|
نیوزیلند: اجازه دخالت ائتلاف «پنج چشم» را در روابطمان با چین نمیدهیم
دولت نیوزیلند روز دوشنبه اعلام کرد اجازه نمیدهد چهار عضو دیگر ائتلاف اطلاعاتی «فایو آیز» (پنج چشم) درباره توافقات این کشور با چین که بزرگترین شریک تجاری ولینگتون به شمار میرود، دخالت کند. این اظهارنظر از سوی دولت نیوزیلند جدیدترین فاصله گرفتن از رویکرد فایو آیز تحت رهبری آمریکا در تنشهایش با چین به شمار میرود. فایو آیز متشکل از آمریکا، کانادا، انگلیس، استرالیا و نیوزیلند است.
ارسال به دوستان
گزارش «وطن امروز» از آخرین تحولات میدانی در جبهه مأرب
غرب مأرب در کنترل کامل انصارالله
گروه بینالملل: نبرد در جبهه مأرب در مناطق غربی و جنوبی در حالی شدت گرفته است که نیروهای صنعا بر اساس اطلاعات میدانی این درگیریها را در فاصلهای کمتر از 40 کیلومتر از مرکز شهر دنبال میکنند. در همین حال تسلط کامل ارتش و کمیتههای مردمی یمن بر رشتهکوههای مشرف به سد مأرب سبب شده تا وضعیت میدانی به شکل چشمگیری به سود نیروهای صنعا باشد. از همین رو است که وزارت دفاع یمن از نزدیک بودن فتح کامل شهر خبر داده است.
* سد مأرب تحت تسلط نیروهای صنعا
به گزارش «وطنامروز»، وزارت دفاع دولت صنعا وابسته به انصارالله یمن اعلام کرد نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی برای فراهم کردن شرایط جهت ورود به شهر استراتژیک مأرب، از ۲ ورودی غربی و جنوبی در حال پیشروی به سمت این شهر هستند. شبکه خبری المیادین با انتشار این مطلب نوشت وزارت دفاع یمن در دولت صنعا طی بیانیهای اعلام کرد: نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن کنترل رشته کوههای «البَلَق القِبِلی» مشرف به سد مأرب از سمت شمالی و مشرف به منطقه «الطلعه الحمراء» از سمت جنوبی در منطقه صرواح در غرب مأرب را به دست گرفتند. این وزارتخانه گزارش داد: ارتش و کمیتههای مردمی یمن منطقه «حمّه الحجیلی» را به کنترل درآورده و درگیریها را به ۲ منطقه التومه علیا و سفلی در ۵ کیلومتری مقر فرماندهی منطقه ۳ نظامی وابسته به نیروهای دولت مستعفی یمن واقع در محلههای غربی شهر مأرب منتقل کردند. طبق این بیانیه، نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن با هدف آزادسازی شهر استراتژیک مأرب، پیشروی خود را از ۲ ورودی غربی و جنوبی برای ورود به شهر آغاز کردهاند و در حال حاضر مأرب بیش از هر زمان دیگری به آزادی نزدیک شده است.
* تشدید درگیریها در صرواح
گزارشها حاکی از این است هنوز در منطقه صرواح در غرب استان مأرب درگیریهای شدیدی میان نیروهای دولت صنعا و نیروهای دولت مستعفی که تحت حمایت جنگندههای ائتلاف سعودی هستند، وجود دارد. در همین رابطه روزنامه الاخبار لبنان نوشت جبهههای غربی شهر مأرب شاهد درگیریهای شدیدی است که در آن از انواع تسلیحات استفاده میشود. با وجود حملات هوایی شدید ائتلاف سعودی- اماراتی و اینکه بیش از 20 بار مناطق درگیری در «الطلعه الحمراء» در شرق «صرواح» و جبهه شمال غربی را هدف قرار دادند اما نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن در غرب «الطلعه الحمراء» پیشرویهای سریعی داشتند. این درگیریها به کشته و زخمی شدن شمار زیادی از نیروهای وابسته به ائتلاف و سرکردههای آنها منجر شد. منابع محلی اعلام کردند درگیری در خط اصلی مواصلاتی میان صرواح و شهر مأرب تا جبهه شمال غربی جریان دارد. نیروهای صنعا در حملهای برقآسا به مواضع نیروهای هادی و شبهنظامیان حزب الاصلاح با تسلط بر «حمه الدیره» به سوی منطقه «الهبوط» در نزدیکی پایگاه «صحن الجن» در غرب شهر پیشروی کردند. منابع قبیلهای یمنی هم از فتح مناطق واقع در حومه «وادی نخلا» به دست نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن و پیشروی نیروهای صنعا در منطقه« ذات الراء» و کشاندن جنگ به مناطق مهم در غرب «الطلعه الحمراء» خبر دادند. با این پیشرویهای نیروهای صنعا، باقیمانده نیروهای هادی در «الطلعه» به محاصره درآمدهاند. این منابع اعلام کردند نیروهای وابسته به ائتلاف سعودی نتوانستهاند موقعیت خود را در اطراف «تبه البس» در غرب شهر حفظ کنند. الاخبار گزارش داد: از دست دادن شمار زیادی از سرکردههای نیروهای هادی طی هفتههای گذشته سبب اوضاع نابسامان آنها شده است و آنها مواضع خود را یکی پس از دیگری در غرب مأرب از دست میدهند. استان مأرب در فاصله ۱۷۰ کیلومتری صنعا واقع شده و ۲ استان از طریق گذرگاه «الودیعه» به یکدیگر مرتبط هستند. در شرق مأرب استانهای ساحلی «شبوه» و «حضرموت» قرار دارند و در جنوب آن نیز استان «البیضا» واقع است. این استان از سمت جنوب غربی نیز به بخشهایی از منطقه «بنی ضبیان» در شمال شرق استان صنعا متصل است. مأرب از سمت غرب و شمال غرب نیز با مناطق «نهم» و «خولان الطیال» در شرق صنعا و از سمت شمال با استان «الجوف» همجوار است. این موقعیت جغرافیایی ویژه، اهمیت استراتژیک بالایی را برای مأرب به وجود آورده به طوری که نخستین و بزرگترین پایگاه نظامی نیروهای ائتلاف سعودی و دولت مستعفی محسوب شده و مقرهای وزارت دفاع این دولت و مقرهای نیروهای ائتلاف سعودی، ریاست ستاد کل ارتش و فرماندهی ۲ منطقه نظامی ۳ و ۷ دولت مستعفی هادی در آن واقع است.
* عملیات غافلگیرکننده انصارالله یمن در جنوب عربستان
منابع یمنی از عملیات غافلگیرکننده نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن علیه نظامیان ارتش سعودی در جنوب عربستان خبر دادند و اینکه نظامیان سعودی با بر جا گذاشتن تسلیحات خود پا به فرار گذاشتند. به گزارش المسیره، اداره اطلاعرسانی جنگ وابسته به انصارالله یمن از عملیات موفق نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن علیه مواضع مزدوران ارتش عربستاان در محور «الطلعه» در «نجران» در جنوب عربستان خبر دادند. نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن طی عملیاتی غافلگیرکننده و پس از عملیات شناسایی دقیق مواضع نظامیان سعودی در منطقه «الطلعه»، ضربات مهلکی به ارتش عربستان وارد کردند. این عملیات به اندازهای برای نیروهای ارتش عربستان غافلگیرکننده بود که آنها چارهای جز فرار نداشتند و نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن به تعقیب آنها پرداختند. المسیره گزارش داد: عملیات علیه مزدوران با وجود صعبالعبور بودن منطقه، در مدت زمان اندک به فتح مواضع ارتش عربستان در این محور منجر شد و نظامیان سعودی با بر جا گذاشتن سلاح خود، پا به فرار گذاشتند.
* حضور مشکوک آمریکاییها در شمال یمن
روز گذشته منابع آگاه از ورود شماری از تفنگداران نیروی دریایی آمریکا «مارینز»، به فرودگاه «الغیضه» در استان «المهره» در شرق یمن خبر دادند. به نوشته وبگاه «الصحافه الیمنیه»، منابع آگاه بدون مشخص کردن هواپیمایی که نیروهای آمریکایی را به این فرودگاه منتقل کرده، تصریح کردند نیروهای مارینز طی ۲ روز، وارد فرودگاه بینالمللی الغیضه که تحت کنترل نیروهای سعودی است، شدند. اواخر ژانویه گذشته نیز نیروهای مشترک آمریکا و انگلیس وارد فرودگاه المهره شده بودند. تحرکات آمریکایی- انگلیسی در استانهای تحت کنترل نیروهای ائتلاف سعودی و دولت مستعفی «عبدربه منصور هادی» بویژه پس از سفر «کریستوفر هنزل» سفیر آمریکا در یمن به فرودگاه الغیضه - اوایل دسامبر گذشته - کاملا آشکار و علنی است. استان المهره یمن، به رغم دور ماندن از کانون درگیریها اما برای ائتلاف سعودی و همینطور آمریکا منطقه راهبردی و سرنوشتساز تلقی میشود. موقعیت جغرافیایی این استان، باعث نشد تا ساکنان المهره نیز از توطئههای ائتلاف سعودی و آمریکا به دور بمانند. المهره در شرق یمن و هممرز با عمان قرار دارد؛ از جنوب به دریای مکران و بندر «نشطون» و از شمال به مرز عربستان و منطقه «الخرخیر» میرسد. نشانههای حضور و فعالیت دولت و ارتش سعودی در این استان از همان سالهای ابتدایی جنگ آشکار شد و با افزایش این فعالیتها، از سال ۲۰۱۷ تاکنون، سلسله اعتراضات، تحصنها و اعتصابهای قبایل و فعالان این استان در اعتراض به دولت سعودی، آغاز شد؛ مردمی که فعالیتهای ریاض را استعمارگرانه و در راستای غارت منابع خود میدانند. سفر ناگهانی «کریستوفر هنزل» سفیر آمریکا در یمن در اواخر سال گذشته میلادی به المهره و دیدار با «محمدعلی یاسر» استاندار تعیین شده از سوی ائتلاف متجاوز به یمن، روشن کرد که برنامههای ائتلاف سعودی و آمریکا برای این استان بیش از آن چیزی است که تاکنون تصور میشد. مقامات آمریکایی درباره حضور خود در المهره، بارها ادعا کردهاند یکی از اهداف آنها از این حضور، کمک به مبارزه با تروریسم(!) است. این ادعا بیش از هر چیزی یک ابزار برای توجیه حضور در این منطقه است. المهره هیچگاه تجربه حضور گروههای تروریستی را نداشته است.
***
واکنش صنعا به اقدامات ائتلاف سعودی در گذرگاه «الودیعه»
«محمدعلی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن طی پستی در توئیتر به اقدامات سختگیرانه رژیم سعودی در گذرگاه «الودیعه» علیه مهاجران یمنی واکنش نشان داد. گذرگاه الودیعه در استان حضرموت در شرق یمن و استان شروره در جنوب عربستان سعودی، تنها گذرگاه ارتباطی بین ۲ کشور است که اخیرا شاهد اقدامات سختگیرانه شدید علیه یمنیهاست. وی با اشاره به توقیف خودروهای مهاجران یمنی در گذرگاه الودیعه از سوی نظام سعودی نوشت: «اگر عربستان سعودی از فقدان خودروهای ۲ دیفرانسیل رنج میبرد، جمهوری یمن آماده است تا آن را برای عربستان وارد کند. مهم این است که دیگر رنج شهروندان یمنی و محاصره آنها در الودیعه ادامه نیابد. آیا محاصره و تروریسم علیه ملت یمن در بنادر دریای سرخ برای شما کفایت نمیکند؟» محمدعلی الحوثی خطاب به رژیم سعودی تصریح کرد: «ملت یمن را رها کنید تا با خودروهایشان [از این گذرگاه] عبور کنند. توقیف [این خودروها] حملات پهپادهای صماد ۳ و دیگر پهپادهای دفاعی یمن را متوقف نمیکند، مگر اینکه تجاوز شما به اذن الهی متوقف شود. توقیف شهروندان در گذرگاه الودیعه، توقیف کشتیهای حامل فرآوردههای نفتی، محاصره مردم و قطع حقوق، اقداماتی است که تروریسم آمریکایی- سعودی را علیه همه مردم یمن ثابت میکند».
ارسال به دوستان
دور دنیا
انتقاد طالبان از فشارهای سیاسی آمریکا
طالبان درباره دلیل عدم پذیرش این گروه برای حضور در نشست استانبول، گفت: نقطه ضعف طرح این کنفرانس این بود که طرح و نقشه برگزاری آن با آمریکاییها بود. طالبان با انتشار مطلبی در وبسایت رسمی این گروه، تاکید کرد: «نتیجه این تلاشها آن شد که اقدامات یکطرفه آمریکا برای برگزاری این کنفرانس ناکام شد و کنفرانس در زمان آن دایر نشد». این مطلب میافزاید: «این تجربه نشان داد هر گامی که برای صلح برداشته میشود یا نشست و کنفرانسی دایر میگردد، نباید یکطرفه باشد». طالبان همچنین تصریح کرد: آمریکا همانطور که نتوانسته طرح خود را توسط فشار نظامی بر ما تحمیل کند، توسط فشار سیاسی هم نمیتواند گامهای یکجانبه بردارد. اگر در آینده نیز کنفرانسی برای صلح در نظر گرفته شود، باید زمان، مکان، موضوع و دیگر مشخصات و جزئیات آن با تفاهم و هماهنگی هر دو طرف تعیین شود. به گفته مقامات ترکیه، نشست استانبول قرار است 24 آوریل به ریاست سازمان ملل و مشارکت جمعی از همسایگان افغانستان و کشورهای منطقه برگزار شود.
***
درخواست مجدد نتانیاهو از رهبران احزاب راستگرا برای تشکیل دولت
نخستوزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر از رهبران احزاب راستگرای «یمینا» و «امیدنو» خواست به منظور تشکیل دولت جدید این رژیم به وی بپیوندند. به گزارش خبرگزاری فلسطینی سما، بنیامین نتانیاهو، رهبر حزب لیکود و نخستوزیر رژیم صهیونیستی یکشنبهشب بار دیگر خواستار پیوستن نفتالی بنت و گدعون ساعر، رهبران احزاب راستگرای یمینا و امید نو برای تشکیل یک دولت راستگرای «قدرتمند» شد. وی در ویدئویی که در حسابهای خود در شبکههای اجتماعی منتشر کرد، هشدار داد گزینههای مقابل احزاب راستگرا محدود و روشن است؛ یا یک دولت چپگرا به رهبری یائیر لاپید با احزاب «کارگر» و «مرتس» و حمایت دیگران تشکیل خواهد شد یا یک دولت راستگرای «قوی».
پیش از این هم بنیامین نتانیاهو از رهبران احزاب «یمینا»، «صهیونیسم دینی» و «امید نو» خواسته بود برای تشکیل دولتی راستگرا و «قدرتمند» به او بپیوندند.
وی گفته بود: اسرائیل برای اینکه سالهای آتی برای مقابله با چالشها به فعالیت خود ادامه بدهد، به دولتی راستگرا نیاز دارد. میتوان چنین دولتی را در مدت زمان بسیار کوتاه تشکیل داد.
***
شکایت ترکیه از عربستان
دولت آنکارا به دلیل تحریم کالاهایش توسط عربستان از این کشور به سازمان تجارت جهانی شکایت کرد. به گزارش روزنامه صباح، این اقدامات عربستان که روابط تجاری میان این کشور با ترکیه را محدود میکند به سازمان تجارت جهانی گزارش شده است.
این روزنامه نوشت، از مقامات سعودی هم درخواست شده هر چه سریعتر کامیونهای حامل کالا در گمرکها را آزاد کنند. صباح نوشت، ترکیه همزمان ۲ گام علیه عربستان برداشته است؛ نخست اینکه به صورت غیررسمی کالاهایش را تحریم کرده و دیگری ارسال ۳ پیام به ماجد بن عبدالله القصبی، وزیر بازرگانی عربستان است. آنکارا در این پیامها مراتب ناراحتی خود را از رفتار منفی با شرکتهای صادرات و تولیدات ترکیه ابراز داشته و از ریاض خواسته به این اقدامات منفی پایان دهد.
***
آنالنا باربوک نامزد صدراعظمی آینده آلمان از حزب سبز شد
به گزارش نشریه «دی سایت» آلمان، مقامات حزب سبز آلمان به اتفاق آرا نامزد خود برای صدراعظمی آینده آلمان را انتخاب کردند. بر اساس یک توافق داخلی «آنالنا باربوک»، از روسای این حزب به عنوان نامزد اصلی در انتخابات پارلمانی پاییز آینده و نامزد صدراعظمی آینده آلمان انتخاب شد. اگر سبزها بعد از انتخابات پارلمانی در ماه سپتامبر دولت آینده را رهبری کنند، باربوک صدراعظم آلمان خواهد شد. باربوک اهل هانوفر بوده و حقوق تحصیل کرده و مادر ۲ فرزند است. وی سال 2005 عضو حزب سبز آلمان شد.
اتحادیه احزاب متحد مسیحی همچنان نتوانسته به توافقی برای معرفی نامزد صدراعظمی آینده دست یابد و جنگ قدرت بین مارکوس زودر، رئیس حزب سوسیال- مسیحی و آرمین لاشت، رئیس حزب دموکرات- مسیحی در این باره همچنان ادامه دارد و همچنان این سوال در آلمان مطرح است که چه کسی نامزد صدراعظمی آینده آلمان از اتحادیه احزاب متحد مسیحی میشود؟
سران احزاب دموکرات- مسیحی و سوسیال- مسیحی آلمان هفته گذشته رسما برای نامزدی صدراعظمی آینده آلمان اعلام آمادگی کردند تا به این ترتیب جنگ علنی قدرت برای تصاحب این مقام آغاز شود. نظرسنجیها حاکی از آن است که اکثر شهروندان آلمانی بیشتر تمایل دارند مارکوس زودر نامزد صدراعظمی آینده آلمان از اتحادیه احزاب متحد مسیحی شود. بر اساس نظرسنجیها، حزب سبز به عنوان دومین حزب قدرتمند بعد از حزب دموکرات- مسیحی قرار دارد و شانس خوبی برای موفقیت در انتخابات پارلمانی آینده دارد.
ارسال به دوستان
چرایی همکاری بنسلمان با تلآویو در کودتای نافرجام اردن
گروه بینالملل: منابع رسانهای با انتشار تازهترین جزئیات درباره کودتای نافرجام در اردن، خبر دادند ولیعهد سعودی به صورت مشروط با رژیم صهیونیستی در این کودتا همکاری کرده و امارات و آمریکا هم عامل آن بودهاند.
به گزارش «وطنامروز»، بنا بر گزارش رسانهها طرح «کودتا» علیه عبدالله دوم پادشاه اردن که اخیرا خنثی شد، یک طرح چندجانبه و «کودتای بزرگی در تمام مقیاسها» بود به نحوی که آمریکا، رژیم صهیونیستی، عربستان سعودی و امارات در آن دست داشتند. یک مسؤول اردنی ضمن تأکید بر مطلب مذکور، خبر داد این کودتای نافرجام در رژیم صهیونیستی طرحریزی شد، چرا که اردن در قبال طرح صلح تحمیلی آمریکایی- اسرائیلی موسوم به «معامله قرن» موضع منفی داشت و با آن مخالفت کرد. به گفته این مسؤول، این موضعگیری اردن نگرانی رژیم صهیونیستی را به همراه داشت که مبادا این مساله، چراغ سبزی برای تحریک فلسطینیان ساکن اردن و عشایر آن علیه معامله قرن باشد. وی خبر داد: «به همین دلیل، مسؤولان اسرائیلی، خواستار کمک ریاض شدند. محمد بنسلمان، ولیعهد سعودی برای موافقت با این کار (کودتا)، شرط گذاشت که قیمومت مقدسات اسلامی در قدس، از اردن به عربستان داده شود». مسؤول مذکور تصریح کرد پس از موافقت واشنگتن، «بنسلمان کار را بر عهده گرفت و «باسم عوضالله» (رئیس پیشین کاخ پادشاهی سعودی) را به عنوان مسؤول فراهمسازی مقدمات ضروری برای انتقال قدرت در سطح خاندان [پادشاهی اردن] تعیین کرد». به گفته این مسؤول، بنسلمان برای این کار «محمد دحلان» را مأمور اقناع عشایر و فلسطینیان ساکن اردن کرد و «سعودیها نیز برخی عشایر جنوب [اردن] را که تابعیت سعودی گرفته بودند، به سلاح تجهیز کردند تا در صورت لزوم، دست به عملیات نظامی بزنند».
منابع دیپلماتیک اردنی هم به روزنامه الاخبار لبنان گفتند ۲ مساله باعث شد واشنگتن برای اجرای این طرح، چراغ سبز بدهد: نخست واکنش منفی اردن به طرح معامله قرن و دوم، مشارکت در طرح «شرق جدید». طرح شرق جدید، یک طرح اقتصادی است که بین عراق، اردن و مصر در جریان است.
به گزارش این روزنامه، چنین طرحی، نگرانیهایی برای ریاض و تلآویو دارد، زیرا مورد استقبال کشورهایی مانند ایران و سوریه قرار گرفته است؛ کشورهایی که مخالف ریاض و تلآویو هستند. افزون بر اینکه این طرح باعث خواهد شد اردن به دروازهای بین کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس و فلسطین اشغالی بدل شود و بدین ترتیب از باجخواهی ریاض نیز نجات پیدا کند.
ارسال به دوستان
تشکیل کمیته تعیین سازوکارهای قانونی خروج آمریکا از عراق
گروه بینالملل: مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق از تشکیل یک کمیته نظامی- فنی برای ایجاد سازوکارهای خروج نظامیان آمریکا از عراق خبر داد. مساله خروج نظامیان آمریکایی از عراق از زمان مصوبه پارلمان این کشور در ژانویه 2020 به شکل جدی مطرح شد. اما جریان همسو با دولت عراق همواره موضع مبهمی در این باره اتخاذ کرده بود. از آنجا که موضوع تشکیل کمیته تعیین سازوکارهای قانونی خروج آمریکا از عراق، ماه جاری میلادی در سومین دور مذاکرات راهبردی واشنگتن- بغداد مطرح شد، به نظر میرسد این امر ارتباط نزدیکی با تحولات سیاسی و انتخابات عراق دارد.
به گزارش «وطنامروز» به نقل از پایگاه خبری موازیننیوز، نخستوزیر عراق از تشکیل یک کمیته نظامی- فنی برای تعیین سازوکارهای خروج نظامیان آمریکا از عراق خبر داد. مصطفی الکاظمی در ضیافت افطار با حضور فرماندهان و افسران دستگاههای امنیتی و نظامی عراق گفت: ما به دنبال آمادگی بیشتر نیروهای عراقی برای به عهده گرفتن وظایف امنیتی در مقابله با بقایای داعش، موفق شدیم از طریق گفتوگوی سازنده، واقعی و مسؤولانه، سازوکارهای قانونی و زمانی برای عقبنشینی نیروهای ائتلاف بینالمللی را اعمال کنیم. وی افزود: هنوز چالشها و نیازهایی وجود دارد که بتدریج رفع خواهد شد تا آمادگی کامل برای به عهده گرفتن همه مسؤولیتها را پیدا کنیم. نخستوزیر عراق گفت: ما یک کمیته نظامی متخصص تشکیل دادیم تا نیازها و ضروریات عراق و سازوکارهای تحویل گرفتن مسؤولیت از نیروهای ائتلاف بینالمللی را تعیین کنیم. الکاظمی در پایان گفت: عراق کشور سادهای در منطقه نیست. عراق کشوری است که میراث تاریخی عمیق و در هم آمیختهای در منطقه دارد و قهرمانان این کشور کسانی هستند که تروریسم را شکست دادند. وظیفه ما رساندن نهادهای نظامی و امنیتی به بالاترین سطح عملکرد و آمادگی فنی و تسلیحاتی برای مقابله با همه چالشها و پر کردن همه خلأهاست.
موضوع تشکیل کمیته تعیین سازوکارهای قانونی خروج آمریکا از عراق در شرایطی که مقامات دولتی عراق از زمان تصویب طرح اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور در ژانویه 2020 رویکرد مثبتی به آن نداشتند، گمانهها را در ارتباط با اینکه این کمیته بیشتر جنبه سیاسی و تبلیغاتی برای انتخابات پارلمانی عراق در اکتبر دارد، تقویت کرده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|