|
ورود سامانه بارشی به کشور
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور طی امروز خبر داد. صادق ضیاییان اظهار کرد: با ورود سامانه بارشی به کشور در شمال غرب، غرب، استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز و استانهای همدان، مرکزی، قم، اصفهان، یزد، شمال فارس و کرمان، رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید پیشبینی میشود. وی گفت: طی این مدت وقوع تگرگ در مناطق مستعد و ورود گرد و خاک از کشورهای همسایه به غرب ایران دور از انتظار نیست.
ارسال به دوستان
با فوت 496 نفر دیگر از هموطنان بر اثر بیماری «کووید- 19» میزان تلفات این بیماری از مرز 70 هزار نفر فراتر رفت
رکورد مرگ!
زالی: شرایط تهران در زمینه درگیری با کرونا تا ۲ هفته آینده تغییر نمیکند
گروه اجتماعی: در روزهای پرالتهاب کرونایی یک بار دیگر این بیماری توفان به پا کرد و رکوردی جدید با فوت 496 نفر از هموطنانمان به ثبت رساند. این در شرایطی است که پیش از این در اوج دامنگیری کرونا در پاییز سال گذشته، بیشترین آمار متوفیان به رقم 486 فوتی در روز رسیده بود. این رکورد جدید از مرگومیرهای کرونایی حکایت از فاجعهای دارد که براساس نظر کارشناسان نشأتگرفته از تصمیمات اشتباه رئیسجمهور و ستاد ملی مقابله با کرونا درباره سفرهای نوروزی است؛ سفرهایی که با خود سوغات مرگ آوردند و زمینهساز چرخش ویروس انگلیسی کرونا در کشور شدند. با این وجود رئیس دولت تاکنون مسؤولیت این اشتباه بزرگ را برعهده نگرفته و همچنان علت اوجگیری مجدد کرونا در کشور را به گردن مردم میاندازد. این در شرایطی است که اگر دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا با تدبیری درست از ظرفیت ایجادشده در نوروز به منظور اعمال قرنطینه و بیماریابی بر اساس طرح شهید سلیمانی استفاده میکردند، امروز شاهد این ارقام وحشتآور از مرگومیر نبودیم. در حالی که ویروس انگلیسی به نوعی ستاد ملی مقابله با کرونا را با چالشی جدی روبهرو کرده، حالا باید چشمانتظار ویروس جهشیافته هندی باشیم که بهمراتب از قدرت سرایت و مرگومیر بالاتری برخوردار است. سوال اینجاست؛ در حالی که ستاد ملی مقابله با کرونا اینچنین در برابر ویروس کرونای انگلیسی زمینگیر شده، چگونه میتواند در برابر کرونای هندی تابآوری داشته باشد؟ آیا مسؤولان تدابیری خاص برای جلوگیری از ورود و شیوع این ویروس اندیشیدهاند تا مجددا دچار چنین روزهای سخت و مرگآوری نشویم؟
* رکوردشکنی کرونا در کشور
تعداد فوتشدگان روزانه کرونا برای چندمین بار رکورد شکست. بر اساس اعلام وزارت بهداشت، دیروز 496 بیمار بر اثر ابتلا به این ویروس منحوس جان باختند. همچنین مجموع فوتشدگان از مرز 70 هزار نفر هم عبور کرد.
بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در بازه زمانی پنجم تا ششم اردیبهشت ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۱ هزار و ۲۶ بیمار جدید مبتلا به «کووید- 19» در کشور شناسایی شدند که ۳ هزار و ۷۳۴ نفر از آنها بستری شدند تا بر این اساس مجموع بیماران «کووید- 19» در کشور به ۲ میلیون و ۴۱۷ هزار و ۲۳۰ نفر برسد.
متاسفانه در این مدت زمانی، ۴۹۶ بیمار «کووید- 19» جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری رکورد ۷۰ هزار و ۷۰ نفر را ثبت کند.
* ۴۰ درصد مردم پروتکلها را رعایت نمیکنند
بیتدبیریهای دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا در مواجهه با کرونا در حالی زمینهساز روند رو به رشد بیماری کرونا در کشور شده که بخش عمدهای از مردم نیز تابآوری خود را در زمینه رعایت پروتکلهای بهداشتی از دست دادهاند.
در این زمینه معاون کل وزارت بهداشت با عنوان اینکه ۴۰درصد مردم پروتکلها را رعایت نمیکنند، گفت: متاسفانه ۵۱هزار نفر از افراد کرونا مثبت، بیتوجه به این موضوع کیلومترها از منزل خود دور شدند. ایرج حریرچی با اعلام اینکه در حال حاضر حدود ۶۰ درصد مردم شیوهنامههای بهداشتی را رعایت میکنند، افزود: سطح مطلوب ما از میزان رعایت پروتکلها، ۹۰ درصد است.
وی با اظهار تأسف از اینکه در بدنه میانی اجرایی تا ردههای پایینی نظارتهای میدانی کافی نمیشود که بخشی از آن مربوط به آماده نبودن زیرساختهای کشور است، مترو را از مهمترین مکانهای شیوع ویروس کرونا عنوان کرد و گفت: در خلوتترین روزها حدود ۲۰۰ هزار مسافر با مترو جابهجا میشوند که در روزهای قرمز کرونایی این رقم به حدود ۷۰۰ هزار مسافر نیز میرسد.
حریرچی با انتقاد از رفتار برخی شهروندان در نقض قرنطینه، اظهار داشت: متأسفانه ۵۱ هزار نفر از افراد کرونا مثبت، بیتوجه به این موضوع کیلومترها از شهر خود دور شدند و در فروردین ۱۴۰۰ نیز ۲۱ درصد افراد این تخلف را انجام دادند، بنابراین اگر فرد ناقل را شناسایی کرده و بتوانیم ۱۴ روز از جامعه دور نگه داریم، زنجیره انتقال ویروس قطع میشود. معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به تصمیماتی که در جلسه اخیر کمیته امنیتی- اجتماعی وزارت کشور اتخاذ شده است، گفت: قرار شد وزارت بهداشت موارد تخلف را اعلام و نیروی انتظامی ناظر بر رعایت آنها باشد و اعمال قانون کند.
وی با اعلام اینکه در طرح قبل که ۲۰۰ هزار تومان جریمه برای متخلفان تعیین شد، برخی افراد محدودیتها را رعایت نکردند، افزود: بر این اساس مشخص شد این میزان بازدارنده نبوده است. با این وجود ما در تعیین جریمه قدرت اقتصادی مردم را در نظر گرفتهایم و هدفمان این است که بدون جریمه، افراد را در خانه نگه داریم.
* کرونای هندی تاکنون در کشور گزارش نشده است
در شرایطی که آمار مرگومیرهای ناشی از کرونا شوک جدیدی را در کشور ایجاد کرده است، مسؤولان نظام سلامت از ورود ویروس کرونای هندی به کشور در شرایطی که هنوز موج چهارم کرونا به اوج خود نرسیده، ابراز نگرانی کردهاند چرا که همجواری این ۲ ویروس میتواند فاجعهای بزرگ را با خود به همراه آورد. در این زمینه رئیس مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت با اشاره به آخرین وضعیت شیوع کرونای هندی در کشور، گفت: تاکنون گزارشی از مواردی که توالییابی ژنتیکی آن منطبق با واریانت مشاهده در هند باشد، نداشتهایم اما قطعا در چند هفته آینده شاهد ورود این ویروس نیز خواهیم بود. کیانوش جهانپور ابراز امیدواری کرد روند ورود این ویروس به کشور کند باشد و به تأخیر بیفتد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا کیت تشخیص ویروس جهشیافته هندی در کشور وجود دارد یا خیر، ابراز داشت: تست پیسیآر درباره قطعی کووید بودن بیماری است البته کیت خاص شناخت این ویروس را نیز داریم ولی به لحاظ قیمت و همچنین کمبود آن امکان تشخیص برای همه بیماران را نداریم و میتوان از هر استان نمونههای انتخابی را برای توالییابی ژنتیکی معرفی کرد.
* شرایط تهران تا ۲ هفته آینده تغییر نمیکند
همچنان تهران با 8500 بستری در صدر استانهای کشور در زمینه درگیری با کرونا قرار دارد و پیشبینی میشود این بیماری طی چند هفته آینده همچنان در تهران یکهتازی کند. در همین زمینه فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران با بیان اینکه شاید سهمگینترین امواج ناشی از بیماری از ابتدا تاکنون را در تهران در طول ۱۰ روز اخیر تجربه کردیم، گفت: پیشبینی میشود این شرایط در تهران حداقل ۱۰ تا ۱۴ روز آینده تغییر شگرفی نداشته باشد. دکتر زالی با بیان اینکه در تهران سختکوشانه و بسیار مجدانه خیز چهارم را به معنای واقعی تجربه میکنیم، اظهار کرد: همکاران ما به صورت شبانهروزی و با رشادت و مجاهدتی ستودنی در حال تلاش برای مقابله با این بیماری هستند؛ شاید سهمگینترین و توفندهترین امواج ناشی از بیماری از ابتدا تاکنون را در تهران در طول 10 روز اخیر تجربه کردیم. فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران افزود: حجم بالای مراجعان سرپایی، بدحال بودن بیماران، تغییر در الگوی مراجعان بیماری، بالا رفتن سطح مراجعه بستری، وخامت حال بیماران، اشباع سریع تختها، افزایش تختهای مراقب ویژه و تغییر در افزایش تعداد مرگومیر شهروندان تهرانی از آثاری است که در روزهای اخیر نمایان شد و شاهد صحنههای تلخ و سهمگین هستیم. وی بیان کرد پیشبینی میشود این شرایط در تهران حداقل 10 تا 14 روز آینده تغییر شگرفی نداشته باشد و کماکان این شرایط مشقتبار و طاقتفرسا را که به کادر بهداشت و درمان در حال تحمیل است، شاهد باشیم.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
وزیر بهداشت: کرونا حداقل 3 سال گرفتارمان میکند و هر 6 ماه باید واکسن بزنیم
ضرورت خودمراقبتی تا واکسیناسیون عمومی با واکسن ایرانی
گروه اجتماعی: واکسیناسیون عمومی این روزها برای ایمنی در برابر بیماری مرگبار کرونا به عنوان یک مطالبه مطرح است؛ موضوع مهمی که البته به دلیل محدودیت تولید و تهیه واکسن «کووید-19» دنیا را با چالش جدی مواجه کرده است. هر چند ایران توانسته است در تولید انبوه واکسن کرونا خوش بدرخشد و قرار است واکسیناسیون عمومی با عرضه 30 میلیون دوز واکسن داخلی از مردادماه شروع شود اما طی این مدت واکسنهای وارداتی خریداری شده باید به جامعه هدف بر حسب اولویت تزریق شود. در این میان اما هر از گاهی اخباری ضدونقیض در زمینه چگونگی اجرای این امر خطیر در رسانهها و فضای مجازی منتشر میشود. برخی از این اخبار حکایت از نشت واکسن در بازار آزاد و فروش آن با قیمتهای نجومی دارد و برخی دیگر بیانگر دریافت پول از سوی هلالاحمر و وزارت بهداشت جهت تزریق واکسن کروناست. این اخبار ضدونقیض که با پاسخ وزارت بهداشت کمکم به حاشیه رفته بود، طی روزهای گذشته مجددا با موضوع آغاز ثبتنام فاز دوم واکسیناسیون عمومی برای افراد بالای 60 سال به صدر اخبار بازگشت تا اینکه دیروز علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از آغاز به کار سامانه واکسیناسیون کرونا در ایران از روز چهارشنبه (8 اردیبهشت) خبر داد. وی گفت: فاز اول واکسیناسیون کرونا در ایران به اتمام رسید و از فردا (امروز سهشنبه) فاز دوم واکسیناسیون با تزریق واکسن به سالمندان بالای ۸۰ سال آغاز میشود.
وی درباره ثبتنام برای فاز دوم واکسیناسیون کرونا و برخی اخبار مبنی بر مراجعه حضوری یا تلفنی افراد به مراکز بهداشتی بیان کرد به هیچ وجه نیازی به مراجعه حضوری افراد به مراکز بهداشتی و درمانی کشور برای ثبتنام واکسیناسیون فاز دوم نیست. سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: باید توجه داشت در اغلب شهرها و روستاهای کشور مردم پرونده الکترونیک سلامت دارند و نیازی به مراجعه حضوری نیست؛ همچنین زمانی که نوبت واکسیناسیون افراد برسد، از طریق پیامک به آنها اطلاع داده میشود.
* راهاندازی سامانه تلفنی برای ثبتنام واکسیناسیون سالمندان
با راهاندازی سامانه تلفنی بخش عمدهای از بلاتکلیفی مردم در چگونگی ثبتنام برای واکسیناسیون عمومی پاسخ داده میشود اما سوال اینجاست: اگر افراد پرونده الکترونیک سلامت نداشته باشند چگونه میتوانند از خدمات ارائه شده در این سامانه استفاده کنند تا از قطار واکسیناسیون عمومی جا نمانند؟
در این رابطه سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار کرد: برخی افراد تاکنون مراجعهای به مراکز بهداشتی نداشتهاند و پرونده الکترونیک سلامت ندارند که اغلب این افراد در کلانشهرها هستند. به روسای دانشگاههای علوم پزشکی در سراسر کشور اعلام کردهایم که از ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ شماره تلفنی را اعلام کنند تا افراد در فاز دوم واکسیناسیون و در مرحله نخست سالمندان بالای ۸۰ سال با این شماره تماس بگیرند و اطلاعات این گروه از افراد در سامانه واکسیناسیون کرونا ثبت شود.
رئیسی گفت: سامانه رسمی واکسیناسیون کرونا در ایران، روز چهارشنبه رونمایی میشود و جزئیات آن را اعلام میکنیم. سامانه واکسیناسیون کرونا در ایران که همان سامانه وزارت بهداشت به نشانی Salamat.gov.ir است، از هفته آینده آغاز به کار میکند و افراد میتوانند اطلاعات خود را ثبت کنند.
وی ادامه داد: سامانه واکسیناسیون کرونا پس از ثبتنام اولویتبندی افراد را مشخص میکند و پس از ثبتنام، اطلاعات درج شده صحتسنجی شده و بر اساس اولویتبندی صورت گرفته نوبت واکسیناسیون به افراد به صورت پیامکی اطلاع داده میشود.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به ظرفیت دیگر سامانه واکسیناسیون کرونا در ایران، گفت: این سامانه به منظور رصد و پایش عوارض واکسیناسیون نیز راهاندازی شده است تا افراد پس از تزریق واکسن، عوارض مشاهده شده را در سامانه واکسیناسیون اعلام کنند و به این صورت ما عوارض را هم در ایران رصد و پایش خواهیم کرد.
رئیسی بیان کرد: واکسیناسیون فاز ۲ نیز مانند سایر اولویتبندیها در شبکه بهداشتی کشور به صورت رایگان انجام میشود و نیازی به پرداخت وجه هنگام ثبتنام و تزریق واکسن نیست.
******
هر ۶ ماه بار باید واکسن بزنیم
در شرایطی که واکسیناسیون عمومی در حال ورود به مرحله جدیدی از کار خود است و با تولید انبوه واکسن مطمئن و اثربخش «کوو ایران برکت» ستاد اجرایی فرمان حضرت امام بزودی مشکل کمبود واکسن کرونا در کشور حل میشود اما وزیر بهداشت اعلام کرد «کرونا حداقل ۳ سال گرفتارمان میکند و هر ۶ ماه یک بار باید واکسن بزنیم».
سعید نمکی با اشاره به اقدامات انجامشده در کشور در زمینه ساخت و تولید واکسن کرونا و با بیان اینکه قطار تولید واکسن کرونا در کشور راه افتاد و هیچ ترمزی برای آن نیست، گفت: یکی از موثرترین واکسنهای کرونا در جهان را در انستیتوی پاستور ایران میبینیم.
وی ادامه داد: از روزهای نخست به بحث واکسن توجه کردیم و چند راه را در نظر گرفتیم. یکی سهمیه کوواکس بود که از 8 میلیون به 16 میلیون و 800 هزار دوز رسید. میدانستم تعداد تولیدکنندگان در برابر تقاضای بینالمللی چقدر است.
نمکی اظهار کرد: اکنون 85 درصد واکسن را 7 کشور استفاده میکنند اما راهی پایدار که میتوان به آن تکیه کرد تولید داخل است که با جسارت و شجاعت آغاز کردیم.
وزیر بهداشت گفت: احتمال دارد ویروسهای جهشیافته درون سرزمینی به وجود آید که از نوع هندی و برزیلی متفاوت خواهد بود، چرا که اقلیم و ژنتیکهای مختلفی داریم و باید مؤسساتی داشته باشیم که برای جهشها قدم تند بردارند و به تجهیز زیرساختها اقدام کنند.
وی بیان کرد: ایران درخشانترین کشور در عرصه تولید واکسن «کووید-19» در منطقه است. امروز دیگر نمیتوان خط تولید را با توئیت و بلوا و غوغا متوقف کرد. با جسارت اعلام میکنم عدهای تخریب کردند که چرا فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسنهای بقیه را استفاده نکردیم. نباید این کار را میکردیم مگر اینکه دانش فنی ارتقا پیدا کند. شهروندان ما عامل آزمایشگاهی نیستند اما با افتخار اعلام میکنم واکسن ایرانی کارایی خوبی دارد و فاز حیوانی و 1 و 2 نیز بخوبی انجام شده است.
نمکی ادامه داد: امیدوارم فاز ۳ آغاز حرکتی بزرگ باشد و در آینده نزدیک مردم این سرزمین افتخار کنند آنتیبادی در بدن دارند. هیچ ایرانی نیست که آنتیبادی واکسنهای پاستور را نداشته باشد و امیدوارم واکسن «کووید-19» هم آنتیبادیاش در بدن مردم سرزمینمان باشد.
***
واکسن برای عموم وجود ندارد؛ پروتکلها را رعایت کنید
با آنکه کمکم خبرهای خوشی مبنی بر ورود انواع واکسنهای ایرانی «کووید-19» به منظور مقابله با این بیماری به گوش میرسد اما همچنان باید با مدنظر قرار دادن پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی، راه پیشروی این بیماری را مسدود کرد چرا که تا زمان تولید انبوه واکسن و در اختیار عموم قرار گرفتن آن راه باقی است. در همین زمینه رئیس دانشگاه علومپزشکی ایران و عضو ستاد کرونای استان تهران گفت: باید رعایت پروتکلهای بهداشتی را به بالای ۹۰ درصد برسانیم تا اگر جهشهای دیگر هم به ما رسید، بتوانیم از این مهلکه با کمترین آسیب خارج شویم، زیرا هنوز واکسن در حد مصرف عموم وجود ندارد و راهی جز رعایت پروتکلها به شکل جدی و شدید هم نداریم. جلیل کوهپایهزاده با اشاره به وضعیت اپیدمی در تهران بیان کرد: تهران جزو استانهایی است که کماکان شیب فزایندهای در زمینه مراجعهکنندگان دارد، ما با کمک راهاندازی کلینیکهای سرپایی و همچنین فعال شدن بیشتر مراکز جامع سلامت، توانستیم مراجعات را به صورتی مدیریت کنیم که تا حد امکان به بستری منجر نشود. وی ادامه داد: البته الان با رکورد ۸۵۰۰ بستری در بیمارستانهای تهران مواجه هستیم و این عدد رو به افزایش است اما تا این لحظه نیازی به بیمارستان صحرایی نیست، کما اینکه ما برای بهره بیشتر در بیمارستانها، نیروی انسانی، دستگاه اکسیژنساز و دیگر امکانات را پیشبینی کردیم تا اگر مراجعات بیشتر شد، بتوانیم پاسخگوی بیماران باشیم. کوهپایهزاده افزود: فعلا اوضاع در کنترل است ولی مردم عزیز باید خیلی خودشان مراقبت کنند، چون ویروس هندی در کشورهای همسایه و هند و پاکستان با واگیر بالاتری قیام میکند و جلو میرود، بنابراین باید خیلی مراقب باشیم چون این مسیر ادامه دارد. وی درباره تاثیرگذاری محدودیتهای کرونایی، گفت: اینطور نمیشود که ما در ۱۵ روز مدارا کنیم و بعد همه چیز به حالت قبل بازگردد، در رابطه با رعایت پروتکلها هم الان از آن حد مطلوب که روی آن حساب کردیم، فاصله داریم. کوهپایهزاده درباره پیشبینی وضعیت اپیدمی بیان کرد: وضعیت آینده کرونا به شکل دقیق قابل پیشبینی نیست ولی این موضوع قابل پیشبینی است که اگر رعایت پروتکلها را به بالای ۹۰ درصد برسانیم و واکسیناسیون را با تمهیداتی که پیشبینی شده برای گروههای پرخطر و در اولویت افزایش دهیم، بر کاهش اپیدمی تاثیر زیادی خواهد داشت. رئیس دانشگاه علومپزشکی ایران در پایان با اشاره به آخرین اخبار از واکسنهای تولید داخل افزود: واکسن برکت فاز سوم را شروع کرده، از طرفی واکسن «کووپارس» را داریم که در حال گذراندن مطالعات فاز نهایی است.
ارسال به دوستان
اخبار
پویش برکت همدلی بزودی آغاز میشود
مدیرعامل بنیاد برکت از آغاز فعالیت پویشی به نام «برکت همدلی» در راستای اشتغالزایی خبر داد. سیدامیرحسین مدنی، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران، اظهار کرد: امسال که مقام معظم رهبری در ابتدای سال فرمودند کاری کنید و زیرساختی فراهم کنید تا کمکهای مؤمنانه مردم به سمت اشتغال سوق داده شود، خود را مخاطب اصلی این فرمایش دیدیم. او با بیان اینکه با توجه به زیرساختهایی فنی و مخابراتی منحصربهفرد در برکت بزودی از این زیرساختها و سامانهها رونمایی خواهیم کرد، گفت: پویشی به نام برکت همدلی بزودی به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد. مدنی افزود: پیشبینی میکنیم بتوان با مشارکت مردم و بخش خصوصی تا ۶ هزار طرح خرد اشتغالزایی و تولید را راهاندازی کرد.
***
توقف عمران در شهر تهران
رئیس سابق شورای شهر تهران با اشاره به عملکرد مدیریت شهری فعلی تهران برای کاهش فاصله شمال و جنوب تهران گفت: تعدادی فضای سبز، زمین چمن و... در جنوب شهر درست شده اما به طور کلی، توقفی در کل شهر تهران ایجاد شده است. مهدی چمران در گفتوگو با تسنیم، درباره اقدامات مدیریت شهری فعلی تهران در راستای کاهش فاصله شمال و جنوب تهران اظهار کرد: نه فقط در بحث شمال و جنوب، بلکه به طور کلی توقفی در کل شهر تهران ایجاد شده است. البته کارها و پروژههایی هم در شهر به اجرا درآمده و اینطور نیست که کاری نشده باشد اما سرعتی که باید را نداشته است. وی ادامه داد: تعدادی فضای سبز، زمین چمن و... در جنوب شهر ایجاد شده اما کار خاصی که تغییر و تحول چشمگیری به وجود آورد، مشاهده نمیشود؛ در برخی محلات مانند محله شهید هرندی نیز اقداماتی که از قبل انجام شده بود ادامه یافت و کمی پارکها گسترش داده شد اما اقدام شاخصی را به خاطر نمیآورم. وی تصریح کرد: یکسری پروژه نیز در سطح کلانشهر اجرا میشود که مختص شمال یا جنوب نیست مانند بزرگراه یادگار امام که متأسفانه امتداد آن متوقف مانده در حالی که انتظار داشتیم این پروژه پیگیری شود اما اینطور نشد و با رسیدن به خیابان امام خمینی(ره) متوقف شده است؛ این پروژه باید تا پل شهید کاظمی امتداد یابد، اگرچه عبور آن از میان بافتهای فرسوده کار دشواری است اما تحول خوبی ایجاد میکند.
***
ثبتنام ۵۰ هزار نفر برای تعیین لیست شورای شهر تهران
به دنبال فراخوان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای تعیین لیست انتخاباتی ششمین دوره شوراهای شهر تهران، ۵۰ هزار نفر در سامانه مربوط ثبتنام کردند. حدود ۵۰ هزار نفر از شهروندان، متخصصان شهری، دانشجویان، جوانان، نخبگان، چهرههای سیاسی و فعالان مدنی و اجتماعی برای تعیین لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و حضور در انتخابات شورای شهر تهران در سامانه شورای ائتلاف ثبتنام کردند. شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در این اقدام با هدف بالا بردن مشارکت حداکثری مردم در انتخاب و رعایت قواعد دموکراسی، از نظرات عموم مردم برای حضور افراد اصلح، متخصص و متعهد در لیست انتخاباتی این گروه بهره برده و نمایندگان شورای ائتلاف برای حضور در شورای شهر تهران را با آرای مردمی تعیین میکند. شورای ائتلاف نیروهای انقلاب ضمن قدردانی از حضور گسترده مردم اعلام میدارد مهلت ثبتنام تا تاریخ ۱۰ اردیبهشتماه بوده و شهروندان و اقشار مختلف از جمله متخصصان، دانشجویان، دانشگاهیان، حوزویان و عموم مردم میتوانند با ثبتنام در سامانه شورای ائتلاف نمایندگان خود را جهت حضور در لیست شورای ائتلاف معرفی کنند.
***
طول مدت سربازی تغییری نکرده است
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح درباره اینکه آیا کاهش طول دوره آموزشی که در دوران کرونا به یک ماه تقلیل یافته به معنای کاهش مدت خدمت سربازی است، گفت: برخی مشمولان دچار این اشتباه شدهاند که کاهش یکماهه مدت آموزشی، سبب کاهش طول مدت خدمت سربازی آنان خواهد شد، در حالی که اینطور نیست و تنها طول دوره آموزشی به یک ماه کاهش یافته و طول مدت سربازی تغییری نکرده است. غلامرضا رحیمیپور درباره تعویق اعزام مشمولان مبتلا به کرونا نیز گفت: اگر مشمولی قبل از اعزام به دوره آموزشی به کرونا مبتلا شد با ارائه گواهی ابتلا به کرونا یا تست مربوط به آن به مراکز وظیفه عمومی، میتواند اعزامش را به تأخیر بیندازد.
***
تعطیلی مراکز تعویض پلاک تا نارنجی شدن شهرهای قرمز
معاون اجتماعی پلیس راهور نیروی انتظامی اعلام کرد مراکز تعویض پلاک در شهرهای قرمز به دلیل پیشگیری از شیوع کرونا تا نارنجی شدن این شهرها تعطیل است. سرهنگ عینالله جهانی روز دوشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: نوبتهای رزرو ابطال شده و پس از عادی شدن شرایط در شهرهای قرمز، ثبتنام جدید صورت میگیرد. وی ادامه داد: با نارنجی شدن شهرهای قرمز، فعالیت مراکز تعویض پلاک نیز از سر گرفته میشود.
معاون اجتماعی پلیس راهور افزود: افرادی که برای تعویض پلاک به صورت سیستمی ثبتنام کردهاند باید بعد از نارنجی شدن شهرهای قرمز بار دیگری برای ثبتنام اقدام کنند. در حال حاضر ۳۰۱ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۹۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۴۵ شهر در وضعیت زرد و ۷ شهر در وضعیت آبی قرار دارند. بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت «از» و «به» شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی ممنوع است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|