|
کل اراضی قله دماوند به نام دولت سند خورد
معاون امور املاک و کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: کل اراضی قله دماوند به نام دولت سند خورد. به گزارش فارس، سعادتیان گفت: سند مالکیت اراضی آخرین یال قله دماوند که همان یال جنوب شرقی است هم به نام دولت صادر شد. وی افزود: به این ترتیب کل اراضی قله دماوند به نام دولت سنددار شد و حتی یک سانتیمتر از اراضی این منطقه وقف نیست. سعادتیان افزود: در آن قسمت مورد اختلاف پلاکهای ثبتی ۶۸ و ۶۹ نیز موضوع در دست بررسی است و قطعا با حکم قضایی حفظ خواهد شد.
ارسال به دوستان
تعداد مبتلایان کرونا در کشور به 298909 و شمار قربانیان به 16343 نفر رسید
وضعیت قرمز در 26 استان
دستور قالیباف به کمیسیون آموزش درباره کنکور:
به فوریت و دقت ابعاد مختلف برگزاری کنکور را با حضور متخصصان بررسی کنید
ویروس کرونا سراسر کشور را فرا گرفته است تا جایی که از ۴۵۷ شهرستان کشور تنها ۳۷ شهرستان سفید است.
به گزارش «وطن امروز»، به دلیل رشد بالای آمار ابتلا و مرگومیر ناشی از بیماری «کووید-19»، مدتی است وضعیت شهرها و استانهای کشور از زرد و نارنجی به قرمز کرونایی تغییر مییابد تا نگرانیها برای کادر پزشکی بیش از پیش شود. استانهایی چون تهران، خراسان رضوی، اصفهان و فارس که تراکم جمعیت زیادی دارند و میزان انتشار ویروس کرونا در این مناطق بیشتر است به دلیل پر بودن ظرفیت تختهای بیمارستانی و خستگی کادر پزشکی با مشکلات زیادی مواجهند. معاون بهداشت وزارت بهداشت در این باره گفت: در روزهای اخیر میزان بستری بیماران مبتلا به کرونا در تهران به مرحلهای رسید که در وضعیت قرمز قرار گرفت. علیرضا رئیسی اعلام کرد: از ۴۵۷ شهرستانی که داریم فقط ۳۷ شهرستان سفید است، ۱۰۵ شهرستان زرد و بقیه نارنجی و قرمز است. بر این اساس، اکثریت مناطق کشور درگیری دارند و اکنون وضعیت ۲۶ استانمان قرمز است، البته وقتی اعلام میکنیم که یک استان قرمز است، به این معنا نیست که تمام شهرهای آن استان قرمز است، بلکه به این معناست که مجموع بستریهای استان در میزانی قرار گرفته که به عنوان قرمز از آن نام میبریم. در جایی که قرمز است، به این معناست که طی ۲ هفته روزانه به طور میانگین به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر، بیش از ۳ نفر بستری میشوند که آمار بسیار بالایی است. رئیسی ادامه داد: رنگ قرمز به این معناست که میزان بستری در حال افزایش است. از طرفی حداقل میانگین بستری برای بیمارانمان حدود ۶ تا ۷ روز است و در آیسییو این میزان افزایش مییابد. بر همین اساس در استانهایی که قرمز اعلام میکنیم، مردم باید بسیار مراقب باشند تا توان نظام سلامت و تختها بتواند جوابگو باشد. رئیسی درباره شیوهنامههای برگزاری مراسم عزاداری محرم نیز گفت: همه ایرانیان و شیعیان و آزادگان دنیا، عاشق امام حسین(ع) هستند و شاید مراسم عزاداری ماههای محرم و صفر جزو مردمیترین مراسمی است که در کشور برگزار میشود اما باید در کنار این موضوع چند نکته را هم در نظر بگیریم. از نظر دیدگاه بهداشتی هرگونه تجمع بالای ۱۰ نفر ریسک ابتلا به کرونا را بالا میبرد. این ۱۰ نفر هم باید به صورت حفاظت شده و با حفظ فاصله و استفاده از ماسک تجمع کنند. از طرفی فضا نیز بسیار مهم است. اگر در فضای سربسته باشید و تهویه مناسب نباشد، قطعا ریسک ابتلا بالا میرود.
* ۸۵ درصد مردم ماسک بزنند آمار کرونا پایین میآید
استفاده از ماسک مهمترین شیوه جلوگیری از ابتلا و انتشار ویروس کروناست. معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه الان رعایت پروتکلهای بهداشتی به حدود ۷۵ درصد رسیده است، گفت: اگر ۸۵ درصد مردم ماسک بزنند آمار کرونا پایین میآید. رئیسی با اشاره به اهمیت رعایت پروتکلهای بهداشتی در پیشگیری از انتقال ویروس کرونا، گفت: براساس ارزیابیهایی که اردیبهشت ۹۹ داشتیم، قریب به ۸۰ درصد کل کشور پروتکلها را رعایت میکردند که این عدد در خرداد به ۲۰ درصد رسید. وی در ارتباط با استفاده از ماسک، گفت: با اجباری شدن استفاده از ماسک از ۱۵ تیر ۹۹ تاکنون، این شاخص در کل کشور به حدود ۶۸ درصد و در ادارات دولتی به ۸۴ درصد رسیده است. معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: انتظار داریم استفاده از ماسک افزایش یابد. معمولا بالای ۸۵ درصد استفاده از ماسک اثر مستقیم خودش را میگذارد. وی همچنین درباره وضعیت برگزاری کنکورهای سراسری، گفت: فعلا تاریخ برگزاری کنکور سرجای خودش است و قرار شده در 4 روز برگزار شود. رئیسی درباره زمان کاهش ابتلا و مرگ ناشی از کرونا در کشور، گفت: اول باید بدانیم که این ویروس همچنان ناشناخته است و شیوع آن در بسیاری از کشورها دوباره افزایش یافته است. این ویروس سریعا همه چیز را دور میزند. این همه از رمدسیویر صحبت میکنیم اما هنوز این ویروس داروی ثابتشدهای ندارد. فعلا راهی جز رعایت پروتکلهای بهداشتی نداریم.
* آمادگی وزارت بهداشت برای کمک گرفتن از روحانیت و مداحان جهت برگزاری مراسم محرم
برگزاری مراسم محرم و صفر با توجه به ارادتی که شیعیان به این ایام باعظمت دارند نگرانیهایی را برای مسؤولان حوزه بهداشت کشور ایجاد کرده است که شیوع این بیماری مشکلآفرین نشود. وزیر بهداشت در این باره گفت: در این وزارتخانه به عنوان افرادی که معتقد به بزرگداشت ایام سوگواری امام حسین(ع) هستیم، آمادگی کامل داریم از ظرفیتهای بیبدیلی که در روحانیت، جامعه مداحان و هیأتهای مذهبی است، برای برگزاری مراسم محرم کمک بگیریم. سعید نمکی در نشست بررسی پروتکلهای بهداشتی ایام عزاداری محرم و صفر، اظهار داشت: محرم به عنوان یک ماه باعظمت برای شیعیان کشور مطرح است و با روشی که مقام معظم رهبری هم فرمودند؛ هم باید عظمت عشق به سالار شهیدان و شهدای کربلا را بتوانیم به گونهای به تصویر بکشیم و هم در جهان به عنوان مدافعان سلامت و به عنوان الگویی از شیعه که مراقب سلامت مردم سرزمینمان هستیم، مطرح شویم. وی اضافه کرد: از طرف دیگر ممکن است دشمنان ما از هرگونه حربه برای ضربه زدن به حیثیت تشیع و بویژه کشورمان که پرچمدار راستین قیام حضرت اباعبدالله(ع) است، استفاده کنند. ما و همکارانمان در وزارت بهداشت به عنوان افرادی که معتقد به بزرگداشت ایام سوگواری شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش هستیم، آمادگی کامل داریم از ظرفیتهای بیبدیلی که در روحانیت، جامعه مداحان و هیأتهای مذهبی است، کمک بگیریم که هم محرمی با تکیه بر عظمت عاشورا و قیام حضرت اباعبداللهالحسین(ع) داشته باشیم و هم شاهد کاهش اضطراب و گرفتار نشدن شیعیان به کرونا باشیم.
* ۴۰۲۷ بیمار در شرایط وخیم
آمار فوتیهای کرونا پس از مدتی به زیر 200 نفر در یک شبانهروز رسید. سخنگوی وزارت بهداشت روز گذشته اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲ هزار و ۶۳۶ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند و یکهزار و ۶۰۴ نفر از آنها در مراکز درمانی بستری شدند. سیما ساداتلاری گفت: مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۲۹۸ هزار و ۹۰۹ نفر رسید. وی افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته ۱۹۶ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۶ هزار و ۳۴۳ نفر رسید. ساداتلاری همچنین گفت: ۴۰۲۷ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
* دستور قالیباف به کمیسیون آموزش در مورد کنکور
رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار پیگیری نگرانیهای موجود درباره برگزاری کنکور سراسری از سوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شد. به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «بسیاری از دانشآموزان عزیز داوطلب کنکور و خانوادههای محترم آنان، نگران پیامدهای برگزاری آزمون سراسری در شرایط فعلی هستند. از کمیسیون آموزش و تحقیقات خواستم به فوریت و به دقت، ابعاد مختلف این موضوع را با حضور متخصصان بررسی کنند و در صورت لزوم آن را از مراجع ذیصلاح پیگیری نمایند».
***
[داروهای کرونا را از بازار آزاد تهیه نکنید]
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه مردم برای تهیه داروهای بیماران مبتلا به کرونا از مراجعه به بازار آزاد خودداری کنند، گفت: داروهای این بیماران در بیمارستان تأمین میشود و نیاز بازار آزاد، کاذب است. سیدحیدر محمدی در گفتوگو با فارس درباره قیمت داروی فاویپیراویر گفت: قیمت هر عدد از این دارو 19 هزار تومان است و تنها در بیمارستانها توزیع میشود. وی افزود: در حال حاضر فاویپیراویر مورد نیاز سیستم درمان از محل تولید داخل تأمین میشود و داروهای موجود در بازار، قاچاق یا تقلبی است. مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه نیاز تهیه دارو در بازار آزاد نیاز کاذب است، عنوان کرد: موارد مصرف این دارو تنها برای بیماران بستری در بخش مراقبتهای ویژه است که سازمان غذا و دارو در حد نیاز سیستم درمان، این دارو را تأمین کرده است. وی درباره داروی رمدسیویر نیز خاطرنشان کرد: نرخ داروی رمدسیویر وارداتی حدود یک میلیون و 300 هزار تومان است و قیمت نمونه تولید داخل آن حداقل یکسوم نرخ نمونه وارداتی خواهد بود که بزودی پس از انجام مراحل پایانی قانونی، وارد بازار دارویی کشور خواهد شد.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
مسؤولان از شفافسازی درباره فرآیند مبهم عضویت دختر رئیسجمهور در دانشگاه شهید بهشتی طفره میروند
برادرزاده هم مثل عمو؟!
با گذشت چند روز از انتشار خبر عضویت دختر روحانی در هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی، مسؤولان از شفافسازی درباره فرآیند مبهم این عضویت طفره میروند.
به گزارش «وطن امروز»، نام دختر حسن روحانی، رئیسجمهور به عنوان عضو جدید هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درج شده اما مسؤولان این دانشگاه از توضیح برای شفافسازی درباره این موضوع طفره میروند.
چند روز پیش تسنیم، در گزارشی با اشاره به اینکه «ظاهرا برخی مسؤولان دانشگاه بنا دارند خانم مریم روحانی دختر حسن روحانی، رئیسجمهور را به عنوان عضو هیأت علمی گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی این دانشگاه به خدمت بگیرند اما این مسأله مورد اعتراض برخی مسؤولان است»، گزارشی مبسوط را منتشر کرد. این گزاره از گزارش این خبرگزاری اما برای 45 روز پیش بود که مراجعه به سایت دانشگاه در آن زمان نشان میدهد چنین اتفاقی رخ نداده است و هنوز مریم روحانی، عضو هیأت علمی این دانشگاه محسوب نمیشود.
مدیران دانشگاه شهید بهشتی از همان ابتدا از پاسخ به این مسأله که آیا ایشان قرار است عضو هیأت علمی شود یا خیر، طفره میرفتند و در نهایت با این پاسخ تماس خبرنگاران را قطع میکردند که «هر فردی میتواند درخواست بدهد و بر اساس شایستگی بررسی و تصمیمگیری خواهد شد اما اینکه کسی بتواند جذب شود یا خیر را باید هیأت جذب نظر بدهد. گروه هم حتما ارزیابی میکند و نظرش را به هیأت جذب اعلام میکند».
دکتر صدوقی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی و دبیر هیأت جذب این دانشگاه نیز همان ایام میگوید اصلا نام خانم مریم روحانی را ندیده است، چراکه دانشگاه به دلیل مسائل کرونا مدتی تعطیل بوده و او هم حضور ذهنی درباره اسامی که درخواست عضویت در هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دادهاند ندارد.
طبق اظهارات مدیران دانشگاه شهید بهشتی، قرار بوده مصاحبههای هیأت علمی بعد از ماه رمضان انجام شود اما به یکباره نام مریم روحانی در لیست اعضای هیأت علمی دانشگاه درج میشود.
پاسخ خجسته، مدیر گروه مهندسی بافت درباره درج نام مریم روحانی در اعضای هیأت علمی این گروه و نه به عنوان یکی از افراد مجری طرح و پروژه علمی در دانشگاه بهشتی، این بود که «ممکن است آنها که سایت دستشان است از این موضوع اطلاعی نداشته باشند! ولی قطعا جذب صورت نگرفته است. ما الان همکاران زیادی داریم که طرح میگذرانند. لذا شما اگر با هیأت جذب تماس بگیرید به شما خواهند گفت درباره ایشان جذبی صورت نگرفته است. 7-6 نفر به صورت قراردادی و پروژهای طرح تحقیقاتی میگذرانند».
ابهام درباره چگونگی قرار گرفتن نام مریم روحانی در جمع اعضای هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و پاسخهای غیرقابل قبول مسؤولان دانشگاه در حالی است که مشخص نیست حتی او مدرک دکترایش را از کجا گرفته است. نکته جالب توجه آن است که باقی افراد حاضر در لیست هیأت علمی در این گروه رزومه خودشان و محل اخذ دکترا را اعلام کردهاند و اساسا این رزومه مسأله محرمانهای نیست! و فقط قسمت رزومه خانم مریم روحانی کاملا سفید و خالی است.
فرآیند مبهم قرار گرفتن نام مریم روحانی، دختر رئیسجمهور در جمع اعضای هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی در حالی است که پرونده مدرک برادر رئیسجمهور، حسین فریدون که آن هم در دانشگاه شهید بهشتی طی شده، هنوز باز است. حسین فریدون داوطلب آزمون دکترای نیمهمتمرکز سال تحصیلی ۱۳۹۳-۱۳۹۲ در آزمون دکترای علوم سیاسی شرکت کرد، نامبرده در مرحله تکمیل ظرفیت در دانشگاه گیلان در رشته روابط بینالملل با در نظر گرفتن شرایط ۳۰ درصد جانبازی و سهمیه ۲ ایثارگران برای طی مراحل مصاحبه معرفی شده است. بهرغم اعلام دانشگاه گیلان مبنی بر کانلمیکن تلقی شدن وضعیت پذیرش و ثبتنام در صورت عدم مراجعه برای مصاحبه شفاهی، او برای شرکت در مصاحبه در دانشگاه گیلان حاضر نمیشود. نامبرده پس از عدم ثبتنام در دانشگاه گیلان، طی درخواستی از سازمان سنجش آموزش کشور، خواستار معرفی به دانشگاه شهید بهشتی برای شرکت در آزمون اختصاصی پردیس خودگردان این دانشگاه و برای تحصیل در رشته روابط بینالملل در مقطع دکترا میشود. سازمان سنجش آموزش کشور طی نامهای به صورت محرمانه و مستقیم خطاب به محمدمهدی طهرانچی، رئیس وقت دانشگاه شهید بهشتی ضمن اشاره به درخواست فریدون برای ثبتنام در پردیس دانشگاه شهید بهشتی و اعلام معدل کارشناسی با معدل 38/17 و کارشناسی ارشد با معدل 57/17 اعلام میدارد استفاده از آزمون دکترای سال ۹۲ برای پذیرش نامبرده با رعایت سایر ضوابط آن دانشگاه از نظر این سازمان بلامانع است. همچنین رئیس سازمان طی یادداشتی همراه با نامه فوقالذکر به دانشگاه شهید بهشتی اعلام میکند که لطفا این نامه به صورت محرمانه به گروه فرستاده شود و مقرر شد در صورت موافقت دانشگاه، به شکل محرمانه به اطلاع معاون وزیر علوم برسد. معدل کارشناسی اعلام شده از سوی سازمان با معدل واقعی تطابق ندارد و مطابق دانشنامه صادره از سوی دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ ۳۰ مرداد سال ۷۳ معدل او با میانگین کل 33/13 بوده است. سازمان سنجش علت این امر را خوداظهاری حسین فریدون اعلام کرده است و وظیفه کنترل صحت اظهارات را بر عهده دانشگاه شهید بهشتی میداند. تخلفات فریدون و افشای آنها باعث پیگیری نمایندگان مجلس شد که دست آخر اردیبهشتماه امسال مجلس شورای اسلامی، بررسی گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره مدرک تحصیلی حسین فریدون، برادر رئیسجمهور را در دستور کار قرار داد. کمیسیون آموزش و تحقیقات با بررسی مستندات و اجماع نظر مسؤولان ذیربط اعلام کرد: درباره پذیرش و نحوه جذب حسین فریدون برای تحصیل در مقطع دکترا، تخلفات و عدم رعایت شئونات قانونی اجرا شده و کمیسیون خواستار ارسال پرونده به قوهقضائیه و مراجع ذیربط شد. حالا علاوه بر حسین فریدون، پروندهای برای دختر روحانی باز شده است.
***
[نامه بسیج دانشجویی شهیدبهشتی به رئیس دانشگاه درباره مریم روحانی]
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در نامهای به زالی، رئیس این دانشگاه، خواستار شفافسازی پرونده مریم روحانی، فرزند رئیسجمهور در جذب هیأت علمی این دانشگاه شد. متن نامه به شرح زیر است:
استاد ارجمند جناب آقای دکتر زالی، رئیس محترم دانشگاه
سلام علیکم، با صلوات بر حضرت محمد(ص) و آل پاکش، ضمن تشکر از زحمات جنابعالی در عرصه مقابله با کرونا، احتراما با توجه به شایعات و شائبههایی که درباره انتخاب خانم دکتر مریم روحانی، فرزند ریاست محترم جمهوری، به عنوان عضو هیأت علمی گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بدون طی شدن روال قانونی ایجاد شده است، منجمله عدم درخواست گروه مربوطه و تأیید رئیس دانشکده و نیز عدم ارتباط رشته تحصیلی ایشان (بیوتکنولوژی پزشکی) با گروه مذبور، از جنابعالی به عنوان رئیس دانشگاه و رئیس هیات اجرایی جذب دانشگاه، تقاضا میگردد همچون همیشه که دأب جنابعالی بر شفافیت بودن است، در این باره روشنگریهای لازم را مبذول فرمایید. بسیج دانشجویی طبق وظیفه شرعی خود مبنی بر عدالتخواهی در حیطه آموزش، مطالبهگری در این موضوع را تا حصول نتیجه ادامه خواهد داد. پیشاپیش از توجه جنابعالی متشکریم؛
و منالله التوفیق- حمیدرضا دهقان، مسؤول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
ارسال به دوستان
اخبار
مدیر مرکز درمان ناباروری ابنسینا:
۲۰ درصد زوجین کشور نابارورند
مدیر مرکز درمان ناباروری ابنسینا از ارائه خدمات درمان ناباروری در روزهای کرونایی به زوجین نابارور خبر داد. به گزارش مهر، علی صادقیتبار در نشست خبری به هرم جمعیتی کشور اشاره کرد و گفت: متأسفانه هرم جمعیتی کشور رو به پیری میرود و این نگرانی در بین دستاندرکاران امر وجود دارد، بنابراین باید به فکر افزایش جمعیت بود. وی با عنوان این مطلب که 20 درصد زوجین کشور نابارورند، افزود: مراکز درمان ناباروری در کشور میتوانند به رفع خلل نقصان هرم جمعیتی کشور کمک کنند. صادقیتبار با تاکید بر نقش ارزنده مراکز درمان ناباروری در کمک به زوجین نابارور، گفت: این مراکز بویژه مرکز درمان ناباروری ابنسینا، میتوانند گوشهای از ضعف و خلل نقصان هرم جمعیتی کشور را اصلاح کنند. وی به ارائه خدمات درمان ناباروری در مرکز فوقتخصصی ابنسینا اشاره کرد و افزود: درمان سقط مکرر، درمانهای جایگزین و روشهای قانونی اهدا، تشخیص و درمان اندومتریوز و... از جمله خدماتی است که در این مرکز به زوجین ارائه میشود. صادقیتبار با تاکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی در ارائه خدمات به هموطنان در مرکز فوقتخصصی ابنسینا، تصریح کرد: با توجه به اهمیت رعایت پروتکلهای بهداشتی در پیشگیری از انتقال ویروس کرونا، تصمیم گرفته شد شیفت بعد از ظهر مرکز با همان خدمات نوبت صبح، در خدمت زوجین باشد تا نگران ازدحام در نوبت صبح کلینیکها نباشند. وی همچنین از هدیه ویژه این مرکز در روزهای کرونایی به زوجین نابارور خبر داد و گفت: زوجین نابارور که سیکل درمان را در این مرکز آغاز کنند، یک دوره آزمایش کامل کرونا که معادل ۷۰۰ هزار تومان میشود، به طور رایگان انجام میدهند. صادقیتبار افزود: همچنین برای زوجین ناباروری که در نوبت عصر به این مرکز مراجعه میکنند و درمان «آیویاف» انجام میدهند، ۵۰۰ هزار تومان تخفیف در نظر گرفته شده است.
***
آمادگی کمیته امداد استان تهران برای دریافت نذور عید قربان
سرپرست معاونت توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان تهران از آمادگی این نهاد برای دریافت نذور مردم نوعدوست استان برای عید قربان خبر داد و به تشریح برنامههای این روز پرداخت. به گزارش مهر، محمد دهرویه با بیان اینکه امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور ادای نذورات خیران برای عید قربان طبق سالهای گذشته انجام نمیشود، گفت: سالهای گذشته در ادارات کمیته امداد کار ذبح گوسفند با نظارت دامپزشک انجام و در نهایت گوشتها در ادارات بستهبندی و تحویل خانوادههای نیازمند میشد. وی با بیان اینکه امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور سازمان دامپزشکی روند سالهای گذشته را ممنوع کرده است، ادامه داد: طبق مکاتباتی که انجام شده، مقرر شد خیران برای ذبح نذورات عید قربان خود به ۲۱ مرکز کشتارگاهی صنعتی اعلام شده در استان تهران مراجعه کنند. وی افزود: خیران میتوانند برای قربانی مبالغ خود را به حسابهای کمیته امداد واریز یا به کشتارگاههای اعلام شده مراجعه کنند.
***
تکرار یک فاجعه زیر سایه اهمال و بیتوجهی مسؤولان مربوط
غرق شدن نوجوان شفتی در کانال آب «چوبر»
سهشنبه گذشته چند نوجوان برای شنا و آبتنی به کانال آب واقع در دهستان چوبر از توابع شهرستان شفت در استان گیلان رفتند که متاسفانه یکی از آنها غرق شد و هنوز جسدش نیز پیدا نشده است. این اتفاق تازهای نیست و هر ساله شاهد جانباختن تعدادی از اهالی منطقه یا مسافران در این کانال آب هستیم. سرچشمه کانال آب چوبر که جهت مصارف کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرد، رودخانه سفیدرود است که پس از طی ۱۷ کیلومتر به صورت زیرزمینی، وارد دهستان چوبر میشود که دیگر سرپوشیده نیست و نکته اینکه فاقد هرگونه حفاظ ایمنی است؛ آن هم کانالی به عمق تقریبی ۴ متر و عرض ۷ تا ۸ متر.
انتظار اهالی منطقه از مسؤولان مربوط ایمنسازی این کانال بویژه در بخشهایی است که در دسترس است و افراد برای شنا به آن مراجعه میکنند تا به این ترتیب از تکرار چنین حوادث تلخی جلوگیری شود. براحتی میتوان با فنسکشی اطراف کانال، دسترسی به آن را محدود کرد. این خواسته اهالی چوبر در حالی است که مسؤولان و مدیران شهرستان شفت در نصب تابلوهای «شنا ممنوع» هم کوتاهی میکنند و دهیاری دهستان چوبر را در حل این مشکل تنها گذاشتهاند و تلاشهای دهیاری به جهت کمبود امکانات و منابع در نبود همکاری دستگاهها و نهادهای ذیربط به جایی نرسیده است. جا دارد مسؤولان مربوط توجه ویژهای به این موضوع که خواسته اهالی منطقه است داشته باشند.
***
مرزهای کشور هوشمند میشود
فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی گفت: با توجه به تجربیات ارزنده سردار قاسم رضایی در دوران خدمت در مرزبانی، هوشمندسازی مرزهای جمهوری اسلامی ایران در دستور کار قرار دارد و روند تجهیز الکترونیکی و اپتیکی مرزهای کشور در حال پیگیری است. سردار احمدعلی گودرزی در مراسم معارفه جانشین فرمانده مرزبانی ناجا به اشراف اطلاعاتی در مرزها تأکید کرد و گفت: مرزبانان نیروی انتظامی در مرزهای کشور از آمادگی مطلوبی برخوردار هستند و این آمادگی نشان از توجه به امر آموزش اطلاعاتی دارد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|