هستند غیرنظامی نیستند، همه مسلحند. حالا گیرم غیرنظامی [باشند]؛ چه تعداد غیرنظامی کشته ‌شدند؟ ۱۰۰ برابر آنها را الان این رژیم غاصب از زن، بچه، پیر و جوان غیرنظامی دارد می‌کشد. داخل این ساختمان‌های غزه که ‌نظامی‌ها ساکن نیستند، نظامی‌ها جاهای خودشان هستند، آنها هم می‌دانند اینها همین مردمند. مراکز پرجمعیت را انتخاب ‌می‌کنند و می‌زنند».

ارسال نظر