|
ایجاد ۲۰۰ هزار فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد از ایجاد ۲۰۰ هزار فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد در سال ۹۹ خبر داد. به گزارش تسنیم، حجتالله عبدالملکی با اشاره به اینکه سال گذشته 4 هزار و 710 میلیارد تومان تسهیلات در حوزه اشتغال کمیته امداد استفاده شده است، اظهار کرد: از این رقم 2 هزار و 853 میلیارد تومان از طریق شبکه بانکی، 325 میلیارد تومان منابع صندوق قرضالحسنه، 1300 میلیارد تسهیلات اشتغال روستایی و 211 میلیارد تومان از سایر منابع استفاده شده است.
ارسال به دوستان
گزارش«وطن امروز» از وضعیت قرمز اقناع جامعه درباره تداوم خطرات کرونا
همچنان در خانه بمانید!
* عضو کمیته ملی مبارزه با کرونا در گفتوگو با «وطن امروز»: به آمارهای وزارت بهداشت و تداوم آن خوشبین نیستم، چون فقط 6 درصد مبتلایان شناسایی میشوند
اسدالله خسروی*: با آنکه کارشناسان بهداشت و درمان همچنان بر فعال بودن ویروس کرونا در سطح کشور و بیرحمی آن در کشتار مردم تاکید کرده و در اینباره هشدار میدهند اما خیلیها با خوشخیالی، کاهش محدودیتهای اجتماعی و باز شدن فروشگاهها و اماکن کسبوکار را نشانه پایان شیوع این ویروس مرگبار میدانند و نسبت به رعایت اصول بهداشتی و فاصلهگیریهای اجتماعی بیتفاوتند، در حالی که اینچنین نیست. ضرورت رعایت نکات بهداشت فردی و اجتماعی برای مقابله با ویروس کرونا با هدف قطع زنجیره انتقال این بیماری مرموز تا جایی است که رئیسجمهور نیز اخیرا به صراحت اعلام کرد چنانچه مردم به پروتکلهای بهداشتی و ایمنی بیتوجه باشند و اصول بهداشت فردی و اجتماعی را رعایت نکنند، بازگشت به محدودیتها در کشور دور از ذهن نیست. علاوه بر سخنان رئیسجمهور، کارشناسان بهداشت و درمان نیز معتقدند جدی نگرفتن این بیماری خطرناک باعت خواهد شد شاهد موج دوم و سوم شیوع ویروس کرونا در کشور باشیم که میتواند مرگ بسیاری از هموطنانمان را در پی داشته باشد.
هر چند آمار مرگومیر ناشی از ویروس کرونا طی چند روز اخیر با روندی کاهشی همراه شده است اما به عقیده کارشناسان کاهش مرگومیر نشانه ضعیف شدن ویروس کرونا و عدم سرایت آن به افراد جامعه نیست.
طبق اعلام مسؤولان، شهر تهران وضعیت مناسبی ندارد و تعداد مبتلایان و مرگ و میر در پایتخت بیش از متوسط کشوری است.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در اینباره گفت: ممکن است حجم زیاد ترافیک، تراکم جمعیت در ناوگان حملونقل عمومی و ترددهای غیرلازم در سطح شهر، آمارها را در هفتههای پیش رو دستخوش تغییر کند.
زالی با بیان اینکه هر گونه تغییر در آمار مبتلایان به کرونا پس از طی دوره نهفتگی 2 تا 3 هفتهای مشخص خواهد شد، گفت: بخشی از فراز و فرودهای آماری در تهران مربوط به فاصلهگذاری اجتماعی و بخش دیگری مربوط به اجرای طرحهایی است که در تعطیلات نوروزی اعمال شده است. در روز یکشنبه ۸۸ بیمار جدید با توجه به شدت علائم بالینی ویروس «کووید-۱۹» در بخشهای ویژه بیمارستانهای استان تهران بستری هستند. در طول شبانهروز یکشنبه در بیمارستانهای تحت پوشش استان تهران مجموعا ۲۹۴ مورد جدید ابتلا به کرونا تشخیص داده شده که این افراد در بخشهای عادی بستری هستند.
عضو کمیته ملی مبارزه با کرونا در گفتوگو با «وطن امروز» درباره علت سیر نزولی مرگومیر ناشی از کرونا در چند روز اخیر افزود: بر خلاف گزارشهای امیدوارکننده از سوی وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا نسبت به کم شدن میزان ابتلا و مرگومیر ناشی از این بیماری، بنده به عنوان یک متخصص بیماریهای عفونی و ویروسشناس به این آمارها خوشبین نیستم، چرا که تاکنون فقط 6 درصد از مبتلایان به کرونا در کشور شناسایی شدهاند.
محمدرضا محبوبفر با بیان اینکه خیلیها به این بیماری مبتلا شدهاند اما به علت نداشتن علامت از ابتلای خود بیخبرند، افزود: این افراد همچنان ناقل بیماری هستند. از طرفی برخیها با وجودی که حامل این بیماری هستند اما به بیمارستانها مراجعه نمیکنند و در منزل تحت نظر پزشکان خانواده هستند یا اینکه از ترس قرنطینه خود را به مراکز درمانی معرفی نمیکنند. وی گفت: ویروس مرموز کرونا در ایران و دنیا تاکنون بیش از 35 مرتبه جهش یافته و دچار تکامل شده است و هر از چند گاهی تغییراتی در علائم آن به چشم میخورد به طور مثال اکنون علائمی چون تهوع، سردرد، اسهال و استفراغ و خونریزی مغزی خود را نشان داده است و چه بسا این بیماری علامتی ندارد.
وی به قرمز بودن وضعیت کشور در پی شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و افزود: دولت در برداشته شدن محدودیتها اجتماعی و ترددها خیلی زود عمل کرد و دغدغه نان را بر سلامت ترجیح داد که البته تبعات منفی چنین تصمیمگیری عجولانهای هفتههای آینده خود را نشان خواهد داد.
محبوبفر با بیان اینکه تاکنون فقط 6 درصد مبتلایان به ویروس کرونا در کشور شناسایی شدهاند، گفت: آمار کنونی بیماری کرونا 20 برابر آن چیزی است که توسط وزارت بهداشت اعلام میشود و این موضوع باعث شده است شهروندان این بیماری مرگبار را جدی نگیرند.
عضو کمیته ملی پیشگیری و مقابله با کرونا افزود: شیب ابتلا به ویروس کرونا تا اواخر فروردینماه در کشور شدید بود اما با ورود به فصل خنک سال و سپری شدن روزهای بسیار سرد، ویروس کرونا تا حدی ضعیف شده است، چرا که این ویروس در مقابل گرما بویژه نور خورشید بسیار شکننده است، بنابراین از اواسط فروردین تاکنون شیب ابتلا به کرونا در کشور کاهشی شده است اما این به معنای آن نیست که کشور از وضعیت قرمز این بیماری خارج شده است.
محبوبفر به ترددهای بیمورد شهروندان، شلوغی خیابانها، معابر و مراکز فروش و... در شهرها اشاره کرد و افزود: بیتوجهی مردم به رعایت نکات بهداشتی و فاصلهگیری اجتماعی، همچنین خروج از منزل نشانه خوبی برای کنترل این بیماری نیست و در صورت ادامه این شلوغیها بیشک موج انتشار وسیع کرونا را در آینده نزدیک شاهد خواهیم بود.
عضو کمیته ملی پیشگیری و مقابله با کرونا خاطرنشان کرد: ارائه آمار کاهش مرگومیر و ابتلا به کرونا در کشور باعث شده است خیلیها با زیر پا گذاشتن پروتکلهای بهداشتی و ایمنی نهتنها نسبت به فاصلهگذاریهای اجتماعی بیتفاوت شوند بلکه ماسکها را نیز از روی صورت خود بردارند، در نتیجه پیشبینی میشود با ادامه این بیتفاوتیها هفته سوم اردیبهشتماه جاری موج دوم شیوع بیماری کرونا دوباره کشور را در بر گیرد.
وی با اعلام این خبر خوش به مردم درباره کاهش کارآیی و سرایت ویروس کرونا در فصل گرم سال گفت: کرونا مقاومت خود را در برابر گرما از دست میدهد، بنابراین شیب ابتلای این بیماری در تابستان بشدت کاهش مییابد اما با شروع فصل سرد سال در پاییز بیشک موج سوم آن نیز به کشور بر میگردد.
عضو کمیته ملی پیشگیری و مقابله با کرونا به پیک سوم شیوع بیماری کرونا در پاییز اشاره کرد و افزود: با شروع فصل پاییز و سردی هوا، ویروس آنفلوآنزا نیز جان میگیرد با این وجود در پاییز با 2 ویروس کشنده کرونا و آنفلوآنزا مواجه خواهیم شد.
وی افزود: از آنجایی که ویروس آنفلوآنزا نیز خطرناک است اما داروی آن در کشور وجود دارد، بنابراین به همه مردم توصیه میشود با شروع فصل پاییز واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند، چرا که اگر کسی به ویروس آنفلوآنزا مبتلا شود بدنش از لحاظ ایمنی بشدت کاهش مییابد و این کاهش ایمنی، زمینه ابتلا به کرونا را فراهم میکند.
محبوبفر خاطرنشان کرد: البته به یاری خدا واکسن کرونا نیز تا پاییز توسط نخبگان کشورمان ساخته میشود و به صورت انبوه در دسترس مردم قرار میگیرد.
* خبرنگار
***
[هیچ داروی قطعی برای مقابله با کرونا وجود ندارد]
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی گفت: تا امروز داروهای زیادی در دنیا برای درمان کروناویروس مورد آزمایش قرار گرفته اما هنوز درمان قطعی برای آن یافت نشده است. به گزارش مهر، سیدعلیرضا مرندی گفت: ویروس کرونا و بیماری ناشی از آن قدمت طولانی ندارد، چین از چند ماه پیش و ما هم 2 ماه است که تجربه برخورد با آن را داریم. کشورهای درگیر این ویروس هنوز اطلاعات کاملی درباره آن ندارند. وی ادامه داد: نقض شدن مطالبی درباره این بیماری که امروز فکر میکنیم درست است اتفاق عجیبی نیست، مثلاً وقتی گفته میشود فلان دارو برای این بیماری مفید است، میبینیم تجربه نشان میدهد بیاثر است. از طرفی دارویی که مستقیم روی این ویروس اثر بگذارد وجود ندارد، ضمن اینکه واکسنی هم برای آن ساخته نشده است. رئیس فرهنگستان علوم پزشکی گفت: حتی اگر تمام شواهد نشان دهد این ویروس اتفاقی پخش شده و دست کسی در کار نبوده است، باز هم باید برای فردا آماده باشیم، شاهد کشتار مردم با سلاحهای مختلف بودهایم و ممکن است از ویروس هم برای چنین کاری استفاده شود. وی تاکید کرد: به طور کل کشور باید آمادگی لازم برای برخورد با هر تهدیدی را داشته باشد و سازمانهای مسؤول مانند پدافند غیرعامل، وزارت بهداشت و... باید به این فکر باشند تا راههای مقابله سریع را در برابر تهدیدها فراهم کنند.
ارسال به دوستان
مدیران وزارت بهداشت 116 تا 300 نقطه کشور را مناطق سفید اعلام کردهاند
وضعیت قرمز اعلام مناطق کرونایی
گروه اجتماعی: 24 ساعت بعد از اعلام تقسیم کشور به 3 منطقه سفید، زرد و قرمز بر اساس میزان ابتلا به کرونا، هنوز وزارت بهداشت نقشه جدید کرونایی را منتشر نکرده و مسؤولان آن آمارهای متناقضی از تعداد مناطق سفید میدهند.
به گزارش «وطن امروز»، در حالی که سخنگوی وزارت بهداشت 300 منطقه در ایران را سفید اعلام کرده اما معاون بهداشت وزارت بهداشت از 116 منطقه سفید در کشور خبر میدهد. علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت دیروز گفت: اگر شهرستانی باشد که طی 2 هفته گذشته کمتر از یک بیمار بستری در روز داشته است، خیلی آلوده تلقی نمیشود اما تضمینی وجود ندارد که همیشه سفید باقی خواهد ماند. هر شهرستان ممکن است در هفته بعد تغییر شرایط داشته باشد. بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت ۱۱۶ شهرستان وضعیت سفید داشتهاند، البته این وضعیت طی 2 هفته قبل تا روز گذشته بوده است. ممکن است لیست شهرستانها عوض شود. این ۱۱۶ شهرستان مربوط به ۲۴ استان کشور است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با عنوان این مطلب که ۶۰ شهرستان در شرایط قرمز قرار دارند که عمدتاً شامل مراکز استانها میشود، گفت: در هر استان حداقل مرکز استان و یک شهرستان دیگر در وضعیت قرمز قرار دارند و بقیه شهرستانها در وضعیت زرد و سفید هستند.
وی در پاسخ به سوالی پیرامون تغییر علائم بیماری کرونا گفت: بررسیها نشان داده است ۴۴ درصد افراد مبتلا در شروع کرونا تب ندارند و بالای ۹۰ درصد در طول بیماری دچار تب میشوند. بنابراین میتوان عنوان داشت با تبسنجی نمیتوان بیماران را پیدا کرد، زیرا علائم گوارشی، سردرد، اختلال چشایی و حتی در شنوایی نیز میتواند از علائم بیماری باشد.
وی گفت: تاکنون بیش از ۳۵ هزار آزمایش سرپایی انجام دادهایم که مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته است. ۳۶۹ مرکز نمونهبرداری در سراسر کشور برای آزمایشهای سرپایی فعال شدهاند که به ۴۲۰ مرکز خواهد رسید. برآورد ما این است حدود 5/1 میلیون تست کرونا در آزمایشگاههای سرپایی کشور انجام دهیم.
وی در پاسخ به این سوال که سیاست وزارت بهداشت در تعیین رنگ برای مناطق مختلف کشور چیست؟ گفت: ما نمیتوانیم نسخه واحد برای همه کشور یا حتی یک استان بنویسیم، زیرا آمار تجمیعی یک استان نسبت به استان دیگر فرق میکند.
همچنین ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت درباره روند کشوری شیوع کروناویروس تصریح کرد: ما استانها و شهرستانهای کشور را تقسیمبندی کردیم. ۱۱۶ شهرستان به طور متوسط صفر یا یک بستری در هر روز طی 2 هفته گذشته داشتند. همچنین ۱۲۷ شهر 2 بستری به طور متوسط در روز داشتند، ۷۴ شهر نیز 3 بستری در روز داشتند و... در استانهای کشور تناوبهای مختلف مشاهده میشود، حتی در داخل خود استانها نیز تفاوتهایی وجود دارد، به طور مثال شهر آران و بیدگل در استان اصفهان قله بیماری در نمودار را چند هفته گذشته رد کرده؛ در حالی که نمودار استان اصفهان رو به بالاست. بر این اساس ۱۱۶ شهرستان انتخاب شدهاند که از نظر ما سفید هستند. بر اساس بررسیهای صورت گرفته ۱۲۷ شهرستان نیز طی 2 هفته گذشته گزارشی از موارد مرگ نداشتند. ما بر این اساس هر 4 روز یک بار تجدیدنظر میکنیم، اکنون ۱۱۶ شهرستان وضعیت سفید دارند و ۱۳۴ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند. این در حالی است که سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرده 300 منطقه سفید داریم؛ آماری بسیار بیشتر از آمار اعلامی رئیسی و حریرچی.
کیانوش جهانپور در اینباره گفت: فکر میکنم صدها منطقه کشور سفید اعلام شود و فکر میکنم بیش از 300 مناطق سفید داریم که اعلام میشود و این روش منطقیترین شیوه و بهتر از اعلام آمار تفکیکی در استانهاست.
ارسال به دوستان
تعداد مبتلایان «کووید - 19» در کشور به 91472 و شمار قربانیان به 5806 نفر رسید
آمار روزانه ابتلا به کرونا زیر هزار نفر
گروه اجتماعی: تعداد ابتلای روزانه به کرونا بعد از 36 روز به کمتر از 1000 نفر رسید اما آمار مرگ و میر روزانه به 100 نفر نزدیک شد.
به گزارش «وطن امروز»، وزارت بهداشت روز گذشته اعلام کرد تعداد مبتلایان روزانه به کرونا به 991 نفر رسید تا بعد از 36 روز آمار مبتلایان به زیر هزار نفر برسد. آخرین باری که آمار مبتلایان به زیر هزار نفر رسیده بود، دوم فروردین امسال با 996 ابتلا بود اما بار دیگر تعداد مبتلایان و مرگومیرها افزایش یافته بود. با وجود اینکه تعداد مبتلایان کاهش یافته اما تعداد مرگ و میر روزانه به 96 نفر رسید تا افزایش چشمگیری نسبت به روز یکشنبه داشته باشد. تعداد فوتیها در روز یکشنبه 60 نفر اعلام شد اما روز گذشته به 96 نفر رسید.
کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت درباره آخرین آمار رسمی مبتلایان به کرونا در ایران گفت: از ظهر یکشنبه تا ظهر دوشنبه بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۹۹۱ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند و مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۹۱ هزار و ۴۷۲ نفر رسید. وی ادامه داد: امروز پس از ۳۶ روز، تعداد موارد جدید یا ابتلای روزانه به «کووید-۱۹» در کشور به کمتر از هزار مورد رسید. جهانپور گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۶ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۸۰۶ نفر رسید.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونای وزارت بهداشت اظهار کرد: خوشبختانه تاکنون ۷۰ هزار و ۹۳۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شدهاند. همچنین ۳۰۱۱ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. وی افزود: تاکون ۴۳۲ هزار و ۳۲۹ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است.
* مسمومیت ۵۰۱۱ نفر بر اثر الکل بعد از کرونا
جهانپور بیان کرد: متاسفانه از اول اسفند تا صبح امروز(دیروز دوشنبه)، ۵۰۱۱ نفر در کشور به دلیل مصرف الکل تقلبی دچار مسمومیت شدند و ۵۲۵ نفر از این مسمومان که به مراکز درمانی مراجعه کردهاند، جان خود را از دست دادهاند. در حاضر حاضر ۲۲۹ نفر از این مسمومیت در بخشهای عادی و ۴۷ نفر در بخش مراقبتهای ویژه ICU بستری هستند اما 3 هزار و ۴۵۱ نفر ترخیص شدهاند. ۹۵ نفر از مسمومان، نابینا و کمبینا شده و ۴۰۵ نفر نیز نیازمند خدمات دیالیز شدهاند.
وی اظهار کرد: روند مراجعه افرادی که مشروبات الکلی تقلبی مصرف کردهاند در برخی استانها ادامه دارد.
جهانپور گفت: روند مدیریت شده بیماری «کووید-۱۹» و روند نزولی مبتلایان جدید به ویروس کرونا هم ادامه داشته و تداوم آن به همراهی مردم بستگی دارد.
ارسال به دوستان
اخبار
تردد بیش از ۵ میلیون مسافر با متروی تهران در روزهای کرونایی
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران از تردد بیش از ۵ میلیون مسافر با مترو از ابتدای سال جاری خبر داد. فرنوش نوبخت در گفتوگو با فارس، درباره آمار مسافران مترو با توجه به شیوع کرونا اظهار داشت: از ابتدای سال جاری بیش از 5 میلیون مسافر از طریق مترو جابهجا شدهاند و طی روزهای اخیر تعداد مسافران نسبت به هفته گذشته افزایش یافته است. وی با اشاره به اینکه در حال حاضر روزانه بیش از 500 هزار نفر از مترو استفاده میکنند، گفت: در ایام نوروز روزانه 100 هزار نفر، مسافر مترو بودند که اکنون آمار افزایش یافته، البته به آمار مدت مشابه سال پیش نرسیده است. نوبخت با تأکید بر ضرورت استفاده از ماسک در مترو توسط مسافران گفت: اگر شهروندان زمان سفرهایشان را مدیریت نکنند رعایت فاصله اجتماعی سخت و غیرممکن است.
***
افزایش ساعت کاری مراکز شمارهگذاری خودرو
رئیس مرکز شمارهگذاری راهور ناجا از افزایش ساعت کاری مراکز شمارهگذاری خودرو خبر داد. سرهنگ علی محمدی در گفتوگو با فارس، درباره شلوغی مراکز شمارهگذاری و تعویض پلاک خودروها گفت: آمار مراجعان به مرکز شمارهگذاری پلیس در اولین روز آغاز به کار مراکز در 6 اردیبهشت 41 درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کاهش داشته است؛ البته این کاهش آمار نیز میتواند به دلیل اجرای طرح پذیرش خودروها بر اساس زوج و فرد بودن شماره پلاک آنها باشد. وی تصریح کرد: بعد از حدود 40 روز تعطیلی مراکز شمارهگذاری طبیعی است که با تجمع افراد مواجه باشیم اما این تجمع بیشتر در صف خودروهاست، چرا که به منظور اجرای طرح فاصلهگذاری اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی در سالنهای مرکز، تدابیر خاصی به مراحل اجرا گذاشته شده تا مراجعه افراد به گونهای نباشد که موجب ازدحام در سالنها شود. وی اعلام کرد: در راستای ارائه خدمات بهتر و سریعتر و جلوگیری از ازدحام مراجعان، ساعت کاری مراکز شمارهگذاری پلیس راهور که از روز ششم اردیبهشت 7 تا 14 در نظر گرفته شده بود به 7 تا 17 افزایش پیدا کرد؛ این افزایش ساعت کاری در تهران لحاظ و به استانها نیز ابلاغ شده است.
***
کشف آثار باستانی ایران در یک کشور اروپایی
رئیس پلیس بینالملل ناجا از کشف تعدادی اشیای عتیقه از جنس طلا و نقره در یکی از کشورهای اروپایی خبر داد. به گزارش ایسنا، سردار هادی شیرزاد در تشریح این خبر اظهار داشت: براساس اعلام اینترپل یک کشور اروپایی، یکی از بانکهای آن کشور قصد بازسازی بانک و بازگشایی صندوق امانات داخل بانک را داشته است که در این جریان متوجه میشوند صاحب یکی از صندوقها تعدادی اشیای عتیقه از جنس طلا و نقره را در صندوقش نگهداری میکند. وی ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع، با بررسیهای کارشناسی توسط کارشناسان مجرب میراث فرهنگی، مشخص شد این اشیا متعلق به دوران هخامنشی، اشکانی و ساسانی و صاحب صندوق نیز یک شهروند ایرانی است. رئیس پلیس بینالملل ناجا افزود: پس از اطلاع اینترپل تهران از این موضوع با استعلامات صورت گرفته از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مشخص شد اشیای مورد نظر متعلق به جمهوری اسلامی ایران است و در نهایت با هماهنگی مراجع قضایی تیمی از پلیس به محل سکونت متهم اعزام و نامبرده دستگیر شد.
***
هشدار پلیس نسبت به کلاهبرداری در جمعآوری کمکهای مردمی
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس ناجا از شهروندان خواست مراقب کلاهبرداری در پوشش جمعآوری کمکهای مردمی باشند. به گزارش پلیس، سرهنگ محمدرضا اکبری اظهار داشت: برخی کلاهبرداران با سوءاستفاده از شیوع ویروس کرونا، اقدام به برقراری تماس تلفنی یا ارسال پیامک در قالب جمعآوری کمکهای مردمی به فعالان اقتصادی زیاندیده کرده و در ادامه با انجام فریب و نیرنگ و سوءاستفاده از عواطف شهروندان، آنان را پای دستگاه خودپرداز کشانده و پس از القای یک سری عملیات بانکی، موفق به انتقال وجوه شهروندان به حسابهای خود میشوند. وی به شهروندان توصیه کرد: در هیچ شرایطی به درخواست افراد تماسگیرنده مبنی بر مراجعه به دستگاههای خودپرداز به منظور واریز کمکهای مردمی توجه نکنند و موارد مشکوک را در اسرع وقت با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ در میان بگذارند.
***
دبیر انجمن متخصصان پوست ایران هشدار داد
علائم پوستی کرونا را جدی بگیرید
دبیر انجمن متخصصان پوست ایران نسبت به بروز علائم پوستی در بیماران مبتلا به کرونا هشدار داد. محمدعلی نیلفروشزاده در گفتوگو با مهر، گفت: در اورژانسهای بیمارستانی گزارشهایی داشتهایم مبنی بر اینکه بیماران کرونا با علائم پوستی مراجعه کردهاند. وی افزود: این قبیل بیماران در ابتدا هیچ علامت دیگری نداشتهاند و بعداً سایر علائم بیماری در آنها ظهور پیدا کرده است. نیلفروشزاده در ادامه به مشخصات علائم پوستی کرونا اشاره کرد و گفت: این علائم بیشتر از روی تنه شروع میشود و قرمزرنگ همراه با خارش و به صورت کهیر است و به ندرت ضایعاتی شبیه آبله مرغان دیده میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|